גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל להזמין אחד כזה. למישהו יש ניסיון עם טעינה אלחוטית? (נקסוס 4 אם זה רלבנטי) ועוד שאלה בנושא - האם יש משמעות לאיכות המוצר? (סיני פשוט מול אחד יקר)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש כזה דבר? נגן יש לו כבר[e250]גם אוזניות טובות..
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היצרניות הסיניות מתחרות ביניהן על הפתרון הטכנולוגי הממותג הבלעדי המרשים ביותר - ואילו מפתחת שבבי ה-Snapdragon שואפת לפתרון אחיד ונפוץ שיספק 50 אחוזי טעינה בתוך חמש דקות בלבד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודש גוגל פרסמה בGoogle Maps - שירות המפות שלה, מפה חדשה לישראל עם כל הרחובות בעברית. הבעיה היא שבתוכנת Google Maps Mobile אי אפשר לגשת למפה הזאת ואי אפשר לראות את המפה החדשה בגלל הסכמים של גוגל עם חברת מפה. יש לי פתרון שאיתו אפשר להוריד את המפות ישירות לפלאפון, אבל קחו בחשבון שבשביל הנחיות התוכנה חייבת אינטרנט. אני מדבר על פלאפונים שמריצים ג'אווה, במילים אחרות כל פלאפון כמעט. לא חייבים GPS מובנה, אפשר להשתמש בתוכנה רק כמפה. אז אם מישהו מעוניין, הנה מדריך שכתבתי: 0. תורידו ותתקינו את התוכנה GMaps מhttp://www.mgmaps.com/download.php 1. תכנסו ל http://www.mapcacher.com, תבחרו בSatellite בצד, תעשו זום לישראל ופשוט תלחצו על המפה בשביל ליצור מלבן שיכיל את המפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Huawei Ascend P7 הוכרז היום בפריז. לדעתי מכשיר נחמד ביותר וכך גם המחיר אך בעקבות השקתו של האחד+אחד לא יצליח כל כך אולי רק באסיה. קישור: לחץ כאן.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יגיע ה-sansa view לארץ?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, נסיתי להתקין adfree על מכשיר ה- LG G2 שלי.דאגתי להרשאת מפתח, להפעלת debugging ולהתקנת הדרייברים הנדרשים אולם בסוף הליך ההתקנה, הופיעה ההודעה: "לא ניתן לקבל הרשאת רוט" מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, לא שיחחרתי פוסט כמעט שנה נראה לי. זה עדיין הפורום הכי סבבה שאני מכיר אז יש לי כמה שאלות בקשר לZUNE שקניתי לא מזמן (680 שקל, שחור חדש מ-EBAY). אגב זה מכשיר מושלם, השתמשתי הרבה זמן בIPOD VIDEO דור 5, ואני הרבה יותר מרוצה מהZUNE מבחינת איכות בניה, ממשק וסכ"ה מגניבות וביחד עם הAKG K81DJ שלי הוא מפיק עוצמה ואיכות מצוינות. ואם יום אחד יפרצו את הWIFI והפכו את המכשיר לדפדפן הוא יהיה בכלל מושלם, החסרון העיקרי היא התוכנה שלו. דבר ראשון אני רוצה לדעת עם יש עוד בעלי ZUNE בארץ, ואם כן מאיפה אתם, אולי נראה אתכם בWIFI (: אולי זה רק המחשב העתיק שלי אבל התוכנה של הZUNE כבדה ואיטית בצורה מעצבנת, גם לכם יש בעיות איתה? ואני רוצה לדעת איך אתם מכניסים ווידאו למכשיר, כי כשאני מש…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, סוף סוף נמאס לאמא שלי מהפלאפון שלה (נוקיה ישן) וביקשה ממני שאני אחפש לה פלאפון חדש שתהיה אפשרות בו להשתמש בוואטסאפ (בשביל לקבל תמונות) ושיהיה נוח לדבר ולשלוח הודעות. לא צריך מסך ענק ולא צריך משהו ממש איכותי העיקר שיהיה נוח לשלוח/לקבל תמונות, לסמס ולדבר בפלאפון. המקסימום זה 1000 ש"ח אבל בכללי עדיף פחות, הרבה פחות. עדיף פלאפון על בסיס אנדרואיד כלשהו אבל זה לא חובה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בערב טענתי והיה לי 100% אחרי זה התקנתי fruit ninja וNFS ושיחקתי קצת. הסוללה היתה 80 ומשהו. היום אני מתעורר הפלאפון כבוי, חיברתי למטען והדלקתי, הסוללה מרוקנת לגמרי. זה מראה 70% זמן סוללה לandroid os שזה המון ואף פעם לא היה לי ככה, והגרף מראה ירידה ממש לינארית. למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כרגע היא במבצע של באג, 374₪ (בלאק פריידי). יש אוזנייה מומלצת יותר בטווח מחיר הזה או דיל מוצלח יותר (בארץ או בחו"ל) שמישהו פה מכיר? תודה לכם ושיהיה יום שישי שחור, בז'נגלו.
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש סלולרי פשוט יחסית לאבא שלי ע"פ הצרכים הבאים: * איכות שמע טובה מאוד בשיחות - אבא שלי לקוי שמיעה ועל כן איכות הסאונד בשיחות חשובה מאוד * גודל מקשים - שיהיו בגודל סביר אם לא קצת גדולים, דגש על לא קטנים מדי שלא יהיה מסובך ללחוץ * זמן סוללה - מניח שזמן הסוללה אמור להיות טוב בכל מקרה בסלולרי פשוט, ועדיין העדפה למכשיר עם זמן סוללה כמה שיותר גבוה, או לפחות לא משהו נמוך במיוחד * עמיד יחסית - שלא ישבר בנפילה הראשונה * ממשק נוח - שלא יהיה משהו מסורבל מדי, משהו פשוט דעושה את העבודה * מצלמה איכותית - כמה שאפשר בלי שיעלה יותר מדי, שתהיה מצלמה לפחות סבירה, אני מניח שאי אפשר לצפות ליותר מדי בטלפון פשוט אז שלפחות יהיה משהו סביר אין צורך באינטרנט ב GPS לא צריך מסך מגע ולא ס…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את ה V3c של מוטורולה, מחברת פלאפון... דבר אחד אינני מוצא והוא חסר לי - אפשרות הרטט בזמן הצלצול כאשר הפלאפון מקבל שיחה... מישהו יודע היכן נמצא תפריט זה או כיצד אני מפעיל אפשרות זו ?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
על פני כדור הארץ, ולא ביקום מקביל, יצור מיסטי יוצא דופן משוטט בינינו: אוזניות חוטיות לאייפון שדורשות חיבור Bluetooth על מנת לתפקד באופן בסיסי. כן, קראתם נכוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 348 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
עם מסך של 6\", מעבד מרובע ליבות הרץ ב-2.7 גיגה-הרץ ומערכת הפעלה חדשה, גוגל מציגה לנו את מכשיר האנדרואיד הנחשק ביותר בשוק...עם תג המחיר הגבוה ביותר לסדרת הנקסוס עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מיני אייפוד שרכשתי לפני כמה שנים בחו"ל. מאז הסוללה שלו מתה לחלוטין עד למצב שהוא כבר לא נדלק בכלל. בדקתי ברשת איך להחליף לו סוללה, ומצאתי שהדבר לא בשמיים. פירקתי את האייפוד והוצאתי את הסוללה הנוכחית. על הסוללה אין שום פרטים כמו מתח או זרם שהיא מספקת ולא מצאתי שום פרט נוסף שיגיד לי על מה דרוש לו לפעול.. הModel שרשום לי על האייפוד הוא A1051... הבנתי שהמתח שהסוללה עובדת בו הוא 3.7V והזרם משתנה בין הסוללות השונות, חלקן יותר גבוה, חלקן יותר נמוך... עכשיו אני לא יודע אם אני אקנה סוללה שעובדת על 3.7v ו-800mha, זה יהיה בסדר? מהחיפושים על הדגם אני בקושי מוצא משהו... מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
פעם, כשעוד אפשר היה לקבל חשבון Google Apps (דואר, אכסון, docs ושאר השירותים של גוגל, אבל לדומיין משלכם) בחינם, נרשמתי לשירות. די נחמד. אחת מהבעיות בשירות היא שכל מוצר חדש של גוגל מגיע אלינו באיחור של כמה חודשים, כשלפעמים ה"כמה" הזה הוא די הרבה. זה כמובן נכון גם לגבי ה- Inbox, הממשק שאמור להחליף את הממשק המוכר של Gmail. בינתיים הממשק עוד לא פתוח לקהל הרחב וצריך לקבל הזמנה ממישהו שכבר יש לו. אבל פה ושם, גוגל מחלקת הזמנות לכל מי שמבקש. לפני כמה חודשים היתה הזדמנות כזו וביקשתי לחשבון ה- gmail העתיק שלי, שכבר כמה שנים מקבל רק ספאם. אז קיבלתי, מה זה עוזר לי? הדואר שלי מזמן לא שם. ואז היתה עוד הזדמנות שכזו והפעם ביקשתי עבור חשבון ה- Google Apps שלי. אם לא יועיל, בטח לא יזיק. בינ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות נגן mp3. השימוש העיקרי הוא רוב הזמן שמיעת רדיו ובשאר כדי לשמוע mp3. ז"א שחשוב שהרדיו יהיה טוב ולא צריך הרבה זיכרון (גיגה אחד או שתיים יספיקו) חשוב לי מאוד שיהיה קטן ודק בשביל שלא יפריע לי בכיס. שמתי עין על sandisk sansa c250 שעולה 280 ש"ח. מישהו יודע איך הוא? האם זאת הבחירה הטובה ביותר כאשר התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח? תודה רבה. ליאור
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהו הגודל המושלם לטאבלט 7,8 או 10 אינץ' ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לדעת באילו תדרים משתמשים גולן טלקום והאם התומכים האילו של הgalaxy s 3 כמו שצריך ? בקרוב אני כנראה אסע לברצלונה ואני רוצה לרכוש שם galaxy s 3 blue 32GB אבל אני מכיר רק חנויות בריטיות לסוללר, יש חנות אמינה בברצלונה שאוכל גם לשלוח אליה את המכשיר בעת תקלה ושתיהיה זולה יותר מהמחירים המופקעים בארץ או לשקול את האופציה להזמין מאנגליה למלון בברצלונה. בקשר לעברית מה אוכל לעשות בנידון. תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
דיווחים עדכניים מבטיחים לנו שני מכשירים חדשים מסדרת הדגל של גוגל כבר במהלך החודשים הקרובים, ונראה שכל אחד מהם יהיה עוצמתי ומתקדם מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/קוריאה-נגד-סין-פרטים-נוספים-על-צמד-מכשי/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה בפלאפון עוצמת רמקולים סבירה מצלמה טובה כלומר 3.2 ומעלה נגן טוב בלוטוס מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פלאפון חדש בשביל אמא שלי, עדיפות הגבוהה היא ל touch ברמה גבוהה כד כמה שאפשר , ו wifi . אני ישמח להמלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-