גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
כן, אני יודע שהמכשירים שם הם "לא משהו" בלשון המעטה. אבל העסקה שלנו שם ואני חייב לבחור מכשיר משם. הדרישות (לפי סדר עדיפויות): 1. ספיקר/תמיכה בבלוטות' (או שניהם). 2. מצלמה שמישה (אני מתגייס בקרוב). 3. mp3, ששומעים בו טוב כספיקר, ואם אפשר שיהיה חיבור אוזניות. חובה, אבל חובה, שיהיה אפשר לגלוש ברשת (פייסבוק, מייל), ורצוי אופציה לmsn/icq. צריך לדבר עם קנדה המון בחצי השנה הקרובה, ואין לי ממש כסף לשלם את הוילה של מנכ"ל פלאפון. תודה עודד.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה- Nokia 6120 ומתחיל להמאס לי ממנו. הסוללה נגמרת יחסית מהר, הוא מאוד עדין ושברירי ואיכות השמיעה והקליטה שלו לא טובה. אני לא מחפש מכשיר עם תכונות מיוחדות, מצדי שיהיה כמה שיותר פשוט. - אני רוצה מכשיר עם לחצנים ולא עם מסך מגע. - חשוב לי שהסוללה שלו תהיה חזקה, ותחזיק ליותר מ 2-3 ימים. - ממשק נוח תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
חבר שלי היה אמור לטוס לניו יורק מהעבודה והיה אמור לקנות לי שם את הסמסונג NOTE, ברגע האחרון השתנה היעד ל-LA. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי חנות שמוכרת את המכשיר. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מוכרת וטובה שם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582372 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה, היה משהו יותר טוב בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
כרגע אני עם N97 וממש לא מרוצה ממנו מבחינות רבות. מחפש מכשיר טאצ' עם מסך בגודל 3.7 אינץ ומעלה. שיגיע או שיהיה ניתן לשדרג לאנדרואיד 2.2. נוחות גלישה באינטרנט. רמקול איכות לשיחות ומוסיקה. חשבתי על Desire HD מהסיבה שאני גולש הרבה באינטרנט. אתם מציעים לי לקנות אותו או שיש משהו זול יותר ולא פחות טוב שיענה לצרכים שלי?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום בעבר הרחוק ההיתי מתמצא בכל הטכלונוגיות ומה טוב ומה לא טוב עכשיו אני בצבא ואני לא מעדכן בכלום בנושא המחשבים ובמחשבי כף בפרט... אשמח להמלצה למחשב כף יד איכותי וטוב עד 1500 שקלים כמה דברים חובה שאני צריך: GPS -שלא יקרטע ויהיה מדויק תוכנת GPS- לא הכי משנה לי שיהיה בו מובנה תוכנה,אבל לוודא שיש אפשרות להתקין עליו IGO8 מערכת הפעלה-לא מעודכן מה הכי טוב היום ומה לא -אתם תחליטו בשבילי אבל שתיהיה גמישה יחסית עם אפשרות לאימייל זמין ,אופייס,דפדפן נורמלי, והתקנת תוכנות למינהם מהירות-הפריט הכי חשוב,שלא יקרטע ויפעל חלק אאאם זהו נראה לי *חשוב לציין שהמחשב כף יד מיועד ל"איש עסקים" שהיכולת להיות מעודכן -היא החשובה ** תודה מראש אלירן
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אם למישהו פה יש אותו, אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק למוזיקה כי אם זה 7 שעות וידאו לא הגיוני שיהיה 10 למוזיקה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים... עדכנתי גרסה ל4.0.4 של רשת פלאפון הכל הלך מצויין הסתיים אבל במסך הראשי תקוע לי חלק מאודות הטלפון ואין לי אפשרות למחוק להעביר או לעשות משהו אםזה...מישהו מכיר ת'בעיה ויודע איך להעיף מהמסך את זה הנה תמונה להמחשה מצורפת[ATTACH=CONFIG]3192[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את הזה הלבן של אפל אבל יש לו ריח של חרא
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
שלום רב, עד כה עבדתי עם הנוקיה 6120 קלאסיק שלי על רשת דור 2 - והטלפון היה מושלם ולא היה נכבה כאשר אין קליטה טובה. לאחר שעברתי לרשת הוט מוביל (אני מרוצה), אבל כאשר אני מגיע לאזור ללא קליטה (בקניון שלנו ברמלה בקומה התחתונה שנכנסים לסופר מרקט אין קליטה בכלל לכל סוגי הרשתות וכו'.) הטלפון מתכבה ונדלק כאשר אין קליטה. גם לטלפון של אבא שלי יש אותה בעיה והדגם שלו זה נוקיה 3711. וכאשר גם הוא היה על תקן דור 2 הטלפון לא היה נכבה שאין קליטה, ומאשר שהטלפון על דור 3 ובאזורים שהוא מתסתובב (בצפון, ירושלים, אשדוד-אשקלון) כאשר אין קליטה הטלפון מתכבה. אשמח אם תוכלו להמליץ על טלפון סלולארי שלא זולל בטריה על דור 3, ולא מתכבה שאין קליטה וכו'. התקציב עד 600 ש"ח, טלפון סליידר או צדפה או רגיל …
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית הגדולה הציגה ערב רב של מוצרים עם תחילתה של תערוכת CES 2016, אך באופן אירוני למדי המוצר המעניין ביותר הוא דווקא הזול והצנוע מכולם אנחנו מודים שקצת קשה לנו להתרגש בימים אלה מטאבלטים מבוססי אנדרואיד. בין הנקסוס 7 ל-Kindle Fire לסוגיו ולכל אותם מוצרים סיניים שמציעים מוצר טכנולוגיה סביר (פחות או יותר) במחיר של ארוחת ערב זוגית, זה נראה שכבר ראינו את הכל, וקשה לדמיין משהו שבאמת יחדש או יפתיע – במיוחד בקטגוריית המכשירים המוזלים. עם כל זאת, כעת מגיעה לה אייסר ומציגה את ה-Iconia One A8 (דגם B1-850), אשר לא מציע שום יכולות פורצות דרך – ובכל זאת הצליח להקסים אותנו. הטאבלט הפלסטיקי הצבעוני הזה, שמיועד בראש ובראשונה לזאטוטי דור ה-Z ובנוי באופן קשיח בהתאם (ל…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מתעניינים ב-Redmi 7 אך שואפים לאיכות צילום מתקדמת יותר? לשיאומי של עוד דגם להציע לכם, בעלות נמוכה כמיטב המסורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ניסיתי קצת את מערכת הטריידזון באתר והעמדתי אייפוד שאפל (דור שני) למכירה הוא חדש, הוא קטן, נשמע מצויין ונראה אפילו עוד יותר... בחנות של אפל הוא הולך עבור 79$, שזה בערך 320 שקל בימינו בבאג(היחידה שראיתי שמוכרת) הוא נמכר ב-450 יש מישהו שמוכן לקנות ב-300 - העצה המבוקשת היא אכן קטנה -- כן או לא?(אה כן, ולמה)
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני בעליו הגאה של מכשיר ARCHOS AV500. מכשיר מעולה בן 4 שנים כבר. הגיע הזמן להחליף אותו לדור החדש (נפח יותר גדול, HDMI, רזולציה יותר טובה וכו'). מישהו קנה את המכשיר? מישהו התנסה בו? הייתי שמח לשמוע כל דבר לגביו מאחר ובפורמים בחו"ל, לפני שדרוג הקושחה האחרון אמרו שהוא מלא באגים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר GPS. אני לא המבין הכי גדול בתחום אבל כרגע השאלה היא, האם לקנות רק את הGPS עצמו, או כבר לקנות מחשב כף יד משולב עם GPS. ולהשקיע כמה שקלים שאין לי בעייה. האם זה כדאי? מכשיר משולב? וזה לא מאט ועושה בעיות? יש לכם משהו מומלץ? אני מאמין שאשקיע סביבות ה-1500-2000 שח איזו חברה, ואיזה תוכנת GPS מוממלצות כרגע? תדוה מראש
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי HP TOUCHPAD עם דואל בוט WEBOS ואנדרואיד הייתי ב WEBOS ונשאלתי אם לבצע עידכון למערכת ועניתי בחיוב לאחר העידכון נעלם מהמסך הדואל בוט ועולה רק מערכת ההפעלה WEBOS אשמח לעזרה איך להחזיר את האנדרואיד
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם החדש מבית המותג העולם של Xiaomi מציע יחס עלות-תועלת שקשה להישאר אדישים אליו - בייחוד אם עדיין אין לכם עניין בתקשורת הדור החמישי שמתפתחת במהירות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
הי אני צריך לקנות STREAMER לסלון לטלווזיה בגדול של 42" לפני כ חצי שנה מכרתי את ה ASUS TF101 ככה שיצא לי להתנסות ביכולות של מחשב לוח מבוסס אנדרואיד ולכן אינני מוצא היום סיבה לקנות מחשב STREAM יעודי שטאבלט יכול לעשות הכל בצורה זהה לחלוטין ולתת לי דרך הטלווזיה גישה לכל יישומי האנדרואיד - אני מוסיף שגם יש לנו שימוש באופן כללי גם לטאבלט בבית לכן יש מספר דברים חשובים לי שיהיה במכשיר מהירות מעבד כמה שיותר גבוהה (אני מניח שזה אחד מהפקטורים שמשפעים על היכולת הקרנה של סרטים ברזולוציה גבוה) USB שיאפשר לי לחבר הרדיסק ניד עם סרטים ומקלדת על חוטית תמיכה ברשת על חוטית מתקן N יציאת HDMI דברים כמו גודל\איכות מסך, זיכרון פנימי, BT וכדומה לא חשוב כמדומני בין הסלון שלי לחדר בו יהיה הנתב יהיה…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
אני קניתי כ' זיכרון וכשאני מחבר למחשב הוא אומר שאני צריך לפרמט אותו.. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים כשאני מתחבר לרשת WIFI כלשהי, הוא מתחבר אבל אין אינטרנט. בחיבור לרשת ה WIFI מקבל IP, רשום CONNECTED אבל רשום ליד NO INTERNET. הבעיה לא ב WIFI, מכיוון שפלאפון אחר וטבלט אחר כן מצליחים לקבל גישה לאינרטנט באותה רשת WIFI. הבעיה בוודאות במכשיר כי גם ברשתות WIFI אחרות ישנה את אותה התופעה. המכשיר הוא נקסוס 6 מעודכן לגירסת מערכת ההפעלה אחרונה (6.0.1) דברים שכבר ניסיתי: 1. העברת ה WIFI במכשיר ל OFF וחזרה ל ON. 2. מחיקת רשת ה WIFI וזיהוייה מחדש. 3. איתחול המכשיר. 4. הורדה של ישומיים שאמורים לסדר את ה WIFI במכשיר (FXR WiFi fix and rescue) הדבר האחרון שלא ניסיתי למיטב ידיעתי הוא איפוס המכשיר להגדרות יצרן - דבר שאעדיף לעשות כמוצא אחרון, אלא אם כ…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-