גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
קניתי קורא KINDLE והתברר כי השאלת ספרים דרך הספריה העירונית מאתר E-VRIT לא אפשרית ישירות ל KINDLE, האם יש דרך להוריד את הספרים למחשב , לעשות המרה לפורמט המתאים ולהעביר ל KINDLE תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, יש לי סמארטפון LG G2, מכשיר זה אינו מקבל כרטיסי זיכרון ולכן אני רוצה לקנות עבורו קורא כרטיסי זיכרון שמתחבר דרך OTG, וכך במקרה שבוא אצלם הרבה תמונות וסרטוני וידיאו אוכל להוריד אותם לכרטיס זיכרון באמצעות קורא הכרטיסים ולפנות את זכרון הטלפון. מצאתי מכשיר של Transcend שאמור לתת מענה למה שאני צריך, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המכשיר ואם יש המלצות אחרות. http://ksp.co.il/?select=.33..395..148.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23449&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה דיגיטלית עם כרטיסי CF שהחיבור שלה למחשב הפסיק לעבוד. במקום לתקן אותה או לקנות חדשה החלטתי פשוט לקנות קורא כרטיסים זול. יש למישהו המלצה למשהו ספציפי או איזה רעיון מה כדאי ? אולי זה בכלל לא חשוב ורק לקנות את הכי זול שיש ? הנה כמה דוגמאות לחימום: http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=393 http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=19&catId=30 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5432 תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס לארה"ב, וחשבתי להתחדש בקורא ספרים אלקטרוני. חשבתי על טבלט, אבל האמת שאני צופה שרוב השימוש יהיה קריאת ספרים (ו-PDFים טכנים), ולכן דווקא חי הסוללה, המשקל ונוחות הקריאה של קורא ספרים קוסם לי. אבל... אני לא מבין כלום בשוק הזה כבר שנתיים. לא כל כל יודע מה קיים ומה משתלם. הקינדל של אמזון - מה האחרון ומה הכי משתלם? הוא "פתוח"? מה החסרונות? אפשר לשים שם כל ספר/קובץ או שחייבים לקנות מאמזון? מה המתחרים האחרים, ומה הכי משתלם? אני זוכר שיש את ה-נוק ויש את הקורא ספרים של אפל. מה לגבי טבלט. אני לא מדבר על iPad אלא על קינדל פייר למשל. כמה אני "משלם" פה בחיי סוללה? אני מניח ש...הרבה. מה המחיר שלהם? יש משהו ממש משתלם פה (לקניה בארה"ב)? ו...מה לגבי עברית? אני מכיר את זה …
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאחר מחקר קצר שעשיתי באינטרנט ראיתי שחברת ברנס אנד נובל חברו לחברת סמסונג והוציאו יחד את הטאבלט Samsung Galaxy Tab 4 NOOK Edition. רציתי לדעת האם ניתן לקנות את הטאבלט הזה בארץ ? והאם עצם זה שמדובר בטאבלט בגרסת ה- NOOK הוא פועל בשיטת הדיו האלקטרונית e-link ? אני ממש מתלבטת איזה קורא ספרים אלקטרוני לקנות, ויתרתי על הקינדל של אמאזון כי לאחר בדיקה מעמיקה בשוק הישראלי אין הרבה ספרים המתאימים לקינדל ולכן החלטתי ללכת על קורא אלקטרוני אחר. אתם ממליצים על הבחירה שלי Samsung Galaxy Tab 4 NOOK או ממליצים על מוצר אחר ? אני תולעת ספרים אמיתית ולקרוא ספרים דרך אפליקציות בטאבלט רגיל ממש מאמץ את העיניים. אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות לסבתא שלי קורא ספרים (רוסית). האם יש קורא מומלץ בארץ או בהזמנה מחול? או שעדיף לקנות טאבלט? ואם כן איזה?
