עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, יש לי one plus 6t שמעולה בשבילי, החיסרון שלו זה שאין לו טעינה אלחוטית, שוקל לקנות מתאם? כדאי? חברות מומלצות? למה לשים דגש?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by חן מ,

אהלן לכולם,חג שמח אני מתכנן לקנות אייפד 2,זאת אומרת הייתי אמור היום אבל התור בKSפ היה נורא ארוך ככה שזה יהיה שבוע הבא... בכל מקרה,מספר שאלות: 1.האם האייפד ניתן לפריצה?או שלא קיימת אפשרות לפרוץ אותו? 2.אני מקבל את האייפד עם הIOS5,או שאני צריך לעשות את העידכון לבד בבית? 3.קיימת תוכנה לאייפד שהיא כמו האופיס במחשב?זאת אומרת שאני יכול לשאת אותו איתי לאוניברסיטה,ולסכם שיעורים וכו'? 4.איך הגראפיקה במשחקים?יותר טובה משל האייפון 4?דומה? 5.מה זה יתן לי אם אקנה את האייפד שכולל גם 3G?אני אוכל להתקשר ממנו,או שזה פשוט ייתן לי שרותי אינטרנט בכל מקום ללא תלות באם יש רשת אלחוטית או אין רשת אלחוטית במקום שאני הולך אליו? 6.אפשר לראות עליו סרטים עם כתוביות בעברית?ואם כן,איך מתבצעת הע…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by r1plet,

שלום, ברשותי אריקסון W595 ואני נורא אוהב את ה-OPERA MINI, במיוחד את הבטא של ה-5 החדש, אבל תמיד מאז שהתקנתי את האופרה מחדש בפלאפון (אם זכור לי נכון), אני לא מצליח להגיע לתמיכה בעברית עם הדפדפן הזה, העברית תמיד כתובה הפוך.. האם יש דפדפן חילופי שתומך בעברית? (לא הדפדפן שבא עם הפלאפון, הוא ממש לא נוח) או אולי דרך לגרום לאופרה מיני לתמוך בעברית כהלכה? תודה!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by djass,

יש לי בעיית קליטה בפאלפון לפעמים יש קליטה לפעמים אין בכלל מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה??? תודה לעוזרים?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by dark_zero,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה לערוך שינויים בmp בוא אומר לי שהדיסק מוגן או משהו כזה ואני לא יכול לעשות כלום(להעביר,למחוק)יש לי נגן של M-box תודה מראש! ד"א הוא לא חדש כבר השתמשתי בו הרבה זה פעם ראשונה.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. זמן קצר אחרי ההכרזה הבינלאומית Redmi 9T ו-Redmi Note 9T 5G ינחתו גם בישראל - עם הנחות של 100 עד 150 שקלים לקונים ב-24 השעות הראשונותלכתבה

7. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. מה דעתכם? http://www.raspberrypi.org/

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by shibie,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות את הנגן.. ורציתי לשאול אם שווה לחכות..?... אם תיהיה ירידת מחירים? תודה..

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  10. אני יודע שפאנל אפשר...השאלה אם אפשר להחליף מקשים מקדמת המכשיר והאם אפשר גם להחליף את המקשים של הווליות ומצלמה?(אלו שבצד המכשיר)..? תודה לכול העונה!

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  11. שלום לכולם! היום בשעה טובה קיבלתי את ה-D2 שהוט פשוט מכשיר מצויין ושבאמת עולה על כל הציפיות, מה שכן אני לא כל כך מצליח לסדר את השירים והפלייליסטים. ואני אשמח עם תעזרו לי עם זה: 1.איך אני בכלל יוצר פלייליסט? 2. איך אני גורם לזה שהשירים בפלייליסט\תיקייה יסודרו לפי הסדר שהם נוספו לנגן, זאת אומרת שהשיר הראשון שינוגן כאשר אני בוחר תיקייה\פלייליסט יהיה השיר האחרון שהועתק לנגן? 3.יש איזה תחליף פחות מסורבל ל-JETAUDIO? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by Blue Eyes,

חיברתי את ה- Archos 605 שלי וכביכול הוא צריך לזהות אותו ככונן נייד. אך הוא רושם שגיאה : מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו ?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by ShahafH,

אוקיי אני חייל כרגע ואני צריך להחליף פלאפון שיתאים לצרכים שלי. בעקרון מה שחשוב לי בפלאפון זה מסך גדול, אינטרנט טוב ואיכות שמיעה של דיבור ומוזיקה, בנוסף, מצלמה של 5 מגה פיקסל לפחות עם פלאש. אני לא הכי חובב TOUCH אבל אם אין אופציות אחרות של סליידר או באר אז זה בסדר. תקציב לא משחק כאן. תודה.

14. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by explize,

שלום לחברי הפורום אומנם אני פעיל בפורומים של החומרה אבל הגיע הזמן להעזר ולא רק לעזור אני כרגע נמצא בטיול די ארוך בדרום אמריקה ועוד כחודש בערך אני נוחת בניו יורק לסבב שופינג אלקטרוני בדרך לארץ מכיוון שהטלפון שלי אייפון דור 2 עשה את שלו בגבורה הגיע הזמן להחליפו במשהו חדש, קראתי כבר את רוב הדעות כאן ואת רוב הסיקורים וגם באתרים אחרים-רק שלפעמים המצב יצא שנקלעתם לדיונים של הנסדת חומרים של מדעני אטום ויצא מפרופורציה הדיון, יכול להיות שפספסתי תרד אז אשמח להפניות יותר עניניות אייפון 4 ניתן להשיג בארץ ויותר פשוט מאשר להתחיל להתעסק עם טורבוסים שמייקר את העסק גם ככה, אנדואיד יש 2 גישות לעסק או HTC או הסמסונג-מכיוון שעבר זמן רב מאז שהתעדכנתי בעולם הסלולר הייתי רוצה לבקש המלצה לגבי רכ…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by OutRaGe,

שלום ההתלבטות העיקרית שלי בין האייפון ל-S2 היא המחיר(אם לא היה הבדל כבר הייתי קונה אייפון) לכן החלטתי לעשות בדיקת מחירים קטנה- יש סיכוי שמישהו יוכל להביא לי את המכשיר הנבחר מארה"ב את האייפון אין שום בעיה- פשוט מאפל-סטור כלשהוא לגבי ה-S2, מאיפה מומלץ לקנות ומה טווח המחירים פחות או יותר ? מצאתי בסביבות ה-440 דולר באמאזון..איך זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by radar,

הי לאור כרמי יש כאן באתר סדרת כתבות לגבי אפליקציות חדשות לאנדרואיד לפני שנתיים בערך הוא פרסם כתבה שכללה כמה אפליקציות, שאחת מהן נראית כמו אורגן, ומאפשרת לנגן ואם אני זוכר נכון גם לעשות כל מיני דברים כגון אפקטים וכאלה. ניסיתי לחפש עכשיו את הכתבה הזו דרך גוגל, ולא הצלחתי.. מישהו יכול לתת לי הפניה אליה, אם יש לו דרך (יותר מוצלחת) להשיג אותה, או שהוא זוכר איפה היא? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  18. Started by danidino,

אהלן, אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לא יקר שעליו אוכל להקתין גם תוכנת ניווט רגילה לכביש וגם תוכנה לניווט בשטח. שמתי עין על ה-mio moov black שגם זול, גם מחברת Mio הנחשבת איכותית וגם כולל מאפיינים טובים כמו אפשרות להכניס כרטיסי זיכרון. כיוון שאיני מתמצא בתחום מכשירי ה-GPS אשמח לדעת האם מכשיר הנ"ל או לצורך העניין כל מכשיר GPS תומך בהתקנת תוכנות ניווט מגוונות. האם רק מכשירים מסוימים תומכים בניווט שטח? או שמא זה פשוט עיניין של להתקין את התוכנה המתאימה? והאם להתקין תוכנת ניווט לפי בחירתי היא עיניין מורכב? או שכל המכשירים תומכים בהתקת תוכנות ניווט? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by RDS,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בתקציב של 150$ בארהב... זהו התקציב המקסימלי פחות או יותר... מה ההצעות? נ.ב אל תציעו IPOD ישר... תפרטו קצב...

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  20. אפל מבקשת מכולם "להתאסף במעגל" סביבה בקמפוס העתידני שבנתה - וברשת כבר הופיעו להן תמונות ראשונות של מכשירי ה-iPhone XS ודור ה-Apple Watch הרביעי שבדרך לכתבה

21. Started by SpEcToR,

אפשר להכניס לSANSA E250 סרט.. ואז להקרין אותו על הטלויזיה? עם קול והכל? השאלה עיקרית היא יענו אם יש כבל ודאו מיוחד שמתחבר לטלויזיה? מה שניראה לי שאי אפשר לעשות עם הנגן הזה.. עם איזה נגנים כן אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  22. יש גרסאות שונות ? משהו שלא מתאים לארץ ?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by Ametrine,

יש לי את המכשיר Samsung SGH-d900 שקיבלתי מחו"ל ואין בו ממשק עברית. מישהו יודע אם ניתן לפרוץ אותו או לעדכן גירסא כך שיהיה בעברית?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  24. אני מעוניין בנגן MP4 איכותי בעל התכונות הבאות: זיכרון פלאש בגודל של 8GB. יכולת הרחבת זיכרון באמצעות כרטיס microSD. רמקולים סטריאופוניים מובנים וחזקים, ובעלי איכות סאונד טובה. עיצוב יפה, קומפקטי ודק, וצבע שחור. הצגת שמות של קבצים בעברית. חיבור למחשב וטעינה באמצעות כבל USB, וזיהוי הנגן במחשב ככונן חיצוני להעברה נוחה של קבצים. תמיכה בתיקיות, ואפשרות ניגון של תיקייה מסויימת. ממשק נוח לשימוש. זמן סוללה ארוך. תמיכה בקבצי MP3 וJPG (רצוי גם OGG וFLAC, אבל לא חובה). אופציונלי (לא חובה) - Bluetooth שמאפשר חיבור של אוזניות אלחוטיות והעברת קבצים. מצאתי באינטרנט את iRiver X20 שיש לו עיצוב יפה, אבל הוא הושק לפני כשנתיים, ואני לא מוצא אותו. אפשר להשיג אותו? יש גם את iRiver E100 8GB שיש …

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by asaf556,

האם הפאלפוןlg viewty שווה קניה ואם לא אפשר המלצה לפאלפון עם מסך מגע ב2000-2200 שקלים שיעבוד בסלקום או אורנג[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 16:00:54 הקפצה בבקשה תענו לי

• 1 תגובה
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים