גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
טאבלט ה-N1 החדש של הנוקיה ו-Foxconn, שמזכיר בצורה מחשידה את האייפד מיני של אפל, מסמן את תחילת הדרך בשביל הנוקיה החדשה לאחר שמיקרוסופט נגסה חלק משמעותי ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%98%d7%92/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי אמר שהוא מחליף לי תפלאפון המעפאן שלי (מוטורולה ישנה בקושי עובדת), ואני צריך לבחור מבין כל הפלאפונים שבאתר. אני לא מבין בפלאפונים, אז אם מישהו מבין בתחום יכול לעזור לי? אני מחפש פלאפון שיכול להקליט סרטים, לצלם, ושיהיה אפשר לשמוע שירים בו, שיהיה בו הרבה מקום (פלאפון מולטימדיה כנראה). השאלה אם אפשר לבחור רק מהפלאפונים שמוצגים כאן או שיש אחרים יותר טובים? (נראה לי הפלאפונים פה מעפאנים למדי ) http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= בתודה עומר.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כיסוי למכשיר סמארטפון הוא אולי המוצר הנלווה הנמכר ביותר בשוק, אבל מה עם מדפסת? כיסוי מבית Prynt מגיע עם הפתרון להדפסה בדרכים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%93-%d7%9b%d7%9e%d7%93%d7%a4%d7%a1%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לבעלי אייפון ... האם מחיקת חשבון ICLOUD מוחקת גם את הDATA שהיה שם ? או שעדיין כל המידע שם נשמר למקרה שמשתמש יחזור עתידית ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה המחיר הממוצע לתיקון שבר מסך בgalaxy s4, והאם יש איזשהי מעבדה סמוכה לאשדוד שנותנת את השירות במחיר הוגן?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מחפש בשביל אחותי נגן זיכרון פלאש, של 8GB. אין הגבלה בתקציב, מה שתתנו יהיה טוב (אבל לא כאילו דברים ב5-6 אלף שקל!!) חשוב שיהיה תמיכה בתיקיות, שהנגן יהיה כמה ושיותר קומפקטי וקטן. לא חשוב שיהיה תמיכה בMP4 או מסך צבעוני וכזה. הצרכים העיקריים זה שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה ושהנגן יהיה קומפקטי ויתמוך בתיקיות. תודה מראש לעוזרים. אהה והיא אמרה שיש לחברה שלה נגן משהו zen X של קריאיטיב, היא אמרה שהוא ממש ניראה לה, שהוא ממש קטן וישלו 8GB, אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר אני אשמח לקבל מידע ומחיר על הדגם הזה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפשת לקנות מכשיר זול אבל באיכות סבירה עד טובה. שמעתי ביקורות טובות על מכשירים של חברת THL, במיוחד ה-W100, W200 וה-W11. מישהו מכיר? למשיהו יצא להתנסות בהם ויודע להגיד לי האם הם באמת טובים ביחס למחיר הנמוך שלהם? ועד כמה זה בטוח להזמין אותם מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התעניינתי ברכישת המכשיר ולפי מה שכתוב שם אם אתה קונה אייפד באתר של אפל הוא יהיה נעול לאחת משתי חברות ATT ועוד אחת. למה אין אופציה לקנות מכשיר פתוח? הרי גם ככה משלמים עליו מחיר מלא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מחפש מטען קיר איכותי לגלקסי 2 5V 0.75A יש המלצות לרכישה ? האם 1A גם יהיה בסדר ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את ה Xperia active מחו"ל מצאתי אותו באמזון ב 260$ http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Unlocked-Smartphone-Touchscreen/dp/B0071R3KKM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337251773&sr=8-3 השאלה היא אם מה שמצאתי יתאים לארץ מבחינת תדרים, אני יודע שיש 2 דגמים לפלאפון הזה וה i אמור להתאים אני רק רוצה לוודא שאני מזמין ת'דגם הנכון. ועוד שאלה קטנה, מישהו יודע אם דיגמי Xperia כבר קיבלו עידכון רשמי ל ICS?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן חברים לא מזמן חזרתי ממסע מינימליסטי בעולם, ואני כרגע מכין את עצמי לאתגר חדש - להקיף את מרכז אמריקה בצורה עוד יותר פשוטה. אז ככה, במזרח הבנתי עד כמה סמארטפון יכול להיות כלי שימושי, למרות שלא לקחתי אחד. המקום הכולל שהוא תופס כבר קטן יותר ממחברת הצלילות ופנקס הרשימות+עט שלי, שבקלות יכולים להתחלף באפליקציה. אני זקוק למכשיר שיהיה עמיד מאוד (חסינות מפני נפילות/אבק/מים תהיה מצוינת), עם מצלמה מצוינת (גם וידאו HD, וגם סטילס. בעבר הייתי מצלם עם רפלקס ובמזרח הייתי עם האולימפוס XZ1, אני מניח שאין משהו סלולרי המשתווה אליהן, אך אני מחפש את הtop notch בתחום.), מספיק מקום לדחוף בתוכו קבצים שונים, וסוללה ארוכה מאוד (עד כמה שאפשר. זה חשוב לי כי אין לידי מקור חשמל זמין במשך היום). …
-
- 45 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום! קיצור עדכנתי אותו וסיימתי את התהליך של הגיבוי והעתקה של הקבצים והוא התחיל בעדכון.... קיצור הוא נתקע על שלא 1/13 וווואאאיייי באסה.... יש משהו לעשות?????? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש פלאפון שיהיה בו GPS, שיאפשר קריאה/כתיבה טקסטים בעברית, יומן פגישות נוח, יציאה לאוזניות זה פחות או יותר הפונק' הכי חשובות וכמובן שיהיה זול, לא מחפש מכשירים ב4K ושלא יהיה סליידר!!!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי אצלי את INFINITUM-LBRv1.1.1 הטלפון עובד מצויין, מהיר ואינטואיטיבי מתמיד - אבל הסוללה נגמרת מהר מאוד ונטענת לאט מאוד אני מסיק מזה שהרום מצריך הרבה סוללה. בהגדרות שנכנסתי לבדוק ראיתי שהמסך לוקח חלק ניכר מהאחוזים בסוללה והמע' הפעלה לא כ"כ הרבה אבל יש לי הרגשה שהמכשיר מסנכרן ומעביר כל הזמן מידע - גם כשהסנכרון "כבוי" אני לא מדבר על הודעות וואס-אפ וכ'ו אלא ממש הטלפון מתחמם ולמעלה בהעברת נתונים אני רואה כל הזמן חצים ו-H. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GPS בתקציב של עד 1000 שקל אני לא יודע מה כדי ולא מבין בזה כול כך אשמח מאוד להצעות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחזיק מכשיר מדגם מוטורולה מיילסטון, אני מאוד מרוצה מה מכשיר (בעיקר מהמקלדת שלו), אבל למרות הכל אני עדיין אוהב יותר את הממשק אנדרויד של htc, מישהו יודע איך אפשר להתקין את הממשק של htc על המיילסטון? תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי IPHONE5 מקרובת משפחה והיא לא זוכרת את הקוד. האם יש דרך לאפס את המכשיר חזרה להגדרות יצרן? דרך ITUNES או משהו כזה? (לא מעוניין לפרוץ את המכשיר כמו הFBI ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר ממישהו שהביא אותו מוורייזון באמריקה, ויש לי מספר שאלות. יש איזו סיבה שלא יהיו לי עדכונים או בעיות תקשורת כלשהם? (תדרים שונים וכו? ) ומה לגבי עברית מלאה או חלקית? תודה רבה ! *** עריכה *** האם התדרים שמופיעים בתמונה שהוספתי תקינים לטלפון שנקנה בחול ואמור לעבוד בארץ? *המכשיר Unlocked .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אבא שלי נותן לי את הA696 שלו כי הוא רוצה שאני אמצא לו מכשיר עם מסך גדול, וזה כמובן משאיר אותי רק עם מערכות ניווט לוויניות למיניהן ולא עם מחשבי כף יד. המערכות באות חלק עם I-go 8 וחלק עם Miomap, ורציתי לדעת איזו תוכנה מומלצת יותר. *כרגע יש לי רק נסיון עם I-go ואני מרוצה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בHTC EVO 3D ראיתי את אחי מתעסק עם המכשיר אני מפחד שהוא עשה משהו שם
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בחרתי לפתוח את הדיון הזה בפורום הזה עקב הכרזתו של הנקסוס 4. המכשיר על הנייר מכיל את אחד המפרטים החזקים בשוק אם לא החזק שבהם במחיר של 350$(לקחתי בכוונה את הגירסה הזאת כדי למנוע תגובות כ8GB זה לא מספיק). גירסת ה16GB בהחלט עונה לדעתי על הציפיות של רוב המשתמשים בסמארטפונים, ולחברה הכבדים כאן צאו מהבועה שלכם אתם משתמשים כבדים. כמה אנשים מחזיקים אייפון/גלאקסי עם יותר מ16GB? מדוע אני חושב שהטלפון הזה הוא סממן חשוב מאוד? שוק הסמארטפונים נמצא בקיפאון כבר תקופה ארוכה, יש שיגידו מיציאתו של האייפון 4 ואני מסכים איתם, יש שיגידו אפילו מיציאתו של ה3GS. לא היו בידי המון סמארטפונים, האמת שאת הראשון שלי רכשתי לפני פחות משנה והוא לא ממש סמארטפון(Xperia mini pro) את השני אבי רכש מארה"ב, הגלק…
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-