עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Singularity,

האם אפשר לשלוח איימייל למשל מGMAIL ולצרף תמונה מהפלאפון? אם אני אתקין ערכת מפות עם מפות של חו"ל אני אוכל לעבוד עם זה בחו"ל בלי השירות GPS של סלקום או אורנג?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  2. קניתי לפני כשבוע את המטען הנייד מבית פיליפס מדגם SCE4430 ב399 שקל. מקבלים ערכה מאוד נחמדה שכוללת את המטען עצמו, מטען USB שמתחבר לחשמל קבל USB שבקצהו נשני יש מקום להכניס פלאגים שונים(שמתאימים למכשירים שונים ומגיעים עם תושבת גומי שמחזיקה אותם ביחד), וופאוץ' קטן בשביל שכול העסק לא ילך לאיבוד. *כמובן שניתן להשתמש בכבל הטענה מקורי שמגיע עם המכשיר(הכוונה לכבל (USB. הערכה עצמה מאוד אלגנטית ולא מסובכת לשימוש. מטעינים את המטען הנייד במשך כ 5 שעות+ ומוכנים לצאת לדרך. הסיבה שאני בכלל בחרתי לכתוב את הביקורת הזאת כי המטען הזה מצליח להתבלט באופן מיוחד לשלילה. המטען מבטיח עד 30 שעות הטענה, בפועל המקסימום שאני הצלחתי להגיע אליו היה קרוב ל 4 שעות וחצי. אני הצלחתי לטעון את הפלאפון שלי(N82…

3. Started by omrialon,

היום אחרי כמה חודשים שלא נגעתי באייפוד שלי החלטתי לשים עליו כמה שירים (הוא היה ריק לפני) , אז שמתי עליו דרך האייטונס והכל היה סבבה שמה ושהדלקתי אותו לא היו שמה שום שירים והוא נשאר ריק, למרות שבהגדרות-> אודות רשום שהוא לא ריק ויש עליו מידע. מה לעשות?? ניסיתי לעשות איפוס דרך האייפוד עצמו וזה עדין נשאר ריק. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. Started by סל מיחזור,

יש לי כמה תחנות שנקבעו מזמן , אני מנסה למחוק אותן ולהוסיף אחרות וזה לא עובד. האם יש בנמצא מדריך טוב איך מבצעים את הפעולה הזאת? תודה רבה

5. שלום, יש לי one plus 6t שמעולה בשבילי, החיסרון שלו זה שאין לו טעינה אלחוטית, שוקל לקנות מתאם? כדאי? חברות מומלצות? למה לשים דגש?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  6. קהל חובבי הסמארטפונים ממש לא נוטר טינה ליצרנית הקוריאנית על כשלונו הבטיחותי המפתיע של ה-Note 7, כך נראה לכתבה

7. Started by puvsc,

על נגן שמנגן גם HD....

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  8. דגם ה-Mate X המשוכלל הופך רשמי בשוק הסיני, עם מפרט ומחיר סופיים ורשמיים לכתבה

9. Started by MODY69,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html הפרטים מעורפלים מאד בכתבה. מישהו שמע על זה משהו מעבר למה שכתוב בכתבה?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  10. תתחבר ל NOKIA 6100 עם המתאם הזה: http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1418.php אם יש מתאם יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  11. מכשיר הדגל האקזוטי הבא של היצרנית הסינית מתקרב במהירות לכתבה

12. שלום לכולם. אני מחפש מכשיר סוללרי פשוט מאוד שישמש אותי לשיחות והודעות sms בלבד, מכשיר מאוד בסיסי. מישהו מכיר מכשיר מומלץ ? אציין כי דרוש שלמכשיר תהיה קליטה כמה שיותר טובה, שכן רוב הזמן אני נמצא במקום בעייתי מבחינת קליטה. מבחינת התקציב, נניח שעד 500 ש"ח אך אני מעדיף לשלם כמה שפחות. בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  13. אני אשמח למדריך או עזרה איך לצרוב את העברית על המכשיר!! תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. Started by Mesatla,

הטלפון הסלולארי K610I המערכת הפעלה בכותרת לא עובד כלום עזרה? .. התקשרתי לנציג שלח לי תוכנה שלא עובדת

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Iv0ry,

מישהו ניסה לשחק rayman jungle run או nfs most wanted? זה ממש איטי ואני לא מבין למה..

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Yonatan-A,

אהלן. אני טס לארה"ב בשבוע הבא, ואני רוצה לקנות לעצמי שם נגן חדש. אני רוצה שהוא יעלה בערך עד ה500 דולר (עדיף פחות). מבחינת וידאו, זה פחות חשוב לי מאיך שהנגן נראה נגיד, או מאיכות השמע שלו. הדבר שהכי חשוב לי, זה חיי בטריה. אני ממש צריך נגן שיוכל לעבוד לי הרבה זמן. בקיצור, אני אשמח להצעות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by The Dom,

חשבתי שכבר היה אמור לצאת הN95 באורנג'... ועדיין-- לא יצא. חיפשתי בפוקט על תאריך השקה בארץ ( ברשתות הגדולות) ולא מצאתי כלום... יש למישהו כיוון/תאריך כמה שיותר מדויק?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. Started by MasterOfMuppets,

בריטי זקן ומשועמם לפני 15 שנה המציא רדיו שעובד על קפיץ, בלי סוללות בכלל. עכשיו הוא שם את הפטנט שלו לשימוש בנגן MP4. כתבה בוואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1152080 נראה לי חמוד מאוד. גם אם טיפה גדול והכל... הקץ לטרקים בהודו בלי נגן!

19. Started by Mr. 24,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הפירמוור של הסנסה (E260), ו... זה לא עובד לי. הורדתי את תוכנת העידכון של סנסה, שמתי את הנגן במצב MSC, וכשאני מחבר אותו למחשב לא קורה כלום... המחשב מזהה אותו, אבל לא קופצת התוכנה של העידכון. מישהו יודע למה? תודה רבה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Huawei ממשיכה בנסיונותיה לכבוש את השווקים המערביים לכתבה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  21. החברה מקווה לספק מכשירים חלופיים תקינים ללקוחות כבר בעוד שבוע לכתבה

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  22. שלושה יישומים נסיוניים של הענקית זמינים כעת להורדה - אחד לאנדרואיד, אחד ל-iOS ועוד אחד עבור שתיהן יחד לכתבה

23. יש לי mp4 ואני רוצה להיכנס לקבצי מערכת אני רוצה להתקין xp יש לי שם512/1024mb איך אני רואה את הקבצי מערכת אני רוצה לפרמט אותו

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by YohaiM,

זה רק אצלי,או שיש בעיה רוחבית? ההגדרות נשארו אותו דבר,ואין לי גלישה,אלא רק WIFI.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. שלום לכולם.., אני חדש כאן.. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה, וידאו ותמונות.. עכשיו ראיתי שני דברים בבאג שדי מצאו חן בעיני.. 1. Ipod Touch 8GB הדור השני 2. מבוסס זיכרון פנימי iAudio/Cowon O2 16GB עכשיו שניהם עולים 1,199 ¤. - המחיר שאותו אני מוכן להוציא.., לא אגורה יותר. עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב ומה יותר איכותי או נוח לשימוש, אני לא מדבר על יופי!!.. בעיקרון בשניהם מסך מגע, באייפוד הזיכרון יותר נמוך ומסך יותר קטן.., אבל יש בו אינטרנט ומשחקים (-שאני לא יודע מה האיכות שלהם ועד כמה הם יהיו בשימוש). בקיצור על מה אתם ממליצים מבין השתיים, או שאם אתם מכירים משהו יותר טוב באותה סביבת מחירים גם עם מסך מגע. אז על מה אתם ממליצים, מה אתם הייתם קונים?.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.