גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אח שלי נמצא בתאילנד ויכול לקנות לי מכשיר. אני רוצה סלולרי משולב PDA שיהיה נוח לשימוש עם איכות סלולרי טובה. בנוסף, קריטי שיהיה WIFI ו - BT, וגם רצוי שתהיה מצלמה. חשוב שהמכשיר יעבוד בארץ - עדיף בסלקום - שם אני נמצא כעת. GPS זה בונוס נחמד מאד. אני מתלבט לגבי ה - HTC TOUCH שלא מצאתי עליו מספיק חוות דעת ה - P51 של BENQ שלא מוכרים בכלל בארץ (הוא יעבוד פה?) ה X500 של ETEN (מוכרים אותו בכלל בתאילנד ומה המחיר שלו שם?) ה - 3600 של HTC אשמח לחוות דעת, הצעות למכשירים אחרים ועוד... המכשיר ישמש אותי בעיקר כפלאפון, יומן, צפייה במסמכי אופיס, לא חובה מקלדת... אינטרנט כמובן, ג'י פי אס די חשוב אבל לא חובה בתנאי שיש BT... חשוב לי לדעת בעיקר בעניין התאימות לארץ וכמה המכשיר נוח לש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה ה-IMOD אבל לא מצאתי מקומות שאפשר לקנות אותו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה כבר פעם רביעית ולא מצליח.. מקבל את ההודעה הזו בנגן : USB Busy Do Not Disconnect וזו התמונה של התוכנה כשהיא מעדכנת ונתקעת על 25% ואז נסגרת בגלל ההודעה הזו : מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לעדכן לעזעזל את הקשוחה של המכשיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש כרטיס BLUETOOTH למחשב כדי שאוכל להוריד את התמונות http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6650.htm
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שהסאונד של נגן נייד לא נופל מcdp,אני מחפש מקור והאופציה הזאת קוסמת לי בגלל שאני יוכל להשתמש בנגן ביום יום בנוסף לחיבור למגבר אוזניות(אקווה?+dt990),יש פה מישהו שברשותו נגן נייד מבוסס דיסק קשיח שיכול להזמין אותי להאזנה קצרה?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה נגן חדש ואני צריך לבחור מאחד מאלו מה דעתכם? גם רציתי לדעת אם אפשר להיכנס לאינטרנט zune כי כתוב שיש לו wifi. CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB BLACK Microsoft Zune 30GB MP3/4
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות על טלפונים סלולריים. חשוב לי שיהייה בהם נגן מוזיקה טוב, וותמיכה בכרטיס זיכרון בעל נפח של 4GB לפחות. בנוסף, אני מעוניין שתהייה בו מצלמה וBT. אין לי תקציב ספציפי, ולכן אודה אם תרשמו טלפון מסל סדרת תקציבים(החל מ1000 בקפיצות של 400-500, ולא להגזים עם כאלה שעולים 4K). כמובן שאני צריך גם כרטיס זיכרון. תודה, אופיר. עריכה: התקציב שונה ל 1.5K - 2K.
-
- 49 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לא ממש מצאתי משהו בחיפוש ואני זוכר כבר שדובר על זה כאן. יש לי MIO P550M. ואני מעוניין להפעיל בו באופן קבוע תוכנה שרצה במחשב כאשר במחשב רואים משהו אחר. אם אני לא טועה דיברו על התוכנות אקטיבסינק-סיידוינדר-וסמורייז. אני מאוד אודה למי שיוכל להביא לי את המדריך לכך.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
קניתי אתמול אייפוד טאצ' מהחנות של אפל בסאן פרנסיסקו (אני שם עכשיו), ויש לי בעיה להפעיל אותו. בהפעלה הראשונית הוא הראה על המסך תמונה של כבל המידע עם חץ לכיוון לוגו של ה- iTunes. חיברתי אותו למחשב שלי והאייטיונס זיהה אותו, בחרתי לאייפוד שם ועשיתי סינק עם השירים, הסרטים והתמונות שלי. אבל כשעשיתי לו Eject ולחצתי על כפתור ההדלקה, הוא עדיין הראה את אותו המסך כמו בהתחלה. אם מישהו יכול לעזור לי לגרום לו לפעול כנגן אני אודה לו מאוד. הבעיה מזכירה את ה- Activation של האייפון, האם גם הנגן הזה צריך הפעלה באיזושהיא צורה? ניסיתי לעשות רג'יסטר באתר אפל, ודרך החשבון באייטיונס סטור אבל הוא עדיין לא מתפקד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה לפי הידע שלי המובילים הם הipod CLASIC, ZONE, Zen Vision M Creative אז ככה אני צריך משהו נייד עם המון זיכרון ואיכות שמע ממש טובה (הכי טובה אם אפשר חחח) לפי הידע שלי הIPOD מוביל בזיכרון ובזמן סוללה (הIPOD החדש כמובן) אך לZen Vision M יש איכות שמע קצת יותר טובה ולגביי הZONE אין לי מוסג אני ישמח לעזרתכם
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש המון זולים (500-550 שקל) פלסטיקיים כאלה, שבדר"כ מאוד פשלנים. אני מחפש משהו קצת יותר רציני כמו שראיתי בגרמניה, עם איכות בניה יותר טובה, תפריטים ואיכות קריאה טובה יותר, כמובן שחובה שידע לקרוא כתוביות נפרדות ולא רק מוצמדות (יש את זה היום גם בג'נריים האלה שבאים עם מדבקות של מאסטק\אפקס וכו). וכמובן שיהיה זמין למכירה בארץ, לא מחו"ל. במחיר נורמלי (סביבות האלף שקל). לא מחפש PMP, אז להמנע מהמלצות לא קשורות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן iRiver Clix gen2. רציתי לדעת באילו פורמטים של סרטים הוא תומך, וכמו כן, באמצעות איזו תוכנה אוכל להמיר סרטים מכל פורמט לפורמטים הנתמכים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הn95 שלי ורציתי לדעת אם יש תוכנה להרצת xvid/divx? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות נגן חדש ומהבדיקות שלי התרשמתי מהנגנים הבאים: - CREATIVE ZEN V PLUS - COWOWN IAUDIO D2 - COWON IAUDIO 7 - MEIZU M6 הדבר הכי חשוב לי יותר מכל הוא האיכות שמיעה, אני אשמח אם תגידו לי למי האיכות שמיעה הכי טובה בהנחה שאני משתמש באותן אוזניות, ובהנחה שאני משתמש באוזניות המגיעות בבאנדל של הנגן. אחרי השמיעה חשוב לי הגודל ואח"כ מסך ודברים כאלה. אני גם צריך לדעת עד כמה ההבדל גדול בין כל אחד לאחד, כי כידוע לא כולם באותו מחיר ולכל אחד יש יתרונות אחרים בלי שום קשר לשמיעה. אם יש עוד נגנים באזור המחיר שבהם השמיעה טובה יותר, אז אני אשמח לשמוע עליהם. דבר אחרון, זה יהיה נחמד אם תגידו לי בכמה כסף בערך אני אוכל להשיג כל אחד מהם בחו"ל בדגם של 4GB ( אני יודע שה-ZVP ו…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עזרה בבחירת אוזניות !!!(בפנים הרשימה) Koss PortaPro Sennheiser PX100 Sennheiser CX300 AKG - K26P AKG - K24P זהו אלה הדגמים שאני מתלבט בניהם
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש איזשהו התקן שיוכל לשלוט בווינאמפ מרחוק, מישהו יודע אם קיים דבר שכזה?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה! ;D רציתי לדעת אם אני יכול לשים iPod על שני מחשבים או יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הפלאפון? שווה לקנות אותו ב1000 ש"ח , יד שנייה , עם מטען , 512MB זיכרון.. שווה?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/video/x2x3br_preview-cowon-a3-par-generationmp3_tech מי שלא יודע אז הנה קצת פרטים על A3 A3 Specs: * Video: AVI(DivX, XviD), ASF, WMV, MPG, DAT, MKV, MP4, OGM, VOB (without Transcoding) * Audio: MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, APE, AC3 * High Quality TV Out : COMPONENT, S-VIDEO, COMPOSITE * Display: 4 inch WVGA(800X480) 16M Color TFT LCD * High Processing Performance up to 1280X720 HD Video * MPEG4 Recording from TV, VCR or Camcorder * Voice recording and MP3 Recording from Line-in Audio * Image Format : JPEG, GIF, BMP, PNG * MS Office and PDF(transcording needed) and Text * USB 2.0 High-Speed Host * 30GB/40GB/60GB of HDD Stora…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הוא לא מציג לי סרטים. מאיפה ואיך אפשר לעדכן את המקודדים שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-