עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avi1134,

יש לי מכשב כף יש של אסוס ואני רוצה דרך המחשב בבית לגלוש באינטרנט שבמחשב כף יד ... אני יודע שהמחשב מטר ממני אבל אני בכל זאת רוצה לדעתתת...!!! ולמה הג'י פי אס שלי בכלל לא עובד הוא אומר לי שהמקלט של הג'י פי אס חלש אולי צריך לחבר לאנטנה הקטנה שמה משו??

2. על פי מידע ממקורות בכירים מאוד באורנג' וביורוקום: הN95 8GB היה בשלבי ניסוי בחברות הסלולריות (סלקום ואורנג'), והנסיינים היו מאוד מרוצים ממנו. ההחלטה לשווק את הN95 8GB התקבלה, אך מחירו טרם נקבע. המקורות מעריכים שהמכשיר ייכנס לשוק בתחילת הרבעון הבא (כלומר בתחילת 2008), ומחירו ינוע באיזור ה130 שקלים בחודש. על פי המקורות, החברות הסלולריות טרם הזמינו את המכשיר, אך עם בקשת ההזמנה, מועד האספקה צפוי להיות מספר ימי עבודה בלבד. בנוסף, המקורות מדגישים שעם כניסת הN95 8GB ירד מחירו של הN95 הרגיל, וכן תרד עדיפותו בהוצאת עדכוני קושחה (Fireware).

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by Salwaby,

הדבר הכי חשוב אבל שיהיה בו זה האפשרות ל SHUFFLE ב playlist (שהשירים קופצים כאילו וזה לא בסדר כרוני) תקציב .. לא יודע כמה כבר נגן יעלה ? 200 שקל

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by Lmagus,

שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  5. Started by oren12,

בחרתי תמתנה הזאת מכל השאר והיום קיבלתי אותה עכשיו אני בא להעביר שירים זה נותן לי את השגיאה הזאת: http://img201.imageshack.us/my.php?image=123pf1.jpg כונן G זה הכונן הוירטואלי היחידי שנפתח לי, ולמרות שלא מופיעים לי שם השירים שיש כבר בתוך ה-MP.. שמו לי שירים של זונות בייבי גירל .. אי אפשר למחוק אותם דחוף עזרה משעמם לי בשיעורי העתודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. חברה אני רוצה לקנות זכרון 512MB לטלפון הסלולארי שלי. יש כל מיני סוגים והבדלים במתחים ואני לא כל כך מבין בזה... אז בקיצור זה 6230i והנה האופציות שלי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3190 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4223 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3931 אני רואה שיש הבדל במהירות ובצריכת חשמל. כמה צריכת החשמל הנמוכה חשובה לאורך החיים של הסוללה, והאם זה זניח לעומת מהירות ההעברה? בתודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. תוכניותיה של היצרנית הסינית LeEco לכניסה אל השוק המערבי נחשפות בטרם עת, עם צמד סמארטפונים שכנראה ישאו תגי מחיר מרשימים במיוחד לכתבה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  8. היצרנית המפורסמת מחליטה לחזור אל תחום מכשירי האנדרואיד הגדולים לאחר הפסקה של יותר משנה - עם דגם מעניין מאוד לכתבה

9. Started by yakir8,

שלום יש לי MP3 של סנדיסק מדגם M250 עכשיו העלית אצל חבר שלי שירים וכשאני בא לסדר אותם ברשימות השמעה אני לא ראה את השירים שלי! אבל הוא מראה לי שניתפס מקום בMP ככה שהם נמצאים שם אפו שהוא רציתי לדעת אם יש דרך לראות אותם ולסדר אותם כי חבר שלי גר רחוק.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. שלום אני מחפש MP3 לאבא שלי בשביל בשביל שישמע שיעורים וכד'.. אין צורך בהצגת תמונות וסרטים. רצוי זמן סוללה טוב ושישמיע סאונד טוב . וכל הדברים הפשוטים שצריכים להיות בMP3 . רדיו זה פלוס שאני מאד רוצה אבל אם יש MP3 מממש מומלץ שאין לו רדיו אפשר להתפשר.. תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by full_clip,

יש לי את הנגן כבר הרבה זמן האם יש כבר עידכון חומרה שתומך עברית ואם כן איך אני משיג אותו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by dudidu08,

יש לי את הדגם C510 העברתי לו כמה שירים בעברית וכשאני נכנס לנגן דרך מדיה כל השירים הישראליים כתובים לי בג'יבריש ואי אפשר ככה למצוא שירים שאני רוצה לשמוע למה זה ככה? דרך הארגונית->מנהל הקבצים->מוסיקה אני רואה את כל השירים כתוב בעברית וברור אבל אני רוצה לשמוע מהנגן דרך המדיה למה זה בג'יבריש? איך מסדרים את זה??

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Jeka90,

מישהו יכול להמיר לי בבקשה את קובץ הוידאו המצורף לאיזשהו פורמט אחר כדי שאני שאוכל לצפות בו בפלאפון שלי (K800I)? http://www.f2h.co.il/295013 תודה.

14. Started by mamatzav,

אני מתלבט אם לרכוש אותו מול סוני K800. ברור לי שיש מכשירים טובים יותר כמו ה N95, אבל עוד לא בא לי להוציא סכומים כאלה על מכשיר. הבנתי של- K800 יש מצלמה יותר מוצלחת מה N80 אבל אין שם WIFI, שזה פרט אדיר ביותר. שאלותיי הן: 1- לגבי בלוטות' מה קורה, תומך סטריאופוני או לא? כי זה גם חשוב לי. 2- כאשר משדרגים ל N80i, האם זה מאיים על העברית, או שזה לא משפיע על השפה? 3- איך כל הפרוצדורה מול אורנג' בעניין חיבור לשירותים שלהם, כגון שיחות וידאו? הם תומכים היטב גם במכשירים שלא ניקנו דרכם? 4- האם הוא מכשיר כדאי באופן כללי? ככה בכמה מילים... 5- אם התשובה ל- 4 חיובית, האם יש למישהו להציע אחד, משומש ושמור במחיר טוב כמובן ... ;D תודה לכם יקיריי. תומר

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  15. השתמשתי בתוכנה Media Monkey כדי לעדכן את כל הטאגים של השירים במכשיר כי כל השירים היו מבולגנים (כפילויות של אמנים, סדר לא נכון של שירים וכו') וכל פעם שעידכנתי בתוכנה טאגים של שירים היה כתוב על צג המכשיר "writing". לבסוף ניתקתי את המכשיר מכבל ה-usb, המכשיר הפעיל את עצמו והציג הודעה שהוא "מעדכן את הדאטהבייס", ובסיום התהליך חשבתי שהכל יהיה מסודר כמו שרציתי שיהיה, אבל גיליתי ששום דבר לא התעדכן והסדר, או יותר נכון האי סדר שהיה לפני עידכון הטאגים נשאר בידיוק כמו שהיה ולא התעדכן. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  16. עד עכשיו היה לי את הזה הלבן של אפל אבל יש לו ריח של חרא

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. שלום רב, עד כה עבדתי עם הנוקיה 6120 קלאסיק שלי על רשת דור 2 - והטלפון היה מושלם ולא היה נכבה כאשר אין קליטה טובה. לאחר שעברתי לרשת הוט מוביל (אני מרוצה), אבל כאשר אני מגיע לאזור ללא קליטה (בקניון שלנו ברמלה בקומה התחתונה שנכנסים לסופר מרקט אין קליטה בכלל לכל סוגי הרשתות וכו'.) הטלפון מתכבה ונדלק כאשר אין קליטה. גם לטלפון של אבא שלי יש אותה בעיה והדגם שלו זה נוקיה 3711. וכאשר גם הוא היה על תקן דור 2 הטלפון לא היה נכבה שאין קליטה, ומאשר שהטלפון על דור 3 ובאזורים שהוא מתסתובב (בצפון, ירושלים, אשדוד-אשקלון) כאשר אין קליטה הטלפון מתכבה. אשמח אם תוכלו להמליץ על טלפון סלולארי שלא זולל בטריה על דור 3, ולא מתכבה שאין קליטה וכו'. התקציב עד 600 ש"ח, טלפון סליידר או צדפה או רגיל …

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן דיוידי נייד עם מסך, כמה שיותר טוב בתקציב הנתון. עדיפות למסך 9, אבל מסך 7 גם יהיה בסדר. מעדיף מחנות מוכרת. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. אחרי שהתקנתי את התוכנה והעידכון של הסנסה אני לוחץ על הקובץ בעיברית והוא אומר לי את זה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by lamer4ever,

איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת אם זה באמת עובד... ואם כן אז זה באמת סטריאו? כניראה לבעלי איי פון בעיקר...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. בקנדה, שהמחיר יהיה בסביבות 40 דולר, והאם זה אפשרי אוזניה טובה במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by cleric,

שלום, מצאתי את המקלט הנ"ל, מקלט פשוט וזול שמתאים למה שאני צריך, השאלה שלי היא מה ההבדל בין: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=45468654&Cat2Cat1ID=2994&Cat2ID=5143&aff=Zap〈=he ל - http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=176 כשהמחיר בשני הוא כפול מהראשון ועל פניו מדובר באותו מכשיר, מה פיספסתי? תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by כלנית,

שלום לכוולם!! אני צריכה ייעוץ-להתלבטות שנמשכת כבר חודשיים! אז ככה: אני עכשיו רוצה לקנות מחשב נייד +סמארטפון.. השאלה כזאת- איזה סמארטפון לקנות? האם להשקיע ולקנות גלקסי 2 או אפילו 3? או להסתפק באנדרואידים הפשוטים נגיד gio? ההתלבטות היא האם שווה להשקיע את המחיר המטורף של המכשירים החדשים,שבעצם כבר מגיע למחיר של לפטופ,כשאני גם קונה מחשב? מה שחשוב לי בעיקר במכשיר- וואטסאפפ, וואייז, יכולת גלישה סבירה לאתרים שימושיים(רכבת,אוטובוס,כאלוו..) זמן סוללה-שלא יכבה אחרי שנייה..ושלא יתקע כל שניה!! להשקיע או לא? ד"א-אם הולכים על מכשיר משוכלל-מה אתם אומרים על האקספריה החדש-שמעתי שמועות שהוא טוב אפילו יותר מהגלקסי אבל לא מוערך בארץ ולכן המחיר שלו סביר. עזרה!! תודה!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. Started by Dragonaire,

שלום, רכשתי ממש היום את הZVM ושמתי לב שיש לו נקודה על המסך, אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משו אבל על בטוח מצריך בדיק אני יודע שבתמונה זה נראה כאילו זה טביעת אצבע אבל זה לא... [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 16:50:11 שהסתכלתי על וידיאו במכשיר עכשיו אז לא הייתה שום הפרעה שנבעה מן הלכלוך הזה אז נראה לי שזה לא פיקסל שרוף... אבל עדיין מה זה? זה נורמלי או שזה מצריך החלפה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.