עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kletsman,

מה זה אומר prepaid? האם זה יעבוד בארץ? http://www.amazon.com/LG-Optimus-Exceed-Verizon-Prepaid/dp/B00K2XX4OY?tag=slicinc-20&ascsubtag=2a3318d8a35e11e5997e1ab79a4f2ece0000 עולה 12 דולר באמאזון

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  2. שבב ה-Helio X20 החדיש של מפתחת השבבים עושה שרירים במאגר של מבחן ה-Geekbench הפופולרי שנת 2016 תהיה מעניינת מאוד בעולם המכשירים החכמים לא רק בשל המאבקים הסטנדרטיים בין היצרניות למיניהן, אלא גם בשל התחרות בין אסכולה שגורסת כי כל המרבה בליבות עיבוד רק משבח, לבין זו שמכוונת למספר מצומצם של ליבות עיבוד איכות ומתקדמות – במילים אחרות, תחרות בין Mediatek לקוואלקום ולאפל. אנחנו לא יודעים מי ינצח בהתמודדות, אך כבר עכשיו אפשר לראות שלשני הצדדים יש טיעונים לא רעים בכלל. את הביצועים הראשוניים של ה-Snapddragon 820 מרובע הליבות כבר ראינו, ועכשיו עולה גם תוצאה של שבב ה-Helio X20 בעל עשר הליבות של Mediatek אל המאגרשל מבחן הביצועים Geekbench – עם ציון של מעל ל-2,000 נקודות לליבה …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by Holography,

500-550 שקל גג. חשבתי על ה-Meizu M3 8gb או iRiver E100 2GB +4\8GB MEMORY CARD חשוב לי בעיקר שהחיי סוללה יהיו טובים, ושהנגן לא יהיה עדין במיוחד, הוא מיועד לריצות ואימונים. ראיתי את ה-iRiver במציאות והוא נראה מאוד שביר לא יודע למה. והפריע לי גם העובדה שכל הזמן צריך לבחור כל הזמן בן internal memory ל-external memory. שמעתי שצריך לצאת firmwire שיסדר את זה..יש חדש תחת השמש? רב תודות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by chatmecoil,

שלום רב, אני מחפש לקנות מכשיר חדש, אני חובב אפל, יש לי שלוש שנים אייפון 5, יש לו בעיות סוללה חמורות, אני מעוניין להחליף מכשיר. אני רוצה לקנות מכשיר רציני, עד 4000 ש"ח + - אבל שיהיה איכותי, אפל וסמסונג לא בא בחשבון, אני אומנם רגיל לאפל אבל המצלמה לא איכותית והסוללה על הפנים, כנ"ל גלקסי וכו'. המכשיר עם הנתונים הכי טובים שמצאתי הוא של סוני עם 23MP במצלמה וסוללה חזקה, אבל הבעיה שאני לא יודע האם שווה לקנות מכשיר כזה כי סוני עדיין זה לא אפל או סמסונג מבחינת איכות החומרים(או שאני טועה). אני מחפש מכשיר רציני עם סוללה טובה ומצלמה איכותית. שמעתי יש גם מכשירים שיש בהם זיהוי טביעת אצבע, קול ועין.... אשמח לקבל הצעות טובות למכשי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by max_shifrin,

שלום חברים, אני מתכנן להביא מארה"ב GPS GARMIN 780 (או 770 שזה אותו הדבר למעט תכונה אחת שרלוונטית רק לארה"ב) ורציתי לדעת איך והאם אפשר לשים על המכשיר מפות של ישראל (בין אם להוריד תוכנת ניווט מקומית או לרכוש פה מפות ישירות למה שבא מובנה..) אשמח אם מישהו יוכל להפנותי לחומר בנושא או לפזר קצת את הערפל בכמה משפטים.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  7. מה היה הסוף כל יום קמה חברה סינית חדשה עם טלפונים חדשים היום כבר הסינים לא זולים כבר ה2500 שח והם בדרך לעבור את 3000 שח לפי דעתי זה מוגזם כי הם עוד לא שם מבחינת רמה של התוכנה פיצ'רים תוספות חומרים איכות גימור וטכנולוגיה חשדנית ועוד מה אתם חושבים

8. Started by its me,

נרשמתי לפני כמה זמן לקורס טכנאי סלולר, וקראתי היום את בת'רד הזה שאין הרבה ביקוש בתחום משהו השתנה בחצי שנה האחרונה או שזה עדיין אותו דבר? והמצב באמת כ"כ גרוע שלא שווה לעבור קורס או שהביקוש רק לא כ"כ גבוה?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. אין לי מושג איזה עדיף - מישהו אמר לי איתורן, האם הוא באמת יותר טוב? אני צריך כמה שיותר נוח ופשוט , עדיף ללא גאגטים מיותרים תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. שלום לכולם הדרישות שלו מהמכשיר בסיסיות ביותר, אבל חשוב שהספיקר יהיה איכותי כי הוא לא רוצה להצמיד את המכשיר לאוזן ואם הספיקר לא יהיה איכותי יהיה לו קשה להבין. חשבתי להמליץ לו על 6230 שיש לי נסיון עם הספיקר שלו, אבל אני חושש שהוא יסתבך עם מקש הבחירה שמוקף ב 4 חצי כיוון ולמי שיש אצבעות מגושמות קשה עם זה. בקצור מכשיר פשוט לתיפעול ואיכות שמע טובה ופחות חשוב אם זה דגם ישן או חדש

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. הפאבלט החדש של סמסונג כולל היקף מכובד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מובנה, אך כנראה שיש גירסה מתקדמת ויקרה אפילו יותר בתכנון לכתבה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. כמה זה צפוי לעלות לאחר מכס, משלוח ושאר ירקות?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לייצב את התמונה כשמצלמים וידאיו? יש הרבה תזוזות וזה פשוט נוראי. האם זה עניין של חומרה או תוכנה? אשמח לעזרה! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Or-D,

שלום, יש לי בעיה באייפון 4S, עשיתי איפוס להגדרות הרשת ומאז אני לא מקבל ולא יכול לשלוח הודעות SMS. אני מאמין שהבעיה היא בהגדרת מספר הSMSC שהשתנה לאחר האיפוס ואינו תואם עוד את הוט מובייל, החברה אליה אני שייך. אם מישהו פה חבר בהוט מובייל ויכול בבקשה רק להוציא לי את המספר הנכון אני אודה לו מאוד. יש פה מדריך איך להוציא את המספר באייפון: http://www.beijingiphonerepair.com/fix/heres-the-fix-if-you-cannot-send-out-sms-on-iphone-4s-4-or-3gs/ פשוט להזין *#5005*7672# וללחוץ CALL תודה רבה עריכה - 25.2.2013: מצאתי את המספר וזה הסתדר, אגב, המספר הוא כביכול המספר של השרת של ההודעות SMS. אם מישהו יצטרך לעתיד אז המספר: +97257989999 תודה בכל זאת

• 0 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. חברת Mediatek תשיק צמד שבב Helio P חדשים שינסו להתמודד עם המעבר האגרסיבי של המתחרה קוואלקום לטכנולוגיית ייצור חדשה לכתבה

16. קטן יותר, קל יותר, עוצמתי יותר ועם מסך מדהים: ה-Mi Mix 2 של שיאומי נחשף רשמית ומתיימר להפוך רעיונות מרחיקי לכת לנחלת ההמונים לכתבה

17. אהבתי מאוד את כל המערכת כעיקרון, ומלבד להתקין אותה (מה שאני לא אעשה גם אם אפשר) על המיילסטון שלי, יש דרך להוריד איזה לאצ'ר כזה או אחר שמדמה את המראה והשימושיות של הבאדה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Omri643,

