גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
כותרת! או אם משיהו יכול להפנות אותי לפורום מסויים?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מכשב כף יש של אסוס ואני רוצה דרך המחשב בבית לגלוש באינטרנט שבמחשב כף יד ... אני יודע שהמחשב מטר ממני אבל אני בכל זאת רוצה לדעתתת...!!! ולמה הג'י פי אס שלי בכלל לא עובד הוא אומר לי שהמקלט של הג'י פי אס חלש אולי צריך לחבר לאנטנה הקטנה שמה משו??
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שיאומי מפתיעה ומכריזה על טעינה אלחוטית בהספק של 30 וואט שתחזיר 50 אחוזים מקיבולת הסוללה בתוך פחות מחצי שעה - ותערוך את הופעת הבכורה המסחרית שלה כבר בשבוע הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח לעזרה בבקשה אני רוצה (לשם הלמידה) לערוך קובץ apk(אפליקציה כלשהי למשל ווטסאפ) ולשנות הגדרות הפרטיות שלה . התחלתי להתעסק בעורך apk בשביל לשנות את האפליקציה אבל אני לא מצליח. אשמח לעזרה ומדריך בנושא תודה😀
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
סמסונג חשפה גרסה מעודכנת ומוזלת של מכשיר הדגל שלה מתחילת השנה - והפעם נראה שכל העולם יוכל ליהנות מגרסת 5G עם ביצועים עדיפים מבית קוואלקום לעומת אלו של שבבי משפחת ה-Exynosלכתבה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמים נוספים מהסדרה המפתיעה לחיוב של חברת Mediatek זוכים להופעות בכורה אצל Xiaomi ו-Realme - אבל יתכן מאוד שתעדיפו להימנע מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
פייסבוק עידכנה את אפליקציית המסרים המידיים שלה, ומאפשרת כעת לכלל המשתמשים לנהל שיחות מוצפנות מקצה לקצה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Nokia 8 אולי מרגיש כמו מוצר דגל מהקצה העליון, אך נראה כי לבעלת המותג יש תוכניות גם לגירסה נוספת, מוגדלת ומשכוללת אפילו יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת שבבי ה-Snapdragon מקווה לפרוץ קדימה בשוק הרכבים החכמים, בזמן שהיא מתכוננת למתקפה על הדור החדש של קישוריות הסלולר שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית המפורסמת מחליטה לחזור אל תחום מכשירי האנדרואיד הגדולים לאחר הפסקה של יותר משנה - עם דגם מעניין מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם תוכלו להמליץ לי על סמרטפון עד 1200 שקל שיהיה גם DUAL SIM מטרות עיקריות: WAZE אימיילים קצת משחקים תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
חבר שלי היה אמור לטוס לניו יורק מהעבודה והיה אמור לקנות לי שם את הסמסונג NOTE, ברגע האחרון השתנה היעד ל-LA. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי חנות שמוכרת את המכשיר. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מוכרת וטובה שם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני זוכר שראיתי באתר הזה:http://www.zedge.net/ THEME ל N95 שכתוב , NIKE... JUST DO IT.... TOMMOROW ורואים מן יצור עצל כזה על הסמל של נייק. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מדובר במכשיר CDMA מארה"ב, המשווק על ידי Sprint. מישהו מכיר מכשירים נוספים מאותה הסדרה? האם מכשיר כלשהו מהסדרה שלו שווק פעם בארץ?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי את הדגם C510 העברתי לו כמה שירים בעברית וכשאני נכנס לנגן דרך מדיה כל השירים הישראליים כתובים לי בג'יבריש ואי אפשר ככה למצוא שירים שאני רוצה לשמוע למה זה ככה? דרך הארגונית->מנהל הקבצים->מוסיקה אני רואה את כל השירים כתוב בעברית וברור אבל אני רוצה לשמוע מהנגן דרך המדיה למה זה בג'יבריש? איך מסדרים את זה??
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי mp4, ואני צריך עצות לגבי איזה מכשיר לקנות. תקציב בסביבות 1000-1500. העיקר במכשיר שיוכל לקרוא פורמטים שונים של סרטים (avi, mkv, ogm, mp4). שימוש עיקרי מוזיקה וסרטים.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בגלוב של יובל דרור(כתב לענייני טכנולוגיה בידיעות) ר"ש פרסם ביקורת על הרשימה הזאת מעניין אם הבוסים של דרור יעשו מזה רעש... http://www.popup.co.il/?p=2740 מה יותר בנאלי לשים את האיפון במקום ראשון
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש/מחשב כף יד - אין הגבלה של תקציב. עדיפות למחשב כף יד (סתם כי אני אוהב את זה), עם ה"עט" וכו'... חשוב שיהו לו כמה שיותר FEATURES, שיתמוך WIFI, לגבי גודל ממש לא משנה, בקיצר שיהיה איכותי - וטוב! לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אשמח לקבל המלצות!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
בס"ד מה המצב חג שמח ישלי בעייה באיפוד אני אחרי פירמוט של המחשב והתקנתי מחדש את האיטונס החדש. עכשיו המחשב לא קורא לי טוב את האיפוד ככונן רק לשניה זה מראה לי את הקבצים שיש לי שם ואז זה מעלים אותם ואני לאיכול ליצור לא תיקיה לא לעביר קובץ לא כלום לאיפוד. וגם באייטונס אני לא יכול לעשות שם כלום הוא מזהה אותו אבל אני לא יכול לעביר שירים ולא לשנות הגדרות של האיפוד. ובאיפוד ברוך הקב"ה אין שום בעייה הוא מריץ את השירים והכול . תודה רבה לעוזרים וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-