עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by koko0,

אני מחליף פלאפון לפלאפון שהדרישות העיקריות שלו זה מסך מגע טוב ומערכת הפעלה פתוחה ומהירה. חשבתי כבר הרבה זמן על Omnia HD אבל ראיתי שהרבה לא מרוצים ממנו...הבעיה של העברית היא רק בתפריטים נכון? אפשר לכתוב הודעות בעברית? איזה עוד בעיות יש בכללי נגיד אם אני קונה אותו מאיביי? יש עוד משהו שאני צריך לדעת עליו? אם בסוף אני אוותר עליו יש פלאפון מומלץ בכיוון של משחקים-מגע-מצלמה? [אייפון בכוונת אבל...כרגע אפשרות אחרונה] מחיר בסביבות ה300 דולר משומש

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. גם תג מחיר שמתקרב ל-5,000 שקלים חדשים לא מרתיע את חובבי הסמארטפונים, שכנראה מתלהבים מאוד מהיכולת לאחסן חצי טרה-בייט של מידע במכשיר החכם המלווה אותם לכל מקום לכתבה

3. האם ניתן לקוות לכך שהמכשיר הטרי מהמותג אשר קיבל את עצמאותו משיאומי יעלה רק 600 שקלים כאשר יושק בארץ?לכתבה

4. Started by urich,

אני שוקל לקנות מתנה לאחותי את הנגן בגרסת 2gb שעולה 400 שקל, אני די סגור על הנגן אז לא להעלות את כל עניין ה d2 האגדי. 1. השאלה הכי חשובה- רציתי לדעת איך התמיכה שלו בעברית (האם הוא תומך גם בשמות שירים ותקיות בעברית כמו שצריך או שרק התפריטים הם בעברית עילגת). 2. האם יש בארץ נרתיקים מתאימים עבורו. 3. איך המהירות שלו (מעבר בין שירים וכו', הדלקה וכו'). 4. האוזניות שמגיעות איתו שוות משהו? 5. האם הסיור בין הקבצים הוא רק על פי id3 או גם לפי תקיות. אני מעדיף את הm3 הזה על הסנסה c250 גם בגלל מה שקראתיי על איכות הקול שלו, גם בגלל שהוא מעוצב יותר גם כי התמיכה של הסנסה בעברית דפוקה למדי (ודופקת את המכשיר) וגם בגלל שהאיכות הכללית של הסנסה מרגישה בינונית (מה גם שראיתי הרבה החזרות של הנגנ…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by YohaiM,

זה רק אצלי,או שיש בעיה רוחבית? ההגדרות נשארו אותו דבר,ואין לי גלישה,אלא רק WIFI.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. תתחבר ל NOKIA 6100 עם המתאם הזה: http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1418.php אם יש מתאם יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  7. יש לי נוקיה 5800 ניסיתי fring ו- skype לשיחת וידיאו או קול דרך המחשב, אבל זה לא עובד. אני רוצה לדבר במסנג'ר בפלאפון עם מישהו במחשב זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by hasod,

יש לי תוכנה בפלאפון נוקיה 6120 שנקראית "רשמקול" ואיתה אפשר להקליט, אבל רק דקה אחת כל פעם. איך אני מקליט בלי הגבלת זמן? בהגדרות אין.....

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  9. אשמח להמלצה על סמארטפון לאמי בת ה- 75. עד עכשיו היה לה נקסוס 5. מחפשת טלפון ידידותי למשתמש ואמין. השימושים הם ווטסאפ, אינטרנט, קצת מצלמה וכמובן שיחות. הוצאה באזור ה-1000 ש"ח. על מה ללכת? שיאומי? גלקסי? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. Started by kobibo,

מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  11. תיקנתם את האייפון החדש שלכם במעבדה פרטית כלשהי? יש סיכוי לא רע שעדכון תוכנה טרי יהפוך אותו ללבנה בלתי מתפקדת, והצרכנים ממש לא מרוצים מהעניין האם Error 53 יהיה כאב הראש החדש של אפל? התקלה הספציפית הזו הפכה למשמעותית הרבה יותר במסגרת עדכון תוכנה חדש במסגרת iOS 9 במכשירי האייפון, ויש מי שמצהירים כי יגישו תביעה ייצוגית נגד הענקית מקופרטינו בגללה. השגיאה המדוברת מגיעה ממכשירי אייפון עדכניים, הכוללים את חיישן ה-TouchID המובנה לטביעות אצבע, אשר תוקנו מחוץ לחנויות ונציגויות רשמיות של אפל. לכל סורק טביעות אצבע במכשירי האייפון יש מספר מזהה בלעדי וייחודי, ונראה כי עדכון חדש הפעיל מצב בו שינוי בלתי מתועד או מורשה של אותו מזהה (כלומר, החלפה של החיישן המובנה – בעיקר במסגרת תי…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by amit_R,

יש לי נוקיה 7610 (ישן אני יודע חח) היו לי עוד שנים V3X וK610 מתים (על תשאלו למה) בקיצור חזרתי לנוקיה אבל יש איתו בעייה ... אני בא להדליק אותו הוא עושה מסך לבן ולא עולה .. מה יכולה ליהיות הבעייה? שאלה 2 מאיפה אני מביא עדכון גירסה? לא מוצא בשום מקום .. והאנגלית שלי לא הכי טובה אפשר להגיד.. תודה מראש לעוזרים:]

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by tamar,

http://www.engadget.com/2007/11/08/the-blu-ray-phaser-defends-dorks-from-the-hd-dvd-borg/

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by NuXeR,

היי, אני עומד לפני רכישת מכשיר סלולרי חדש (N73 ME, או אריקסון 800i). רציתי לדעת האם ל-N73 ME החדש יש את אותן בעיות איטיות מהן סבל ה-N73 המקורי. שמעתי טענות לכאן ולכאן, ואשמח לשמוע ממישהו שרכש את המכשיר בגירסאת ה-ME ויכול לומר לי מנסיונו האישי. תודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! חבר שלי אמר לי שאפשר לשלוט על מכשירי חשמל כמו DVD, טלווזיה, וידאו, ומקרן וכו' דרך הבלוטוט' דרך שלט רחוק או משהו כזה. רציתי לדעת איך עושים את זה אם צריך איזה תוכנה ואם אפשר בכל סלולרי אם בלוטוט'. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. Started by LOOSE,

אני מחפש לקנות מכשיר GPS שיהיה מדוייק ביותר עם סוללה חזקה מאוד (הכי חשוב) כי זה לקטנוע אז אין איפה להטעין וכמה שפחות שטויות כמו נגנן MP4 וכד'

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  18. שילוב בין שבב חסכוני, סוללה גדולה מאוד, מטען עוצמתי ותג מחיר עממי הופכים את ה-Vibe P2 לדגם מסקרן ביותר לכתבה

19. המבצע היומי של אמאזון ארצות הברית מספק מחיר משתלם במיוחד עבור נייד ה-IdeaPad 700 של לנובו לכתבה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  20. שלום אשמח לעזרה בבקשה אני רוצה (לשם הלמידה) לערוך קובץ apk(אפליקציה כלשהי למשל ווטסאפ) ולשנות הגדרות הפרטיות שלה . התחלתי להתעסק בעורך apk בשביל לשנות את האפליקציה אבל אני לא מצליח. אשמח לעזרה ומדריך בנושא תודה😀

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by Paranoid,

יש לי אייפוד עם 30GB ואפשרות לצפות בסרטים תמונות וכו... איך אני יכול להעביר אליו למשל פרקים של סאות'פארק? תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. Started by F430,

בקשר לעדכון אחרון לבלאקברי מישהו יודע מתי יצא עדכון בעברית ? ומה אפשר לעשות בקשר לחנות אפלקציות איזה פתרון יש לזה?ן

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by wooper,

שלום יש ברשותי motorola razr model v3x

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  24. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by elizool99,

לקנות SGS2 עם GINGERBREAD או ICS? אני לא יודע מה עדיף ואם אני קונה אם GB תהיה לי אפשרות בפלפון לשדרג ל4? ו4 יצא רשמית לSGS2 כי קראתי בכמה מקומות שכן אבל עדיין בכל האתרים שרושמים תכונות על הפלפון רשום שהגרסא שבו היא GUNGERBREAD

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים