גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום אחי עכשיו בטיול בניו-זילנד למשך החודשים הקרובים. הןא עשה שם סים מקומי אבל החבילת גלישה הכי גדולה שיכל להשיג היא של 500 מגה בתכלס הוא כמעט כל הזמן בטרקים ולא משתשמש בטלפון אבל כאשר הוא צריך להחזיר כמה הודעות מידי פעם או להתקשר בסקייפ אז הוא צריך שימוש באינטרנט אבל כאשר הוא מדליק את הדאטה במכשיר האינטרנט מופעל על הכל אם זה עדכונים לאפליקציות או התראות של כל מיני אפליקציות הוא ביקש ממני למצוא אפליקציה שיכולה לשלוט על מה האינטרנט יבוזבז לדוגמא לבחור שרק הוואצפ ישתמש באינטרנט ולא יתבזבז אינטרנט על כל מיני דברים אחרים אם מישהו יודע אם יש אפליקציה כזאת או דרך לעשות את זה אשמח לשמוע!! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סמארטפון קטן (מתחת ל-5 אינץ') ולפי ההמלצות נשמע שכדאי ללכת על ה-Z3 Compact. העניין הוא שקראתי בפורומים שונים שהוא נשבר בקלות. המכשיר באמת נחשב לעדין ויש מה לדאוג או שפשוט אפשר לשים מגן מסך וכיסוי כלשהו ואפשר להיות רגוע?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרחבת קונספט ה-Continuum של חלונות 10 לסמארטפונים תאפשר לחבר אותם לצגים גדולים, ולהפוך את האפליקציות שלהם לישומי שולחן עבודה מלאים לכתבה: http://hwzone.co.il/continuum-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:yelclap: שלום לכולם.... האם ניתן לצרוב מספר אחר על פלאפון מרשת פלאפון ? הפלאפון מסוג סמסונג...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר היטב את נושא האלקטרוניקה הסלולארית (טלפונים)? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז החלטתי לשדרג את הנקסוס 1 שלי כי הוא כבר חצי כוח. מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר - תקציב לא מוגבל. דרישות (סדר יורד): מצלמה טובה. היא הולכת להיות המצלמה העיקרית שלי, בעיקר צילום טיולים בחו"ל. סוללה חזקה. מבחינתי גם לקבל עוד כמה מ"מ של עובי בתמורה לסוללה חזקה יותר. מסך לא גדול מדי, גם 4.3" זה גדול מבחינתי, אבל אני מוכן להתגמש אם אין ברירה. עדיפות לפאנל שהוא לא פנטל. זיכרון פנימי 16GB+. כמה שיותר מן הסתם עדיף, ועדיף גם שתהיה אפשרות הרחבה. אני אוהב כפתורים, אז אם יש כפתור למצלמה אז אחלה. לא חייב שיבוא עם ICS אבל שתהיה לו את האופציה לשים את זה. ז"א שיש כבר רומים עם ICS בחוץ. אני גם מעדיף שזה יהיה מכשיר שמפתחים לו רומים ודברים בצורה די שוטפת. אני רגיל לפינוק כזה מהנקסוס. טנקס
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי ה-Snapdragon 620, גם מוצר הדגל העתידי של קוולאקום עובר במבחן הביצועים Geekbench ושופך קצת אור על היכולות הצפויות לנו לכתבה: http://hwzone.co.il/snapdragon-820-%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%91%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבילה שכוללת 500 דקות + 500 סמסים גלישה חופשית ללא תשלום מעבר ל2GB (הורדת מהירות) + כלול בזה ניתוק זיקה והעובדה שאני חייל כל זה ביחד נאמר לי וגם היה רשום לי בחוזה אחרי זיכוי יוצא 137 שקל בחודש והיום גיליתי שאני כבר מחויב במשך כמה חודשים ב200 ומשהו שקל לחודש ועוד בעיה זה שאין לי זמן בכלל ללכת אליהם ולסדר את זה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-50d Helium מציע מפרט בינוני וסביר במחיר אשר יוכל להפוך אותו לאחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר שיש מחוץ לגזרה הסינית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-archos-%d7%99%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני לא מתלהב מהמערכת הפעלה הזאתי בלשון המעטה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המכשיר HTC M+9 ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות אותו מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
דיסני נכנסת להילוך גבוה עם קו צעצועים רשמי נרחב שמושק לקראת בואו של הסרט החדש בסדרת מלחמת הכוכבים, כאשר גבוה מעל כולם ניצבת היצירה המדליקה של חברת Sphero לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-רובוט-ה-bb-8-הוא-הצעצוע-המושלם-עבור-כל-ח/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות טלפון סולולרי עד 500 שקל איזה הכי כדאי?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מה זה אומר prepaid? האם זה יעבוד בארץ? http://www.amazon.com/LG-Optimus-Exceed-Verizon-Prepaid/dp/B00K2XX4OY?tag=slicinc-20&ascsubtag=2a3318d8a35e11e5997e1ab79a4f2ece0000 עולה 12 דולר באמאזון
