גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המכשיר Samsung SGH-d900 שקיבלתי מחו"ל ואין בו ממשק עברית. מישהו יודע אם ניתן לפרוץ אותו או לעדכן גירסא כך שיהיה בעברית?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מיועד לצפיה בסרטים+שירים חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה בכבל ולא על ידי תיבת עגינה למשל כמו בGMINI400 בטריה חזקה איכותי ועם הרבה מקום 30GB לפחות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MEIZU M6 בעל 8GB אני ממיר סרטים בתוכנה שנתנו לי בתמיכה של באג שנקראית סופר SUPER וההמרה עובדת טוב ושאני רואה את הסרט במחשב אז הקול מסונכרן לכתוביות אבל בנגן הקול מגיע כמה שניות אחרי הכתוביות(אחרי מה שקורה בסרט בעצם..)איך מסדרים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי את האיפוד טאץ' גרסה 1.1.2 ואני רוצה להוסיף עברית למכשיר מבקש שתעזרו לי תודה.......
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש את הטלפון ה"סוף הדרך"! הבא של נוקייה http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php ויש את זה http://www.gsmarena.com/nokia_6121_classic-2011.php ב 6121 קלאסיק בחרו לציין גם 3.6 Mbps למה ? אני הרי יודע שה N95 הוא דור 3.5 ובמהירות גלישה של 3.6 גם כן מה אתם אומרים ? האינטרנט והמהירות מאוד חשובים לי וה n95 8gb הוא הסלולארי הקלאסי עבורי כי יש לו גן WIFI נורא יבאס אותי אם הגלישה היא במהירות נמוכה THX
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת, איזה מהחברות המובילות מתכננות להשיק נגני SSD בנפחים של 20-500 ג'יגה[20 ומעלה זאת אומרת]. אני מדבר על תכנונים לטווח של אפילו עוד חצי שנה מעכשיו.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לחבר טוב שלי יש iPOD Video Classic בנפח 80GB והנגן מזייף לאחרונה (לא מזוהה באייטונס בכל גרסא קיימת) אז ניסיתי לפרמט אותו כשהוא במצב של דיסק קשיח אבל משום מה כשאני מנסה לפרמט דרך הווינדווס (קליק ימני על האייפוד דרך המחשב שלי, פורמט, סטארט) כלום לא קורה, כאילו שלא לחצתי על פעולת הפרמוט בכלל. ניסיתי להיכנס לאייפוד ולנסות למחוק את כל התיקיות בצורה ידנית (קליק ימני ומחיקה) אבל אז אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שאי אפשר לבצע את הפעולה. מישהו יודע איך ניתן בכל זאת למחוק את הקבצים המוגנים האלה או לפרמט את האייפוד בצורה כלשהי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע איך להכין או איפה לקנות כבל ל IAUDIO X5 לרכב? משהו בסגנון שקיים אצל IPOD שיעביר IDTAG ויאפשר שליטה מסויימת במכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי אוזניית BT (MOTOROLA H500ומכשיר NOKIA 6120 (סימביאני), חיברתי והגדרתי את האוזנייה והכל פועל כמו שצריך. עכשיו, כל פעם שבתפריט BT בטלפון אני בוחר את האוזנייה אז הוא שואל אותי האם להפעיל את הBT בטלפון. איך אפשר לבטל את השאלה האידיוטית הזו ושהוא יפעיל את הBT באופן אוטומטי בלי להטריד אותי בשאלות דביליות/מיותרות?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש סלולרי ואני רוצה לדעת כמה דברים אני מתלבט בין כמה מכשירים k850'w960 z10 g800 n95 8g אז ככה רציתי לדעת לאיזה מהמכשירים יש את המצלמה האיכותית ביותר ולאיזה יש את הסאונד החזק והאיכותי ביותר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי יום למצוא את הנגן הכי טוב לצרכים שלי דרישות - איכות סאונד לא חשוב לי כל כך Mp4 לא צריך מסך ענק וכאלה נפח - לא צריך 60G נראה איזה הצעות יביאו ואז נגיד אזניות שוב מחפש איכותי שימושים בעיקר מוזיקה - ראפ היפ הופ דאנסים טראקים קצת רוק אפשרות הזנה מחול מאתרםי מוכרםי ebay וכ"ו לא צריך אוזניה עם באס שיחדור לי למוח אוזניה למוזיקה תכנס טוב ותחסום רעש מהסביבה האזניה פחות לחוץ מאשר הנגן ... בתודה ענקית מראש junior_mg ליאור
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו טוב ויציב שיעשה ת'עבודה , לא מכיר את העולם הזה של הנגנים
