גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי נוסע עם הילד שלו לחו"ל ומחפש נגן עם מסך להעביר את הנסיעה. האם יש המלצות למשהו נחמד? תומך DIVX. תקציב בין 600 ל-1000 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לאחרונה התגלתה בעיה עם הנגן שלי, לפעמים מפסיקה פעולת הסאונד (זו לא בעיה באוזניות כי בדקתי כמה על אותו מכשיר) ולפעמים ישנה בעיה עם הלחצנים,, בעיקרון הם לא "עושים מה שמבקשים מהם". אך מתי שאני מכבה את המכשיר לגמרי ופעיל מחדש אז זה בדר"כ מסתדר...... מה לדעתכם הבעיה בתודה מראש לעוזרים........
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברשותי Samsung S179 ואני מאוד רוצה להחליף את הצפצוף של ההודעה נכנסת למשהו שאני הכנתי. האם אפשרי הדבר?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מפי 4 סביר שיעשה את עבודתו ושה יריגישו שיש איכות המחיר עד 350 שקל ככה מומלץ שלא יהיה אן גויסטיק
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני רכישת מכשיר סלולרי חדש (N73 ME, או אריקסון 800i). רציתי לדעת האם ל-N73 ME החדש יש את אותן בעיות איטיות מהן סבל ה-N73 המקורי. שמעתי טענות לכאן ולכאן, ואשמח לשמוע ממישהו שרכש את המכשיר בגירסאת ה-ME ויכול לומר לי מנסיונו האישי. תודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש מכשיר GPS שישרת אותי בעבודתי החדשה(משלוחים) אז אני מחפש את המכשיר הכי זול שיש שכמובן יעשה את העבודה.. וכמו כן שלא יהרס אחרי יומיים בתודה רבה, דור
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך נגן PMP לא יקר עם מחיר סביר ז"א 1000-2000 שקל גג (יותר קרוב ל1000 חח ), כעיקרון השימושים זה רק לצפיה של סדרות בPMP. כמה דרישות, מומלץ שיהיה עם מסך רחב ויחסית איכותי וטוב, כמו כן שלא יהיה עבה כמו בלטה, שיהיה דק ונוח לאיחסון. וזה הכל ? נ.ב. אני לא מבין מבין בזה אז אל תגידו לי אתה מבקש מרצדס במחיר של יונדאי, פשוט תביאו לי דגמים הכי מומלצים. וראיתי את הCOWON D2 אתם אומרים הוא יספיק לי אם אני אקנה אותו ויוסיף לו עוד 2 גיגה חיצונים ?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות MP3/MP4 איכותי בכ1500 שקל ואני רוצה להשקיע גם באוזניות, אין לי הגבלה לתקציב אבל זה נראה לי מיותר להשקיע יותר מ300 שקל לאוזניות. אשמח לקבל כמה המלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
קיצר נכנסתי בטעות למצב טיסה כשהדלקתי תפל' ואי אפשר לצאת ממנו, גם כשאני מדליק מחדש הוא ישר נכנס למצב טיסה בלי לתת לי בחירה. איך יוצאים מזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה לפה או לכללי. אבל זה מצחיק ביותר. http://duggmirror.com/apple/The_iPhone_is_a_piece_of_shit_and_so_is_your_face/?u=iphone
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע IAUDIO 7 מבאג, ולמכשיר אין תמיכה בעברית. מישהו מכיר קושחה עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המכשיר כף יד MIO 350 ואני מחפש לו נרתיק. השאלה מה עדיף אלומיניום או סיליקון ואם אפשר אתר מדוייק לדגם שאתם ממליצים עליו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את מה שנראה לי כבלתי אפשרי, יורש ל G3. שיהיה זכרון פלאש, סוללה אחת לא נטענת, מעל לגיגה זכרון וחיי סוללה לא מהעולם הזה. קיימת כזו חייה חוץ מG3 גירסת 2G? תודה
