עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by F430,

בקשר לעדכון אחרון לבלאקברי מישהו יודע מתי יצא עדכון בעברית ? ומה אפשר לעשות בקשר לחנות אפלקציות איזה פתרון יש לזה?ן

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by Levcog,

אני מחפש שלט לאייפוד 80 ג'יגה שלי. לא משהו יותר מדי יקר, בטווח של 100-250 ש"ח. שיתן לי את הפונקציות המינימליות. תודה מראש, Levcog

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by iem,

לרכישת ZEN VISION M 30GB בצבע לבן... למישהו יש חנות בארה"ב שהוא מכיר והיא אמינה וממש זולה לכך ? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by ac1240,

יש ברשותי LG Chocolate KG800 ואני לא זוכר את הסיסמא של הפלאפון (זה אותו הסיסמא גם לBLUETOOTH) איך אני יכול לאפס את הסיסמא ??

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  5. שנה אחרי ההשקה עבור מכשיריה של אפל, המצלמה שיצרו אנשי האתר DxOMark הופכת זמינה לשימוש גם עם הסמארטפונים של מערכת ההפעלה הפופולרית ביותר לכתבה

6. קניתי לפני כשבוע את המטען הנייד מבית פיליפס מדגם SCE4430 ב399 שקל. מקבלים ערכה מאוד נחמדה שכוללת את המטען עצמו, מטען USB שמתחבר לחשמל קבל USB שבקצהו נשני יש מקום להכניס פלאגים שונים(שמתאימים למכשירים שונים ומגיעים עם תושבת גומי שמחזיקה אותם ביחד), וופאוץ' קטן בשביל שכול העסק לא ילך לאיבוד. *כמובן שניתן להשתמש בכבל הטענה מקורי שמגיע עם המכשיר(הכוונה לכבל (USB. הערכה עצמה מאוד אלגנטית ולא מסובכת לשימוש. מטעינים את המטען הנייד במשך כ 5 שעות+ ומוכנים לצאת לדרך. הסיבה שאני בכלל בחרתי לכתוב את הביקורת הזאת כי המטען הזה מצליח להתבלט באופן מיוחד לשלילה. המטען מבטיח עד 30 שעות הטענה, בפועל המקסימום שאני הצלחתי להגיע אליו היה קרוב ל 4 שעות וחצי. אני הצלחתי לטעון את הפלאפון שלי(N82…

7. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! חבר שלי אמר לי שאפשר לשלוט על מכשירי חשמל כמו DVD, טלווזיה, וידאו, ומקרן וכו' דרך הבלוטוט' דרך שלט רחוק או משהו כזה. רציתי לדעת איך עושים את זה אם צריך איזה תוכנה ואם אפשר בכל סלולרי אם בלוטוט'. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  8. Huawei ממשיכה בנסיונותיה לכבוש את השווקים המערביים לכתבה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. Started by J S Bach,

היי, התחדשתי בGPS של MIO דגם S505 והתוכנה שלו למחשב קורסת אחרי כמה שניות. יש פיתרון? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  10. אחותי טסה לארה"ב ושם זה ממש זול כל הMP3 והדברים האלה... אז תמליצו לי על נגן MP3 טוב איכותי ב50 דולר לא יותר לא צריך שיהיה גם MP4 רק שינגן שירים כמו שצריך ושיהיה איכותי לא פחות מג'יגה אבל רצוי 2 ג'יגה אם אפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  12. דגם N7000 קראתי קצת חומר ברשת ואני לא היחיד עם הבעיה בגדול הכרטיס רשת שלו מזה רשתות ובגלל שיש לי סיסמה רק לרשת שלי אז רק לזה אני מנסה ליתחבר וזה לא מצליח לפי מה שהבנתי צריך לעשות משהו בראוטר אבל לא יודע מה בתודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  13. גוגל הסירה אחת מן האפליקציות הפופולריות ביותר בחנות שלה לאחר שהתגלה כי האפליקציה אוספת באופן סודי וללא רשות המשתמשים מידע אישי ורגיש שלהם השמור במכשיר הטלפון לכתבה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. צמד המכשירים המגה-משתלמים הטריים של שיאומי קיבלו מחירים רשמיים בשוק הסיני - ומשם הדרך לחנויות המקומיות בישראל אמורה להיות קצרה לכתבה

