גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, הוריי טסים לגרמניה ואני רוצה שהם יביאו לי טלפון נייד, אז ככה קודם כל אשמח לשמות של חנויות ואתרי אינטרנט של חנויות בברלין, בנוסף אשמח שתציעו לי מחליף ראוי לנוקיה E65 שלי בתקציב של 400 אירו בערך. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם ישנה דרך כלשהי (או באמצעות שידרוג גירסה או לא יודע מה) שאפשר יהיה לשמור משחקים על כרטיס הזיכרון במקום על הזיכרון של הפלאפון ?! בקושי יש לי 4 משחקים בלחץ וזה נמאס לעשות רוטציה כל פעם של מחיקת משחקים יש אפשרות כזאת ? או שכנראה זה יישאר החיסרון הכי גדול של הפלאפון הזה..
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן וגיליתי שסלקום דחפו קיצור מציק של כוכב ברקע לבן לאינטרנט ואיך לעזעזל אני מעיף אותו???!!! וגם מה המיגבלה של מיניפלאש (בגודל הקובץ)? הטלפון תומך ב Widgets אי אני ליוצר לו אחד משלי?? מישהוא יודע איך אני מסיר את האיקון של המפעילה??? ואיך אני מקטיין את השעון מחליף אותו לדיגיטלי וכו??? בתודה רז
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אייפוד נאנו 4 ג'יגה כבר מעל לשנה. הנה תמונה עם ההגדרות שלו: http://i1.tinypic.com/6pe7k2p.jpg עד לפני כמה חודשים, כל מה שהייתי צריכה זה ללחוץ על Add files to library, לבחור את השיר שרציתי, לחבר את האייפוד והכל היה מסודר - בלי סנכרון ובלי שום דבר. כמו פה בתמונה: http://http://i16.tinypic.com/7w8u69s.jpg בשלב מסוים, לפני כמה חודשים, הייתה עושה בדיוק את אותו התהליך, מחברת את האייפוד, אבל משום מה השירים פשוט לא עברו לאייפוד... בדקתי והסתבר לי שבכלל צריך לעשות סנכרונים והכל, מה שלא ידעתי.. נרשמתי בטופס שהיה צריך לשלוח הכל הצליח, עד כאן הכל מעולה. http://i12.tinypic.com/8amliwz.jpg המשכתי לפי מדריך שמצאתי באינטרנט וניסיתי להעביר את השירים לאייפוד, כ…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב חג שמח ישלי בעייה באיפוד אני אחרי פירמוט של המחשב והתקנתי מחדש את האיטונס החדש. עכשיו המחשב לא קורא לי טוב את האיפוד ככונן רק לשניה זה מראה לי את הקבצים שיש לי שם ואז זה מעלים אותם ואני לאיכול ליצור לא תיקיה לא לעביר קובץ לא כלום לאיפוד. וגם באייטונס אני לא יכול לעשות שם כלום הוא מזהה אותו אבל אני לא יכול לעביר שירים ולא לשנות הגדרות של האיפוד. ובאיפוד ברוך הקב"ה אין שום בעייה הוא מריץ את השירים והכול . תודה רבה לעוזרים וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כל מני תוכנות נחמדות ל- K800i. שמעתי שאפשר להשתמש בו כשלט עם האינפרא אדום, שאפשר למדוד מרחקים בעזרת הפוקוס של המצלמה וכו'. למישהו יש תוכנה נחמדה שהוא מוכן לשתף? תודה מראש, מודי69.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכוולם!! אני צריכה ייעוץ-להתלבטות שנמשכת כבר חודשיים! אז ככה: אני עכשיו רוצה לקנות מחשב נייד +סמארטפון.. השאלה כזאת- איזה סמארטפון לקנות? האם להשקיע ולקנות גלקסי 2 או אפילו 3? או להסתפק באנדרואידים הפשוטים נגיד gio? ההתלבטות היא האם שווה להשקיע את המחיר המטורף של המכשירים החדשים,שבעצם כבר מגיע למחיר של לפטופ,כשאני גם קונה מחשב? מה שחשוב לי בעיקר במכשיר- וואטסאפפ, וואייז, יכולת גלישה סבירה לאתרים שימושיים(רכבת,אוטובוס,כאלוו..) זמן סוללה-שלא יכבה אחרי שנייה..ושלא יתקע כל שניה!! להשקיע או לא? ד"א-אם הולכים על מכשיר משוכלל-מה אתם אומרים על האקספריה החדש-שמעתי שמועות שהוא טוב אפילו יותר מהגלקסי אבל לא מוערך בארץ ולכן המחיר שלו סביר. עזרה!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
המכשיר עם אנדרויד 2.3.3 ורום cm7 הורדתי משחקים כמו gangsta, quake, asphalt 5 שאלה משחקים שדורשים בהתחלה שאתה נכנס אליהם להוריד מהאינטרנט את התוכן של המשחק משהו כזה, אחרי שזה מסיים להוריד ואני מנסה להיכנס בכולם קוראת אותה תופעה: מופיע המסך הראשוני של חברת המשחק ואז זה יוצא מהמשחק לתפריט הראשי של הפלאפון. למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כל מה שאתם צריכים לדעת על האייפון – וכמה דברים שלא העזתם לחלום שאתם יכולים לעשות איתו – כולם כאן, במדריך האייפון של mako דיגיטל! http://bit.ly/6FAJoq תהנו!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי טלפון Sony W902, והשמות של השירים בעברית מופיעים בנגן בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה, או לחילופין מישהו מכיר אולי נגן מדיה חלופי שאפשר להתקין בטלפון הזה שמציג שמות של קבצים בעברית (רצוי לא הפוכה)? נ.ב. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג לטלפון הזה מתאם לאוזניות סטנדרטיות (3.5mm)? אני צריך רק מתאם בלי אוזניות, ולא מצאתי בחנויות של רשתות הסלולאר, וגם לא בחנויות פרטיות. זה ממש מעצבן שסוני מתעקשת על חיבור לא סטנדרטי.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS עדיין לא החלטתי עם מחשב כף יד בתוכו או לא אבקש את המצלתכם למכשירים סדר גודל של 3000 ש"ח כמו כן אני מעוניין לקבל מידע מה עדיף רק GPS או משולב עם כף יד דבר הכרחי שיהיה בתוכו מפות של מערב אירופה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582372 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה, היה משהו יותר טוב בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי חברים! אני רוצה להחליף את המכשיר לאחד מאלה שבכותרת Sony Ericsson K810I או Samsung SGH-U900 מה אתם אומרים יותר טוב? תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כרגע עם הסיליקון הפשוט, כבר הצהיב לי לגמרי, למרות שהוא מהווה הגנה נאותה למחירו. מחפש כיסוי איכותי - שיתן תמורה מלאה לכסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי נגן mp4 של archos מדגם 605, הבנתי שהמחיר בחו"ל הרבה יותר זול לכן אני מעדיף לקנות שם. רציתי לדעת האם נגן שנקנה בחו"ל יוכל לתמוך בכתוביות שנכתבו בעברית. בכמה מקומות הבנתי שיש תמיכה בעברית אבל לגביי כתוביות לא קיבלתי תשובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש למישהו מושג אם הN85 אמור להגיע לסלקום בזמן הקרוב? יש מכשיר עדיף או שווה ברשת סלקום ששווה לשים עליו עין? תודה אנשים...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
באופן כללי, מה התשובה שעולה בדעתכם לשאלה הנ"ל בהנחה שהמחיר של ה-sp5 הוא כשני שליש ממחיר ה- mio. דחוף - זקוק לעצות היום לפני החלטה על רכישה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן ח'ברייה. יש לי מכרה שרוצה לקנות את המכשיר המדובר אך היא מתלבטת אם לעשות זאת מכיוון שלא מצאנו אותו בשיווק רשמי בארץ- דבר שיכול להביא לחוסר תמיכה בעיברית. ברצוני לדעת האם קיימות דרכים לתת למכשיר לעבור תהליך "גיור" ואם הן קיימות מה? איפה? כמה ואיך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת מכשיר שמיועד לרופא - צריך שיהיה לו מסך איכותי בגודל טוב אבל שהגודל הכללי של המכשיר יהיה קטן - בכל זאת צריך להסתובב איתו בביה''ח... , שיריץ ווינדוס ( צריך להפעיל כל מני תוכנות כמו קריאה של ספרים רפואיים , תמונות x-ray וכו'... ) , אינטרנט , שיהיה מספיק מקום אחסון לתוכנות ומידע רפואי ... מחיר כרגע לא רלונטי ( לפחות עד שאני אבין מה המצב בשוק ... ). כנראה אקנה בחו''ל ... אני ממש לא מעודכן בתחום הזה , אז אני אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
הדבר הכי חשוב אבל שיהיה בו זה האפשרות ל SHUFFLE ב playlist (שהשירים קופצים כאילו וזה לא בסדר כרוני) תקציב .. לא יודע כמה כבר נגן יעלה ? 200 שקל
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-