עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר מבוסס מערכת הפעלה של win6 עכשיו אני מתלבט לגבי שני מכשירים ובנוסף אני מחזיק כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תושובות אם למישהו יש. מכשיר ראשון HTC Touch DUAL - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch_dual.htm מכשיר שני HTC Touch - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm מה מבין המכשירים הנ"ל נראה לכם יותר טוב? אם אני מביא אותו לארץ האם זו בעיה לעברת אותו? האם איירון או איך שלא קוראים להם תומך בזה? האם אורנג'/סלקום יאפשרו שימוש במכשיר ע"ג הרשת שלהם? ואם יש לכם מכשיר אחר מומלץ יותר אשמח לשמוע על כך תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by at,

הבנתי שכבל לחיבור למחשב שמגיע עם מוטורולה V3 ודגמים דומים הוא כבל USB מיוחד (סדר חוטים שונה או משהו). כמו כן הבנתי שקיימות תוכנות (או דרייברים או אחר) שמאפשרות שימוש בכבל USB רגיל (כמובן עם חיבורים מתאימים כלומר USB של מחשב וצד שני מיני). אודה אם תוכלו לייעץ ולסייע בנושא, טל

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by IG,

שלום. יש לי את המיזו M3, וכמו ברוב הנגנים, הוא נטען דרך חיבור הUSB. קניתי בשבילו מטען עם מתאם USB של GPT, בעל זרם מקסימאלי של 200mA. הבעייה שאחרי הטענה עם המתאם הנגן עושה קצת בעיות, לכן אני חושב על לקנות מתאם אחר, אם יש משהו טוב יותר.... יש הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by מגדל,

היות ו256 MB מספקים אותי... (יש לי את הסיבות שלי) אני מצאתי שתי נגנים במחיר נמוך עם 256 MB שמתאימים לי... ואני לא יודע מי מהם לבחור: 1. IAUDIO G3 256 מ"ב - 175 שקל: יתרונות: IAUDIO 95DB 50 שעות נגינה 2. IBEAD 400 256 מ"ב - 195 שקל: יתרונות: קיבל 5 כוכבים לפי YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html מגבר 20MW SRS WOW סוללה פנימית (לדעתי יתרון) 2 חיבורי אוזניות (גם יתרון) עברית מלאה עיצוב - הרבה יותר יפה מהG3... אני נוטה לבחור בIBEAD למרות שאני לא כל כך מכיר את החברה - אני יודע שהיא קוריאנית, ויש ביקורות טובות... אשמח לשמוע חוות דעת

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

היי, רציתי לדעת אם קיים כזה, והאם משתלם לקנות כזה? הכוונה היא- האם המהירות של הBT לא חוסמת את המהירות של הUSB2, והאם USB1.1 חוסם את המהירות של הBT? תודה.

6. Started by IG,

הדחוף זה בגלל שאני רוצה להזמין היום ויש עוד 4 שעות לסגירת חנויות :-\ א. עד כמה הוא עמיד במכות? (או- איך הוא שורד נסיעה ברכבת ביום ראשון) ב. איך הוא בהשוואה לקריאייטיב ניאון (לא מבחינת שמע... בקטע הזה יש לי מספיק אינפורמצייה... איך הוא בשאר התכונות) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Slash87,

האם מישהו מכיר מקום לקנות סוללה ספייר? או אולי גדולה יותר? יש גם אפשרות למודים אם מישהו מכיר?? תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. Started by shibie,

שלום חברה, רציתי לשאול איך איכות הסאונד של האייפוד בהשוואה לזאת של הiaudio...? תודה..

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. K800i k810i w850i כולם פחות או יותר אותו מחיר. מה לבחור?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by tamar,

שלום אנשים. אני זקוקה לנגן PMP כשהתפקיד המרכזי שלו יהיה הצגת סרטים, קרי מסך איכותי, נפח איחסון גדול ככל האפשר ולא פחות מ 4 אינץ מסך ומעלה. כרגע עולה לי בראש ה COWON A2 וה ARCHOS AV500/605 - יש עוד נגנים בטווח הזה? אני לא מוגבלת לקנייה מהארץ, אז גם נגנים שלא משווקים בארץ יכולים להיכנס להמלצות.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by שניצל,

אני שוקל לקנות בקרוב את ה-Zen V Plus (אני כרגע בניו יורק והוא ממש זול כאן ביחס לארץ). ראיתי שהמליצו עליו הרבה, אבל היה משהו אחד שבעיקר הציק לי - הבנתי שהנגן לא תומך ברשימות השמעה m3u, אלא צריך ליצור פלייליסטים במיוחד בשבילו בתוכנה שלו (ואי אפשר לקחת פלייליסט m3u קיים ולהמיר אותו...) מישהו התנסה עם הנגן ויכול לאשש\להפריך את הטענה (גם לגבי נגני Zen אחרים, ולא רק ה-Zen V Plus), או מכיר פתרון אחר לבעיה? אשמח לתשובה מהירה (אני עומד להישאר כאן רק עוד 4 ימים...) תודה!

12. מה האופציות העומדות לפני לאחר שהאייפוד הזון והקריאיטיב אינם עומדים בקריטריון? אני לא ממהר לשום מקום, וכנראה שכרגע האופציה הכי הגיונית בעתיד תהיה ה X7 של איאודיו. יש עוד אופציות? אילו עוד חברות תמכות בניווט שכזה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. וגם לשמוע בו מוזיקה MP3\MP4

14. Started by pes7,

כדאי לקנות אותו ?יש לי דווקא מצלמה מאוד טובה וכמה הוא יעלה לי באורנג אים יש להם אותו בכלל?

15. האם קיים גאדג'ט שמעתיק את המילים שכותבים בדף לכתב דיגיטלי (שאפשר להעביר למחשב)?

16. Started by podpeople,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי mp4, ואני צריך עצות לגבי איזה מכשיר לקנות. תקציב בסביבות 1000-1500. העיקר במכשיר שיוכל לקרוא פורמטים שונים של סרטים (avi, mkv, ogm, mp4). שימוש עיקרי מוזיקה וסרטים.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. לשירים יש לי את ה-OMX70 (שקצת יותר טובה מה-CX300). יש בארץ משהו בגבול ה-350 שקל (גג 400) שעדיפות עליהם לסרטים? כמו שציינתי בכותרת, אני לא מעוניין באוזניות קשת\עורף ושאר חבריהם. תודה רבה, רועי.

18. Started by MODY69,

שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

- Support Scientific Calculator feature to edit formula - Support Audible feature - Support to control the speed of movie playback - Fixed the error to start playing track number 1 when changing shuffle mode - Fixed the error to change removable disk driver - Added to display 24 hours format - Added to set '120 Min' for Sleep http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/cowonD2/D2_2.51.zip http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=download&category=21&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=download&desc=asc&no=281&bmenu=download

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by timac,

האם הוא יכול להוציא וידיאו לטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by gesha_s,

המכשיר שאני מחפש הוא פשוט, לא יקר וניתן לקנות גם בלי התוכנה של הניווט חשבתי על הכשירים של MIO אבל אני לא מבדיל בינהם האם כדאי או לקחת משהו אחר תודה רבה נ.ב. אשיתי חיפוש כדי לא להציק תחת ערך GPS ניווט ולא מצאתי שום דבר שעוזר אז כל עזרה או קישור יעזרו עוד פעם תודה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  22. או קיי אז ככה... מה שחשבתי הוא איך ניתן להפוך את הנגן הזה לנגן באמת גדול! והתשובה היא אינטרנט. יש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי שאפשר לחבר אותו לD2 (אותו חיבור) או שאני מתבלבל אבל אפשר לעשות את זה עם מחברים כבלים שונים, לא משנה זה לא העיקר... הכרטיס עובד על WIFI אז אולי ניתן לכתוב תוכנה שתזהה את הכרטיס רשת האלחוטי, ולהשתמש בתוכנה כמו OPERA מיני בשביל גלישה... נכון זה נשמע אולי מפורך אבל האם בתיאוריה זה אפשרי? אולי אפילו COWON עצמה תעשה את זה... תשמעו אולי אני יותר מידי אופטימי אבל אם זה אפשרי אז חבל להפסיד אפשרות כזאות. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. די כותרת... אני אסביר מה אני לא מבין..אמנם בארץ זה פחות נפוץ, אבל בחול אני יודע שזה ממש פופולרי...עכשיו, אם אתה יכול ללכת סתם לחנות ולקנות סים משולם מראש... איך לכל הרוחות אתה שומר על המספר שלך? מישהו יכול להסביר?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה סלולרי שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מסך איכותי, ומצלמה עם פלאש. תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by xxdragonxx,

כשאני מוריד משחק אז בשביל להעביר אותו אני צריך להשתמש בתוכנה שבאה עם הפלאפון של נוקיה. והשאלה שלי היא האם זה עולה כסף שמעבירים את המשחק בעזרת התוכנה הזאת? כי זה כותב מתחבר וכל מיני דברים כאלה..

דיונים חדשים בפורומים