גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר סלולר של Samsung לא משהו יקר מידי, גג עד אלף שקל. המכשיר הוא לאבא שלי אז חשוב לי שהמסך יהיה גדול, בשביל תוכנות הניווט, אם יש עוד משהו שאתם ממליצים שחשוב אז אני אשמח לשמוע הצעות על איזה מכשיר כדאי לי ללכת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום כחלק מהדיל של צה"ל וסלקום אני מנסה להחליט איזה מכשיר לקנות - אני לא בעניינים ולא בקי בכל היכולות והאפליקציות הקיימות. השימושים למכשיר מעבר לשימוש סלולרי הם סנכרון מיילים ויומן של גוגל (ג'ימייל וגוגל קלנדר), שמיעת מוזיקה, ואפליקציות שימושיות כמו WAZE, אפליקציות כושר גופני וכו'. מעבר לזה המכשיר צריך להיות עמיד יחסית - גם בהיבטי ילדים בבית שיכולים "לגנוב" אותו וגם בהיבט נפילות וכדומה. בעבר היה לי אייפוד טאץ' ואני פשוט לא סובל את הממשק של אייטיונס שצריך לעבור דרכו כדי לשמור קבצים על המכשיר. אמרו לי שהיום אין צורך בזה ולא ברור לי איך מסנכרנים את כל המידע עם מכשיר של אפל. ההתלבטות היא קודם כל בין סוני אריקסון W19 לבין הסמסונג/אייפון כשההבדל במחיר ביניהם אינו משמעותי מבחינת…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היצרנית המצליחה מבטיחה לעשות שימוש בעוד חיישן צילום עדכני ומתקדם מבית סמסונג בקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
אסוס ממשיכה לדחוף קדימה את אחד המאפיינים המרעננים ביותר בשוק המחשבים המודרני עם גרסה חדשה של ה-Zenbook Pro היוקרתי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
כרגע עם הסיליקון הפשוט, כבר הצהיב לי לגמרי, למרות שהוא מהווה הגנה נאותה למחירו. מחפש כיסוי איכותי - שיתן תמורה מלאה לכסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לרכוש אותו מול סוני K800. ברור לי שיש מכשירים טובים יותר כמו ה N95, אבל עוד לא בא לי להוציא סכומים כאלה על מכשיר. הבנתי של- K800 יש מצלמה יותר מוצלחת מה N80 אבל אין שם WIFI, שזה פרט אדיר ביותר. שאלותיי הן: 1- לגבי בלוטות' מה קורה, תומך סטריאופוני או לא? כי זה גם חשוב לי. 2- כאשר משדרגים ל N80i, האם זה מאיים על העברית, או שזה לא משפיע על השפה? 3- איך כל הפרוצדורה מול אורנג' בעניין חיבור לשירותים שלהם, כגון שיחות וידאו? הם תומכים היטב גם במכשירים שלא ניקנו דרכם? 4- האם הוא מכשיר כדאי באופן כללי? ככה בכמה מילים... 5- אם התשובה ל- 4 חיובית, האם יש למישהו להציע אחד, משומש ושמור במחיר טוב כמובן ... ;D תודה לכם יקיריי. תומר
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני יודע שיש את חיבור רדיו חיצוני כזה אבל זה סתם יקר ומרגיז
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
זו לא הפעם הראשונה של אפל שהיא גורמת להאטה הזו במכשירים ישנים, ונדמה היה שפשע כזה לא יחזור לאחר שכבר חשפו אותם בעבר. אלא שלאשה יש זכרון מחיק כאשר מדובר במכשיר שיק. (אההה יצא לי חרוז) וכך יוצא הכסף מהארנק עכשיו בצורה שלא תוכננה ולא נצפתה לעבר מכשיר אנדרואידי חדש, בתקווה שזה לא יאכזב.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
נגן בתקציב של 700-800 שקל. נפח זיכרון בסביבות ה-8-16GB שלא יהיה גדול או כבד מידי לריצות. אם יש מסך שאפשר לראות בו סרטים מידי פעם זה יהיה סבבה, אבל זה קצת סותר את זה שאני מחפש נגן לריצות. עם איכות סאונד טובה מאוד (כמובן). בהתחלה התעניינתי ב-iRiver E-100 אבל לאחר שקראתי תגובות של אנשים הבנתי שזה לא נגן מדהים, חיפשתי קצת בפורום והבנתי שה-COWON D2 נגן טוב, מה אתם חושבים על 2 נגנים אלו? יש למישהו עוד המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אייפוד נאנו 4 ג'יגה כבר מעל לשנה. הנה תמונה עם ההגדרות שלו: http://i1.tinypic.com/6pe7k2p.jpg עד לפני כמה חודשים, כל מה שהייתי צריכה זה ללחוץ על Add files to library, לבחור את השיר שרציתי, לחבר את האייפוד והכל היה מסודר - בלי סנכרון ובלי שום דבר. כמו פה בתמונה: http://http://i16.tinypic.com/7w8u69s.jpg בשלב מסוים, לפני כמה חודשים, הייתה עושה בדיוק את אותו התהליך, מחברת את האייפוד, אבל משום מה השירים פשוט לא עברו לאייפוד... בדקתי והסתבר לי שבכלל צריך לעשות סנכרונים והכל, מה שלא ידעתי.. נרשמתי בטופס שהיה צריך לשלוח הכל הצליח, עד כאן הכל מעולה. http://i12.tinypic.com/8amliwz.jpg המשכתי לפי מדריך שמצאתי באינטרנט וניסיתי להעביר את השירים לאייפוד, כ…
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, הגיע זמנו של המכשיר הנוכחי ואשמח לקבל המלצה עבור מכשיר סלולרי. אני מחפש מכשיר לפי הקריטריונים הבאים (לפי סדר חשיבות) 1. מצלמה טובה 2. סוללה גדולה וזמן סוללה ארוך 3.עלות עד 2000 שקל, מן הסתם עדיף בפחות. 4. מערכת אנדרואיד נקייה 5. חיישן IR מקווה שיש חיה כזו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני כמו שהזכרתי מס פעמים רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לי כמדיה סנטר...עכשיו חשבתי לעצמי אפשר גם להביא באותו מחיר או אפילו בפחות PS2 (עם כ.קורא צרובים וכו'..) רק אני לא יודע אם הוא הPS2 קורא DIVX?!...הוא קורא או לא??כי אם כן אז אני צריך להתלבט עכשיו הרבה...
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי את הנגן כבר הרבה זמן האם יש כבר עידכון חומרה שתומך עברית ואם כן איך אני משיג אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם לדעתכם הנגן הזה שווה את הכסף http://zap.co.il/model.asp?model_id=676583 מאוד אהבתי אותו והוא נראה לי נגן טוב אפשר ביקורות עליו כי אני לא מוצא משהו אמין איזה תקלות ובאגים יש לנגן אם בכלל? והאם יש מוצר אחר בטווח מחירים הזה שיותר טוב מהA3 השימושים הם בעיקר סרטים וסרטונים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי את הדגם C510 העברתי לו כמה שירים בעברית וכשאני נכנס לנגן דרך מדיה כל השירים הישראליים כתובים לי בג'יבריש ואי אפשר ככה למצוא שירים שאני רוצה לשמוע למה זה ככה? דרך הארגונית->מנהל הקבצים->מוסיקה אני רואה את כל השירים כתוב בעברית וברור אבל אני רוצה לשמוע מהנגן דרך המדיה למה זה בג'יבריש? איך מסדרים את זה??
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי טלפון Sony W902, והשמות של השירים בעברית מופיעים בנגן בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה, או לחילופין מישהו מכיר אולי נגן מדיה חלופי שאפשר להתקין בטלפון הזה שמציג שמות של קבצים בעברית (רצוי לא הפוכה)? נ.ב. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג לטלפון הזה מתאם לאוזניות סטנדרטיות (3.5mm)? אני צריך רק מתאם בלי אוזניות, ולא מצאתי בחנויות של רשתות הסלולאר, וגם לא בחנויות פרטיות. זה ממש מעצבן שסוני מתעקשת על חיבור לא סטנדרטי.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה להוסיף לו כרטיס של ג'יגה? האם המכשיר עובד טוב איתו? ו2GB?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני קניתי כ' זיכרון וכשאני מחבר למחשב הוא אומר שאני צריך לפרמט אותו.. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש למישהו מושג אם הN85 אמור להגיע לסלקום בזמן הקרוב? יש מכשיר עדיף או שווה ברשת סלקום ששווה לשים עליו עין? תודה אנשים...
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חבר שלי מחר מקבל פלאפון חדש ומביא לי את הישן שלו(לא יודע איזה דגמים אלה אבל זה גם לא ממש משנה בשאלה הזו) המכשיר שהוא יביא לי יהיה בלי סים רק מכשיר עצמו איך אני מסדר לו מספר או ביגטוק? ואני רוצה לעשות דרך אורנ'ג כמה זה אמור לעלות לעשות סים או מה שרק לא צריך בבקשה עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
באופן כללי, מה התשובה שעולה בדעתכם לשאלה הנ"ל בהנחה שהמחיר של ה-sp5 הוא כשני שליש ממחיר ה- mio. דחוף - זקוק לעצות היום לפני החלטה על רכישה.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מדובר במכשיר CDMA מארה"ב, המשווק על ידי Sprint. מישהו מכיר מכשירים נוספים מאותה הסדרה? האם מכשיר כלשהו מהסדרה שלו שווק פעם בארץ?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-