עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קניתי אייפון 4 8 ג'יגה מחנות פרטית, האייפון אמור להיות פתוח, לקחתי את הכרטיס SIM שלי (דור 3) וחתכתי אותו לפי הדוגמא בזהירות, כשאני מכניס אותו לאייפון הוא עדיין לא מזהה לי את הכרטיס ורק רושם לא הוכנס כרטיס SIM, כדי להפעיל את האייפון הכנס כרטיס SIM שקוד ה-PIN שלו אינו נעול בדיוק כמו שהוא רושם כשאין בכלל כרטיס במכשיר, אני אמור לעשות משהו אחר אולי ? אגב הכרטיס החתוך עדין עובד טוב במכשיר הישן שלי (נוקיה)

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

איפה אפשר ליקנות הכי זול כיסוי טוב לנגן. ועוד כמה שאלות בנוגע לנגע: 1. אפשר להגדיל את הכתב? 2. יש אפשרות לשנות סקינים? 3. כשאני נמצא בתיקיה של השירים ואני לוחץ על M זה עושה לי רעש תיקיתיקי ואז אני לוחץ שוב וזה מחזיר אותי לMENU - זה בסדר? 4. העברתי שירים לתיקיית הMUSIC איפה שיש תשיר הדמו, עכשיו כמה לעזזל זמן זה אמור לטעון את הנגן??? זה כבר איזה 5 דקות לא טוען אותו, זה עושה לי STARTING ותוידאו שאחרי.. אבל לא ממשיך הלאה.. - טוב זה התסדר אחרי שמחקתי את תיקיית השירים FLAC שהוספתי.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

קניתי את הטייפ מנהלים של איריבר ב450 שקל, נפח 2GB ושלוש מיקרופונים בשביל איכות הקלטה מעולה. הוא כמעט כל שציפיתי שיהיה - איכות הקלטה מעולה, קומפקטי, יכולת הקלטה בMP3, איבזור מעולה והמון אופציות במכשיר עצמו. החסרונות היחידים שלו הם שהמסך די פרימיטיבי ושהתפריט מסובך למדי. (ואולי מחיר קצת יקר) אני נותן לו 4 מתוך 5.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. שאאלוםם :] קניתי היום את הנגן Sandisk SanaE250 והעברת הקבצים שלו לפי מה שהבנתי מתבצעת ע"י מדיה פלייר.. הבעיה היא שזה מעביר כלכך לאט שאפשר להשתגעעעע יש אפשרות אחרת להעברת קבצים\שירים\תמונות לנגן?! תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הקיצר אבא שלי אמר שהמוכר אמר לו שזה עולה כסף להעביר שירים לפלאפון מהמחשב ... א - אני משלם על האינטרנט 20 שקל כל חודש אז איך ייתכן שאני יחוייב ? האינטרנט עולה כסף ? בדקתי עכשיו את החשבון והוא קפץ לי מ- 70 ל- 238 ! !!! שמח להסבר . דבר נוסף - הרי אני משלם 20 ש"ח כל חודש - משמע - אפשר לגלוש באינטרנט חופשי ? (לא דיברתי כל החודש כמעט כי הייתי בטורקיה שבוע ובשאר הזמן הייתי נחמד להורים

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  6. הכנסתי אותו לטעינה בלילה והיה על הצג סימן של טעינה, ובבוקר ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא מגיב...מה צריך לעשות?? ועוד שאלה יש לנגן מטען חשמלי (על תקע בקיר לא על USB)?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. 1 שאני מצרף תמונה לאיש קשר שמתי לב שהיא ממוזערת,האם אפשר שהיא תוצג כשאותו איש קשר מתקשר בצורה גדולה יותר ? 2 איך אני מגיע לשעון מעורר 3 איך אני בוחר צילצול להודעה נכנסת תודה.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by Kenny,

היי אנשים, אז היום קניתי את הנגן, 8gb היה לי ממש מוזר , שמתי את השירים עשיתי את העדכון של השירים דרך הנגן ושנכנסתי לשירים, הוא לא הראה לי תיקיות. כל השירים, בלי יוצא מן הכלל היו באותה התיקיה. ניסיתי לעשות עדכון גירסה, לחדשה ביותר שהורדתי מהאתר הרישמי.. שמתי את הקבצים בנגן, הפעלתי מחדש, הנגן נתקע, עכשיו הוא לא מגיב בכלל. אני נוסע לחנות להחליף אותו ורציתי לדעת אם לנסות שוב פעם לעדכן גירסה בשביל התמיכה בתיקיות? מה הסיכוי שהוא יתקע שוב? למה בכלל לא ראיתי תיקיות? פיספסתי משהו או שהוא פשוט לא תומך? תודה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום קניתי זיכרוןMMC PLUS 512 ל6230I עכשיו הפלאפון מזהה את הזיכרון אבל הוא אומר שהוא לא יכול לגשת אליו...

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by Lyoko,

הטאבלט הוא עם אנדרואיד 4.. שהיא מסורבלת והשולחן עבודה מעצבן, אני מחפש משהו יותר פשוט.. וגם העיצוב כהה מידי. והשאלה הכי חשובה שלי בנתיים.. למה כל הנגנים שאני מתקין מתעקשים לפענח כתוביות בסינית.. בMoboPlayer הוא מראה כתוביות בעברית בו זמנית לכתוביות בסינית.. כנ"ל בmVideoplayer.. ואני לא מוצא דרך לבטל את הכתוביות בסינית... זה משגע אותי!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן. היה לי אייפון4, קניתי S4 לפני מספר ימים ואת הסים העברתי לסמארטפון החדש. השאלה שלי כזאת: אני רוצה להשמיש את הטלפון הישן, כדי שתהיה לי אפשרות לגלוש בו ב3G. מה אני עושה? אני רוצה את החבילה הכי זולה עם כמה שיותר תעבורה ב3G. לאן אני הולך? מאיפה אני קונה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי היום את ה milestone עכשיו אני רוצה למצוא אפליקציות למכשיר , יצאה פריצה למכשיר הזה?? בבקשה מי שמבין שיתן לי עצות לגבי המכשיר תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מחשב כף יד מדם mio ותוכנת ה gps igo תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. אני קצת חדש בנושא של מחשבי כף יד טוב אז כמה שאלות איך אני רואה איזה גירסא של ווינודס יש לי? איפה אני יכול להוריד מקלדת בעיברית ואיך אני מתקין את כל הדברים שאני מוריד?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. רכשתי מחשב כף יד מחבר שלי עם מערכת הפעלה של שנת 2003 נדמה לי. התקנתי עליו תוכנת ניווט של i go ואני לא מצליח בכלל להתקין. התוכנה היא חוקית. חבר שלי מכר לי אותה , היא גם עובדת במחשב כף יד שלו ( יש לו מיו ...) אצלי במחשב כף יד הוא מתקין לי אותה והיא לא עובדת.. כל פעם אומרת לי בהודעת שגיאה שחסר איזה קובץ.... ולא חסר כלום כי אצל חבר שלי הוא מתקין אותה באותה צורה בדיוק וזה כן עובד! למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  16. קניתי מכשיר HTC,אני רוצה לקנות מאייבי בטריה עם יותר mah ,זה בסדר או לא מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. יש לי את המכשיר הזה MP3\MP4 של SILVER LINE SERIES 402 וניסיתי להפעיל עליו סרטים וראיתי שרק קבצי AMV עובדים עליו. חיפשתי על הקופסא של ה MP4 ולא רשום באיזה פורמט של סרטים הוא תומך (רק של השירים רשום) איך אני יכול לדעת באיזה פורמטים ה MP4 שלי תומך? ניסיתי אפילו קבצי MP4 ואיכשהו ה MP4 לא הצליח לקרוא את זה,הייתי בטוח שהוא יקרא את זה כי זה MP4. יכול להיות ש MP4 תומך רק בקבצי AMV? ???

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by ccc,

ויש לי כמה שאלות... שאלה רשאונה ודי מטומטמת, איך הוא לפי דעתכם ? קניתי ממישהו, יד שנייה, לדעתי ממש נחמד חוץ מהגודל הכל בסדר ! עלה לי 500 שקל. ועכשיו לשאלות החשובות 2. כשמשמיעים MP3 בווליום הכי גבוה יש איכות חרא כזאת ואי אפשר להקשיב, האם זה רק אצלי 3. אני מבין שזה פועל על סימביאן, איפה אני יכול למצוא אתר עם תוכנות נחמדות להורדה לפלאפון ? כמו MSN וכו' 4. עוד המלצוות לדברים נחמדים שאני לא יודע על הפלאפון הזה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  19. בבקשה תעזרו לי. המחשב מזהה את הנגן ככונן אבל כשאני מנסה להעתיק אל הכונן קובץ זה רושם לי תמיד שגיאה. הכונן גם במאפיינים מסומן כמלא עד 0 מקום למרות שכשאני בודק בנגן עצמו יש רק 1 % מלא. מה עושים? הספר הדרכה בכלל לא עוזר לי...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, טוב אז ראשית, קניתי את הפלאפון, בחול (מחנות פיסית, אני לא בארץ כרגע), בהתחלה הוא בכלל לא נטען לי, אז חשבתי שהמסך שחור בזמן הטעינה או משהו, הסתבר שהמטען דפוק. שזה מעצבן (כי זה לא משהו שבודקים בחנות), אבל אפשר לחיות איתו הבעיה הגדולה האמיתית היא שהמקשי טאץ' לא עובדים לי, מה שהופך עבודה עם אנדוראיד לבלתי אפשרית לחלוטין. מה שמ-מ-ש מעצבן אותי (ובעיקר מבאס כי צריך להתחיל להתעסק עם אחריות מחול ושיט). השאלה היא כזו, קודם כל, האם אני מפספס משהו? יש אולי איזו הגדרה שאני צריך לעשות? עדכון שכדאי לי לעשות? שנית, האם מישהו אולי נתקל בדיון על משהו דומה? כי מהחיפוש הקצר שערכתי לא מצאתי שום דבר. איזה עצבים, עד שנפטרתי מהטלפון העתיק שלי אני צריך לחכות שהגלקסי יתוקן יא אללה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by iakovl,

טוב, אחרי הרבה המתנה קניתי לפני כמה שעות את הD2 4G מבאג. הוא בא רק בלבן, מבאס אבל אני יכול לחיות עם זה חייב להודות זה נגן נהדר עד עכשיו, לא שהשתמשתי בו יותר מדי אני עכשיו מוריד ומעדכן את הגרסה ומתחיל למלאה את המקום הריק שלו 2 דברים שאני חייב לציין לשלילה, או יותר נכון 3 1. באג לא מוכרת אותו יחד עם המתאם חשמל שלו, בזיון לדעתי אבל USB זה לא סוף העולם 2. חייבים לקנות איתו מגן מסך, אבל המגן שלהם הוא חרא, הוא קטן מהמסך עצמו. לא נורא יש לי מגן מסך נורמלי בדרך מחול 3. חייבים לקנות איתו נרתיק שיגן גם על המסך אחרת הסיכוי לאסון גדול. הנרתיק בנמכר איתו מצחיק במחיק המגוחך שלו ומהאיכות הנמוכה. לא נורא נזמין נרתיק מחול בקיצור אחלה מוצר חרא מוצרים נוספים אליו כל העסק עם הנרתיק והמגן מסך…

• 55 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. אהלן! איך אני יודע מאיזו סדרה האייפד שלי, איזו גרסה הוא והאם ניתן לפרוץ אותו? ומה לגבי האחריות, מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לשמור עליה? פשוט לא נגעתי בו עדיין, כי אני רוצה לשמור את זכות ההחזרה... תודה

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by vale,

שלום לכל חברי הפורום, רכשתי היום מסלקום פלאפון חדש של סוני אריקסון מדגם C902. הנציגה שעשתה איתי את העסקה לקחה את כרטיסי הSIM החדש והישן והעבירה אל החדש את הזכרונות ומספרי הטלפון השמורים מהישן. לפני שהלכתי היא אמרה לי שאני אקבל הודעות עידכון ואני צריך לשמור אותם . יצאתי משם, קיבלתי את ההודעות והיתה לי אופציה של להתקין ולחצתי על להתקין אבל אם אני זוכר נכון הופיעה הודעה שדיברה על בעיית אימות או תאימות ועכשיו אין לי זכרונות של מספרי טלפון בכלל, וזה דבר לא נעים בכלל. ניסיתי להוציא את הכרטיס SIM ולהכניס אותו מחדש אבל זה לא עזר. אני מתכוון לפנות אליהם שוב לסניף או לתמיכה הטכנית בטלפון(ביום ראשון) אבל עד אז אם תוכלו לעזור לי ותוכלו לחסוך לי את זה אני אשמח מאוד, תודה! הבהרה קטנה: …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם קניתי את המכשיר הזה של חברת פלאפון http://www.gearlive.com/blogimages/treo700wx.jpg אני מחפש מירנדה או איסיקיו שעובדים טוב על מחשבי כף יד כי הפלא הוא קודם כל POCKET-PC עשיתי חיפוש בגוגל הוא מצא לי ICQ BETA שלא עובד כמו שצריך לא רואים בו מי מחובר ויש בו בעיות חפשתי מירנדה זה מצא לי כמה אתרים ברוסית שאני לא ממש מבין מה רשום שם...ואם אפשר מי שיכול להביא לי קישורים לתוכנות מעניינות או משחקים ...תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי מחברת פלאפון את המוטורולה קיי1אם שלהם ואני רוצה להעביר שירים ותמונות אליו או מחוצה לו. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח... יש לי ת'כבל שמחבר בינו לבין המחשב.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.