גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
1.הבנתי שיש גירסאות שונות כמו free sim ו unlocked AT&T מה צריך להביא לארץ ? 2.והאם ההפרש במחיר(100דולר) עבור גירסאת ה 32G שווה בין iphone 5s ל iphone 5C חוץ מהפלסטיקה כי גם ככה קונים כיסוי איכותי . 3. ראיתי שה 5S נמכר ב 749דולר עבור 32G ב store.apple , ככה הוא עולה ברוב החנויות בארה"ב ? יותר או פחות ? אני צריך לדעת פחות או יותר בידיוק כדי לתת סכום כסף לאיש שמביא לי את המכשיר . 4. אם אני לוקח את ה 16G במקום ה 32G אני חוסך 100 דולר , שווה את ההפרש? אישית לא מתמש כבד של מוסיקה ומדיה אבל לא רוצה להתחיל כל שבוע להתעסק במחיקת דברים על מנת לפנות מקום לאפליקציות תמונות וכו . עיקר המדיה יהיה התמונות שאני מצלם ופה ושם סרטונים שאני מסריט. שני שאלות : בעצם מתוך ה 16 גיגה שי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, -------- אני חושב על קניית iphone 6s plus. -------- האם יש מקום ממולץ בחו"ל שכדאי לקנות בו? או שהמחיר יהיה זהה (אחרי מהסים) לזה שבארץ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש מושג מה העלות של המכשיר באיטליה אני ישמח לישמוע(: וכמובן את ה3G אבל 8GB. תודה הרבה.
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Iphone דרך האתר של APPLE (אני מעדיף לא לקנות דרך EBAY ) שישלחו את המכשיר לכתובת מסויימת בארה"ב (חברת משלוחים) ומשם הם ישלחו לי את זה לארץ. 1)זה אפשרי ? ואם כן אז איך ומה צריך בשביל זה? 2)מה אני צריך לדעת מעבר לזה כשאני קונה את הiphone? אני יודע שיש לו מס' גרסאות וכל פעם צריך לחכות עד שיפרצו את הגירסא האחרונה , האם הדגם שנמכר כרגע בארה"ב יכול להיפרץ בארץ? 3)יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני טס בעוד שבוע לניו יורק והייתי רוצה לקנות שם אייפון... האם זה אפשרי? כי המחיר בארצות הברית נמוך משמעותית מהארץ (המחיר בין 800-900 ש''ח) תודה מראש ארד גונן! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ויש לי כמה שאלות: 1. Ipod Touch 3G יש רק בגירסאות של32GB ו64GB או שיש גם גירסא של 8GB או 16GB? 2. איזה חנות הכי זולה לקניית האייפוד? 3. מה זה נותן לי אם אני פורץ אץ המכשיר והאם זה עושה אותו איטי יותר וגורם לבאגים? 4. האם אפשר להעביר לIPOD סרטים בפורמט MKV שהם HD? 5. האם הדברים בAppStore הם בחינם והאם יש שם הרבה דברים?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות Kindle נכנסתי לאתר החברה וראיתי שיש כ-5 דגמים שמחולקים לשני קטגוריות עיקריות: יש 2 סוגי טבלטים ו-3 ספרים אלקטרונים המטרה של הקנייה היא שיפור האנגלית שלי, אני בצבא ובנסיעות יהיה לי הרבה יותר נוח לקרוא כך. שאלה העיקרית שלי האם הטבלטים (של kindle) הם טבלטים לכל דבר ועניין או שהם ספר אלקטרוני משופר? כלומר האם יש דברים בטבלטים של amazon שהופכים את הקריאה ליותר מהנה? האם יש אפליקציות מובנות יעודיות לקריאה או שהטבלטים הם פשוט טבלטים של amazon ללא קשר לסדרת הספרים האלקטרונים שלהם? מבחינת תקציב אין בעיה מהחירים שלהם סבירים מאוד. צרכים: אפשרות לחיבור wifi והורדת ספרים מ-amazon. קריאה נוחה(שזווית הקריאה תהיה סבירה ושבשמש/אור המסך לא יהיה כמו ראי) תודה…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש והסתכלתי על הLG G3. אפשר לקבל המלצה לחנות טובה ואמינה (במיוחד בתחום האחריות ותיקונים, לאור הבעיות שלפעמים צצות עם המכשיר הזה) באזור חיפה והקריות. בהתחלה חשבתי לקנות מ-ELINE אבל ככל שקוראים עליהם יותר רואים דפוס שבו נראה כאילו הם מנסים להתנער מאחריות בכל מחיר. מה דעתכם על Pelecom? למישהו יש נסיון איתם? תודה אנשים.
