גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
האמת שאין לי תקציה (לפחות לא כרגע) כי אני אפילו לא יודע מה טווח המחירים, אבל יש לי הרבה מוזיקה אז הייתי צריך משהו בגודל הזה. רדיו וכו' - לא מעניין אותי, אפשר לוותר על זה. וידיאו - לא יודע. זה באמת שימושי? מוזיקה בשבילי תיהיה הדבר העיקרי...אבל הם כדאי להשקיע כבר בנגן וידיאו טוב? אתם משתמשים בזה מדי פעם בשביל להראות שטויות לחבר או שאתם באמת משתמשים בזה? תציעו מה שנראה לכם מתאים
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם אתם בעליהם המאושרים של משקפי Google Cardboard? מעכשיו תוכלו להשתמש בהם גם בכדי ליצור תצלומי מציאות מדומה משלכם מציאות מדומה מסתמנת כאחד מהטרנדים החמים של עולם הטכנולוגיה בשנה הקרובה, ומסתבר כי אין צורך ממשי בציוד יקר של אלפי דולרים על מנת להיות מוכנים למהפכה, וליצור תכנים מותאמים עבורה. בגוגל השיקו כעת אפליקציה חינמית חדשה בשם Carboard Camera, והיא עושה בדיוק מה שהשם שלה אומר – מאפשרת לכם להשתמש במשקפי המציאות המדומה הזולים במיוחד של ענקית הטכנולוגיה בכדי ליצור סביבות פנורמיות אשר נותנות תחושה של עומק ותלת מימד לצופים בהן. התקנה של האפליקציה על מכשיר אנדרואיד תומך, הכנסתו למשקפי ה-Cardboard והתחלת הצילום תוך כדי ביצוע סיבוב של 360 מעלות יצרו כאמור…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בצורות הניווט בנגני mp3 ואת החשיבות של הנושא? לפי מה שאני מבין יש נגנים התומכים בתיקיות ויש כאלה שלא. מה שאני רוצה לדעת זה איזה שיטות קיימות , מה ההבדל ביניהן? ואיזה שיטה עדיפה? הנושא נראה לי חשוב כי בנגן שיש בו 200-500 שירים צריכה להיות דרך יעילה לנווט ולסדר את השירים במיוחד כשהתצוגה במכשירי mp3 אינה כ"כ ברורה. האם יש נגני פלאש שידועים בנוחות הניווט שלהם?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תמונה רשמית למראה של המכשיר החכם המסקרן מגיעה לרשת, ומעניקה הצצה גם לשכבת הממשק התוכנתי הייעודית שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו ממליץ עליו או שהוא גרוע? הGPS שלו עובד עם העדכונים האחרונים? לא ראיתי ביקורות ברשת עדכניות עליו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שבב ה-Exynos 9825 שמפעיל את מכשירי ה-Note 10 מציע מאפיינים שזהים כמעט לגמרי לאלו של שבב ה-Exynos 9820 אותו כבר הכרנו בתחילת השנה - אך הוא מבוסס על טכנולוגיית ייצור חדשה ומבטיחה בהחלט שתוכל להשתלט על התחום בשנים הקרובות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
- 2 followers
-
-
אממ אז ככה אני מבקש המלצה לקניית נגן בארה"ב עככשיו התקציב ממש לא מוגבל אך כמובן לא בהגזמות.. לגבי הIaudio אני שולל מראש אבל יש לי בעיה עם זמינות שלהם כי לפני חצי שנה כשחיפשתי באזור פיניקס בארה"ב פשוט לא מצאתי כלום אגב חשובה לי גם העמידות, לכן אשמח אם תציעו לי נגנים שעמידים יחסית בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אפל מבקשת מכולם "להתאסף במעגל" סביבה בקמפוס העתידני שבנתה - וברשת כבר הופיעו להן תמונות ראשונות של מכשירי ה-iPhone XS ודור ה-Apple Watch הרביעי שבדרך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט למארטפונים הממשק עבר מהפל וקיבל השראה מהZUNE סה"כ נראה די טוב לדעתי http://www.engadget.com/2010/02/15/windows-phone-7-series-hands-on-and-impressions/
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אני מחפש טלפון לחדר ואלה התכונות החשובות (למעלה הכי חשוב) שיראה טוב, זה על השולחן במקום בולט, עדיף משהו כסוף כזה מגניב ספיקר טוב שיזכור כמה טלפונים אם אפשר לעשות שאני יוכל רק לשמוע מה אומרים בלי שישמעו תצד שלי (שאם מישהו מדבר על אותו קו מהבית שלי יהיה אפשר להקשיב בקלות.. ) מחיר עדיף כמה שיותר זול
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב נגן MP3, התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח אבל אשמח מאוד להוציא סכום יותר הומני מזה בסביבות ה- 1200 בערך. בדקתי בעיקר את ה- iPod Touch ואני אשמח לשמוע הערות ו/או הארות שיש לכם בנוגע למכשיר הזה ספציפית ולמכשירים אחרים שאולי כדאי לבדוק במקומו. אחד הדברים שמושכים אותי לכיוון ה- iPod Touch היא האפשרות ל- WIFI שהיא מאוד שימושית לחייל שלא נמצא בבית הרבה. כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהן: 1. ה- iPod Touch \ Classic תומכים בתצוגה של עברית? 2. מהי האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשירים הנ"ל והאם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות במקביל לרכישה של הנגן עצמו? 3. לאיזה מחיר עלולה להגיע חבילה של כל ה"עזרים" לאייפוד (כגון מטען רגיל לחשמל, כיסוי מגן ועוד)? ראית…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אהלן לכולם,חג שמח אני מתכנן לקנות אייפד 2,זאת אומרת הייתי אמור היום אבל התור בKSפ היה נורא ארוך ככה שזה יהיה שבוע הבא... בכל מקרה,מספר שאלות: 1.האם האייפד ניתן לפריצה?או שלא קיימת אפשרות לפרוץ אותו? 2.אני מקבל את האייפד עם הIOS5,או שאני צריך לעשות את העידכון לבד בבית? 3.קיימת תוכנה לאייפד שהיא כמו האופיס במחשב?זאת אומרת שאני יכול לשאת אותו איתי לאוניברסיטה,ולסכם שיעורים וכו'? 4.איך הגראפיקה במשחקים?יותר טובה משל האייפון 4?דומה? 5.מה זה יתן לי אם אקנה את האייפד שכולל גם 3G?אני אוכל להתקשר ממנו,או שזה פשוט ייתן לי שרותי אינטרנט בכל מקום ללא תלות באם יש רשת אלחוטית או אין רשת אלחוטית במקום שאני הולך אליו? 6.אפשר לראות עליו סרטים עם כתוביות בעברית?ואם כן,איך מתבצעת הע…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את ה-6230 למשהו מהדור החדש (יחסית), ונראה לי שה-6500s זאת הבחירה הכי טובה (לא אכפת לי מסימביאן). אז הוא מופיע באתר של אורנג', אבל משום מה הם אמרו לי שהם כבר לא משווקים אותו ולא ידוע להם מתי הוא יהיה זמין שוב.. אז כמה שאלות: אם אני קונה אותו תהיה לי בעיה להכניס את הכרטיס סים אליו בגלל שיש לי כרגע דור ישן יותר? האם אני יצטרך לשלם יותר לאורנג', כלומר הם יוכלו לזהות שיש לי מכשיר דור 3 ויאלצו אותי לשדרג לחבילה עם דור 3? מאיפה כדאי לקנות אותו? חנות באינטרנט? אפשר לסמוך על אתרים או חנויות שמוכרות מכשירים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא רק למוזיקה, לא צריך וידאו. אני רוצה שהנגן יהיה בעל יציאת סאונד איכותית מאוד {כי לא מזמן קניתי אוזניות איכותיות},תפריט שקל לנוות בו, ממשק נוח וכמות גדולה של זיכרון {לפחות 8G}. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שהוא קצת יותר יקר אז אני אשמח לשמוע המלצות. חשוב לי לציין שאני לא רוצה נגן שמראה וידאו או תמונות, אני מחפש נגן רק למוזיקה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
סדרת סרטונים ויראליים מטעם שיאומי שנועדה להמחיש את עמידותו הפיזית של דגם הביניים הטרי לא עשתה רושם על בוחן הסמארטפונים המפורסם ביותר ב-YouTube לכתבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני כ 3 שבועות קיבלתי אייפון מה בקופסא: המכשיר עצמו כבל העברת נתונים שדרכו גם טוענים את האייפון. אוזניות עם מיקרופון מטען שמתחבר לחשמל שאליו מחברים את הכבל העברת נתונים כדי לטעון (צריך רק מתאם לשקע שנרכש בנפרד ולא צריך שנאי) עריסה שעליה שמים את האייפון לטעינה או לחיבור למחשב דרך הכבל של ההעברת נתונים, העריסה כוללת גם line out לחיבור האייפון לרמקולים. האייפון מגיע טעון, בהתחלה אין לך מה לעשות עם האייפון חוץ מslide to unlock ובדיקת הגירסא,כדי לבדוק גרסה צריך לחייג *3001#12345#* ואז להיכנס לversion ואם רשום 04.04.05_g זה אומר שיש לכם 1.1.4 . לאחר ה****** רמקול מאכזב=מאוד חלש. מצלמה סבירה, בהתחלה אין למצלמה שום פונקציות ולכן צריך להוריד camera pro אין מצלמת וודיאו בשביל זה צ…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב כף יד (acer a35) שמחובר תמיד למצת הרכב והסוללה בו גמורה, ובמעבדה של חנות די רצינית אמרו לי שרצוי להחליף סוללה כי במקרה הרע זה עלול להשפיע על הלוח ולשרוף משהו... האם זה נכון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בתקציב של 150$ בארהב... זהו התקציב המקסימלי פחות או יותר... מה ההצעות? נ.ב אל תציעו IPOD ישר... תפרטו קצב...
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אין הרבה מה לפרט המצב הוא שיש לי מלא כפילויות בסים, במכשיר ובגיבוי של גוגל אני מחפש דרך שפויה לבצע איזשהו מיון ידני, ולבצע סינכרון מחדש ביניהם! תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לאחר בירור ארוך הומלץ לי לבסוף לרכוש את הסמסונג S2 אך מסתבר שקיים בשוק גם סמסונג S2 plus. מישהו יודע מה ההבדל ביניהם והאם הוא משמעותי ומצדיק את ההפרש במחיר? (ה- S2 יקר יותר בכ- 200 ש"ח מה- S2 plus) תודה.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי בעיה עם הפלא' שלי : LG ku990 , מאז שקינפגו לי את האוזניית בלוטוט' באורנג' הוא עושה לי בעיות עם הווליום, כלומר כל פעם שאני מוציא או מקבל שיחה הווליום יורד לבד לרמה הכי נמוכה ככך שאי אפשר לנהל שיחה. אורנג' ברוב טוב ליבםמתכחשים לבעייה ומסירים אחריות מעצמם, הם הציעו לי לשלם 1,000 ש"ח כדי לקבל איזה טלפון משומש מה שהם קוראים "מחודש". אני די בטוח שניתקלתי באיזה פורום אמריקאי שמכיר את הבעייה הזו, אבל אני לאמצליח למצוא אותו שוב. אני ממש אשמח אם מישהו מכם יכול לעזור לי לבסס את הראיות שלי בעניין כל הפניה לפורום רציני שסקר את הבעייה הזו תהיה עזרה גדולה מצדכם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני מקווה שראיתם את המגנים שאנחנו מחלקים חינם: http://hwzone.co.il/gadgets/wrapsolcontest
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-