עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by LOOSE,

אני מחפש לקנות מכשיר GPS שיהיה מדוייק ביותר עם סוללה חזקה מאוד (הכי חשוב) כי זה לקטנוע אז אין איפה להטעין וכמה שפחות שטויות כמו נגנן MP4 וכד'

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. יהיו הפתעות? אירוע ההשקה המרכזי של גוגל עבור מכשירים חכמים לשנת 2019 עומד להתחיל ולחשוף לנו את כל התוכניות לכתבה

3. Started by Roee Ilouz,

אני רוצה לקנות טלפון חדש, לא יקר רצח (מתחת ל3000) ולא אוהב אייפון, אני רוצה מצלמה טובה, מסך טוב, טעינה מהירה (לא חייב טעינה אלחוטית), מסך טוב וכו... מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. שלושה יישומים נסיוניים של הענקית זמינים כעת להורדה - אחד לאנדרואיד, אחד ל-iOS ועוד אחד עבור שתיהן יחד לכתבה

5. החברה מקווה לספק מכשירים חלופיים תקינים ללקוחות כבר בעוד שבוע לכתבה

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  6. החברה מטאיוואן רוצה להמשיך להיות זו שמובילה את כניסת טכנולוגיית התצוגה המתקדמת אל המיינסטרים של תחום המחשבים הניידיםלכתבה

7. שלום יש לי אייפון 4G שיש לי בעיית מיקרופון בזמן דיבור בשיחה, אך שאני מקליט אז אין בעיה, אפילו החלפתי את המיקרופון בחדש וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. עשיתי RESTORE והבעיה עדיין נשארה, יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה? ואני מדגיש זה קורא רק בשיחות.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. בדגמים של נוקיה (לא היקרים) אם אתה מחפש באנשי קשר שם מסוים, כדי למצוא אותו אתה חייב להקליד את השם הראשון שהוא מופיע באנשי קשר, למשל אם יש לך שם יורם כהן, הוא יכול למצוא לך אותו רק אם רשמת יורם, אם תרשום כהן הוא לא ימצא. באיזה דגמים של טלפון (לא היקרים) יש אפשרות חיפוש באנשי קשר בין על ידי שם משפחה בין ע"י שם פרטי?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. שלום כחלק מהדיל של צה"ל וסלקום אני מנסה להחליט איזה מכשיר לקנות - אני לא בעניינים ולא בקי בכל היכולות והאפליקציות הקיימות. השימושים למכשיר מעבר לשימוש סלולרי הם סנכרון מיילים ויומן של גוגל (ג'ימייל וגוגל קלנדר), שמיעת מוזיקה, ואפליקציות שימושיות כמו WAZE, אפליקציות כושר גופני וכו'. מעבר לזה המכשיר צריך להיות עמיד יחסית - גם בהיבטי ילדים בבית שיכולים "לגנוב" אותו וגם בהיבט נפילות וכדומה. בעבר היה לי אייפוד טאץ' ואני פשוט לא סובל את הממשק של אייטיונס שצריך לעבור דרכו כדי לשמור קבצים על המכשיר. אמרו לי שהיום אין צורך בזה ולא ברור לי איך מסנכרנים את כל המידע עם מכשיר של אפל. ההתלבטות היא קודם כל בין סוני אריקסון W19 לבין הסמסונג/אייפון כשההבדל במחיר ביניהם אינו משמעותי מבחינת…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by IG,

שלום לכולם, הזמנתי מכשיר HTC ONE S מאמזון (ספק אמריקאי), ואני רוצה לדעת אם אני צריך מטען מיוחד ל220V... הזמנתי גם מטען נייד אסטרו 5600 שאני לא יודע עם מה אני יכול להטעין... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. תודה!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. אני מחפש נגן 2 גיגה. (עם אופציה להוסיף כרטיס ממשפחת ה SD) ה 2 נגנים הראשנים שחשבתי עליהם הם 1. iRiver E100 2. iAudio D2 בגיסאות 2 גיגה כמובן. ההפרש במחירים, זניח לדעתי. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by yosale,

שלום לכולם! האם יש אפשרות לקנות סוללה חזקה יותר לN82? תודה מראש!

14. Started by LIgor86,

אני מחפש מחשב כף יד עם בלוטות מה תוכלו להציע לי ושלא יהיה יקר

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. Started by guyby,

שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. Started by gameplan,

שוב תודה לכולכם המכשיר מצויין קטן וקל ובאותה מידה נח לשימוש נורא גם מבחינת תוכנה ותפריטים תפעול תיקיות פלייליסטים וכל זה וגם מבחינת החיצוניות שלו הנדסה מעולה פשוט הכל ברור ונוח, השמע בו פשוט מדהים הייתי בשוק מהרמת שמע הגבוהה גם על ווליום הכי גבוהה לא שומעים פגם אחד בקול,פשוט מעולה. הקליפס שימושי מאוד ובסך הכל אני נורא נורא מרוצה מהקניה הזאת והוא הגיע בדיוק בזמן כי יום ראשון יש לי נסיעה שאני צריך אותו אליה חח (רצוי לציין שהגיע הרבה יותר מהר מה14 יום המצויינים וואלהשופס שיחקו אותה) דבר אחד הוא שלמרות שהתקנתי את המכשיר עם דיסק ההתקנה ועדכנתי אותו עם העידכון שהסברתם עליו בפורום מהאתר של סאנדיסק בקשר לעברית עדיין העברית בנגן הפוכה..... אם מישהו יודע איך לפתור אני ישמח לשמוע. א…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. Started by epichorus,

GPS בלבד , ללא מחשב כף יד ושאפשר יהיה להתקין מפות. תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by RMX,

שלום, ברצוני לקנות mp3 חדש אחרי שהmp3 הנוכחי שלי שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי עושה הרבה בעיות עם המגעים. אני ממש אוהב את הmp3 הזה מבית חברת Sony Network Walkman , קומפקטי מאוד בעל 512gb ואיכות סאונד גבוהה. במחיר אני מוכן להשקיע אם צריך, הgb לא ממש חשוב לי אפילו 512 זה טוב אני גם לא מחפש שיהיה לו מסך גדול או משהו. אני מעוניין באיכות גבוהה, ושיהיה קטן שמתאים גם לריצה. תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by shibie,

אני רוצה לקנות נגן בסביבות ה-800ש"ח, אני שם דגש על איכות טובה, ועל באס חזק. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by urich,

אני שוקל לקנות מתנה לאחותי את הנגן בגרסת 2gb שעולה 400 שקל, אני די סגור על הנגן אז לא להעלות את כל עניין ה d2 האגדי. 1. השאלה הכי חשובה- רציתי לדעת איך התמיכה שלו בעברית (האם הוא תומך גם בשמות שירים ותקיות בעברית כמו שצריך או שרק התפריטים הם בעברית עילגת). 2. האם יש בארץ נרתיקים מתאימים עבורו. 3. איך המהירות שלו (מעבר בין שירים וכו', הדלקה וכו'). 4. האוזניות שמגיעות איתו שוות משהו? 5. האם הסיור בין הקבצים הוא רק על פי id3 או גם לפי תקיות. אני מעדיף את הm3 הזה על הסנסה c250 גם בגלל מה שקראתיי על איכות הקול שלו, גם בגלל שהוא מעוצב יותר גם כי התמיכה של הסנסה בעברית דפוקה למדי (ודופקת את המכשיר) וגם בגלל שהאיכות הכללית של הסנסה מרגישה בינונית (מה גם שראיתי הרבה החזרות של הנגנ…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. מכשיר archos 605 30 GB שנרכש בארה"ב- מתפקד תקין פרט לנושא ה wifi: האנטנה נדלקת, המכשיר מזהה רשתו כולל רשת ביתית, אני מזין לו את המפתח הנכון אבל... מקבל הודעת שגיאה שהחיבור נכשל. האם אני צריך להוריד firmware או תוכנה בתודה roni.sagi@gmail.com

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by Dr__MIKO,

הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)

23. מישהו שאני מכיר נוסע לשם, ולא מצאתי את המחירים באינטרנט. האייפונים שם סימפרי אז אם המחיר לא גבוה אני אקנה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by eliil1,

למה הוא כזה איטי בסרטונים? יש לו מעבד חזק,מערכת הפעה די טובה (למרות שבגרסה הישנה - 1.6) , אולי כשיצא אנדרויד 2.X למכשיר הזה הוא יהיה יותר מהיר? או שפשוט הממשק ששמו במכשיר תוקע אותו כ"כ ?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by NDR,

[glow=red,2,300]אהלן![/glow] מישהו ניסה כבר את האפשרות TV-OUT בנגן? אם כן אתם יכולים להעלות הדגמה של זה? תודה מראש! אגב מאילו מכשירים ניתן להקליט IN LINE עם הנגן?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.