עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by A.Iniesta,

אהלן. הדרישות בעיקרון לא גדולות, 2GB מינימום, רדיו (לא חייב, אבל עדיף), כמה שיותר קטן, לא חייב מסך אפילו. סוללה נטענת מובנת - שמחזיקה כמה שיותר שעות. *שיהיה ניתן לקנות לו תופסן קטן שמתלבש על היד, לריצה. תקציב - עדיין לא סגור, אבל המינימום האפשרי לדרישות. תודה ענקית!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  2. שני מכשירים ומחשב TODA!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by avikoen2,

שלום יש לי נוקיה 6280 השאלה שלי עם יש איזה כבל שפותח את זה ל sim free חיפשתי תוכנות ואין עדין תוכנות שפותחים את הפלאפון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  4. יש למישהו מושג מתי N77 יגיע לארץ? והאם הוא יצא כבר בעולם?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  5. Started by D-M-X,

או שלא בדיוק בעיה... אחרי שהפלאפון שלי היה אצל אורנג' והם איתחלו הכל מופיע לי סמל של סיכה כזאת שמחברת דפים (בצורת שטרודל) בפינה השמאלית העליונה איך אני מעיף את זה?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אבא שלי קנה לי את הפלאפון הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות... איך אני מוסיף משחקים? כאילו דרך המחשב... איך אני משנה סקינים?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. גם חברת HP מחליטה לשלב כוחות עם קוואלקום ושבבי ה-ARM שלה בכדי ליצור מחשב חלונות 10 מסקרן עד מאוד לכתבה

8. מעבדי ה-Ryzen המעודכנים לשוק המובייל ממשיכים לצבור תאוצה - וכעת נראה כי יהיה שילוב יחד עם כרטיס גראפי חסכוני של NVIDIA בדגמי ZenBook 14 מעודכנים לכתבה

9. ה-Meizu Note 8 נראה כמו קאמבק מעניין עבור היצרנית עם שבב Snapdragon 632 עדכני, סוללה נדיבה ותג מחיר של פחות מ-200 דולר לכתבה

10. בעידן בו סמארטפונים מחליפים עוד ועוד מצלמות סטנדרטיות בכל יום ויום - זה היה רק עניין של זמן עד שנראה גם שילוב של מצלמות 360 מעלות בתוכם לכתבה

11. בניגוד לדיווחים על הסכם בלעדיות עם סמסונג, בקוואלקום חושפים כי המכשיר הראשון שיבוסס על השבב החדיש שלהם יגיע דווקא מ-LeTV הסינית הצעירה אנחנו בהחלט משתוקקים לבואו של שבב ה-Snapdragon 820, אשר עד כה נראה כמו חזרה לתלם מצידה של קוואלקום אחרי שנה שבה השליטה שלה בעולם הסמארטפונים הייתה הרבה פחות ברורה ומוחלטת, אבל בינתיים נראה שנצטרף להמתין עוד קצת לפני שנראה שטף של מכשירי דגל חדשים ומשוכללים. למרות שתערוכת CES 2016 נכנסה לתנופה מלאה, יש לנו כרגע רק מכשיר אחד ויחיד שהוצג רשמית ומכיל את פאר היצירה של החברה האמריקאית – וזה הוא ה-Le Max Pro של LeTV הסינית, שאותו ראינו באופן פחות רשמי כבר לפני כמה שבועות. ה-Le Max Pro הוצג במסיבת העיתונאים הרשמית של קוואלקום בתור מכשיר ה…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  12. הלן חבר'ה, בהמשך לאפליקציה שפיתחתי בשם Subwoofer Vibrator, שמפעילה את הרטט לפי הקצב של המוזיקה שאתם שומעים, עכשיו פיתחתי אחת שעובדת אך ורק על הרטט. הכוונה היא שברגע שמתקשרים אליכם, לא יהיה עוד את הרטט הרגיל והמשעמם, אלא ממש את קצב הבאסים של השיר ! אשמח לקבל חוות דעת שלכם ההורדה כמובן בחינם מהמרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.vibetone סרטון קטן שיראה לכם איך זה עובד:

13. Started by OutRaGe,

היי אני משתמש כמעט בכל המקום של ה-Sandisk M250 שיש לי והבעיה היא שאני לא רואה את השירים האלו כשאני נכנס לתיקייה של הנגן דרך המחשב.. כלומר אני לא יכול למחוק אותם ואני לא יכול להוסיף חדשים http://img475.imageshack.us/img475/1088/m250kp5.jpg מה לעזאזל אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by taimor,

אני צריך נגן PMP לא יקר עם מחיר סביר ז"א 1000-2000 שקל גג (יותר קרוב ל1000 חח ), כעיקרון השימושים זה רק לצפיה של סדרות בPMP. כמה דרישות, מומלץ שיהיה עם מסך רחב ויחסית איכותי וטוב, כמו כן שלא יהיה עבה כמו בלטה, שיהיה דק ונוח לאיחסון. וזה הכל ? נ.ב. אני לא מבין מבין בזה אז אל תגידו לי אתה מבקש מרצדס במחיר של יונדאי, פשוט תביאו לי דגמים הכי מומלצים. וראיתי את הCOWON D2 אתם אומרים הוא יספיק לי אם אני אקנה אותו ויוסיף לו עוד 2 גיגה חיצונים ?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by SpEcToR,

אפשר להכניס לSANSA E250 סרט.. ואז להקרין אותו על הטלויזיה? עם קול והכל? השאלה עיקרית היא יענו אם יש כבל ודאו מיוחד שמתחבר לטלויזיה? מה שניראה לי שאי אפשר לעשות עם הנגן הזה.. עם איזה נגנים כן אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום. מישהו יודע איך להכין או איפה לקנות כבל ל IAUDIO X5 לרכב? משהו בסגנון שקיים אצל IPOD שיעביר IDTAG ויאפשר שליטה מסויימת במכשיר? תודה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. שלום, שלושת הראשונים הכי חשובים ואני מבקש לא להתפשר עליהם בשביל שאר הקריטריונים) -ממשק נוח! - הכי חשוב -חשוב לי שאיכות המוסיקה תהייה כמה שיותר טובה (כמובן ביחס למחיר) - 2gb אם אפשר להכניס גם את הבקשות האלו מבלי להתפשר על שלושת הקריטריונים הראשונים ולא לחרוג מהתקציב, עוד יותר טוב: -מסך שמסוגל להציג תמונות באיכות סבירה לפחות -שלא יהייה נגן בן שנתיים, משהו די חדש -שיהייה אפשר לעשות לו firmware update. -אם אפשר( מבלי להתפשר על הקריטריונים הנ"ל) שתהייה לו תמיכה בכרטיס זיכרון חיצוני. תודה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. Started by galedri,

שלום לפני יומיים קניתי את המכשיר והוא קצת איטי זאתאומרת כשאני ניכס להודעות או לתיקייה כלשהי לוקח לו 2-3 שניות עד שהוא ניכנס וזה ואמרו לי שאני צריך לעדכן גירסא ולהוריד אותה מהאתר של נוקיה אז הורדתי אותה אתמול ועכשיו אני לא יודע איך מתקינים אותה בתוך הפלאפון אז אפשר מדריך כלשהו? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לקנות אוזניית BT לטלפון הנייד שלי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה קישורים לאתרים שנותנים סקר והמלצות על אוזניות, או להמליץ בעצמו על דגם טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  20. Started by sebi,

אז ככה, ניסיתי להתקין את הלינוקס וזה עבד והכל ואז ראיתי שאפשר להוריד BOOTLOADER שיתן לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה להכנס ללינוקס או לתפריט של אפל כמו שהוא מגיע. מחקתי את הלינוקס ואז כשאני בא להתקין מחדש הוא רושם לי את זה: עשיתי restore לאייפוד דרך הiTunes כדי להחזיר אותו למצב שבו הוא הגיע מהמפעל וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות??? ועוד שאלה, אם אני יכנס למחשב שלי ודרך שם ילחץ על הימני וילחץ format זה ימחוק לי אותו לגמרי, כאילו גם את התפריט של אפל??

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  21. איך יודעים אם אתר אינטרנט מסוים מותאם לסולולרי ? חשבתי לקנות סולולרי ולהתבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. אם זה אפשרי. ? נאמר לי שצריך לבדוק קודם אם לאתר יש גרסה לצפיה בסולולרי. איך יודעים ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  22. שלום. ברשותי מיני אייפוד שרכשתי לפני כמה שנים בחו"ל. מאז הסוללה שלו מתה לחלוטין עד למצב שהוא כבר לא נדלק בכלל. בדקתי ברשת איך להחליף לו סוללה, ומצאתי שהדבר לא בשמיים. פירקתי את האייפוד והוצאתי את הסוללה הנוכחית. על הסוללה אין שום פרטים כמו מתח או זרם שהיא מספקת ולא מצאתי שום פרט נוסף שיגיד לי על מה דרוש לו לפעול.. הModel שרשום לי על האייפוד הוא A1051... הבנתי שהמתח שהסוללה עובדת בו הוא 3.7V והזרם משתנה בין הסוללות השונות, חלקן יותר גבוה, חלקן יותר נמוך... עכשיו אני לא יודע אם אני אקנה סוללה שעובדת על 3.7v ו-800mha, זה יהיה בסדר? מהחיפושים על הדגם אני בקושי מוצא משהו... מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. במחשב שלי הוא עובד כמו שצריך בלי הדיסק התקנה והמחשב מזהה אותו, אבל אצל אחי המחשב לא מזהה גם אחרי ההתקנה של הדיסק, גם אחרי שניסינו דרך מנהל ההתקנים לנתק ולחבר. איפה הבעיה?

24. Started by saar,

היי חברים, חבר שלי הביא מחו"ל מכשיר סוני אריקסון W580 ומעוניין להתקין בו עברית. האם יש דרך קלה ופשוטה לעשות את זה דרך האינטרנט? אשמח אם תוכלו לעזור. תודה ושנה נפלאה לכולם!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  25. אממ אז ככה אני מבקש המלצה לקניית נגן בארה"ב עככשיו התקציב ממש לא מוגבל אך כמובן לא בהגזמות.. לגבי הIaudio אני שולל מראש אבל יש לי בעיה עם זמינות שלהם כי לפני חצי שנה כשחיפשתי באזור פיניקס בארה"ב פשוט לא מצאתי כלום אגב חשובה לי גם העמידות, לכן אשמח אם תציעו לי נגנים שעמידים יחסית בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.