גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
[glow=red,2,300]אהלן![/glow] מישהו ניסה כבר את האפשרות TV-OUT בנגן? אם כן אתם יכולים להעלות הדגמה של זה? תודה מראש! אגב מאילו מכשירים ניתן להקליט IN LINE עם הנגן?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לצד דגמי ה-Mi 10 היוקרתיים והיקרים - מדינות אירופה קיבלו גם את דגם ה-Mi 10 Lite המסקרן עם שבב Snapdragon 765G וסוללה נדיבה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
- 1 follower
-
-
המבצע היומי של אמאזון ארצות הברית מספק מחיר משתלם במיוחד עבור נייד ה-IdeaPad 700 של לנובו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחיל להמאס לי לדבר דרך הפלאפון ישירות או דרך אוזניה חוטית והחלטתי שצריך לקחת יוזמה ולקנות אוזנית בלוטות' נורמאלית. אני מחפש אוזניה שתספק את הסחורה [לדבר ], ללא צורך בתמיכה בהזרמת סטריאו וכו' [AD2P] במחיר סביר של 100-170 ש"ח. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 5800 ניסיתי fring ו- skype לשיחת וידיאו או קול דרך המחשב, אבל זה לא עובד. אני רוצה לדבר במסנג'ר בפלאפון עם מישהו במחשב זה אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
גוגל הסירה אחת מן האפליקציות הפופולריות ביותר בחנות שלה לאחר שהתגלה כי האפליקציה אוספת באופן סודי וללא רשות המשתמשים מידע אישי ורגיש שלהם השמור במכשיר הטלפון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
[shadow=red,left]שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הפרשה הזו לא רוצה להסתיים, כך נראה: גם דגמים מעודכנים של הפאבלט הטרי עלולים להוות סכנת התלקחות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
דגמים נוספים מהסדרה המפתיעה לחיוב של חברת Mediatek זוכים להופעות בכורה אצל Xiaomi ו-Realme - אבל יתכן מאוד שתעדיפו להימנע מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות נגן MP3. הוא צריך שיקליט באיכות סבירה (לדוגמא להקליט הרצאה ושיהיה אפשר לשמוע משהו) , שיתמוך בעברית , ושלא יעלה מעל 300 ¤. יש חיה כזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום המכשיר שלי מסרב להיפעל מכפתור ההפעלה הדרך היחידה להפעילו היא על ידי ביצוע reset... יש הצעות לתיקון? תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
קיוויתם שדגם ה-Premium החדש יביא לתמחור נמוך יותר עבור ה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Compact? לפי המידע העדכני המגמה היא הפוכה, למעשה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחירים-האירופאים-של-מכשירי-ה-xperia-z5-מאשרי/
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חברת Mediatek תשיק צמד שבב Helio P חדשים שינסו להתמודד עם המעבר האגרסיבי של המתחרה קוואלקום לטכנולוגיית ייצור חדשה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני מקווה שפה יוכלו לעזור לי. למה בפוקט לא ידעו. אני רוצה לראות סרט מלא בנוקיה N82. להוריד מהאיכות לא בא בחשבון כי אנ י מחבר לטלוויזיה ורואה את בטלוויזיה (יש הרבה זמן בעבודה). עכשיו בלי קשר אם אני מחבר לטלווייזה או לא מתי שהסרט מגיע לאקשן מהיר כלומר תמונה דינאמית ומורכבת יש מלא תקיעות שהורסים את הצפייה. ניסיתי אם core player וסמרט מובי שנחשבים הטובים ביותר - שניהם כשלו. מישהו יודע מה הפתרון ? איזה נגן צריך ? אולי מקודדים? אולי ה n-series לא חזקים מספיק להציג סרט שלם ? (היה לי גם n93 שסבל מאותה בעיה)
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי אשמח לסיוע בקניית טאבלט עבור לימודי הנדסת מכונות. עד 5000 ש"ח עוד לפני ההתלבטויות, מעניין אותי כמה מומלץ לדעתכם להגיע עם טאבלט ללימודים? האם שווה להתייחס אליו כתחליף למחברות או כמחשב בפני עצמו? אני מתבלט בין הsurface לipad. בעיקר קשה לי להבין מחיפושים מה יותר נוח מבחינת השימוש בעט.. אם מתייחסים לטאבלט כמחשב אני מאמין שעדיף מערכת הפעלה של מיקרוסופט אבל אשמח לדעת אם יש כאלו שחושבים אחרת. בנוסף יש את גלאקסי ולנובו אבל עליהם פחות בדקתי. תודה מראש, עידו רותם
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הIPOD 32GB ואני מת להתקין עליו כבר עברית וכל מיני משחקים. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שמסביר איך עושים את כל התהליך? תודה
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
המותג Archos מתחדש עם סמארטפון שמנמן בעל סוללה גדולה מאוד ומיגון IP68 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני משתמש סאמביאן כבר הרבה זמן ,אבל רק היום נידהמתי לגלות שאין שעון עצר בסאמביאן ,היתכן שלנוקיה מעפן s40 יש ולנוקיה מיתקדם עם מערכת פתוחה אין ? בקיצור יש למישהוא תוכנה של שעון עצר ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם לי ולאחי נהרסו טלפוני ה3220 של נוקיה. אנחנו פאנבויס של נוקיה (כל המשפחה שלנו), בכל מקרה, אין לסלקום את ה3220 במלאי לכן הם מציעים את הטלפונים החלופיים הבאים: NOKIA 6070 (שהוא ממש דומה לטלפון שלנו) NOKIA 6085 (שדיי ישן, אבל תכונות לא רעות, אין להם את ה6125) SAMSUNG E250 (פשוט עם רדיו, ומסך 65) ולבסוף, הMOTOROLA Z3 (עיצוב יוקרתי ומצלמה 2מגה-פיקסל) אני דיי מתעניין בMOTOROLA, עם 2 מגה פיקסל, סליידר וביקורות טובות, אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. אור כהן
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נציגי האתר ZDNet לא קיבלו את האזכור - והעלו לרשת סרטון היכרות עם הסמארטפון המסקרן החדש לפני שזה הוצג בצורה מעשית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני כמה ימים אוזניית בלוטוס , בגלל הקרינה של הסלולרי. הכל מצוין איתה נוחה והכל אבל בסוף השיחה אין לי מקום לשים אותה. בכיס זה יהרס , אני לא מסתובב עם תיק , ובד"כ אני עם T-SHIRT ללא כיס. יש לכם רעיונות? תודה , טל.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי אייפון 4G שיש לי בעיית מיקרופון בזמן דיבור בשיחה, אך שאני מקליט אז אין בעיה, אפילו החלפתי את המיקרופון בחדש וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. עשיתי RESTORE והבעיה עדיין נשארה, יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה? ואני מדגיש זה קורא רק בשיחות.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Y300 של חוואי לאחר חפירה ארוכה בפורומים הצלחתי לעשות לו רוט. אני לא מומחה וזו הפעם הראשונה. לגבי רקוברי- יש משהו מומלץ ונוח? ניסיתי אפליקציה לא זוכר את שמה, וקיבלתי דף לבן מלא סימני טקסט משונים. תכלס' יש משהו מומלץ ונוח? תודה
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-