עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by moris,

היי! מהיכן אוכל להוריד תוכנת סינכרון להעברת אלפון ,צלצולים ועוד נתונים למכשיר מוטורולה W355 תודה!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by Kenny,

היי אנשים, אז היום קניתי את הנגן, 8gb היה לי ממש מוזר , שמתי את השירים עשיתי את העדכון של השירים דרך הנגן ושנכנסתי לשירים, הוא לא הראה לי תיקיות. כל השירים, בלי יוצא מן הכלל היו באותה התיקיה. ניסיתי לעשות עדכון גירסה, לחדשה ביותר שהורדתי מהאתר הרישמי.. שמתי את הקבצים בנגן, הפעלתי מחדש, הנגן נתקע, עכשיו הוא לא מגיב בכלל. אני נוסע לחנות להחליף אותו ורציתי לדעת אם לנסות שוב פעם לעדכן גירסה בשביל התמיכה בתיקיות? מה הסיכוי שהוא יתקע שוב? למה בכלל לא ראיתי תיקיות? פיספסתי משהו או שהוא פשוט לא תומך? תודה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  3. מישהו אמר לי שאפשר להוריד תוכנה שב-IRIVER H10 הייה אפשר לראות סרטים.. יש כזה דבר? תודה..

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  4. Started by zohar678,

קניתי פלאפון חדש מדגם נוקיה N85 דרך משווק מורשה של חברת פלאפון. לדעבוני אינני מצליח כלל לגלוש דרכו באינטרנט של חברת סלקום ואף לא באינטרנט האלחותי שלו. ההיתי אתמול אצל סלקום ובדקה את הפלאפון טכנאית שלהם שאמרה לי שהיא לא יכולה לעשות כלום משום שהטלפון נעול לגלישה ועלי ללכת לחנות שמימנה קניתי את הפלאפון. האם למישהו פעם היתה בעיה דומה? האם מישהו יודע כיצד לפתור בעיה זאת? האם יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שאני משתמש בסים דור 2 על מכשיר של דור 3.5? האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שחברת סלקום לא משווקת את המכשיר הזה? המכשיר שלי פתוח לכול הרשתות.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. גם תג מחיר שמתקרב ל-5,000 שקלים חדשים לא מרתיע את חובבי הסמארטפונים, שכנראה מתלהבים מאוד מהיכולת לאחסן חצי טרה-בייט של מידע במכשיר החכם המלווה אותם לכל מקום לכתבה

6. אני כבר שנים רוצה טלפון חדש, אבל אני מניח שקמצנות מסויימת עצרה מבעדי (אז חייל, היום סטודנט). חקרתי במכל מיני אתרים באינטרנט, השוויתי מחירים, הסתכלתי על קטעי וידאו על הממשקים השונים ברחבי יוטיוב, ואני לא יודע מה להחליט... בכל מקרה, התכונות שאני מחפש עושות לי רושם שהולך להיות לי יקר, אבל אני רוצה להגביל את עצמי עד 2800ש"ח, וכבר עכשיו אני אומר שלא חובה צג-מגע, למרות שזו בהחלט תוספת נחמדה (במידה והיא עובדת טוב ולא מקרטעת, כמו בחלק מהסרטונים שראיתי). התכונות לפי סדר החשיבות: נגן MP3 (לא משנה אם זה בא עם 8 ג'יגה או שאפשר להוסיף, העיקר שזה יתמוך במספיק מקום למוסיקה) חיבור WIFI לגלישה באינטרנט (זה גם מקל על החיבור למחשב שלי) משחקים (ופה אני מניח שיש יתרון לנוקיה ולמערכת ההפעלה של…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by MODY69,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html הפרטים מעורפלים מאד בכתבה. מישהו שמע על זה משהו מעבר למה שכתוב בכתבה?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  8. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אייפוד וידאו גירסה חמש וחצי לגירסה הרגילה? לפי מה שהבנתי בגירסה החדשה יותר המסך בהיר יותר ושיפרו את התמיכה בעברית ועוד כל מיני שיפורים אבל מה שמעניין אותי יותר הוא איך אוכל לזהות שהגירסה של הנגן שמוכרים לי היא אכן חדשה ושלא מוכרים לי גירסה ישנה יותר במחיר של גירסה חדשה? קיים זיהוי כלשהו על הקופסא או על הנגן?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by orninyo,

שאני מתקין את הדיסק התקנה של המכשיר זה תמיד נכשל שהוא מגיע smec flash usb חיפשתי אותו באינטרנט ולא מצאתי, אבל מצאתי הרבה שזה קרה להם וגם לא מצאו :-\ מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  10. הדגם הבא שאמור לשאת תג מחיר של פחות מ-600 שקלים יוכל להציע קפיצה בריאה בביצועים תודות לשבב עדכני של Mediatek לכתבה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  11. Started by rani,

