גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
האם לדעתכם הנגן הזה שווה את הכסף http://zap.co.il/model.asp?model_id=676583 מאוד אהבתי אותו והוא נראה לי נגן טוב אפשר ביקורות עליו כי אני לא מוצא משהו אמין איזה תקלות ובאגים יש לנגן אם בכלל? והאם יש מוצר אחר בטווח מחירים הזה שיותר טוב מהA3 השימושים הם בעיקר סרטים וסרטונים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מצלמה זערורית שניתן לשלב בכל זוג משקפיים היא הדבר הגדול הבא עבור חובבי הרשתות החברתיות? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני שם THEMES, SKINS , תוכנות ומשחקים ב- MOTOROLA Z6M ? זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב כף יד IPAQ ישן יחסית יש עליו WINDOWS MOBILE 2003 רציתי לשאול אם אפשר לשדרג את זה למשהו חדש יותר? או לפחות האם אפשר להוסיף לזה עברית תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום וברכה,משום מה חלק מהאפליקציות הישראליות אני לא רואה במרקט.למשל את "Ynet" אני רואה אך את "וואלה" אני לא רואה, זאת אומרת מן הסתם אני לא יכול להתקין.גם משום מה Google Maps אני לא רואה... יש לי מוטורולה DEFY ו-CM7.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את האייפוד 80 קלאסי החדש.. כאשר חיברתי אותו למחשב, הופיעה הודעה מהאייטיונס הנוכחי( גירסא 7.3) כי יש לעדכן את אותו לגירסת 7.5 הקיימת באתר החברה. על התוכנה הנוכחית קיים מאגר שירים גדול ומסונכרן... השאלה היא איך אני מעדכן את האייטיונס בצורה בטוחה כך שהתכנים ישמרו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם הנגן של SanDisc ה- Sansa E280 תומך בפלאש או שיש עדכון למכשיר כדי שהוא יתמוך? אם כן אז אבקש לקבל יותר פירוט לגבי הדרך להפעלת הקבצים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת מכשיר שמיועד לרופא - צריך שיהיה לו מסך איכותי בגודל טוב אבל שהגודל הכללי של המכשיר יהיה קטן - בכל זאת צריך להסתובב איתו בביה''ח... , שיריץ ווינדוס ( צריך להפעיל כל מני תוכנות כמו קריאה של ספרים רפואיים , תמונות x-ray וכו'... ) , אינטרנט , שיהיה מספיק מקום אחסון לתוכנות ומידע רפואי ... מחיר כרגע לא רלונטי ( לפחות עד שאני אבין מה המצב בשוק ... ). כנראה אקנה בחו''ל ... אני ממש לא מעודכן בתחום הזה , אז אני אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שבבי ה-Kirin 990 נחשפו לעולם קצת לפני שיככבו בתוך מכשירי ה-Mate 30 – עם טכנולוגיית ייצור חדשנית מבית TSMC וליבה גראפית מוגדלת באופן משמעותי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
אם למישהו פה יש אותו, אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק למוזיקה כי אם זה 7 שעות וידאו לא הגיוני שיהיה 10 למוזיקה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ה-Snapdragon 845 המתקרב אמור להיות הסנונית הראשונה בשותפות החדשה בין קוואלקום ליצרנית השבבים TSMC - שתהפוך את התחרות מול סמסונג למסקרנת עוד יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מכשיר שדומה לDVD נייד פיזית..סתומרת עם מסך גדול יחסית ושתהיה בו אופציה של זיכרון פנימי או כניסה של USB עם העדפה לזיכרון פנימי שאפשר להרחיב יש כזה דבר בכלל בנמצא? התקציב הוא עד 1000 ש"ח תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
המשימה להשיק סמארטפון עם Snapdragon 888 לפני כל המתחרות הושלמה בהצלחה - וכעת נראה כי היצרנית הסינית המפורסמת עומלת על פיתוח יוקרתי ומתקדם עוד יותר בתור חיזוק להיצע המודרני שלהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות מכשיר GPS. אני לא המבין הכי גדול בתחום אבל כרגע השאלה היא, האם לקנות רק את הGPS עצמו, או כבר לקנות מחשב כף יד משולב עם GPS. ולהשקיע כמה שקלים שאין לי בעייה. האם זה כדאי? מכשיר משולב? וזה לא מאט ועושה בעיות? יש לכם משהו מומלץ? אני מאמין שאשקיע סביבות ה-1500-2000 שח איזו חברה, ואיזה תוכנת GPS מוממלצות כרגע? תדוה מראש
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
הי אני צריך לקנות STREAMER לסלון לטלווזיה בגדול של 42" לפני כ חצי שנה מכרתי את ה ASUS TF101 ככה שיצא לי להתנסות ביכולות של מחשב לוח מבוסס אנדרואיד ולכן אינני מוצא היום סיבה לקנות מחשב STREAM יעודי שטאבלט יכול לעשות הכל בצורה זהה לחלוטין ולתת לי דרך הטלווזיה גישה לכל יישומי האנדרואיד - אני מוסיף שגם יש לנו שימוש באופן כללי גם לטאבלט בבית לכן יש מספר דברים חשובים לי שיהיה במכשיר מהירות מעבד כמה שיותר גבוהה (אני מניח שזה אחד מהפקטורים שמשפעים על היכולת הקרנה של סרטים ברזולוציה גבוה) USB שיאפשר לי לחבר הרדיסק ניד עם סרטים ומקלדת על חוטית תמיכה ברשת על חוטית מתקן N יציאת HDMI דברים כמו גודל\איכות מסך, זיכרון פנימי, BT וכדומה לא חשוב כמדומני בין הסלון שלי לחדר בו יהיה הנתב יהיה…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
מנהל היישומים בגלקסי s3 נתקע.ביצעתי איפוס פעמיים .הבעיה לא נפתרה.מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
העברה של סרטים לusb נייד וצפיה בהם בחיבור לדי וי די, יש המלצות לדגם מסויים? כרגע אני משתמש בקורא כרטיסים וכרטיס SD והתוצאה היא שהשמע מקדים את הוידאו
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן ח'ברייה. יש לי מכרה שרוצה לקנות את המכשיר המדובר אך היא מתלבטת אם לעשות זאת מכיוון שלא מצאנו אותו בשיווק רשמי בארץ- דבר שיכול להביא לחוסר תמיכה בעיברית. ברצוני לדעת האם קיימות דרכים לתת למכשיר לעבור תהליך "גיור" ואם הן קיימות מה? איפה? כמה ואיך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
היי,אני מתעניין במכשיר ומעוניין לדעת,מאחר שקיים במכשיר תמיכה ב HD, האם הוא תומך בקבצי MKV? אני יכול להעביר קבצים כאלו מהמחשב למכשיר ולנגן אותם? צריך תוכנה מיוחדת לזה?אפשר בלי תוכנה? איך העניין עובד?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הדיוידי שברשותי לא ניתן לשידרוג קושחה, האם אני יכול להתחבר ידנית בצורה כל שהיא לנגן וכן להחליף בו את הקושחה? מדובר על נגן UPXUS 608
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן,בזמן האחרון חסכתי קצת והגעתי לסכום של 3200 שקל בחודש וחצי... אני בן 16 ואני מתחיל להתענייין באייפון החדש (3G) בעיקרון ממה שקראתי בכתבה הקודמת הוא פלאפון גרוע ולפי מה שנאמר הוא לא שווה ת'כסף עכשיו,בעיקרון אני לא אחד שכל היום חופר על הטלפון,אני מצלם אולי פה ושם...המון המון אבל המון עם הנגן של הפלאפון,יש'לי N73 וכל היום הוא מחובר אצלי לאוזניות שירים סירטונים והכל אינטרנט יהיה חשוב לי כי בשלי אין WI-FI וחוצמזה אני לא כ"כ משתמש בכל האפליקציות של הפלא חשוב לי שהוא יראה טוב,ואייפון ממש נראה מצויין,הוא מגניב עם מסך מגע והכל,אבל זה שווה ת'כסף? האם הייתם ממליצים לקנות אותו,או שהייתם יכולים להמליץ על פלאפון מסוגנן כמו אייפון ובעל תכונות טובות יותר באותו הסכום?? תודה לכ…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כל מני תוכנות נחמדות ל- K800i. שמעתי שאפשר להשתמש בו כשלט עם האינפרא אדום, שאפשר למדוד מרחקים בעזרת הפוקוס של המצלמה וכו'. למישהו יש תוכנה נחמדה שהוא מוכן לשתף? תודה מראש, מודי69.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-