עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by slip,

לCOWON ייצא מתישהו את הCOWON IAUDIO A3 שיהיה קפיצת מדרגה יחסית לA2 שיהיה ממש מבייש(לעומת מה שA3 מציע) הוא יתמוך בהרבה פורמטים ויהיה לו מסך בעל 16 מיליון צבעים,יהיה ניתן להקליט דרכו וידאו מממיר VCR וממצלמות,וכל מה שהיה אפשרי בA2 ביותר איכות - בקיצור תותח חדש מבית COWON הנה קישור http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=12604 ועוד דבר בקוריאה כבר יצא הQ5 רק שאני לא מבין קוריאנית אז אני לא יכול לבדוק עליו-אם מישהו מבין ויוכל לתרגם הנה לינק http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=B04&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=B&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=B&desc=asc&no=100&bmenu=B

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nim901,

הי, אחותי קיבלה איפוד ואני רוצה להעביר לה שירים, היא כבר העבירה מהמחשב שלה כמה שירים לאיפוד ועכשיו כשאני רוצה להעביר מהמחשב שלי אז אני מקבל הודעה (מפגרת ביותר) שהאיפוד יכול להסתנכרן רק עם ספריה אחת (או משהו) ואז אני צריך למחוק הכל כדי להעביר שירים מהמחשב שלי, איך אפשר להתגבר על הטימטום הזה?!#@34 ידעתי שהאיפוד נכה אבל עד כדי כך!?#

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by asaf16,

אז ככה, לקראת גיוסי הקרב ובא (לא בטוב), הגעתי למסקנה שאולי אני כן צריך נגן mp3. אין לי ממש תקציב ואני לא ודע מה מומלץ ומה לא, אז בואו נגיד שיש לי איזה 2000 שקל לשים על זה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלי. אני צריך באיזור ה10 ג'יגה למוזיקה שלי, ועדיף שהוא יהיה צבעוני, כי לא כדאי להישאר מאחורה, כן? והסוללה צריכה להיות סבבה (בסבבה הכוונה היא לאחת מהיותר חזקות בשוק) ואיכות שמע- טוב, ברוב הנגנים היום כבר כמעט אין הבדל לא? שיהיה בעל ממשק נוח, ושיקרא עברית. איך האייפודים החדשים? קוראים עברית? הבנתי שיש להם תצוגה נורא בהירה ובטריה שמחזיקה עד 20 שעות רצוף. תודה מראש לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by sagi_10,

שלום לכולם ! אני טס בקרוב (יחסית 16.8 ) לארה"ב ואני מתכוון לקנות נגן שיחזיק כמה שנים טובות . אז ככה הדרישות הם : *מסך 2.5 - 2.0 אינטש . *בטריה שתחזיק לפחות 15 שעות . *לפחות 12GB זיכרון פנימי . *תמיכה טובה בוידאו . *אפרות הטענה מקיר . (אפשרי כתוסף ) *קל משקל ( לא מעל 130 גרם ) *לא גדול במיוחד . אני חייב לציין שראיתי את ה- ZVM אצל חבר...והוא ענק...ענק ענק , ואני לא בטוח שאני רוצה נגן כל כך גדול ! , אבל אני מניח שעם אין אופציות חלופיות... אני אהיה חייב "להתפשר" עליו . הצעות אחרות יתקבלו בברכה !

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. איזה נגן נייד מבוסס דיסק קשיח מכיל dac הכי איכותי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני קונה DVD נייד , אני צריך המלצות , תקציב - 400-1400. אפילו שיהיה זול ואיכותי. שיקרא DIVX. תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by Vissor,

קראתי הרבה ביקורות על nokia n95 ורובן אומרות שהסוללה שלו חלשה ומרזיקה מקסימום יום...אם למישהוא יש פה אותו אני אשמח לדעת אם זה באמת ככה? , יש לי אפשרות להביא אותו בסביבות ה 1600-1800 שח אז אני לא יודע אם לקחת אותו בגלל הבעיה אם הסוללה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by OSTM,

שלום, אני רוצה לרכוש אייפוד, שתי הגרסאות שאני מתלבט הן ה30 גיגה וה60. אני רואה פער מחירים עצום בין החנויות השונות שבהן אני עושה סקר שוק.. מישהו יכול לתת לי המלצה למקום טוב ושווה? האם להתעקש לקנות ממקום שמביא את המוצר דרך יבואן? או שעדיף יבוא פרללי? האם זהו הגורם היחיד שגורם לפער המחירים הזה? ומה צריך לבדוק בשביל לדעת שאני באמת מקבל את הדגם הנכון מהדור הנכון? תודה מראש. ( ובבקשה בלי תגובות של, "תקנה אייריבר/כל חברה שונה )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. לאחרונה נשבר לי המסך של הנגן ואני רוצה לתקן מי יכול לתקן לי אותו? האם יש נותני שירות מורשים? או אולי מעבדות פרטיות מסוגלות? אשמח לקבל כתובות מספרי טלפונים וכדומה ליצירת קשר תודה גיא

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by yosisharaby,

שלום לכולם יש לי MP4 והחיבור לאוזניות הוא לא רגיל! הכניסה של האוזניה למכשיר דקה וקטנה מישהו יודע איך קוראים לחיבור מסוג זה? ואם נדיר למצוא כאלה אוזניות עם חיבור כזה! ? _________________

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות מקלט RBT2001וRoyaltek במחיר 400 שקל בערך ולהשתמש בו כמקלט ל-N73 שלי(אני לקוח סלקום)...יש לי חבילת גלישה ב-N73 של 100 מגה (חבילת חובה) הורדתי את התוכנה לפלאפון והורדתי סתם מפות להסתכלות השאלה אם אני אפעיל את התוכנה בלי לשלם לסלקום כל חודש עם המקלט שלי זה יהיה בסדר ויעבוד כמו שצריך? או שתהיה איזה בעיה..? תודה....

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  13. כרגע אני עם ה-6230 שלי ועד אתמול לא היו לי בעיות איתו, אבל פתאום כמה חברים אמרו שיש לי מכשיר מאוד ישן (הם עם כל ה-V3X וה-K800 שלהם). פתאום, באמת שמתי לב שהגיע זמנו של המכשיר ובעוד כ-6 חודשים אני מסיים לשלם עליו (69 ש"ח לחודש בסלקום ). השאלה היא, האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מכשיר חדש בכ-2000 ש"ח או שכדאי לחכות למכשירים חדשים ומעניינים? אם כן, על מה אתם ממליצים? חשוב לי נגן MP3 איכותי, ממשק ידידותי ומהיר (N73 = איטי להחריד!), מצלמה מספקת וכמובן סוללה חזקה. E65? W800?1 בעוד כ-3 חודשים אני מתגייס, אז אולי עדיף לקנות אחרי הגיוס?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  14. היי יש לי כר כמה שנים נגן MP3 של IRIVER H320 נגן מעולה רק לצערי בזמן האחרון הסוללה סובלת מאפקט הזיכרון ובקושי עובדת. בגלל שאני לא יכול לרכוש באינטרנט נישאר לי רק לקנות סוללה חדשה דרך באג שיעשו את זה תמורת 450 שח או משהו כזה וזה הרבה לדעתי. או שיש אפשרות לקנות באיזה חנות סולאן או משהו סוללה ולהרכיב אותה בעצמי. הסולאן האלו לא ניראים לי אמינים. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וחשבתי כבר על נגן חדש וכעת יש לי רעיון לקנות נגן של ARCHOS ואני די אוהב את כל הנגנים שלהם (רק חבל שבשביל להקליט מהטלויזיה נידרש לקנות תחנת עגינה מעפנה) הנגנים לדעתי כולם טובים אבל יקרים. בכל אופן אני טס בחודש הבא להולנד וראיתי שמוכרים אותו בדיוטי פרי אך לצערי לא רשום שם מחירים. כך גם אני לא יודע איפה לחפש מ…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. אני מעוניינת לרכוש מחשב כף יד ואני מתלבטת בין שני המכשירים של asus 696 או asus 639 . מבחינת התקציב שניהם פחות או יותר אותו מחיר (הבדל זניח). אני יודעת שצורתם שונה במקצת אך מה עדיף מבחינת איכות ,פחות תקלות ,קליטה טובה של gps ,זמן סוללה,ואריכות חיים. בקיצור אם יש לכם אפשרות לציין הבדלים בין המכשירים ולבסוף לתת המלצה מה עדיף ?. תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. יש לי איפוד מיני 4 GB הוא עושה לי בעיות אם הITUNES. אני רוצה להוסיף שירים דרך, העתק הדבק לכונן של האיפוד, עשיתי את זה (הכנסתי תיקייה עם שירים לדף הראשי בכונן של האיפוד ) דרך העתק הדבק. אבל האיפוד לא קורא את זה, הכוונה לזה שאני לא מוצא באיפוד עצמו את התייקיה או את השיר. מה אני יכול לעשות? הבעיה בITUNES היא שלא משנה מה, בספרייה הראשית, יש מלא שירים ( כאילו התוכנה חיפשה את כל השירים במחשב ושמה אותם שם,) וזה אוטומטי מוסיך לי לאיפוד אותם. ואני לא יכול להוסיף ממקום אחר.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  17. אהלן, אני קונה עוד היום נגן MP4, ב99.9% את הZVM שאני כבר ממש ממש ממש סגור עליו [בעיקר בגלל פוקט ופיקה007 מהפורומים, ומהREVIEWS, ובגלל שהוא זכה בפרס הנגן הכי טוב לשנת 2006], ואני רוצה לשמוע גם את דעתכם..! האמת הZVM הוא הוא הנגן הכי משתלם וטוב למחיר שלו? אני קונה אותו ב192$ בניו-אג למי שראשי התיבות לא מדברים אליו: Creative Zen Vision: M

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להעביר שירים http://img174.imageshack.us/img174/9611/srerz3dm0.jpg חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה http://www.ipodhacks.com/forums/showthread.php?t=1271 נראה לי שפה הפיתרון לבעיה אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות I was having the same problem. What happened, in my case, is ITunes 7 and XP and my ipod didn't play well together. Went looking for all sorts of help, no one had any, so I simply uninstalled itunes and downgraded back to itunes 6 and have had 0 problems. If you do this, google itunes 6, find a download site that is NOT apple. dl it. Uninstall your current itunes (that is IF you are using the new 7) completely. There is a folder for i…

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by e.s,

אפשר לעשות את זה? איך עושים את זה ? מישהו יכול להביא לי איזה קישור לשדרוג הזה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

היי מישהו מכיר את המכשיר הזה? יש לי הצעת שדרוג זולה יחסית בעקבות תקלה ב3100...איך הוא בנוחות ושאר הדברים הבסיסים? (פחות מעניין אותי כל הפונקציות המתקדמות) תודה!

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by -SainT-,

אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by DJPOWER,

למישהו יש רוקבוקס בעברית לנגן הנ"ל? ואם אפשר הסבר איך מתקינים אני ישמח. צירפתי לינק עם קישורים לרוקבוקסס מאתר של IAUDIOPHILE http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=10349&page=28 תודה רבה מראש

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. היי אני מאוד מתלבט לאיזה פלאפון להחליף ברשת אורנג'. אני עוקב הרבה זמן כבר אחרי SE ואחרי הווקמנים שלה בגלל הנגן המעולה ובגלל פונקציית זיהוי השירים, אבל לא מצאתי אף עיצוב שעושה לי את זה. יש כמובן את הW610I אבל אני בספק אם הוא יצא לאורנג', וגם המסך לא נראה מספיק. ההתלבטות כרגע היא בין K800I לבין הסימביאנים. אני חייב לומר את האמת - אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאני ולכן אני לא מבין מה מיוחד בהם. נאמר לי גם שאיכות המוזיקה בK800I זהה לזו שבווקמנים. אבל K810I קורץ לי יותר בגלל כל השטיקים שתוקנו. בקיצור אני אשמח לעצה כאן. אגב, אני לא הולך לקנות שום פלאפון מחנות פרטית. אתם לא מאמינים איזה תכנית יש לי באורנג'.. בערך יותר מ50 אחוז על כל פלאפון אז הרי לכם. תודה רבה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  24. שלום. אחי מעוניין לקנות GPS. אבל יש בעיה אני והוא לא יודעים את המחירים של הGPSים בשוק, זאת אומרת לא יודעים מה הכי יקר מה הכי זול ובקיצור את מחיר השוק. יש לכם משהו להמליץ שלא יעבור את ה1500 בערך אם זה קצת מדיי אשמח אם תודיעו לי. חשוב שיהיה מדויק והכי טוב שניתן להשיג לתקציב הנוכחי

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  25. שלום, שמעתי שיש דרך להפוך את המחשב כך יד (יש לי MIO 350) לשלט אונברסלי. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים