עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קניתי אייפוד טאץ'. האם ניתן לגלוש איתו לאינטרנט באמצעות כרטיס התקשורת הזה? זאת אומרת, לחבר את הכרטיס באמצעות קורא כרטיסים , ולקבל אותו במחשב ככרטיס רשת אלחוטי? ואז כמובן עם ה- WIFI המובנה באייפוד , לגלוש באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by mz155,

יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. Started by torrentspy,

אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. שבב ה-Helio X20 החדיש של מפתחת השבבים עושה שרירים במאגר של מבחן ה-Geekbench הפופולרי שנת 2016 תהיה מעניינת מאוד בעולם המכשירים החכמים לא רק בשל המאבקים הסטנדרטיים בין היצרניות למיניהן, אלא גם בשל התחרות בין אסכולה שגורסת כי כל המרבה בליבות עיבוד רק משבח, לבין זו שמכוונת למספר מצומצם של ליבות עיבוד איכות ומתקדמות – במילים אחרות, תחרות בין Mediatek לקוואלקום ולאפל. אנחנו לא יודעים מי ינצח בהתמודדות, אך כבר עכשיו אפשר לראות שלשני הצדדים יש טיעונים לא רעים בכלל. את הביצועים הראשוניים של ה-Snapddragon 820 מרובע הליבות כבר ראינו, ועכשיו עולה גם תוצאה של שבב ה-Helio X20 בעל עשר הליבות של Mediatek אל המאגרשל מבחן הביצועים Geekbench – עם ציון של מעל ל-2,000 נקודות לליבה …

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by sonix123,

האם לדעתכם הנגן הזה שווה את הכסף http://zap.co.il/model.asp?model_id=676583 מאוד אהבתי אותו והוא נראה לי נגן טוב אפשר ביקורות עליו כי אני לא מוצא משהו אמין איזה תקלות ובאגים יש לנגן אם בכלל? והאם יש מוצר אחר בטווח מחירים הזה שיותר טוב מהA3 השימושים הם בעיקר סרטים וסרטונים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  6. שלום אנשים, אבא שלי איבד את ה-H500 שלו (שגם ככה הייתה לא משהו ועשה קצת בעיות). הוא רוצה שאני אמליץ לו על מכשיר שיהיה כמה שיותר אמין, שיישב מאחורי האוזן (ולא עם גומי בתוך האוזן - מטעמי נוחות), ושיהיו לה כמה שפחות ניתוקים (ה-H500 התנתקה מדיי פעם וזה היה ממש מעצבן). מבחינת מחיר, 200 נראה לי כמו מחיר הגיוני לדבר הזה. קצת לפה או לשם אין בעיה אם יש משהו עדיף משמעותית. אגב, המכשיר הוא הנוקיה 6230i. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by assaf990,

יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by Moo,

אני מעוניין שכל אלבום שאני מעביר למכשיר הוא יציג את COVER שלו. חלק מהדיסקים שהעברתי זה כן מציג את ה COVER, וחלקם לא. מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להוסיף את ה COVER? תודה...

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by roeesnir,

אני רוצה לפרק את השבב של הרשת האלחוטית מ- Nokia 5800? השבב מולחם או שאפשר לפרק אותו בקלות? אם אפשר לנטרל אותו איכשהוא, זה גם בסדר.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by amit_amit,

שלום לכם, הוריי טסים לגרמניה ואני רוצה שהם יביאו לי טלפון נייד, אז ככה קודם כל אשמח לשמות של חנויות ואתרי אינטרנט של חנויות בברלין, בנוסף אשמח שתציעו לי מחליף ראוי לנוקיה E65 שלי בתקציב של 400 אירו בערך. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by Jeka90,

כמה עולה 6280 בסלקום? תודה.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by י ו ל י 1,

שלום, גיליתי שבגלקסי החדשים (8 ומעלה) אי אפשר להקליט שיחות לשני הכוונים. המליצו לי לקנות שיאומי NOTE 7 כדי שהפונקציה הזו תעבוד כמו שצריך. שאלתי בחנות סלולר, והמוכר אמר שהשיאומי מגיע עם אנדרואיד 8.1 אבל אמרו גם שיכול להיות מצב שעדכון עתידי של גרסת אנדרואיד יכול לחסום לי את אפשרות ההקלטה לשני כוונים. האם זה נכון? האם חסימת כוון הקלטה קשור לגרסת אנדרואיד? אשמח לתובנות והסברים ממבינים בעניין. תודה.

13. Started by EladBr,

אני לא מתכוון ללכלוך ולסימנים של טביעות אצבע, לא מפריע לי לנקות כל חמש דקות. השאלה שלי היא האם זה הורס את הנגן אם אני אשתמש באצבע? או האם זה יכול לגרום ללכלוך שלא ירד? נ.ב אשמח לעצה איך כדאי לנקות את המסך של ה-D2. בתודה אלעד

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. עדכון: באתר venturebeat מספקים לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים על ה-Idol 4S – לטענתם, הוא יגיע עם תג מחיר נמוך מ-400 דולר (לא רע, בהתחשב בביצועים שאמור לספק שבב ה-Snapdragon 652) ועם אריזת פלסטיק ייחודית, אשר תתפקד גם כמשקפי מציאות מדומה עבור הסמארטפון בסגנון של ה-Gear VR, או ה-Google Cardboard. סוף סוף קופסה של מכשיר אלקטרוני שלא תרצו לזרוק לפח זה אולי לא מה שיהפוך את המכשיר להצלחה בינלאומית חסרת תקדים, אך זה בהחלט גימיק מקורי וחביב – בהנחה שזה באמת מה שיקרה. הכתבה המקורית: היצרנית הסינית TCL מכינה צמד יורשים מסקרן לסמארטפון ה-OneTouch Idol 3 המוצלח והמפתיע שלה זוכרים את ה-Idol 3? גם אם לא ובעיקר במידה וכן – יש לו יורש בדרך שבהחלט ר…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  15. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by elibadra2,

שלום . רכשתי היום nexus 4 . מישום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בחברת אורנג נאמר לי שמבחינתם הכל בסדר. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by izir,

שלום רכשתי סמסונג a30s הממה המכשיר ניתקע כל הזמן כמו נקפא האם זה תקלה ידוע בסמסונג? יש מה לעשות הבנתי שכל הa30s

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by cold fire,

יש לי את המכשיר הנ"ל אבל כמות הזכרון לא גדולה (רק 2GB) ברצוני להרחיב ל6GB, (2+4) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18096 ואם לא יש אפשרות לעדכן את הקשוחה של הנגן ואז הוא יתמוך?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by zeevfl,

ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. מצלמה זערורית שניתן לשלב בכל זוג משקפיים היא הדבר הגדול הבא עבור חובבי הרשתות החברתיות? לכתבה

21. הבנתי שאין יותר 100 מגה חינם לDATA חוץ מלE65. השאלה כמה עולה חבילה כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by קיפוד,

היי האם תוכלו להמליץ לי על סמרטפון עד 1200 שקל שיהיה גם DUAL SIM מטרות עיקריות: WAZE אימיילים קצת משחקים תודה יניב

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Or ei,

נגמר לי השלוש שנים של הפלאפון(X95) הקודם ואני רוצה להחליף. אני בחברת פלאפון , אני יודע שיש לה חרא מכשירים אבל זה מה יש ואני לא מתכוון לעבור (יש לי עסקה של שיחות ששום חברה אחרת לא תיתן לי אז ....) כמו שרשום בכותרת זה כרגע ה2 מכשירים הכי נורמלים שלה , למרות שיש גם את הסמסונג R500 אבל הוא בנוי בצורה גרועה שהרמקולים של הMP3 בפנים :s05: תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by Combine,

יש לי את המכשיר ( Cowon iaudio q5w) והבנתי שיש לו GPS מובנה. יש אפשרות להשתמש בו בארץ ( אם כן, מאיפה אפשר להוריד מפות) תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.