עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by galedri,

שלום לפני יומיים קניתי את המכשיר והוא קצת איטי זאתאומרת כשאני ניכס להודעות או לתיקייה כלשהי לוקח לו 2-3 שניות עד שהוא ניכנס וזה ואמרו לי שאני צריך לעדכן גירסא ולהוריד אותה מהאתר של נוקיה אז הורדתי אותה אתמול ועכשיו אני לא יודע איך מתקינים אותה בתוך הפלאפון אז אפשר מדריך כלשהו? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לרכוש אוזניית בלוטוט לפלאפון שלי מסוג סוני אריקסון K800 אני מתלבט בין הדגם הזה http://www.ziptip.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=931 לדגם הזה http://eline.co.il/aecommerce/c1150/7292.php אשמח אם תעזרו לי להחליט על מה ללכת. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  4. האם אתם בעליהם המאושרים של משקפי Google Cardboard? מעכשיו תוכלו להשתמש בהם גם בכדי ליצור תצלומי מציאות מדומה משלכם מציאות מדומה מסתמנת כאחד מהטרנדים החמים של עולם הטכנולוגיה בשנה הקרובה, ומסתבר כי אין צורך ממשי בציוד יקר של אלפי דולרים על מנת להיות מוכנים למהפכה, וליצור תכנים מותאמים עבורה. בגוגל השיקו כעת אפליקציה חינמית חדשה בשם Carboard Camera, והיא עושה בדיוק מה שהשם שלה אומר – מאפשרת לכם להשתמש במשקפי המציאות המדומה הזולים במיוחד של ענקית הטכנולוגיה בכדי ליצור סביבות פנורמיות אשר נותנות תחושה של עומק ותלת מימד לצופים בהן. התקנה של האפליקציה על מכשיר אנדרואיד תומך, הכנסתו למשקפי ה-Cardboard והתחלת הצילום תוך כדי ביצוע סיבוב של 360 מעלות יצרו כאמור…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. המחירים של היצרנית הסינית הפופולרית מוסיפים לתפוח, לצד הטכנולוגיות החדישות לכתבה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. מכשירי ה-Black Shark 3 וה-Black Shark 3 Pro החדשים אמנם יוצעו למכירה בתאריך מאוחר מהמיועד - אך גם זה לא מונע מהם להיות מעניינים ותחרותיים מאוד, בהנחה שאתם מוכנים לחיות עם העיצוב האגרסיבי לכתבה

7. המכשיר החכם הראשון של השחקנית הקנדית לאחר ההכרזה על הפסקת פיתוח החומרה יהיה אח חורג עבור ה-Idol Pro 4 של Alcatel, ועשוי לספק תג מחיר תחרותי למדי לכתבה

8. חברת Vivo מכינה אותנו להשקתו של דגם חדשני ב-24 בינואר לכתבה

9. Started by nirlahav,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר חודשים כשטיילנו בספרד קיבלנו במתנה מכשיר GPS. המכשיר הוא של חברה בשם Belson והדגם הוא BNP-401. (לא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע על המכשיר הזה באינטרנט). המכשיר הוא מערכת סגורה (כלומר לא PDA אל PND) המריץ Windows CE.NET ותוכנת הניווט היא Destinator. המכשיר הגיע עם תוכנה (חוקית כמובן) ומפות ניווט של כל ספרד. עכשיו כשחזרנו מהטיול אני מעוניין להשתמש בו לניווט בארץ ולשם זה אני צריך מפות של ישראל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפות כאלו (חנות, טלפון, יד שניה וכו') והאם בכלל ניתן להטעין על המכשיר את המפות (המכשיר לא תומך בעברית כמובן). אשמח לקבל כל עזרה בנושא, תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. Started by eegg,

אני רוצה נגן חדש ואני צריך לבחור מאחד מאלו מה דעתכם? גם רציתי לדעת אם אפשר להיכנס לאינטרנט zune כי כתוב שיש לו wifi. CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB BLACK Microsoft Zune 30GB MP3/4

11. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין לקנות GPS, יש לי מושג קלוש בהם, ולכן אני מתנצל אם השאלות קצת דביליות. 1. מה ההבדל בין תוכנות הניווט ? 2. אני מניח שאני ארצה מסך 4.3, מהן האופציות העדיפות במחירים סביב ה 1000 ... עדיף פחות כמובן. 3. אין לי צורך בויפי או נגן MP3 או כל דבר שהוא לא GPS ... אשמח להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by liores12,

יש לי DEFY כבר כמה חודשים, והוא עושה לי רק צרות - קופא המון,נתקע, לא מחייג,אי אפשר לשלוח הסמסים בגלל שהוא קופא, מתחמם בקיצוניותת. הוא נכנס 5 פעמים לתיקון בפחות מ3 חודשים. גם עשו לי ראש בראש על שני מכשירים כאלה והבעית ממשיכות. עכשיו, הציעו לי להחליף או לACE או לWAVE 2. הבעיה שהבנתי שלWAVE 2 הBADA לא ממש מפותחת, ושהACE לא משהו.. (למרות שלידידה שלי יש והיא די מרוצה והוא עובד הרבה יותר מהר מהDEFY) מה לעשות?.... אני לא רוצה להחליף מכשיר ואז להתבאס שוב פתאום... ומדובר פה במכשיר תקול מא' ועד ת' - בין אם זה ששולחים סמסים המכשיר קופא ואפילו נתקע, מתחמם בצורה מאוד קיצונית (לא בזמן דיבור) וגם בהטענה, בקיצור- רק צרות.

13. אפל מבקשת מכולם "להתאסף במעגל" סביבה בקמפוס העתידני שבנתה - וברשת כבר הופיעו להן תמונות ראשונות של מכשירי ה-iPhone XS ודור ה-Apple Watch הרביעי שבדרך לכתבה

14. Started by asaf556,

האם הפאלפוןlg viewty שווה קניה ואם לא אפשר המלצה לפאלפון עם מסך מגע ב2000-2200 שקלים שיעבוד בסלקום או אורנג[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 16:00:54 הקפצה בבקשה תענו לי

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. Started by SLI/CF,

האם כוח העיבוד (על פי השערה מושכלת בלבד) של ה-iPhone 5 עולה על יכולת העיבוד של ה-S3? אם כן - אז איך זה יכול להיות שה-S3 יותר טוב מה-HTC One S בכוח העיבוד הרי ה-HTC One Sמבוסס על A15 כמו ה-iPhone 5? אם לא - אפשר הוכחות?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  16. שלום .. אני מחפש מחשב כפ יד שיהיו בו הדרישות הבאות : 1)להפעיל MP3/MP4 .להפעיל מוזיקה וסרטים ... 2)שיהיה בו אינטרנט אבל האינטרנט שיש לי בבית לא ראוטר עם (חייגן ) אז איך אפשר לסדר את זה ?כי אני יודע כי אין מחשב כפ יד שמתחבר באמצעות חייגן ..רק רשת (בלי כבל)... 3)שיהיה לו צג כמה שיותר גדול . 4)להפעיל את ה OFFICE ו WINDOWS MOBILE 2005 ... 5)GPS ו BLUETOOTH זה בטוח ... 6)שיהיה יותר מתאים למשחקים (כי אהיה בבית חולים ולא יהיה לי עם מה לשחק ) לא משחקים כבדים ...משחקים קקלים מאודדד ... 7)כמה שיותר דיסק קשיח יותר טוב .(אני רוצה לשים בו מלא דברים ).... 8) כמה שיותר זיכרון יותר טוב ... 9)חיי סוללה ארוכים במיוחד ... ..

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. Started by Agate Krauss,

האם אפשר ואם כן אז איך אפשר להפוך את ה-ipad2 הישן והלא משומש שלי ללוח אלקטרוני לכתיבה עם סטיילוס או כל אמצעי אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by genia,

אחרי שכמעט שרפתי היום את ה 3120 של נוקיה שקיבלתי מתנה ואני משתמש בו בצבא..אני שוקל להחליף למכשיר אחר, זול ועם כמה שיותר זמן סוללה(ברשת פלאפון אז צריך דור 3) השאלה היא האם מישהו התנסה עם הj105 בשיחות ארוכות ויכול להגיד לי עד כמה הוא מתחמם? יש מכשירים אחרים מומלצים עם זמני המתנה ושיחה ארוכים בדור 3?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  19. מה ההבדל בין 2 הנגנים ומה כדי לקנות... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471787 נגן MP3/MP4 Iriver E10 6GB - חוות דעת גולשים http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=150560 נגן MP3/MP4 Iriver H10 6GB - פרטי המוצר תודה..

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. עם תדר עבודה מוגדל משמעותית ותהליך ייצור יעיל יותר, הענקית מקוריאה נראית מוכנה לעוד שנה של תחרות קשה בעולם הסמארטפונים לכתבה

21. Started by AdamS,

היי, העלנו לאתר תמונות חדשות שצילמנו. http://www.icell.co.il/article_87.html תהנו... אדם

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  22. מישהו ממליץ עליו או שהוא גרוע? הGPS שלו עובד עם העדכונים האחרונים? לא ראיתי ביקורות ברשת עדכניות עליו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by IG,

הי יש לי את הנגן סביבות השנתיים ובזמן האחרון שמתי לב לפאק מוזר... כשאני פותח תיקיות בבראוזר של הנגן אני לא רואה קבצים שנמצאים בענף שלישי ומעלה (יענו יש תיקיה של מוסיקה-> תקייה של אומן-> תקיה של אלבום-> שירים... הנגן לא מראה את רשימת השירים...). גם כשאני מנסה לעשות PLAY על התיקיה של האומן אני לא רואה את הקבצים שנמצאים בתיקיות של האלובומים... מישהו יכול לעזור\ לתת הסבר?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. במחשב שלי הוא עובד כמו שצריך בלי הדיסק התקנה והמחשב מזהה אותו, אבל אצל אחי המחשב לא מזהה גם אחרי ההתקנה של הדיסק, גם אחרי שניסינו דרך מנהל ההתקנים לנתק ולחבר. איפה הבעיה?

25. Started by Blue Eyes,

חיברתי את ה- Archos 605 שלי וכביכול הוא צריך לזהות אותו ככונן נייד. אך הוא רושם שגיאה : מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים