עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי ה-Snapdragon 630 וה-Snapdragon 660 המשופרים, אנחנו זוכים לדגם עממי והמוני עוד יותר אשר יזכה להנות מיתרונות תהליך הייצור העדכני ב-14 ננומטר לכתבה

2. Started by B.M.W,

ראיתי שלK800i יש מסך בעל 262 אלף צבעים, לעומת זאת, לרוב הפלאפונים האחרים בטווח המחירים הזה יש מסך בעל 16 מיליון צביעים, האם ההבדל באמת כל כך גדול?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  3. יש לי מחשב של ASUA עם WM6 אני צריך תוכנה להמיר סרטים כדי ליראות אותם במכשיר..~~~~~~~~

4. Started by gman_il,

שלום חברים. מישהו יכול להמליץ על אוזניות טובות לנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by djelectric,

שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  6. הסוללה שלי בשלבי גסיסה ואני רוצה לקנות חדשה , יש יצרן של סוללות חלופיות שניתן לסמוך עליו ?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  7. Started by avihy_1989,

שלום לכולם המכשיר הוא גלקסי אס הראשון i9000 יש לו כבר root + recovey . הוא עכשיו על רום remics אני רוצה להעביר אותו ל slimbeab 4.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780071&highlight=search+this+forum עכשיו ממה שהבנתי אני צריך קודם רום של cm9/10 אפשר לינק לזה אני לא מוצא אחד כזה? ואז Download device_x.x.zip, slim_gapps.zip. מאיפה אני מוריד את זה Enter CWM, wipe data, format system ( in mounts and storage) יש לי את הריקברי זה בסדר Flash Device_x.x.zip***, then MUST flash slim_gapps.zip (other files optional) מה הכוונה פה זה רק להתקין את הגרסא עצמה של הרום ? *** - If the flash is too quick ( < 5 seconds or so), reflash device before flashing comm…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. חודשים של טיזרים ללא הפסקה מגיעים לסיומם עם הכרזה רשמית - דגם הביניים החדש של המותג הסיני המצליח מותיר רושם ראשוני חיובי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

אני מחפש נגן שמתחבר לדוק סטיישן לטלוויזיה הבנתי שהאיי פוד עושה את זה... יש אחרים? (סאנסה בעיקר?) חשוב שיהיה שלט, בעל נפח (לפחות 6GB), וקומפקטי...

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  10. שלום ברשותי אקספריה מיני פרו מהדגם האחרון של סוני. הדגם הגיע עם אנדרואיד בגירסה 2.3.4. יצאה גירסה רישמית מסוני ל4.0, אבל כשאני נכנס להגדרות ולוחץ על Software update המכשיר מודיע לי שיש לי את הגירסה החדשה ביותר(מה שלא נכון בפועל). יש לציין שהמכשיר נקנה באנגליה, והוא לא נמכר בארץ כלל ביבוא רישמי. בנוסף הזמנתי לאבא שלי גוגל גאלאקסי נקסוס, הוא יגיע עם דוד שלי מארה"ב בעוד שבועיים, הבנתי שהוא אמור לקבל עידכון לגירסה 4.1(או שכבר קיבל), בהנחה והמכשיר יגיע עם גירסה 4.0 האם צפויות בעיות דומות בשידרוג לגירסה החדשה שתיצא?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  11. שלום .. אני מחפש מחשב כפ יד שיהיו בו הדרישות הבאות : 1)להפעיל MP3/MP4 .להפעיל מוזיקה וסרטים ... 2)שיהיה בו אינטרנט אבל האינטרנט שיש לי בבית לא ראוטר עם (חייגן ) אז איך אפשר לסדר את זה ?כי אני יודע כי אין מחשב כפ יד שמתחבר באמצעות חייגן ..רק רשת (בלי כבל)... 3)שיהיה לו צג כמה שיותר גדול . 4)להפעיל את ה OFFICE ו WINDOWS MOBILE 2005 ... 5)GPS ו BLUETOOTH זה בטוח ... 6)שיהיה יותר מתאים למשחקים (כי אהיה בבית חולים ולא יהיה לי עם מה לשחק ) לא משחקים כבדים ...משחקים קקלים מאודדד ... 7)כמה שיותר דיסק קשיח יותר טוב .(אני רוצה לשים בו מלא דברים ).... 8) כמה שיותר זיכרון יותר טוב ... 9)חיי סוללה ארוכים במיוחד ... ..

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  12. Started by ycltdycltd,

יש לי +sansa clip ובכל פעם כשאני מנתק את הנגן (Win 7) המחשב ברוב הפעמים קופא. אין לי אפשרות לנתק את הנגן באופן בטוח (בגלל שהוא על מצב mtp?) ??? יש למישהו רעיון?

13. האם אתם בעליהם המאושרים של משקפי Google Cardboard? מעכשיו תוכלו להשתמש בהם גם בכדי ליצור תצלומי מציאות מדומה משלכם מציאות מדומה מסתמנת כאחד מהטרנדים החמים של עולם הטכנולוגיה בשנה הקרובה, ומסתבר כי אין צורך ממשי בציוד יקר של אלפי דולרים על מנת להיות מוכנים למהפכה, וליצור תכנים מותאמים עבורה. בגוגל השיקו כעת אפליקציה חינמית חדשה בשם Carboard Camera, והיא עושה בדיוק מה שהשם שלה אומר – מאפשרת לכם להשתמש במשקפי המציאות המדומה הזולים במיוחד של ענקית הטכנולוגיה בכדי ליצור סביבות פנורמיות אשר נותנות תחושה של עומק ותלת מימד לצופים בהן. התקנה של האפליקציה על מכשיר אנדרואיד תומך, הכנסתו למשקפי ה-Cardboard והתחלת הצילום תוך כדי ביצוע סיבוב של 360 מעלות יצרו כאמור…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  14. כשאני מושך כלפי מעלה אני מפחד לשבור אותו. בעלי K800I תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  15. חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה

16. Started by slim_shady,

אז יצא לי לקבל מבצע על 5 פאלפונים באותו מחיר ודיי זול.. השאלה מי מבניהם הכי מומלץ? הדברים שחשובים לי שיהיה אמיד לנפילות (לא חייב אבל עדיף), שיהיה אפשרות להעביר למחשב ומהמחשב, אפשרות הרחבת זיכרון וסאונד טוב לשירים... לבחירתי יש samsung r510 samsung r500 motorola z6 motorola k1 lg 8600 תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  17. אחד המכשירים החכמים היקרים ביותר שיצרה שיאומי אי פעם מתהדר במצלמות איכותיות ומסך גדול ונאה - אבל אנחנו ממשיכים להתגעגע למשהו שהיה בדור הראשון ונשחק מאז לכתבה

18. Started by Koby,

שלום, שמתי לב שיש חנויות שונות שמוכרות אותם מכשירי GPS כמו MIO C250 אבל עם תוכנות ניווט שונות (אחת מוכרות תוכנה של MIO וחנות אחרת מוכרת תוכנה שנקראת I-GO). רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה עדיף? תודה לעוזרים

19. Started by the-f-master,

אני כנראה מזמין אותו,אבל בתור חוות דעת,הוא שווה את המחיר או שהמתחרים טובים יותר? מה שחשוב לי זה מצלמה טובה,MP3 טוב(יחסית לטלפון) ואמינות

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  20. שמענו עליהם עוד לפני ההכרזה הרשמית, אך דגמי ה-XA2 וה-XA2 Ultra של החברה היפנית הצליחו להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה

21. הפאבלט החדש של סמסונג כולל היקף מכובד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מובנה, אך כנראה שיש גירסה מתקדמת ויקרה אפילו יותר בתכנון לכתבה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. שלום, אני מחפש MP3 שיהיה פשוט, עם מסך לקריאת שם השיר, אפשר 2GB זכרון, אך לא מהסוג שמתקלקל וצריך להחליף כל חצי שנה. לעזרתכם אודה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  23. Started by nirc89,

היי אנשים. הטאבלט שלי (לא מהמוכרים) אין בו BT מובנה. הוא בגרסה 4.0.3 אגב. יש לי בבית מתאם OTG ופלאג BT בחיבור USB. יש דרך כלשהי להפעיל אותו בצורה כזו? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by omerbs,

אני מחפש נגן mp3\mp4 עד 350 ש"ח לפחות 1 GB בתודה מראש עiמר

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  25. אולי הנושא הזה לא כלכך קשור לפה אבל רציתי לשואל אם משהוא שמבין יודע אולי אם ניתן לאתר איכשיהו מיקום של פלאפון סלולרי. אבד לי לפני שעתיים פלאפון והוא עדיין זמין,יש איזושהי דרך לאתר אותו באיזו דרך מתוחכמת?או אולי מישהוא יודע אם המשטרה יכולה לאתר את המכשיר בגלל שהוא עדיין זמין.?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים