גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
מה זה כל הפריצות האלה שיש באינטרנט? כל הCYDA האלה שאני שומע עליהם מה זה נותן בדיוק? זה מבטל אחריות?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לצד האייפון המוזל, באפל חשפו גם אח קטן למכשיר ה-iPad Pro האימתני, אשר יירש את קו הטאבלטים הראשי של החברה עם תג מחיר מוגדל כמו ההשקה של האייפון החדש והמוקטן, גם השקתו של ה-iPad Pro החדש והמוקטן, אשר מחליף את ה-iPad Air 2 (וככל הנראה מוציא את המותג 'iPad Air' כולו לגמלאות), לא ממש הפתיעה אותנו – ותאמה באופן די טוב את מה שדיווחו ברשת במהלך השבוע החולף. למרות זאת – הטאבלט החדש של אפל הוא מכשיר מרשים מאוד, אשר מתיימר לשלב את הטוב ביותר מאחיו הגדול יחד עם המיטב שקיבלנו במכשירי האייפון העדכניים של החברה. ה-iPad Pro החדש (שאותו נצטרך להתרגל לכנות iPad Pro 9.7) מציע מימדים זהים לאלו של ה-iPad Air 2, עיצוב זהה כמעט לחלוטין ומסך IPS באותו גדול של 9.7 אינץ' ובאותה רזולוציה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפליקציה שקיבלה אישור היום תאפשר לחסום שיחות SEX למניהם בהודעות כתובות.. מה נסגר איתם ועם השטויות האלה? מקור: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=751407
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חייב עזרה ממכם, עידכון תוכנה לMP3 עצמו כי הוא לא נידלק אחי שאחי הקטן מחק את המכשיר, אני יודע שזו הבעיה אז אני מאוד צריך את העידכון, חיפשתי ולא מצאתי לבד מקווה שתעזרו לי, יום ראשון אני חוזר לבסיס. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכן הבקשה שלי נמצא בכותרת. ניסיתי ליישם את הפעולה לפי ה javamail api כמו שמוסבר בדוגמא שבלינק. השתמשתי באחת הדוגמאות שיש בלינק http://stackoverflow.com/questions/2020088/sending-email-in-android-using-javamail-api-without-using-the-default-built-in-a קוד מתוך ה MainActivity.java package com.example.anothermail; import android.os.Bundle; import android.app.Activity; import android.util.Log; import android.view.Menu; import android.view.View; import android.widget.Button; import android.widget.Toast; public class MainActivity extends Activity { @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); set…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהם הטאבלטים הטובים ביותר שזמינים כיום עם קישורית סלולרית* ו-GPS במחיר שלא עובר את סף המע"מ, $75 (כולל עלות המשלוח), אחפש גם טאבלטים משומשים באייבי אז אני מניח שהמחיר יכול להיות גבוה מעט יותר. *frequency* 3G: UMTS 900, UMTS 2100 4G: LTE 800, 1800, 2600
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עלתה בי תהייה קלה לגבי המצלמות מובייל של Sony : איך ייתכן שחברה כמו Sony שמייצרת חיישני מעולים לחברות אחרות כמות סמסונג,Apple,ודומיה מגיעה עם טכנולוגיות הצילום הטובות ביותר עם החיישנים החדשניים ביותר עדיין מוציאה תמונות רעות ביחס למתחרות? אני לוקח כדוגמא את ה-XPERIA T/S/Z שמשתמשים בחיישני מצלמה בין הטובים בשוק,והמצלמות שלהן מוציאה תמונות מגורענות,צבעים לא מדויקים,WB לא תקין ויתר חשיפה גם כיווונון ידני לא כלכך עוזר. פשוט לא הגיוני בעיני שחברה שכזו נכללת במושג "הסנדלר הולך יחף". אשמח לחוות דעתכם בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר האנדרואיד הבכיר של היצרנית הפינית בגלגול החדש שלה הופך סוף סוף לרכישה ששווה לשקול, גם עבור הישראלים לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
שנה אחרי ההשקה עבור מכשיריה של אפל, המצלמה שיצרו אנשי האתר DxOMark הופכת זמינה לשימוש גם עם הסמארטפונים של מערכת ההפעלה הפופולרית ביותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם . אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי . אבא שלי מעוניין להחליף את המכשיר הישן שלו ( יותר מדי ישן ) ... הוא לא צריך מכשיר מטורף .. סה"כ שיהיה כמות איחסון סבירה ( 32gb יעשה את את העבודה , גם 16 , אבל אם אפשר 32 במסגרת התקציב מה טוב ) שיפעל מהר יחסית מסך המקסימום שיהיה 5" , יותר מדי כבר נראלי יהיה לו יותר מדי גדול אין העדפה לחברה , לא חייב סמסונג או כאלה , גם סיניים זה אופציה ( אני עם השיומי 4 נוט ומבסוט רצח ) התקציב הוא באיזור ה500 ש"ח תודה רבה לכולם ! ושיהיה שבת שלום ושקטה וחג שמח !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני חשבתי על קניית אוזניות אלחוטיות כאלה : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=401643 שיתחברו אל הטלפון שלי(שמשמש גם כMP3 ) דרך BLUETOOTH.קודם כל האם זה כדאי (מכל הבחינות איכות וכו') ? דבר נוסף: עכשיו אני קראתי שיש מכשירים שתומכים בA2DP ויש כאלה שלא (ממה שהבנתי זה תקן של קידוד שמשפיע על איכות השמע) יש לי N73ME ואין לי מושג האם הוא תומך בזה , ובאתר של NOKIA לא רשום על זה כלום רשום רק שהוא תומך תמיכה מלאה בBT 2 זה אומר משהו ? דבר נוסף שרציתי לשאול הוא איזה DONGLE יתאים לי אם אני ארצה לחבר אוזניות כאלה גם למחשב כיגם שם לא כולם תומכים בזה... ושאלה אחרונה היא האם אני יכול להשתמש באוזניית BT עם מיקרופון רגילה (כמו של פלאפון) כדי נניח לדבר בSKYPE או …
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי PSP תקול, הוא פשוט לא עולה כשמדליקים אותו... המסך לא נדלק בכלל ורק הנורה של החשמל דולקת וזהו לאיפה הכי כדאי והכי זול לשלוח אותו? המכשיר לא נקנה בארץ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק למטען microUSB סטנדרטי לרכב והאחרון שקניתי באיזו תחנת דלק פשוט שרף לי את שקע הטעינה של המכשיר הקודם (לא נטען יותר משום מטען). אפשרות אחת היא לקנות מטע "רשמי" במחיר מופקע מאורנג'/סלקום/פלאפון. מה האפשרות הבטוחה השניה? איך הוחרים מטען איכותי, עם הגנות מתח וכדומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם הדגל העסקי של סמסונג עשוי להגיע בעוד פחות מחודשיים עם זוג גדלים שונים, מצלמת בעלת מפתח צמצם חדשני בשלוש דרגות - וללא חריץ הרחבה ל-microSD בגרסה הבסיסית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכל באי הפורום. יש לי בעיה לא פשוטה. חזרתי משליחות בה קניתי באירופה מכשיר mio s505 . הבעיה היא, שהייתי מעוניין להוסיף מפות מישראל על המכשירת אפילו ללא קול או שפה עברית. מבירור שעשיתי גם עם חברת רונלייט וגם עם חברות אחרות, למרות שמדובר באותו מכשיר, לוח האם של אירופה שונה מלוח האם של ישראל ולכן אין שום אפשרות להכניס עליו מפות ישראליות אלא אולי רק "לגייר" אותו- להחליף לו לוח אם שזה כבר אומר אותו דבר כמו לקנות מכשיר חדש.. האם מישהו יכול למצוא אפשרות אחרת ולנסות להציל את המכשיר בארץ?? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות נגן חדש.. ואני ממש אוהב את IRIVER כי עד עכשיו כל הנגנים שלי היו שלהם ואני אוהב את הסאונד שלהם ואת האיכות.. אני מתלבט בין הU20 (או Clix Gen 2) : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c2379/10285.php ובין הE100: http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 תקציב של כ650-700 אוזניות אני לא צריך.. תודה מראש.. NIKILLER
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד ה-Core i7 1065G7 בעל הליבה הגרפית העדכנית והמתקדמת של אינטל - על מנת לגלות כיצד לפטופ קל משקל יכול להתמודד עם שלל משחקים פופולריים ללא סיוע של כרטיס מסך נפרד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מסתבר שלנגן שלי יש קשיים להריץ קבצי FLAC של 800 קילוביט עד 1 מגהביט (או יותר), קרה לי כבר פעמיים שבמעבר בין קטעים - הנגן פשוט "קפא" לחלוטין. הצג לא הראה דבר, לא העביר קטעים וגם נסיונות הכיבוי וההפעלה שלו לא עלו יפה. הברירה היחידה היא ללחוץ על כפתור ה RESET ולהדליק את הנגן מחדש (כל ההגדרות נשמרו). חוזר ל VBR new 128-224. :-\
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר גלקסי S ואני לא מצליח להתקין את ADOBE FLASH בשביל לראות כל מיני סרטונים באתרים כמו יוטיוב ועוד. אני תמיד מקבל שגיאה שההתקנה נכשלת או באתר עצמו של ADOBE שזה לא מתאים למכשיר. ביוטיוב עצמו כמובן אני רואה סרטונים אבל באתרים אחרים של צפייה ישירה שיש FLV למינהם ועוד אני לא מצליח, הוא אומר לי להתקין תוסף פלאש (ניסיתי גם דרך דפדפן פיירפוקס על המכשיר שרואים מסך אפור עם עיגולים לבנים שאפשר ללחוץ ומוביל להורדת הפלאש) *חשוב להזכיר שאתרים מפוצצי פלאש כמו YNET הוא מראה לי מצוין בדפדפן המובנה של המכשיר וגם בפיירפוקס(פרסומות פלאש זזות), אבל אתרים אחרים לא מאיפה להוריד ולהתקין את זה כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
בקיצור משהוא כמו ה HTC Desire S... יש הצעות יותר טובות ממנו? בעיקר מבית HTC עם אנדרואיד. לא אייפון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-