גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
היי, ראיתי דיון שנפתח כאן לפני מספר שבועות בקשר לקניית SGS2 בברלין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506789.0 אם אני מעוניין לקנות את המכשיר, מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו / מה צריך לבדוק כדי לדעת שאני עושה קנייה בטוחה? כמו למשל - המושג רום - מה זה בדיוק? איך אני בודק שהמכשיר תקין מבחינת סוללה וממשק והכול? אני צריך לוודא שרשום על האריזה Unlocked? צריך לוודא שיש אחריות בינלאומית שתקפה בארץ? מומלץ לקנות בתשלומים איכשהו? כנראה שזה סמארטפון ראשון, אז צריך לדעת מה מתקינים ואיך מתעסקים במכשיר תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי טלפון Sony W902, והשמות של השירים בעברית מופיעים בנגן בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה, או לחילופין מישהו מכיר אולי נגן מדיה חלופי שאפשר להתקין בטלפון הזה שמציג שמות של קבצים בעברית (רצוי לא הפוכה)? נ.ב. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג לטלפון הזה מתאם לאוזניות סטנדרטיות (3.5mm)? אני צריך רק מתאם בלי אוזניות, ולא מצאתי בחנויות של רשתות הסלולאר, וגם לא בחנויות פרטיות. זה ממש מעצבן שסוני מתעקשת על חיבור לא סטנדרטי.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חבר שלי היה אמור לטוס לניו יורק מהעבודה והיה אמור לקנות לי שם את הסמסונג NOTE, ברגע האחרון השתנה היעד ל-LA. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי חנות שמוכרת את המכשיר. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מוכרת וטובה שם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582372 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה, היה משהו יותר טוב בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי חברים! אני רוצה להחליף את המכשיר לאחד מאלה שבכותרת Sony Ericsson K810I או Samsung SGH-U900 מה אתם אומרים יותר טוב? תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
המופע של אפל לא הספיק לכם? גם השקות של סמארטפונים חדשים מבית גוגל ושם מכשירי Surface נוספים ממיקרוסופט מצפות לנו מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשאול אם לZVM יש גירסאות כמו שלאייפוד יש 5 ו5.5 , כי אני רוצה לדעת שלא מוכרים לי בחנות גרסה ישנה שלו (אם יש כזה דבר לZVM)... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי נגן mp4 של archos מדגם 605, הבנתי שהמחיר בחו"ל הרבה יותר זול לכן אני מעדיף לקנות שם. רציתי לדעת האם נגן שנקנה בחו"ל יוכל לתמוך בכתוביות שנכתבו בעברית. בכמה מקומות הבנתי שיש תמיכה בעברית אבל לגביי כתוביות לא קיבלתי תשובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מעוניין שכל אלבום שאני מעביר למכשיר הוא יציג את COVER שלו. חלק מהדיסקים שהעברתי זה כן מציג את ה COVER, וחלקם לא. מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להוסיף את ה COVER? תודה...
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום ב וינדוס מוביל 2003 שנגיד אני מתקין סקייפ או IGO הוא יוצר קצור דרך על המסך הראשים עם לוגו התוכנה איך אני יוצר קיצור כזה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Nokia 8 אולי מרגיש כמו מוצר דגל מהקצה העליון, אך נראה כי לבעלת המותג יש תוכניות גם לגירסה נוספת, מוגדלת ומשכוללת אפילו יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ישנה דרך כלשהי (או באמצעות שידרוג גירסה או לא יודע מה) שאפשר יהיה לשמור משחקים על כרטיס הזיכרון במקום על הזיכרון של הפלאפון ?! בקושי יש לי 4 משחקים בלחץ וזה נמאס לעשות רוטציה כל פעם של מחיקת משחקים יש אפשרות כזאת ? או שכנראה זה יישאר החיסרון הכי גדול של הפלאפון הזה..
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית הגדולה הציגה ערב רב של מוצרים עם תחילתה של תערוכת CES 2016, אך באופן אירוני למדי המוצר המעניין ביותר הוא דווקא הזול והצנוע מכולם אנחנו מודים שקצת קשה לנו להתרגש בימים אלה מטאבלטים מבוססי אנדרואיד. בין הנקסוס 7 ל-Kindle Fire לסוגיו ולכל אותם מוצרים סיניים שמציעים מוצר טכנולוגיה סביר (פחות או יותר) במחיר של ארוחת ערב זוגית, זה נראה שכבר ראינו את הכל, וקשה לדמיין משהו שבאמת יחדש או יפתיע – במיוחד בקטגוריית המכשירים המוזלים. עם כל זאת, כעת מגיעה לה אייסר ומציגה את ה-Iconia One A8 (דגם B1-850), אשר לא מציע שום יכולות פורצות דרך – ובכל זאת הצליח להקסים אותנו. הטאבלט הפלסטיקי הצבעוני הזה, שמיועד בראש ובראשונה לזאטוטי דור ה-Z ובנוי באופן קשיח בהתאם (ל…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך המלצות ל- GPS טוב בטווח מחירים של 500 - 1000 ש"ח. איך ה- MIO C320 ?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא עד 1600 שח. מסך מעל 4 אינץ ומעבד שני ליבות... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום . רכשתי היום nexus 4 . מישום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בחברת אורנג נאמר לי שמבחינתם הכל בסדר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תקציב: לא בעיה מכשיר א' להשוואה: IPHONE5 מכשיר ב' להשוואה: SGS2 מכשיר ג- IPHONE 4 מקור רכישה: פלאפון מפעילה סלולריפלאפון . פיצ'רים חשובים: משחקים ואפליקיציוווווווות זה הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב אני מתלבט אם לחכות ל5 כי אני רוצה לדעת אם ההבדלים יהיו עד כדי כך גדולים .... יש הבדל ממש ממש ממש גדול בי SGS2 לאייפון? אבל לאפל יש כפול אפליקצית...
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמכשירים שם הם "לא משהו" בלשון המעטה. אבל העסקה שלנו שם ואני חייב לבחור מכשיר משם. הדרישות (לפי סדר עדיפויות): 1. ספיקר/תמיכה בבלוטות' (או שניהם). 2. מצלמה שמישה (אני מתגייס בקרוב). 3. mp3, ששומעים בו טוב כספיקר, ואם אפשר שיהיה חיבור אוזניות. חובה, אבל חובה, שיהיה אפשר לגלוש ברשת (פייסבוק, מייל), ורצוי אופציה לmsn/icq. צריך לדבר עם קנדה המון בחצי השנה הקרובה, ואין לי ממש כסף לשלם את הוילה של מנכ"ל פלאפון. תודה עודד.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זה יכול להגיע אף ל-5 שניות! מישהו יודע משהו על זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי סוני אירקסון k610i עכשיו לא קניתי אותו חדש הוא יד שניה מחודש פשוט עכשיו לא קיבלתי לא כבל usb לא כלום יש לי בעיה אני מנסה להטעין את הפלא' והוא לא טוען . קראתי שיש מצב שהסוללה מזוייפת אבל לא נראלי אני מנסה להטעין וזה לא מגיב מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-