עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חבר מקבל את המכשיר בספטמבר כחלק מהעבודה (המכרז שצה"ל עשה וסלקום זכתה בו), הוא רוצה מידע על הסמרטפון הזה. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי יותר מידי. השאלות העיקריות הן: 1. מה מערכת ההפעלה (איזו גרסת אנדרואיד) והאם ניתן לשדרג לחדשה יותר? 2. מה המפרט התכני (החומרה)? 3. האם הוא יכול להריץ WAZE? אם למישהו יש ניסיון איתו והוא רוצה לשתף, זה יעזור מאוד. כל תגובה תתקבל בברכה...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. צריך עזרא - נגן MP3 עם עברית בתקציב מוגבל של כמה מאות שקלים מקסימום ! תודה !

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by djelectric,

ב spmark רשום לי שהמעבד פועל ב206 MHZ אבל בכל האתרים רשום - Dual ARM 11 332 MHz CPU למה להאמין? (חשוב לי כי אולי אתקין לינוקס עליו בהמשך, אל תדאגו איך אני יעשה את זה יש לי חבר שהתקין לינוקס על מצלמה דיגיטלית)

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  4. שלום לכולם חודש הבא אני רוצה לקחת פלאפון מחברת אורנג אני מבין שבאותו הסכום אוכל בטח להביא מכשיר הרבה יותר טוב אבל אני מעדיף לקחת מהם בגלל תשלומים קטנים ובגלל האחריות הנוחה . הייתי רוצה שזה יהיה באזור ה 50 ש"ח לחודש ככה שאוכל להביא מאורנג את אחד מהמכשירים האלו . LG L70 http://www.gsmarena.com/lg_l70_dual_d325-6101.php Galaxy SIII mini http://www.gsmarena.com/samsung_i8190_galaxy_s_iii_mini-5033.php LG G2 mini http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini-6077.php Nokia Lumia 625 http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_625-5438.php Nokia Lumia 520 http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_520-5322.php הדרישות שלי הם : 1.אמינות 2.ביצועים 3.חיי בטריה 4. אני אתכוון לגלוש ב…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by aenima27,

נגמרה הסוללה לאייריבר h340 שלי (עקב שימוש מפגר שלי) ואני צריך להחליף אותה. מישהוא מכיר מקום טוב, איכותי וזול???? אשמח לפתרונות מכל הסוגים והמינים תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לקנות מכשיר PDA. חשוב לי שהמכשיר יתמוך ב-GPS, Bluetooth, WiFi והכי חשוב ב-igo8 כך שאוכל להוסיף מפות. האם מישהו יכול להמליץ על מכשיר? או אפילו להפנות אותי לבנצ'מארק עדכני בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SMAZ,

שלום 1.אני רוצה לשים סירטונים במכשיר מהמחשב לפלפון דרך USB ולכרטיס זיכרון ולא מצליח לי או שזה לא רואה בפלפון או שזה לא עובד לי? 2.וגם איזה דברים אפשר לעשות לפלפון של מבחינת הגברה ושיפור המצלמה וכול הדברים שיש בפלפון ומישהו שניסה את זה בארץ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by גילוס,

אני רוצה לקנות mp3 ולאחר שהתלבטתי רבות החלטתי לקנות דגם של חברת iAudio. שני הדגמים שבינם אני מלבט הם: U3 וG3. שניהם נגנים מעולים עם אותם אופציות. ההבדלים היחידים הם של G3 עובד על סוללה AA למשך כמעט 50 שעות! בעוד שהU3 עובד על סוללה נטענת של כמעט 20 שעות!. בנוסף U3 הוא צבעוני, תומך בעברית מלאה ולדעתי יפה הרבה יותר, אבל הוא גם יקר, מגיע ללא נרתיק וללא מטען לסוללה (שמחברים לחשמל ולא למחשב). מה מהדגמים יותר טוב (אני לא אשתמש בU3 לסרטים)? האם הסוללה הנטענת בU3 יכולה להרס עם הזמן? אשמח אם יענו לי גם כאלה שיש להם את אחד המכשירים!! תודה

9. Started by LOOSE,

מחפש לקנות MP3 עם המאפיינים הבאים * קטן * עם אפשרות לתופסן * מסך (קטן ככל שיהיה לא אכפת לי) * רדיו * סוללה חזקה * 2GB ומעלה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. Started by Drek Boy,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 בעקרון ראיתי עכשיו באתר של ארקוס שיש הרבה דגמי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Drek Boy,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 התמקדתי בהתחלה על הקריאייטיב אבל אז ראיתי שיש ע…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה, אני רוצה לקנות סוג של נגן או קונסולה שיעבירו לי את הזמן בצבא.. המכשירים שחשבתי עליהם הם: PSP 3000 IRIVER SPINN COWON O2 COWON S9 ARCHOS 605 ARCHOS 5 IPOD TOUCH איזה מכשיר מבין כדאי לרכוש? תודה, לירן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by PoNi_PoNi,

שלום אני חייל ובדרך לבסיס ובבסיס אני רוצה לראות סדרות/סרטים אני צריך טאבלט לא גדול במיוחד עמיד עם הרבה מקום איכות הסאונד לא משנה לי אני עם אוזניות שיהיה מספיק ראם ולא יתקע מצלמה לא משנה לי ואולי כניסת usb לדיסק און קי לתוספת מקום ולהעביר סרטים מהמחשב סוללה חזקה שתספיק לפחות ל4 שעות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. תקציב הוא עד 2000 שקל מקסימום, עדיף מתחת ל-1800. במקור חשבתי על ה-E65 ואז כשחיפשתי יותר מידע כדי להיות בטוח גיליתי את ה-N80 וה-E51. ועכשיו מבניהם אני חושב שאני אקח את ה-E51 (מעבד הכי חזק, וגרסה הכי אחרונה). המלצות \ דעות \ רעיונות?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by papoose,

היי אני מחפש טלפון לחדר ואלה התכונות החשובות (למעלה הכי חשוב) שיראה טוב, זה על השולחן במקום בולט, עדיף משהו כסוף כזה מגניב ספיקר טוב שיזכור כמה טלפונים אם אפשר לעשות שאני יוכל רק לשמוע מה אומרים בלי שישמעו תצד שלי (שאם מישהו מדבר על אותו קו מהבית שלי יהיה אפשר להקשיב בקלות.. ) מחיר עדיף כמה שיותר זול

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by mwalker03,

צריך המלצה לטלפון עד 800 שקל, שיהיה קודם כל טלפון(סוללה חזקה, קליטה טובה, איכות שמע ורמקול חזקים) ורק אח"כ מרכז מולטימדיה .... בעיקרון אני לא ממש משתמש באפליקציות וכאלו ... אולי אני אשתמש ב VIBER אם אפשר שיהיה מכשיר אנדרואיד ושיהיה עם GPS ו WIFI ... יש דבר כזה ?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by most,

אני מתלבט לגבי איזה נגן לקנות. האפשרויות העיקריות שנראות לי כרגע הם : 1.sansa Clip 2GB 2. ה-creative zen + stone 2GB 3.ה-iAudio U3. האוזניות שאיתם אשמע הם KOSS KSC75. לאיזה מהם יש את איכות הסאונד הטובה ביותר ? מי מהם הכי נוח לריצות\אימונים ? מה לגבי נוחות ממשק ? לכולם יש חריץ הרחבה ? כרגע ללא התחשבות במחיר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. שלום לכולם. אחי הגדול מחפש נגן Mp3 לפי הקריטריונים הבאים: 1) קטן מידה ככל האפשר ( עדיף קטן יותר מקופסת סגריות [ הוא לא מעשן ] ) 2) סוללה שתחזיק מעמד להרבה זמן. 3) מחפש איכות הקלטה גבוהה שתכלול כניסת Line IN + מיקרופון פנימי ואפשרות למיקרופון חיצוני.. 4) גודל זכרון - בין 4 - ל 10 GB בערך. 5) שיהיה חיבור להטענה משקע חשמל ולא רק USB. 6) מחפש את האיכות השמיעה הטובה ביותר 7) אשמח אם תהיה אפשרות להעברת קבצים ממצלמה USB2GO אבל לא חובה. 8) ללא הגבלה כספית ! נ.ב בטכלס mp3 הכי קטן שיש עם איכות שמיעה טובה ואופציה להקלטה. תודה מראש בן.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Tapeworm,

אני צריך שיהיה לו 4GB. חשבתי על ה- Creative Zen V plus או על ה- iriver clix 2, כאשר אני נוטה ל- clix. מישהו חושב אחרת? יש דגם אחר המציע את אותם דברים פחות או יותר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by aviseror,

טוב אז ככה אני חייב נגן !!!! יש לי טיול שנתי עוד 3 ימים ואני פשוט חייב נגן איזה הייתים מציעים לי לקנות מבחינת איכות וחוזק המוזיקה . משחקים וכו חשוב מאוד שהנגן יהיה אם סוללה נטענת ( טרוץ לאבא למה זה יקר חח , כי זה חוסך הרבה סוללות .. ) אהה והכי חשוב שיהיה לו אוזניות איכותיות שלא יפלו לי באמצע ריצה .. כי כשאני רץ אם האוזניות של הסוני אריקסון שלי k800 הם נופלות לי כל הזמן מהאוזן כי צד אחד כבד יותר מהשני בגלל המיקרופון ו עוד שאלה האם כדי לקנות נגן ? כי יש לי כבר נגן בתוך ה k800 אבל האוזניות ...... אהה וחשוב מאוד אני גר באזור הקריות ואין אפשרות לקנות מהאינטרנט אז אל תביאו לי נגן שנמצארק בתל אביב Meizu M6 4GB מה אתם אומרים על הנגן הזה ? http://www.bug.co.il/prodt…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  21. האלן אני צריך נגן שיהיו בו הדברים הבאים 4 גיגה לפחות עדיפות ל 8. איכות סאונד מעולה. ושאני יוכל לסדר את השירים לפי לליליסט וזאנרים.חשוב מאוד כי ב U20 לא היה לי את זה. ועדיפות לנגני MP. חשבתי ללכת על ה U20 אם מישהוא מכיר חנות במרכז שמוכרת אותו אני אשמח לדעת אלייה. וזהו בגדול התקציב עד 800 תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום כחלק מהדיל של צה"ל וסלקום אני מנסה להחליט איזה מכשיר לקנות - אני לא בעניינים ולא בקי בכל היכולות והאפליקציות הקיימות. השימושים למכשיר מעבר לשימוש סלולרי הם סנכרון מיילים ויומן של גוגל (ג'ימייל וגוגל קלנדר), שמיעת מוזיקה, ואפליקציות שימושיות כמו WAZE, אפליקציות כושר גופני וכו'. מעבר לזה המכשיר צריך להיות עמיד יחסית - גם בהיבטי ילדים בבית שיכולים "לגנוב" אותו וגם בהיבט נפילות וכדומה. בעבר היה לי אייפוד טאץ' ואני פשוט לא סובל את הממשק של אייטיונס שצריך לעבור דרכו כדי לשמור קבצים על המכשיר. אמרו לי שהיום אין צורך בזה ולא ברור לי איך מסנכרנים את כל המידע עם מכשיר של אפל. ההתלבטות היא קודם כל בין סוני אריקסון W19 לבין הסמסונג/אייפון כשההבדל במחיר ביניהם אינו משמעותי מבחינת…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by matanper,

שלום, אני מתכנן להחליף בקרוב את הסמסונג מונטה המיושן שלי בפלאפון חדש. השימושים העיקריים בפלאפון יהיו גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה, לכן אני לא צריך מכשירי קצה, אלא מכשיר יותר בינוני. הכיוון העיקרי שלי הוא HTC Sensation XL או HTC Sensation XE. אני לא מצליח להחליט בין שניהם ואני אשמח אם מישהו שיתנסה בהם יגיד לי מה דעתו. (בנוסף אם אתם יודעים על מכשיר אחר שיתאים לי אני אשמח אם תמליצו) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by MrAlex,

צריך עזרה בבחירת סמארטפון מתאים התקציב שלי עומד על 2400 ש"ח+- צריך סמארטפון עם ביצועים טובים נוח השאלה השנייה איפה יש חנות אמינה והשאלה השלישית מה אני אצטרך כשאני אקנה אותו יש כל מיני שטויות של מגנים ואני די חדש בתחום ואין לי מושג מה עוד צריך

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by XtraZone,

שלום אנשים אני צריך המלצה לפלאפון חדש עם MP3 ומצלמה טובה ושיתמוך ברשת אורנג' עד 1500 שקל כי זה לא נקנה ברשת תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.