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שבב ה-Helio X20 החדיש של מפתחת השבבים עושה שרירים במאגר של מבחן ה-Geekbench הפופולרי שנת 2016 תהיה מעניינת מאוד בעולם המכשירים החכמים לא רק בשל המאבקים הסטנדרטיים בין היצרניות למיניהן, אלא גם בשל התחרות בין אסכולה שגורסת כי כל המרבה בליבות עיבוד רק משבח, לבין זו שמכוונת למספר מצומצם של ליבות עיבוד איכות ומתקדמות – במילים אחרות, תחרות בין Mediatek לקוואלקום ולאפל. אנחנו לא יודעים מי ינצח בהתמודדות, אך כבר עכשיו אפשר לראות שלשני הצדדים יש טיעונים לא רעים בכלל. את הביצועים הראשוניים של ה-Snapddragon 820 מרובע הליבות כבר ראינו, ועכשיו עולה גם תוצאה של שבב ה-Helio X20 בעל עשר הליבות של Mediatek אל המאגרשל מבחן הביצועים Geekbench – עם ציון של מעל ל-2,000 נקודות לליבה …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
500-550 שקל גג. חשבתי על ה-Meizu M3 8gb או iRiver E100 2GB +4\8GB MEMORY CARD חשוב לי בעיקר שהחיי סוללה יהיו טובים, ושהנגן לא יהיה עדין במיוחד, הוא מיועד לריצות ואימונים. ראיתי את ה-iRiver במציאות והוא נראה מאוד שביר לא יודע למה. והפריע לי גם העובדה שכל הזמן צריך לבחור כל הזמן בן internal memory ל-external memory. שמעתי שצריך לצאת firmwire שיסדר את זה..יש חדש תחת השמש? רב תודות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מכשיר חדש, אני חובב אפל, יש לי שלוש שנים אייפון 5, יש לו בעיות סוללה חמורות, אני מעוניין להחליף מכשיר. אני רוצה לקנות מכשיר רציני, עד 4000 ש"ח + - אבל שיהיה איכותי, אפל וסמסונג לא בא בחשבון, אני אומנם רגיל לאפל אבל המצלמה לא איכותית והסוללה על הפנים, כנ"ל גלקסי וכו'. המכשיר עם הנתונים הכי טובים שמצאתי הוא של סוני עם 23MP במצלמה וסוללה חזקה, אבל הבעיה שאני לא יודע האם שווה לקנות מכשיר כזה כי סוני עדיין זה לא אפל או סמסונג מבחינת איכות החומרים(או שאני טועה). אני מחפש מכשיר רציני עם סוללה טובה ומצלמה איכותית. שמעתי יש גם מכשירים שיש בהם זיהוי טביעת אצבע, קול ועין.... אשמח לקבל הצעות טובות למכשי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן להביא מארה"ב GPS GARMIN 780 (או 770 שזה אותו הדבר למעט תכונה אחת שרלוונטית רק לארה"ב) ורציתי לדעת איך והאם אפשר לשים על המכשיר מפות של ישראל (בין אם להוריד תוכנת ניווט מקומית או לרכוש פה מפות ישירות למה שבא מובנה..) אשמח אם מישהו יוכל להפנותי לחומר בנושא או לפזר קצת את הערפל בכמה משפטים.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה היה הסוף כל יום קמה חברה סינית חדשה עם טלפונים חדשים היום כבר הסינים לא זולים כבר ה2500 שח והם בדרך לעבור את 3000 שח לפי דעתי זה מוגזם כי הם עוד לא שם מבחינת רמה של התוכנה פיצ'רים תוספות חומרים איכות גימור וטכנולוגיה חשדנית ועוד מה אתם חושבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נרשמתי לפני כמה זמן לקורס טכנאי סלולר, וקראתי היום את בת'רד הזה שאין הרבה ביקוש בתחום משהו השתנה בחצי שנה האחרונה או שזה עדיין אותו דבר? והמצב באמת כ"כ גרוע שלא שווה לעבור קורס או שהביקוש רק לא כ"כ גבוה?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אין לי מושג איזה עדיף - מישהו אמר לי איתורן, האם הוא באמת יותר טוב? אני צריך כמה שיותר נוח ופשוט , עדיף ללא גאגטים מיותרים תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם הדרישות שלו מהמכשיר בסיסיות ביותר, אבל חשוב שהספיקר יהיה איכותי כי הוא לא רוצה להצמיד את המכשיר לאוזן ואם הספיקר לא יהיה איכותי יהיה לו קשה להבין. חשבתי להמליץ לו על 6230 שיש לי נסיון עם הספיקר שלו, אבל אני חושש שהוא יסתבך עם מקש הבחירה שמוקף ב 4 חצי כיוון ולמי שיש אצבעות מגושמות קשה עם זה. בקצור מכשיר פשוט לתיפעול ואיכות שמע טובה ופחות חשוב אם זה דגם ישן או חדש
-
- 41 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הפאבלט החדש של סמסונג כולל היקף מכובד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מובנה, אך כנראה שיש גירסה מתקדמת ויקרה אפילו יותר בתכנון לכתבה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כמה זה צפוי לעלות לאחר מכס, משלוח ושאר ירקות?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-