גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית השאפתנית תחשוף בקרוב את מכשיר הדגל החדש שלה, שיציע שבב Snapdragon 820 לצד נפח חסר תקדים של זכרון RAM ההתפתחות בשוק הסמארטפונים לא עוצרת לרגע, כך נראה, וזמן קצר בלבד אחרי שהתחלנו להתרגל לעובדה ש-4GB של זכרון RAM מהווים את הסטנדרט החדש למכשירי דגל ואפילו למכשירי שוק בינוני גבוה – נראה כי בעוד ימים ספורים נקבל קפיצה נוספת קדימה, בדמות הסמארטפון הראשון בשוק שמכיל 6GB של זכרון אקראי דינאמי. המכשיר המדובר הוא ה-XPlay 5 של חברת Vivo הסינית, אשר אוהבת לחדש והייתה זו שהציגה בעבר אתהסמארטפון הדק בעולם וגם את הסמארטפון הראשון אי פעם עם מסך ברזולוציית QHD. הדגם החדש עתיד לכלול מסך 5.5 אינץ' ברזולוציית QHD ואולי אפילו עם קימור משני צדדי…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המכשיר החכם הראשון של השחקנית הקנדית לאחר ההכרזה על הפסקת פיתוח החומרה יהיה אח חורג עבור ה-Idol Pro 4 של Alcatel, ועשוי לספק תג מחיר תחרותי למדי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נדפק לי קצת המסך במכשיר כנראה ממכה כלשהי, עכשיו 90% שהבעיה היא במגעים בתוך המכשיר האם יש איזושהיא חברת שעובדת עם creative או משהו כזה שיכולה לתקן לי את המכשיר, עדיפות על אזור המרכז? תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לנגן MP3 בסכום של כ- 700 ש"ח +- . (בהתחלה חשבנו ללכת על MP4 - אבל הבנתי שנקבל משהו טוב יותר ונפח גדול יותר ב- MP3 בסכומים הללו) חשוב שיהיה איכותי וטוב- שמיעה טובה. כמובן שנפח כמה שיותר גדול. המטרה לנסיעות בעיקר (טיסות וכדומה) מיועד למנכ"ל (לכן עדיף שיהיה מרשים ולא ילדותי - סולידי ) המון תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת : צריך המלצה לנגן נייד של מוזיקה וסרטים ( MP4 ) בתקציב 500 - אפשר חריגות , עדיף חריגות למטה ( פחות מ 500 אם אפשר ) מה שחשוב לי זה שהנגן יהיה אמין ושיוכל לנגן סרטים כולל תרגום לא מובנה בעברית תודה מראש לכל העוזרים והממליצים
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה נגן חדש ואני צריך לבחור מאחד מאלו מה דעתכם? גם רציתי לדעת אם אפשר להיכנס לאינטרנט zune כי כתוב שיש לו wifi. CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB BLACK Microsoft Zune 30GB MP3/4
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
את המכשיר קניתי בhandtec אז אין חשד לזיופים אם יש כאלה בכלל . בכול מקרה לפי הנתונים של GSMARENA למכשיר שלי יש 400MB של נפח איחסון פנימי ו512MB של RAM. כאשר אני נכנס להגדרות של האפליקציה במכשיר אכן יש לי 400MB נפח איחסון פנימי, אפילו מעט יותר, לעומת זאת בסקאלת הram יש לי בערך 300 חלק בשימוש וחלק לא. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי GPS C520 עם IGO 6. יש לי שאלה, האם מישהו הצליח להכניס לשם מכונות מהירות? אם כן בבקשה תפרטו איזה קובץ שמתם ומאיפה? תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המכשיר לא היה בשימוש בכלל במשך חצי שנה ועכשיו הוא לא מגיב כלל מה אתם אומרים הלכה הסוללה או משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
למישהו פה יצא להתקין פעם windows mobile מההתחלה עד הסוף? מצאתי איזה גרסה באתר של מייקרוסופט (מוביל 5) . אבל כל פעם בזמן ההתקנה הוא נותן לי הודעה שחסרים TOOLS להמשך ההתקנה. וזורק אותי לאיזה לינק שיש שם VISUAL STUDIO אז התקנתי גם את זה.. אבל עדיין הוא ממשיך לזרוק אותי ללינק? אז יש למישהו מושג מה עוד צריך? מה השלבים? גירסא אחרת שעובדת? אפילו מובייל 2003. ד"א מדובר במכשיר GPS שכרגע יש עליו windows CE 4.2 תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר לקבל מדריך טוב ? תודה ! לתמיכה בעברית ... להפעלת זיהוי קולי כשמתקשרים אליי וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, העלנו לאתר תמונות חדשות שצילמנו. http://www.icell.co.il/article_87.html תהנו... אדם
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום בשעה טובה קיבלתי את ה-D2 שהוט פשוט מכשיר מצויין ושבאמת עולה על כל הציפיות, מה שכן אני לא כל כך מצליח לסדר את השירים והפלייליסטים. ואני אשמח עם תעזרו לי עם זה: 1.איך אני בכלל יוצר פלייליסט? 2. איך אני גורם לזה שהשירים בפלייליסט\תיקייה יסודרו לפי הסדר שהם נוספו לנגן, זאת אומרת שהשיר הראשון שינוגן כאשר אני בוחר תיקייה\פלייליסט יהיה השיר האחרון שהועתק לנגן? 3.יש איזה תחליף פחות מסורבל ל-JETAUDIO? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הי לאור כרמי יש כאן באתר סדרת כתבות לגבי אפליקציות חדשות לאנדרואיד לפני שנתיים בערך הוא פרסם כתבה שכללה כמה אפליקציות, שאחת מהן נראית כמו אורגן, ומאפשרת לנגן ואם אני זוכר נכון גם לעשות כל מיני דברים כגון אפקטים וכאלה. ניסיתי לחפש עכשיו את הכתבה הזו דרך גוגל, ולא הצלחתי.. מישהו יכול לתת לי הפניה אליה, אם יש לו דרך (יותר מוצלחת) להשיג אותה, או שהוא זוכר איפה היא? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
ראיתי כתבה שsandisk פירסמו עידכון עברית לנגן e200 שהוא לא שונה בהרבה מהe140 מישהו יודע אם אפשר להפעיל את הקובץ עידכון גם על ה140? הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355344,00.html#n
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא מצליח להבין את ההמלצה הזאת. כן אני יודע מה זה חוק ניתוק זיקה , שמאשר לקבל זיכוי על טלפון בלי קשר לאיפה שהוא נקנה. אבל בכל זאת אני מתקשה להבין , מה זה משנה , אם גם ככה אני מקבל את הטלפון מסלקום בזיכוי מלא ואין שום בעיה מחר לקחת את אותו הטלפון ולעבור לאורנג' ועדיין להמשיך לקבל עליו זיכוי מלא וכל זה בלי שום קנסות. אז מה הסיפור כאן ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
השאלה בשביל קניית חיבור לאוזניות וכבל נתונים...כתוב רק שהוא מתאים לg600... איך בכלל בודקים דברים כאלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה אצלי ב galaxy s. בכל השיחות שאני מקבל המספר חסוי וגם אם אני מתקשר אז המספר שלי גם מופיע כחסוי. בנוסף הודעות הטקסט לא נשלחות. יש על המכשיר רום 9.3 של דארקי. יש למישהו פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תת-המותג התקציבי המוכר ביותר של היצרנית הסינית בדרך להתחרות ישירות בתת-המותג הצעיר שפרץ לחיינו בסערה בשנה החולפת? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לאחר בירור ארוך הומלץ לי לבסוף לרכוש את הסמסונג S2 אך מסתבר שקיים בשוק גם סמסונג S2 plus. מישהו יודע מה ההבדל ביניהם והאם הוא משמעותי ומצדיק את ההפרש במחיר? (ה- S2 יקר יותר בכ- 200 ש"ח מה- S2 plus) תודה.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
פרטים חדשים אודות מכשירי ה-P11 מבהירים שהיצרנית הסינית ממש לא מתכננת להוריד את הרגל מהדוושה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי one plus 6t שמעולה בשבילי, החיסרון שלו זה שאין לו טעינה אלחוטית, שוקל לקנות מתאם? כדאי? חברות מומלצות? למה לשים דגש?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-