גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת... יש למישהו מושג אם הN85 אמור להגיע לסלקום בזמן הקרוב? יש מכשיר עדיף או שווה ברשת סלקום ששווה לשים עליו עין? תודה אנשים...
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי, לפני כמה ימים ביקשתי המלצה לפלאפון שישמש לגלישת ווי-פיי , GPS, קריאת PDF ושיעלה עד 1000 ש"ח. הומלץ לי על ה5800 של נוקיה אבל אחרי קריאת ביקורות עליו אני מחפש חלופה. אם אני מעלה את התקציב לבערך 1500 ש"ח יד שניה, האם יש משהו מומלץ יותר טוב מה5800?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור איך אפשר להתקין wm5 תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לנגן MP3+וידאו עם מסך 2אינץ' ומעלה 256K צבעים ומעלה, כמה שיותר מקום כי הוא ישמש אותי כנגן וידאו, מוזיקה וכDISK ON KEY, בתקוה שתהיה תמיכה לFLAC\AAC. חשבתי לכיוון הCreative Zen Vision: M כי יש בו כל מה שאני רוצה חוץ מהFLAC............ מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
הדיוידי שברשותי לא ניתן לשידרוג קושחה, האם אני יכול להתחבר ידנית בצורה כל שהיא לנגן וכן להחליף בו את הקושחה? מדובר על נגן UPXUS 608
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך ניתן להתקין משחקים חינמיים מהרשת שהורדתי לZ370?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שסביר להניח שהשאלה שאני מציג היא ממש בסיסית אבל ממש לא הצלחתי למצוא איך לבצע את זה. כשאני נכנס לאפליקציה של Youtube ובוחר בתפריט בצד שמאל "מעודפים" יש לי המון קליפים שהייתי רוצה להסיר משם (כנ"ל לגבי קליפים שנמצאים בפלייליסטים שיצרתי) אני לא מצליח להבין איך אני מסיר\מוחק את השירים מהמעודפים. הטאבלט שלי הוא בעברית. אשמח לעזרתכם האדיבה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפעמים המחשב כף יד לא נותן לי להיכנס ל Messanger+מנהל אלחוטי-הוא רושם את השם של אחד משניהם במקום ההתחל לכמה שניות וזהו. אבל הוא לא יוצא לגמרי מהתוכנה כי היא נמצאת בתפריט של ההתחל. גיליתי שזה קורה רק אחרי שהמחשב לא יודע למה עושה לעצמו RESET. עשיתי כבר פעמיים Hard Reset וזה פתר את הבעיה, אבל זה חזר כל פעם אחרי 3 ימים בערך. תעזרו לי בבקשה, אני לא רוצה כל פעם לעשות Hard Reset
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שבב ה-Helio X20 החדיש של מפתחת השבבים עושה שרירים במאגר של מבחן ה-Geekbench הפופולרי שנת 2016 תהיה מעניינת מאוד בעולם המכשירים החכמים לא רק בשל המאבקים הסטנדרטיים בין היצרניות למיניהן, אלא גם בשל התחרות בין אסכולה שגורסת כי כל המרבה בליבות עיבוד רק משבח, לבין זו שמכוונת למספר מצומצם של ליבות עיבוד איכות ומתקדמות – במילים אחרות, תחרות בין Mediatek לקוואלקום ולאפל. אנחנו לא יודעים מי ינצח בהתמודדות, אך כבר עכשיו אפשר לראות שלשני הצדדים יש טיעונים לא רעים בכלל. את הביצועים הראשוניים של ה-Snapddragon 820 מרובע הליבות כבר ראינו, ועכשיו עולה גם תוצאה של שבב ה-Helio X20 בעל עשר הליבות של Mediatek אל המאגרשל מבחן הביצועים Geekbench – עם ציון של מעל ל-2,000 נקודות לליבה …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל עליו חוו"ד. הבנתי שהוא הולך לקבל משחקים של PS1? איך הוא ביחס לסמסונג למשל? הציעו לי בעבודה את הדגם של 16GB במחיר של 1,500 ש"ח - כדאי?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי, משהו יכול לעשות סדר בבלאגן ולהסביר מה הדרך הכי משתלמת להביא אייפון לארץ וכמה בערך זה עולה? אני יודע שבאנגליה זה סים פרי אבל ממש יקר,בארה"ב זה רק דרך AT&T ויש איזה קטע שרק אזרח ארה"ב יכול לחתום איתם על חוזה ואז לבטל. מאיפה כן אפשר להביא אייפון (4 נניח) במחיר המשתלם ביותר ואיך עושים זאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות Bluethooth ל-iRiver H360 שלי. מישהו יכול להמליץ על משהו מיוחד? בבקשה לא לזרוק סתם לינקים מזאפ. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם ישנה דרך כלשהי (או באמצעות שידרוג גירסה או לא יודע מה) שאפשר יהיה לשמור משחקים על כרטיס הזיכרון במקום על הזיכרון של הפלאפון ?! בקושי יש לי 4 משחקים בלחץ וזה נמאס לעשות רוטציה כל פעם של מחיקת משחקים יש אפשרות כזאת ? או שכנראה זה יישאר החיסרון הכי גדול של הפלאפון הזה..
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצות ל- GPS טוב בטווח מחירים של 500 - 1000 ש"ח. איך ה- MIO C320 ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ללכלוך ולסימנים של טביעות אצבע, לא מפריע לי לנקות כל חמש דקות. השאלה שלי היא האם זה הורס את הנגן אם אני אשתמש באצבע? או האם זה יכול לגרום ללכלוך שלא ירד? נ.ב אשמח לעצה איך כדאי לנקות את המסך של ה-D2. בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, המלצה לנגן MP3 בנפח של לפחות 40GB. משום מה הייתה לי את ההרגשה שמספר האופציות הצטמצם משמעותית בזמן האחרון. יש לכם המלצה לאחד טוב עם איכות שמע טובה? אני חושב שה-MS ZUNE II דווקא יכול להיות טוב. יש למישהו נסיון איתו? והאם יש בו את את החרא הזה עם זכויות יוצרים או שכבר לא? אממ בקשר למחיר...אין הגבלה משמעותית...אני חושב שהוא ירכש מחו"ל גם ככה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני עושה לפי ההוראות האלה: http://satiokiller.blogspot.co.il/2010/03/google-sync-with-contactscalendar-and.html ובהפעלה אני תמיד מקבל הודעות שגיאה על חיבור שכשל מה לא תקין בהגדרות שלי?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-