גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המילון האנגלי-עברי המדבר בלינק המצורף: http://zap.co.il/search.aspx?keyword=topmate לא הצלחתי להבין אם יש לו יציאת אוזניות שאפשר להשתמש בה במקום הרמקול המובנה שהוא זוועתי,על פי הביקורות בזאפ של אנשים שקנו אותו.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מחפש GPS בתקציב של 1000-1500 ש"ח הדברים החשובים הם: - קליטת לווינים מהירה - זמן תגובה מהיר - כולל אביזרים לרכב - ואם אפשר גם מטען לבית תודה מראש נ.ב יש אפשרות גם למחשב כף יד עם התוכנה ומקלט GPS
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל במתנה אייפון 5S או LG G3 שניהם משומשים, מהמשפחה אני יכול לבחור מה בא לי הנטיה שלי היא ל5S כי אני עכשיו עם אייפון אבל איזה מכשיר אתם הייתם בוחרים? ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אחותי טסה לארה"ב ושם זה ממש זול כל הMP3 והדברים האלה... אז תמליצו לי על נגן MP3 טוב איכותי ב50 דולר לא יותר לא צריך שיהיה גם MP4 רק שינגן שירים כמו שצריך ושיהיה איכותי לא פחות מג'יגה אבל רצוי 2 ג'יגה אם אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר סוללרי פשוט מאוד שישמש אותי לשיחות והודעות sms בלבד, מכשיר מאוד בסיסי. מישהו מכיר מכשיר מומלץ ? אציין כי דרוש שלמכשיר תהיה קליטה כמה שיותר טובה, שכן רוב הזמן אני נמצא במקום בעייתי מבחינת קליטה. מבחינת התקציב, נניח שעד 500 ש"ח אך אני מעדיף לשלם כמה שפחות. בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
איך מגבירים את הרמקול בSAMSUNG S179? אפשר מדריך לזה?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
צמד המכשירים המגה-משתלמים הטריים של שיאומי קיבלו מחירים רשמיים בשוק הסיני - ומשם הדרך לחנויות המקומיות בישראל אמורה להיות קצרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם בסדרת ה-M200 יש בעיה או באג עם הסוללה שבערך שהיא בחצי הנגן כבר לא נדלק יש לי את הפירמוור האחרון, הנגן דיי חדש וזה כל הזמן ככה אז רציתי לברר אם זה רק אצלי או שזה אצל כולם ככה ? (יכול להיות גם שהסיגנאל שהנגן משדר לגבי מצב הסוללה לא נכון..?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מתרבות הידיעות על כך שמספטמבר ואילך יגיעו לשוק דורות חדשים של מכשירי הדגל. האם צפויה טעינה אלחוטית בסמארטפונים שעתידים לצאת עוד השנה?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מכשיר HTC ONE S מאמזון (ספק אמריקאי), ואני רוצה לדעת אם אני צריך מטען מיוחד ל220V... הזמנתי גם מטען נייד אסטרו 5600 שאני לא יודע עם מה אני יכול להטעין... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בלאק פריידיי כבר כאן: אמאזון גרמניה מציעה את השעונים Pebble ו-Pebble Steel במחירי מבצע מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/שעונים-חכמים-של-חברת-pebble-במחירים-מדליקים/
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך נגן שיהיו בו האופציות הבאות: - סוללה חזקה וניתנת להחלפה - זיכרון בטווח של 6GB. אפשר יותר אם ההבדל במחיר ובגודל הנגן הוא לא משמעותי - רדיו באיכות שמע טובה - יכולת הקלטה (טייפ מנהלים) - תמיכה בעברית - GUI (ממשק) נוח לשימוש - הנגן ישמש בגדול כנגן קבצי מוזיקה, טייפ מנהלים וכונן נייד - יכולת הרחבת זיכרון (עדיף עם כרטיסי SD) - אני די סולד ממסכי מגע אז עדיף בלי זהו בגדול... אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני אשמח למדריך או עזרה איך לצרוב את העברית על המכשיר!! תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שנה אחרי ההשקה עבור מכשיריה של אפל, המצלמה שיצרו אנשי האתר DxOMark הופכת זמינה לשימוש גם עם הסמארטפונים של מערכת ההפעלה הפופולרית ביותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
בריטי זקן ומשועמם לפני 15 שנה המציא רדיו שעובד על קפיץ, בלי סוללות בכלל. עכשיו הוא שם את הפטנט שלו לשימוש בנגן MP4. כתבה בוואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1152080 נראה לי חמוד מאוד. גם אם טיפה גדול והכל... הקץ לטרקים בהודו בלי נגן!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
GPS בלבד , ללא מחשב כף יד ושאפשר יהיה להתקין מפות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
זה רק אצלי,או שיש בעיה רוחבית? ההגדרות נשארו אותו דבר,ואין לי גלישה,אלא רק WIFI.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html הפרטים מעורפלים מאד בכתבה. מישהו שמע על זה משהו מעבר למה שכתוב בכתבה?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התחדשתי לי בכרטיס SD 2 ג'יגה, אבל בכל פעם שאני מכניס אותו הוא נפלט ויוצא אחרי שניה. אמנם ממש בקטן, אבל ברמה מספקת כך שהפלאפון כבר לא קורא את הכרטיס. למישהו הייתה את הבעיה הזאת\ מישהו יודע אולי איך לחזק את המקום של הכרטיס ככה שזה לא יצא?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אשמח להמלצות.. הקניה כנראה מארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם אפשר לשלוח איימייל למשל מGMAIL ולצרף תמונה מהפלאפון? אם אני אתקין ערכת מפות עם מפות של חו"ל אני אוכל לעבוד עם זה בחו"ל בלי השירות GPS של סלקום או אורנג?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי כמה תחנות שנקבעו מזמן , אני מנסה למחוק אותן ולהוסיף אחרות וזה לא עובד. האם יש בנמצא מדריך טוב איך מבצעים את הפעולה הזאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-