גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין בזה בכלל, והייתי רוצה לקבל המלצה לאוזניה המומלצת ביותר בתקציב, תודה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ועוד שאלה , האם הוא תומך בכרטיסים מסוג SDHC? (לא שאני יודע מה זה...) ???
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה, בקריסמס דוד שלי מארה"ב יגיע לארץ וחשבתי למה לא לנצל את ההזדמנות בכך שהוא יביא לי אייפון. הרעיון הוא להזמין מחנות בארה"ב לכתובת שלו והוא פשוט יביא לי את זה איתו כשהוא יגיע לכאן, הבעיה היא שאני לא מכיר שום חנות טובה בארה"ב והחנות היחידה שאני מכיר היא best buy ו-circuit ciyt. אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה יהיה לא רע
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
דוד שלי בא בתחילת דצמבר לארץ , קיצר הוא רוצה להביא לי מתנה , הIPOD TOUCH עולה 400 דולר , יש לי כמה שאלות עליו ... 1. יש משהו עדיף במחיר ? 2. מה מיוחד בו ? 3. איזה אוזניות מומלצות ( אני ס2-3 שעות נסיעה ביום ... ) 4. אפשרי לראות עליו סרטים סדרות ? תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נדמה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני בכלל לא מתמצא בתחום ולכן לא יודע איפה צריך לשים דגש (איזה מעבד צריך,גודל מסך,מקלטים וכו') אז אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה די דחופה. האם קיימות אוזניות Bluetooth שאפשר להפעיל אותן על שתי מכשירים בו זמנית???? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
לא בטוח ב-100% שזה שייך לכאן, אבל בכל זאת - זה סוג של גאדג'ט. אני צריך לקנות מכשיר הקלטה משוכלל שיעבוד הרבה וקשה, בין השאר צריך להיות מסוגל להקליט כמה ערוצים בו זמנית. בסוף, ההקלטות צריכות לעבור למחשב בצורה קלה ככל האפשר. חשבתי לקנות DVD מקליט, ואז אמרו לי שיש עם הרדיסק ובלי הרדיסק, מה המשמעות ומה ההבדלים ? בנוסף לכך, חבר אמר לי היום שהוא חושב שישנם מכשירים שמבוססים רק על הרדיסק. מישהו מכיר את זה ויכול לחוות את דעתו ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני יודע שהמכשירים בתווך המחירים האלה לא משהו. היא בכל זאת ילדה בת שמונה. אשמח לקבל המלצות. עדיפות ל-2GB זכרון אבל אם האייכות של 1GB תהיה משמעותית יותר טובה אז גם אין בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר archos 605 30 GB שנרכש בארה"ב- מתפקד תקין פרט לנושא ה wifi: האנטנה נדלקת, המכשיר מזהה רשתו כולל רשת ביתית, אני מזין לו את המפתח הנכון אבל... מקבל הודעת שגיאה שהחיבור נכשל. האם אני צריך להוריד firmware או תוכנה בתודה roni.sagi@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
אני מיתלבט ביין כמה פלאפונים... N73 W850 K610 6288 אני אישית מחפש שהפלא לא יעשה יותר מדי בעיות תוכנה שהרמקול יהיה איכותי והMP3 יהיה נוח להפעלה ואייכותי גם כן. תודה!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מי יכול לעזור ולהמליץ על מכשיר שכדאי להביא מארה"ב. מה שחשוב לי שיהיו בו: GPS מובנה שאפשר בקלות להתקין לו תוכנת מפות טובה של ישראל, מצלמת סטילס איכותית, מסך מגע, עדיף למערכת הפעלה שתומכת בהרחבות והתקנות תוכנה (WM6?). כמה מכשירים שראיתי ונראים לי מתאימים: Nokia (כאחד ש"רק נוקיה" לגבי טלפונים סלולארים אז יש לי משיכה אליהם): N95 8GB. N810. Mio (לדעתי הכי חזקים בפשטות ויצירת מכשירי GPS): A702. HTC (שמעתי מלא ביקורות חיוביות): TyTN II. מי מהם הכי מומלץ? האם בנוקיה שציינתי ה-GPS באמת עצמאי ומובנה (ולא מחייב שירות מחברת הסלולאר)? איזו תוכנות ניווט ניתן להתקין לו? בקלות? האם מישהו ראה אם זה עובד חלק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר נוקיה 6230i ואני רוצה לקנות לו כרטיס זיכרון, אך אני לא יודעת אם כדאי לקנות של 1GB, בגלל שאומרים שהוא מאט את המכשיר, בגלל שהוא גדול מדי בשבילו... יש אמת בדבר? או שאפשר לשים לו 1GB? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל יעבוד לי במכשיר? [K800I] ומה זה אומר "דגם בתקן HC" תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם כבר פרסמתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278736.0לגבי זה. זה היה מזמן אז אולי יש חדש משהוא יותר טוב גם לא ממש ענו לי חוץ ממישהו אחד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות על מכשירים סלולרים ברשת פלאפון. 3 מכשירים, אם אפשר לדרג אותם בסדר יורד ולרשום מה אתם ממליצים ומה לא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2007/11/08/the-blu-ray-phaser-defends-dorks-from-the-hd-dvd-borg/
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מתאימות לפעילות ספורטיבית, ככה שיהיו מסיביות, ידעו להתמודד עם הרבה זיעה, וגם יהיו בעלות איכות נורמלית.. כמו כן, אני רוצה נגן , לא משו' יקר מידי.. שיהיה עם איזה מתקן שיהיה ניתן לחבר לזרוע או משו' כזה.. מיועד בעיקר לריצות... סהכ התקציב מקסימלי לשניהם 600 שקל.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן..אני רוצה להחליף פלאפון.. ואני חודש שאני אתחבר לסלקום..איזה מכשיר לקחת? אני רוצה לשמוע מוזיקה.. רצוי bluetooth אני מעדיף סמביאן .. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לאחותי יש נגן כזה http://hwzone.co.il/reviews/sansa_c250/ sansa c250בגרסת ה2GB אז עכשיו נאבדו לה האוזניות שהיא קיבלה איתו,וזה היו אוזניות סבבה לגמרי, והיא רוצה לקנות חדשות ושיהיו באותה רמה ולא ג'נריות ואם אפשר יותר טוב אז ברור,התקציב לא מוגדר במיוחד אבל לא משהו במאות שקלים,צריך אוזניות שיהיו באותה רמה ושיעלו בערך 100 שקל, ושיהיו קטנות לא כאלה שמכסות את כל האוזן.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחר שנגן ה D2 נגנב ממני (אף פעם אל תשאירו אותו במכונית~!) אני צריך נגן חדש.. אשמח לקבל המלצות. הצרכים שלי: -זמן נגינה ארוך -גודל (לא ענק..אבל לא nano או משהו.. בינוני) -איכות (לא אדיופיל אבל אחרי ה D2 לא רוצה ליפול חזק) -אני עובד במשרד (צבאי) אז עדיף דברים עם כמה שיותר עזרים כמו רמקולים ומטען (לא כלול במכשיר כמובן) כי אי אפשר לחבר למחשב -נפח 8+ עדיפות לפלאש אבל ממש לא קריטי. -סרטים. יכול להיות בונוס ממש נחמד אבל לא בעדיפות. כמובן שעם סרטים צריך נפח. לפי הידע וקריאת הפורומים הבנתי שיש כמה נגנים מומלצים כרגע: ה D2 עדיין (מכשיר מעולה אבל בלי הטענה ואין ממש אביזרים והיה לי אחד אז אפשר לגוון) Creative Zen החדש, האמת לא ממש מבין בו ומה יש בשבילו אבל אלא אם כן הוא…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
משום מה הפלאפון כל הזמן נכבה אפילו אם הסוללה מלאה לגמרי הפלאפון עדיין נכבה ויש לי שני פלאפונים כאלה ובשניהם זה ככה אני מדליק את הפלאפון ואחרי כמה דקות הוא שוב נכבה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
במה משפיע מהירות כרטיס הזכרון של מצלמות דיגיטליות? (יש כאלה כפול 60 וכפול 250)
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות bt לפלאפון שלי שיהיה אפשר לתלות על הצוואר כמו שרשרת(שיהיו עם אוזניות כפתורים..) בסגנון HBH-DS980 של סוני אריקסון(הייתי קונה אותם אבל הוא נורא יקר!).. תודה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מתלבט בין שני הנגנים האלה.. אני שם דגש בעיקר על איכות הסאונד.. ואני רוצה שיהיה וידיאו איכותי.. מה אתם ממליצים לי? ואם יש עוד נגנים אז אני אשמח לשמוע.. תקציב 1200+-
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-