עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום חברים.... האם באייפון 4 קיימת האפשרות לצלם ולהעלות את התמונה שצולמה ישירות לפייסבוק??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היורש של ה-Mi A1 הפופולרי כבר ניתן לזיהוי אי שם באופק - והוא עשוי להגיע לצד דגם נוסף וזול עוד יותר המיועד לאלו שרוצים חוויית אנדרואיד "טהורה" לכתבה

3. Started by GOM(h)z,

יש לי נגן Iaudio Cowon D2 4GB מצוין, גירסת 3.57 בצבע שחור. יצא לי לקרוא בכל מיני מקומות שיש תוכנות כמו לוח שנה,סטופר,מילון,וכדומה.(לגירסאות מעודכנות יותר) וכן,מהאתר בפורומים שלהם אפשר להוריד אך צריך להירשם,זאת תיהיה האופציה האחרונה. יש למישהו מושג איפה יש אפשרות להוריד?(חוץ מהפורומים) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. יש לי ביום רביעי הזה יום הולדת והחלטתי לבקש טלפון חדש אחרי שנתיים עם טלפון מעפאן וישן החשיבה נמצאת כבר הרבה זמן אני ואמא שלי חשבנו על להחליף לי את המכשיר מלפני הרבה זמן לא מהיום אבל לא עשינו את זה אז אני מעדיף שזה יקרה ביום הולדת שלי זה מסתדר יותר טוב עכשיו אני בהיתלבטות האם לקחת את הSGS שיש בחברת "פלאפון" או לחכות שיגיע לארץ הSGS 2 ועוד מכשירים שאולי ינצחו אותו גם השאלה כמה זמן זה יקח והאם הם יגיעו לארץ ישירות לחברות או אך ורק לחנויות הפרטיות כי אני חייב לקנות מפלאפון ולא מחנות פרטית(אני יודע מבאס :'( ) מה אתם ממליצים לי לעשות? האם אני יכול לשנות את האחריות שלי אצלהם כשאני קונה את המכשיר שזה יכסה החלפת רום לשל PILOX?(פשוט אמרו לי שהוא הכי טוב היום ברומים בעברית ואני ה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. אני מחפש אתר שמראה מבצעים ותוכנות בתשלום שהפכו לחינמיות בגוגל PLAY .

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Googleness,

הזמנתי מאי ביי איזה מכשיר נייד סיני מצחיק כזה אבל נראה מגניב בסך הכל יש לו מסך מגע, מנגנון שקשוק ועוד שטויות. בקיצור הזמנתי אותו כדי להתעלל בו קצת וכולי. עכשיו בהנחה שאני רוצה להוסיף לו מקלדת בעברית וממשקים בעברית (יש לו כפתור אחד כל הממשק מבוסס מסך מגע) איזה כלים אני אצטרך?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Y-T-M,

אני עוד מעט הולך לעבור תוכנית ואני צריך לבחור מכשיר בסלקום..ואני לא יודע איזה לקחת אני מחפש מכשיר כמובן עם נגן מוזיקה גלישה באינטרנט וכ'ו אבל גם חשוב לי מאוד שהוא לא יהיה מקרר כבד ושזמן הסוללה שלו יהיה בגדר הסביר בוא נגיד שלא תוך שעתיים יירד לי פס סוללה..גם שלא יהיה איטי..שמתי עין על הN86 החדש איך הוא..ואני ישמח לקבל עוד המלצות על מכשירים אחרים..אני מחליף מנוקיה 3100 אז תבינו..

9. Started by HairyAss,

http://www.android.com/kitkat/

10. MP4 כמה זמן אמור לעבוד אחרי הטענה מלאה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אם למישהו יש מדריך בעיברית או שמישהו יכול להסביר לי אני אשמח מאד . הורדתי את הרוקבוקס יוטילטי והוא לא מאתר לי את הנגן , מוזר

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  12. לכתבה המלאה - http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=809487 *יכול להיות שיותר מתאים לשירשור הזה להיות בפורום אקטואליה, לא הייתי סגור על זה. אם כן אז אשמח שיעבירו אותו.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה ZVP ויש לי שאלה לגבי מטען לחשמל. מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ במחיר נורמלי? ראיתי בחנות שנקראת imtech במשהו כמו 170 ש"ח וזה נראה לי יקר מאוד. יש לי בבית מטען כזה שהשתמשתי בו לנגן אחר, הוא מוציא 5V וזרם של 700mA, אבל הבנתי שהנגנים של creative צריכים את המטען שלה. השאלה שלי אם הנגן יכול להיפגע אם אני אנסה לטעון אותו בעזרת המטען הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. אני שוקל להזמין אחד כזה. למישהו יש ניסיון עם טעינה אלחוטית? (נקסוס 4 אם זה רלבנטי) ועוד שאלה בנושא - האם יש משמעות לאיכות המוצר? (סיני פשוט מול אחד יקר)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

יש כזה דבר? נגן יש לו כבר[e250]גם אוזניות טובות..