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי ב EBOOK READER, אבל אין לי שום ידע בתחום... על מה להסתכל? איזה תקציב להקציב? מי נגד מי? למה? כמה? תנק'ס
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את ה- Amazon Kindle 3 שקניתי לפני כשנה בארה"ב. ידידה שלי ראתה אותו והתלהבה. עכשיו היא רוצה לקנות מכשיר דומה. היא לא מחפשת משהו עם יכולות וידאו או משחקים, רק קריאת ספרים. הקניה תתבצע בהונג קונג או בארץ - איפה שיצא יותר זול. יש לה מישהו שיכול לקפוץ לחנות בהונג-קונג ולהביא את זה לארץ. יש לי כמה שאלות: האם קיימים קוראים דיגיטליים בעלי תמיכה בעברית (הכי חשוב)? האם יש בכלל ספרים בעברית זמינים ברשת? על אילו קוראים אתם ממליצים? שמעתי שיש קורא ישראלי - איך הוא? הדגש החשוב כאן הוא שהיא רוצה לקרוא ספרים בעברית. תודה מראש, MODY.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות את אחד הקינדלים (אולי אפילו את הכי זול) בשביל לקרוא איתו חומר טכני שבא בעיקר בפורמט PDF. הבנתי שמהקופסא הוא לא מציג טובPDFים אלא צריך להמיר ל-MOB. עד כמה סביר זה יוצר בהמרה? אם המטרה שלי זה לקרוא חומר טכני באנגלית שבא בד"כ כ-PDF אין קורא הכי מומלץ לי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי ....רוצה להשתדרג מ S1 (לחוץ כספית כרגע) יש לי הזדמנות לקנות מחבר מכשיר שביקר בקערת המים של כלבו החמוד רמבו ונשלף בהצלחה וחזר לעבוד לאחר יום כאילו לא קרה כלום שווה 1400 ? כבר חצי שנה מאז המקרה ולא קרה כלום הכל עובד פיקס ! בדקתי את המכשיר והכל .... השאלה על קורוזיה ...הרי זה סוג של סרטן כאשר נגעו במכשיר מים ... (יותר נכון המכשיר צלל צלילת 5 כוכבים נהנה טיפה וחזר לפני הים,מת וחזר לחיים אחרי יום ...) כבר חצי שנה מאז עברו והכל עובד פיקס . שווה את ה 300 שקל פחות האילו מאשר ב 1700 לחפש עכשיו מכשיר יד שניה ממוכר זר ? תודה .
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיווחים עדכניים מבטיחים לנו שני מכשירים חדשים מסדרת הדגל של גוגל כבר במהלך החודשים הקרובים, ונראה שכל אחד מהם יהיה עוצמתי ומתקדם מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/קוריאה-נגד-סין-פרטים-נוספים-על-צמד-מכשי/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני שובר את האייפון שלי לעיתים קרובות, דופק אותו... בקיצור אני לא הכי שומר עליו יוצא שכל חצי שנה אני שם 300 שקל אצל מעבדה, ואני חושב שאם אוכל ללמוד איך להחליף מסך, לתקן כפתור נעילה ודברים בסיסיים כאלו זה יחסוך לי הרבה כסף. אני מעדיף קורס מקצועי ולא מדריכים מיוטיוב כך שיהיה לי גם תעודה בנושא. תודה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכם מחפש קורס פיתוח אפליקציות לאייפו וואנדרואיד, קיבלתי הרבה מאוד ממלצות על המכללה לניו-מדיה, מישהו מכיר, למד שם ? אשמח מאוד לכל עזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט להנדסת תוכנה במכללה בב"ש ונרשמתי עם חבר שלומד איתי לקורס פיתוח אפליקציות במכללת נס. עכשיו הוא די ירד מהרעיון ומנסה להוריד אותי כי המליצו לו ללמוד לבד שזה גם חסכון של כסף וגם זה נראה יותר טוב בראיונות עבודה אשמח לשמוע דעתכם בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=289&bmenu=download&category=21 עדכון נעים ובטוח
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים לפני כמה ימים קניתי את הנגן Cowon C2,לדעתי הנגן ברמה אודיופילית ברמה ריאשונה, איכות מקור סאונד מדהימה,הנגן שווה כל שקל לדעתי,ממליץ לכולם,הם מחוברות לאוזניה שגם הדהימה אותי,nnheiser cx 280
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
צמד מחשבי הגיימינג הקומפקטיים ביותר בארסנל של החברה יהפוך לעוצמתי יותר ב-2023לכתבה
-
- 0 תגובות
- 313 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
וגם ynet . בplay store הוא אומר שהאפליקציה אינה מתאימה לגרסת תוכנה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי ASUS EEE PAD TF101 במתנה,יש רומים וכל מיני דברים כמו שיש לסמארטפונים מבוססי אנדרואינד,נכון? בנוסף,מאיפה אפשר להוריד אפליקציות ומשחקים בחינם?חלק מהמשחקים עולים כסף,יש פריצה או משהוא בסגנון. אשמח לתשובות על מנת שאוכל לקבל את המירב מהטבלט הזה
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התחדשתי בסמסונג גלקסי. אין לי יותר מידי ידע באפליקציות למיניהם או במה שאשפר לעשות עם המכשיר הזה. אם תוכלו לעזור לי ו"לשדרג" את המכשיר אני אודה לכם. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עכשיו השאלות :-) : 1. איך אני יודע מה הגירסת תוכנה שלו והאם כדאי להתקין את האחרונה ביותר , אם כן אז מאיפה? 2. מאיפה ניתן להוריד אפליקציות חינמיות למכשיר? זהו בנתיים תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הn95 שלי ורציתי לדעת אם יש תוכנה להרצת xvid/divx? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-