גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיית קליטה בפאלפון לפעמים יש קליטה לפעמים אין בכלל מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה??? תודה לעוזרים?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באייפוד שהוא כאילו "ננעל" ואני לא מצליח,לא לסגור אותו ולא לשחק בו וכו' זה המצב של האייפוד : http://www.*צונזר*/upload.php?type=1 במצב הזה הוא תקוע ואי אפשר לעשות איתו כלום בעצם . תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
ראיתי כתבה שsandisk פירסמו עידכון עברית לנגן e200 שהוא לא שונה בהרבה מהe140 מישהו יודע אם אפשר להפעיל את הקובץ עידכון גם על ה140? הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355344,00.html#n
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות סלולרי בסכום של עד 500 ש"ח. במהלך חיפושי נתקלתי בטלפון u8180 huawei. האם למישהו יש ניסיון איתו? האם אני יכול להשיג טלפון טוב יותר במחיר הזה? חשוב לי שהוא יהיה אנדרואיד ובעל GPS + WIFI תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
שלום .. אני מחפש מחשב כפ יד שיהיו בו הדרישות הבאות : 1)להפעיל MP3/MP4 .להפעיל מוזיקה וסרטים ... 2)שיהיה בו אינטרנט אבל האינטרנט שיש לי בבית לא ראוטר עם (חייגן ) אז איך אפשר לסדר את זה ?כי אני יודע כי אין מחשב כפ יד שמתחבר באמצעות חייגן ..רק רשת (בלי כבל)... 3)שיהיה לו צג כמה שיותר גדול . 4)להפעיל את ה OFFICE ו WINDOWS MOBILE 2005 ... 5)GPS ו BLUETOOTH זה בטוח ... 6)שיהיה יותר מתאים למשחקים (כי אהיה בבית חולים ולא יהיה לי עם מה לשחק ) לא משחקים כבדים ...משחקים קקלים מאודדד ... 7)כמה שיותר דיסק קשיח יותר טוב .(אני רוצה לשים בו מלא דברים ).... 8) כמה שיותר זיכרון יותר טוב ... 9)חיי סוללה ארוכים במיוחד ... ..
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות Sansa m250. אני כנראה אקנה גם gp 1100mah, כמה זמן זה אמור להספיק? אני אישית מתכנן ללכת על MP3 שיחזיק לי לפחות 4 וחצי - 5 שעות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
יש ברשותי נגן ipod touch ואנני מצליחה להכניס לזכרון רשימה של אנשים עם מספרי הטלפון שלהם אני עושה את כל הפעולות הנחוצות ושומרת וכשאני נכנסת לתפריט זה לא נשמר האם מישהוא יכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש רינה זכרון האייפוד 16 gb
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מגרעת קדמית עגולה וקטנה וגם מערך צילום אחורי מאסיבי שמסודר בריבוע - הדגם החדש של הסינית המובילה כבר כמעט מוכן לקרוא תיגר על ה-Note 9 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום הביאו לי אוזניית bluetooth אבל היא לא עובדת. אני רואה שיש בה יציאת usb. יש לה כבל מיוחד שמטעין אותה? או אולי כבל אחר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בסמסונג לא ממתינים להשקה הרשמית של ה-Galaxy S9 וכבר בוחנים את הדגם המוביל הבא, כך נראה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
שבב ה-Exynos 9825 שמפעיל את מכשירי ה-Note 10 מציע מאפיינים שזהים כמעט לגמרי לאלו של שבב ה-Exynos 9820 אותו כבר הכרנו בתחילת השנה - אך הוא מבוסס על טכנולוגיית ייצור חדשה ומבטיחה בהחלט שתוכל להשתלט על התחום בשנים הקרובות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
- 2 followers
-
-
היי-פון היא חברה לצעירים מבית פלא-פון, כאשר פלא-פון מוכרת חבילה ביותר מ- 103₪, היי-פון מוכרת חבילה לצעירים בלא יותר מ 59₪ עם 6 ג'יגה גלישה, כלומר: 29₪ לשנה הראשונה, 39₪ החל מהשנה השנייה ולתמיד ב- 59₪, מגיל 25 או סיום הלימודים האקדמאים תוקטן חבילת הגלישה ל 5 ג'יגה. זה כולל Super TV, שיר בהמתנה, מוזיקס, Cloud ועוד... (למשל: בעונות של האח הגדול אפשר לצפות בשידור חי רציף ולבחור את המצלמה שמצלמת דרך Super TV). https://hiimobile.co.il/מידע-נוסף-hii-mobile-51/
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כעיקרון אני מחפש את כל מה שיש בו. אני קונה דרך סלקום ב- 36 תשלומים. האם יש מכשיר אחר המומלץ יותר? העדיפות היא סלקום אבל לא משנה לי חברה אחרת. השימושים הם משרד מוזיקה ותמונות. אני אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום חברייה ניסיתי למצוא ביקורת באנגלית או בעברית על PDA/GPS HP RX5940 ולא מצאתי (רק דברים לא רצנים של חניות שמוכרות את המכשיר). מצאתי ביקורות רק בשפות זרות :-\ אם משהוא יוכל למצוא משהוא ולהבי לינק אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כמובטח, היצרנית הסינית השאפתנית חושפת סמארטפון דגל מתקדם במיוחד עם מסך קמור כפול וזכרון RAM בנפח שיא של 6GB היצרניות הסיניות ממשיכות להרשים ולהדהים, ונראה כי כל פעם שעוד היה בעבר בינן לבין היצרניות הבינלאומיות הוותיקות והבולטות נמחק כיום לחלוטין וללא זכר – והדוגמה העדכנית לכך היא סמארטפון ה-Xplay 5 Elite החדש של Vivo, שמרגיש כמו מעין אח חורג ל-Galaxy S7 Edge הטרי. ה-Xplay 5 Elite (שנקרא גם Ultimate בחלק מהמקומות) הוא כנראה המכשיר הראשון מחוץ למוצריה של סמסונג עצמה אשר יעשה שימוש במסך Super AMOLED קמור משני צדדיו עם גודל אלכסוני של 5.43 אינץ' ורזולוציה של 1440p, אשר ללא ספק יוצר בידי הענקית הקוריאנית עצמה בקו דומה לזה שבו מיוצרים המסכים של מכשירי ה-Galaxy S7 Edge…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.apple.com/iphone/ סוף סוף... מתי רק דור שלישי ותמיכה עברית רשמית ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מתלהבים מה-Redmi 8A אבל זקוקים לזכרונות בנפחים גדולים יותר? יש פתרון גם לכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
בעוד חודש מהיום, בעיצומה של תערוכת ה-Mobile World Congress בברצלונה, נגלה האם המתנה של שנה וחצי למכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית הייתה מוצדקת אוהבים סמארטפונים סיניים תחרותיים, ואת הסמארטפונים של שיאומי (Xiaomi) בפרט? כדאי שתכינו את עצמכם נפשית ל-24 בפברואר, אחרי שבחברה אישרו רשמית שזה יהיה התאריך שבו יחשפו לנו סוף סוף את ה-Mi 5 המסקרן. למי שלא ממש עקב אחר ההתפתחויות הרבות, ה-Mi 5 יהיה התוספת החדשה לסדרת מכשירי הדגל המקורית של היצרנית הסינית העולה, אשר לקחה הפסקה ארוכה בשנת 2015 עם דגמי ה-Mi Note שהיוו מעין אלטרנטיבה ונסיון לרענן את הנוסחה, ויורש ישיר ל-Mi 4 אשר הושק אי שם ביולי 2014. תמונה עדכנית של איך שמיועד להיראות ה-Mi 5, לכאורה אין …
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש גרסאות שונות ? משהו שלא מתאים לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את כולם בואתו המחיר.. לכן אין צורך להתחשב בעלות.. Nokia E63 סוני אריקסון T700 סוני אריקסון W595 Nokia S6500 Nokia 6120 סמסונג L760
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-