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  17. היצרניות הסיניות מתחרות ביניהן על הפתרון הטכנולוגי הממותג הבלעדי המרשים ביותר - ואילו מפתחת שבבי ה-Snapdragon שואפת לפתרון אחיד ונפוץ שיספק 50 אחוזי טעינה בתוך חמש דקות בלבד לכתבה

18. שלום לכולם, לפני חודש גוגל פרסמה בGoogle Maps - שירות המפות שלה, מפה חדשה לישראל עם כל הרחובות בעברית. הבעיה היא שבתוכנת Google Maps Mobile אי אפשר לגשת למפה הזאת ואי אפשר לראות את המפה החדשה בגלל הסכמים של גוגל עם חברת מפה. יש לי פתרון שאיתו אפשר להוריד את המפות ישירות לפלאפון, אבל קחו בחשבון שבשביל הנחיות התוכנה חייבת אינטרנט. אני מדבר על פלאפונים שמריצים ג'אווה, במילים אחרות כל פלאפון כמעט. לא חייבים GPS מובנה, אפשר להשתמש בתוכנה רק כמפה. אז אם מישהו מעוניין, הנה מדריך שכתבתי: 0. תורידו ותתקינו את התוכנה GMaps מhttp://www.mgmaps.com/download.php 1. תכנסו ל http://www.mapcacher.com, תבחרו בSatellite בצד, תעשו זום לישראל ופשוט תלחצו על המפה בשביל ליצור מלבן שיכיל את המפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by hadarK,

Huawei Ascend P7 הוכרז היום בפריז. לדעתי מכשיר נחמד ביותר וכך גם המחיר אך בעקבות השקתו של האחד+אחד לא יצליח כל כך אולי רק באסיה. קישור: לחץ כאן.

20. Started by *BYZ*,

מישהו יודע מתי יגיע ה-sansa view לארץ?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  21. שלום, נסיתי להתקין adfree על מכשיר ה- LG G2 שלי.דאגתי להרשאת מפתח, להפעלת debugging ולהתקנת הדרייברים הנדרשים אולם בסוף הליך ההתקנה, הופיעה ההודעה: "לא ניתן לקבל הרשאת רוט" מה עליי לעשות?

22. Started by overload,

אהלן חברה, לא שיחחרתי פוסט כמעט שנה נראה לי. זה עדיין הפורום הכי סבבה שאני מכיר אז יש לי כמה שאלות בקשר לZUNE שקניתי לא מזמן (680 שקל, שחור חדש מ-EBAY). אגב זה מכשיר מושלם, השתמשתי הרבה זמן בIPOD VIDEO דור 5, ואני הרבה יותר מרוצה מהZUNE מבחינת איכות בניה, ממשק וסכ"ה מגניבות וביחד עם הAKG K81DJ שלי הוא מפיק עוצמה ואיכות מצוינות. ואם יום אחד יפרצו את הWIFI והפכו את המכשיר לדפדפן הוא יהיה בכלל מושלם, החסרון העיקרי היא התוכנה שלו. דבר ראשון אני רוצה לדעת עם יש עוד בעלי ZUNE בארץ, ואם כן מאיפה אתם, אולי נראה אתכם בWIFI (: אולי זה רק המחשב העתיק שלי אבל התוכנה של הZUNE כבדה ואיטית בצורה מעצבנת, גם לכם יש בעיות איתה? ואני רוצה לדעת איך אתם מכניסים ווידאו למכשיר, כי כשאני מש…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  23. היי, סוף סוף נמאס לאמא שלי מהפלאפון שלה (נוקיה ישן) וביקשה ממני שאני אחפש לה פלאפון חדש שתהיה אפשרות בו להשתמש בוואטסאפ (בשביל לקבל תמונות) ושיהיה נוח לדבר ולשלוח הודעות. לא צריך מסך ענק ולא צריך משהו ממש איכותי העיקר שיהיה נוח לשלוח/לקבל תמונות, לסמס ולדבר בפלאפון. המקסימום זה 1000 ש"ח אבל בכללי עדיף פחות, הרבה פחות. עדיף פלאפון על בסיס אנדרואיד כלשהו אבל זה לא חובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by geniaXP,

אתמול בערב טענתי והיה לי 100% אחרי זה התקנתי fruit ninja וNFS ושיחקתי קצת. הסוללה היתה 80 ומשהו. היום אני מתעורר הפלאפון כבוי, חיברתי למטען והדלקתי, הסוללה מרוקנת לגמרי. זה מראה 70% זמן סוללה לandroid os שזה המון ואף פעם לא היה לי ככה, והגרף מראה ירידה ממש לינארית. למישהו יש מושג מה זה?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. כרגע היא במבצע של באג, 374₪ (בלאק פריידי). יש אוזנייה מומלצת יותר בטווח מחיר הזה או דיל מוצלח יותר (בארץ או בחו"ל) שמישהו פה מכיר? תודה לכם ושיהיה יום שישי שחור, בז'נגלו.

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.