גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
עריכה: אם אפשר לנעול בבקשה שחכתי שכתבתי את הנושא הזה מצטער
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי נגן אייפוד בנפח של 30GB, דור 5.5. *והשאלה שלי היא, איך אני יכול לראות סרטים, קליפים של מוזיקה, סדרות וכו'.. באייפוד. תודה רבה לעוזרים, וכל השאר. Raistelyn. **לינק לדגם האייפוד: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HZ434343434special
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן, קבלתי את ה PalmTop TV של LEAFTEK. מהרגע שהתקנתי אותו המסנג'ר הפסיק לעבוד... יש למישהו עצה? עוד דבר, המכשיר בא עם תכנת WinFastPVR משום מה, אחרי שאני מקנפג את הערוצים איך שאני רוצה ושומר אותם, וסוגר את התכנה. ולאחר מכן פותח אותה שוב... כל הקינפוג נעלם ואי-אפשר להחזיר אותו... כל עצה תתקבל בברכה... תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
קנו לי בארה"ב את המכשיר: IPod Nano 4GB. רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו עברית? שהתפריטים יהיו בעברית? או לפחות תמיכה בעברית? אם כן, איך? ובנוסף רציתי לדעת קצת על המכשיר, כדי להעביר אליו שירים צריך תוכנה מיוחדת? איך מעבירים בעצם שירים מהמחשב ל- IPod? אם מישהו יוכל לספר לי קצת על המכשיר אני אשמח. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי לא מצליח לזהות את zen m של קריאטיב שלי התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר אבל הוינדוס לא מצליח למצוא לו את הדרייבר אחרי שהוא מזהה אותו ביו אס בי ניסיתי לחבר אותו למשחב אחר והוא כן משהה אותו והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה ? ניסתי להעביר אותו לחיבור יו אס בי אחר ולעשות אינסטול ואנאינסטול לתוכנה כלום לא עוזר , הוא מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידו ....
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו 4GB. חשבתי על ה- Creative Zen V plus או על ה- iriver clix 2, כאשר אני נוטה ל- clix. מישהו חושב אחרת? יש דגם אחר המציע את אותם דברים פחות או יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן, אבל אני מטלבט מה יותר טוב: ה- Microsoft Zune 30GB MP3/4 או ה- CREATIVE ZEN VISION M 30GB. (אם אפשר לפרט על המוצר הטוב). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קניתי מגן מסך (LCD Protective Film) לנגן iAudio D2, ואין לי מושג איך שמים אותו (ההוראות בקוריאנית). אשמח לעזרה ממישהו שקנה את המגן מסך. בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לא יודע מה לבחור, ואני מתכונן לקנות מחר בערב. אם אני קונה את הקוון, אני מתכוון לקנות גם כרטיס זכרון (הכי גדול שאפשר זה 8GB אני חושב) - כמה זה יעלה לי? אם יש לכם נגן אפילו עוד יותר טוב להמליץ עליו, אז בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 11:18:50 אחרי שקראתי כמה מאמרי ביקורת, ערכתי את ההודעה...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום גאדג'טים. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על אוזניות, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג וממש קשה לי להחליט. אני מחפש מכשר עם אמין עם מצלמה טובה איכות שמע ויעזור לי אם הוא ייתמוך בקבצי אופיס. חשבתי על כמה מכשירים ברשת אורנג: e65 z720 (למרות שהוא נראה לי קצת שברירי) n73 me k800i או אם יש המלצה על מכשיר אחר ברשת אורנג או מכשיר שעומד לצאת ממש בקרוב. תודה מראש. (אשמח גם לקבל חוות דעת מבעלי מכשירים דומים)
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
וגם אתר עם הורדות לN95 ואפליקציה שמגדילה את הפונטים בE65
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על נגן, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי יד שניה מחשב כף יד של HP ipaq דגם HP H19XX הוא משנת 2002 ואין לו מערכת הפעלה Windows Mobile 2003 אפילו השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג למערכת הפעלה Windows Mobile 2003 למרות שבאתר של HP כתוב "Why isn't the H1910 upgradeable to Microsoft's Pocket PC 2003? We are focusing our upgrades on the h5450, h3900 and h3800 families since these products target our enterprise customers that typically require these upgrades. (Additional information: The H1910 product line only has a 16MB ROM which does not fit Microsoft Pocket PC 2003 Premium version." והאם אני יכול להשתמש בו כGPS למרות הכל? תודה רבה לעונים זה חשוב לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בס"ד ישלי בעייה באיפוד ואין לי מוסג מה לעשות בבקשה עזרה דחופה. שאני מנסה להפעיל את האיפוד הוא מראה לי תסימן של אפל ואחר כך מראה לי איפוד כאילו בוכה ומתכבה ולידו יש משולש. תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום קניתי סנסה E280 והתקנתי רוקבוקס, רציתי לדעת אם יש למישהו טיפים או סקינים טובים עם עברית? בסך הכל אני דיי מרוצה עובד חלק כל העסק חוץ מבעיה של פס דק במסך למעלה שקראתי שבנתיים אין לזה פתרון האם למישהו יש פונטים טובים שכוללים עברי ואינם בחבילות הפונטים הרשמיים? בתור אחד שמעדיף לראות בגדול מה שרשום בנגן הפונט המועדף עלי הוא NIMBUS-19 הכולל עברית עכשיו אני רק מחפש THEME טוב שמנצל את המסך כמו שצריך עם ALBUMART והפונט הזה.. אשמח לדעת טיפים שימושים לרוקבוקס, קיצורי מקשים, פלאגינים טובים וכל מה שיש לכם לשתף בנושא תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחירים שלהם דומים, ואני מתלבט מה לקנות כבר המון זמן. לZUNE יש את היתרון בו לא צריך להעביר שירים דרך אייטיונס, ומסך גדול יותר בחצי אינץ'. בכל זאת, מה עדיף, ולמה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שאני צריך שיהיה לו/לא יהיה לו: -שתהיה הרחבה (לכרטיסי זכרון) -שלא יהיה רדיו -שיהיה משהו פשוט יחסית (בלי מסך צבעוני ובלי כל מיני פיצ'רים, פשוט נגן MP3) -נפח קטן (256 - 1024 mb) תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-