-
- 20 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ראיתי שהגיע לK.S.P מלאי של המוטו ג'י 2014 שרציתי, אני מתכנן לקנות את הטלפון בימים הקרובים, אבל אני מורכח להודות שאני חושש לקנות אותו מרשת עם שם רע כמו K.S.P, מה אתם אומרים? יש סיכון לקנות מהם טלפון או שאחרי הקנייה אני "בידיים הבטוחות" מובייל ישראל?
-
- 29 תגובות
- 5k צפיות
-
-
חיכיתי הרבה זמן למכשיר שיחליף את הS3 המזדקן שלי, אני חושב שהmoto x החדש הוא האחד. רציתי לדעת מאיפה אני יכול לרכוש אותו בגרסה שתעבוד בארץ (כולל אנטנות LTE), אפשר דרך הmoto maker?
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות MP3 חדש, אני חושב ללכת על Sansa Clip Plus(אם למישהו יש הצעה טובה יותר אני אשמח לשמוע), ורציתי לקנות גם כרטיס זכרון של 32GB ולהוסיף לו. השאלה שלי היא האם ניתן בכלל להוסיף כרטיס זכרון של 32GB למכשיר או ש-16GB לדוגמא זה המקסימום. אני לא ממש בקיא בכל עניין ההרחבות. עוד שאלה, נתקלתי בשני כרטיסי זכרון - שניהם של 32GB, כפי שציינתי אני לא מבין גדול ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואיזה כרטיס עדיף לקחת. אולי אחד מהם מתאים לדברים אחרים ולאו דווקא ל-MP3. אז פשוט רציתי להתייעץ לפני שאני מבצע קנייה. הנה שני הכרטיסים: הראשון, והשני. תודה מראש, מיקי.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
שלום, אני נוסע ב16 באוגוסט ואני רוצה לרכוש לפני הנסיעה טאבלט. את המכשיר אני מזמין מEBAY עם משלוח מהיר. במידה ועוצרים את המכשיר במכס, המכשיר בטוח יגיע לנתב"ג?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב ההורים שלי יהיו באילת, אני מעוניין לקנות שם את נקסוס 5. החנויות שמצאתי שמוכרות הן איבורי, קספ ובסט-מובייל. השאלה היא מה החנות האמינה ביותר? (בבסט מובייל יש את המחיר הנמוך ביותר). האם יש נושאים שחשוב לבדוק לפני הקנייה? גרסה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יצא לי לקרוא איפשהו ( אני לא זוכר איפה) שהנקסוס 5 שנמכר באירופה לא מתאים לרשת בארץ. האם יש אמת בדבר או שזה אמור לעבוד בצורה תקינה ? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס לשבוע לברלין בקרוב ומעוניין לרכוש Nexus 6. אשמח לשמוע אם למישהו במקרה יש נסיון. הבנתי שאני יכול להזדכות על המס בשדה התעופה? 20%? חנויות מומלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי בכמה חנויות באינטרנט לגבי הפלאפון הזה ושמתי לב שישנה אפשרות לבחירה של ארץ יצור המכשיר. יש אפשרות מהמזרח שזה ללא תוספת תשלום וייצור באירופה שזה תוספת של 230 שקלים. מה ההבדלים ולמה כזה תוספת במחיר? דוגמה לאתר: http://eline.co.il/aecommerce/c202/83596.php תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף ירד קצת הלחץ לחיפוש הזמנות, מעכשיו בכל יום שלישי אין צורך בהזמנה כדי לקנות, רק צריך להיות זמינים! הפרטים המלאים פה: https://oneplus.net/blog/?p=1016/ מפרט המכשיר: מכיוון שהם לא שולחים ישירות לארץ אני הזמנתי עם המדריך הזה, הגיע ולא עבר במכס, סה"כ 1580 שקל כולל משלוח עם ביטוח. https://elvishai.wordpress.com/2015/01/
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד כחודש אבקר בדיוטי פרי. חיפשתי באינטרנט אם מפרסמים מחירים של מוצרים בדיוטי פרי, אך ללא הצלחה נשארתי בסימן שאלה. האם חברה שטסו בזמן האחרון יצא להם להציץ על מחיר הגלקסי S4 באחת החנויות בדיוטי פרי? או האם מישהו יודע. תודה על העזרה. בן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש Samsung Galaxy Note N7000 בארה"ב, ולהשתמש בו ברשת "גולן-טלקום". מבקש לדעת: א. האם ניתן לקבל אחריות בינלאומית (בעלת ערך אמיתי בארץ) מחנות אמריקאית? נניח best buy? או מסמסונג עצמם? (למרות מה שהיה כתוב על סאני) ב. האם עלי לרכוש no contract device או unlocked device? ג. האם הרשת גולן-טלקום והמכשיר תואמים מבחינת תדרים וכו'? ד. בנוסף, מה רמת העברית של המכשיר אם קונים אותו בארה"ב? הכי חשוב שיהיה יישור לימין, ואם אין שלא תהיה לזה השפעה על יכולת היישור לימין של המייל עצמו (אני לא יודע אם יש תלות ביניהם) בזמן כתיבת מייל (במייל עצמו, כמו היישור לימין בג'ימייל בעת כתיבה). רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכנן לקנות 3 מכשירי SGS בזמן הקרוב. הסתכלתי בזאפ ואחת החנויות המומלצות שם היא ELine... אני מניח שהדירוג של זאפ הוא בד"כ מדד לכמה החנות מוכנה לשלם לזאפ בשביל דירוג טוב. לכן אני שואל גם פה... יש למישהו חוות דעת על החנות הנ"ל? בנוסף, מצויין באתר כי מי שיעדכן גירסא או יתקין Fixים שונים יאבד את האחריות... מותר להם לעשות דבר כזה? עידכוני גירסה משוחררים גם ע"י סמסונג למיטב ידיעתי. (האבסורד הוא שהם מציעים לעדכן את הגירסה במחיר אסטרונומי של 350 ש"ח). קישור לאתר: http://eline.co.il/aecommerce/c205/124362.php אשמח לתגובות. תודה אנשים!
-
- 20 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום המכשיר שלי הוא נוקיה E72 ואני מעונין לשדרג לגלקסי S2 +מספר אביזרים. אני רוצה לנצל את חוק ניתוק זיקה ולקבל את ההחזרים אך כרגע ההתלבטות היא מאיפה לרכוש את המכשיר. אפשר לקנות בארץ ב2500 שקל בחנות פרטית אבל מעדיף לקנות בחו"ל במחיר של 500 דולר (שזה הבדל של 700 שקל) בלי קשר לרכוש גם כרטיס זכרון מתאם HDMI מגן מסך וכיסוי אבל זה כבר אחרי שיהיה לי את המכשיר... השאלה היא מאיפה לקנות בחול חיפשתי קצת וכל מה שמצאתי ממפעילים בארתות הברית זה עם חוזים (תשלום חודשי) ולא מצאתי אתר בלי חוזים. מישהו מכיר איפה מוכרים את המכשיר הזה ללא חוזה ובאיזה מחיר? תודה ושנה טובה ניב
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בטלפונים סלולריים אף פעם לא התמצאתי יותר מידי, את הטלפון הנוכחי שלי (SE 530I) יש ברשותי כבר שנתיים ובגדול אני מאוד מרוצה. אבל לדעתי הגיע הזמן לשדרג, בעקרון מה שאני באמת מחפש זה קשיחות ואמינות. הסוני אריקסון שיש לי עכשיו נפל עשרות פעמים ולא קרה לו דבר, ובעקרון זה מה שאני רוצה גם מהמחליף שלו. ואשמח גם הם הוא יוכל לגלוש בצורה טיפה מהירה יותר מהנוכחי שבקושי זז. ושתהיה לו מצלמה טובה. כמו כן, אני לא אוהב סליידרים, או קונכיות למניהם.. ולאחר חרישה רבה מצאתי את הC902 שנראה לי מתאים לדרישותי.. עכשיו ההתלבטות, בתור סטודנט אורנג' יכולים להציע לי בחינם 2 דגמים (שלפי הבנתי פחות טובים אפילו ממה שיש לי עכשיו), ובתשלום 2 דגמים: http://www.orange.co.il/PlansAndRates/2395…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, ראיתי דיון שנפתח כאן לפני מספר שבועות בקשר לקניית SGS2 בברלין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506789.0 אם אני מעוניין לקנות את המכשיר, מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו / מה צריך לבדוק כדי לדעת שאני עושה קנייה בטוחה? כמו למשל - המושג רום - מה זה בדיוק? איך אני בודק שהמכשיר תקין מבחינת סוללה וממשק והכול? אני צריך לוודא שרשום על האריזה Unlocked? צריך לוודא שיש אחריות בינלאומית שתקפה בארץ? מומלץ לקנות בתשלומים איכשהו? כנראה שזה סמארטפון ראשון, אז צריך לדעת מה מתקינים ואיך מתעסקים במכשיר תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-