גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלושה יישומים נסיוניים של הענקית זמינים כעת להורדה - אחד לאנדרואיד, אחד ל-iOS ועוד אחד עבור שתיהן יחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
רמקול של חברת JBL זמין במחיר מבצע, רק בשעות הקרובות בגירסה הצרפתית של החנות המקוונת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האם ניתן להגביל קו סלולאר: 1. אפשרות לשיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים ? 2. אפשרות לשיחות נכנסנות רק למספרים שעודכנו במערכת תודה,
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עשיתי פורמט ל sansa m240 שלי, עכשיו הוא לא מזהה אותו טוב יכול להיות שהדרייברים ל USB היו בתוכו או משהו כזה, גם התקנתי קודקים חדשים של WMA10 הבנתי שזה עושה את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המכשיר שלי הוא NOKIA E51 בעל SYMBIAN S60 V3 יש לי שירים על הפלאפון (גם AAC וגם MP3) ומשום מה כשאני מנסה לבחור צליל עבור התראת שעון לא מופיעים שם השירים/קבצים שיש בכלל על המכשיר. דווקא פעם לא הייתה לי את הבעייה הזאת והייתה מופיעה הרשימה של השירים שנמצאים בפלאפון, משהו הזוי לגמריי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
-
הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איך ASUS N636A.....??? דרישות: GPS רמקול פשוט להפעלה... אם יש הצעות אחרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, בבקשה עזרה!!! קיבלתי iriver e-100 , ורציתי להכניס בו שירים, תמונות וכו' אני מחברת אותו למחשב נייד באמצעות הכבל usb , אבל- המחשב לא מגיב גם כשאני פותחת את 'המחשב שלי' אין שום זיהוי שלו וכן במנהל ההתקנים!! אני מיואשת, כבר ניסיתי הכל!! ניסיתי לשנות בהגדרות של המכשיר את ה- connection type, פעם MSC ופעם MTP. לקחתי אותו לחנות והמוכר פירמט לי אותו, וכשהגעתי הביתה באמת קפצה לי ההודעה על 'התקן לא מוכר' ויש להכניס את הדיסק שבא איתו. באותו רגע לא מצאתי אותו וכן, לא היה לי זמן אז למחרת שוב חיברתי, אך ההודעה כבר לא קפצה, ושוב- התעלמות מוחלטת מהמכשיר... עיזרו לי! אני כבר לגמרי מבולבלת... (MSC\MTP , power and data, setting, בקר אפיק טורי אוניברסלי.......................…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מתנה לאחותי את הנגן בגרסת 2gb שעולה 400 שקל, אני די סגור על הנגן אז לא להעלות את כל עניין ה d2 האגדי. 1. השאלה הכי חשובה- רציתי לדעת איך התמיכה שלו בעברית (האם הוא תומך גם בשמות שירים ותקיות בעברית כמו שצריך או שרק התפריטים הם בעברית עילגת). 2. האם יש בארץ נרתיקים מתאימים עבורו. 3. איך המהירות שלו (מעבר בין שירים וכו', הדלקה וכו'). 4. האוזניות שמגיעות איתו שוות משהו? 5. האם הסיור בין הקבצים הוא רק על פי id3 או גם לפי תקיות. אני מעדיף את הm3 הזה על הסנסה c250 גם בגלל מה שקראתיי על איכות הקול שלו, גם בגלל שהוא מעוצב יותר גם כי התמיכה של הסנסה בעברית דפוקה למדי (ודופקת את המכשיר) וגם בגלל שהאיכות הכללית של הסנסה מרגישה בינונית (מה גם שראיתי הרבה החזרות של הנגנ…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אפל תכריז על המוצרים החדשים שלה ב-15 במרץ, עם טאבלט חדש שיתפקד כאח קטן ל-iPad Pro, שעון חכם מעודכן וגם מכשיר האייפון המוזל כמובן מצפים בקוצר רוח למוצרים החדשים של אפל? יש סיכוי גדול שהם ייחשפו רשמית באירוע של החברה ב-15 במרץ. לפי הדיווחים העדכניים, קו המוצרים העדכני של הענקית מקופרטינו יכלול את טאבלט ה-iPad Air 3, אשר לכאורה יהיה דומה בצורה בלתי מבוטלת ל-iPad Pro האימתני שהגיע בסוף השנה שעברה עם רביעיית רמקולים בצידי המכשיר, מסך ברזולוציה משופרת שתיכנס לקטגוריית ה-Ultra-HD, 'חיבור חכם' לתוספים כמו מקלדות ואולי גם חומרה משודרגת – חבילה שתוכל לקרוץ לכל מי שתלהבו מדגם ה-Pro, אבל לא היו מוכנים לקבל את מימדיו. סכמה של ה-iPad Air 3 מתוך האתר engadget, אשר …
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע האחרון הטלפון זולל סוללה בצורה לא נורמלית. זה מגיע למצב שאני משאיר את הטלפון בשעה 24:00 עם 75% סוללה וכשאני קם בבוקר (וזה ממש מוקדם בשעה 05:00) אם יש לי מזל הוא על 3-4% . מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק אם מדובר בסוללה תקולה?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי GPS חדש מדגם מערכת ניווט GPSוC320וMio שמתחבר לחיבור של המצית ברכב רציתי לדעת שכאשר אני מכניס שירים לGPS בכרטיס זיכרון ומשמיע..אם אפשר בעזרת זה שזה מתחבר לאוטו לשמוע ברמקולים של האוטו את המוזיקה מהGPS ? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, קבלתי את ה PalmTop TV של LEAFTEK. מהרגע שהתקנתי אותו המסנג'ר הפסיק לעבוד... יש למישהו עצה? עוד דבר, המכשיר בא עם תכנת WinFastPVR משום מה, אחרי שאני מקנפג את הערוצים איך שאני רוצה ושומר אותם, וסוגר את התכנה. ולאחר מכן פותח אותה שוב... כל הקינפוג נעלם ואי-אפשר להחזיר אותו... כל עצה תתקבל בברכה... תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Y300 של חוואי לאחר חפירה ארוכה בפורומים הצלחתי לעשות לו רוט. אני לא מומחה וזו הפעם הראשונה. לגבי רקוברי- יש משהו מומלץ ונוח? ניסיתי אפליקציה לא זוכר את שמה, וקיבלתי דף לבן מלא סימני טקסט משונים. תכלס' יש משהו מומלץ ונוח? תודה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני אשמח למדריך או עזרה איך לצרוב את העברית על המכשיר!! תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
המכשיר לא מפסיק לצאת מאפלקציות ולעשות ריסטים. מכשיר אייפון 4 16ג'יגה שפרוץ לפריצה האחרונה.קרה לאחר שעשיתי עגדכון ל וואטסאפ ( לא חושב שזאת הסיבה).תודה!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קבלתי את המכשיר ואני רוצה שהוא יהיה יותר נוח ויש אפשרות אולי להחליף את הממשק או את המערכת הפעלה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המכשיר החכם הטרי מבית המותג של לנובו מוסיף לפופולריות המסתמנת של השבב הצנוע ביותר בארסנל של מפתחת השבבים האמריקאית, ומצייר תמונה טובה (אבל גם מאכזבת חלקית) של מה שנחשב לבסיס עבור דגם תקציבי בשנת 2020לכתבה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
סיביאן בלבד, ומצריך החתמות, אבל עדיין גימיקים חביבים. http://www.aikonlab.com/spip.php?rubrique3
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי טעות מצערת ולחצתי על הכפתור RESTORE דרך ה-ITUNES ומחקתי את כל 55 הג'יגה שהיו לי באייפוד.. יש אפשרות לשחזר את זה? ואם כן אז איך?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-