עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Rockstatement10,

כעקרון מכשיר הכי טוב שאפשר עד 1500 שקל מחול, ולא יהיה מכס כי שולחים אותו למדינה כלשהי ויביאו לי אותו. ההתלבטות היא בין OnePlus One או נקסוס 5.. יש עוד אפשרויות?

2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%94%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%90/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91-200-%d7%93%d7%95%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  4. היי, אני רוצה לקנות Power Bank על מנת שאוכל להטעין באמצעותו LG G2. יש המון סוגים ואני אשמח לקבל המלצות. כבר קיבלתי המלצה אחת: Xiaomi power bank 10,400 mah תודה לעוזרים !

5. אסוס מציגה את דור ההמשך למכשירי ה-ZenFone עם מעבד אינטל 64 ביט וארבעה גיגה-בייט של זיכרון RAM, בנוסף לדגם חדש עם יכולות צילום משופרות לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94-zenfone-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by IlyaN,

אהה!!! מסתבר שבאג המטומטמים האלה מוכרים את הD2 4GB רק בצבע לבן! כששאלתי את שירות הלקוחות שלהם מה לעזאזל נסגר איתם, התשובה הייתה שהם רוצים לעשות הפרדה מגירסת 2GB... אולי הם פוחדים שאנשים חלילה יתבלבלו ויקנו את הגירסה הלא נכונה! בנוסף, לא ידוע מתי הגירסה בצבע שחור תהיה זמינה למכירה. וכרגע זה הדבר היחיד שמונע ממני להזמין את הנגן הזה... לדעתי חייבים לעשות משהו בנידון... למשל חרם צרכנים על באג או משהו... מישהו עוד חושב כמוני ומתכנן לשלוח מכתבי נאצה/מעטפות אנטראקס למנהל השיווק של באג?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. לא מצאתי שום דבר נורמלי

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  8. מדובר במכשיר שבכותרת, עם אנדרויד 4.4.2 אני מנסה לעשות למכשיר רוט, כל התהליך מתנהל כמו שאמור להיות, ומיד אחרי הריסטרט אני בודק אם יש רוט ואין. ניסיתי מספר פעמים לעשות את התהליך ובכמה שיטות שונות, בכל השיטות ובכל הפעמים אותו הדבר. כביכול הכל מצליח ונותן הודעות שהצליח, ובבדיקה מופיע שאין רוט ולא נותן לי אפשרות להחליף רום. מדובר ברום סטוק שהגיע עם המכשיר.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Kolshamen,

צריך המלצה לתוכנות GPS לנוקיה שלא עובדות דרך רשת הסלורר. כמובן שיהיו מפות לישראל. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. Started by Avi952,

שלום, ברשותי יש מכשיר Galaxy S5 (הדגם הספציפי מצוין בכותרת) הוא מציג את השגיאה: "עדכון קושחה נכשל. נסה שוב באמצעות תוכנת מחשב אישי (Kies) או בקר במרכז שירות של Samsung" למישהו יש פתרון? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אני כרגע עם 012 מובייל. בדור 3 יש קליטה מצויינת אבל בדור 4 הקליטה חלשה מאוד, זה קורה ביותר מסמארטפון אחד. יש המלצה לחברה אחרת עם דור 4 וקליטה טובה בדור 4 באזור תל אביב-גבעתיים?

• 5 תגובות
    • 6.3k צפיות
  12. הטלפון שלי כל הזמן חם ואני לא יודע למה... הבטריה נגמרת במהירות. אני לא מריץ כלום ועשיתי REBOOT וזה לא עזר. יכול להיות שהבטריה עומדת להתפוצץ או משהוא?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. יש אימולטור שיכול להפעיל אפליקציות לאיפון\איפאד על המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. במידה והתעניינתם ב-Galaxy S6 Edge של סמסונג אבל רציתם שיהיה בומבסטי אפילו יותר, החל ממחר לסמסונג תהיה הצעה רלוונטית מאוד עבורכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יממה-לפני-ההכרזה-הרשמית-כל-הפרטים-על-ה-galax/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אני קצת חדש בסולולר יש לי LG G3 חדש 32 גיגה ניסיתי ונכנסתי להגדרות מתקדמות בקוד זה 3845#*855# [זה נכתב הפוך] לחצתי על בדיקת רכיבים הטלפון עשה רסטרט והוא עלה עם מסך אפור שרשום על כל מיני בדיקות , וזהו, הטלפון מפה לא זז , לא מתכבה אני מוציא את הבטריה ,ומכניס שוב ומדליק ,ושוב פעם המסך הזה איך אני חוזר לטלפון הצילו ??.? תודה רבה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by omrihs,

אהלן אנשים כמה שאלות בנועגע לpsp.... אני שוקל לקנות psp העניין הוא המשחקים והסרטים... כאילו אם אני קונה את המכשיר וקונה רק כרטיס זכרון...בלי הדיסק יו אמ די... תהיה לי בעיה להעביר סרטים ומשחקים? ובכלל איך הולך כל הקטע של המשחקים והסרטים? מאיפה אפשר להוריד ואיך להעביר למכשיר? תודה מראש, ומקווה לקבל תשובה מהר... עומרי

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  18. Started by TombcatZ 2,

צ'מעו,המכשיר פשוט נראה אטרקטיבי בטירוף... למרות שהסתובבו כל מיני שמועות דביליות על כך שהמכשיר חוסם שירים לא חוקיים וכו',ביררתי וזה בולשיט. חוץ מזה,המחיר שלו ממש לא גבוה וכמות הנפח זיכרון שיש בו היא 30GB+כל תכונה מתקדמת אפשרית [ותומך WIFI] הקיצר,האם שווה לקנות את הZUNE בתור נגן? [רצוי לציין שאני מחפש נגן עם נפח גדול מהסיבה הפשוטה שאני סוגר ת'חיים שלי בבסיס,ככה לפחות יש לי מוזיקה עד שאני רואה בית פעם ב...חודש ]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by GuGuSH,

שלום אני מחפש GPS מ-DX, רצוי שיהיה עד 100$ מכיוון שמצאתי 2 מתחת ל-100$ והם נראים לי בסדר. אם תגידו שהם לא בסדר, ותמצאו משהו במחיר גבוה יותר, זה גם בסדר... אבל שתהיה הצדקה למחיר הגבוה. מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להתקין תוכנות GPS אחרות, למען האמת, Igo8. חשוב שיהיה BT ומשדר FM. (למען האמת, זה לא באמת חשוב.. אבל זה קיים ב-2 האופציות שראיתי, אז למה לא?) מסך - גדול יותר - טוב יותר. כמה חזק הרמקול יהיה זה לא נורא חשוב, אם יש BT ו-FM טרנסמיטר, אני אחבר את הפלאפון עם BT לGPS ואת ה-GPS לרכב עם הטרנסיטר. אין בעיה עם זה, נכון? בקיצור, משהו סטנדרטי... אני רק מחפש את ההמלצה שלכם כי אני מסונוור מכל האפשרויות... אפשרות 1: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23569 אפשרות 2: http://…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אהלן, האם עדכון ה-firmware של ה-Sansa Clip מאפשר לראות את התפריטים בעברית או את שמות השירים (או גם וגם) ? תודה

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by bati6,

הורדתי את האפליקציה ויש שם מלא מסוגי הטלוויזיה שלי, איך אני יודע מה לבחור? כל סוג שאני בוחר אני חוזר למסך המקשים ומנסה להנמיך או משהו וזה לא נותן לי ללחוץ על כפתורים, כאילו הכפתורים אפורים וכשאני לוחץ זה סתם משמיע רעש של רטט ולא עובד. יש לי ASUS ZenFone2

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  22. היי, אז ככה לא מזמן חשבתי על אפליקצייה ממש שימושית וטובה, שאני בטוח שתתפוס ותעזור להרבה אנשים. כרגע מסיבות בברות אני לא אגיד מה היא. בדקתי ויש רק אפליקציהאחת בסגנון לאייפון אבל גם היא לא בדיוק אותו דבר. ובנוסף אני יודע שניתן ליישם את הריון, העניין הוא שמעבר לרעיון עצמו אין לי ידעבתכנות ואין לי מושג איך לקדם את העניין. (אני מניח ש יח' מדמ"ח בתיכון לא יעזרו לי פה, ואני גם מתגייס ממש בקרוב) השאלה שלי לאנשים שעוסקים בתחום, אם אני מצרף שוותף לעסק, מתכנת. נגיד בתמורה לחלוקה של 50%-50% ברווחים העתידיים. האםאני צריך לחתום איתו על הסכם סודיות כלשהו? אם כן איך בדיוק עובד התהליך? והאם יש צורך לרשום אפליקצה כפטנט? אשמח לקצת הכוונה, תודה. אגב, האפליקציה כלל הנערה תצטרף שרת על מנת …

• 12 תגובות
    • 11.5k צפיות
  23. Started by erezo,

רציתי לדעת 2 דברים בקשר לרונלייט דיגיטל: 1. האם הלוח שהם שמים הוא באמת מקורי או תואם? איך ניתן לבדוק זאת? 2. האם מע' ההפעלה ורכיב הזכרון מאוחסנים גם על הלוח ובעצם לאחר ההחלפה עושים לי צריבת גרסה מחדש ומידע הטלפון נמחק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ברשת אורנג' , וכמו שאמרתי יש לי עד 1K . דברים שחשובים לי בפלאפון זה איכות שמע טובה , אפשרות לMP3 נורמאלי שיכיל 2GB או יותר(עם כרטיס זיכרון כמובן) יכול להיות נחמד וזהו גודל לא הכי מפריע לי יש לי עכשיו V3X (ואני צריך להחליף אותו) והגודל לא ממש הציק לי. חשבתי על Motorola V6 maxx או K3 למשל אבל לא ממש יודע מה יהיה הכי טוב .

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  25. היצרנית הקוריאנית מביאה לרשת מספר סרטונים רשמיים חדשים שמפרטים ומסבירים את המאפיינים המובילים של מכשיר הדגל שזה עתה נחשף אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת אודות ה-G5, הגיע הזמן לעבור לשלב הצפייה. ב-LG ארה"ב פירסמו שבעה סרטונים קצרים אשר מציגים חלק מהיכולות הייחודיות של הדגם. רוב הסרטונים מתרכזים ביכולות המצלמה (עליה לא דיברו יותר מדי במסגרת מסיבת העיתונאים עצמה), ואחרים מתפארים בגישה הקלה לסוללה ובחריץ ה-microSD, שנותר גם הוא במכשיר על אף המעבר למעטפת מתכתית מלאה שקצת פחות ידידותית למאפיין. כל הסרטונים הם על רק אתריה הפופולריים של העיר ברצלונה, אשר מארחת את תערוכת ה-MWC, באופן די טבעי. לקינוח, הנה סרטון מהא…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.