גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
חברה שלי יש לה מכשיר C5-00 וכשהיא עדכנה גרסה הממשק בעברית נעלם. הבנתי שאפשר לצרוב עברית על ידי תוכנה בשם NSS, אבל כל מה שאני לא עושה כולל התקנה על מחשב נקי לגמרי, ה NSS לא מוצא את הטלפון. התקנתי את ה NOKIA SUITE הכי עדכני, מזהה את הטלפון, אני סוגר אותו פותח את ה NSS, הוא לא מזהה את הטלפון. אני רוצה לראות אם הקוד של המכשיר מכוון לעברית, כדי לדעת אם אפשר לעדכן אותו או שהקוד לא מכוון בכלל לעברית ובגלל זה העברית נעלמה. מי שהתעסק בצריבות עברית בזמנו לנוקיה - אני אשמח מאוד לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הגיע אלי מכשיר גלקסי מיני מדגם GT-S5570B. לאיש אין צורך בו, ולכן הוחלט להפכו לניסוי ראשון בהחלט בצריבת רום על מכשיר :evil: אני לא מבין מספיק בנושא. קראתי את המדריך של האתר בעיון, וחיפשתי ברשת עוד קצת מידע, אפילו שאלתי בזמנו שאלות בפורום, אך זהו רגע האמת ואני מבקש עזרה צעד-צעד... השלב הראשון הוא כמובן השגת הרשאות רוט. שיטה אחת היא superoneclick, אך האם הוא מעודכן וגם תומך במכשיר? בדרך לא דרך (גוגל) התגלגלתי למדריך מאתר טכנולוגיה פיליפיני שמציע פרוצדורה אחרת, אך הדגם הוא טיפה שונה (ללא ה-B בסוף) ואני לא בטוח לגמרי... אם SOC עובד אני אלך עליו. אבל האם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות HTC DESIRE משומש מארה"ב האם יהיה אפשרי לצרוב לו רום בעיברית ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי את הפלאפון דרך איביי מסין ולא ידעתי לאיזה ברוך אני מכניס את עצמי. הוא מסרב לקבל רומים ולצורך העיניין גם רקבירי (ניסיתי רק twrp ו cmw כי אלה היחידים שאני מכיר שאפשר לסמוך עליהם), ניסיתי דרך אודין, דרך האפליקציה של twrp, להתקין רום דרך הרקבירי שהגיע עם המכשיר, דרך המחשב - נאדה. מקריאה באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה עם מכשירים שהגיעו מסין - הם כמו ג'וקים, אי אפשר לנצח אותם... האמת היא שפשוט לא הצלחתי למצוא עדיין פתרון והבעיה היא שאני לא באמת מבין משהו בנושא, כל הניסיונות שלי הם מעקב של מילה במילה מכול מני מדריכים שמצאתי בחיפוש בגוגל. יש פה מישהו שיצא לו להחליף רום במכשיר מסין ויכול לתת לי הכוונה נ.ב הסיבה היחידה שאני מועניין להחליף רום היא שהמכשיר שלי מקבל שיחות…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני אצטרך להופיע בדיון בבית המשפט לתביעות קטנות ולהוכיח את טענותיי לשופט . ברשותי הקלטה שמוכיחה את טענותיי . ההקלטה שמורה בנגן mp3 שיש בו יציאת אוזניות סטנדרטית . אני מחפש רמקול בגודל כיס ,נייד ובעל איכות טובה שיאפשר לי להשמיע את ההקלטה בעוצמה מספקת ,כך שכל הנוכחים באולם בית המשפט יוכלו לשמוע בצורה ברורה את ההקלטה. ככול שאני מבין , לצורך השמעת קול אנושי עדיף רמקול שמצטיין בתחום ה-"מיד " דווקא ולא אחד שמדגיש את ה-"low " ,כלומר את תדרי ה-bass . מעבר לצורך הספציפי הזה, אני גם מעוניין בהמשך לעשות בו שימוש כרמקול נייד לצרכים שונים כמו למשל לשמיעת מוסיקה ברכב מפני שלא מזמן גנבו לי לפני את הרמקולים ואת הרדיו דיסק מהרכב( ואין לי שום כוונה לרכוש אותם מחדש ולממן…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אחי מעוניין לקנות GPS. אבל יש בעיה אני והוא לא יודעים את המחירים של הGPSים בשוק, זאת אומרת לא יודעים מה הכי יקר מה הכי זול ובקיצור את מחיר השוק. יש לכם משהו להמליץ שלא יעבור את ה1500 בערך אם זה קצת מדיי אשמח אם תודיעו לי. חשוב שיהיה מדויק והכי טוב שניתן להשיג לתקציב הנוכחי
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, ה-GPS לחבר. הוא הולך לעבוד בתור טכנאי, מה שאומר שהוא יצטכך ליסוע הרבה ולמקומות שהוא לא מכיר. הוא צריך GPS מהרמה הגבוהה, ללא תוספות אחרות, זתאמרת רק GPS יספיק לו. חשוב שה-GPS יהיה עם קליטה טובה, כי מאוד חשוב שלא יתקע לו באמצע יום עבודה (שלא ימצא לווינים פתאום וכד'). קיצור, אני סתם מקשקש. בבקשה פשוט המליצו על המוצר הכי טוב בטווח מחירים הנ"ל. תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך MP3 בנפח של GB+ , רצוי אם תמיכה בעיברית מלאה אבל לא חייב אוזניות נורמליות והכי חשוב שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות, וגם אם הוא יפול פה ושם שלא יקרה לא כלום... תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שמעתי באוזניות האלה אצל חבר והאיכות חבל"ז האם יש במחיר עד 600 ש"ח משהו שמתקרב לפחות לאוזניות הנ"ל? לא משנה לי אוזניות כפתור וכל החרטות העיקר שיחזיק מעמד הרבה זמן .ושיהיה באיכות סאונד מדהימה קרוב ל E3CוShureו יש לי כרגע מכשיר iriver u10 ואני חושב שהאוזניות שקיבלתי הם mx400 .אני צריך אוזניות שיהיה שווא להשקיע עלהם.שההבדל יהיה ענק מה mx400 נ.ב, ראיתי למשל עוד אוזניות shure e2c} האם הוא מתקרב ל E3CוShure ללכת עליו או שיש אוזניות זולות יותר ואכותיות יותר? {האם בכלל יש ההבדל גדול בין כל האוזניות האלה E2CוShureו E3CוShureוE4CוShureו
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר? אני צריך כי נמאס לי שהוא מתחבר לאינטרנט באיטיות שלו ואז מחפש מיקום שלי ושורף לי את המוח והאבריים הפנימיים עם הקרינה. אני רוצה להפעיל מפה ללא ה3G בלי מיקום מן הסתם. רק מפה של ארץ ישראל, עם הכבישים בכמה אפשרויות זום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי כתבה היום לגבי משקפי מציאות מדומה באיכות סבירה ומחיר ממש זול שיכול להתחבר כמעט לכל סמארטפון. ניתן לראות דוגמאות של משקפיים כאלו כאן: http://www.dx.com/s/Universal+Virtual+Reality+3D מה דעתכם על הדבר הזה? האם באמת ניתן לראות באמצעות האייפון 5 שלי סרטים 3D? האם יש לדבר הזה בכלל חומרה כיום? משחקים/סרטים 3D? במידה ואני באמת מזמין איזה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מתלבט לגבי הזמנת מכשיר אנדרואיד לא ממותג. המכשירים האלו נמצאים בלא מעט אתרי קניות והמחיר שלהם די אטרקטיבי, מה שגורם לי לתהות, האם לא מקבלים חתול בשק? מכמה תגובות שקראתי באינטרנט, הבנתי שהם מחזיקים מעמד במשך יותר משנה ושלכאורה אין חשש, אבל אולי בכל זאת יש מישהו מכם שקנה מכשיר מהסוג הזה ויוכל לתת לי את חוות דעתו. דוגמה למכשיר אנדרואיד לא ממותג: http://www.aliexpress.com/item/Direct-Marketing-MTK6577-V12-cell-phone-android-4-04-with-4GB-ROM-4-3inch-Screen-3G/628051776.html עוד דבר שהייתי רוצה לדעת: המכשירים האלו מגיעים ללא תמיכה בעברית. יש אפשרות לפרמט מכשיר מהסוג הזה ולהתקין גרסה תומכת עברית? פשוט מעולם לא היה לי מכשיר אנדרואיד (אני כרגע עם נוקיה 5530 והייתי …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי נגן שיעביר לי את הזמן בצבא\נסיעות.. אחד הדברים שהכי חשובים לי זה ניגון וידיאו כי בזמן שאני בצבא אני מפסיד הרבה סדרות שאני רואה באופן קבוע.. כדי שאני אוכל להשלים את הפערים אני רוצה נגן סרטים טוב.. חוץ מזה חשובה לי איכות הסאונד ופונקציית ניגון השירים בכלל. מה שחשבתי עליו בנתיים זה: Cowon o2 - נגן סרטים קומפקטי 4.3 אינצ' שמנגן כמעט כל פורמט וידיאו ואודיו ללא צורך בהמרה עם נפח של 32g וסוללה שמחזיקה ל8 שעות ניגון וידיאו. יתרונות: מנגן סרטים ללא צורך בהמרה, נייד לעומת הnetbook, אפשרות הרחבת זיכרון עם כרטיס sd. חסרונות: פחות ניתן ל"נשיאה בכיס" לעומת ה- s9 Cowon S9 - נגן מוזיקה מעולה עם מסך amoled 3.3 inch סוללה מטורפת של 55 שעות אודיו ו11 שעות וידיאו מגיע רק עם…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פלאפון SONY ERICSON W810i שהביאו לי מחו"ל ואין לי תוכנת BLUETOOTH אני לא מוצא בשום אתר כולל של SONY ERICSON . מישהו אולי יכול למצוא לי משהו ??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקווה מאוד שאני מפרסם את זה בפורום הנכון כי יש בHWZ המון, המון, המון, המון פורומים מסתבר. אני רוצה להכין סטאפ למטבח שלי שיורכב מ 1) זרוע גדולה של מנורה 2) פלאפון (אנדרואיד כנראה) 3) מקרן זעיר אני רוצה לעבוד עם זה ככה שאוכל להקרין מתכונים על השיש, שיציג לי באיזה גודל אני צריך לעשות את הפיצה, ויראה לי יוטיוב כשאני משתעמם זה פחות או יותר הרעיון הבעיות כדקלמן: לא כל פלאפון יכול להתחבר למקרן זעיר, האם הmotorola atrix יכול? רעיון כלשהו איך לעשות את זה? והבעיה העיקרית שלשמה אני רושם את ההודעה הזאת: גם אם אצליח לחבר פלאפון ומקרן זעיר אני צריך מקלדת וירטואלית כלשהי ככה שאוכל להקליד על המשטח עבודה אם אני צריך מקלדת או פשוט לגלול אז אשמח לעזרתם או שתפנו אות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש נגן מוסיקה מבוסס פלאש ואין לי מושג במה לבחור! iPod,SanDisk,i Audio,iriver... בגדול חשבתי על i Audio אשמח לקבל את דעתכם/נסיונכם בעניין! תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות בקרוב נגן Mp4. התקציב הוא באיזור 2500 שקל, ותהיתי אם ניתן למצוא נגן שיענה על הדרישות הבאות: * 20 ג'יגה מינימום אבל עדיפות להרבה יותר. * אפשרות לחיבור מצלמה דיגטלית להעברת התמונות. * בטריה חזקה. * WIFI - רצוי. * חברה אמינה. * הצגת כתוביות בעברית - רצוי אבל לא חובה. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם, ויש לי נטייה לחפור בפירוטים כשאני מחפש ייעוץ לגבי קנייה, אז מתנצל מראש. אני מחפש מכשיר חדש, שיחליף את הSony Xperia Sola הנוכחי שלי. מכשיר מאוד נחמד, אבל שלי לצערי כבר לא עובד ב-100% שלו. מחפש מכשיר שיעלה לי בין 1,500 ל-2,000 ש"ח, אבל לוקח בחשבון את האפשרות לחריגה של עד 100-200 שקל, אבל לא מעבר לזה, בכל זאת משכורת של תיכוניסט ולא רוצה להוציא יותר מדי על מכשיר סלולרי. דרישות עיקריות מהמכשיר: מכשיר לא גדול מדי, כזה שנוח להחזיק ביד, מצלמה קדמית סבירה לפחות, כמה שאפשר ביחס למכשירים אחרים בטווח שיהיה מספיק חזק למשחקים מדי פעם, כמובן רצון לאנדרואיד, אבל מוכן להתפשר גם על ווינדוס אם המכשיר עצמו באמת שווה את זה, ומכשירים שנחשבים מותגים כמו אפל או סמס…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
אם אפשר אתרים עם הורדות לסימביאן 9.1 אם אפשר אני צריך את התוכנה הזאת שהופכת את הפלאפון שיהיה שלט רחוק לטלויזיה וכו... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לקנות סמארטפון זול וטוב בסביבות ה 1300 ש"ח גג. איזה מכשיר הכי מומלץ? שתהיה גלישה באינטרנט חלקה. אם גודל המסך גדול סבבה.. איכות סאונד טובה של מוסיקה. והודעות ושיחות, יותר מזה אני לא כלכך צריך.. איך הsony experia למיניהם? יש כל מיני דגמים.. מה ההבדל ביניהם? אנה עזרו לי מי שמבין.. לילה טובב
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את המכשיר עכשיו זאת הביקורת האחרונה לפני שאני רוכש אותו . המכשיר הנ"ל : HP iPAQ hx2700 Pocket איך הוא ? אין בו בעיות ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עדכנתי ת'גרסא של הפלאפון... עכשיו היא יותר חדשה... הבעיה היא שהיא באנגלית!!!! בהגדרות>שפות אין לי עברית! מה עלשות!?!?!?!?1? תודה AVIKO
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מצאתי חנות מקוונת עם המלצות טובות. הם מציעים את המכשיר ב- 2230 ש"ח (סביר?) אני מתכוון לקנות אותו ב- 10 תשלומים = 2330.35 ש"ח (לא כזה נורא). המחיר הזה הוא לתוצרה הבסיסית. הוא מגיע ללא עברית, קריאה / כתיבה, ואם אני רוצה תמיכה אני צריך לשלם: עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.0.4 - 130ש"ח עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.1.2 - 150ש"ח כדאי לעשות בחנות? האם אני יכול לעשות זאת בבית עם עזרה של חבר שמבין בנושא, שיש לו אותו מכשיר? לגבי נרתיק, מגן מסך והרחבת זיכרון. האם כדאי לקנות באיביי (לדוגמא) או בחנות עצמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-