עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kfir_dnd,

אהלן, היום נשבר לי סופית מכמות המחברות בתיק שלי והחלטתי לקנות cyberpad. עכשיו קודם כל רציתי לדעת איך קוראים לזה בעברית והאם יש חברה שמייבאת אותם לארץ שכן אין לי כרטיס אשראי. אח"כ הייתי רוצה לשמוע איזה סוג אתם ממליצים לי לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. שלום, חברה שלי רכשה מכשיר מסוג Nokia N76 ברשת Orange, וגם כרטיס זכרון MicroSD/ Transflash בנפח של 2GB (הכרטיס נרכש לא באותה חנות אשר בה נקנה הסוללרי). אחרי הקניה חברה שלי דיברה עם נציגי השירות של Orange והם טענו שכדאי להחליף את כרטיס הזכרון מ 2GB ל 1GB כך שהמכשיר יעבור טוב יותר ומהר יותר עם 1GB זכרון. האם זה נכון שהמכשיר יעבור טוב יותר עם 1GB מאשר עם 2GB ? לי אישית זה נשמע קצת מוזר. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by medic_29,

רציתי לדעת האם שווה לקנות מחשב כף יד מארה"ב יש לי אפשרות לבקש מקרוב משפחה שמגיע בעוד שבועיים ואם כן מישהו מכיר אתרים שאפשר להזמין מהם ?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by Amit_Alcobi,

אילו הדרישות שלי... -מצלמה באיכות של K800 עם פלאש טוב - נגן איכותי (כולל וידאו) עם רמקולים אייכותיים,A2DP ויכולת איכסון של 8 גיגה לפחות כולל כרטיס. - משקל בינוני, שלא יהיה כבד. - שלא יהיה רחב מדי. - שלא יהיה מסך קטן. - דפדפן אינטרנט טוב (אם יש אופציה לתוכנה צד שלישי גם טוב). - קל לתפול, עם מערכת הפעלה שלא נתקעת ולא איטית (לדוגמא n95). - דור 3. אם יש משהו שמכיר פלאפון כזה שיגיד בבקשה. תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  5. Started by GuillotineX,

מתי יושק הK850I בארץ? מה המחיר המשוער?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. שלום, ותודה לעוזרים אני מעוניין לקנות נגן mp3 (אפשרי שגם יציג תמונות וסרטונים אבל ממש אין לי שימוש בזה.. אני לא מתכוון לראות סרט במסך מתחת ל 42") 1. המאפיין הכי חשוב לי הוא איכות הסאונד. אני שומע בעיקר רוק עם CX300 2. סוללה עדיף שתהייה משולבת בנגן. 3. מעל 4 גיגה עד 80 או אין סוף.. 4. גודל. 5. ממשק נוח (עברית לא חשוב) 6.לגבי התקציב לא ממש קריטי אבל ברור שעדיף להתחיל מהמחיר הנמוך. *כרגע יש לי נגן של creative ואני דיי מרוצה ממנו רק הנפח קטן

7. יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?

8. Started by ali,

שלום אני מחפש נגן MP3/MP4 עם רמקול מובנה וכמובן אם איכות סאונד טובה ומסך טוב אם זה MP4 אז עדיפות למסך גדול שלא יהיה אם סוללה מובנית אלה סוללה שאפשר להחליף כמו הAA *בגלל שפשוט הבטריות האלה מתפגרות ויש איתם בעיות לי פחות ככה היה אז בבקשה אל תציעו לי כאלו אם בטריות מובנות כלומר "יחודיות" תודה לכול מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Chymes,

U2 התפגר בפעם השלישית ומחוסר ברירה נאלצתי לרכוש נגן חדש. החלטתי ללכת על הפשוט ביותר, כי ממילא כל החרא הזה מיוצר בסין ויתפגר אחרי שנה וקצת. (אחרי סוף האחריות, מן סתם) אם אשקיע יותר כסף אחר כך יכאב לאבד את הנגן כמו במקרה של U2. הנגן עלה 450 שקלים ברשת באג. הנגן בנפח 2GB, לא 1GB כמו שכתוב באתר. זו הייתה הפתעה נעימה. באריזה: כלום. טוב, לא כלום. מקבלים אוזניות, כבל USB, דיסק התקנה וחוברת הדרכה. אפילו סוללה AAA לא טרחו להוסיף ונאלצתי לרכוש סוללות בחנות אחרת. אם ימשכו לצמצם את הבאנדלים עוד שנה - שנתיים נגנים יתחילו להגיע ללא אוזניות. ניתן לרכוש נרתיק, אבל מחירו עומד על 100 שקלים. (נרתיק מקורי של iriver) אם היה מדובר בנגן ב-1,000 שקלים אז ניחא, אבל לקנות נרתיק ב-100 בשביל נגן…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by Avivo,

אני מתלבט בין ה7 לd2, ואני נוסע עוד מעט לסין לדעתכם יש שם כבר את הגרסאות הגדולות יותר? (ה16 ג'יגה וה8 ג'יגה?) ואם לא, מה עדיף בכל מקרה? לא נראה לי שאני אראה בזה סרטים כ"כ... ככה שעל פניו ה7 יותר טוב (יותר סוללה, קל יותר) אבל אני לא בטוח בקשר לממשק, וגם בקשר לאיכות שמע יש למישהו הצעות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני יודע שפאנל אפשר...השאלה אם אפשר להחליף מקשים מקדמת המכשיר והאם אפשר גם להחליף את המקשים של הווליות ומצלמה?(אלו שבצד המכשיר)..? תודה לכול העונה!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by Chymes,

בפעם הראשונה U2 התפגר ללא שום סיבה במסגרת האחריות. הנגן הוחלף בחדש בבאג ללא בעיות. בפעם השנייה U2 התפגר מספר ימים אחרי ההחלפה בגלל עדכון דפוק מבית iAudio. פעם נוספת הוחלף. היום U2 התפגר בפעם השלישית, שנה אחרי ההחלפה השנייה, ללא שום סיבה. על הנגן אין שריטה. אף פעם לא היפלתי אותו, תמיד ניתקתי אותו בצורה תקינה מהמחשב והשתמשתי בו בקושי בשמירות ובטיול עם הכלב. זו הפעם האחרונה שאני רוכש מוצר מבית iAudio. זהו, נגמר. מהיום רק iriver. לפחות המוצרים שלהם מחזיקים מעמד תקופה מסויימת.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by gal140,

קניתי את הנגן הנ"ל, ולא קיבלתי איתו מטען לשקע, אלא רק למחשב...... ואני רוצה גם לשקע, אז מישהו יכול להמליץ לי על מטען טוב שיתאים למכשיר הזה+לינק לקנייה. ולא חובה שיהיה מטען רשמי של קרייטיב, כי הם קצת יקרים.... האם המטען הזה יתאים לי? http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=301 כי מטען של קרייטיב ראיתי רק ב-160 שקל....... תודה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by xyo,

אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by sdsd,

אני עומד לקנות את 6288 של אורנג, עכשיו, יש לי sim מנוקיה ישן של אורנג, מכשיר בעל מסך שחור לבן (לא צבעוני), עכשיו, אם אשים את הסים שלו ב-6288 שהוא דור 3 זה יפגע בו או ישנה אותו,או לא יוכל לתת לי להכנס לתוכנות מסויימות של המכשיר?כלומר המצלמה תעבוד והאמפי והכל רק חוץ משיחות וידאו...או שבסים יש רק את מספר הפלאפון ספר הטלפונים וההודעות ואז הוא לא ישנה כלום. ואפשר גם להעביר את ספר הטלפונים וההודעות לזיכרון הפנימי של הפלאפון? תודה

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  16. מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  17. יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. Started by rokkky,

מה כדי לבחור? טווח מחירים 2000 - 3000 ש"ח מה שהמליצו לי זה ASUS 696 או MIO 550 מה אתם אומרים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. אני כבר מלא זמן מת לקנות נגן חדש אבל חיכיתי לאחד שממש יענה על הדרישות שלי ועכשיו ראיתי שעומד לצאת הזן החדש הזה.. לדעתי הוא כמעט מושלם, נגן פלאש קופמפקטי עם נפח לא רע. אז יש לי כמה שאלות עליו: 1. מתי הוא אמור להגיע לארץ? והאם כדאי לקנות אותו בארץ או בחו"ל? 2. הנפח שלו סביר ואני מעדיף יותר (דרך אגב אני רוצה את ה-16 GB) ושמעתי שאפשר להוסיף לו עוד כרטיס זיכרון, אז מה הכרטיס הזיכרון עם הכי הרבה נפח שאפשר להשיג?(אם אפשר קישור זה יעזור לי נורא) 3. איך הוא מבחינת הסאונד? וגם הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם עליו, האם הוא באמת כזה טוב כמו שהוא נראה? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. טוב אני מחפש נגן מפ3 עם הרבה זיכרון ללא צורך בסרטים וכל התוספות לא משנה הגודל העיקר שיהיה נוח תפעולית עם סוללה סבבה ו יחזיק לזמן זה מה שחשבתי בינתיים אם יש דברים יותר טובים במחירם דומים בשמחה Zen Touch 20GBוCreativeו 726nis או Jukebox Zen Xtra 30GBוCreativeו 639nis זה מה שנראה לי אני יקח

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  22. חבר של אבא שלי בקוריאה ואני רוצה לקנות את הנגן COWON Q5 אז מי שיודע כתובות או מספר טלפון או שניהם או כל פרט שיכול לעזור אני ישמח תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. לא יודע אם זה קשור יותר לכאן או לפורום 'כללי', אבל פתחתי כאן. הייתי מעוניין לדעת איך קוראים לתוכנה שמגבירה את הרמקול של הMotorola V3, אם יש לינק יהיה עדיף. ואשמח אם יגידו לי איך מתקינים אותה. תודה מראש, אופיר.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים