עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Reze,

אני הכנסתי שירים לנגן ממחשב של חבר שלי עכשיו באתי הביתה וניסיתי להכניס את השירים למחשב ואני לא רואה אותם בתיקיה של הנגן מה אני צריך לעשות ??. תודה לעוזריםםםם ........ ... ........ ...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by reviZor,

שלום אנשים אני אתמאל מצאתי פלאפון מהסוג שרשמתי בכותרת, עכשיו אני רוצה להשתמש בו אבל הסים של אורנג' אינו מתאים והוא מבקש קוד כל שהוא. אז הנה השאלה איך אני יכול להפוך את הפלאפון ככה שאני יוכל להשתמש בו? נ.ב על המכשיר יש סימן של סלקום.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קרתה לי איזה שהיא בעיה בהתליך התקנת ה ROM ורציתי עזרה בצורה מהירה. עשיתי את המדריך הזה: http://www.v00d00.co.il/pilotx.htm ונתקעתי בשלב 8 ואני לא מצליח לעשות Wipe למכשיר... הוא כותב לי כבר 10 דקות: ClockworkMod Recovery v2.5.1.2 --Installing SDCARDilotxWie3.0.zip Finding Update Package... מה צריך לעשות ?? בבקשה תעזרו לי... [br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 22:12:53 טוב פתרתי את הבעיה.. למי שנתקל גם בבעיה הזו, מה שצריך לעשות זה להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה שוב ולנסות לעשות Wipe שוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by 2Fluffy4U,

ברשותי מוטורולה אטריקס 4G, רציתי לשאול האם יש רום מותאם שכדאי להתקין במקום המקורי.. בסך הכל אני מסתדר עם המכשיר, העברית קצת מציקה לפעמים אבל לא קריטית, אבל יש לי רושם שרום מותאם עשוי לגרום למכשיר לבצע פעולות הרבה יותר מהר ממה שכבר עכשיו.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. היי, יש לי אייפון 4 עם מערכת 4.1 איך אני יכול לדעת אם הוא סימפרי מבלי לחבר אותו לכרטיס סים אחר ולבדוק. כמו כן קניתי אותו בחברת פלאפון לפני 4 או 5 חודשים... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by approx,

יש לי בעיה בW705 שלי משהו חדש שלא היה מקודם הבעיה היא שיש איזה מנורה אדומה מתחת למקש הניתוק שכל היום מהבהבת לי וזה מאוד מציק אין לי מושג למה זה עובד או איך צילמתי את זה בישבילכם מקווה שתעזרו לי סורי על האיכות אבל מבינים את הכוונה של המנורה http://www.youtube.com/watch?v=otSdR-9C1Xc הינה תמונה למי שלא הבין איפה המנורה מהבהבת http://img291.imageshack.us/img291/1324/sonyericssonw70532.jpg

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by Dominet,

שלום לכולם, השאלה שלי בנוגע לנתוני קרינה של טלפונים סלולריים. בשנים האחרונות מופיעים 2 נתוני קרינה: HEAD ו BODY. מישהו יודע מה אומרים הנתונים האלה, מה ההבדל בינהם? בנוסף לזה קיימות 2 שיטות למדידה, אמריקאית ואירופאית. איזו מהן יותר מחמירה, לפי איזו כדאי ללכת? תודה רבה לכולם! נ.ב. כעת אני חדש בפורום , (למרות שכתבתי בו בעבר הרחוק לפני 10 שנים) אני טכנאי חומרה ואיש סיסטם. אשמח לסייע בנושאים שונים כאן בפורום למי שצריך. אריאל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by tzahi20,

שלום אני מחפש פלאפון לילד בן 8 שאוהב לשחק. עד 1000 ש"ח, מכשיר שלא צריך להתעסק עם צריבות ובעיקר אמין ועמיד. אין בעיה גם מסין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכם, יש לי את הLG Viewty KU990 ואני גולש עם הדפדפן של נוקיה/סלקום. האם כדאי להתקין את האופרה או דפדפן אחר? ואם כן, אז מה אני ארויח מזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. Started by ForresT,

אני רוצה לשמוע דרכו מוזיקה בפלייר שברכב. איך אני מחבר?יש בפלייר ברכב רק יציאה של AUX לאוזניות כלשהן.צריך לקנות משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. עם אוזנית בלוטוס אפשר לשמוע MP3 מהפלא'?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. התוספת המודולרית שתהפוך את ה-Z3 למכשיר בעל יכולות 5G עוצרת בגוף התקינה האמריקאי בדרך להשקה הרשמית לכתבה

14. Started by maxth,

שלום, ברשותי כיום מכשיר סלולרי Samsung s6 אשר מראה את גילו. מעוניין במכשיר חדש בתקציב עד 1400 שח . כרגע מתלבט בין Samsung a50 ל xiaomi redmi note 7 , נוטה יותר לכיוון a50 אינני יודע האם זה מוצדק? אשמח להמלצותיכם ! דרישותי מהמכשיר 1) מצלמה ברמה המכשיר נוכחי (Samsung s6) 2)שלא יגמגם - משחקים קלים/whatsapp/Facebook מולטיטסקינג 3) סוללה חזקה 4) טעינה מהירה זהו תודה

15. יש לי חבר עם samsung 770 ולהוא לא יכול לקבל קבצים בבלוטוס וזה לא רק הוא אז זה לא בעיה בטלפון יכול להיות שרשת פלאפון מגבילה את הבלוטוס? ואם יש אפשרות לעשות איזה עדכון או פריצה לשנות את זה כי אנחנו מתכוונים לעבור לרשת פלאפון... ויש להם מגוון מכשירים מצומצם וחשבתי על הטלפון הזה עד שאמרו לי את הבעיה...

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by biotech326,

היי חברים, יש לי נקסוס 7 וכאשר אני מפעיל את iGO התצוגה היא מאוד קטנה צירפתי תמונה ... יש אפשרות למתוח את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yonash53,

היי חברים, לצערי נשבר לי הexpiria arc s הישן. אני חייב לבחור מכשיר חדש. מצד אחד יש את הגלאקסי, עמוס הפיצ'רים עם בטרייה יותר חזקה. וגם יש לו מצלמה של 13mp. בקשר למצלמה האם לדעתכם המצלמה של הone עולה על זאת של הs4? יצא לי לראות את שניהם ולהאזין למוזיקה משניהם. תאמת שההבדל לא היה גדול לטובת הhtc. השאלה האם אני יראה את ההבדל גם באוזניות? (אני משתמש ב"ספוטיפיי פרימיום" ככה שאיכות הסאונד תמיד טובה) אני משתמש בkliptch s4 ו ath m50. כמו כן, ראיתי שסמסונג נועלת מכשירים. במקרה ואקנה את הגלאקסי מeline, האם הוא יהיה בסדר? אם למישהו יש בעיות שמאוד מציקות עם אחד מהמכשירים אשמח לשמוע. אני חושב שבשניהם אני אחליף את הרום בעתיד לcm. לא כל כך בא בחשבון לחכות לנקסוס 5 לצערי, כי יקח לו עוד זמ…

18. Started by XXXgamer,

כבר שנה שיש לי מכשיר mp3 של חברה לא מוכרת,הגודל והצורה די מזכירים את הzen. לא מזמן הוא נשבר לי,ואני מחפש תחלופה הולמת. השימוש העיקרי שלי במכשיר הוא בעיקר ריצות אינטנסיביות מספר פעמים בשבוע,אבל אני לא מוכן לוותר על פונקציות כמו וידאו,תמונות וכו'. לכן,לאחר סקר שוק,הגעתי להתלבטות בין 2 מכשירים עיקריים: iriver clix second generation http://reviews.cnet.com/mp3-players/iriver-clix-4gb-second/4505-6490_7-32327766.html?tag=mncol;lst creative zen http://reviews.cnet.com/mp3-players/creative-zen-4gb/4505-6490_7-32589082.html?tag=mncol;lst לשני הנגנים צורה דומה של מלבן,מסך מעל 2",והכי חשוב-מבוססים על זיכרון פלאש.המחיר של הנגנים אינו מדאיג אותי (כשהם נשארים במסגרת של 4gb),התקציב הוא…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by amilo,

אהלן חברים אשמח אם תעזרו לי לפתור את הדילמה הזו , על פניו שני הטלפונים כמעט זהים ל Evo יש 1GB של זכרון ומצלמת תלת מימד, שזה נחמד אבל האם זה מה שיטה את הכף? כמו כן כמה ההבדלים בזכרון בין 768 ל 1 GB משמעותיים בסמארטפונים אין לי נסיון עם סמארטפונים בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הי, יש לי טאבלט Blaupunkt 32GB דגם BP-6010. המצלמה הקדמית שלו גרועה מאוד (0.3m) ואי אפשר להשתמש בה לשיחות זום. האם יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית? לטאבלט יש חיבור בלוטוס עבור מקלדת אלחוטית. האם אפשר להשתמש בחיבור גם למצלמה? יש גם כניסת מיקרו usb. האם אפשר לחבר מתאם USB to Micro USB, ולחבר את מצלמת האינטרנט ל USB? תודה

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  21. מחר אני הולך לקנות סלולרי אז בתחילה היתי רוצה את הN73 אבל אז חבר שלי הראה לי את הטלפון של NOKIA שהוא5610 ואמר שהוא יותר חדש מN73 ויותר שווה...ואני רוצה לדעת מה יותר טוב!! תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  22. שלום, ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח. דרישות: *שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר. *זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי. *המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני. *אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש) *גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי. *הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית *סוללה נורמלית. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by Zelig,

האם מישהו התקין כבר? ראיתי כמה דיווחים על כך שזה מעלים את המקלדת בעברית (ולך תדע מה עוד זה דופק)...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ExploiT,

-רק אנדרואיד -סוללה כמה שיותר גדולה ותחזיק כמה שיותר זמן -חריץ SD -GPS מתפקד (לא כמו בסינים עם כול ה MTK שעושים בעיות) -שיריץ אינטרנט,מיילים,וואסטאפ וקבצי טקסט לדפדוף במהירות, ללא לאגים ותקיעות מועמדים: LG l90 MOTO G NEXSUS 5? מה דעתכם? אני נוטה לכיון ה L90 של LG, האם יש למישהו נסיון? קרא ביקרות?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, פנה אלי חבר (אין לו יוזר פה בפורום) שרוצה לקנות סמארטפון פשוט לאמא שלו והוא פשוט לא יודע מה לקנות. התקציב שלו זה 800 ש"ח אבל הוא מוכן להתגמש אם צריך עד 900 ש"ח. אני יודע שהמוטו G טלפון מאוד מומלץ אבל הוא חורג מהתקציב שלו. אני אשמח לקבל המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.