15. שאלה למבינים - האם האלטרנטיבה הבאה בתור (כיוון של - D2 אין רמקול מובנה - וזו פונקציה חשובה בשבילי) , היא ה - E100 של IRIVER , איך הוא מבחינת התמיכה בעיברית ,עידכון גירסאות קושחה , איכות וידאו (מסך פחות טוב מ - D2 ? ) , תקיעה (במהלך העבודה) , משך חיי סוללה , אמינות (!!!) , וסתם שאלה אחרונה - האם ה - D2 תומך ברמקולים חיצוניים (מבחינת הספק - לפחות 1W) , חיבור מתאים ובמקרה שכן - איזה רמקולים מומלצים ? (עוד אחת...) - ה - E100 נראה עם ביצועים קרובים מאד ל - D2 , שניהם קוראניים אז למה כזה הבדל משמעותי במחיר ? האם ככלל IAUDIO טובה מ - IRIVER או סתם שיקולים שיווקיים , או שבאמת ה - D2 הוא ליגה אחרת ? בתודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  16. Started by OutRaGe,

שלום רציתי לדעת אם בסדרת ה-M200 יש בעיה או באג עם הסוללה שבערך שהיא בחצי הנגן כבר לא נדלק יש לי את הפירמוור האחרון, הנגן דיי חדש וזה כל הזמן ככה אז רציתי לברר אם זה רק אצלי או שזה אצל כולם ככה ? (יכול להיות גם שהסיגנאל שהנגן משדר לגבי מצב הסוללה לא נכון..?) תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by wooper,

שלום יש ברשותי motorola razr model v3x

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. Started by kobibo,

מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  19. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by elizool99,

לקנות SGS2 עם GINGERBREAD או ICS? אני לא יודע מה עדיף ואם אני קונה אם GB תהיה לי אפשרות בפלפון לשדרג ל4? ו4 יצא רשמית לSGS2 כי קראתי בכמה מקומות שכן אבל עדיין בכל האתרים שרושמים תכונות על הפלפון רשום שהגרסא שבו היא GUNGERBREAD

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  21. נתונים עדכניים מצביעים על שליטה מוחלטת של החברה הקוריאנית בשוק, גם בתחום היקר וגם בתחום המוזל לכתבה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by elad76,

יש לי את 6680 כבר שנה ורק עכשיו התחלתי לגלות כמה איכות הקול שלו טובה..בדקתי את זה עם נגן MP3 אחר והאיכות הייתה הרבה יותר טובה.. אני משתמש באוזניות שבאות איתו...

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by roKp,

שלום, אני מחפש נגן שתומך בעברית בצורה תקנית, ושהבטריה שלו תשרוד שעות רבות. בעיקרון אני חשבתי על ה-Meizu M6, ה-iRiver E100 או ה-iAudio i7. אני לא יודע איזה מהם תומך בעברית, ואני חושב על לקחת נגן בנפח של 4 או 8 ג'יגה. האם יש אופציות אחרות, ועל מה כדאי לי ללכת? תודה!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by mikezaush,

אני רוצה לקנות psp אך בגלל שלל הגירסאות והחבילות שיש באתר zap אני לא יודע מה עדיף. בגדול אני רוצה שהקונסולה תהיה בעלת יכולת העלת משחקים דרך כרטיס הזכרון , אז אם משהו יוכל לשלוח לי לינקים זה מאוד יעזור לי. תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by epichorus,

GPS בלבד , ללא מחשב כף יד ושאפשר יהיה להתקין מפות. תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.