עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Doron.C,

אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by leoleo,

שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי PSP תקול, הוא פשוט לא עולה כשמדליקים אותו... המסך לא נדלק בכלל ורק הנורה של החשמל דולקת וזהו לאיפה הכי כדאי והכי זול לשלוח אותו? המכשיר לא נקנה בארץ...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני זקוק למטען microUSB סטנדרטי לרכב והאחרון שקניתי באיזו תחנת דלק פשוט שרף לי את שקע הטעינה של המכשיר הקודם (לא נטען יותר משום מטען). אפשרות אחת היא לקנות מטע "רשמי" במחיר מופקע מאורנג'/סלקום/פלאפון. מה האפשרות הבטוחה השניה? איך הוחרים מטען איכותי, עם הגנות מתח וכדומה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. דגם הדגל העסקי של סמסונג עשוי להגיע בעוד פחות מחודשיים עם זוג גדלים שונים, מצלמת בעלת מפתח צמצם חדשני בשלוש דרגות - וללא חריץ הרחבה ל-microSD בגרסה הבסיסית לכתבה

6. Started by ltv,

בס"ד שלום לכל באי הפורום. יש לי בעיה לא פשוטה. חזרתי משליחות בה קניתי באירופה מכשיר mio s505 . הבעיה היא, שהייתי מעוניין להוסיף מפות מישראל על המכשירת אפילו ללא קול או שפה עברית. מבירור שעשיתי גם עם חברת רונלייט וגם עם חברות אחרות, למרות שמדובר באותו מכשיר, לוח האם של אירופה שונה מלוח האם של ישראל ולכן אין שום אפשרות להכניס עליו מפות ישראליות אלא אולי רק "לגייר" אותו- להחליף לו לוח אם שזה כבר אומר אותו דבר כמו לקנות מכשיר חדש.. האם מישהו יכול למצוא אפשרות אחרת ולנסות להציל את המכשיר בארץ?? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Nikiller,

היי! אני רוצה לקנות נגן חדש.. ואני ממש אוהב את IRIVER כי עד עכשיו כל הנגנים שלי היו שלהם ואני אוהב את הסאונד שלהם ואת האיכות.. אני מתלבט בין הU20 (או Clix Gen 2) : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c2379/10285.php ובין הE100: http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 תקציב של כ650-700 אוזניות אני לא צריך.. תודה מראש.. NIKILLER

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  8. לקחנו לסיבוב את מעבד ה-Core i7 1065G7 בעל הליבה הגרפית העדכנית והמתקדמת של אינטל - על מנת לגלות כיצד לפטופ קל משקל יכול להתמודד עם שלל משחקים פופולריים ללא סיוע של כרטיס מסך נפרד לכתבה

9. מסתבר שלנגן שלי יש קשיים להריץ קבצי FLAC של 800 קילוביט עד 1 מגהביט (או יותר), קרה לי כבר פעמיים שבמעבר בין קטעים - הנגן פשוט "קפא" לחלוטין. הצג לא הראה דבר, לא העביר קטעים וגם נסיונות הכיבוי וההפעלה שלו לא עלו יפה. הברירה היחידה היא ללחוץ על כפתור ה RESET ולהדליק את הנגן מחדש (כל ההגדרות נשמרו). חוזר ל VBR new 128-224. :-\

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי את המכשיר גלקסי S ואני לא מצליח להתקין את ADOBE FLASH בשביל לראות כל מיני סרטונים באתרים כמו יוטיוב ועוד. אני תמיד מקבל שגיאה שההתקנה נכשלת או באתר עצמו של ADOBE שזה לא מתאים למכשיר. ביוטיוב עצמו כמובן אני רואה סרטונים אבל באתרים אחרים של צפייה ישירה שיש FLV למינהם ועוד אני לא מצליח, הוא אומר לי להתקין תוסף פלאש (ניסיתי גם דרך דפדפן פיירפוקס על המכשיר שרואים מסך אפור עם עיגולים לבנים שאפשר ללחוץ ומוביל להורדת הפלאש) *חשוב להזכיר שאתרים מפוצצי פלאש כמו YNET הוא מראה לי מצוין בדפדפן המובנה של המכשיר וגם בפיירפוקס(פרסומות פלאש זזות), אבל אתרים אחרים לא מאיפה להוריד ולהתקין את זה כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by the red dragon,

רציתי לשאול עם יש אותו בארץ והאם אפשר להפעיל אותו לשיחות וכמה הוא עולה ואיפה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בקיצור משהוא כמו ה HTC Desire S... יש הצעות יותר טובות ממנו? בעיקר מבית HTC עם אנדרואיד. לא אייפון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by fr0z1k,

היי לכולם, אישתי חירבה עוד פלאפון וצריך לקנות לה אחד חדש, הבעיה שאני לא כל כך מצליח למצוא פלאפון לסט הדרישות שלה וכמה דרישות שלי (כדי שיהיה לה יותר קשה להרוס עוד פלאפון), ואשמח אם למישהו יש הצעה לפלאפון. הדרישות: 1. מסך שטוח ולא מעוגל כמו הגלקסי למיניהם 2. איחסון של 256 ג'יגה או פחות עם כרטיס הרחבה 3. מצלמה די טובה (לא חובה the best of the best) 4. סוללה שלא נגמרת תוך שניה כח העיבוד לא חשוב במיוחד כי היא לא משתמשת כבדה או משחקת במשחקים או משהו, בנוסף חשוב שהפלאפון יהיה זמין בארץ כי שלה גמר את הקריירה (Galaxy S10) וצריך אחד חדש בדחיפות.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. היצרנית המתרחבת במהירות מאמצת את השבב המפואר ביותר של קוואלקום כבסיס למותג חדש - ויש גם תוכניות לדגמים מקבילים עם שבבי הדגל מבית Mediatekלכתבה

15. אבל שיהיה גם אמין, ולא איזה זבל סיני... אני זקוק למטען אחד רגיל כמו זה שמקבלים עם האייפון ויהיה אצלי קבוע ברכב, ומטען נוסף שישמש לבית. תודה!

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  16. היצרנית הסינית מציגה שיפור נוסף של טכנולוגיית הטעינה שלה במסגרת מותג ה-Redmi לכתבה

17. אהלן לכולם כבר חודשיים שאני חוסך כסף לקניית פלאפון חדש ומתקדם. אני מחפש פלאפון בעל מצלמה טובה, נגן מוזיקה טוב ורמקולים חזקים במיוחד...(אחרי ששמעתי את הרמקולים של הN95 8GB הופתעתי לטובה מהעוצמה והאיכות), וטלפון מהיר. אני מעדיף נוקיה.... התקציב שלי הוא עד2000 שקל אפילו 2200 מה הייתם קונים במקומי ולמה? רציתי לקנות N95 8GB אבל כבר לא מוכרים כאלה חדשים קראתי עליו בייקורות ממש טובות והרמקולים שלו ממש חזקים... תודה לכל מי שעוזר לי

18. שלום לכולם, כאשר אני מקבל\מוציא שיחות לא שומעים אותי, זה מסתדר רק ע"י לחיצה על SPEAKER מספר פעמים (עובר בין רמקול למיקרופון מספר פעמים). זה התחיל לאחר מעבר מרום פיילוט 4 ל- 4.5, וממשיך גם לאחר וויפ מלא והתקנת רום 6 (פיילוט). זה גם הורס לי את ההקלטות האוטומטיות בעת שיחה. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 15.9k צפיות
  19. Started by I7210I,

איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  20. איזה סמארטפון הכי כדאי לקנות כיום (בסביבות 4800 שח )

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. יצרנית המכשירים החכמים ההודית הפופולרית Micromax משיקה סמארטפון סופר משתלם משלה, מצוייד בשבב מתומן ליבות של קוואלקום ורום מבית Cyanogen לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%94-micromax-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4/

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  22. Started by wooper,

היי אני זקוק להמלצה על dvd נייד האם יש משהו יותר מומלץ מנייד שאפשר לראות בו סרטים? תודה

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. שלום, בפעם הקודמת הבאתי מדריך לשיפור אות הGPS שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388901.msg3341066#msg3341066 ועכשיו מדריך (אם אפשר לקרוא לו כך...) לצילום סופר מאקרו או לצילום וידאו במאקרו. גם המדריך הזה כמו קודמו לא מומלץ מכיוון שיתכן והוא יגרום נזק למכשיר. שימו לב לתמונות. תמונה מספר 1 זו תמונה במקרו ממרחק של 10cm תמונה מספר 2 זו תמונה מ 3cm -כאן ניתן לראות כי ה N95 לא מצלם טוב ממרחק של 3cm. ותמונה מספר 3 זו תמונה מ3cd אבל שימו לב לאיכות! איך עושים את זה? פשוט נותנים מכה חלשה היכן שנמצאת המצלמה. כשעושים זאת, כנראה משהו (לדעתי ניתוק של אחד המגעים) נותן פקודה לתוכנה לתת לנו פוקוס שונה. כנראה שנוקיה ריסנה את המכשיר והוא יכול לצלם מקרו באיכות…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by חובב,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי SAMSUNG CAPTIVAE I897 ואני מעוניין לשים לו רום בעיברית...האם מישהו מכיר מדריך אמין וגרסה אמינה שאפשר להוריד ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by card,

שלום כשאני צריך (בארץ או בחו"ל) להשתמש בתחבורה ציבורית ולמצוא על כך מידע, אני משתמש ב-Google Maps, מכניס נקודת התחלה וסיום, ובוחר "תחבורה ציבורית" כדי לראות מה האפשרויות. הרבה אנשים מזכירים גם את Moovit בהקשר הזה, אבל האם יש לה יתרון כלשהו של-Google Maps אין? תודה

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.