גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
יש לי LG Ku990 ואוזניית בלוטוס H680 של מוטורולה איך אני יכול לישמוע מוזיקה דרכה מהמכשיר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה עדיף, איזה נשמע יותר טוב ומה יותר נוח CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB WHITE
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי בלאקברי CURVE 9300 איזו תוכנת IM אפשר להתקין עליו שבעזרתה יהיה אפשר להוציא שיחת קול VOIP למכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מכשיר חכם מתקפל חדש מבית סמסונג מוצא את דרכו אל המרשתת בתמונות ראשונות - והוא דומה יותר ל-Razr של מוטורולה מאשר ל-Galaxy Fold המקורי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.. עשיתי את הטעות וקניתי בבאג.. המכשיר קצת התקלקל ונגמרה לי האחריות.. ובאג השמוקים רוצים 400 שקל בשביל תיקון פשוט.. אז אני מחפש מעבדה באזור השרון/תל-אביב שתתקן לי את הנגן במחיר סביר.. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן ipod touch ואנני מצליחה להכניס לזכרון רשימה של אנשים עם מספרי הטלפון שלהם אני עושה את כל הפעולות הנחוצות ושומרת וכשאני נכנסת לתפריט זה לא נשמר האם מישהוא יכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש רינה זכרון האייפוד 16 gb
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שנתיים עם הs10, ציפיתי לסדרה החדשה של סמסונג על מנת להשתדרג, אבל אז נודע לי שאין אופציה להרחבת הזיכרון , מה שמבחינתי דיל ברייקר רציני. אשמח להמלצות על מכשיר קיים או מכשיר שצפוי לצאת בחצי שנה הקרובה ועונה על הדרישות הבאות: - אופציה להרחבת זיכרון . ( או 1TB מובנה - אם קיים דבר כזה) - זום אופטי פי 10. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כנראה מספיק משעמם לי כדי שאחשוב על זה....
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הלן חבר'ה, בהמשך לאפליקציה שפיתחתי בשם Subwoofer Vibrator, שמפעילה את הרטט לפי הקצב של המוזיקה שאתם שומעים, עכשיו פיתחתי אחת שעובדת אך ורק על הרטט. הכוונה היא שברגע שמתקשרים אליכם, לא יהיה עוד את הרטט הרגיל והמשעמם, אלא ממש את קצב הבאסים של השיר ! אשמח לקבל חוות דעת שלכם ההורדה כמובן בחינם מהמרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.vibetone סרטון קטן שיראה לכם איך זה עובד:
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לאחר תמונות הריגול הוכרז הארקוס 704: התוספת האחרונה לסדרת ה-04 של ארקוס תכלול מסך מגע ענק בגודל 7 אינץ', ברזולוציה 800X480, תקשורת אלחוטית Wifi 802.11g, תמיכה בפורמטי MP4, AVI, WMV, MP3, WMA ו-WAV http://icell.co.il/article_66.html להמשך הכתבה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני כנראה מזמין אותו,אבל בתור חוות דעת,הוא שווה את המחיר או שהמתחרים טובים יותר? מה שחשוב לי זה מצלמה טובה,MP3 טוב(יחסית לטלפון) ואמינות
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות אוזניית BT לטלפון הנייד שלי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה קישורים לאתרים שנותנים סקר והמלצות על אוזניות, או להמליץ בעצמו על דגם טוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום ההתלבטות העיקרית שלי בין האייפון ל-S2 היא המחיר(אם לא היה הבדל כבר הייתי קונה אייפון) לכן החלטתי לעשות בדיקת מחירים קטנה- יש סיכוי שמישהו יוכל להביא לי את המכשיר הנבחר מארה"ב את האייפון אין שום בעיה- פשוט מאפל-סטור כלשהוא לגבי ה-S2, מאיפה מומלץ לקנות ומה טווח המחירים פחות או יותר ? מצאתי בסביבות ה-440 דולר באמאזון..איך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי פלאפון V3c אני צריך את התוכנה שעאפשר להעביר דרכה קבצים/שירים וכו'.... יש אפשרות להוריד אם אפשר לינק בבקשה תודה![br]פורסם בתאריך: 29.04.2007 בשעה 21:11:43 סורי על הדאבל אבל מישהו יכול לעזור זה דחוף!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש את המכשיר ה- SANSA M240 ואני רוצה לעלות עליו את השירים בשבילה (פעם שניה) חיברתי למחשב והכל טוב חשוב לציין שיש כבר שירים על המכשיר מפעם קודמת שהעלנו בפעם הקודמת לא היו בעיות.. עכשיו שאני מנסה לעלות שירים אין לאיפה.. ואני בכלל לא מוצא אותם בכונן.. דוגמא : http://img523.imageshack.us/img523/7484/sansair8.jpg כפי שאתם רואים זה שוקל רק בקושי מגה בייט.. אבל שבודקים את הכונן http://img529.imageshack.us/img529/2396/sansa2gs9.jpg הכונן כמעט מלא WTF? אז איפה כל השירים, ואיך אני מעלה/מוחק שירים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לאחר בירור ארוך הומלץ לי לבסוף לרכוש את הסמסונג S2 אך מסתבר שקיים בשוק גם סמסונג S2 plus. מישהו יודע מה ההבדל ביניהם והאם הוא משמעותי ומצדיק את ההפרש במחיר? (ה- S2 יקר יותר בכ- 200 ש"ח מה- S2 plus) תודה.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מוכר גוגל גלאס שנקנה לפני כחודשיים, נפתח למטרות פיתוח, לא היה בשימוש פעיל. נמכר עקב החלטה לפתח באפיק אחר. אם אתם חובבי גאגטים, או רוצים לפתח לטכנולוגיה של העתיד, או סתם בא לכם להיראות מגניבים ולהינות ממוצר מדהים, זו ההזדמנות שלכם אני מבקש סכום של 5000 שח עבור המכשיר, המחיר אינו לדיון אז אנא רק אם אתם רציניים נא לפנות אלי. שמי אלי, ניתן לפנות אלי לנייד ב 0542391864.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אני מחפש טלפון לחדר ואלה התכונות החשובות (למעלה הכי חשוב) שיראה טוב, זה על השולחן במקום בולט, עדיף משהו כסוף כזה מגניב ספיקר טוב שיזכור כמה טלפונים אם אפשר לעשות שאני יוכל רק לשמוע מה אומרים בלי שישמעו תצד שלי (שאם מישהו מדבר על אותו קו מהבית שלי יהיה אפשר להקשיב בקלות.. ) מחיר עדיף כמה שיותר זול
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בעידן בו סמארטפונים מחליפים עוד ועוד מצלמות סטנדרטיות בכל יום ויום - זה היה רק עניין של זמן עד שנראה גם שילוב של מצלמות 360 מעלות בתוכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב האם אפשר לשאול בפורום הזה על שאלות על רדיו-דיסקים( ביתיים או במכונית)? לא מצאתי כאן פורום אחר שנראה לי מתאים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
השתמשתי ברוקבוקס כמה חודשים וכשעידכנתי לפני שבועיים בערך הוא התחיל להתחרפן לי ולהיתקע. נראה לי שהקובץ mi4 היה דפוק אז העפתי את הרוקבוקס ושמתי אותו מחדש. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. הממשק שבתוך ה"מנגן עכשיו" השתנה לחלוטין. במקום התמונה של הWPS שאמורה להתאים רואים את התמונה של הWPS הכללית ואת השם של השיר ואת הרמות של הווליום. לפני שעידכנתי השתמשתי בacotil והיה שם למטה אייקונים כמו של המדיה פלייר ואת השם של השיר הבא. עכשיו יש שם רק את הרקע הכללי ואין את האייקונים האלה. נראה לי זה קרה כי הם הוסיפו אופציה של album art. איך מחזירים את זה? 2. לפני שעידכנתי הייתי משתמש בפונקציה שעשתה את הכפתור של הלמטה שיביא לתפריט רשימות השמעה. זאת אומרת שכשהיייתי עומד על תיקייה בסייר קבצים ברוקבו…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד מסוג אסוס A636N כאמור בכותרת. ניסיתי להתקין בו את תוכנת הניווט נאב נ גו אך קרתה בעיה והופיעה לי הודעת שגיאה שהתוכנה לא מאושרת או לא הותקנה טוב ועלי להתקינה שוב. נכנסתי לכרטיס והתקנתי שוב, הוא שאל אותי משהו בטעות לחצתי YES לפני שהספקתי לקרוא והופיע מסך ASUS heart of technolagy המסך ממשיך להופיע גם לאחר שאני לוחץ ריסט שאמור לבצע ריסט הגדרתי מבלי למחוק נתונים מישהו מכיר את הבעיה? מה לעשות? נ.ב מכוון שלא חשבתי שזה יקרה לא רשמתי את הסידי קיי של העברית והדיסק כרגע לא אצלי(הGPS יותר נכון של דוד שלי וזה אצלו) ויעברו כמה שבועות עד שאני אקבל אותו, יש מה לעשות? תודה רבה על העזרה מראש.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את ה-6230 למשהו מהדור החדש (יחסית), ונראה לי שה-6500s זאת הבחירה הכי טובה (לא אכפת לי מסימביאן). אז הוא מופיע באתר של אורנג', אבל משום מה הם אמרו לי שהם כבר לא משווקים אותו ולא ידוע להם מתי הוא יהיה זמין שוב.. אז כמה שאלות: אם אני קונה אותו תהיה לי בעיה להכניס את הכרטיס סים אליו בגלל שיש לי כרגע דור ישן יותר? האם אני יצטרך לשלם יותר לאורנג', כלומר הם יוכלו לזהות שיש לי מכשיר דור 3 ויאלצו אותי לשדרג לחבילה עם דור 3? מאיפה כדאי לקנות אותו? חנות באינטרנט? אפשר לסמוך על אתרים או חנויות שמוכרות מכשירים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא רק למוזיקה, לא צריך וידאו. אני רוצה שהנגן יהיה בעל יציאת סאונד איכותית מאוד {כי לא מזמן קניתי אוזניות איכותיות},תפריט שקל לנוות בו, ממשק נוח וכמות גדולה של זיכרון {לפחות 8G}. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שהוא קצת יותר יקר אז אני אשמח לשמוע המלצות. חשוב לי לציין שאני לא רוצה נגן שמראה וידאו או תמונות, אני מחפש נגן רק למוזיקה.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-