עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by alergic,

נגן סילבר ליין סידרה 404 מחיר : 375 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by K300K,

אחרי מלא מלא זמן שאני מחפש ומלבט הוא הגיע.. ZVM חדש מארה"ב במכיר של 220 דולר.. אני שמח להגיד שאני לא מתחרט אפילו לא שנייה.. המכשיר מדהים!!!!!!! איכות הוידיאו שלו מטורפת !יותר טובה מהטלוויזיה שלי חח והוא גם לא כזה גדול אפילו לא גדול בכלל כמו שחשבתי.. יש בוא הכל! החלתתי שכשימציאו לו חור או משהו כדי לעשות איתו אהבה אנחנו אפילו מתחתנים. חח קיצר ממליץ בחום.....................ותודה שעזרתם לבחור. נ.ב אם מישהו מבין או יודע או מכיר את תפעול הנגן.. אפשרי לצפות שם בתיקיות? כי כמו שאני רואה זה לא ממש אפשרי לסדר בתיקיות אלה רק בPLAY LISTS .. ועוד דבר אם מישהו מכיר מישהו שמוכר או חנות או מקום שאפשר לקנות מימנו נרתיק פלסטיק אם מגן מסך שידבר איתי בקשר לזה........ תודה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. שלום כולם, הגיע הזמן לשדרג את הסמסנונג הישן שיש לי כבר 6 שנים (כן ההיתי קמצן), אז תקציב, ככה עד 2500 שקל, אם אפשר בפחות גם טוב. אממ צריך מכשיר שתהיה בו מצלמה דיגטלית טובה, נגן mp3 שנשמע טוב ואיכותי, ולא מהמכשירים שסתם עושים רעש וצלצולים והורסים כול שיר, שהיה בו ספייקר איכותי שדרכו היה אפשר לשמוע את ה mp3 בצורה טובה וברורה, ללא רעשים מיותרים, שהיה יפה וקטן עד כמה שאפשר, שהיה ניתן להוסיף לו כרטיסי זכרון בנפחים של 2-4 גיגה, שהיה בו גישה לאינטרנט, אני לא ממש לא מבין בזה, אבל ראיתי למשל ב v3x וב k800i אפשר ממש לגלוש ל ynet. ממש כמו דפדפן רגיל במחשב. שהיה ניתן להתקין עליו כול מיני שטיות, addons וכאלה. עכשיו מהן ההמלצות חשבתי על k800i הוא נראה מתאים, אבל הבנתי שהוא כבר מתיישן ו…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by DarkSight,

שלום ברשותי טלפון סלולרי מדגם נוקיה 6280 ושמעתי כי קיים GPS עבור המכשיר, הייתי רוצה לדעת האם ערכת ה- GPS שלו טובה. יש מישהו שמבין בנושא? תודה!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. ראיתי שנשאלו שאלות על GPS אבל רציתי לדעת מה עדיף בשבילי? הייתי רוצה GPS כלשהו וכמובן שלא יקר מידי שיעשה את העבודה כמו שצריך עם התוכנה של IGO כי הבנתי שהיא הכי טובה... רק משאני לא יודע אם באמת עדיף מכשיר כף יד או GPS רגיל :s05: התקציב שלי הוא בערך 1500 ש"ח והייתי מעדיף בפחות. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by alergic,

mp3 512 MB לא מחייב תמיכה בעברית ורוסית עדיף USB ישיר ולא כבל

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by shablull,

שלום אני מחפש נגן MP3 עד מחיר 300 ש"ח , האם יש לכם המלצות לנגן טוב , עדיפות לנגן עם נפח מקסימלי (הנגן מיועד לאדם שנוסע לטיול בחול)

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. Started by gbox,

המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by marlboro,

מעניין אם יש את החולצה בקצר, עכשיו קיץ

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  10. שלום אבא שלי עד עכשיו שקל לעבור לאורנג' ובחבילה נכלל המכשיר K800i. לאחר שיחה עם פלאפון הוא החליט שאנחנו כנראה נעבור אליהם, אבל המכשירים שלהם משמעותית פחות טובים. רציתי לדעת איך המכשיר CHOCOLATE של LG או לקבל המצלה על המכשיר הטוב ביותר שיש להם, למרות שעושה רושם שהם לא מתקרבים ל- SE אם תוכלו גם לתת לי תמונה שצולמה עם ה- CHOCOLATE אני אודה לכם מאוד..

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by D.r Bit,

שלום רציתי לברר עליו קצת יותר פרטים בבקשה אנשים רק מי שיש לו את המכשיר או מי שמכיר אותו ממש מקורב ילדים אנא ממכם על תגיבו עם אתם לא בטוחים במאה אחוז לגבי מה שאתם כותבים ! אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות שלו והעם יש לו מתחרים התקציב הוא 2000 שקל לא חשובה לי העברית ותוכנת ניווט מידי אני מוכן לקנות אותו בלי תוכנות כלל ! עם זה יצא לי זול יותר ! עכשיו שמעתי שהמכשיר נכנס למין פריז' של שינה כזה וצריך לעשות לו ריסט זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. Started by The_magament,

שלום, ברצוני לעדכן את גירסת ה-MP3 שלי. יש לי MP3 שרשום עליו DJ (לא יודע מאיזו חברה) ויש לי איתו כמה בעיות, ונראה לי שעדכון גירסה יפתור אותן. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? או יודע את החברה של הנגן ומשם אני יכול להוריד את העדכון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by gbox,

http://www.icell.co.il/article_92.html כל מילה נוספת מיותרת לחלוטין!!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. איך אתם מעדיפים את ארגון השירים שלכם בMP א.לפי תיקיות או ב.לפי טאגים (אלבום ,אומן ,שנה ) תכתבו למה אתם אוהבים או לא אוהבים את אחד השיטות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לאחרונה בא לי חשק ל'קנות לפיסטישן 2 עכשיו נכנסתי לאתר זאפ ומה אני מגלה שיש איזה 7 סוגים \ דגמים ואני אין לי מושג מה מהן טוב יותר וכאילו מה השוני בניהם זה האתר ד"א http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TVGame&DB303884=303885 אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי את ההבדלים בניהם ולהמליץ לי על אחד מהם.... אני מאוד ישמח... למרות שהם כולם עולים אותו דבר כמעט זה ממש מסקרן אותי לדעת מה ההבדל בניהם תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by iem,

האם כדאי לרכוש ZEN בעלות של 180$ חדש באריזה, רק עם אחריות שכנראה אינה תקפה לישראל. הכוונה היא לרכישה באינטרנט מארה"ב... ומה ההמלצות בנוגע לדגם ה- 30GB, האם הוא מתקלקל בקלות או שאמין כמו ה- IPOD ? ועוד המלצות נוספות שאינן ידועות לי ולעוד הרבה אנשים מעריצי ZEN ;D תודה !

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by 8-Ball,

אני רוצה שהנגן יהיה קומפקטי (דק), עם מסך צבעוני, אופציה להקלטה וכמובן הכי חשוב שאיכות הסאונד תהיה טובה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by gman_il,

הי. קיבלתי iPod Nano V2 חדש ואני רוצה לקנות לו מגן סיליקון כי הבנתי שזה חובה. יש חבילה של iSkin מקורי של Apple שעולה 200 ש"ח (חבילה שכוללת שלושה מגנים). לעומתה יש מגוון מגנים שעולים בין 30-50 ש"ח. יש הבדל משמעותי בניהם או שפשוט כדאי לקנות את הזול ביותר?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by BloodFist,

אז ככה אבא שלי רוצה פלאפון נוקיה 6230I או פלאפון דומה של נוקיה, עכשיו השאלה היא האם עדיף לקנות חדש או משומש? (בתנאי שהוא במצב טוב) מה אתם מציאים לעשות? עד ה 1000 שקל בערך.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  20. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, כמה אמור לעלות ואיפה אפשר לתקן Ipod Mini שהלך לו ההרדיסק? תודה מראש.

21. Started by bennnn,

שלום יש לי פלאפון אריקסון ל 750 i מלונדון. מספר שאלות. 1.איך אני מעביר משחקים לפלאפון?יש לי מלא משחקים שהבאתי במחשב ואני לא מצליח להעביר כי אין תיקייה 2.אני יודע להעביר אם פי 3 וכל מיני רקעים דרך המחשב אבל לא משחקים 3.איך משתמשים בבלו טו'ת? 4.הסים קארד שלי לא מזהה את השמות למרות שהפלאםון פתוח רק את מה שהיה באנגלית ולאחי למשל מזהה את כל השמות שהיו לו בעברית. אודה לעזרה יש לי עוד מלא שאלות אבל אתחיל בזה חח תודה לכם!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by alergic,

אני רוצה לקנות נגן MP4 של 2-4 GB איכותי עם מסך יחסית בסדר לא קטן...

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  23. אך אני יודע ומה אני צריך לבקש 5.5 ..זה הגירסא החדשה? לא יודע כל כך ..

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by oren88,

אהלן אנשים תקשיבו, אני מתכנן לקנות מכשיר חדש, המכשיר הנוכחי והישן שלי הוא המכשיר הראשון שיצא בדור השלישי (LG U8120i) שקיבלתי אותו כמובן לא מבחירה.. ההורים קנו בהפתעה, לפני כשנה וחצי אם אני לא טועה.. בכל מקרה, חשבתי על לשדרג אם אפשר ולקבל את כל האינפורמציה.. חשבתי על לקנות מכשיר חדש וטוב, שמעתי שהמכשירים הכי טובים כיום בארץ הם של Sony Ericsson, מה שאני בעצם רוצה במכשיר, הדברים הכי חשובים לי: -שהוא יהיה נוח לשימוש ומהיר (בלי תפריטים יותר מדי מסובכים וכו') שיהיה פשוט. -הרבה מקום לזיכרון לשמירת תמונות, שירים, קליפים ומשחקים (שמעתי שהכי הרבה זיכרון כרגע למכשיר סלולרי זה 1 ג'יגה.. תקנו אותי אם אני טועה) -מצלמה טובה, גודל תמונה טובה ואיכות טובה (לפחות 2 מגה פיקסל). אז אם יש…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  25. יש לאבא שלי מחשב כף יד (לא מי יודע מה חדש...) MIO 180. הוא בקושי משתמש בו (במיוחד בגלל הסוללה...), א לקחתי אותו לעצמי ;D בקיצור, חיפשתי כמה דברים לעשות איתם, ואני רוצה להראות לכם (למי שמביניכם יש מחשב כף יד...) אותם: 1. עם CorePlayer אפשר לנגן כל קובץ ווידאו/אודיו שקיים (כולל DIVX...). 2. יש GPS מפורט תלת-מימדי (בחלקם). 3. יש אינטרנט אלחוטי דרך הסלולר, WIFI אן BLUETOOTH (בחלקם). 4. עם Bryth Flash Player אפשר לשחק משחקי פלאש. 5. יש אימולטורים (לדוגמא FpseCE) למשחקי PS על המחשב כף יד. 6. יש מלא משחקים (לדוגמא Age Of Empire או המשחק Flux Challenge שהוא בתלת מימד מלא, DOOM RPG ועוד למחשב כף יד. 7. אפשר (עם תוכנות מסויימות) להשתלט דרכו על המחשב האישי (כמו שולחן עבודה מרוחק) וא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים