גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
המכשיר מראה אנימציה של הבטריה כאילו הוא בטעינה אך נמצא כבר כמעט יום שלם על פס אדום אחד... אם אני מנתק את המכשיר מהמטען הוא נכבה לחלוטין ואם אני מחבר אותו למטען הוא מראה שהכמשיר נטען אך לללא התקדמות והמכשיר לא מצליח לעלות לתפריט.. יש למישהו פתרון
-
- 6 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי סמסונג E250 אבל יש לי בעיה עם נגן המדיה שלו אי אפשר לראות שם סרטונים על כל המסך מישהו יכול להביא נגן מדיה שאני אוכל להתקין על הפלא ואני אוכל לראות על כל המסך יש לי מתאם בלותו'ת (או איך שלא אומרים את המילה הזאת) כך שאני יכול להעביר מהמחשב הרזולוציה היא 128x160 אם זה משנה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי מבקשת המלצה לטאבלט לילד בן 8 - שישמש בעיקר למשחקים, סרטונים וכו'. כאמור עד 10 אינץ , תקציב 1000 פלוס מינוס. חשוב לי רזולוציה טובה, ושיהיה חזק בשביל המשחקים. ואפשרות להרחבת זכרון. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היייי, יש לי Game Boy Color, ונשבר לי המסך שלו ..... תאונה מעוד מוזרה האם מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות מסך כזה....
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לי בהודו את ה BH-800 של NOKIA, אבל איבד את המדריך. (כנראה יותר מדי ...) מישהו יודע איפה אפשר למצוא את המדריך? או לחילופין איך אני מסנכרן את האוזניה מול הטלפון (6280)? הטלפון רואה את האוזניה, אבל כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש קוד הפעלה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמא שלי עושה את צעדיה הראשונים בעולם הסמארטפונים , ומסכי המגע בכלל . קראתי הרבה מידע על כל הפלאפונים האלו וכבר לא הצלחתי לעשות סדר בכל הבלאגן אז אני פונה אליכם . אז מה שאני צריך זה: אתר אמין ומומלץ להזמין ממנו והמלצה לסמארטפון בעל התכונות: מסך בין 4 ל 5 אינצ' שתומך בתדרים של הוט מובייל עמיד (עד כמה שמוצר סיני יכול להיות) עדיפות לסוללה חזקה , לא חובה וזהו , התווך הוא בין 130$ ל180$ , אמא שלי משתמשת פשוטה מאוד לכן מהירות מעבד ,זיכרון, איכות מסך וכו' לא רלוונטים עבורה) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כבר ףתחתי דיון בנוגע מציד רטט אבל אני מבין שאין היענות כי לא נפוץ בשוק מוצר אז שעון חכם. חשוב שאקבל ויברציה בזמן התראה בווטזאפ וכו'. זה סטנדרט לכולם ? כי אני יודע שבסוני אין את זה :/.. בכל אופן עניין הכי מהותי בשיבלי זה הדיבורית בלוטוס ברכב איך דואגים שהשעון לא יגנוב בלעדיות על חיבור הבלוטוס שלי בטלפון כך שהרכב בכל זאת יתחבר אוטומטי ? זה באמת על חשבון ? יש ףתרון.? זה תלוי דגם ?? אני לא כל-כך יודע באיזה מישור להתחיל לחפש את עצמי בתחום. הבנתי שגרמין ז הדיבור. מה יקרה עם הבעיות שלי מול שעון כזה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחשב טאבלט עם וינדוס 8 מותקן או לא.. שמריץ סרטי hd ואת מערכת ההפעלה בצורה חלקה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
סוני ממשיכה להיות היצרנית האחת והיחידה שמציעה לנו רזולוציות 4K בסמארטפונים - עם ה-Xperia XZ2 Premium המאסיבי והמרשים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני צריך המלצה על נגן מטרותיו העיקריות: ניגון קבצי mp3 וצפיה בסרטים, שיהיה מסך יחיסית נורמאלי בסביבות 2.4+ . המחיר עד 400 ש"ח (לכל היותר 450 ש"ח אם ממש אבל ממש יש צורך לחרוג אחרת עדיף שלא). תמיכה בעברית מלאה תעזור תודה
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יום טוב חבר'ה יקרים!! אני לקראת קניית פלא חדש ואני אשמח לשמוע המלצות שלכם... הצרכים שלי מהפלאפון הם: סוללה חזקה,הרצת מספפר אפליקציות במקביל ושעדיין הפלא ירוץ באופן די חלק,תגובת מגע טובה מהירה ומדויקת,תגובת פלאפון מהירה וזהו...לא חשובה לי המצלמה ואם הפלאפון יכול להריץ משחקים כבדים..תקציב עד 2100 שח!! תודה לכל העוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ההכרזה על מכשיר הדגל הבא מבית היצרנית הסינית בת השמונה הופכת ברגע לחשיפה של שלושה דגמים חדשים ומבטיחים, כל אחד בדרכו ובמחירו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מתכנן לקנות עכשיו פלאפון,אני עדין בהתחייבות ל3 שנים אבל עיניין אותי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ג'וק בראש כבר הרבה זמן, לקנות windows phone. בדקתי בזאפ את טווח המחירים של lumia 920 והוא נע בין 2200 ל- 3700, וברשתות הסלולר מחיר המכשיר נע בין 3 אלף ל- 3600. איך יכול להיות הבדל כה גדול במחיר (אפילו היבואן מוכר אותו בסביבות 3,000 ש"ח)? והאם כדאי לקנות בחנות פרטית, יש קאצ'? אולי הבדל באחריות?
-
- 31 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
תקציב: 1000 ש"ח או 300$ השימושים יהיו וואטסאפ צילום רב, הרבה כרטיסיות פתוחות ו WAZE. אני צריך שמהכשיר יהיה מסוגל לצלם באיכות כמה שיותר גבוהה וחיי הסוללה יהיו טובים. אשמח להמלצות
-
- 45 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש טלפון אלחוטי לבית DECT ראיתי שיש שני סוגים DECT ו DECT 6 מה ההבדל ? והאם זה שווה לטלפונים אלחוטיים 5.8 GHZ או 2.4 GHZ
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אתר מאוד מומלץ עם סרטונים והדרכות http://channel9.msdn.com/Series/Windows-Phone-7-Development-for-Absolute-Beginners
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סמסונג מחזירה את מותג ה-Galaxy Active שלה לפעולה - עם עט מגע ומימדים מוגדלים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חברה שלי מחפשת מכשיר חדש, אחרי שהנוקיה 6070 הגוסס שלה סוף סוף נכנע ומת. אנחנו מחפשים מכשיר עמיד, והשאלה היא האם יש בכלל מכשירים עמידים חוץ מ-Motorola Defy. סה"כ שמענו עליו ביקורות טובות... למישהו יש עוד חוות דעת עליו? חוץ מזה, אנחנו מחפשים חנות טובה לקנייה באיזור המרכז. תודה!
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
יש לי נגן IRIVER 512MB. ואני מצליח להכניס בתוכו מקסימום 100 שירים באיכות 192kbit/sec. יש הרבה שירים של פינק פלויד (שירים ארוכים) ולכן הם תופסים הרבה מקום. האם מומלץ להוריד את איכות הקבצים מ 192kbit לשניה לפחות מזה...האם זה יפחית את נפח השירים? כמה אני יכול להוריד מינימום כדי שישאר סאונד נורמאלי?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, נעלם המטען ועל מנת שאני יוכל להשתמש בטלפון אני צריך לקנות חדש. רציתי לדעת איזה מטען כדאי לקנות? חשבתי לקנות ב-Ebay אבל קראתי לפני כמה ימים, ששימוש במטען פשוט הוא מסוכן למכשיר ולנו (סכנה להתלקחות). מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי נקודה על המסך של האייפון 4 היא שחורה ולכן לכאורה הפיקסל שרוף,זהו לא גרגיר אבק ולא לכלוך כי המסך נקי.רק מה הבעיה?כשהמסך כבוי הנקודה לא נעלמת כמו פיקסל שרוף אלא אתה מגלה שזה מעין נצנץ כמו האלה של האיפור תקוע לי במסך ,לכן זהו לא פיקסל שרוף אז מה זה כן?לא מצאתי שום דבר על זה באינטרנט.תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי כתבה שsandisk פירסמו עידכון עברית לנגן e200 שהוא לא שונה בהרבה מהe140 מישהו יודע אם אפשר להפעיל את הקובץ עידכון גם על ה140? הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355344,00.html#n
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלושת הדגמים החדשים של היצרנית הסינית יוצעו במדינות אירופה במחירים של בין 500 יורו ל-1,300 יורו כולל מס - וזה הזמן להתחיל בנסיונות לנחש כמה הם יוכלו לעלות כאן בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
- 1 follower
-