גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
מכשיר הדגל האקזוטי הבא של היצרנית הסינית מתקרב במהירות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! היום בשעה טובה קיבלתי את ה-D2 שהוט פשוט מכשיר מצויין ושבאמת עולה על כל הציפיות, מה שכן אני לא כל כך מצליח לסדר את השירים והפלייליסטים. ואני אשמח עם תעזרו לי עם זה: 1.איך אני בכלל יוצר פלייליסט? 2. איך אני גורם לזה שהשירים בפלייליסט\תיקייה יסודרו לפי הסדר שהם נוספו לנגן, זאת אומרת שהשיר הראשון שינוגן כאשר אני בוחר תיקייה\פלייליסט יהיה השיר האחרון שהועתק לנגן? 3.יש איזה תחליף פחות מסורבל ל-JETAUDIO? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בס"ד שלום, אחותי רוצה לקנות סמרטפון חדש עד 1000 ש"ח מצאנו את המכשיר הזה בבאג: http://www.xtreamermobile.co.il/ מישהו מכיר את החברה הזאת? או את המכשיר הזה? משתלם לקנות אותו? או, האם יש לכם המלצות למכשיר אחר טוב בתקציב הזה? (לא יותר) תודה רבה ושבוע טוב. ;D
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
נדפק לי קצת המסך במכשיר כנראה ממכה כלשהי, עכשיו 90% שהבעיה היא במגעים בתוך המכשיר האם יש איזושהיא חברת שעובדת עם creative או משהו כזה שיכולה לתקן לי את המכשיר, עדיפות על אזור המרכז? תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שיש חנויות שונות שמוכרות אותם מכשירי GPS כמו MIO C250 אבל עם תוכנות ניווט שונות (אחת מוכרות תוכנה של MIO וחנות אחרת מוכרת תוכנה שנקראת I-GO). רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה עדיף? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היישום שהיה מובנה עד כה במכשיריה הייעודיים של חברת הענק זמין מעכשיו גם בתור אפליקציה להורדה חופשית וחינמית בחנות ה-Play Store לכתבה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ה-Snapdragon 630 וה-Snapdragon 660 המשופרים, אנחנו זוכים לדגם עממי והמוני עוד יותר אשר יזכה להנות מיתרונות תהליך הייצור העדכני ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי אנשים. הטאבלט שלי (לא מהמוכרים) אין בו BT מובנה. הוא בגרסה 4.0.3 אגב. יש לי בבית מתאם OTG ופלאג BT בחיבור USB. יש דרך כלשהי להפעיל אותו בצורה כזו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3\mp4 עד 350 ש"ח לפחות 1 GB בתודה מראש עiמר
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב נגן MP3, התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח אבל אשמח מאוד להוציא סכום יותר הומני מזה בסביבות ה- 1200 בערך. בדקתי בעיקר את ה- iPod Touch ואני אשמח לשמוע הערות ו/או הארות שיש לכם בנוגע למכשיר הזה ספציפית ולמכשירים אחרים שאולי כדאי לבדוק במקומו. אחד הדברים שמושכים אותי לכיוון ה- iPod Touch היא האפשרות ל- WIFI שהיא מאוד שימושית לחייל שלא נמצא בבית הרבה. כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהן: 1. ה- iPod Touch \ Classic תומכים בתצוגה של עברית? 2. מהי האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשירים הנ"ל והאם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות במקביל לרכישה של הנגן עצמו? 3. לאיזה מחיר עלולה להגיע חבילה של כל ה"עזרים" לאייפוד (כגון מטען רגיל לחשמל, כיסוי מגן ועוד)? ראית…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אריקסון W595 ואני נורא אוהב את ה-OPERA MINI, במיוחד את הבטא של ה-5 החדש, אבל תמיד מאז שהתקנתי את האופרה מחדש בפלאפון (אם זכור לי נכון), אני לא מצליח להגיע לתמיכה בעברית עם הדפדפן הזה, העברית תמיד כתובה הפוך.. האם יש דפדפן חילופי שתומך בעברית? (לא הדפדפן שבא עם הפלאפון, הוא ממש לא נוח) או אולי דרך לגרום לאופרה מיני לתמוך בעברית כהלכה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ערוץ היוטיוב JerryRigEverything סיפק לנו את אחת מבחינות הקשיחות הראשונות עבור ספינת הדגל החדשה מבית סמסונג - עם הרבה בשורות חיוביות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
- 1 follower
-
-
-
תמונה רשמית למראה של המכשיר החכם המסקרן מגיעה לרשת, ומעניקה הצצה גם לשכבת הממשק התוכנתי הייעודית שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מגרעת קדמית עגולה וקטנה וגם מערך צילום אחורי מאסיבי שמסודר בריבוע - הדגם החדש של הסינית המובילה כבר כמעט מוכן לקרוא תיגר על ה-Note 9 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אני חייל כרגע ואני צריך להחליף פלאפון שיתאים לצרכים שלי. בעקרון מה שחשוב לי בפלאפון זה מסך גדול, אינטרנט טוב ואיכות שמיעה של דיבור ומוזיקה, בנוסף, מצלמה של 5 מגה פיקסל לפחות עם פלאש. אני לא הכי חובב TOUCH אבל אם אין אופציות אחרות של סליידר או באר אז זה בסדר. תקציב לא משחק כאן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אהלן אנשים תקשיבו, אני מתכנן לקנות מכשיר חדש, המכשיר הנוכחי והישן שלי הוא המכשיר הראשון שיצא בדור השלישי (LG U8120i) שקיבלתי אותו כמובן לא מבחירה.. ההורים קנו בהפתעה, לפני כשנה וחצי אם אני לא טועה.. בכל מקרה, חשבתי על לשדרג אם אפשר ולקבל את כל האינפורמציה.. חשבתי על לקנות מכשיר חדש וטוב, שמעתי שהמכשירים הכי טובים כיום בארץ הם של Sony Ericsson, מה שאני בעצם רוצה במכשיר, הדברים הכי חשובים לי: -שהוא יהיה נוח לשימוש ומהיר (בלי תפריטים יותר מדי מסובכים וכו') שיהיה פשוט. -הרבה מקום לזיכרון לשמירת תמונות, שירים, קליפים ומשחקים (שמעתי שהכי הרבה זיכרון כרגע למכשיר סלולרי זה 1 ג'יגה.. תקנו אותי אם אני טועה) -מצלמה טובה, גודל תמונה טובה ואיכות טובה (לפחות 2 מגה פיקסל). אז אם יש…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לנגן MP3 בסכום של כ- 700 ש"ח +- . (בהתחלה חשבנו ללכת על MP4 - אבל הבנתי שנקבל משהו טוב יותר ונפח גדול יותר ב- MP3 בסכומים הללו) חשוב שיהיה איכותי וטוב- שמיעה טובה. כמובן שנפח כמה שיותר גדול. המטרה לנסיעות בעיקר (טיסות וכדומה) מיועד למנכ"ל (לכן עדיף שיהיה מרשים ולא ילדותי - סולידי ) המון תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני כנראה מזמין אותו,אבל בתור חוות דעת,הוא שווה את המחיר או שהמתחרים טובים יותר? מה שחשוב לי זה מצלמה טובה,MP3 טוב(יחסית לטלפון) ואמינות
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
ראיתי כתבה שsandisk פירסמו עידכון עברית לנגן e200 שהוא לא שונה בהרבה מהe140 מישהו יודע אם אפשר להפעיל את הקובץ עידכון גם על ה140? הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355344,00.html#n
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור במחיר של עד 150 ש"ח - דברים חשובים: שיהיה באס טוב וסאונד טוב, כבל 1.15 לפחות - לא פחות כי אני די גבוה אז זה יציק לי... ושיהיו נוחות... אני מצאתי את האוזניות האלו: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=297 http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECS12&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECE10XK&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he חשבתי ללכת על אחד מהפיוניר... איזה אוזניות יתאימו לי?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום חברים. מישהו יכול להמליץ על אוזניות טובות לנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר חשבתי לקנות מכשיר עם המאפיינים הבאים: מצלמה ברמה טובה אפשרות להקלטת שיחות זמן סוללה טוב אם אפשר - גם wifi נכנסתי לחנויות הפרטיות והציעו לי את nokia x3-02 ב 900 שקלים, באינטרנט ראיתי שהמכשיר סביב 620 שקלים ובמסגרת התקציב יש גם מכשיר htc wildfire מקיראה בפורומים שונים אני מבין שמדובר בליגה אחרת של מכשירים ב htc יש אנדרואיד ויש בו אפשרויות רבות יותר, כמו כן - זה סמרטפון מצד שני, אין בו יכולת הקלטת שיחות - כמו בכל מכשירי האנדרואיד וגם באייפון ונדרשת הורדת אפליקציות - שאולי יעבדו... כמו כן - יש את עניין הרזולוציה הנמוכה שלו 320x240 על מסך 3.2 אינטש עכשיו שניהם נכנסים בתקציב - יש קצת קושי לבחור בינהן, במיוחד כי אני לא…
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-