עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by GeforceFX,

שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Slavikik,

צריך שם של תוכנה אם קישור לתוכנה שמשנה פורמט של וידיאו ל 3GP

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. Started by iem,

לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. הצלחתי להפעיל אותו עכשיו בגלל שרכשתי אייפוד מהיאובאן ידע ...אני ראשי ..להוריד תמיכה בעברית ..ללא תשלום רציתי לדעת אך אני מגבה את הקשוחה שיש לי עכשיו עם אני ירצה לחזור עליה .. כי לא רוצה שהכל ישתנה לי לעברית ...אני רק רוצה שזה יתמוך בפונטים של עברית שאני מוריד סרטונים עם תרגום וכל מיני .. תודה זה חשוב לי אני חייב לגבות את מה שיש לי עכשיו לפני שאני מנסה . ושוב אני לא צריך לשלם כלום ...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. Started by CraZy,

אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by Psy,

לא ידעתי איפה בדיוק לשים את ההודעה הזאת, אבל אני אנסה פה.... איזה צ'יפ הכי מומלץ לקנות (שלא שורט את העינית וכ'ו) לפלייסטיישן 2 (הדק) ? שמעתי על קריסטל ועל מאטריקס שהם טובות, מה התכונות של כל אחת ומה עדיף לקנות ? תודה!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by ohadi,

מצלמה זיכרון נחמד - אפילו עם אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס אפשרות לכרטיס USIM של סלקום או אורנג' - צריך שיהיה אפשרות לשמיעת מוזיקה אינטרנט - האם הוא משתמש ב- Date או Wap ? GPS - לא צריך ... השקעה עד 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by ofir38,

האם הכרטיס M2 והכרטיס הזה(מצורף קישור) אותו דבר ומתאימים לאותו דגמי פלאפונים של סוני אריקסון? http://cgi.ebay.com/SONY-1GB-MEMORY-STICK-PRO-DUO-For-PSP-Card-Reader-1G_W0QQitemZ170112127489QQihZ007QQcategoryZ18871QQtcZphotoQQcmdZViewItem

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. רוצים ממנו עוד 149 שקל בשביל שהוא יקרא עברית העם אני יוכל לעשות את זה בבית למכשיר ? מבלי שהם ...יעשו את זה .

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by netivi,

שלום לחברי הפורום, אבקש לקבל חוות דעת לגבי המכשיר HTC P3600 או מכשיר אחר שמתקרב למפרט הטכני שלו .... תודה,

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by Triple-z,

אני רוצה לקנות בקרוב נגן למוזיקה בלבד, לשימוש בעיקר בחדר כושר, חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ואלו שני הפיינליסטים: אני יודע חסרונות ויתרונות של כל אחד ועדיין מתלבט, הסנסה: תצוגה טובה יותר, מחיר בסביבות 300 (יותר משתלם), תמיכה רשמית בעברית (תקנו אותי אם אני טועה), והעיצוב עצמו נראה יותר טוב לדעתי. ה-G3: נגן איכותי וידוע, זמן סוללה ארוך במיוחד ושימוש בסוללה רגילה, יקר יותר ב-200 ש"ח, המסך דיי קטן ואני לא יודע עד כמה ידידותי להפעלה זה, לא חשוב לי מסך צבעוני יותר חשוב עברית ושיהיה ברור ופשוט לניווט ושימוש. מה אתם אומרים מי לוקח? שווה להשקיע עוד 200 שקל ב-G3 למרות החסרונות שלו? יש המלצות לנגנים אחרים שאולי פספסתי? גם 4 ג'יגה בא בחשבון

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Slavikik,

אני רוצה לקנות לנקויה 6288 שלי כרטיס זיכרון MINI SD של גיגה רק אני לא מבין בהם אני לא יודע איזה מתאימים למכשיר שלי...קיצור אני רוצה כרטיס זיכרון בכמה שיותר זול יש..תודה אבל אם יש משהו טוב וקצת יקר גם אפשר להמליץ תודה..(מבקש קישור גם לחנות) עריכה: אני מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2300&scat=215&tcat= מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  14. האם המטען השולחני הזה יוכל להתאים לחיבורי החשמל בארץ? איזה כבל צריך לחבר אליו כדי שהוא יתחבר לחשמל? למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by SemteX,

שלום. בשל היותי אדם דפוק, אני התיישבתי על הנגן E280 שלי על כיסא כשהנגן בכיס האחורי שלי.. גיליתי את זה שניה אחרי כשהרגשתי שיש שם משהו.. בקיצור זה היה מאוחר מדי. נוצר מן סדק קטן ומכוער על השכבה העליונה של הנגן. אני לא חושב שזה סדק פנימי, זה נראה כמו סדק חיצוני על הפלסטיק השקוף של המסך. השאלה שלי היא האם יש אחריות על כאלה דברים? ואם אין, יש אפשרות של רכישת מכסה פלסטיק חדש לנגן שאני יכול להבריג בעצמי?? שוב פעם - זה לא נראה כמו סדק במסך עצמו, זה סדק בפלסטיק החיצוני של הנגן בחלק השקוף. אני אודה למי שיענה.

16. Started by TombcatZ 2,

צ'מעו,המכשיר פשוט נראה אטרקטיבי בטירוף... למרות שהסתובבו כל מיני שמועות דביליות על כך שהמכשיר חוסם שירים לא חוקיים וכו',ביררתי וזה בולשיט. חוץ מזה,המחיר שלו ממש לא גבוה וכמות הנפח זיכרון שיש בו היא 30GB+כל תכונה מתקדמת אפשרית [ותומך WIFI] הקיצר,האם שווה לקנות את הZUNE בתור נגן? [רצוי לציין שאני מחפש נגן עם נפח גדול מהסיבה הפשוטה שאני סוגר ת'חיים שלי בבסיס,ככה לפחות יש לי מוזיקה עד שאני רואה בית פעם ב...חודש ]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום יש לי נגן MP3 של סאן דיסק והוא פתאום התחיל "לשיר ברוורס" אני מדבר על זה שהוא מנגן כהילו אני כול הזמן לוחץ לו לעביר את השיר אחורה. לקחתי את זה לחברה(שנותנת לי אחריות של שנה) והם חירטטו לי איזה משהו שזאת בעיה בתוכנה ולא בנגד ולהוריד עדכון לתוכנה של הנגן והכול יסתדר. עכשיו רציתי לדעת יש דבר כזה עדכון לנגד MP3? אם כן אך אני עושה את זה. כי חפשתי באתר של סאן דיסק ולא מצאתי משהו והדבר היחיד שמצאתי זה עדכון דרייברים לנגד. וגם זה נשמע הגיוני מה שהם אומרים(כי לי זה נישמע כמו התנערות שלא יצטרכו לספק לי נגן חדש)

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  18. ראיתי שקיימות כמה תוכנות לעברות מחשבי כף יד, אודה על המלצותיכם מה הכי טוב שיתמוך במכשיר שציינתי בכותרת ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by Grim Reaper,

קניתי סלולרי נוקיה N73 MUSIC EDITION לא בארץ. ייצור פיני וייצוא פיני (מסתבר שיש עוד מפעלים במקומות אחרים) ויש לו עיברית (למרות שקניתי בחו"ל). השאלה שלי היא אם אני אעדכן לו גירסה יש סיכוי שהעיברית תיפגע?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  20. Started by hercutrek,

אז ככה - אבא שלי נוסע לטאיוון ורציתי לשאול מה אפשר לקנות לשם ? מדבר חולה גאג'טים

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by fp581,

אני מחפש בפלאפון MP3 מצלמה וכמה שיותר זיכרון בפלאפון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  22. Started by okarmi,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדברים כאלה ואם לא אז סליחה. אני מחפש לקנות מכשיר DVD שהוא גם מקליט ואין לי מושג בנושא. יש איזה תכונות מיוחדות שכדאי לחפש? יש למישהו המלצות בנושא? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. המכשיר הוא mio 168 RS איך אני מסדר ?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by SensatioN,

צריך תשובה ואני הולך לקנות

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by gabig12,

איפה אפשר לקנות כבל לMP4 ?? לנגן הזה:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים