עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by penny1,

שלום רב, אני עומד לרכוש סלולרי חדש בחברת פלאפון רציתי להתייעץ לגבי איזה מכשיר עדיף ה בc905 או הw995. קראתי פה המון המלצות על ה w995 אך במדרכי קניה רבים ה c905 מקבל ניקוד גבוה יותר ובנוסף הוא גם זול יותר. מה גם שמצויין שה w995 אינו עובד טוב עם גלישה בhtml. אשמח לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by יודוקוליס,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש את הפלאפון הר"מ ,למישהו יש חוות דעת עדכנית ?חנות מומלצת לרכישה בחו"ל? מה לגבי אחריות? האם מתאים לרשת פלאפון? תודה מראש

3. Started by dj shay 30010,

יש לי N95 של אורנג בגירסה V12.0.013 19-06-07 rm-159 אני יודע שגרסה אחרת האני יתקין לתרום לביטול האחריות יש בחוץ גרסה 20 שחוסחת חשמל בסוללה משמעותי ואין 40 MB של תוכנות של אורנג וגם רק אפליקציות של s60 3rd ניתן להריץ והמימשק הגרפי על הפני בגירסה הזו אני מעונין בתוכנה שתגבה לי תגרסה שיש לי ושאני יוכל להחזיר אותה בכל מצב

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. Started by yuvalg,

אשמח לקבל עליו חוו"ד. הבנתי שהוא הולך לקבל משחקים של PS1? איך הוא ביחס לסמסונג למשל? הציעו לי בעבודה את הדגם של 16GB במחיר של 1,500 ש"ח - כדאי?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. שלום אנשים, רציתי לקבל המלצה לטאבלט מבוסס אנדרואיד בתג מחיר של 400$ לכל היותר. [הולך להירכש בחו"ל] אני מחפש טאבלט עם מסך בגודל 9-10 אינצ' [פלוס מינוס גודל של מסך אייפאד]. אין לי דרישות מיוחדות ממנו פרט לכך שיעשה את העבודה - יספק חווית שימוש חלקה ככל שניתן, יכיל מצלמה קדמית לשיחות וכו' אין צורך בקישורית 3G, רק WIFI. תודה מראש לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  6. הכירו את ה-Galaxy A60 וה-Galaxy A40s אשר הוצגו עבור השוק הסיני, עם סוללות גדולות כמיטב המסורת המודרנית של החברה לכתבה

7. ראיתי כאלה לאיפוד נראה לי, לובשים את זה על היד ויש כיס שמחזיק אותו. השאלה אם יש כזה בגודל שיתאים לHTC DESIRE ושיהיה שקוף כדי שאפשר יהיה לראות את המסך, וצמוד מספיק שיחזיק על האמה. אם יש כזה שמאפשר שימוש במסך אז עדיף אבל לא חובה. עריכה: לא משנה מצאתי http://cell-phones.shop.ebay.com/Cases-Covers-Skins-/20349/i.html?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_nkw=iphone%20arm&_dmpt=PDA_Accessories&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 לכל המעוניין

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. מוטורולה מציגה דגם ביניים חדש עם מאפיין שאין לאף מכשיר אחר בסביבה לכתבה

9. Started by ramtsi,

שלום, לפני זמן מה מחקתי מס' שירים מהאייפוד, אך הוא עדיין מציג אותם... מה אפשר לעשות על מנת לפתור את זה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. האם יש הבדל משמעותי בביצועי המכשיר/ מהירות שלו קליטה אניטרנט וכל השאר בין הרום של חברת סאני לשל הוט מוביילבנוסף מה עושה הכפתור החזרה להגדרות יצרן כי יש לי הרבה זבל ודברים בפאלפון וחבל לי לנסוע עד הוט מובייל כדי שיעשו לי איפוס למכשיר האם ההחזרה להגדרות יצרן מנקה לי את כל המכשיר וכיביכול עושה לי אותו כמו חדש ??? אני צריך שרק אנשי הקשר שלי ישמרו כל השאר לא חשוב לי תודה מראש בנוסף טוב אז כך הורדתי מספר סירטונים מיוטיוב כולם כקובץ MP 4 הבעיה שחלק מהם בודדים יש צליל אבל אין תמונה איך אני יכול לתקן את זה ?? ניסיתי במספר נגנים והבעיה מופיעה גם בהם</blockquote>

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by DorM,

אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by Alex89,

הדיוידי שברשותי לא ניתן לשידרוג קושחה, האם אני יכול להתחבר ידנית בצורה כל שהיא לנגן וכן להחליף בו את הקושחה? מדובר על נגן UPXUS 608

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by kwawi,

אהלן,בזמן האחרון חסכתי קצת והגעתי לסכום של 3200 שקל בחודש וחצי... אני בן 16 ואני מתחיל להתענייין באייפון החדש (3G) בעיקרון ממה שקראתי בכתבה הקודמת הוא פלאפון גרוע ולפי מה שנאמר הוא לא שווה ת'כסף עכשיו,בעיקרון אני לא אחד שכל היום חופר על הטלפון,אני מצלם אולי פה ושם...המון המון אבל המון עם הנגן של הפלאפון,יש'לי N73 וכל היום הוא מחובר אצלי לאוזניות שירים סירטונים והכל אינטרנט יהיה חשוב לי כי בשלי אין WI-FI וחוצמזה אני לא כ"כ משתמש בכל האפליקציות של הפלא חשוב לי שהוא יראה טוב,ואייפון ממש נראה מצויין,הוא מגניב עם מסך מגע והכל,אבל זה שווה ת'כסף? האם הייתם ממליצים לקנות אותו,או שהייתם יכולים להמליץ על פלאפון מסוגנן כמו אייפון ובעל תכונות טובות יותר באותו הסכום?? תודה לכ…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by Electric Boom,

אהלן, ניסיתי קצת את מערכת הטריידזון באתר והעמדתי אייפוד שאפל (דור שני) למכירה הוא חדש, הוא קטן, נשמע מצויין ונראה אפילו עוד יותר... בחנות של אפל הוא הולך עבור 79$, שזה בערך 320 שקל בימינו בבאג(היחידה שראיתי שמוכרת) הוא נמכר ב-450 יש מישהו שמוכן לקנות ב-300 - העצה המבוקשת היא אכן קטנה -- כן או לא?(אה כן, ולמה)

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  16. שמעתי פעם מאיפשהו שזה כאילו לא טוב לעשו תעדכונים האלה, זה נכון בכלל? יש לי איזה סיבה כלשהי שלא לרצות להתקין את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. Started by cold fire,

יש לי את המכשיר הנ"ל אבל כמות הזכרון לא גדולה (רק 2GB) ברצוני להרחיב ל6GB, (2+4) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18096 ואם לא יש אפשרות לעדכן את הקשוחה של הנגן ואז הוא יתמוך?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by saar3,

הכותרת אומרת הכול

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  19. אני עוקב אחרי הרבה סלולרים , הרבה זמן לא ראיתי הזהרה ומבחן גרוע כל כך שפשוט מזהירים לא לקנות http://www.cnet.com/products/htc-desire-520/ ועוד לחברה HTC שזכתה השנה בפיתוח סלולר הטוב של השנה

20. שלום אנשים, אבא שלי איבד את ה-H500 שלו (שגם ככה הייתה לא משהו ועשה קצת בעיות). הוא רוצה שאני אמליץ לו על מכשיר שיהיה כמה שיותר אמין, שיישב מאחורי האוזן (ולא עם גומי בתוך האוזן - מטעמי נוחות), ושיהיו לה כמה שפחות ניתוקים (ה-H500 התנתקה מדיי פעם וזה היה ממש מעצבן). מבחינת מחיר, 200 נראה לי כמו מחיר הגיוני לדבר הזה. קצת לפה או לשם אין בעיה אם יש משהו עדיף משמעותית. אגב, המכשיר הוא הנוקיה 6230i. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, ברשותי דור שני של סנסה קליפ. אני עדכנתי אותו כאשר היה עליו כ-2GB של מוסיקה ומאז, כאשר הנגן מחובר למחשב אני לא יכול לראות את הקבצים שעליו דרך המחשב, אבל אני כן יכול להקשיב להם דרך הנגן. איך אני יכול למחוק את הקבצים? [לא מצאתי דרך לפרמט אותו] בתודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה. אפשר למחוק/לנעול וכו'.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by Kcupid,

אני משתמש בפלאפון בכרטיס זכרון של סאנדיסק. עד עכשיו היה לי של 2 ג'יגה, היום קניתי של 4. שאני שם את הכרטיס בפלאפון הוא עובד זה מראה שיש כרטיס, אבל שאני מחבר אותו למחשב (אני מחבר את הכרטיס הקטן לADAPTER שלו, ואת הADAPTER לדבר כזה שמצד אחד מחברים את הADAPTER והשני הוא USB שמחברים למחשב), אז זה מראה כאילו אין שום דבר ("נא הכנס דיסק לכונן G"), ושאני עושה עם ה2 ג'יגה זה כן קורא. ההבדל שראיתי זה שעל ה4 ג'יגה רשום HC, ועל ה2 לא. אבל אם בפלאפון זה עובד אז במחשב זה לא יעבוד? מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by Combine,

יש לי את המכשיר ( Cowon iaudio q5w) והבנתי שיש לו GPS מובנה. יש אפשרות להשתמש בו בארץ ( אם כן, מאיפה אפשר להוריד מפות) תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. מה ההבדל בין הגירסא של ה40 ל60 ול80 ב-PS3 ? כיאלו רק גודל המקום שאפשר לשמור עליו? ומה אפשר לשמור עליו ? כיאלו משחקים באים עם דיסקים אז למה צריך לשמור (שמירה של משחק שוקלת רק כמה MB ,לא?) פעם שמעתי שככל שיש יותר מקום זה משפיע על המהירות והביצועים, זה נכון? ואם כבר אני פותח אשכול אז אולי מישהו יכול לענות לי על עוד כמה שאלות א) כמה עולה PS3 בדיוטי פרי? ב) יש שם גם גירסא של 60 ו80 או רק ארבעים? ג)באיזה חנות אפשר לקנות בדיוטיפרי? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.