עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כשאני מושך כלפי מעלה אני מפחד לשבור אותו. בעלי K800I תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  2. רכשתי מחשב כף יד מחבר שלי עם מערכת הפעלה של שנת 2003 נדמה לי. התקנתי עליו תוכנת ניווט של i go ואני לא מצליח בכלל להתקין. התוכנה היא חוקית. חבר שלי מכר לי אותה , היא גם עובדת במחשב כף יד שלו ( יש לו מיו ...) אצלי במחשב כף יד הוא מתקין לי אותה והיא לא עובדת.. כל פעם אומרת לי בהודעת שגיאה שחסר איזה קובץ.... ולא חסר כלום כי אצל חבר שלי הוא מתקין אותה באותה צורה בדיוק וזה כן עובד! למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by Koby,

שלום, שמתי לב שיש חנויות שונות שמוכרות אותם מכשירי GPS כמו MIO C250 אבל עם תוכנות ניווט שונות (אחת מוכרות תוכנה של MIO וחנות אחרת מוכרת תוכנה שנקראת I-GO). רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה עדיף? תודה לעוזרים

4. Started by OutRaGe,

שלום ההתלבטות העיקרית שלי בין האייפון ל-S2 היא המחיר(אם לא היה הבדל כבר הייתי קונה אייפון) לכן החלטתי לעשות בדיקת מחירים קטנה- יש סיכוי שמישהו יוכל להביא לי את המכשיר הנבחר מארה"ב את האייפון אין שום בעיה- פשוט מאפל-סטור כלשהוא לגבי ה-S2, מאיפה מומלץ לקנות ומה טווח המחירים פחות או יותר ? מצאתי בסביבות ה-440 דולר באמאזון..איך זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  5. השנה הקרובה עתידה להעניק לנו משפחת של דגמי Redmi Note 6, סדרת S טרייה, דגם Mi Mix נוסף - וגם גרסת Lite של מוצר הדגל Mi 7 לכתבה

6. שלום. ברשותי מיני אייפוד שרכשתי לפני כמה שנים בחו"ל. מאז הסוללה שלו מתה לחלוטין עד למצב שהוא כבר לא נדלק בכלל. בדקתי ברשת איך להחליף לו סוללה, ומצאתי שהדבר לא בשמיים. פירקתי את האייפוד והוצאתי את הסוללה הנוכחית. על הסוללה אין שום פרטים כמו מתח או זרם שהיא מספקת ולא מצאתי שום פרט נוסף שיגיד לי על מה דרוש לו לפעול.. הModel שרשום לי על האייפוד הוא A1051... הבנתי שהמתח שהסוללה עובדת בו הוא 3.7V והזרם משתנה בין הסוללות השונות, חלקן יותר גבוה, חלקן יותר נמוך... עכשיו אני לא יודע אם אני אקנה סוללה שעובדת על 3.7v ו-800mha, זה יהיה בסדר? מהחיפושים על הדגם אני בקושי מוצא משהו... מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by CraZy,

אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  8. המכשיר תומך כרטיס M2 עד 2GB. חבר אמר לי שאם אני אשים כרטיס של 2GB, הפלאפון יעבוד ממש לאט ולפעמים אף יתקע... האם זה ריאלי או שאני יכול לקנות את הכרטיס בלי חששות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by nir1,

סוף סוף אני יכול להחליף פלאפון אני בסלקום ואני יכול משם איזה פלאפון שאני רוצה חוץ מn95 אז מה הפלאפון הכי טוב שיש בסלקום אחרי n95 ? אני צריך את הפלאפון בעיקר למוזיקה ואולי קצת צילום. בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  10. הסוללה שלי בשלבי גסיסה ואני רוצה לקנות חדשה , יש יצרן של סוללות חלופיות שניתן לסמוך עליו ?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  11. הפעלה ראשונית

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by omerbs,

אני מחפש נגן mp3\mp4 עד 350 ש"ח לפחות 1 GB בתודה מראש עiמר

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  14. קיבלתי את הV2 MODEL ואי אפשר להתקין ROCKBOX ! מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  15. אולי הנושא הזה לא כלכך קשור לפה אבל רציתי לשואל אם משהוא שמבין יודע אולי אם ניתן לאתר איכשיהו מיקום של פלאפון סלולרי. אבד לי לפני שעתיים פלאפון והוא עדיין זמין,יש איזושהי דרך לאתר אותו באיזו דרך מתוחכמת?או אולי מישהוא יודע אם המשטרה יכולה לאתר את המכשיר בגלל שהוא עדיין זמין.?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. מה עדיף, איזה נשמע יותר טוב ומה יותר נוח CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB WHITE

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

די משעמם, אם כי נחמד לראות שה GUI סוף סוף מואץ חומרתית.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  18. Started by grina,

יש ברשותי נגן ipod touch ואנני מצליחה להכניס לזכרון רשימה של אנשים עם מספרי הטלפון שלהם אני עושה את כל הפעולות הנחוצות ושומרת וכשאני נכנסת לתפריט זה לא נשמר האם מישהוא יכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש רינה זכרון האייפוד 16 gb

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. תמונה רשמית למראה של המכשיר החכם המסקרן מגיעה לרשת, ומעניקה הצצה גם לשכבת הממשק התוכנתי הייעודית שלו לכתבה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  20. הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by slim_shady,

אז יצא לי לקבל מבצע על 5 פאלפונים באותו מחיר ודיי זול.. השאלה מי מבניהם הכי מומלץ? הדברים שחשובים לי שיהיה אמיד לנפילות (לא חייב אבל עדיף), שיהיה אפשרות להעביר למחשב ומהמחשב, אפשרות הרחבת זיכרון וסאונד טוב לשירים... לבחירתי יש samsung r510 samsung r500 motorola z6 motorola k1 lg 8600 תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by barak123,

החלטתי להתחדש בסלולרי חדש, אני מכיר מישהו שחוזר בקרוב מארה"ב והוא יקנה לי את המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח וחשבתי על ה HTC WILDEFIRE אבל מסתבר שהוא לא נמכר שם בכלל... מה המכשיר שמומלץ לקנות בטווח מחירים הזה ושאפשר להשיג משם? מה שחשוב לי זה מסך מגע ועדיף שיהיה אנדרואיד, ישמש בעיקר לגלישה ברשת חוץ משיחות.

23. שלושה דיווחים לכל הפחות אודות פאבלטים חלופיים של סמסונג שעלו ברשת מעידים על משבר כואב במיוחד עבור החברה הענקית לכתבה

24. Started by the-f-master,

אני כנראה מזמין אותו,אבל בתור חוות דעת,הוא שווה את המחיר או שהמתחרים טובים יותר? מה שחשוב לי זה מצלמה טובה,MP3 טוב(יחסית לטלפון) ואמינות

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  25. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. לפני כמה ימים הגיע אלי המשלוח של שלט XBOX360 למחשב שעלה 244 שח השלט XBOX360 הוא אלחוטי וחששתי שהמערכת הפעלה ויסטה לא תיזהה אותו אז חיברתי אותו לUSB מתאם אלחוטי .משום מה וויסטה זיהתה אותו בשנית ומוכן להפעלה ולא צריך לעדכן דרייבר לשלט XBOX360 ונורא שמחתי .ולא היה לי כוח לשנות הגדרות במשחק GRID וניכנסתי למשחק ופיתאום המשחק זיהה אותו וישר פועל לא צריך לשנות שום דבר בהגדרות ומוכן לשחק ושיחקתי זה חוויה מושלמת וזה רוטט ממש חזק חח ישבתי במרחק 2 מטר ושיחקתי בשלט XBOX360 אלחוטי שזה יתרון טוב וגם לא תאמינו זה פועל בקרייסיס ישר שיחקתי בזה בלי לשנות בהגדרות חח אבל לא נוח לשחק בזה השלט יפה בצבע לבן מפנק אותי אני מרוצה עד הגג השלט בא עם סוללות רגיל של AA ממליץ לכם לרכוש אותו…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים