גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
איזה מכשיר מבין השניים עדיף לקנות (לא אכפת לי מהמצלמה של 5M)?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אך אני יכול להוסיף לאנגלית גם עברית במקלדת, שדרגתי מהאתר של בלאקבריי?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה טאבלט מסוג Helios Tab של MAG 7 אינצ'. כמו שהבנתי, זה לא מכשיר משהו ולא צריך לצפות ממנו ליותר מדי.. זה הטאב הראשון שלי, ואיני יודע מה אפשר לעשות אתו. הייתי מעדיף קורא ספרים, אבל מי שואל אותי.. אז השאלה הראשונה היא: האם אפשר לקרוא ספרים עם זה, וכיצד? השאלה השניה היא: האם אפשר להתקין תוכנות בלי שיהיה אינטרט בטאב עצמו (מה-PC הביתי), וכיצד? בינתיים אלא השאלות..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה דעתכם? אני לא צריך דור 3, שני המכשירים האלה הם בעלי קרינה נמוכה (יחסית כמובן) ולכן אני שוקל לקנות אחד מהם - אני מצטרף בימים הקרובים לחברת orange ככה שאשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רכשתי N80 (זו הפעם האחרונה בחיי שאני מתקרב למכשירים של נוקיה) במחיר טוב דווקא (600ש"ח) מערכת ההפעלה הזו ממש מאטה את הפלאפון ככה ש6280 ממש מטוס לידו :\ עשיתי לו כמה קומבינות שמצאתי באנטרנט בשינוי הגדרות זה המהיר אותו משמעותית ממצב ברירת המחדל אבל עדיין לטעמי זה לא מספיק. האם ישנה דרך להמהיר את מערכת ההפעלה? או בכלל לעדכן ואם כבר להתקין חדשה?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי נגן של sandisk sansa c250 ורציתי לדעת היכן טעיתי שאנני רואה את הספריות שפתחתי בנגן? חברתי למחשב את הנגן והמחשב זיהה אותו ככונן חיצוני (כמו Diskonkey) ובכונן פתחתי סיפריות לפי סוגי מוזיקה ולכל סיפרייה הכנסתי את השירים המתאימים, אך בנגן אנני רואה כלל את הסיפריות שפתחתי, יש רק אפשרות לראות בכלליות את כל השירים. כמו כן תעזרו לי למה את רוב שמות השירים אני רואה כמו שצריך (עברית/אנגלית) וחלק מהשירים מוצגים לי כמספרים בלבד. אנא עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ? ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל). תודה .
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הסינים הללו מדהימים. http://wiki.hacdc.org/index.php/$7_cell_phone תחשבו כמה עולה ערכה בסיסית של ארודרינו שמכילה הרבה פחות מהדבר הזה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קבלתי את ה SAMSUNG GALAXY Y GT-S5360 יחד איתו הגיעו 2 כרטיסי זכרון, אחד קטן ואחד גדול. את הקטן הכנסתי למקומו בתוך הטלפון (בצד), אבל את הגדול לא מצאתי שום מקום שמתאים לו. האם הוא בכלל שייך לטלפון או שזה כרטיס שאמור להתחבר למצלמה (או משהו כזה?) הנה זה הכרטיס:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי מדריך באתר(לא יודע אם מותר להזכיר את שמו....) אשר מראה כיצד ניתן להחליף או להאריך את אנטנת ה GPS למכשיר N95. כמובן שזה מסיר אחריות וכו'. האיש אומר שהGPS לאחר המוד שהוא עשה, קולט אפילו בתוך הכיסים,בתוך הרכב, בתוך מאפרת הרכב ובבית. בקיצור, זה שיפור עצבני ביותר לאיכות הקליטה של אנטנת ה GPS. לשימושכך (אם אתם מעיזים!): 1. מסירים את האנטנה המקורית, וגם את 3 הפינים שמחברים אותה ללוח. (אני בטוח שתמצאו היכן נמצאת האנטנה לפי התמונות). 2. מלחימים לשם חוט דיי עבה(הבחור אומר 3" אני חושב שכדאי יותר דק ויותר ארוך). 3. לאחר המוד הזה, מקבלים FIX ללווינים תוך 5-10 שניות! וזה בתוך הבית ביום מעונן! 4.בבדיקה שהבחור עשה, יש קליטה של 50% מתחת ל 2 גגות, ו4 קירות. שזה מעולה! …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול כשחיברתי את הטלפון שלי מסוג w380i sony ericsson למחשב כדי להעביר קבצים התוכנה שלו (Sony Ericsson PC Suite 6.0) הקפיצה לי הודעה שיש עדכון לטלפון. אני לחצתי אישור לאחר שהטלפון עודכן והפעלתי אותו מחדש הוא לא קולט את הsim (של אורנג') ורושם לי insert correct SIM card . את הפלאפון קניתי לפני איזה שלושה שנים לא מהחברה (הוא היה sim free לכל הרשתות) וכבר אין לי אחריות עליו . האם יש דרך כל שהיא לתקן את זה אשמח לתשובה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה מכשרי HTC יש 4 ice cream sandwich ? אני רוצה לשדרג את ה mytouch 4G
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91-280-%d7%a9%d7%97/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אבא שלי כרגע משתמש בgalaxy mini, ובתור בן אדם שגובהו שני מטר אתם יכולים להבין למה זה בעייתי. ולכן אשמח לקבל את עצתכם לסמארטפון עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה כמובן במידה והדרישות לא בקנה אחד עם הטלפונים הקיימים. דרישות: לפחות 5 אינץ' (לG2 שלי יש 5.2, וזה סבבה לו), GPS, קליטת WIFI, אנדרואיד, וזהו בעצם. שימושים עיקריים כרגע זה רק אינטרנט ואסאמאסים, במידה ויהיה טלפון נורמלי אז אולי גם וויז וכדומה. לא שימוש כבד בכלל. אין לי בעיה עם מכשירים סיניים (ובמחיר הזה עם הדרישות זה כנראה הדבר היחיד שאפשרי) ואין לי בעיה להזמין מחו''ל ולחכות. זמן זה לא פקטור, אבל רק אם יש הפרש משמעותי בין לקנות מהארץ לבין חו''ל. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי התוצאות המקדימות המרשימות, הסמארטפון הקשוח של סמסונג נחת לביקורת באתר הפופולרי gsmarena והפך למלך הסוללה החדש גם שם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9e%d7%93%d7%95-%d7%9b%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%a3-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היצרנית הסינית Elephone מכינה, לכאורה, סמארטפון מבוסס שבב של קוואלקום בעלות חסרת תקדים של כ-300 ש\"ח בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-snapdragon-%d7%91-80-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מעוניין לקנות סמארטפון לאחר שהסוני M2 AQUA שלי מראה סימני גסיסה ורציתי לבדוק מה נותן כיום את התמורה הגבוהה ביותר למחיר, יש מגוון כל כך גדול שאני הולך לאיבוד. אז אין לי בעיה עם סינים בהנחה שהם משתלמים ומקבלים עדכונים. (שמתי עין על 5\Meizu MX4\Pro וה - Oneplus two) גם האסוס Zenphone בגרסאתו החזקה קורץ לי. חשוב לי בעיקר חיי סוללה ונפח אחסון כך שבהנחה שמדובר במכשיר שאינו מאפשר כרטיס זיכרון אצטרך שיהיה עם זיכרון מובנה של 64GB, בנוסף כל מה שקשור למוזיקה עם אוזניות (נגיד DAC איכותי) גם יהיה נחמד שיהיה ושלא יהיה גדול מ - 5.5 אינץ'. אני פתוח להצעות ואין לי בעיה להזמין באינטרנט ולהתפלל שיעבור את המכס. ובמקרה של משהו משתלם במיוחד ניתן גם לחרוג ב 100-200 שקל. בתודה מר…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי s3 mini כשאני מדליק wifi או אינטרנט סלולרי אז אחרי כ10-15 שניות הוא מכבה את המכשיר ומדליק אותו. וככה בלי הפסקה עד שאני מכבה את האינטרנט ואז הוא מפסיק להיכבות ושוב עובד רגיל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים (כרגע) ברשותי גלקסי i9000. הורדתי אתמול רום והאנטיוירוס שלי זיהה וירוס. בתגובות בפורום XDA הם טוענים שזה שום דבר וצריך לבטל את ההתראות ולהוריד בשקט. היתי רוצה לשמוע עוד דיעות? יכול להיות שהוירוס יושב על הקישור ולא בתוך הרום עצמו?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אחרי שהאייפון 4 שלי החליט שלא בא לו להטען יותר, אני חייב מכשיר אחר. חשבתי לערוק לכיוון האנדרואיד. עלו לי בראש שלושה כיוונים מעניינים. Samsung galaxy nexus - המסך המעולה והעובדה שהוא מקבל עדכונים נקיים ובאופן שוטף ישירות מגוגל. החיסרון היחיד שלו הוא אי אפשרות הרחבת הזיכרון. Samsung galaxy s II - דומה מאוד במפרט ל GN ובעל אפשרות הרחבה. (וכמובן קהילת המפתחים הענפה) Samsung note.- המסך המסך המסך. קראתי את ההודעה הזו, שדי סגרה אותי על ה S2. למעשה פתחתי את הפוסט רק כי לא הייתה התיחסות ל Note. *אני מעוניין במכשירים חדשים בלבד. ** התקציב יכול להמתח בעוד 500 שקל.
-
- 57 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
70 יום חלפו מאז תחילת הפעילות של גולן טלקום ו-HOT Mobile, אבל די ברור שהן שינו מהקצה לקצה את דמותו של שוק הסלולר בישראל. בפוסט המצב, אני מנסה לסכם את שהתחולל כאן בחודשיים וחצי האחרונים. http://www.netcheif.com/blog/?p=2384
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. יש לי כיום מכשיר דור 2.5 והייתי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו במכשיר דור 3.5. הכוונה היא שאני ינהל את כל השיחות ברשת ה2.5, ואני ינהל את כל תעבורת הנתונים על גבי הWI-FI מקומי ולא אתחבר כלל לרשת ה3.5. האם הדבר אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני יכול לקנות מחו"ל בזול את הגלקסי 3 החדש אבל הדגם שלו זה sch-i535 ולא gt-i9300, המכשיר של חברת verizon, האם הוא יעבוד בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-