גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה מזמין אותו,אבל בתור חוות דעת,הוא שווה את המחיר או שהמתחרים טובים יותר? מה שחשוב לי זה מצלמה טובה,MP3 טוב(יחסית לטלפון) ואמינות
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שמענו עליהם עוד לפני ההכרזה הרשמית, אך דגמי ה-XA2 וה-XA2 Ultra של החברה היפנית הצליחו להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, אני כרגע בשלבי התלבטות לגבי איזה מכשיר לקנות. המועמדים הם Galaxy S4 ו-Nexus 4. אני מניח שלא אקנה אותם בארץ, אלא בחו"ל (עדיין לא יודע באיזו מדינה). האם יש מועמדים נוספים שכדאי לשקול? מבין השניים הללו ה-Galaxy עולה כפול, אך הוא בעל מסך איכותי יותר ובעל אפשרות כרטיס הרחבה (אלו שני היתרונות העיקריים שהצלחתי לחשוב עליהם). האם לדעתכם הוא שווה את ההפרש במחיר?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
השתמשתי ברוקבוקס כמה חודשים וכשעידכנתי לפני שבועיים בערך הוא התחיל להתחרפן לי ולהיתקע. נראה לי שהקובץ mi4 היה דפוק אז העפתי את הרוקבוקס ושמתי אותו מחדש. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. הממשק שבתוך ה"מנגן עכשיו" השתנה לחלוטין. במקום התמונה של הWPS שאמורה להתאים רואים את התמונה של הWPS הכללית ואת השם של השיר ואת הרמות של הווליום. לפני שעידכנתי השתמשתי בacotil והיה שם למטה אייקונים כמו של המדיה פלייר ואת השם של השיר הבא. עכשיו יש שם רק את הרקע הכללי ואין את האייקונים האלה. נראה לי זה קרה כי הם הוסיפו אופציה של album art. איך מחזירים את זה? 2. לפני שעידכנתי הייתי משתמש בפונקציה שעשתה את הכפתור של הלמטה שיביא לתפריט רשימות השמעה. זאת אומרת שכשהיייתי עומד על תיקייה בסייר קבצים ברוקבו…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב נגן MP3, התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח אבל אשמח מאוד להוציא סכום יותר הומני מזה בסביבות ה- 1200 בערך. בדקתי בעיקר את ה- iPod Touch ואני אשמח לשמוע הערות ו/או הארות שיש לכם בנוגע למכשיר הזה ספציפית ולמכשירים אחרים שאולי כדאי לבדוק במקומו. אחד הדברים שמושכים אותי לכיוון ה- iPod Touch היא האפשרות ל- WIFI שהיא מאוד שימושית לחייל שלא נמצא בבית הרבה. כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהן: 1. ה- iPod Touch \ Classic תומכים בתצוגה של עברית? 2. מהי האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשירים הנ"ל והאם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות במקביל לרכישה של הנגן עצמו? 3. לאיזה מחיר עלולה להגיע חבילה של כל ה"עזרים" לאייפוד (כגון מטען רגיל לחשמל, כיסוי מגן ועוד)? ראית…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
עכשיו הורדתי בזמנו את המשחקים לאייפוד והכל עובד מצויין, השאלה היא האם כשאני אתקין את העדכון הם יימחקו? השירים יימחקו? תודה..
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם אפשר ואם כן אז איך אפשר להפוך את ה-ipad2 הישן והלא משומש שלי ללוח אלקטרוני לכתיבה עם סטיילוס או כל אמצעי אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם יש מערכות הפעלה או FIRMWARE שאפשר לשדרג למכשיר פלאפון.. כמו למשל בנגני MP3 הרוקסבוקס... האם יש דבר דומה בפלאפונים ? אשמח לדעת כיצד אוכל לשפצ"ר את הנוקיה 3220 הרקוב שלי תודה ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
כנראה מספיק משעמם לי כדי שאחשוב על זה....
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע איך להכין או איפה לקנות כבל ל IAUDIO X5 לרכב? משהו בסגנון שקיים אצל IPOD שיעביר IDTAG ויאפשר שליטה מסויימת במכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
לאחר תמונות הריגול הוכרז הארקוס 704: התוספת האחרונה לסדרת ה-04 של ארקוס תכלול מסך מגע ענק בגודל 7 אינץ', ברזולוציה 800X480, תקשורת אלחוטית Wifi 802.11g, תמיכה בפורמטי MP4, AVI, WMV, MP3, WMA ו-WAV http://icell.co.il/article_66.html להמשך הכתבה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום רב אני שוקל לקנות פלפון חדש, אבל התקציב שלי מוגבל (אני סטודנט). ונתקלתי הפלפון הזה : http://www.aliexpress.com/item/MTK6577-Dual-core-i9300-android-4-1-with-4-7-inch-Screen-3G-GPS-2GB-32GB/623530571.html בשונה מפוסט קודם בשם "N9500 ב 90 דולר?" http://hwzone.co.il/community/threads/523398-N9500-%D7%9190-%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A8?p=4694940&highlight=N9500#post4694940 אני לא זיהיתי בעיות או אי דיוקים בתיאור הפרטים של הפלפון, וכמו כן החברה שמוכרת את הפלפון שאני מעוניין בו יש לה רקורד יותר מכובד. הדרישות שלי מסמרטפון הן: -להוציא ולקבל שיחות באיכות קול טובה -מצלמה טובה לתמונות וסרטני וידאו -קריאה ושליחת אימיילים -גלישה באינטרנט -רדיו אשמח מעוד אם תוכלו לעזור לי ב…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אז ככה ,אחותי ביקשה תוכנה כזו לניהול זמן ,מין סוג של יומן כזה ,משהו לתלמידים שאפשר להתקין על הפלאפון ,בפורמט jar (הפלאפון הוא nokia 5610 )
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלישיית מכשירי Galaxy S20, ואולי גם מכשיר מתקפל חדש, עתידים לככב באירוע ה-Unpacked הגדול הבא שמקבל תאריך כעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ברשותי מיני אייפוד שרכשתי לפני כמה שנים בחו"ל. מאז הסוללה שלו מתה לחלוטין עד למצב שהוא כבר לא נדלק בכלל. בדקתי ברשת איך להחליף לו סוללה, ומצאתי שהדבר לא בשמיים. פירקתי את האייפוד והוצאתי את הסוללה הנוכחית. על הסוללה אין שום פרטים כמו מתח או זרם שהיא מספקת ולא מצאתי שום פרט נוסף שיגיד לי על מה דרוש לו לפעול.. הModel שרשום לי על האייפוד הוא A1051... הבנתי שהמתח שהסוללה עובדת בו הוא 3.7V והזרם משתנה בין הסוללות השונות, חלקן יותר גבוה, חלקן יותר נמוך... עכשיו אני לא יודע אם אני אקנה סוללה שעובדת על 3.7v ו-800mha, זה יהיה בסדר? מהחיפושים על הדגם אני בקושי מוצא משהו... מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט למארטפונים הממשק עבר מהפל וקיבל השראה מהZUNE סה"כ נראה די טוב לדעתי http://www.engadget.com/2010/02/15/windows-phone-7-series-hands-on-and-impressions/
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מוכר גוגל גלאס שנקנה לפני כחודשיים, נפתח למטרות פיתוח, לא היה בשימוש פעיל. נמכר עקב החלטה לפתח באפיק אחר. אם אתם חובבי גאגטים, או רוצים לפתח לטכנולוגיה של העתיד, או סתם בא לכם להיראות מגניבים ולהינות ממוצר מדהים, זו ההזדמנות שלכם אני מבקש סכום של 5000 שח עבור המכשיר, המחיר אינו לדיון אז אנא רק אם אתם רציניים נא לפנות אלי. שמי אלי, ניתן לפנות אלי לנייד ב 0542391864.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי אני מחפש טלפון לחדר ואלה התכונות החשובות (למעלה הכי חשוב) שיראה טוב, זה על השולחן במקום בולט, עדיף משהו כסוף כזה מגניב ספיקר טוב שיזכור כמה טלפונים אם אפשר לעשות שאני יוכל רק לשמוע מה אומרים בלי שישמעו תצד שלי (שאם מישהו מדבר על אותו קו מהבית שלי יהיה אפשר להקשיב בקלות.. ) מחיר עדיף כמה שיותר זול
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי LG Ku990 ואוזניית בלוטוס H680 של מוטורולה איך אני יכול לישמוע מוזיקה דרכה מהמכשיר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב מעט רקע יש לי מישהו שכנראה נוסע לאמריקה שיכול להביא לי אייפוד שזה כמובן אני מתכוון לקלאסיק וידאו 80 ג'יגה ששם זה עולה 800-900 שקל אני אחד ששומע הרבה מוזיקה ואני משתע שאני שומע ממקור לא איכותי אני רוצה בכנות לדעת עם האייפוד באמת מעביר סאונד בצורה מעולה. עוד דבר אני רוצה לדעת אם הוא מגיע לווליום נחמד ואם אני אביא לו אוזניות סטייל הג'ייביאל באמת אני אהנה מחווית סאונד מעולה. תודה לעוזרים נ.ב. הוא מגיע עם כבל למחשב?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מכשיר חכם מתקפל חדש מבית סמסונג מוצא את דרכו אל המרשתת בתמונות ראשונות - והוא דומה יותר ל-Razr של מוטורולה מאשר ל-Galaxy Fold המקורי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב. שתהיה פשוטה משהו באיזור ה -200 שקלים (הבנתי שיש ב aliexpress) שתתאים לניסאן מיקרה שנת 2017. מה שחשוב שיהיה בה CARPLAY של אפל. (אני רוכש את המערכת נטו בשביל שיהיה וויז במסך) למישהו יש המלצה? והאם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 3100 הייתי מבסוט ממנו עד עכשיו שירת אותי בכבוד רב. לצערי הוא כבר גוסס ואני רוצה להחליף פלא לא משהו יקר מידי אבל שאני יוכל לשמוע מוזיקה בו בצורה סבירה ושלא תיגמר לי הבטריה אחרי 3שעות. חיפשתי כל מיני מכשירים מה שאני רוצה זה נוקיה מבסוט מהאיכות שלהם. ראיתי את ה 5310 שהוא יעודי למוזיקה הבנתי אבל אפשר לקנות אותו רק מחוץ לחברות סלולריות. שזאת בעיה מבחינתי לא סומך על חנויות שונות וגם לא מקבל החזר, מצאתי אותו בסביבות 840 ש"ח. שזה די יקר לי. עכשיו יש את ה6120 שיש אותו באורנג' עם החזר מלא אחרי 100 ש"ח בדיבור חודשי שזה מתאים לי מאוד, השאלה מה עדיף לקחת. מה שגם האם ב5310 יש מערכת סמביאנט והאם היא עוזרת במשהו. אני לא כל כך מעוניין בדור שלישי, וגם לא באינטרנט מה שחשוב לי שהמכשיר …
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום ההתלבטות העיקרית שלי בין האייפון ל-S2 היא המחיר(אם לא היה הבדל כבר הייתי קונה אייפון) לכן החלטתי לעשות בדיקת מחירים קטנה- יש סיכוי שמישהו יוכל להביא לי את המכשיר הנבחר מארה"ב את האייפון אין שום בעיה- פשוט מאפל-סטור כלשהוא לגבי ה-S2, מאיפה מומלץ לקנות ומה טווח המחירים פחות או יותר ? מצאתי בסביבות ה-440 דולר באמאזון..איך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-