גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הקוריאנית הציגה את סמארטפון ה-Galaxy A90 5G עבור השוק המקומי שלה - עם שבב Snapdragon 855 עוצמתי וקישוריות סלולר מדור חדש כתוספת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם החדש מבית ZTE מציע שבב Snapdragon 855 Plus, מסך 90 הרץ וסוללת ענק במחיר מפתיע לטובה של 2,200 שקלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, העלנו לאתר תמונות חדשות שצילמנו. http://www.icell.co.il/article_87.html תהנו... אדם
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מגרעת קדמית עגולה וקטנה וגם מערך צילום אחורי מאסיבי שמסודר בריבוע - הדגם החדש של הסינית המובילה כבר כמעט מוכן לקרוא תיגר על ה-Note 9 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בתקציב של 150$ בארהב... זהו התקציב המקסימלי פחות או יותר... מה ההצעות? נ.ב אל תציעו IPOD ישר... תפרטו קצב...
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כמובטח, היצרנית הסינית השאפתנית חושפת סמארטפון דגל מתקדם במיוחד עם מסך קמור כפול וזכרון RAM בנפח שיא של 6GB היצרניות הסיניות ממשיכות להרשים ולהדהים, ונראה כי כל פעם שעוד היה בעבר בינן לבין היצרניות הבינלאומיות הוותיקות והבולטות נמחק כיום לחלוטין וללא זכר – והדוגמה העדכנית לכך היא סמארטפון ה-Xplay 5 Elite החדש של Vivo, שמרגיש כמו מעין אח חורג ל-Galaxy S7 Edge הטרי. ה-Xplay 5 Elite (שנקרא גם Ultimate בחלק מהמקומות) הוא כנראה המכשיר הראשון מחוץ למוצריה של סמסונג עצמה אשר יעשה שימוש במסך Super AMOLED קמור משני צדדיו עם גודל אלכסוני של 5.43 אינץ' ורזולוציה של 1440p, אשר ללא ספק יוצר בידי הענקית הקוריאנית עצמה בקו דומה לזה שבו מיוצרים המסכים של מכשירי ה-Galaxy S7 Edge…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ראיתי כתבה שsandisk פירסמו עידכון עברית לנגן e200 שהוא לא שונה בהרבה מהe140 מישהו יודע אם אפשר להפעיל את הקובץ עידכון גם על ה140? הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355344,00.html#n
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.apple.com/iphone/ סוף סוף... מתי רק דור שלישי ותמיכה עברית רשמית ?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות סלולרי בסכום של עד 500 ש"ח. במהלך חיפושי נתקלתי בטלפון u8180 huawei. האם למישהו יש ניסיון איתו? האם אני יכול להשיג טלפון טוב יותר במחיר הזה? חשוב לי שהוא יהיה אנדרואיד ובעל GPS + WIFI תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי, אני כרגע בשלבי התלבטות לגבי איזה מכשיר לקנות. המועמדים הם Galaxy S4 ו-Nexus 4. אני מניח שלא אקנה אותם בארץ, אלא בחו"ל (עדיין לא יודע באיזו מדינה). האם יש מועמדים נוספים שכדאי לשקול? מבין השניים הללו ה-Galaxy עולה כפול, אך הוא בעל מסך איכותי יותר ובעל אפשרות כרטיס הרחבה (אלו שני היתרונות העיקריים שהצלחתי לחשוב עליהם). האם לדעתכם הוא שווה את ההפרש במחיר?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי DEFY כבר כמה חודשים, והוא עושה לי רק צרות - קופא המון,נתקע, לא מחייג,אי אפשר לשלוח הסמסים בגלל שהוא קופא, מתחמם בקיצוניותת. הוא נכנס 5 פעמים לתיקון בפחות מ3 חודשים. גם עשו לי ראש בראש על שני מכשירים כאלה והבעית ממשיכות. עכשיו, הציעו לי להחליף או לACE או לWAVE 2. הבעיה שהבנתי שלWAVE 2 הBADA לא ממש מפותחת, ושהACE לא משהו.. (למרות שלידידה שלי יש והיא די מרוצה והוא עובד הרבה יותר מהר מהDEFY) מה לעשות?.... אני לא רוצה להחליף מכשיר ואז להתבאס שוב פתאום... ומדובר פה במכשיר תקול מא' ועד ת' - בין אם זה ששולחים סמסים המכשיר קופא ואפילו נתקע, מתחמם בצורה מאוד קיצונית (לא בזמן דיבור) וגם בהטענה, בקיצור- רק צרות.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מתלהבים מה-Redmi 8A אבל זקוקים לזכרונות בנפחים גדולים יותר? יש פתרון גם לכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
האם הפאלפוןlg viewty שווה קניה ואם לא אפשר המלצה לפאלפון עם מסך מגע ב2000-2200 שקלים שיעבוד בסלקום או אורנג[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 16:00:54 הקפצה בבקשה תענו לי
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
התחדשתי בsd הכי חדש שהמכשיר שלי יכול לנצל. העברתי את תוכן המכשיר לכרטיס (20 gb) הפעולה עברה בהצלחה. הגדרתי את הכרטיס כזיכרון למצלמה. אחרי חצי שעה קפצה לי הודעת מערכת שיש תקלה עם הכרטיס והוא על מצב קריאה בלבד... כיבוי הדלקה וזה הסתדר, ואחרי חצי שעה חזר על עצמו למשך יומיים.. ניסיתי לפרמט את הכרטיס ולא הצליח להתפרמט, ניסיתי שוב וקיבלתי הודעה שהכרטיס תקול.. הכנסתי sd ישן שלי, הסדרה האפורה עם 32 gb והכל עובד חלק.. יכול להיות שהמכשיר שלי לא תואם לכרטיס הזה? קניתי בעליקספרס ושילמתי דרך פייפל.. לפנות אליהם או שחסר טעם? איזה כרטיס אני יכול לקנות עם נפח איחסון ומהירות גבוהה שיעבוד חלק עם המכשיר שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
U2 התפגר בפעם השלישית ומחוסר ברירה נאלצתי לרכוש נגן חדש. החלטתי ללכת על הפשוט ביותר, כי ממילא כל החרא הזה מיוצר בסין ויתפגר אחרי שנה וקצת. (אחרי סוף האחריות, מן סתם) אם אשקיע יותר כסף אחר כך יכאב לאבד את הנגן כמו במקרה של U2. הנגן עלה 450 שקלים ברשת באג. הנגן בנפח 2GB, לא 1GB כמו שכתוב באתר. זו הייתה הפתעה נעימה. באריזה: כלום. טוב, לא כלום. מקבלים אוזניות, כבל USB, דיסק התקנה וחוברת הדרכה. אפילו סוללה AAA לא טרחו להוסיף ונאלצתי לרכוש סוללות בחנות אחרת. אם ימשכו לצמצם את הבאנדלים עוד שנה - שנתיים נגנים יתחילו להגיע ללא אוזניות. ניתן לרכוש נרתיק, אבל מחירו עומד על 100 שקלים. (נרתיק מקורי של iriver) אם היה מדובר בנגן ב-1,000 שקלים אז ניחא, אבל לקנות נרתיק ב-100 בשביל נגן…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים קניתי את המכשיר והוא קצת איטי זאתאומרת כשאני ניכס להודעות או לתיקייה כלשהי לוקח לו 2-3 שניות עד שהוא ניכנס וזה ואמרו לי שאני צריך לעדכן גירסא ולהוריד אותה מהאתר של נוקיה אז הורדתי אותה אתמול ועכשיו אני לא יודע איך מתקינים אותה בתוך הפלאפון אז אפשר מדריך כלשהו? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עם תדר עבודה מוגדל משמעותית ותהליך ייצור יעיל יותר, הענקית מקוריאה נראית מוכנה לעוד שנה של תחרות קשה בעולם הסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש המון זולים (500-550 שקל) פלסטיקיים כאלה, שבדר"כ מאוד פשלנים. אני מחפש משהו קצת יותר רציני כמו שראיתי בגרמניה, עם איכות בניה יותר טובה, תפריטים ואיכות קריאה טובה יותר, כמובן שחובה שידע לקרוא כתוביות נפרדות ולא רק מוצמדות (יש את זה היום גם בג'נריים האלה שבאים עם מדבקות של מאסטק\אפקס וכו). וכמובן שיהיה זמין למכירה בארץ, לא מחו"ל. במחיר נורמלי (סביבות האלף שקל). לא מחפש PMP, אז להמנע מהמלצות לא קשורות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הי יש לי את הנגן סביבות השנתיים ובזמן האחרון שמתי לב לפאק מוזר... כשאני פותח תיקיות בבראוזר של הנגן אני לא רואה קבצים שנמצאים בענף שלישי ומעלה (יענו יש תיקיה של מוסיקה-> תקייה של אומן-> תקיה של אלבום-> שירים... הנגן לא מראה את רשימת השירים...). גם כשאני מנסה לעשות PLAY על התיקיה של האומן אני לא רואה את הקבצים שנמצאים בתיקיות של האלובומים... מישהו יכול לעזור\ לתת הסבר?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בסמסונג לא ממתינים להשקה הרשמית של ה-Galaxy S9 וכבר בוחנים את הדגם המוביל הבא, כך נראה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני שוקל לקנות פלפון חדש, אבל התקציב שלי מוגבל (אני סטודנט). ונתקלתי הפלפון הזה : http://www.aliexpress.com/item/MTK6577-Dual-core-i9300-android-4-1-with-4-7-inch-Screen-3G-GPS-2GB-32GB/623530571.html בשונה מפוסט קודם בשם "N9500 ב 90 דולר?" http://hwzone.co.il/community/threads/523398-N9500-%D7%9190-%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A8?p=4694940&highlight=N9500#post4694940 אני לא זיהיתי בעיות או אי דיוקים בתיאור הפרטים של הפלפון, וכמו כן החברה שמוכרת את הפלפון שאני מעוניין בו יש לה רקורד יותר מכובד. הדרישות שלי מסמרטפון הן: -להוציא ולקבל שיחות באיכות קול טובה -מצלמה טובה לתמונות וסרטני וידאו -קריאה ושליחת אימיילים -גלישה באינטרנט -רדיו אשמח מעוד אם תוכלו לעזור לי ב…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-