גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפלאפון צריך שיהיה Wi-Fi ומסך גדול ונוח לקריאת ספרים (כנראה בפורמט PDF) עם עדיפות למסך מגע. תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש לעצמי,אבל אני לא מבין כל כך בדברים האלה האם מומלץ להזמין מכשיר פלאפון מחו"ל? הבנתי שתהייה בעייה בתמיכה בעברית אני צריך פלאפון נחמד עם רשימת אנשי קשר נוחה ומרווחת, שיהיה פלאפון עם מסך מתקפל זה נראה מגניב לא צריך MP3 אבל מומלץ מצלמה בחום, ואני אשמח אם תהייה קרינה נמוכה מהפלאפון
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני ממש מתלבטת בין 2 הטלפון אשמח לדעתכם!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הסלולארי שיש לי ואם אפשר מכם כמה המלצות יש כמה דרישות מהמכשיר דבר ראשון, שיהיה פליפר מסך פנימי גדול וצבעוני לפחות 2" ובאיכות טובה (1.8" לא יספיק P:) וגם מסך חיצוני נורמלי BT וWI-FI חריץ הרחבה לזיכרון מקשים גדולים ונוחים אלה דברים שאני מוכרח שיהיו מומלץ מרשת אורנג' איך הN76? שווה קניה? הבנתי שזה מכשיר אחלה אבל המקשים שלו ממש לא נוחים והמסך החיצוני שלו באיכות גרועה למדי המלצות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בנגן הנ"ל הוא מכיל נפח של ג'יגה אבל לא נותן לי להכיל יותר מ670MB. כאשר אני מנסה לגרור שיר לתוך תיקיית הנגן אני מקבל הודעת שגיאה שכתוב בה" Cannot copy - THE NAME OF THE SONG: The directory or file cannot be created." ניסיתי פרמוט, עדכון קושחה לא עזר. עוד מישהו נתקל/שמע על הבעיה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם ניתן לשלם ע"י Google pay עם כרטיס דיינרס של כאל למרות שבית העסק לא היה מקבל כרטיס זה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! מצאתי אתר שניקרא free1.co.il רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות דרכו מכשיר חדש. האתר מוכר בגרושים,לא יאומן. זה ניראה חשוד מדי המכרזים שם במחירים כאלו. מה אתם חושבים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
ה-Sony Portable Short Throw Projector יאפשר לכם לצפות בטלוויזיה בכל מקום ועל כל משטח, אפילו באמבטיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה igo והתקנתי אותה בפעם הראשונה שקניתי מחשב כף יד,והוא אומר לי גם שאני יוצא החוצה,שאין קליטת לווינים. אפשר עזרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%94-black-friday-%d7%a9%d7%9c-oneplus-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים במוצש לתאילנד ואני רוצה שיביאו לי משם אייפון. לאיפה אני צריך לשלוח אותם ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
להשתמש בסמארטפון בשביל מוסיקה זה כמו להרוג יתוש עם פטיש 5 קילו. כל היתרונות של סמארטפון כמו מסך גדול ,מסך מגע ,הם חיסרונות כאשר מדובר בנגן מוסיקה בלבד שישמש בזמן ריצה. אני מחפש נגן \מקליט אודיו בלבד שיוכל לקבל לתוכו הרחבת זיכרון של 32 ג'יגה בייט MICRO-SD ושיהיה כמה שיותר קומפקטי ,אולם עם מסך ברור ואיכותי ,רצוי מסוג OLED . חשוב לי שהנגן יהיה בעל רדיו איכותי עם אפשרות הקלטה מהרדיו ישירות לפורמט MP3. בנוסף ,אני צריך שהנגן יוכל לשמש כטייפ מנהלים איכותי. רצוי גם שתהיה כניסת LINE IN לאודיו ,לשם חיבור מיקרופון חיצוני. המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה חשוב לי? שלא יהיה יותר מדי ענק. נגן MP3 - חובה. BT - חובה נוח לשימוש ולתפעול - חובה. שיחות וידיאו - חובה. איכות כללית טובה עדיפות לפלאפונים של NOKIA. אני כרגע חשבתי על NOKIA 6280
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות טאבלט עם מערכת ההפעלה windows 7 או 8 השאלה שלי האם אפשר להתקין תוכנות בדיוק כמו במחשב שולחני? בגרסה הזאת של הווינדוס. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי אסוס טרנספורמר פריים חדש. אתמול הדלקתי את המכשיר, הוא התחיל לעלות והראה את הסמל של אסוס ואז המסך הפך שחור. הטאבלט עובד (צלילים של אימייל וכו'), אבל המסך שחור. רק תארות רקע עובדת. הטאץ' עובד. אני יכול לכבות אותו אחרי לחיצה של שתי שניות על לחצן הכיבוי, אחרי שאני מנחש איפה נמצא ה"כן" לשאלה האם אני רוצה לכבות. ניסיתי לעשות ריסט על ידי לחיצה על הורדת ווליום ולחצן כיבוי בו-זמנית, ללא הצלחה. עזרה???????????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להתחדש במכשירים חדשים של פלאפון, אנחנו צריכים 3: 1. לאבא שלי - בן 70 שכבר משתמש 7 שנים באותו מכשיר SK. צריך מכשיר פשוט וידידותי. הצורך היחיד שלו הוא הוצאת וקבלת שיחות בקלות: הוצאת וקבלת SMSים בקלות, מסך ברור (אם יש אפשרות לכיתוב גדול זה מצוין) ואם אפשר אז תא קולי במכשיר. 2. לאשתי - אין לה בעיה טכנולוגית אבל רוצה מכשיר פשוט יחסית בלי הרבה דרישות. טוענת שלא רוצה GPS, מצלמה וכדומה, אבל לדעתי אם יש מכשיר פשוט שיש בו גם את אלה אז היא לא תתנגד. 3. בשבילי - האמת שאני די סגור על לקחת את ה-E71 כי אני צריך מכשיר עם יכולות משרדיות. אשמח לקבל הצעות...
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכם, עברתי למכשיר החדש LG G4 מאייפון 5 ולאט ולאט אני מתחיל להתרגל להשתמש בו. יש לי כמה אפליקציות שרכשתי אותם בAPPSTORE כשהיה לי אייפון 5 ואני רוצה להעביר את חלק מאפליקציות ששילמתי עבורן (כמו מילון ספיר, מקלדת עברית מנוקדת) ומילון באנגלית. כאשר אני מחבר את אייפון למחשב אני רואה את כל היישומים בITUNES , אבל יודע כיצד לעשות העברה של יישומים למכשיר אחר. עכשיו האייפון 5 ללא WIFI אבל כאשר דרך בלוטוס' אפשר גם בד"כ להעביר אפליקציות או הנחתי ותקנו אותי אם אני טועה שמכשיר LG G4 עם מערכת הפעלה Android - כיצד עושים של אפליקציות ששילמתי עבורם. למרות שאני אנסה דרך Google Play לחפש את האפליקציות שבתשלום, אבל אני גם דרך Google Play גם דרך התשלום. האפליקציה החינמית לסנכרון בין I…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו הטייטל. חיפשתי מדריכים באינטרנט, אבל לא מצאתי שומדבר שעוזר. מישהו מכיר את הדגם הזה ואיך לעשות לו הארד ריסט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם המטען השולחני הזה יוכל להתאים לחיבורי החשמל בארץ? איזה כבל צריך לחבר אליו כדי שהוא יתחבר לחשמל? למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לדעת... התקשרתי אבל עדיף כבר ללכת לסניף...אז בכול זאת אולי מישהו יודע מה חדש שם ומה משתלם לקחת? שמעתי שנותנים החזר של 500 שח על מכשיר ישן לקניית מכשיר חדש... זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי, לדעתכם אמורה להיות בעיה להתקין WINDOWS 8 על גלקסי NOTE במקום האנדרואיד?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-