יש לי מכשיר Sony Ericsson W850i ואת המעביר לאוזניות http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=455126(שאפשר לחבר לטלפון כל אוזניות) אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות טובה מישהו יודע מניסיון אם הפלאפון מפיק איכות סאונד טובה כמו נגן MP3 איכותי? האם כדאי לי לקנות נגן MP3 טוב ואוזניות CX300 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=149527 או להישאר עם הפלאפון וגם לקנות את האוזניות נוחות שימוש-הפלאפון מאוד נוח לי לשימוש אני רק רוצה להפיק אכות סאונד טובה ולגבי הנגן,אם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב שיפיק איכות שמע גבוהה במחיר של בסביבות 400 ש"ח? חשבתי על ה iAUDIO G3 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=149527 מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב יותר אבל נוח?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מחפש כבר המון זמן אוזניות in ear שיענו לדרישות חובב באס שכמוני. ובכל ביקורת, סיקור או דעה אישית אני מוצא את האוזניות שכבר הזלתי עליהן ריר, מאכזבות בעניין הבאס.. אני מוכן להשקיע עד כ-800 שקל על אוזניות IN EAR טובות. עדיפות ל- SHURE או Sennheiser ... כמובן שאם יש משהו אחר להציע, אני אשמח!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  20. שלום רב, קניתי לפני יומיים xiaomi mi a1 שחזרתי את האפליקציות וכול העיניינים מה LG הישן דרך חשבון גוגל והכול נראה מנגן תקין , חוץ מהעדכון. הטלפון אומר שיש עדכון נובמבר 2017 זמין בגודל 1 גיגה אבל אחרי שאני לוחץ update הוא מוריד ונכשל בזמן התקנה. אין מספר שגיאה או משהו בסגנון פשוט שהוא נכשל ורשום installation problem. מישהו מכיר \ יודע ? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dddddd,

שלום אז ככה אני מעוניין באוזניות הכי איכותיות מבחינת צליל אז לפי מה שאני ראיתי יש כמה דגמים שמובילים תקנו אותי akg k26p koss portapro Grado iGrado Beyerdynamic DT231 Galactic אלה הדגמים רציתי לדעת איזה מהם הכי מומלץ וטוב והעם יש טובים מהם במחיר של עד 300 ש"ח חשוב לי לציין אני אישית נדלקתי על ה-Beyerdynamic DT231 Galactic אבל הבעיה שאני לא שמעתי אף אחד מהם ואין לי איך לשמוע פשוט זה נראת לי החברה הכי רצינית תקנו אותי וחשוב לי לדעת איזה מהם הכי איכותי ועוד דבר אחד Creative ‏iAudio/Cowon ‏Iriver ‏Sandisk אז אלו החברות שאני מעוניין אני מחפש נגן בסכום של עד 650 ש"ח עדיף עד 450 ש"ח אני צריך בין 512MB ל-2G לא כל כך חשוב לי אז לא משנה כל שאר הדברים החשוב לי שזה יהיה ב…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. דיווח חדש מסין מתיימר לספק לנו תמונת מצב מקיפה אודות התוכניות של מפתחת השבבים הבכירה לשוק הביניים לכתבה

23. שלום, אנחנו שלושה שותפים שנמצאים במהלך הקמה של פלטפורמה חדשה המיועדת למפתחים/בעלי אפליקציות המעוניינים לאפשר הצגת פרסומות אצלם באפליקציה. הפלטפורמה תקל על מפתחים להגדיל את ההכנסות שלהם (גם אפליקציות עם טראפיק קטן יחסית) מהאפליקציות בכמה שפחות טרחה וכאב ראש. כדי לייצר פלטפורמה אופטימלית למפתח/בעל אפליקציה, אני אשמח אם תוכלו להיכנס ללינק המצ"ב ולמלא מס' פרטים בכדי לעזור לנו להבין טוב יותר את הצרכים של כל מפתח: http://www.monetizeyourapp.com/ כל הערה שלכם בנוגע לנושא תתקבל בשמחה, תודה על העזרה, חן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? מה עדיף JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או משהו אחר שאתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.