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום איך אני מעיף את זה?ומשנה כותרת? המכשיר ישן אבל בטוח מישהו יודע.. תודה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעלה לפניכם את הצרכים שלי ואת האפשרויות שאני חושב לקנות, ואשמח לקבל את עזרכתם בתחום. הצרכים שלי מהמכשיר שאני רוצה לקנות הם: -שמיעת מוזיקה באיכות ללא פשרות. -ראיית פרקים של סדרות (איש משפחה וכו') ואפשרות לראיית כתוביות בעברית. -ראיית וידאו של הופעות של להקות. (אני לא חושב שאני באמת אראה סרטים על המכשיר) -ממשק נוח וקל להעברת שירים/וידאו. -מכשיר שיכול להכנס לכיס. אלו הדברים שעולים לי עכשיו בראש שאני רוצה מהנגן שלי. אני מתלבט בין המכשירים האלו: 1. Creative Zen Vision M 30GB 1200 ש"ח 2.iAudio/Cowon iAudio A2 30G 1700 ש"ח 3. Archos 404 30GB 1550 ש"ח 4.Creative Zen Vision 30GB 1300 ש"ח (מה ההבדל בינו לבין Creative Zen Vision M 30GB ?) אז הנה כל ההתלבטויות שלי, אשמח לקבלת עז…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. בן דוד שלי נוסע לחודש לקאריביים והוא רוצה לקנות נגן כבר בארץ ככה שיוכל לשמש אותו כבר בטיסות.. הוא די סגור על הSansa e270-FM 6GBוSandisk. התקציב הוא בעיקרון 700 ש"ח, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר פחות.. מה אתם אומרים על הJukebox Zen Xtra 30GBוCreative? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אם כן, מה צריך להוריד? עוד שאלה אחת - יש סרטון ביוטיוב /שאני ממש רוצה להעביר לN95 שלי- עכשיו אני יודע פחות או יותר איך לשמור את הסרטון על המחשב - אבל אין לי מושג איך להמיר אותו כך שהוא יעבוד בפלאפון.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לנוקיה לא נמאס לצבוע מכשירים בשחור, לדחוף להם כמה ג'יגות ולמכור מחדש. עכשיו הם עושים את זה לN95 לדעתי זה ממש מכוער, וHD זה לא "כזאת" מציאה, עדיף כרטיס זיכרון. symbian freak נענע
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעדכון האחרון של COWON D2 יש תמיכה בפלש ומשחקי פלאש,בדקתי כבר כמה משחקים שהאמת היו מיועדים לIRIVER אך ניתנים למשחק עם ה D2 הנה קישור לרשימת משחקים http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=15110
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עשיתי כמה השוואות והגעתי למכשיר הזה של archos http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=470282 מה אתם אומרים?יש משהו יותר טוב להציע? יש למישהו ניסיון אישי איתו? תודה. עריכה: *חשוב לי שהמסך יהייה כמה שיותר גדול, הזיכרון לא כל כך חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
התקציב עד 600 שקל. לא פחות מ-4 גיגה עם אפשרות להרחבה. שיהיה נוח לפעילות גופנית, ריצה, חדר כושר. שהאוזניות יהיו איכותים עד כמה שאפשר, וכנל גם המכשיר עצמו.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי את הפלאפון 6288 של נוקיה ויש לי שאלה קריטית בקשר לblouthooth למה אי אפשר לשלוח בבלוטות משחקים\ישומים אין לי את האפשרות של שליחה שאני הולך לאפשרויות על קובץ של משחק או תוכנה האם זה ברוב הטלפונים כך? או זה רק בנוקיה שלי ויש לי גרסה 6.43 ראיתי שיש את הטלפון הזה להרבה וגם בעלי 6280 יכולים לענות..... פשוט אין לי את האפשרות שליחה על קובץ של משחק או תוכנה יש רק על תמונות ומוסיקה וכו... האם אורנג' חסמה את זה???? ותודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-