עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן חבר'ה התחדשתי לי בכרטיס SD 2 ג'יגה, אבל בכל פעם שאני מכניס אותו הוא נפלט ויוצא אחרי שניה. אמנם ממש בקטן, אבל ברמה מספקת כך שהפלאפון כבר לא קורא את הכרטיס. למישהו הייתה את הבעיה הזאת\ מישהו יודע אולי איך לחזק את המקום של הכרטיס ככה שזה לא יצא?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by shibby15,

אשמח להמלצות.. הקניה כנראה מארה"ב.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by [NOS],

השאלה בכותרת ...

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. יש לי מכשיר Y300 של חוואי לאחר חפירה ארוכה בפורומים הצלחתי לעשות לו רוט. אני לא מומחה וזו הפעם הראשונה. לגבי רקוברי- יש משהו מומלץ ונוח? ניסיתי אפליקציה לא זוכר את שמה, וקיבלתי דף לבן מלא סימני טקסט משונים. תכלס' יש משהו מומלץ ונוח? תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני צריך נגן שיהיו בו האופציות הבאות: - סוללה חזקה וניתנת להחלפה - זיכרון בטווח של 6GB. אפשר יותר אם ההבדל במחיר ובגודל הנגן הוא לא משמעותי - רדיו באיכות שמע טובה - יכולת הקלטה (טייפ מנהלים) - תמיכה בעברית - GUI (ממשק) נוח לשימוש - הנגן ישמש בגדול כנגן קבצי מוזיקה, טייפ מנהלים וכונן נייד - יכולת הרחבת זיכרון (עדיף עם כרטיסי SD) - אני די סולד ממסכי מגע אז עדיף בלי זהו בגדול... אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע! תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. אני אשמח למדריך או עזרה איך לצרוב את העברית על המכשיר!! תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. Started by Yonatan-A,

אהלן. אני טס לארה"ב בשבוע הבא, ואני רוצה לקנות לעצמי שם נגן חדש. אני רוצה שהוא יעלה בערך עד ה500 דולר (עדיף פחות). מבחינת וידאו, זה פחות חשוב לי מאיך שהנגן נראה נגיד, או מאיכות השמע שלו. הדבר שהכי חשוב לי, זה חיי בטריה. אני ממש צריך נגן שיוכל לעבוד לי הרבה זמן. בקיצור, אני אשמח להצעות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  9. קיוויתם שדגם ה-Premium החדש יביא לתמחור נמוך יותר עבור ה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Compact? לפי המידע העדכני המגמה היא הפוכה, למעשה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחירים-האירופאים-של-מכשירי-ה-xperia-z5-מאשרי/

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. המכשיר לא מפסיק לצאת מאפלקציות ולעשות ריסטים. מכשיר אייפון 4 16ג'יגה שפרוץ לפריצה האחרונה.קרה לאחר שעשיתי עגדכון ל וואטסאפ ( לא חושב שזאת הסיבה).תודה!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. תת-המותג התקציבי המוכר ביותר של היצרנית הסינית בדרך להתחרות ישירות בתת-המותג הצעיר שפרץ לחיינו בסערה בשנה החולפת? לכתבה

12. Started by The Dom,

חשבתי שכבר היה אמור לצאת הN95 באורנג'... ועדיין-- לא יצא. חיפשתי בפוקט על תאריך השקה בארץ ( ברשתות הגדולות) ולא מצאתי כלום... יש למישהו כיוון/תאריך כמה שיותר מדויק?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by gameplan,

שוב תודה לכולכם המכשיר מצויין קטן וקל ובאותה מידה נח לשימוש נורא גם מבחינת תוכנה ותפריטים תפעול תיקיות פלייליסטים וכל זה וגם מבחינת החיצוניות שלו הנדסה מעולה פשוט הכל ברור ונוח, השמע בו פשוט מדהים הייתי בשוק מהרמת שמע הגבוהה גם על ווליום הכי גבוהה לא שומעים פגם אחד בקול,פשוט מעולה. הקליפס שימושי מאוד ובסך הכל אני נורא נורא מרוצה מהקניה הזאת והוא הגיע בדיוק בזמן כי יום ראשון יש לי נסיעה שאני צריך אותו אליה חח (רצוי לציין שהגיע הרבה יותר מהר מה14 יום המצויינים וואלהשופס שיחקו אותה) דבר אחד הוא שלמרות שהתקנתי את המכשיר עם דיסק ההתקנה ועדכנתי אותו עם העידכון שהסברתם עליו בפורום מהאתר של סאנדיסק בקשר לעברית עדיין העברית בנגן הפוכה..... אם מישהו יודע איך לפתור אני ישמח לשמוע. א…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. שילוב בין שבב חסכוני, סוללה גדולה מאוד, מטען עוצמתי ותג מחיר עממי הופכים את ה-Vibe P2 לדגם מסקרן ביותר לכתבה

16. המותג Archos מתחדש עם סמארטפון שמנמן בעל סוללה גדולה מאוד ומיגון IP68 לכתבה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  17. שלום לכולם.., אני חדש כאן.. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה, וידאו ותמונות.. עכשיו ראיתי שני דברים בבאג שדי מצאו חן בעיני.. 1. Ipod Touch 8GB הדור השני 2. מבוסס זיכרון פנימי iAudio/Cowon O2 16GB עכשיו שניהם עולים 1,199 ¤. - המחיר שאותו אני מוכן להוציא.., לא אגורה יותר. עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב ומה יותר איכותי או נוח לשימוש, אני לא מדבר על יופי!!.. בעיקרון בשניהם מסך מגע, באייפוד הזיכרון יותר נמוך ומסך יותר קטן.., אבל יש בו אינטרנט ומשחקים (-שאני לא יודע מה האיכות שלהם ועד כמה הם יהיו בשימוש). בקיצור על מה אתם ממליצים מבין השתיים, או שאם אתם מכירים משהו יותר טוב באותה סביבת מחירים גם עם מסך מגע. אז על מה אתם ממליצים, מה אתם הייתם קונים?.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה התחיל להמאס לי לדבר דרך הפלאפון ישירות או דרך אוזניה חוטית והחלטתי שצריך לקחת יוזמה ולקנות אוזנית בלוטות' נורמאלית. אני מחפש אוזניה שתספק את הסחורה [לדבר ], ללא צורך בתמיכה בהזרמת סטריאו וכו' [AD2P] במחיר סביר של 100-170 ש"ח. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by Paranoid,

יש לי אייפוד עם 30GB ואפשרות לצפות בסרטים תמונות וכו... איך אני יכול להעביר אליו למשל פרקים של סאות'פארק? תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. הפרשה הזו לא רוצה להסתיים, כך נראה: גם דגמים מעודכנים של הפאבלט הטרי עלולים להוות סכנת התלקחות לכתבה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by ehud101,

שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג המצויין בכותרת וכבר כמה ימים שי בו תקלה רצינית 1) הוא אינו מסתנכרן עם מחשב שלי 2) כשאני מנסה להפעיל את אחת האפליקציות (כדוגמת outlook) אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לפתוח את הקובץ MSPOUTLOOK.contacts או שהקובץ לא חתום באישור מוכר או אחד מרכיביו לא נמצא. יכול להיות שאתה צריך לשחזר קובץ זה או להתקינו מחדש" 3) איני יודע אםזו בעיה אבל זכרון הFLASH כמעט מלא לגמרי איני מעוניין לבצע RESET טרם סינכרנתי וגיביתי את הנתונים במחשב כף היד, אך כפי הידוע איני יכול לעשות זאת אשמח לעזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by hasod,

יש לי תוכנה בפלאפון נוקיה 6120 שנקראית "רשמקול" ואיתה אפשר להקליט, אבל רק דקה אחת כל פעם. איך אני מקליט בלי הגבלת זמן? בהגדרות אין.....

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. שלום לכולם. אני עם sgs2 שעליו אנדרואיד מקורי של אורנג'. לא יודע למה, אבל כל שליחת תמונה בהודעה למישהו שיש לו אייפון תמיד נכשלת. אין בעיה לשלוח לכל טלפון אחר. האם זו בעיה מוכרת?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות נגן MP3. הוא צריך שיקליט באיכות סבירה (לדוגמא להקליט הרצאה ושיהיה אפשר לשמוע משהו) , שיתמוך בעברית , ושלא יעלה מעל 300 ¤. יש חיה כזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by Mesatla,

הטלפון הסלולארי K610I המערכת הפעלה בכותרת לא עובד כלום עזרה? .. התקשרתי לנציג שלח לי תוכנה שלא עובדת

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.