גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד ותוכנת GPS, השאלה שלי היא אם ניתן לקנות אנטנה כמו זו שיש במכשירי GPS לחבר אותה למחשב הנייד, במחשב הנייד להשתמש בתוכנת GPS וככה יהיה לי נווט GPS עם מסך 15 אינץ'? אני יודע שהתוכנה עצמה מיועדת למחשבי כף יד אבל אני חושב שעם האמולטר הנכון (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום) יהיה ניתן להשתמש בו במחשב נייד עם מערכת הפעלה רגילה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע IAUDIO 7 מבאג, ולמכשיר אין תמיכה בעברית. מישהו מכיר קושחה עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אם כן, מה צריך להוריד? עוד שאלה אחת - יש סרטון ביוטיוב /שאני ממש רוצה להעביר לN95 שלי- עכשיו אני יודע פחות או יותר איך לשמור את הסרטון על המחשב - אבל אין לי מושג איך להמיר אותו כך שהוא יעבוד בפלאפון.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עשיתי כמה השוואות והגעתי למכשיר הזה של archos http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=470282 מה אתם אומרים?יש משהו יותר טוב להציע? יש למישהו ניסיון אישי איתו? תודה. עריכה: *חשוב לי שהמסך יהייה כמה שיותר גדול, הזיכרון לא כל כך חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי את הפלאפון 6288 של נוקיה ויש לי שאלה קריטית בקשר לblouthooth למה אי אפשר לשלוח בבלוטות משחקים\ישומים אין לי את האפשרות של שליחה שאני הולך לאפשרויות על קובץ של משחק או תוכנה האם זה ברוב הטלפונים כך? או זה רק בנוקיה שלי ויש לי גרסה 6.43 ראיתי שיש את הטלפון הזה להרבה וגם בעלי 6280 יכולים לענות..... פשוט אין לי את האפשרות שליחה על קובץ של משחק או תוכנה יש רק על תמונות ומוסיקה וכו... האם אורנג' חסמה את זה???? ותודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את מה שנראה לי כבלתי אפשרי, יורש ל G3. שיהיה זכרון פלאש, סוללה אחת לא נטענת, מעל לגיגה זכרון וחיי סוללה לא מהעולם הזה. קיימת כזו חייה חוץ מG3 גירסת 2G? תודה
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
עריכה: אם אפשר לנעול בבקשה שחכתי שכתבתי את הנושא הזה מצטער
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אהלן, קבלתי את ה PalmTop TV של LEAFTEK. מהרגע שהתקנתי אותו המסנג'ר הפסיק לעבוד... יש למישהו עצה? עוד דבר, המכשיר בא עם תכנת WinFastPVR משום מה, אחרי שאני מקנפג את הערוצים איך שאני רוצה ושומר אותם, וסוגר את התכנה. ולאחר מכן פותח אותה שוב... כל הקינפוג נעלם ואי-אפשר להחזיר אותו... כל עצה תתקבל בברכה... תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי נגן אייפוד בנפח של 30GB, דור 5.5. *והשאלה שלי היא, איך אני יכול לראות סרטים, קליפים של מוזיקה, סדרות וכו'.. באייפוד. תודה רבה לעוזרים, וכל השאר. Raistelyn. **לינק לדגם האייפוד: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HZ434343434special
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ואם כן איך? ברשותי מחשב כף יד ASUS 696, החיבור בשני הצדדים הוא מיניUSB האם ישנו כבל מתאים?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
בעדכון האחרון של COWON D2 יש תמיכה בפלש ומשחקי פלאש,בדקתי כבר כמה משחקים שהאמת היו מיועדים לIRIVER אך ניתנים למשחק עם ה D2 הנה קישור לרשימת משחקים http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=15110
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם המחשב שלי לא מצליח לזהות את zen m של קריאטיב שלי התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר אבל הוינדוס לא מצליח למצוא לו את הדרייבר אחרי שהוא מזהה אותו ביו אס בי ניסיתי לחבר אותו למשחב אחר והוא כן משהה אותו והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה ? ניסתי להעביר אותו לחיבור יו אס בי אחר ולעשות אינסטול ואנאינסטול לתוכנה כלום לא עוזר , הוא מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידו ....
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קנו לי בארה"ב את המכשיר: IPod Nano 4GB. רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו עברית? שהתפריטים יהיו בעברית? או לפחות תמיכה בעברית? אם כן, איך? ובנוסף רציתי לדעת קצת על המכשיר, כדי להעביר אליו שירים צריך תוכנה מיוחדת? איך מעבירים בעצם שירים מהמחשב ל- IPod? אם מישהו יוכל לספר לי קצת על המכשיר אני אשמח. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לנגן MP3 (לא MP4) שתומך בעיברית מלאה ללא צורך בהיפוך או המרה של האותיות. לפחות 2 גיגה זיכרון עוצמת יציאה גבוהה רדיו FM לא חובה אך עים כבר קיים שיהיה אך ורק באיכות קליטה מעולה. וללא צורך בתוכנה להעברת השירים אליו כלומר העתק והדבק בלבד. המכשיר צריך להיוט נח ופשוט להפעלה ושימוש המחיר צריך להיות בהתאם לאיכות המכשיר כלומר תמורה טובה לכסף דן
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו 4GB. חשבתי על ה- Creative Zen V plus או על ה- iriver clix 2, כאשר אני נוטה ל- clix. מישהו חושב אחרת? יש דגם אחר המציע את אותם דברים פחות או יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מגן מסך (LCD Protective Film) לנגן iAudio D2, ואין לי מושג איך שמים אותו (ההוראות בקוריאנית). אשמח לעזרה ממישהו שקנה את המגן מסך. בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לאחרונה התגלתה בעיה עם הנגן שלי, לפעמים מפסיקה פעולת הסאונד (זו לא בעיה באוזניות כי בדקתי כמה על אותו מכשיר) ולפעמים ישנה בעיה עם הלחצנים,, בעיקרון הם לא "עושים מה שמבקשים מהם". אך מתי שאני מכבה את המכשיר לגמרי ופעיל מחדש אז זה בדר"כ מסתדר...... מה לדעתכם הבעיה בתודה מראש לעוזרים........
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן, אבל אני מטלבט מה יותר טוב: ה- Microsoft Zune 30GB MP3/4 או ה- CREATIVE ZEN VISION M 30GB. (אם אפשר לפרט על המוצר הטוב). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-