עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kwawi,

אהלן,בזמן האחרון חסכתי קצת והגעתי לסכום של 3200 שקל בחודש וחצי... אני בן 16 ואני מתחיל להתענייין באייפון החדש (3G) בעיקרון ממה שקראתי בכתבה הקודמת הוא פלאפון גרוע ולפי מה שנאמר הוא לא שווה ת'כסף עכשיו,בעיקרון אני לא אחד שכל היום חופר על הטלפון,אני מצלם אולי פה ושם...המון המון אבל המון עם הנגן של הפלאפון,יש'לי N73 וכל היום הוא מחובר אצלי לאוזניות שירים סירטונים והכל אינטרנט יהיה חשוב לי כי בשלי אין WI-FI וחוצמזה אני לא כ"כ משתמש בכל האפליקציות של הפלא חשוב לי שהוא יראה טוב,ואייפון ממש נראה מצויין,הוא מגניב עם מסך מגע והכל,אבל זה שווה ת'כסף? האם הייתם ממליצים לקנות אותו,או שהייתם יכולים להמליץ על פלאפון מסוגנן כמו אייפון ובעל תכונות טובות יותר באותו הסכום?? תודה לכ…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by otherside,

שלום. הייתי רוצה לדעת מה צורך יותר כוח בנגני mp3 - פלייבק או רדיו? האם זה תלוי נגן או שזה אחיד לגבי רוב הנגנים? תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Combine,

יש לי את המכשיר ( Cowon iaudio q5w) והבנתי שיש לו GPS מובנה. יש אפשרות להשתמש בו בארץ ( אם כן, מאיפה אפשר להוריד מפות) תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. Started by kill_b7,

שלום, מישהו יודע איך ניתן להתקין משחקים חינמיים מהרשת שהורדתי לZ370?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by yanivha6,

עד היום הMP3 עבד לי פיקס. היום רציתי להשתמש בו על מנת להעביר פרק ממחשב אחד למחשב אחר ולאחר שהעברתי את הפרק לMP3 אני לא יכול להכנס יותר לMP3. כל פעם שאני מנסה להכנס (במספר מחשבים שונים), זה רושם לי הודעה כזאת: "אין אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט\קלט" ראיתי פה בפורום שהיה פה לאיזה אחד אותה בעיה רק בדיסק קשיח. איזה אחד אמר לו: תנסה לבצע .. CHKDSK כלומר תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתןב CHKDSK J: /F /R תאשר לו , תן לו Y , תעשה ריסטרט ותראה מה קורה ... אם זה לא יתן לך .. תעשה את הדבר הבא : תיכנס למחשב שלי , כלים , אפשרויות תיקייה , תצוגה , תסיר את השיתוף מעל (השתמש בשיתוף קבצים פשוט) , תיכנס למאפיינים של הכונן (שאין לך גישה אליו) אבטחה , מתקדם , תבחר את המש…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by mr-z,

השימושים שלי בפלאפון יהיו לדבר עם אנשים, למוזיקה, וכמזכיר אישי והדרישות שלי הם: *סוללה חזקה שתחזיק יותר מיום ואם נגינה מרובה *שיבוא עם אוזניות עם איכות שמע טובה ככל האפשר *שיהיה אפשר להרכיב לו את הזיכרון *שיהיה כמה שיותר קרוב לקפוסא שחורה (שיהיה עמיד) *שיהיה בלוק, לא סליידר או פומפיה אני פשוא שונא פלאפונים כאלה *שיהיה לו רמקול כי זה שמגע אותי לדבר עם הטלפון צמוד לאוזן

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  8. Started by gjook,

שלום , החלטתי שאני מחפש לקנות שעון דופק ,(אני רוצה להתחיל לרוץ) , בכל מקרה ראיתי שיש כאלו שמתחברים דרך רצועה חזה , שהיא די מעצבנת ממה ששמעתי , ויש כאלו שהם מודדים ישר מהיד. בנתיים בחיפוש בגוגול מצאתי את השעונים : spotline 900 solo. http://www.zipzip.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=50&catId=60 PC3FT Sigma http://www.energym.co.il/prodinfo.asp?id=358 אשמח לשמוע המלצות על ציוד ממולץ , ועל השעונים הספציפים שהבאתי . תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by X-It,

לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. אהלן, אני מחפש המלצה לנגן MP3+וידאו עם מסך 2אינץ' ומעלה 256K צבעים ומעלה, כמה שיותר מקום כי הוא ישמש אותי כנגן וידאו, מוזיקה וכDISK ON KEY, בתקוה שתהיה תמיכה לFLAC\AAC. חשבתי לכיוון הCreative Zen Vision: M כי יש בו כל מה שאני רוצה חוץ מהFLAC............ מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. שמעתי פעם מאיפשהו שזה כאילו לא טוב לעשו תעדכונים האלה, זה נכון בכלל? יש לי איזה סיבה כלשהי שלא לרצות להתקין את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. Started by haime23,

מנהל היישומים בגלקסי s3 נתקע.ביצעתי איפוס פעמיים .הבעיה לא נפתרה.מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by Guy30,

שלום לכולם אני סגור כבר על ה-C2 של COWON ויש לי שאלה לנגן יש חריץ הרחבה לכרטיסי MICRO SD יש הגבלה כלשהי מבחינת נפח הכרטיס שהנגן מסוגל לקרוא ? האם אני יכול להוסיף לנגן כרטיס של 32 G והנגן יקרא אותו בלי שום בעיה ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by dids22,

אחרי כמה שנים הSE C510 הלך לעולמו והגיע הזמן להחליף אותו. תקציב דיי מוגבל אבל נסתדר עם מה שיש. כמה תכונות חשובות מהפלאפון: בטרייה חזקה ( ושלא תיגמר אחרי יום יומיים) מצלמה "סבירה +" ה510 איכזב רצח (עלק 3.2 MP) קליטה טובה קרינה נמוכה לגביי המסך, אני מתלבט אם לקחת TOUCH. ממה שאני מבין המסכי TOUCH בתקציב הזה לא משהו ולכן אולי כבר עדיף כפתורים וזהו (תקנו אותי אם אני טועה) תודה על העזרה !!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום לכולם, העלתי למרקט את היישום החדש שלי: ספונטוק (SponTalk). ספונטוק מאפשר לשלוח הודעות בחינם, גם אם לצד השני אין את היישום(!). יש אפשרות לצ'טט עם מספר משתתפים (multi-party chat), לשלוח נתוני מיקום ... ואפילו להעביר את הצ'ט מהנייד למחשב (!). להלן קישור לעמוד היישום במרקט להורדה (הכולל גם פרטים נוספים). https://market.android.com/details?id=com.codewithcontent.spontalk.client.android תהנו ותחסכו (בעלויות המסרונים). שי ק. [attachment deleted by admin]

16. אני יודע שבגירסה 6 של GOOGLE MAPS אפשר לשמור מפות אופליין השאלה אם זה כולל ניווט רגלי / תחבורה ציבורית? אם לא, איזה אפליקצה מאפשרת זאת?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. זו לא הפעם הראשונה של אפל שהיא גורמת להאטה הזו במכשירים ישנים, ונדמה היה שפשע כזה לא יחזור לאחר שכבר חשפו אותם בעבר. אלא שלאשה יש זכרון מחיק כאשר מדובר במכשיר שיק. (אההה יצא לי חרוז) וכך יוצא הכסף מהארנק עכשיו בצורה שלא תוכננה ולא נצפתה לעבר מכשיר אנדרואידי חדש, בתקווה שזה לא יאכזב.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. Started by rotman,

מה המצב אנשים? מישהו מכיר את האוזניה? יכולים לתת חוות דעת בבקשה? תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by הטכנאי,

ישלי איפוד ישן משנת 2004 של 20 גיגה זה עם הגלגת עכשיו אני לא זוכר תדגם שלו ככה אני לא יכול להגיד לך איזה דגם הוא היה לי עברית ואחרי שפרמטתי תמחשב נמחקה לי ההתקנה ואני ראיתי שלגירסה החדשה זה עולה כסף ולי יש תישן אז אם ישלמשהו אולי את ההתקנה של הגרסה העברית לאיפוד הישן ויוכל לתת לי אני ישמח. ועוד שאלה על האיפוד איך אני עושה שם עוד משתמש שיהיה רק למוזיקה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת איזה מכשיר מבין השניים עדיף באותו מחיר?.. :s05: NOKIA 5610 או SONY ERICSON W910I

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, ברשותי דור שני של סנסה קליפ. אני עדכנתי אותו כאשר היה עליו כ-2GB של מוסיקה ומאז, כאשר הנגן מחובר למחשב אני לא יכול לראות את הקבצים שעליו דרך המחשב, אבל אני כן יכול להקשיב להם דרך הנגן. איך אני יכול למחוק את הקבצים? [לא מצאתי דרך לפרמט אותו] בתודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה. אפשר למחוק/לנעול וכו'.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  22. אהלן ח'ברייה. יש לי מכרה שרוצה לקנות את המכשיר המדובר אך היא מתלבטת אם לעשות זאת מכיוון שלא מצאנו אותו בשיווק רשמי בארץ- דבר שיכול להביא לחוסר תמיכה בעיברית. ברצוני לדעת האם קיימות דרכים לתת למכשיר לעבור תהליך "גיור" ואם הן קיימות מה? איפה? כמה ואיך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by cold fire,

יש לי את המכשיר הנ"ל אבל כמות הזכרון לא גדולה (רק 2GB) ברצוני להרחיב ל6GB, (2+4) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18096 ואם לא יש אפשרות לעדכן את הקשוחה של הנגן ואז הוא יתמוך?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by rokkky,

מה כדי לבחור? טווח מחירים 2000 - 3000 ש"ח מה שהמליצו לי זה ASUS 696 או MIO 550 מה אתם אומרים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

כולם אותו מחיר ויש לי התלבטות קשה בין הN80 לKJAM אני מודע לכל היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים. מה שמעניין אותי זה על מה אתם הייתם הולכים?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.