עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ash Binary,

מחשב כף יד iPaq rx3115 - דגם ישן מ 2005 הוא נפל ורואים קו שבר במסך ה LCD שלם - אין שינויי צבע ולא קורה כלום גם כשלוחצים אל הקו ה touch לא עובד מתחת לקו איפה ניתן למצוא הכי זול את החלק של ה touch להחלפה ? (רצוי לא כולל כל המסך) ?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  2. עם תדר עבודה מוגדל משמעותית ותהליך ייצור יעיל יותר, הענקית מקוריאה נראית מוכנה לעוד שנה של תחרות קשה בעולם הסמארטפונים לכתבה

3. Started by dark_zero,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה לערוך שינויים בmp בוא אומר לי שהדיסק מוגן או משהו כזה ואני לא יכול לעשות כלום(להעביר,למחוק)יש לי נגן של M-box תודה מראש! ד"א הוא לא חדש כבר השתמשתי בו הרבה זה פעם ראשונה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  4. Started by avikoen2,

שלום יש לי נוקיה 6280 השאלה שלי עם יש איזה כבל שפותח את זה ל sim free חיפשתי תוכנות ואין עדין תוכנות שפותחים את הפלאפון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by weissby,

ללכת על זה? זתומרת, לא יוציאו בקרוב איזה אייפוד חדש שאני אצטער שכבר קניתי את זה? בעיקרון מה שאני צריך זה נגן איכותי, לא חשוב לי הוידאו מי יודע מה, פשוט נראה לי חבל לא ללכת על זה שלא עוד כמה זמן אני פתאום אצטער שכל הנגנים הם כזה עם וידאו ורק אני עם נגן אשולי הוא איכותי אבל אפשר רק לשים עליו שירים ותמונות כמו הנאנו.. ד"א אגב, העסקה שאני מתכוון לעשות זה דרך מיקרוג'וק שהם עובדים עם "ידע מחשבים", הם נמצאים איפשהו בצ'ק פוסט בחיפה.. אז הסיפור הוא שיש לי אייפוד 20 ג'יגה, כזה שהמסך לא צבעוני (הפשוטים עם התאורה הכחולה..) והלכה לו הסוללה, לשדרג לאייופד וידאו 30 GB זה 1099 ש"ח ואז מקבלים אייפוד חדש, אבל אוזניות והכבל העברת נתונים לא מתחייבים לי על זה שזה חדש ואחריות חצי שנה, ואם אני …

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  6. אני יודע שפאנל אפשר...השאלה אם אפשר להחליף מקשים מקדמת המכשיר והאם אפשר גם להחליף את המקשים של הווליות ומצלמה?(אלו שבצד המכשיר)..? תודה לכול העונה!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by IG,

הי יש לי את הנגן סביבות השנתיים ובזמן האחרון שמתי לב לפאק מוזר... כשאני פותח תיקיות בבראוזר של הנגן אני לא רואה קבצים שנמצאים בענף שלישי ומעלה (יענו יש תיקיה של מוסיקה-> תקייה של אומן-> תקיה של אלבום-> שירים... הנגן לא מראה את רשימת השירים...). גם כשאני מנסה לעשות PLAY על התיקיה של האומן אני לא רואה את הקבצים שנמצאים בתיקיות של האלובומים... מישהו יכול לעזור\ לתת הסבר?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by dj gozlan,

אחים שלי אני חדש פה אז דבר ראשון אני שמח שמצאתי את הפורום הזה מקווה שזה המקום.. אז לענין אני מחפש להורי שלי מתנה GPS המליצו לי על MIO יש מליון דגמים נפלתי בין הכיסאות לא יודע מאיפה להתחיל וצריך את זה כבר למחר מה אתם אומרים על mio moov 300 אני מחפש משהו עד 1200 שיהיה מדוייק ויתמוך תלת מימד IGO8 אנא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by rafiisak,

שלום הביאו לי אוזניית bluetooth אבל היא לא עובדת. אני רואה שיש בה יציאת usb. יש לה כבל מיוחד שמטעין אותה? או אולי כבל אחר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by D-M-X,

או שלא בדיוק בעיה... אחרי שהפלאפון שלי היה אצל אורנג' והם איתחלו הכל מופיע לי סמל של סיכה כזאת שמחברת דפים (בצורת שטרודל) בפינה השמאלית העליונה איך אני מעיף את זה?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by OutRaGe,

היי אני משתמש כמעט בכל המקום של ה-Sandisk M250 שיש לי והבעיה היא שאני לא רואה את השירים האלו כשאני נכנס לתיקייה של הנגן דרך המחשב.. כלומר אני לא יכול למחוק אותם ואני לא יכול להוסיף חדשים http://img475.imageshack.us/img475/1088/m250kp5.jpg מה לעזאזל אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by djelectric,

שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  14. Started by Evil,

אשמח לשמוע ביקורת חיובית / שלילית ואיפה ניתן לרכוש במחיר הזול ביותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אבא שלי קנה לי את הפלאפון הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות... איך אני מוסיף משחקים? כאילו דרך המחשב... איך אני משנה סקינים?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by ninbert,

שלום. אני קניתי השבוע את COWON D2PLUS ושמתי לב לבעיה שכשאני מעביר שירים בתיקיות אז השמות נעלמים או שרשום UNKNOWN או שרשום שם של תיקיה מסוימת הרבה פעמים. חיפשתי באינטרנט וראיתי שלהרבה אנשים יש את זה. יש למישהו פה פתרונות לבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריך התייעצות לגבי מציאת עבודה. אני בוגר תואר ראשון במדעי המחשב וגם בוגר קורס פיתוח אפליקציות לאנדרואיד בהייפר אקטיב, שם גם עשיתי התמחות של חצי שנה (בתור מפתח אנדרואיד) ואני רוצה ליכנס לשוק העבודה בתור מפתח תוכנה (רצוי לאנדרואיד). הבעיה היא שכל החברות שאני מתראיין אצלן פוסלות אותי בגלל שאין לי מספיק ניסיון (נדיר למצוא חברה שמחפשת מפתח עם פחות משנתיים ניסיון). הדבר הזה כמובן יוצר מן מעגל קסמים מעצבן כזה... אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה כי אין לי ניסיון, אבל אני לא יכול לצבור ניסיון אם אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה. איזה תפקידים נחשבים "תפקידי כניסה" לעולם פיתוח התוכנה בJAVA ו-ANDROID? אני כמובן מדבר על תפקידים שנפוץ ומקובל להי…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  18. Started by KF,

כמה שאלות בנוגע לגלקסי 8 : * האם בטוח להכניס את המכשיר למים ? * במידה והמכשיר היה במגע של מים , מתי יהיה מותר לחבר את המכשיר לחשמל * האם ניתן לחבר מוט סלפי (שמתחבר לשקע אוזניות) ולהרטיב במים ? - האם זה יעבוד ? תודה

19. Started by לוח שנה,

מישהו נתקל בבעיות הקלטה (בטייפ מנהלים) בנגנים של סנדיסק? תודה.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by galedri,

שלום לפני יומיים קניתי את המכשיר והוא קצת איטי זאתאומרת כשאני ניכס להודעות או לתיקייה כלשהי לוקח לו 2-3 שניות עד שהוא ניכנס וזה ואמרו לי שאני צריך לעדכן גירסא ולהוריד אותה מהאתר של נוקיה אז הורדתי אותה אתמול ועכשיו אני לא יודע איך מתקינים אותה בתוך הפלאפון אז אפשר מדריך כלשהו? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by Kitt0s,

אז ככה.. עשיתי את הטעות וקניתי בבאג.. המכשיר קצת התקלקל ונגמרה לי האחריות.. ובאג השמוקים רוצים 400 שקל בשביל תיקון פשוט.. אז אני מחפש מעבדה באזור השרון/תל-אביב שתתקן לי את הנגן במחיר סביר.. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. כנראה מספיק משעמם לי כדי שאחשוב על זה....

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. שלום לצערי מחקתי את התוכנות שבאות בdefault עם המכשיר, היישומים כלומר. אני זקוק לקובץ JAR של הnavigator, ובכלל כל התוכנות המקוריות שבאו עם הפלאפון. אם מישהו יוכל להעלות את זה לרפידשר או אפילו לשלוח דרך מסנג'ר וכדומה אני מאוד אודה לו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. במחשב שלי הוא עובד כמו שצריך בלי הדיסק התקנה והמחשב מזהה אותו, אבל אצל אחי המחשב לא מזהה גם אחרי ההתקנה של הדיסק, גם אחרי שניסינו דרך מנהל ההתקנים לנתק ולחבר. איפה הבעיה?

25. Started by sebi,

אז ככה, ניסיתי להתקין את הלינוקס וזה עבד והכל ואז ראיתי שאפשר להוריד BOOTLOADER שיתן לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה להכנס ללינוקס או לתפריט של אפל כמו שהוא מגיע. מחקתי את הלינוקס ואז כשאני בא להתקין מחדש הוא רושם לי את זה: עשיתי restore לאייפוד דרך הiTunes כדי להחזיר אותו למצב שבו הוא הגיע מהמפעל וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות??? ועוד שאלה, אם אני יכנס למחשב שלי ודרך שם ילחץ על הימני וילחץ format זה ימחוק לי אותו לגמרי, כאילו גם את התפריט של אפל??

• 4 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.