גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אז ככה אני מעוניין באוזניות הכי איכותיות מבחינת צליל אז לפי מה שאני ראיתי יש כמה דגמים שמובילים תקנו אותי akg k26p koss portapro Grado iGrado Beyerdynamic DT231 Galactic אלה הדגמים רציתי לדעת איזה מהם הכי מומלץ וטוב והעם יש טובים מהם במחיר של עד 300 ש"ח חשוב לי לציין אני אישית נדלקתי על ה-Beyerdynamic DT231 Galactic אבל הבעיה שאני לא שמעתי אף אחד מהם ואין לי איך לשמוע פשוט זה נראת לי החברה הכי רצינית תקנו אותי וחשוב לי לדעת איזה מהם הכי איכותי ועוד דבר אחד Creative iAudio/Cowon Iriver Sandisk אז אלו החברות שאני מעוניין אני מחפש נגן בסכום של עד 650 ש"ח עדיף עד 450 ש"ח אני צריך בין 512MB ל-2G לא כל כך חשוב לי אז לא משנה כל שאר הדברים החשוב לי שזה יהיה ב…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני קנייה של מכשיר ניווט מסוג MIO C310 שהבנתי לפי הפורום שהוא מכשיר טוב ואמין. העניין הוא שבאתר שאני כנראה אקנה ממנו מוצעת בסום של 150 שקלים גם אנטנה חיצונית לשיפור הקליטה. רציתי לדעת אם מישהו יכול לומר לי מה החשיבות של אנטנה כזו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע את המטען הנייד מבית פיליפס מדגם SCE4430 ב399 שקל. מקבלים ערכה מאוד נחמדה שכוללת את המטען עצמו, מטען USB שמתחבר לחשמל קבל USB שבקצהו נשני יש מקום להכניס פלאגים שונים(שמתאימים למכשירים שונים ומגיעים עם תושבת גומי שמחזיקה אותם ביחד), וופאוץ' קטן בשביל שכול העסק לא ילך לאיבוד. *כמובן שניתן להשתמש בכבל הטענה מקורי שמגיע עם המכשיר(הכוונה לכבל (USB. הערכה עצמה מאוד אלגנטית ולא מסובכת לשימוש. מטעינים את המטען הנייד במשך כ 5 שעות+ ומוכנים לצאת לדרך. הסיבה שאני בכלל בחרתי לכתוב את הביקורת הזאת כי המטען הזה מצליח להתבלט באופן מיוחד לשלילה. המטען מבטיח עד 30 שעות הטענה, בפועל המקסימום שאני הצלחתי להגיע אליו היה קרוב ל 4 שעות וחצי. אני הצלחתי לטעון את הפלאפון שלי(N82…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בריטי זקן ומשועמם לפני 15 שנה המציא רדיו שעובד על קפיץ, בלי סוללות בכלל. עכשיו הוא שם את הפטנט שלו לשימוש בנגן MP4. כתבה בוואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1152080 נראה לי חמוד מאוד. גם אם טיפה גדול והכל... הקץ לטרקים בהודו בלי נגן!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום,לצערי איבדתי לפני כמה זמן בצבא את המתאם לcreative vision m שלי (דגם 30gb) לצערי המתאם הוא הדבר היחיד שבעזרתו ניתן להתאים את המכשיר. חיפשתי בחנויות ובאתרי יד 2,ולהביא מחו"ל נראה לי יקר מדיי. האם יש פה מישהו שמעוניין למכור לי אחד או להפנות אותי למקום שבו אוכל לקנות כזה במחיר שווה נפש? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
המכשיר החכם הטרי מבית המותג של לנובו מוסיף לפופולריות המסתמנת של השבב הצנוע ביותר בארסנל של מפתחת השבבים האמריקאית, ומצייר תמונה טובה (אבל גם מאכזבת חלקית) של מה שנחשב לבסיס עבור דגם תקציבי בשנת 2020לכתבה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מתנה לאחותי את הנגן בגרסת 2gb שעולה 400 שקל, אני די סגור על הנגן אז לא להעלות את כל עניין ה d2 האגדי. 1. השאלה הכי חשובה- רציתי לדעת איך התמיכה שלו בעברית (האם הוא תומך גם בשמות שירים ותקיות בעברית כמו שצריך או שרק התפריטים הם בעברית עילגת). 2. האם יש בארץ נרתיקים מתאימים עבורו. 3. איך המהירות שלו (מעבר בין שירים וכו', הדלקה וכו'). 4. האוזניות שמגיעות איתו שוות משהו? 5. האם הסיור בין הקבצים הוא רק על פי id3 או גם לפי תקיות. אני מעדיף את הm3 הזה על הסנסה c250 גם בגלל מה שקראתיי על איכות הקול שלו, גם בגלל שהוא מעוצב יותר גם כי התמיכה של הסנסה בעברית דפוקה למדי (ודופקת את המכשיר) וגם בגלל שהאיכות הכללית של הסנסה מרגישה בינונית (מה גם שראיתי הרבה החזרות של הנגנ…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אחותי טסה לארה"ב ושם זה ממש זול כל הMP3 והדברים האלה... אז תמליצו לי על נגן MP3 טוב איכותי ב50 דולר לא יותר לא צריך שיהיה גם MP4 רק שינגן שירים כמו שצריך ושיהיה איכותי לא פחות מג'יגה אבל רצוי 2 ג'יגה אם אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הי לכולם לפי ויקיפדיה, Android 6 הושקה כבר ב-05-10-2015, כלומר לפני 45 יום https://en.wikipedia.org/wiki/Android_Marshmallow למרות זאת, כשמחפשים סמארטפונים עם גרסא 6 לקנייה, לא ממש נתקלים בהם.. האם גם עם גרסאות קודמות היה כזה עיכוב בין תאריך ההשקה לתאריך הזמינות של מכשירים? הערה: אני מסתכל על אתרים בסין, כגון geekbuying, banggood וכו'.. יש המון מכשירים בגרסא 5.1, אבל לא נתקלתי אפילו באחד עם 6 מקווה שמישהו יודע
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני משתמש סאמביאן כבר הרבה זמן ,אבל רק היום נידהמתי לגלות שאין שעון עצר בסאמביאן ,היתכן שלנוקיה מעפן s40 יש ולנוקיה מיתקדם עם מערכת פתוחה אין ? בקיצור יש למישהוא תוכנה של שעון עצר ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע האחרון הטלפון זולל סוללה בצורה לא נורמלית. זה מגיע למצב שאני משאיר את הטלפון בשעה 24:00 עם 75% סוללה וכשאני קם בבוקר (וזה ממש מוקדם בשעה 05:00) אם יש לי מזל הוא על 3-4% . מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק אם מדובר בסוללה תקולה?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
משום מה האפליקציה של סקייפ לאנדרויד מלאה באגים, לכן מחפש אפליקציה אחרת שתאפשר הוצאת וקבלת שיחות לסקייפ. האם יש כזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התחדשתי לי בכרטיס SD 2 ג'יגה, אבל בכל פעם שאני מכניס אותו הוא נפלט ויוצא אחרי שניה. אמנם ממש בקטן, אבל ברמה מספקת כך שהפלאפון כבר לא קורא את הכרטיס. למישהו הייתה את הבעיה הזאת\ מישהו יודע אולי איך לחזק את המקום של הכרטיס ככה שזה לא יצא?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מסך 10אינץ. גלישה טובה וחזקה באינטרנט. חיבור USB חובה. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=16670&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אהלן, קבלתי את ה PalmTop TV של LEAFTEK. מהרגע שהתקנתי אותו המסנג'ר הפסיק לעבוד... יש למישהו עצה? עוד דבר, המכשיר בא עם תכנת WinFastPVR משום מה, אחרי שאני מקנפג את הערוצים איך שאני רוצה ושומר אותם, וסוגר את התכנה. ולאחר מכן פותח אותה שוב... כל הקינפוג נעלם ואי-אפשר להחזיר אותו... כל עצה תתקבל בברכה... תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
דרושה המלצה מחפש לקנות בחול נוקיה יד שניה, מחפש דגם טוב ואמין בלי כל השטויות של הדור 3 או מצלמה סופר מתוחכמת או כל מיני פיצ'יפקס מיותרים. בקציור אם אתם יודעים על איזה דגם שנחשב לטוב במיחד
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום! אני ממשיך בחיפושי אחרי נגן MP4 דק ומעוצב בנפח של 16GB עם איכות סאונד גבוהה, ממשק נוח לשימוש וזמן סוללה גדול, ושכולל תמיכה בשמות קבצים בעברית (לא הפוכה). נתקלתי בנגן Philips Aria 16GB. מישהו יודע אולי אם הנגן הזה תומך בקבצים עם שמות בעברית (לא הפוכה) ויכול לתת לי חוות-דעת כללית על הנגן?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
סדרת ה-Note של היצרנית הסינית השאפתנית עתידה להשתדרג בחודש הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כול האפליקציות שעל המכשיר שלי קורסות 1 אחרי השניה . המערכת והאפליקציות מעודכנות . יש פתרונות/רעיונות מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ככל שעוברות השנים יש ציפיה שכמות זיכרון הRAM יעלה ובמקום לעלות אני רואה הרבה מכשירים מכל מיני חברות למיניהם שמוצאים מכשירים עם 4GB במקום לעלות ליותר מ 6 או לפחות להשאיר על 6. אני מדבר על סמסונגים, שיאומים וכו'. כמעט ולא ראיתי אף אחד מדבר על זה שגלאקסי 21S לא יותר טוב מה S20 כמעט בכלום ויש פרמטרים שהוא פחות טוב ממנו. מה הולך כאן?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מכשיר GPS שיהיה מדוייק ביותר עם סוללה חזקה מאוד (הכי חשוב) כי זה לקטנוע אז אין איפה להטעין וכמה שפחות שטויות כמו נגנן MP4 וכד'
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
קהל חובבי הסמארטפונים ממש לא נוטר טינה ליצרנית הקוריאנית על כשלונו הבטיחותי המפתיע של ה-Note 7, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
- 2 followers
-
-
יש ל נוקיה 6288 אני מחבר את האוזניה שהקיבלתי עם המכשיר והמכשיר עושה מתחיל בשרשרת reset שלא נגמרת אלא אם כן אני מוציא את האוזנייה התקשרתי לאורנג' הם אמרו שהיא אולי מקצרת ובגלל זה יש את הפאקים ניסיתי אוזניית בלוטוס וגם כבל מתאם לשמיעת השירים ברמקולים רגילים וזה עובד מה עושים? הלכו האוזניות? משהו במכשיר?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-