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד שאפל שלי. הגודל הפיסי מאד חשוב- בגלל זה אני עובד עם השאפל. רצוי כמה שיותר זמן סוללה, כמובן. מעדיף 2GB, אבל גם 1 זה בסדר. לא חובה מסך. אני שומע כמעט ורק MP3, ככה שלא חובה תמיכה בקידודים שונים ומשונים. מאד רוצה שיהיה רדיו. יש משהו שעונה על כל הדרישות, שהוא לא של אפל? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי יותר מ-3 (!!) שנים של שירות חובה מלא, הגיע הזמן להחליף נגן ;D בלי יותר מידי מילים, 3 שנים אחרי שפירסמתי את הביקורת באתר על הנגן החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בנגן חדש, iPod Classic 80GB את הנגן קניתי בבאג (מבצע ענק, ערכה לרכב של harman kardon במתנה) במחיר הרגיל. אין לי כוח לפרט יותר מידי על הנגן, ואני בטוח שאתם מכירים אותו טוב מאוד - אז אני רק אציין את הפלוסים והמינוסים שאני זיהיתי אחרי יום של שימוש בנגן: יתרונות: - ממשק חדש ונוח מאוד שכולל cover flow (דיפדוף בתמונות של האלבומים ובחירת שירים מתוכם) - איכותי סאונד לא רעה בכלל (אוזניות sennheiser PX-100) - זמן בטריה ארוך (30 שעות אודיו ו-5 שעות ווידאו - עיצוב יפיפה חסרונות: - הממשק לפעמים נעשה קצת איט…
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני קנייה של מכשיר ניווט מסוג MIO C310 שהבנתי לפי הפורום שהוא מכשיר טוב ואמין. העניין הוא שבאתר שאני כנראה אקנה ממנו מוצעת בסום של 150 שקלים גם אנטנה חיצונית לשיפור הקליטה. רציתי לדעת אם מישהו יכול לומר לי מה החשיבות של אנטנה כזו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המסך מגע שלו,לדעתי חיסרון ולא משחק אצלי תפקיד בבחירת נגן,הגודל של המסך,יתרון. מחיר - סביבות ה950 ש"ח בשביל נגן 8 GB יקר - חיסרון איכות סאוונד טובה מעל שאר הנגנים בברור יתרון - משחק אצלי תפקיד מרכזי ביותר בבחירת נגן. אז למה באמת לא לחסוך 500 שקל ולקחת סנסה E280 בחצי מחיר של הD2? צפיתי בסרטוני הדגמה של הD2 ואני לא מוצא שום דבר מיוחד בו. למה למשל לא להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה : Creative Zen Vision M 30GB 30 ג'יגה נפח. אני לא רוצה שתנסו לשכנע אותי למה לקחת את הD2,אני רוצה השוואה פשוטה מה הD2 יכול לעשות שהE280 לא יכול לעשות,אלו שני הנגנים שאני מתלבט בניהם,אולי גם האייפוד נאנו החדש. תודה. אשמח גם לחוות דעת של בעלי D2.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ואני לא משתמש בדור השלישי... והצרכים הגדולים ביותר שלי הם מוסיקה, מקשים נוחים ,מערכת קלה ויפה, ולא, המצלמה לא ממש בעדיפות גבוה שלי זה רק מין בונוס, והעיצוב גם חשוב.
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי מערכת לרכב אם שן כחולה ויש שם אופציה לחבר נגן mp3 ולישמוע מוזיקה אז אני מחפש נגן mp3 אם שן כחולה :jump:
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, עד עכשיו לא ממש התלהבתי מהפלאפונים החדשים, אבל יש מבצע ממש מגניב ב-orange, אז למה לא... בקיצור, המכשירים שאני מתלבט בניהם הם: nokia 6120, nokia 6288, se k610i ו- se k530i. אני מניח שלכל פלאפון יש את היתרונות שלו, אז אני אכתוב את סדר הדברים שהכי חשובים לי: - מצלמה איכותית וזום- 40%. - איכות הסאונד והעוצמה של הרמקול לשמיעת המוסיקה - 30%. - איכות הצג וגודלו- 22%. - אורך חיי הסוללה - 7%. - כל השאר- 1%. * אין צורך להתחשב במחיר. בנוסף בלי שום קשר לבחירה, סתם הייתי רוצה לדעת אילו דברים שימושיים יתן לי ה-Symbain שיש ל-6120? תודה רבה מראש, יובל
-
- 40 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב מאוד מקבל את האוזניות freepulse שלי ורציתי לדעת אם אני אקנה חיבור usb של BT וארצה לחבר את האוזניות למחשב אני צריך להתחשב במשהו מיוחד שיהיה לחיבור?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הH700 והוא עובד על הסוני אריקסון K610I של אחותי ועל הV3 של אחותי השניה אבל הפלאפון שלי E770 לא עובד. יש לי רק את השליש המסך הימני (סיפור ארוך) ורשום (במה שאני מצליח לראות) שלא ניתן לקשר אותו. מה עושים? :'( והאם אפשר להשתמש בה באוזניה ומיקרופון במחשב?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אין להם בבאג (נראה לי שהפסיקו גם להביא את הדגם הזה). מישהו יודע איפוא אני יכול להשיג? תודה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני צריך הסבר על כיצד פורצים מכשיר של סוני אריקסון דגם 610K. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה עם ה ZVP החדש שלי: למרות שהוספתי album art לקבצים (ניסיתי עם mp3Tag, Creative MediaSource 5 Organizer, MediaMonkey) הנגן לא מציג את התמונות. הקטנתי את התמונות ל 128x128 לפני ש"הטבעתי" אותן בקבצים. ניסיתי לעדכן firmware לגירסה האחרונה (1.32.01) והתמונות עדיין לא מוצגות. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה עריכה: הבעיה נפתרה. הבעיה הייתה באג ב Zen Media Explorer שנפתרה ע"י עדכון מהאתר של קריאטיב.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-