גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו כאן יודע במקרה באיזה חנות אפשר לקנות טלפון Windows Mobile, עם גרסא 6.1 או 5? לא גרסא 6.5, ולא 7.. 6.1 ומטה.. בזאפ לא ממש נשארו דברים, חוץ מאופציה אחת ממש מעפנית. אודה לכם אם אתם מכירים חנות שיש לה עדיין במלאי משהו כזה, ואם תוכלו להגיד לי את שמה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה שתאפשר לעשות פשוט העתק-הדבק למכשיר של חבר שלי, שכן אני ממש לא רוצה להסתבך עם אייטונס וכל הקטע של יצירת הפרופיל מה שמצריך אותי לגבות את כל האייפוד שלו במחשב שלי וזה לא מקובל עלי : כמובן שהמטרה היא להעתיק קבצים [וידאו ליתר דיוק] ושהנגן גם יזהה אותם ויפעיל אותם ולא ישמש ככונן חיצוני בלבד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חשבתי על הגלקסי 2 מיני. האם הוא משתלם?,הוא מעוניין לקנות רק בארץ.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום, רכשתי שבוע שעבר את ה-galaxy s4 מאורנג' והמכשיר הגיע עם רום של אורנג' צרוב בו, כשניסתי להוריד אפליקציות מסוימות (גוגל פליי הכל רשמי פורמלי ולגלי כמובן) מופיעה לי הודעה שהאפליקציה לא תומכת במכשיר ואני אצוטט "orange I9500 galaxy s4" התשובה בגוף ההודעה, אורנג'!!!! מה אפשר לעשות עם העניין? האם ניתן לשחזר הגדרות יצרן נקיות ללא הרום של אורנג' באופן עצמאי או שעלי לעשות זאת באמצאות מעבדה? תודה לעונים..:s05:
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, התחילה להתארגן קבוצת רכישה לגלקסי 4. פנינו למספר גורמים ואנחנו מחכים להצעות מחיר. כל מי שיש לו עניין, שיצטרף לקבוצה. כבר מעל ל 700 חברים בקבוצה. https://www.facebook.com/groups/ChaverimTovim
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מעוניין להביא טלפון מארה"ב כרגע מדברים איתי על הטלפון שבכותרת.. ויש לי כמה שאלות 1. האם דגם כזה בכלל קיים? אני לא מוצא אותו באף אתר.. רק את ה hd2 הרגיל.. 2. מה צריך לעשות כדי שהוא יעבוד בארץ? סים וכאלה? 3. אני בפלאפון, האם יהיו בעיות קליטה וכדומה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . רכשתי היום nexus 4 . מישום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בחברת אורנג נאמר לי שמבחינתם הכל בסדר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אבד לי הדיסק שמסופק עם סלולרי K610i (אורנג') יש בו תוכנת Sony Ericsson PC Suite בעברית ודרייבר לחיבור הכבל, ואני לא מוצא באינטרנט את אותה התוכנה (בעברית) אפילו לא באתר של אורנג'.... האם משהו מוכן להעלות לרשת את דיסק ההתקנה לאתר איחסון? בכדי שאוכל להוריד אלי למחשב אני מודה מראש על המאמץ FireFlash
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני עכשיו מצטרף לרשת אורנג', ואני ממש מתלבט איזה מכשיר לקחת. אני לא מחפש מכשיר עם נגן מולטימדיה רציני, יש לי כבר איפוד שעושה את העבודה. אני דיי התלהבתי מה-N97 ומה-N96. לא ממש אכפת לי הגודל והמשקל, אבל מה שכן אני רוצה שתיהיה למכשיר מצלמה נורמלית, לפחות 5MP על איזה מכשיר כדאי ללכת?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מכשיר N85 שאני ממש לא מרוצה ממנו ומעוניין לשדרג. לבנתיים חשבתי על הסמסונג גלאקסי S, שנראה די טוב מבחינת התכונות, אבל הבנתי שבקרוב מאוד תצא גרסה חדישה יותר- S2. השאלה היא, כמה זמן בערך לפי ההשערות ברשת עד שהמכשיר יצא, וכמה זמן לוקח בממוצע עד שהוא מגיע לארץ? אם מדובר בחודש או שניים, אז מן הסתם שעדיף לחכות, אבל כנראה שמדובר בחצי שנה ומעלה? ההבדל הוא גדול עד כדי כך שעדיף להמתין תקופה ארוכה כזו? כשאני קונה מכשיר הוא לכמה שנים, אבל לא הייתי רוצה לקנות אחד היום, ובעוד חודשיים תהיה גרסה חדישה שלו בשוק :-/. ובאותה הזדמנות, שאלה שבטח מאוסה, אייפון 4 או גלאקסי S? מה היתרונות והסחרונות לכל אחד? סה"כ חשובה לי מאוד איכות המצלמה (כולל ווידאו)+MP3+אפשרות גלישה. נראה ששניהם די …
-
- 41 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
בוקר טוב אחי מעוניין להחליף את המכשיר שיש לו כרגע (נוקיה 5610) הוא מדבר יחסית הרבה במכשיר אז שיהיה עם זמן סוללה טוב רצוי גם ספיקר חזק בשיחה ומכשיר לא בעייתי כמו הדגם שיש לו כרגע מה האופציות בתקציב הזה תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
iPod Touch סטייל iPhone אותו גודל מסך אבל אפילו דק יותר! (8 מ"מ!) האייפוד החדש כולל את התכונות המסך החדשות שבiPhone כולל ה "slide to unlock" וגם WiFi זה אומר שנוכל לגלוש דרך הiPod שלנו זמן הבטריה הוא 22 שעות נגינת מוזיקה כאשר 5 שעות צפייה בסרטים. יגיע בשני דגמים : 8 גיגה ו 16 גיגה וימכר ב 299$ וב 399$ בהתאמה ויושק בעוד מספר שבועות בכל העולם. מקור: http://www.engadget.com/2007/09/05/ipod-touch-gets-official/
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מבין איך 729$ על אייפד 2 3G + 32GB הופכים בארץ ל3300 ש"ח, זה אומר שהם לוקחים לפי 4.5 ש"ח לדולר לא מובן,
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
החלו לרוץ שמועות אודות מכשיר חדש בסידרת ה-N של נוקיה. על פי אותם השמועות יכלול המכשיר מסך בגודל 3 אינץ,מצלמת 5 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של 20 אינץ! כמו כן 20 גיגה של זיכרון פנימי וחריץ הרחברה תהנו! חדשות וסיקורים נוספים יפרסמו בקרוב באתר www.icell.co.il
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
או קיי אז ככה... מה שחשבתי הוא איך ניתן להפוך את הנגן הזה לנגן באמת גדול! והתשובה היא אינטרנט. יש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי שאפשר לחבר אותו לD2 (אותו חיבור) או שאני מתבלבל אבל אפשר לעשות את זה עם מחברים כבלים שונים, לא משנה זה לא העיקר... הכרטיס עובד על WIFI אז אולי ניתן לכתוב תוכנה שתזהה את הכרטיס רשת האלחוטי, ולהשתמש בתוכנה כמו OPERA מיני בשביל גלישה... נכון זה נשמע אולי מפורך אבל האם בתיאוריה זה אפשרי? אולי אפילו COWON עצמה תעשה את זה... תשמעו אולי אני יותר מידי אופטימי אבל אם זה אפשרי אז חבל להפסיד אפשרות כזאות. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאור ההצלחה התודעתית של ה-W200 החדש שלי, הוחלט שאחותי הצעירה תשתדרג אף היא. הדבר הכי משתלם משצאנו כרגע הוא ה-W200 ב-667 שקלים בטיינידיל, אבל המסך גדול לה. היא זקוקה למכשיר עם מסך קטן יותר, רצוי פחות מ-4.5 אינץ'. הדרישות הנוספות הן מצלמה קדמית טובה (פטיש מפגר של מתבגרות כנראה), ורזולוציה של 720P. ישוחקו משחקים קז'ואליים בלבד. סוללה גדולה היא תכונה שמהווה יתרון. חפשנו מכשירים של לנובו, אך הם עולים יותר מ-W200 ונותנים פחות. ואין מסכים קטנים ברזולוציה נורמאלית שמה נשמח להמלצות
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף יצאה תוכנה, אומנם סינטטית, אבל עדיין יכולה לספק לנו קנה מידה של יכולות של המכשירים שלנו. תוצאות מSamsung Galaxy S בחיבור דאטה ברשת אורנג'. http://goo.gl/vRbc7 תריצו ותשתפו תוצאות !
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי מערכת לרכב אם שן כחולה ויש שם אופציה לחבר נגן mp3 ולישמוע מוזיקה אז אני מחפש נגן mp3 אם שן כחולה :jump:
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, אני בתקופה האחרונה רוצה לקנות נגן, בהתחלה התלהבתי מה-ZEN VPLUS וה-I7 ,אבל הגעתי למסקנה ש-4-8GB לא יספיקו לי. לכן התחלתי לחפש נגנים עם לפחות 20-30GB, כל מה שהיה הוא כמובן גדול הרבה יותר ( מאוד מעצבן ) וגם מאוד יקר, סכומים של כ-250$. הנגנים שהכי התלהבתי מהם הם- IPOD CLASSIC 80GB, ה-creative zen vison m 30/60gb ( שאלה אם עדיף להוסיף קצת כסף בשביל להכפיל את הנפח, אבל גם לקבל נגן יותר עבה ) ו-microsoft zune. אצל ה-zune הגודל נראה פחות מפריע, בגלל שהמסך שלו יותר גדול משל השאר, אבל עדיין לא בהרבה. הוא הרבה יותר זול, לפי מה שהבנתי הוא עולה כ-150$, ואני יכול אולי להשיג אותו במבצע מיוחד ( לא בחנות ספציפית, אלא משהו אישי כזה ) של כ-30-40%. אז בגלל הסיבות האלה, הנגן הזה נר…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כל המידע הרלוונטי בכותרת אני מניח. בKSP ובאג אני רואה רק אייפודים למיניהם... תהיתי אם יש אופציות טובות יותר באותו טווח מחירים. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים אני חושב לקנות את הכבל הנ"ל : http://store.idigital.co.il/iphone-accessories/cables-adapters/digital-av-adapter כדי לצפות במשחקי כדורגל שנקנים באפליקציות של ONE או ( LIVE STREAMING) YNET בטלויזיה יש פה מישהו שניסה וזה עובד? שלא אקנה לחינם את הכבל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים האוזניות בלוטוס שלי עבדו מצוין וזוהו יחד בכל חיבור. משום מה לאחרונה כל אוזנייה מזוהה בנפרד בבלוטוס ואני יכול לשמוע רק צד אחד עם חיבור התקן נפרד. ניסיתי לאפס את האוזניות וגם לא עזר. ניסיתי על סמארטפון אחר ואייפד אחר ואף מחשב אחר ובכולם זה נותן לי 2 התקני בלוטוס בנפרד. האוזניות הן של סופרקופי TWS I11 אשמח לפתרון.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא אכפת לי אם הוא יהיה יד שנייה או חדש העיקר שאיכות הסאונד והווליום יהיו מה שיותר טובים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
דרישות מהמכשיר לפי סדר חשיבות: 1. סוללה כמה שיותר חזקה 2. זול כמה שאפשר 3. שיוכל להריץ אנדרואיד במהירות סבירה - אני משתמש כמעט אך ורק בוייז ווטסאפ, לעיתים גם ב gameboid - אני כמעט ולא משתמש בדפדפן 4. עוצמת שמע סבירה (בעבר הרחוק היה לי nokia 3500 ובקושי שמעו בו, הייתי צריך להפעיל את הרמקול כמעט כל פעם) 5. מסך לא גדול מידי (היה לי גלאקסי S2, אני מעדיף מסך קטן יותר עם זמן סוללה ארוך יותר) 6. רמת קרינה נמוכה 7. קל משקל אשמח לקבל 2-3 המלצות ואקרא עליהם ביקורות. בתודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במיסגרת החבילות לחיילים הידועות מראש אורנג מביאים לבחור בין שלושת המכשירים שציינתי בכותרת, האם 2 הסמסונגים עדיפים על הנוקיה 5800?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-