עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by MoMo-P,

שלום, ה-GPS לחבר. הוא הולך לעבוד בתור טכנאי, מה שאומר שהוא יצטכך ליסוע הרבה ולמקומות שהוא לא מכיר. הוא צריך GPS מהרמה הגבוהה, ללא תוספות אחרות, זתאמרת רק GPS יספיק לו. חשוב שה-GPS יהיה עם קליטה טובה, כי מאוד חשוב שלא יתקע לו באמצע יום עבודה (שלא ימצא לווינים פתאום וכד'). קיצור, אני סתם מקשקש. בבקשה פשוט המליצו על המוצר הכי טוב בטווח מחירים הנ"ל. תודה רבה !!

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. שלום. מה המלצתכם לתקציב עד 400 ש"ח לאזניות ונגן MP3. החשיבות כאן שזה יהיה ערכה שניתן להשתמש ברכיבת אפניים אינטנסיבית (שהאזניות לא ייפלו). תודה...

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. האם מישהו ניסה להוסיף לו כרטיס של ג'יגה? האם המכשיר עובד טוב איתו? ו2GB?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. מה שעשיתי זה לקחתי את ה PDF המרתי לתמונות, העברתי ל D2, כמעט עבד, הצלחתי לצפות בזה בתור תנונה....אבל הזום לא היה מספיק כדי לקרא טקסט אני יודע שאפשר להמיר לטקסט אבל א. אני מעדיף שלא רוצה גם לראות תמונות ב. זה עיתון ב PDF אז זה לא ממש מסודר אם ה D2 היה זום יותר גדול, הייתי מממיר את ה PDF לתמןנןת באיכות מאוד גבוה, ואז למרות הזום הטקטס היה קריא מאוד באסה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. בסביבות ה5-6 ג'יגה, עם יכולות הקלטה טובות. בסביבות ה300-400 שקל, תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  6. הורדתי משחקים מאימיול ואני לא יודע איך להעביר אותם.. ניסיתי לגרור לפלאפון אבל אז המשחק לא פועל.. ובתוכנה אין התקנת ישומיים.. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. שלום כולם. אני צריךהמלצה למחשב כף יד, שישמש המון כGPS. חשוב לי שיהיה חזק ומתקדם כמה שיותר, כי הוא הולך להחזיק המון זמן. התקציב נע באזור ה3000 שקלים (ללא תוכנה), אבל יכול לגדול אם יש משהו משתלם בעוד כסף. חשבתי על המכשירים של MIO או ASUS שראיתי שבאים עם אנטנת GPS פנימית, או HP שעד כמה שידוע לי הם מעולים רק שצריך להוסיף אנטנת בלוטות. אין לי יותר מדי מושג בזה, אז אני זקוק לעזרתכם. תודה, עודד.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  8. חיפשתי באופיס דיפו וחיפשתי בבאג ללא הצלחה אני מחפש מגן סילקון ואת הדבר הזה שאפשר לאבטח את הנגן ליד ולרוץ איתו אם יש למישו לינק לחנות או משו אני אודה לו מאוד מאוד!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. אוקיי רוצים לקנות לאבא שלי מהעבודה מכשיר כף יד... המכשיר צריך להיות מאופיס דיפו... (יש הנחה שם וכו' קיצר...) עכשיו מה המכשיר כף יד הכי טוב שיש שם? http://www.officedepot.co.il/(lygnqnbrzfql1m55ku0z20n0)/catalogDivision.aspx?PR=*&id=27 צריך שיהיה לו גם GPS תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by mikezaush,

אני רוצה לקנות psp אך בגלל שלל הגירסאות והחבילות שיש באתר zap אני לא יודע מה עדיף. בגדול אני רוצה שהקונסולה תהיה בעלת יכולת העלת משחקים דרך כרטיס הזכרון , אז אם משהו יוכל לשלוח לי לינקים זה מאוד יעזור לי. תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by The Dom,

אני באורנג' חבילה עסקית עם כול המשפחה שלי וברשותי טלפון מסוג SAMSUNG 855. קניתי את המכשיר דרך אורנג'. המכשיר עובד כמה שבועות נורמאלי לגמרי וביום אחד הוא פשוט מפסיק לעבוד וכותב על המסך "אין שרות"- ניסיתי לשחק עם התדרים והרשתות ובפעמים הראשונות זה הצליח... אחרי 3 פעמים בערך זה הפסיק לעבוד ורק פעם ב יש לי שרות בפלאפון. ניסיתי להחליף כרטיס סים וזה לא עזר ניסיתי להחליף מכשיר (אותו סוג) וזה גם כן לא עזר. אני לא רוצה בנתיים להחליף מכשיר (עד שייצא הN95). מה לעזאזל מפריע לטלפון לקבל קליטה? (אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מהבעייה הזו בפלאפון שלו)

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אבא שלי קנה לי את הפלאפון הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות... איך אני מוסיף משחקים? כאילו דרך המחשב... איך אני משנה סקינים?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by Biatch,

מה ההבדל בין Mobile ל Plus ? לחבר שלי יש 6230i והיה לו כרטיס זכרון של גיגה של kingston mobile מתאילנד חח קיצר הוא לא יכול למחוק דברים ולהעביר הוא יכול רק לשמוע שירים שיש בכ. זכרון הכרטיס נדפק ?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by free fraek,

קונה נגן חדש מי מביניהם עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ofir38,

האם החלק הזה בקישור זהו פנאל שלם לסמסונג d500 סליידר? http://cgi.ebay.com/OZ-SEL-Samsung-D500-Black-Silver-Cover-Housing-Fascia_W0QQitemZ330117304168QQihZ014QQcategoryZ148303QQcmdZViewItem תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by Raul,

מצאתי מישהו שמוכר את המכשיר+ 512MB ב450.. שווה?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by karpad,

שלום אנשים, ברשותי מכשיר mio a701 שנרכש באורנג' לפני כמה חודשים. רציתי לשאול האם אפשר לבצע sim free באמצעים בייתים למכשיר הזה? אם כן אני אשמח ללינק שיסביר לי איך. תודה אגב, אורנג' דורשת (תחזיקו חזק........................) 800 ש"ח על כזה דבר!

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. מה המספר שאני צריך להתקשר אליו כדי לשמוע מה היתרה בחשבון הBig talk שלי? (ORANGE) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by hararim,

רוצה לרכוש מכשיר חדש ומתלבט בין Sony Ericsson W850i או SONY ERICSSON K800i.או שיש המלצה על דגם טוב אחר ברשת אורנג באותו טווח מחירים.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by shuy,

קניתי אחד כזה (8GB FLASH) יפה וחמוד (אפילו החתולים שלי חושבים שהוא חמוד, הם כבר 10 דקות מנסים לפענח מה זה), ועכשיו אני מעוניין, אם זה אפשרי, ללמד אותו לכתוב בשפת הקודש, מישהו יודע?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלומות חברי פורום גאדג'טים. לצערי הרב, הIriver H10 הנאמן שלי החליט להפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולכן לקחתיהו לPDA Store על מנת לבדוק מה הבעיה ולתקנו. היום הם דיברו איתי ומסתבר שהHard Disk דפוק ושאני אאלץ לשלם כ500 שקלים על תיקונו. עכשיו שאלתי היא - האם יש נגנים דומים לH10/בדיוק הH10 עצמו שיעלו בערך באותו מחיר? נראה לי מוגזם לשלם 500 שקלים על תיקון, זה ממש מחיר של mp3 חדש =/ הנה מה שאני "צריך" מהנגן החדש שלי: א. איכות קול טובה, לא אכפת לי מהאוזניות שמגיעות עם הנגן כי לי יש Sennheiser PX 100 אז מצידי שיבוא עם אוזניות שבהן יש ילדים סינים קטנים שצורחים את מה שאני אמור לשמוע. ב. ממשק נוח ואינטואטיבי - כמו בiriver H10 ג. תמיכה גם בניווט תחת תגי ID3 וגם בניווט Browser - כמו…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS עדיין לא החלטתי עם מחשב כף יד בתוכו או לא אבקש את המצלתכם למכשירים סדר גודל של 3000 ש"ח כמו כן אני מעוניין לקבל מידע מה עדיף רק GPS או משולב עם כף יד דבר הכרחי שיהיה בתוכו מפות של מערב אירופה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by omrihs,

אהלן אנשים כמה שאלות בנועגע לpsp.... אני שוקל לקנות psp העניין הוא המשחקים והסרטים... כאילו אם אני קונה את המכשיר וקונה רק כרטיס זכרון...בלי הדיסק יו אמ די... תהיה לי בעיה להעביר סרטים ומשחקים? ובכלל איך הולך כל הקטע של המשחקים והסרטים? מאיפה אפשר להוריד ואיך להעביר למכשיר? תודה מראש, ומקווה לקבל תשובה מהר... עומרי

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. Started by netivi,

שלום לכל חברי הפורום, אשמח לקבל חוות דעת על המכשירים ועל המומלץ שביניהם..... כמו כן אשמח להצעות אחרות הכוללות את קריטריוניםהדומים לשני המכשירים:GPS+טלפון+WI-FI+B.T+חריצי הרחבה+USB+מחשב כיס. ASUS P525 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=901&catId=246 HTC P3600 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7006

• 1 תגובה
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים