גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין במכשיר חדש, ואני מתלבט בין הנוקיה 5630 מיוזיק אקספרס לסוני אריקסון W705 לפי מה שראיתי יש להם תכונות דומות פרט לזה שהסוני הוא סליידר.. רציתי לדעת אם יש לכם איזשהי המלצה, מה יותר עדיף, אולי אחד מהם לא כזה אמין פעם שמעתי משהו על זה שהסימביאן זו מערכת איטית ולא כדאי.. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל אני יודע שהמכשיר הנוכחי שלי מאוד איטי וזה יהיה מבאס להיתקל בעוד אחד כזה.. אני קצת נוטה לכיוון הנוקיה בגלל שאני רגיל כבר לנוקיה.. אבל בכל זאת רוצה לשמוע את דעת המומחים כאן, תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש סלולרי חדש בחברת פלאפון רציתי להתייעץ לגבי איזה מכשיר עדיף ה בc905 או הw995. קראתי פה המון המלצות על ה w995 אך במדרכי קניה רבים ה c905 מקבל ניקוד גבוה יותר ובנוסף הוא גם זול יותר. מה גם שמצויין שה w995 אינו עובד טוב עם גלישה בhtml. אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הדיוידי שברשותי לא ניתן לשידרוג קושחה, האם אני יכול להתחבר ידנית בצורה כל שהיא לנגן וכן להחליף בו את הקושחה? מדובר על נגן UPXUS 608
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני משתמש בפלאפון בכרטיס זכרון של סאנדיסק. עד עכשיו היה לי של 2 ג'יגה, היום קניתי של 4. שאני שם את הכרטיס בפלאפון הוא עובד זה מראה שיש כרטיס, אבל שאני מחבר אותו למחשב (אני מחבר את הכרטיס הקטן לADAPTER שלו, ואת הADAPTER לדבר כזה שמצד אחד מחברים את הADAPTER והשני הוא USB שמחברים למחשב), אז זה מראה כאילו אין שום דבר ("נא הכנס דיסק לכונן G"), ושאני עושה עם ה2 ג'יגה זה כן קורא. ההבדל שראיתי זה שעל ה4 ג'יגה רשום HC, ועל ה2 לא. אבל אם בפלאפון זה עובד אז במחשב זה לא יעבוד? מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכם, הוריי טסים לגרמניה ואני רוצה שהם יביאו לי טלפון נייד, אז ככה קודם כל אשמח לשמות של חנויות ואתרי אינטרנט של חנויות בברלין, בנוסף אשמח שתציעו לי מחליף ראוי לנוקיה E65 שלי בתקציב של 400 אירו בערך. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! מצאתי אתר שניקרא free1.co.il רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות דרכו מכשיר חדש. האתר מוכר בגרושים,לא יאומן. זה ניראה חשוד מדי המכרזים שם במחירים כאלו. מה אתם חושבים
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני צריך המלצות ל- GPS טוב בטווח מחירים של 500 - 1000 ש"ח. איך ה- MIO C320 ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן חברה מחפש נגן שיתן לי את התכונות הללו (החשיבות של התכונה מהראשון לאחרון) 1)סאונד- אני היום מחזיק ב-SANDISK E250 ואני לא מרוצה מאיכות הסאונד כאשר נדרש שמיעה בעוצמה גבוהה זה נשמע קטסטרופה שלא נדבר על הבאסים הלא טובים. 2)שרידות- דבר מאוד חשוב, אני מחפש נגן שיתן לי לפחות 3 שנים. אין לי כוח לנגנים מצוינים אבל שמתקלקלים בלי סיבה אחרי 5 חודשים. יש לי אפשרות להביא מהונג קונג IP0D קלסיק אבל מה שכואב לי הוא האחריות הוא בא עם אחריות כמו כל אייפוד לשנה וזה מרתיע אותי להשקיע המון כסף שיילך לפח. האופציה השניה היא iAudio D2 ששמעתי רק דברים טובים אם יש אופצייה טובה יותר אשמח לדעת בקשר לנפח, גם 8G יספקו אותי כרגע עם אופצייה להרחבה בעתיד לכן סימן שאלה גדול מרחף מעל קניית האייפוד. הענ…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי אנשים.. אחרי שה Nokia N73 שלי טבע בחצי ליטר בירה (וכמובן לא שרד את זה גם אחרי ייבוש של מעל שבוע) הצלחתי (למרות שלא מגיע יל ואין לי ביטוח עליו) לקבל מכשיר חדש.. לא היתה לי ממש אפשרות לבחור. אם היתה לי אפשרות לבחור סביר להניח שהיתי בוחר מכשיר אחר. המכשיר שאני מקבל הוא LG Viewty או בשם שלו בחברה : Ku 990 בסה"כ יש לו מצלמה טובה ואינטרנט 3.5 על מסך גדול (3 אינץ) וזה מה שחשוב לי.. בכל מקרה, מספר שאלות אם תוכלו לעזור לי בזה : - באיזה כרטיס זכרון המכשיר תומך? מישהו אמר לי שהוא שם 4 גיגה מיקרו וזה עבד.. באתר של LG כתוב Up to 2gb . יש לכם מושג? - איפה אני מוצא גירסאת תוכנה חדשה יותר? (באתר היצרן לא הצלחתי) יש בכלל? ואיזה מערכת הפעלה יש לו? אני מניח שזה לא סימביאן. - מכירים אתר…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מגניב אה.. לא ידעתי איפה לכתוב את זה אני מקווה שכאן זה בסדר....
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן חברים!!! באתר של וואלה של היום מופיע בעמוד המחשבים מכשיר המראה על מזג האוויר http://www.ambientweather.com/orscbaweliwi.html זהו דף היצרן מישהו אולי יודע היכן אני יכול לקנות בארץ את המכשיר הזה?!?!?! תודה גל
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן מה מחקתי מס' שירים מהאייפוד, אך הוא עדיין מציג אותם... מה אפשר לעשות על מנת לפתור את זה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הנגן הנל, חיברתי אותו למחשב, והעתקתי כמה אלבומים. עכשיו, בנגן כל האומנים פשוט מבולגנים, מפוזרים ולא מוצגים נכון השמות. למשל יש לי שם OPETH ןRHCP, והוא מפזר שירים של הפפרז בתיקיות של OPETH, עושה שמות מוזרים כמו OPETHCP וכו'. האם הנגן תקול? או שאני עושה משהו לא בסדר?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון זול, שיהיה בו MP3 חזק עם אפשרות להרחבה... מצאתי את המוטורולה E770 וזה דור שלישי.. עכשיו יש לי כרטיס של דור 2, אז אני שואל אם אפשר לששים כרטיס של דור 2 במכשיר דור 3?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי קצת את מערכת הטריידזון באתר והעמדתי אייפוד שאפל (דור שני) למכירה הוא חדש, הוא קטן, נשמע מצויין ונראה אפילו עוד יותר... בחנות של אפל הוא הולך עבור 79$, שזה בערך 320 שקל בימינו בבאג(היחידה שראיתי שמוכרת) הוא נמכר ב-450 יש מישהו שמוכן לקנות ב-300 - העצה המבוקשת היא אכן קטנה -- כן או לא?(אה כן, ולמה)
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני עוקב אחרי הרבה סלולרים , הרבה זמן לא ראיתי הזהרה ומבחן גרוע כל כך שפשוט מזהירים לא לקנות http://www.cnet.com/products/htc-desire-520/ ועוד לחברה HTC שזכתה השנה בפיתוח סלולר הטוב של השנה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תוכניותיה של היצרנית הסינית LeEco לכניסה אל השוק המערבי נחשפות בטרם עת, עם צמד סמארטפונים שכנראה ישאו תגי מחיר מרשימים במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הכירו את ה-Galaxy A60 וה-Galaxy A40s אשר הוצגו עבור השוק הסיני, עם סוללות גדולות כמיטב המסורת המודרנית של החברה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היבואנית הרשמית של שיאומי בארץ מבצעת השקה רשמית למכשיר הדגל המתקדם - במחיר מפתיע לחיוב לעומת זה שפגשנו בהשקה האירופאית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
סמסונג משיקה רשמית, סוף סוף, את הפאבלט החדש והעוצמתי שלה. כל הפרטים מכנס Galaxy Unpacked בניו-יורק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
מצלמה זערורית שניתן לשלב בכל זוג משקפיים היא הדבר הגדול הבא עבור חובבי הרשתות החברתיות? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-