עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nirkaw,

כשאני מצלם תמונה זה לא מופיע על כל המסך, למה? בהגדרות לא נגעתי... וגם אחרי שאני מצלם תמונה והולך לגלריה החיישן שמסובב את התמונה לא פועל, אולי אני צריך לגעת בהדרות בנוגע ליישן שיפעל בתמונות?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. היי, אני מחפש מצלמת וידאו בסגנון גו-פרו לצילום POV בידיים חופשיות. אני לא פוסל את האפשרות (הנוחה מאוד מבחינת שימוש בחומר המצולם לאחר מכן) פשוט לצלם עם הטלפון, אם יש איזשהו מתקן שיאפשר לי "ללבוש" אותו איכשהו בצורה בטוחה, אבל אני מניח שזה יהיה בכל מקרה פחות נוח ממצלמה יעודית. פעם היתה מצלמה סינית שאני לא זוכר את שמה שהיתה מתחרה דיי ראויה לגו פרו ועלתה באיזור ה-100$, אבל זה היה לפני כמה שנים ואני מניח שמה שהיה אז כבר לא רלוונטי היום. מה מומלץ היום, בסדר הגודל הזה של המחירים (100-150$) למצלמות "אקסטרים" שאפשר לקחת לטיולים וכו' ולצלם וידאו "ברקע" בלי שזה יפריע לי להתנהל באופן רגיל? תודה

3. לקחנו לסיבוב ארוך את מכשיר הדגל החדש של Huawei המתיימר להיות הטוב בעולם בכל הנוגע לצילום - האם הוא מצדיק את המחיר? כל הפרטים בפנים לכתבה

4. בזמן שאנחנו ממתינים לדגם היוקרתי ביותר ולדגם הזול ביותר, המותג הוותיק החליט להפתיע אותנו עם השקת דגם ביניים טרי אשר משלים פערים ברצף המספרי לכתבה

5. הדגם הסטנדרטי ודגם ה-Edge של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג תועדו בתצלומים מעשיים ואותנטיים לכאורה, כולל תוצאה מרשימה ביותר במבחן הביצועים Antutu יום ראשון, ה-21 בפברואר מתקרב בצעדים גדולים – ואיתו החשיפה המסקרנת של דגמי ה-Galaxy S7 הטריים (וגם של דגמי ה-LG G5), אשר מתועדים כעת לראשונה, לכאורה, במראה הסופי שלהם. צמד תמונות שמקורן ברשת הסינית Weibo מציגות לנו את החלק האחורי של דגם ה-Galaxy S7 הסטנדרטי בעל המסך השטוח, ואת החזית של דגם ה-Galaxy S7 Edge (או אולי ה-Galaxy S7 Edge Plus המוגדל) עם המסך הקמור בצדדיו. החלק האחורי של ה-Galaxy S7 הסטנדרטי מהתמונות עולה שהדגם החדש ישמור על מראה זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge, עם כפ…

6. Started by KoM,

איכות או לא איכות המצלמה שיש לנו בסלולרי עשתה מהפיכה לא קטנה בתחום הצילום, אמנם לא פשוט להוציא עבודות אומנות עם מצלמה של פלאפון אבל מצד שני הרבה יותר קל לתפוס מכונית מטורפת שראיתם או את נינט ( ) מאשר להסתובב עם המצלמה של הבית כל הזמן, אז צילמתם משהו מעניין היום ברחוב ? עם חברים ? תעלו לכאן, כולל שם הפלאפון שצילמתם איתו. נא לא להעלות תמונות מעל לרזולוצייה של 800\600 (פשוט תקטינו) ותשתדלו לא לתת קישורים...

• 975 תגובות
    • 172.2k צפיות
  7. Started by YohaiM,

היום הייתי בסלקום,ואחרי שעה של המתנה,קיבלה אותי נציגה,וצימדה לי את המכשיר. היא אמרה לי לאחר הצימוד,שאין למכשיר שלי החזרים,כי הוא לא מיובא באופן רשמי לארץ,ולכן לפי משרד התקשורת,אין לתת ללקוח החזרים. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם מגיעים לי בכל זאת החזרים? לי כל הסיפור נשמע מאוד מוזר...... תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום כולם.. אבא שלי עומד להביא לי iPhone מחו"ל, אבל שמעתי שיש עליו איזה 32% מיסים, מה שמעלה את זה מ-1400 ל-1800 ש"ח... עכשיו אני יודע שמכס זה על דברים ששולחים לי, אבל אבא שלי יכול לקחת את הז עליו או לשים את זה באחת המזוודות ואז לא לשלם על זה מס? זה מותר? מישהו ניסה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by sashakrik,

היי, חבר הראה לי את ה- LG G3 החדש שלו והראה לי איזה תופעה מוזרה שמתרחשת בטלפון: אם מתקשרים אליו אז הטלפון מתחיל לצלצל ולרטוט ואז כעבור כ- 3 שניות הצלצול והרטט נפסקים אבל עדיין יש כיתוב על המסך שמתקשרים אליו. מישהו נתקל בתופעה ?

10. הרשת עמוסה בדיווחים וסיפורים אודות צמד הסמארטפונים החדש מבית גוגל ושותפותיה הקרובות, ואנחנו ננסה לעשות לכם קצת סדר לכתבה: http://hwzone.co.il/צמד-אסים-הפרטים-העדכניים-אודות-מכשירי/

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. דיווח חדש טוען כי Xiaomi תציג בקרוב זוג מכשירי Mi5 חדשים ומתקדמים, שאחד מהם יוכל להיות המתחרה המרכזי של ה-OnePlus 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%9e%d7%93-%d7%97%d7%9e%d7%93-mi5-%d7%95-mi5-plus-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-xiao/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. סמסונג ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בשוק הביניים עם הכרזה על סדרה חדשה, שעשויה להיות תחליף גם למשפחת ה-Galaxy E של שנה שעברה וגם למשפחת ה-Galaxy A של השנה הנוכחית כפי שהיה צפוי מבעוד מועד, סמסונג השיקה צמד סמארטפונים חדשים לשוק הבינוני-גבוה, שמהווים את תחילתה של משפחה חדשה בשם Galaxy C – ומרגישים כמו דגמי הביניים המשתלמים ביותר של סמסונג, מאז שביצעה רענון למיתוגים שלה בתחילת השנה שעברה. ה-Galaxy C5 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, בדומה ל-Galaxy A5 לשנת 2016, בתוספת לשבב Snapdragon 617 בעל שמונה ליבות Cortex A53 בתדר 1.5GHz וליבה גראפית מסוג Adreno 405, נפח אחסון נדיב של 32GB או 64GB שניתן להרחבה בכרטיס microSD, זכרון RAM בנפח נדיב לא פחו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. צמיד הכושר החכם החדש של היצרנית הסינית החל להימכר בחנויות הסיניות הבינלאומיות המרכזיות, עם תג מחיר שיקר משמעותית מזה הקיים עבור השוק המקומי אך עדיין משתלם מאוד צמיד ה-Mi Band 2 המינימליסטי החדש של שיאומי(Xiaomi), עם מסך ה-OLED הזעיר ומגוון יכולות כימות הכושר והספורט המפתיע לטובה, הצליח להרשים גם אתכם? כעת הוא זמין לרכישה מוקדמת, בדרך למשלוחים אשר יחלו ביום שלישי הקרוב. האתר Geekbuying, כמו מספר חנויות סיניות מקוונות אחרות, החל להציע את צמיד הכושר לרכישה עם ממשק בשפה האנגלית, צבע שחור (צמידים רשמיים להחלפה במגוון צבעים אחרים נמכרים בעלות של 5 דולר האחד), ותמיכה הן במכשירי iOS מגירסה 7 ומעלה והן במכשירי אנדרואיד מגירסה 4.4 ומעלה – בעלות של 40 דולר, כולל שילוח חינמ…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  14. היי, קניתי צמיד כושר מסין בנוסף לספירת צעדים הוא מודד לחץ דם ודופק. את השניים האחרונים הוא מודד והכל תקין אך משום מה לספור צעדים הוא לא מצליח . לצמיד ישנה אפליקציה, עשיתי צימוד בין הסמארטפוון אנדרואיד שלי לצמיד על פי חוברת הוראות המצורפת לצמיד. מה לדעתכם גורם לתקלה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ronmar,

איזה צמיד חכם הכי מומלץ ולא יקר?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, אני רוצה לרכוש לאבא שלי צמיד כושר / שעון כושר. מהדברים שמודדים קצב לב, מספר צעדים, פרמטרים של שינה וכו'... האילוץ הוא שהאפליקציה שלו, על הטלפון, חייבת להיות עם ממשק בעברית כי אבא שלי קצת מתקשה עם אנגלית. האם יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי, מצאתי את עצמי מציץ במכשיר שלי יתר על המידה מתוך פחד לפספס התראות כשאני במצב שקט. שעון חכם מעט מסורבל ויקר בשבילי. אני רק צריך צמיד שיתן לי ויברציה קטנה על היד כשמתקבל נוטיפיקיישן. יש המלצה למשהו ספורטיבי עשוי גומי נגד מים וזול? אגב חיסרון נוסף זה הנושא של בלוטוס. אחר כך בעיה להתחבר לרכב באופן אוטומטי. חשוב להימנע מהניגוש הזה, יש פתרונות בשבילי ?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  18. ראיתי כאלה לאיפוד נראה לי, לובשים את זה על היד ויש כיס שמחזיק אותו. השאלה אם יש כזה בגודל שיתאים לHTC DESIRE ושיהיה שקוף כדי שאפשר יהיה לראות את המסך, וצמוד מספיק שיחזיק על האמה. אם יש כזה שמאפשר שימוש במסך אז עדיף אבל לא חובה. עריכה: לא משנה מצאתי http://cell-phones.shop.ebay.com/Cases-Covers-Skins-/20349/i.html?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_nkw=iphone%20arm&_dmpt=PDA_Accessories&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 לכל המעוניין

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by House M.D.,

היי אני עוד מעט נוסע לחו"ל. בדקתי ועלות הגלישה בנדידה במדינה שאני נוסע אליה היא 1 ש"ח ל MB. שזה אמור להספיק אם אני רוצה לדוגמא רק להתכתב ב whatsapp, כי הרי הודעות טקסט לא שוקלות הרבה. האם יש דרך לבטל את כל הדברים האחרים שהמכשיר עושה בזמן חיבור לאינטרנט (סנכרון עם שרתי גוגל, בדיקת עדכונים ועוד)? זאת אומרת שחוץ מ whatsapp לדוגמא, שום אפליקציה כולל אפליקציות מערכת לא תקבל גישה לאינטרנט? מדובר באנדרואיד 4.2.2 תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by yonatan.mendelson,

היורש של מכשיר הדגל משנה שעברה הושק רשמית - אך עם מפרט של דגם ביניים לכתבה

21. היצרנית הסינית מעוניינת להמשיך את המומנטום הגדול שיצרה בשנה שעברה עם התרחבות בינלאומית, אך עושה זאת באופן מעט תמוה שנת 2015 הייתה מוצלחת מאוד עבור Huawei, אין בכך ספק, בייחוד עם גראנד פינאלה שכלל מכשיר נקסוס ראשון אשר זכה לשבחים רבים וה-Mate 8 שהוכרז עם שבב Kirin 950 עדכני ומתקדם. עם זאת, בינתיים התחושה היא שפתיחת שנת 2016 של החברה הסינית היא מהוססת, וכוללת כמה החלטות שמאכזבות אותנו. ב-Huawei ניצלו את CES בכדי להכריז על כוונות להרחבות בינלאומית משמעותית, עם מכשירי ה-GX8, ה-Mate 8 הטרי – וגם עם טאבלט חדש בשם MediaPad M2. והנה הסייגים שלנו בנושא. נתחיל עם ה-GX8, אשר מהווה אח תאום ל-G7 Plus ול-G8 המתכתיים לשוק הביניים אותם הציגה החברה בסוף שנת 2015. עם גוף שע…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  22. המכשיר החדש של היצרנית הסינית קטן יותר ועוצמתי פחות מה-Pro 5, מרגיש כמו צעד שגוי בכל הנוגע למיתוג, אבל כולל גם מספר מאפיינים ייחודיים ומבטיחים בהתאם לדיווחים המוקדמים, Meizu הסינית חשפה רשמית את סמארטפון ה-Pro 6 המוביל החדש שלה, אשר שונה באופן ניכר מה-Pro 5, שהיה זה שהחל את תת-המותג בשנה שעברה וזכה לשבחים רבים על יכולותיו ביחס לתג המחיר שלו. ה-Pro 6 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציית 1080p, עם חיפוי Gorilla Glass 4 וגם טכנולוגיה בשם 3D Press שאמורה להיות מקבילה ודומה מאוד ל-Force Touch של Huawei ול-3D Touch של אפל שאותן כבר ראינו בעבר (עם אפשרות "להבין" לא רק את עצם הנגיעה או אי הנגיעה במסך והמשך שלה, אלא גם את העוצמה היחסית שלה), זאת לצד ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לא בטוח שהמכשיר החכם המתקפל הראשון מבית היצרנית הסינית יהפוך ללהיט בינלאומי - אבל הטכנולוגיה שלו למניעת עיוותים בתצוגה סביב ציר התנועה תוכל להפוך את כל המוצרים בקטגוריה לקורצים ורלוונטיים יותרלכתבה

24. ערוץ ה-YouTube המפורסם JerryRigEverything מתעד את החוליה החלשה ביותר, תרתי משמע, בדגם הדגל החדשלכתבה

25. Started by 1immortal,

:smile1: חלק יגידו שאני צריך טיפול, חלק יגידו מגניב, אני מבסוטטטטט ;D ;D ;D אם יהיה לי מממממממממש משעמם, אולי אעשה איזה סרט סטילס סטייל פלסטלינה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.