גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי את הנרתיק הבא אבל הוא מאוד יקר יחסית לנרתיק[140 שקל,קצת מוגזם לא? ] http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=165 אני מחפש נרתיק שאני יוכל להחזיק בו את הפלפון תמיד ולא יצטרך להוציא אותו...בסגנון של הנרתיק בקישור. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם ממשק האייפון כל כך פשוט שגם ילד קטן בן שנה יידע להפעיל אותו? צפו בסרטון הבא.. http://www.solicko.com/?p=50 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן שיכול לשמש גם כזכרון Usb נייד (דיסק און קיי) כזה שלא צריך תוכנות ושאני יכול לחבר אותו לכל מחשב ולהעביר קבצים וחשוב שלא יהיה לו כבלים אלה Usb זכר מובנה על הנגן עצמו גדלים שבין 4-8gb יהיה מצויין האם יש יצור כזה מחברה טובה ולא משהו שהוא זבל סיני תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שמעו יש לי IPOD של 1 ג'יגה חמוד כזה.. כבר די הרבה זמן של אבא שלי.. בקיצור אני מנסה שנה לפענח תתוכנה המטומטמת שנקראת iTunes וזה פשוט התוכנה הכי מטומטמת ולא מובנת שיש בעולם הזה.. איך אני מכניס שירים לאיפוד דרכה? ואיך אני מוחק תשירים שיש !? מזה החרא הזה ?!?!!?!? חרא של תוכנה אני לא מבין שם כלום כסעמק שנה אני מנסה לפענח ואולי פעם או פעמיים בחיים שלי הצלחתי להכניס לשם שירים .. זה לא כמו ב MP3 רגילים שפשוט נפתחת תיקיה במחשב דרך ה USB ואתה פשוט שם תשירים ומוחק רגיל.. חייבים להתעסק עם האיפוד דרך התוכנה iTunes המפגרת הזאת או שאפשר איכשהו עם תוכנה יותר פשוטה או רגיל ? או שמישהו פשוט יסביר לי איך להשתמש בתוכנה המטומטמת הזאת.. יעני ממש ידריך אותי שלב שלב איך למחוק שירים ואיך להוסיף..…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הפלאפון המעפן הזה עולה על העצבים. מעבר לזה שאין לו בכלל דרייברים והייתי צריך להוריד דרייברים מפוקפקים כדי שהמחשב יזהה אותו בכלל (כמודם) אז אי אפשר בכלל להעביר דברים דרכו למחשב ולהפך. הורדתי כל מיני תכנות כמו P2K וBITPIM (כמו שכתוב באתר www.moto-il.net) אבל הן פשוט קורסות ברגע שאני משנה את תיקיית היעד (יש שם אפשרות יענו להכנס לכונן של הפלאפון במקום לקשיח - ברגע שעושים את זה התכנה קורסת. כתוב שהיא זיהתה את המכשיר וזהו). יש מישהו שבכלל הצליח להעביר עם זה משהו למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני טס בקרוב (יחסית 16.8 ) לארה"ב ואני מתכוון לקנות נגן שיחזיק כמה שנים טובות . אז ככה הדרישות הם : *מסך 2.5 - 2.0 אינטש . *בטריה שתחזיק לפחות 15 שעות . *לפחות 12GB זיכרון פנימי . *תמיכה טובה בוידאו . *אפרות הטענה מקיר . (אפשרי כתוסף ) *קל משקל ( לא מעל 130 גרם ) *לא גדול במיוחד . אני חייב לציין שראיתי את ה- ZVM אצל חבר...והוא ענק...ענק ענק , ואני לא בטוח שאני רוצה נגן כל כך גדול ! , אבל אני מניח שעם אין אופציות חלופיות... אני אהיה חייב "להתפשר" עליו . הצעות אחרות יתקבלו בברכה !
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה חרא של חברה פשוט יש לי שם חבילה טובה 36 אגורות לכל היעדים ועוד 200 דקות חינם ב10 שקל לחודש אז אני מעדיף חבילה טובה וזולה תודה רבה תביאו לי שם של הפלא הכי טוב שלהם אבל אתם יודעים פלאפון לא כל המחשבי כף יד האלה שיש להם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, שלום רב! רכשתי לפני כשבועיים מכשיר PMP - Cowon A2 ורציתי לשאול מספר שאלות את אלה שיש להם את המכשיר או שמבינים בו. 1. איך מפעילים את תחנות הרדיו- לאחר ניסיון בדיקת כל האיזורים (סין, קוריאה, אירופה...) לא נקלט אפילו תחנה אחת של רדיו... יש צורך בעזר כלשהו כדי לקלוט רדיו? 2. כנ"ל לגבי אופציית משדר הטלוויזיה- פה אני יודע שצריך איזה שהוא מקלט DMB כדי לראות שידורים. איך אני עושה את זה? איפה קונים אנטנה כזאת אם צריך בכלל? 3. הבנתי שבעזרת פריצה כלשהי, והתקנת קבצים מסויימים, אפשר לשחק במכשיר כל מיני משחקים מסוג SMS - אם מישהו יוכל להסביר לי את ההליך ולתת לי את קבצים אלו, אני גם אשמח. 4.בהקלטה חיצונית ( לדוגמא ממיר של HOT ) איכות הסאונד (לעומת איכות הווידיא…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן IRiver H140 אשר התקנתי עליו כבר לפני הרבה זמן RockBox. הסיבה להתקנה היתה שעם RockBox המכשיר מתחבר הרבה יותר מהר ל-USB והרבה יותר קל לעבוד איתו כך בתור דיסק נייד. את המוסיקה אני עדיין מקשיב עם ה-Firmware הישן על ידי לחיצה על Record + Play שמעלה אותו. לפני שבוע פתאום בנסיון להעלות את ה-Firmware הישן זה נתקע על הכתובית "Starting Original Firmware" ולא עולה. הדרך היחידה לאפס את המכשיר זה לחכות שתגמר לו הסוללה. האם יש למישהו מושג איך אפשר לתקן את הנגן? אני אשמח אם מישהו יתן לי טיפ טוב כי אני קשור לנגן הזה מסיבות נוסטלגיות. עברתי איתו הרבה טיולים ולא מתאים לי לקנות נגן חדש שלא עומד ברמה של הישן והטוב.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי פלאפון nokia6288 ובגלל שהפלאפון הוא מהדור השלישי אני מחוייב לשלם 15 שקל 1.כרגע אני גולש במחשב דרך האינטרנט של הפלאפון, אז השאלה הי: זה עולה לי כסף? או שזה כלול ב15 שקל? 2.אני יכול גם להוריד כל מידי דברים במחשב מכל מיני אתרים?ואני לא יחוייב על זה? 3.אם אני יחבר שתי פלאפונים בשתי חיבורי USB אז המהירות תהייה כפולה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אמממ אני מחפש מחשב כף יד בשביל להתקין עליו GPS.. עכשיו אני לא יודע תקציב, ומאיפה מתחילים המחירים וזה.. כמו שמסכי LCD מתחילים סביב ה 900... איך זה הולך במחשבי כף יד? השימוש שלו יהיה GPS ואולי גם יומן... ככה שלא צריך משהו "מיוחד" וזה... האם זה הפורום המתאים בכלל? ואיך עושים שהוא יתחבר ללווין? הוא מגיע עם אנטנה?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
קניתי נגן ג'נרי, התאכזבתי קשות ועכשוי אני מתכוון להחליף אותו בזה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה דעתכם? האם העוצמת שמע בנגן הזה היא גבוה / נמוכה? שמעתי מאנשים שהשמיעה בו לא משהו... ;D
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
בבקשה תעזרו לי. המחשב מזהה את הנגן ככונן אבל כשאני מנסה להעתיק אל הכונן קובץ זה רושם לי תמיד שגיאה. הכונן גם במאפיינים מסומן כמלא עד 0 מקום למרות שכשאני בודק בנגן עצמו יש רק 1 % מלא. מה עושים? הספר הדרכה בכלל לא עוזר לי...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: יש ברשותי נוקיה 6230I ואני מעוניין לקנות לו כרטיס זיכרון: א. איך נקרא הכרטיס המתאים (SD?) ? ב. מה הנפח המקסימלי שהפלאפון מזהה (2GB?) ? לפי אתר היצרן - http://www.euro-com.co.il/PhoneSpecs.aspx?PhoneId=46 הכרטיס הוא MMC ומכיל מקסימום עד 512MB ? האם זה נכון ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון k800i והוא תומך בקבצי MP4. העברתי לפלאפון קובץ AVI והוא לא מצליח לנגן אותו. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את מכשיר הפלאפון שלי אני מתלבט בין 3 דגמים: Samsung Z720 \ Sony Ericsson W850i \ Nokia E65 הסתכלתי על ביקורות וכל אחד אומר שזה גועל וזה יותר טוב, אני קצת מבולבל כבר.... בעיקרון לא מדבר אליי כל הRINGTONES והמשחקים וכל ה TEENAGERS STUFF, יותר חשוב לי המצלמה, הסינכרון עם המחשב של הפגישות והכל, RSS ומסנג'ר\איסיקיו וכאלה. בקיצור, יותר ביזנס.... למישהו יש את אחד מהמכשירים האלו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם? האם יש בהם תוכנת ניווט? אודה לכם אם תעזרו לי לבחור.... (הכסף הוא לא העיניין אז לא לקחת את זה בתור גורם)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעוניין לקנות ZEN M 30GB צבע לבן, כנראה בארץ בגלל האחריות... מישהו מכיר מקום אמין ? איך KSP בעניין הזה ? להתרחק ? לקנות ? ואיך IVORY מתמודדים עם שירות לגבי נגן כזה ? אשמח לשמוע חוות דעת בעניין... והאם יש חנות ממש זולה בארה"ב ששווה להזמין ממנה את הנגן (מחיר מתחת ל-200$) בלבן ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
-
כדי להעביר סרטונים לפלאפון אני צריך להמיר אותם עם תוכנה מיוחדת או שאני יכול פשוט להעביר והם יפעלו בפלאפון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-