שלום יש מידע מסתובב באינטרנט שכנראה אורנג' לא הולכת להשיק את הN95 החדש (ה8GB) ויש פרסומים ממקורות רשמים (אתרים העוסקים בסלולארים או אחרים) שאומרים שהשקה שלו היא לא בלעדית לסלקום... דיברתי אם איש או שתיים שאמרו לי שהם שמעו שאורנג' "כנראה" תשיק אותו עוד חודש.. ביורקום אומרים שכרגע אין צופי מתי הוא יושק באונרג' אם בכלל הוא יושק באורנג' והם לא הזמינו מכשירים מהם עדיין.. וחנויות\נציגי שירות של אורנג' אומרים גם שאין צופי להשקתו.. שאלתיי אליכם האם לכם יש מידע על בסיס בטוח אם אורנג' הולכת להשיק את הN95 8GB החדש? תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by IlyaN,

שלום, אני מחפש המלצה למקרן פיקו, האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by Paranoid,

יש לי אייפוד עם 30GB ואפשרות לצפות בסרטים תמונות וכו... איך אני יכול להעביר אליו למשל פרקים של סאות'פארק? תודה.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  14. כמה עולה איפון בבריטניה? והאם אפשרי לקנות איפון בארץ במחיר סביר? יש לי תקציב של אלפיים שקלים לאיפון סקין מגן מסך ופריצות מאמין שאני יכול אשמח לתשובה תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  15. שילוב בין שבב חסכוני, סוללה גדולה מאוד, מטען עוצמתי ותג מחיר עממי הופכים את ה-Vibe P2 לדגם מסקרן ביותר לכתבה

16. (ולא שאלתי איך המכשיר)

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. אהלן חבר'ה..לכל המשפחה המצומצמת יש סמסונג 555 של סלקום. תהיתי לי האם יש מתאם בלוטות' שמתחבר לפתח האוזניה של המכשיר (או כל מקום אחר) ושיאפשר לי להשתמש באוזניית בלוטות' כאילו המכשיר מגיע עם זה באופן טבעי..

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  18. יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. אני מפחד שהזיכרון של הטלפונים יתמלא. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by omri_ro,

במהלך ההתקנה מתקבלת ההודעה "duplicate provider Authority", מדובר בGALLERY 3D אאל"ט התקנתי בעבר את התוכנה אז אני מניח שפשוט צריך לנקות CACHE או משהו דומה רק שאין לי מושג איך עושים את זה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by yuvaldag,

מה הנגן עם איכות השמע הכי טובה (8-16G) לקנייה בארה"ב בתקציב של 150-300$? ומה עם אוזניות? 40-100$ כלומר רק איכות השמע חשובה לא חשובים דברים אחרים

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  21. Started by FARKASH7,

קיבלתי את הנגן היום, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש בגוגל עליתי על דיון שנראה לי רלוונטי אליי: http://forums.zune.net/533151/ShowPost.aspx מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את הנגן הזה מרגיש כבר עובד עצות מעולם לא נתקלתי …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  22. היי חברים! ביצעתי שדרוג למכשיר Samsung U900 Soul של אורנג'. המכשיר חדש לחלוטין!! התקבל לפני שבוע בלבד (!) מהחברה. קנו לי Iphone וכמו שמשתמע אני לא ממש צריך את הסמסוג.. בכמה אני יכול למכור אותו? ואני מדבר על המחיר המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו.. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by אור כהן,

שלום לכולם לי ולאחי נהרסו טלפוני ה3220 של נוקיה. אנחנו פאנבויס של נוקיה (כל המשפחה שלנו), בכל מקרה, אין לסלקום את ה3220 במלאי לכן הם מציעים את הטלפונים החלופיים הבאים: NOKIA 6070 (שהוא ממש דומה לטלפון שלנו) NOKIA 6085 (שדיי ישן, אבל תכונות לא רעות, אין להם את ה6125) SAMSUNG E250 (פשוט עם רדיו, ומסך 65) ולבסוף, הMOTOROLA Z3 (עיצוב יוקרתי ומצלמה 2מגה-פיקסל) אני דיי מתעניין בMOTOROLA, עם 2 מגה פיקסל, סליידר וביקורות טובות, אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. אור כהן

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. נציגי האתר ZDNet לא קיבלו את האזכור - והעלו לרשת סרטון היכרות עם הסמארטפון המסקרן החדש לפני שזה הוצג בצורה מעשית לכתבה

25. ליצרנית היפנית יש סמארטפון מוביל חדש ומעניין ששומר על רזולוציה גבוהה יותר מאלו של המתחרים - אך גם תופח משמעותית בתג המחיר ביחס לקודמו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים