עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tomer861,

שלום לכולם רכשתי רכב ואיתו הגיע דיבורית של מוטרולה דגפ ספיריט M900 אם אני לא טועה ברצוני לפתוח אותו לרשת סלקום, לצערי בחברה לא מוכנים לפתוח לי אותו כי לטענתם הם בעצמם לא יודעים על מי הוא רשום אשמח לדרכים לפתוח אותו בנוסף לדעת אם זה ישתלם בסופו של דבר מבחינת יכולת עבודה? האם המכשיר בכלל יכול לפעול בסלקום?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Chymes,

לפני שנה פתחתי דיון דומה בפורום. רכשתי דרך ebay מכשיר N73. ברגע שקיבלתי את המכשיר גיליתי שהוא נעול לרשת בריטית בשם "3". חיפשתי ברשת, עברתי חנויות בארץ, אבל אף אחד לא יכל לפתוח אותו. מאז המכשיר שוכב במגירה ללא שימוש. רציתי לשאול אם משהו השתנה מאז? כבר יודעים לפרוץ את המכשיר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, התחלתי במסע שכנוע על אבא שלי - כך שיעביר אותו, את אמא שלי ואת אחי מפלאפון לגולן. החסכון החודשי יצא הרבה מאוד כסף, אבא שלי עושה שיחות לארהב ובגולן זה חינם ובכלליות, אני מתעב את פלאפון. הוא די מסכים, רק שכרגע יש את סוגית המכשירים באוטו. גולן מספקים סים כפול, אבל אני צריך לבדוק כמה דברים: האם המכשיר Motorola M800 (אני די בטוח שזה הדגם) - זה שנקרא בארץ Spirit - יכול להפתח לרשתות אחרות? האם תומך בתדרים שלך גולן/סלקום? משום מה לא הצלחתי למצוא את המידע. האם המכשיר Alcatel CP-100 יכול להפתח לחברות אחרות? הנציגה שלהם טענה שמכשירי רכב נעולים ואין מה לעשות עם זה? נשמע לי לא הגיוני. רעיונות? אם אין ברירה ויש בזה טעם, אני מוכן לשלם כמה דולרים בשביל לפתוח אותם. יש אתרים מומלצים?…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by zohar678,

מחר אני הולך לקנות פלאפון של נוקיה N85 יד 2 שנרכש מרשת אורנג'. הפלאפון פתוח אך ורק לאורנג' ואילו אני שייך לחברת סלקום. האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני יכול לפתוח את המכשיר לסים פרי או לסלקום?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  5. Started by SEangel,

שלום, המכשיר נקנה בארה"ב ונעול לAT&T. החלפתי לו רום (לסיינוג'ן 7.2) אחרי שעשיתי לו רוט, והוא עדיין עומד בסירובו לקבל סים ישראלי. עד עכשיו חשבתי שזה תוכנתי (כלומר, אם אחליף את מערכת ההפעלה, הנעילה תעלם). האם זו נעילה חומרתית? אם לא, איך אפשר למחוק את מערכת ההפעלה עד היסוד ולהתקין חדשה במקומה? תודה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by LOOSE,

היי, ברשותי מכשיר מסוג samsung galaxy s7 מאנגליה ואני מעוניין לפתוח אותו לכל הרשתות. מה האופציות שלי מלבד לגשת לספק עצמו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי פלאפון נוקיה מדגם 3100 ואני רוצה לפתוח אותו שיהיה sim free (אני יודע שהמכשיר ישן וכל זה...) יש איפשהו מדריך לאיך עושים את זה? או שמישהו מפה יכול לעזור לי למצוא את הקודים שאני צריך? תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 7k צפיות
  8. Started by AVISHAI12,

יש לי SONY ERICSON K610I הוא של אורנג ויש לי כרטיס של סלקום היתי רוצה לדעת איך לפרוץ את הפלאפון לסלקום

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by freee,

שלום, יש לי את הפלאפון k800i של סוני אריקסון,אני מעוניין לפתוח אותו שזה אומר שיש סיסמא מתי שאני פותח את הפלאפון ואני לא יודע איך לעבור אותה כאילו לבטל את הסיסמא או כול דבר אחר שיעזור לי לפתוח את המכשיר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by xcalibur,

הסלולארי החדש של סוני נחת בארץ הקדש באיחור אופנתי והגיע הישר לידיו של הטק פלקון. כמו ספינת דגל אמיתית רק בגרסא קומפקטית. קבלו פתיחת קופסא וסקירה של כל התכונות של המכשיר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gkman,

אני רוצה להציג דברים מהטאבלט שלי בטלוויזיה. דרוש לי משהו נייד שמקבל את המתח שדרוש לו מהחיבור שלו לhdmi. חשוב לי שזה יהיה גמיש לגבי מה אני יכול להציג - כלומר שאני יוכל להציג את המסך של הטאבלט שלי אם צריך, ושהכל יוצג חלק בלי קפיצות. קראתי שה Chromecast יכול להציג רק אפליקציות מסוימות ולא את כל המסך. זה עדיין ככה או שאיפשרו את זה מאז? מה האופציות שלי? (אין לי יציאת mhl או משהו כזה אז זה לא אופציה. חוץ מזה שאני מעדיף לא להיות כבול לכבלים)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. מתגעגעים לפאבלט של סמסונג שנעלם באותה מהירות בה הגיע? הדגם החדש של חברת Meizu ינסה לספק לכם מעט נחמה עם מפרט חומרתי דומה לכתבה

13. היי אני נמצא בשלבי פיתוח ראשוניים של תכנה שיודעת לשנות שמות של קבצי MP3/WMA וכו' מעברית לאנגלית תוך שימוש במנוע התרגום של גוגל. באופן זה, כל מערכת אודיו שלא יודעת להציג עברית, מציגה את שמות השירים וניתן להתמצא בתיקיות. דבר זה רלוונטי במיוחד במערכות לרכב, משום שרובן כיום לא מציגות עברית (אני לא ראיתי מערכת לרכב שמציגה עברית אף פעם) כמובן שישנן טעויות בתרגום, אך באחוז גבוהה מאוד מהמקרים מבינים מיידית את שם השיר. גוגל מתרגמת באופן יוצא דופן ואפילו בצורה שאינה ברורה לי מזהה את שם האומן ולרוב מתרגמת אותו באופן מדויק, לדוגמא: Shlomo Artzi Yoni Bloch Ehud Banai Shlomi Shabat Dana Berger (האותיות הרישיות במקור) אני אציין שכל התרגום מתבצע אוטומתית כמובן, כל שיש לעשות הוא לבחור תיק…

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by -Tal-,

חג שמח! אילו פתרונות קיימים עבור בעיית הזיכרון ב GALAXY S4 ? אני יודע שיש את האפשרות לקנות MicroSD , אבל הבנתי שאין אפשרות להעביר את הקבצים לכרטיס? שאלה נוספת - איזה כרטיס MicroSD צריך לקנות? SDHC \ SDXC ? תודה..

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  15. שלום חברים. עברתי לדירה חדשה ויש בעיה מעצבנת. אין קליטה סלולרית בכלל כמעט בדירה. נוסה באורנג וסלקום. ובתכנון לעבור להוט מובייל בקרוב. רציתי לדעת אם ישנן פתרוונות לבעיה כזאת כי כשאני מקבל שיחה אני חייב לצאת החוצה כדי שלא תתנתק לי השיחה. עצבים. בימים הקרובים ננסה את הקליטה בהוט מובייל ונראה מה קורה. בינתיים אני צריך פתרונות תודה רבה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by AM052,

שלום לכולם, אני רוצה לפתח (בשביל ללמוד) תוכנית מסרים לאנדרויד \הבעיה היא שהדוגמאות שאני מוצא מלמדות איך לעשות את זה בין מכשירים שנמצאים באותה רשת (WIFIׂ ) ולא רשת סלולרית של כל אחד מישהו יכול לכוון אותי לפתרון?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by adibel,

עריכה:הסתדרתי,אפשר לנעול את האשכול.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  18. אישור רשמי של יצרנית הגיימינג על כך שהיא עובדת על סמארטפון גיימינג מדור חדש מביא גם לירידות מחיר משמעותיות עבור הדגם המקורי לכתבה

19. Started by Aviko,

מחר אני רוכש פלאפון זה, אני מחפש תמונות שלו עם כל הצבעים שלו שמעתי יש סגול אדום שחור ועוד... אם תוכלו לעשור לי ולהביא לי תמונות שלו+עוד מידע שימושי לקניה זה מאוד מאוד יעזור לי תודה חברים Aviko

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ShrekHunter,

שלום אני מחפש לקנות נגן אני שמתי עין על zen tuch של creative אבל אשמח לעוד הצעות דרישות: 20 גיגה או קרוב לזה ועד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by EyEOnE,

משום מה לא נתקלתי בשום דיון שעוסק בהגנה על המכשיר הסלולארי. משהו משתמש ויכול להמליץ על חברה טובה חוץ מ- Otterbox ו- Case-Mate?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by hedva,

בלי לפרט יותר מידי! למשהו יש מושג על ציוד צילום שאפשר למקם נניח על עץ, שיצלם במשך 24 שעות את הנעשה בסביבה. הרזולוציה צריכה להיות טובה כדי שאוכל לזהות אדם מוכר ממרחק של כ 10 מטר. הציוד צריך להיות קטן, בעל מצבר פנימי וזול ככל הניתן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by FME,

שלום, לא מזמן (בערך חודש קצת פחות..) קניתי את המכשיר. באמת טוב ונוח בסך הכל. מאוד מרוצה למכשיר אנדרואיד ראשון. בכל מקרה, אני רציתי לשאול משהו לגבי הביצועים של המכשיר. (אני מקווה שהנושא קשור לפה, אם לא בבקשה לומר לי - הסידור החדש של הפורומים קצת מבלבל אותי אבל אני אתרגל ) אז, כמו בכותרת, הורדתי את המבחן Quadrant הרגיל החינמי והתוצאה שקיבלתי היא 5100 טיפה יותר (מכשיר SGS3). זו תוצאה שנחשבת לטובה? אני פשוט חייב לדעת איך התוצאה.. זו שריטה אצלי שאני חייב לדעת משהו או שאני לא מפסיק לחשוב על זה ... תודה. נ.ב. רום סטוק הבנתי ספרדי .

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. המחליף של ה-Galaxy A72 עשוי להגיע אל השוק עם חיישן 108 מגה-פיקסל ראשי מוגדל - כולל מערך ייצוב אופטי לשיפור הביצועים שלולכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.