עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by azorder,

התחברתי היום עם המכשיר למחשב והופיע לי שיש עידכון דרך הkies. עיכדנתי את המכשיר לגרסת מערכת ההפעלה 4.0.4 אבל משום מה כתוב לי בגרסת ליבה root@buildserver וכו' אם מישהו מתמצא ויודע לומר לי מה זה אומר כי למכשיר אין root. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by m1ke,

http://androidspin.com/2010/11/09/galaxy-tab-vs-c02-pistol-galaxy-tab-wins/ lol?! fake and gay?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by OutRaGe,

היי אני משתמש כמעט בכל המקום של ה-Sandisk M250 שיש לי והבעיה היא שאני לא רואה את השירים האלו כשאני נכנס לתיקייה של הנגן דרך המחשב.. כלומר אני לא יכול למחוק אותם ואני לא יכול להוסיף חדשים http://img475.imageshack.us/img475/1088/m250kp5.jpg מה לעזאזל אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. שלום לכולם המחשב שלי לא מצליח לזהות את zen m של קריאטיב שלי התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר אבל הוינדוס לא מצליח למצוא לו את הדרייבר אחרי שהוא מזהה אותו ביו אס בי ניסיתי לחבר אותו למשחב אחר והוא כן משהה אותו והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה ? ניסתי להעביר אותו לחיבור יו אס בי אחר ולעשות אינסטול ואנאינסטול לתוכנה כלום לא עוזר , הוא מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידו ....

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. חנות ה-Google Play של פלטפורמת האנדרואיד מסכמת עוד שנה עמוסה לכתבה

6. חברה בשם GPD מתכוננת להשיק מיזם מימון המונים שיבחן את התשובה לשאלה הזו לכתבה

7. Started by MD,

אחרי שקניתי את הנגן והשתמשתי בו כמה ימים נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה אחת לכמה זמן הנגן פשוט "קופא" (freeze) ללא כל יכולת לכבות אותו או להוציא אותו מהמצב הזה (חוץ מלחכות שהסוללה תגמר או לחבר אותו ל USB ) האם זאת בעייה מוכרת אן בעיה בעלת פיתרון? אן שאני צריך ללכת לצעוק על מישהו (ז"א לממש את האחריות שלי) תודה לעוזרים, מאור.

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  8. איזה טאבלט כדאי לקנות סמסונג 2 , או ASUS עם המיקלדת?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם. אני כמעט סגור על (E100(2GB של IRIVER אבל רציתי לדעת מה דעתכם על הנגנים הבאים, ומה עדיף מכולם (iriver u20 (2GB) Meizu M3 (4GB) Meizu M6 (4GB לינק מרכז - http://www.anythingbutipod.com/compare/iriver-clix2-vs-iriver-e100-vs-meizu-m3-music-card-vs-meizu-m6-miniplayer-sl ודגמי SANDISK למינהם בטווח המחירים... אז מה דעתכם? דרך אגב, יתרון אדיר לE100 זה שאפשר להוסיף לו MICROSD 8GB (שעולה היום 150 שקל) ולמי שרוצה לצחוק - כנסו לפה http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=727 M6 8GB ב4,890,000.00 שקלים (אוף תיקנו את זה, מעצבנים!) שכחתי לציין, שאני מחפש בעקרון איכות טובה+, עוצמה חזקה, ושיהיה נוח גם לספורט... בינתיים אני אשאר עם האוזניות שמגיעות בב…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני זוכר שפעם חב' פלאפון, נעלה את הפלאפונים שהיא מכרה, ככה שלא היה אפשר להתקין דברים מהמחשב. מה המצב כיום? (אני מתכוון בעיקר לפלאפונים החדשים בgsm)

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by אנטי,

הייתה לי אוזניית Voyager 855 של Plantronics, והייתי מאוד מרוצה ממנה. השימוש שלי התחלק בין שיחות בסלולארי שביצעתי עם אוזנייה אחת, לריצה בחדר כושר שבו חיברתי את האוזנייה השנייה. למרבה הצער האוזנייה הלכה לעולמה בנסיבות טראגיות למדי. מה שעוד יותר טראגי הוא שהדגם הזה כבר לא מיוצר. גם אחרי מחקר אני לא מצליח למצוא משהו מקביל בחנויות בארץ, וקצת חושש לרכוש אוזנייה מחו"ל ללא המלצות קונקרטיות. את האוזנייה הקודמת קניתי ב 300 ש"ח, אבל אני אשקול גם לעלות למעלה במידה ובאמת אין כיום משהו מקביל בטווח המחירים הזה. אני לא חייב אוזנייה בעלת יכולות סינון רעשים "צבאית". אני צריך אוזנייה שתאפשר לנהל שיחה בתנאים סבירים, לשמוע מוסיקה באיכות טובה, וכאמור אוזניה נוספת שאפשר לחבר ולנתק. אודה על כל ה…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

היי הגעתי למסקנה שדור 3 זה פשוט גועל נפש, אני מחפש מכשיר דור 2 עם דגש על היתרונות הבולטים שבדבר - סוללה נורמלית וגודל פיזי קטן.. אז קודם כל, יש מקום כלשהוא שאפשר לקנות בו w800 שחור? כי לקנות k750 ולצרוב אותו זה לא בא בחשבון (שמעתי סיפורי זוועה). מעבר לזה, מי המתחרה המרכזי של ה-w800 מבית נוקיה ? האם יש מכשירים נוספים ששווה להשוות אליו ? יש לציין שאחד הדברים הבודדים שהפריעו לי ב-w800 (מלבד הצבע המכוער) הוא הספיקר החלש שלו, בזמן שיחה (mp3 לא מעניין אותי), וזה בערך הדבר היחיד שמונע ממני לבחור אותו בלב שלם. 10x

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום שוב ת'ראד שלי עם שאלה חופרת, אקולייזר בכלל או בנגן בפרט, דבר שימושי לדעתכם? למי שלא יודע מה זה אקולייזר, חפשו הסבר בגוגל האם אתם מעדיפים לשמוע מוזיקה עם הצלילים שהמחבר הגדיר, או לשנות אותם כרצונכם? האם יש הבדלי איכות בין האקולייזרים? הכל כאן!

• 33 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by Reze,

אני הכנסתי שירים לנגן ממחשב של חבר שלי עכשיו באתי הביתה וניסיתי להכניס את השירים למחשב ואני לא רואה אותם בתיקיה של הנגן מה אני צריך לעשות ??. תודה לעוזריםםםם ........ ... ........ ...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by reviZor,

שלום אנשים אני אתמאל מצאתי פלאפון מהסוג שרשמתי בכותרת, עכשיו אני רוצה להשתמש בו אבל הסים של אורנג' אינו מתאים והוא מבקש קוד כל שהוא. אז הנה השאלה איך אני יכול להפוך את הפלאפון ככה שאני יוכל להשתמש בו? נ.ב על המכשיר יש סימן של סלקום.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קרתה לי איזה שהיא בעיה בהתליך התקנת ה ROM ורציתי עזרה בצורה מהירה. עשיתי את המדריך הזה: http://www.v00d00.co.il/pilotx.htm ונתקעתי בשלב 8 ואני לא מצליח לעשות Wipe למכשיר... הוא כותב לי כבר 10 דקות: ClockworkMod Recovery v2.5.1.2 --Installing SDCARDilotxWie3.0.zip Finding Update Package... מה צריך לעשות ?? בבקשה תעזרו לי... [br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 22:12:53 טוב פתרתי את הבעיה.. למי שנתקל גם בבעיה הזו, מה שצריך לעשות זה להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה שוב ולנסות לעשות Wipe שוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 2Fluffy4U,

ברשותי מוטורולה אטריקס 4G, רציתי לשאול האם יש רום מותאם שכדאי להתקין במקום המקורי.. בסך הכל אני מסתדר עם המכשיר, העברית קצת מציקה לפעמים אבל לא קריטית, אבל יש לי רושם שרום מותאם עשוי לגרום למכשיר לבצע פעולות הרבה יותר מהר ממה שכבר עכשיו.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. היי, יש לי אייפון 4 עם מערכת 4.1 איך אני יכול לדעת אם הוא סימפרי מבלי לחבר אותו לכרטיס סים אחר ולבדוק. כמו כן קניתי אותו בחברת פלאפון לפני 4 או 5 חודשים... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by approx,

יש לי בעיה בW705 שלי משהו חדש שלא היה מקודם הבעיה היא שיש איזה מנורה אדומה מתחת למקש הניתוק שכל היום מהבהבת לי וזה מאוד מציק אין לי מושג למה זה עובד או איך צילמתי את זה בישבילכם מקווה שתעזרו לי סורי על האיכות אבל מבינים את הכוונה של המנורה http://www.youtube.com/watch?v=otSdR-9C1Xc הינה תמונה למי שלא הבין איפה המנורה מהבהבת http://img291.imageshack.us/img291/1324/sonyericssonw70532.jpg

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by Dominet,

שלום לכולם, השאלה שלי בנוגע לנתוני קרינה של טלפונים סלולריים. בשנים האחרונות מופיעים 2 נתוני קרינה: HEAD ו BODY. מישהו יודע מה אומרים הנתונים האלה, מה ההבדל בינהם? בנוסף לזה קיימות 2 שיטות למדידה, אמריקאית ואירופאית. איזו מהן יותר מחמירה, לפי איזו כדאי ללכת? תודה רבה לכולם! נ.ב. כעת אני חדש בפורום , (למרות שכתבתי בו בעבר הרחוק לפני 10 שנים) אני טכנאי חומרה ואיש סיסטם. אשמח לסייע בנושאים שונים כאן בפורום למי שצריך. אריאל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by tzahi20,

שלום אני מחפש פלאפון לילד בן 8 שאוהב לשחק. עד 1000 ש"ח, מכשיר שלא צריך להתעסק עם צריבות ובעיקר אמין ועמיד. אין בעיה גם מסין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכם, יש לי את הLG Viewty KU990 ואני גולש עם הדפדפן של נוקיה/סלקום. האם כדאי להתקין את האופרה או דפדפן אחר? ואם כן, אז מה אני ארויח מזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  24. Started by ForresT,

אני רוצה לשמוע דרכו מוזיקה בפלייר שברכב. איך אני מחבר?יש בפלייר ברכב רק יציאה של AUX לאוזניות כלשהן.צריך לקנות משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. עם אוזנית בלוטוס אפשר לשמוע MP3 מהפלא'?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.