עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אבא שלי עובד כמפיץ סרטים והוא צריך DVD נייד עם מסך יחסית גדול- 10"+, שיוכל להשתמש לרוב במשרד אבל שיוכל גם לקחת את זה לנסיעות. חשוב שישמעו ויראו טוב.. ושיקרא צרובים אם יש מקום אחר שבו אני יכול לקבל עוד עזרה אשמח לקישור. תודה נ.ב.- מישהי מצאה את הנגן הזה- DVD נייד Toshiba דגם :SDP-2900 http://www.citydeal.co.il/Product.aspx?ProductID=5947 הוא שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by swg,

מצטער, אבל בגלל דעה שלי (לגבי שייכות של הנושא), הגעתי למסקנה שכדי יותר להעביר את זה לפורום משחקים. תודה וסליחה. לילה טוב.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

אם מסדרים בתקייה של הנגן במחשב את השירים לפי תיקיות, אפשרי לראות את התיקיות כמו שסודרו במחשב בנגן עצמו?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  4. Started by pwntigo,

אז הנגן שיש לי מת אחרי 4 שנים מסוג Iaudio g3 הסיבה שאהבתי אותו כל כך הוא שהיה מספיק לי לזמן ניגון של 45 שעות ברצף וזה הדבר העיקרי שאני מחפש בנגן עדיפות לנפח זיכרון גדול (מעל 10gb) אין צורך בתמיכה עברית, בסרטים או כל דבר אחר רק שיהייה זמן ניגון ארוך, ובעדיפות לסוללות רגילות ולא הנטענות האלו שיש ב אייפודים למינהם. שתיהייה איכות טובה + יבוא עם אוזניות איכותיות ושיהייה נוח לספורט (בעיקר לריצות ארוכות) וגם לא ידפק מזה...

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. חשוב שתהייה מצלמה באיכות טובה שמצלמת גם וידאו ושתוכל להקליט במשך הרבה זמן עיצוב מועדף זה צדפה,לא צריך MP3 ודברים מיוחדים,רק רשימת אנשי קשר נוחה מאוד וכמה שיותר קרינה נמוכה,וסוללה שמחזיקה מעמד

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by kikkler,

אני מחפש נגן בתקציב עד 300 ש"ח. אם אפשר בלי תמונות ובטח בלי וידאו, עם רדיו (שאפשר לכוון) איכותי, בעיקר חשיבות לאמינות ופשטות ממשק. יכול להיות 512 או 1g. עברית תהיה נחמדה אבל לא חובה תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by ofeky1,

משום מה אני מחבר את את הכבל לDOK וטלפון לא מזהה לי אותו כאילו לא חיברתי לו כלום משהו יודע אולי זה קשור לגירסה של המכשיר שהיא 2.3.5 עם רוט או שאולי יש הגדרה שצריך לעשות לפני תודה!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by Jeka90,

מישהו יכול להמיר לי בבקשה את קובץ הוידאו המצורף לאיזשהו פורמט אחר כדי שאני שאוכל לצפות בו בפלאפון שלי (K800I)? http://www.f2h.co.il/295013 תודה.

9. Started by avi1134,

יש לי מכשב כף יש של אסוס ואני רוצה דרך המחשב בבית לגלוש באינטרנט שבמחשב כף יד ... אני יודע שהמחשב מטר ממני אבל אני בכל זאת רוצה לדעתתת...!!! ולמה הג'י פי אס שלי בכלל לא עובד הוא אומר לי שהמקלט של הג'י פי אס חלש אולי צריך לחבר לאנטנה הקטנה שמה משו??

10. הכנסתי אותו לטעינה בלילה והיה על הצג סימן של טעינה, ובבוקר ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא מגיב...מה צריך לעשות?? ועוד שאלה יש לנגן מטען חשמלי (על תקע בקיר לא על USB)?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  12. אין גישה דרך התפריט הגדרות - תצוגה - לשונית רקע, שום דבר לא זז שם... מצאתי, הכי פשוט בעולם, בתפריט תמונות בוחרים רקע ובתפריט שלו עושים קבע כרקע (: אגב, עוד מישהו עם A2 או בכלל נגני COWON\IAUDIO שם לב שהנגן מתיחס הרבה יותר יפה לבעלי KBPS נורמלי כמו 128 192 320 ופחות למוזרים כמו 221 197 148 וכולי???.. תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, יש ברשותי את המכשיר כף יד MIO 350 ואני מחפש לו נרתיק. השאלה מה עדיף אלומיניום או סיליקון ואם אפשר אתר מדוייק לדגם שאתם ממליצים עליו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. שלום יש לי אייפון 4G שיש לי בעיית מיקרופון בזמן דיבור בשיחה, אך שאני מקליט אז אין בעיה, אפילו החלפתי את המיקרופון בחדש וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. עשיתי RESTORE והבעיה עדיין נשארה, יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה? ואני מדגיש זה קורא רק בשיחות.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

כדי להעביר סרטונים לפלאפון אני צריך להמיר אותם עם תוכנה מיוחדת או שאני יכול פשוט להעביר והם יפעלו בפלאפון? תודה.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by gjook,

שלום , אני מחפש נגן שיהיה איכותי , עמיד , סאונד טוב ואם יהיה בו גם ווידאו זה יכול להיות נחמד , מדובר על נפח של נניח 8 ג'יגה, ושיהיה מבוסס זיכרון פלאש. חשבתי על הנגן Sandisk Sansa Fuze 8GB. שעולה 380 ש"ח. http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=8417 דבר ראשון אשמח לשמוע עם הוא ממולץ או שיש משהו עדיף. מה שכן ראיתי שצריך להוריד לו עידכון לעיברית , ולפי מה שאני זוכר מהסאנסה שיש לאחותי הe260 אם אני לא טועה , אז העידכון ביעקר עשה נזק למכשיר , השאלה אם גם בפיוז העידכון עושה צרות , או שאפשר לסמוך עליו..? [br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 23:13:51 מישהו?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  17. אני עוקב אחרי הרבה סלולרים , הרבה זמן לא ראיתי הזהרה ומבחן גרוע כל כך שפשוט מזהירים לא לקנות http://www.cnet.com/products/htc-desire-520/ ועוד לחברה HTC שזכתה השנה בפיתוח סלולר הטוב של השנה

18. Started by SensatioN,

צריך תשובה ואני הולך לקנות

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות נגן חדש, לבנתיים אני רוצה את הcreative zen vision w אבל אח שלי שצריך להביא לי את המכשיר עדיין לא חוזר לארץ אז אם יצאו מכשירים אחרים טובים יותר מהקריאייטיב אז אני רוצה לקנות אותם. אז אם מישהו יודע מתי מושקים המכשירים הבאים זה יעזור לי מאוד. טוב אז המכישירים הם: iphone iaudio Q5 ipod video (כאילו האמיתי עם המסך הגדול והגלגלת עם המסך או מה שלא יהיה) וזה כל מה שאני יודע שצריך לצאת, אבל אם אתם יודעים על עוד מכשיר PMP שצריך לצאת ושווה קנייה אז תרשמו...

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by Nirkaw,

כשאני מצלם תמונה זה לא מופיע על כל המסך, למה? בהגדרות לא נגעתי... וגם אחרי שאני מצלם תמונה והולך לגלריה החיישן שמסובב את התמונה לא פועל, אולי אני צריך לגעת בהדרות בנוגע ליישן שיפעל בתמונות?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  21. Started by sheff2k1,

הבנתי ש"הקרינה של דור שלישי חזקה יותר", אבל לא מובן לי אם מדובר רק בקרינה שנפלטת בזמן שיחות וידאו ושאר השירותים של דור שלישי, או שהיא חזקה יותר גם בשיחות רגילות? מישהו כאן מספיק מבין בזה כדי לענות בוודאות?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. Started by shablull,

שלום אני מחפש נגן MP3 עד מחיר 300 ש"ח , האם יש לכם המלצות לנגן טוב , עדיפות לנגן עם נפח מקסימלי (הנגן מיועד לאדם שנוסע לטיול בחול)

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  23. Started by The Dom,

אני זוכר שראיתי באתר הזה:http://www.zedge.net/ THEME ל N95 שכתוב , NIKE... JUST DO IT.... TOMMOROW ורואים מן יצור עצל כזה על הסמל של נייק. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  24. אהלך חברים, בעקבות המבצע החדש באורנג', החלטתי לשדרג את המכשיר שלי ב6120 של נוקיה; התרשמות ראשונית-התקדמו טכנולוגית מהטנק שהיה אצלי. בכל מקרה, אחריי יום של משחקים עם הפונקציות הבסיסיות של המכשיר, החלטתי להשתמש בגולת הכותרת-מערכת ההפעלה הסימביאנית; הורדתי תוכנה סימביאנית (קובץ עם סיומת SIS) ואין לי מושג איך אני מפעיל אותה דרך המכשיר, ובכלל לאן להעתיק אותה במכשיר. חיפוש מקיף בהוראות המכשיר לא הניב תוצאות, וגם חיפוש קצר באתר לא מצא לי תשובות (ה-מ-ו-ן דפים עם המילה "סימביאני" ואחריי 5 דפים התייאשתי) מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  25. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של מינימום 8GB . חשוב שהוא יהיה עם איכות שמע מעולה ואין צורך גדול להראות סרטים. חשבתי על זן של קריאטיב או אייפוד, העניין הוא שהייתי רוצה שתהיה תמיכה בעברית... אשמח לקבל הצעות או הערות.... תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים