גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שלמוטורולה יש כמה דגמים טובים? תודה נ.ב. מה אתם אומרים? לא להינעל על זה? http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-7082-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9B%D7%9D-Motorola-Moto-360-2-Watch-SIlver-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%94.aspx
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם יתכן שחברת אפל יוצרת איטיות במכשירי אייפון קיימים לרגל השקתו של דור חדש? לכתבה
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר GAMEPAD לANDROID או לIPAD ואני רוצה לדעת מה הם האפשרויות. יש לי שלט של 360XBOX ושלט "רגיל". אני בעיקר מעוניין בחיבור חוטי ולא דרך BLUETOOTH. מה הם כל האפשרויות לחיבור GAMEPADS לANDROID ולIOS? הבנתי שבANDROID אני פשוט צריך לקנות ממיר מUSB רגיל לMICRO USB ולחבר את זה לפלאפון או לטאבלט וזה אמור לעבוד ברוב השלטים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כולם אותו מחיר ויש לי התלבטות קשה בין הN80 לKJAM אני מודע לכל היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים. מה שמעניין אותי זה על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום חבריה , אני לא בא לדרוך לכם על היבלות אך הכתבה הזו מוכיחה כי פריירים לא מתים הם רק מתחלפים המסקנות הם כי הטייקונים בארץ ובעולם מתעשרים ללא כל פרופורציה הגיונית ושמים עלינו קצוץ "וישמן ישורון ויבעט" מחיר עלות של גלקסי 4 841 ש"ח מחיר מכירה>3241 ש"ח -3600 ש"ח פי 4.3 2759 ש"ח הפער בין העלות למכירה לדעתכם כמה סמסונג מרוויחה ?לעניות דעתי כ-30% אם כן מי מתחלק ביתרה של 2600 ש"ח!!!!!! מוכרים לכם את "אחריות לשנתיים","מכשיר עם אבא"(עם אבא סחטן כזה אני מעדיף להיות יתום זו דעתי ) במשך השנה הקרובה יצא הדגם הבא וחלק ירוצו לקנות אותו כרגיל מסקנתי היא , ארכוש מכשיר ב150$-200$ ואחליף אותו כל שנה במשך 6 שנים ועדין יוותר בידי עודף מסכום של 3600 ש"ח ותחשבו על זה http://www.mako.c…
-
- 44 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הנגן אתמול ....ואני חייב לציין : SOUND כזה לא שומעים כל יום !!! בא לי לבכות על כל אחד שאני רואה עם איזה נגן סיני או אחר שהוא לא IRIVER באיזה 150 ...200 שקל כולה להוסיף עוד כמה ג'וברות בשביל איכות מעולם אחר ! (הרי מכירו היום כ360 שקל במקום 700 שהיה לפני 3 חודשים אז....) בכל מקרה זהו טרד המלצה וטרד שאלות 1) מומלץ ביותר !! 2)על איזה EQULIZER אתם שומעים ? שמתי לב שכולם על הפנים חוץ מ USER EQ ...LIVE ...ו JAZZ ... 3)מזה בדיוק ה SRS הזה ...? זה השם החדש ל "3D היקפי" שלהם שתמיד היה בנגנים הקודמים ? כי הרי זה ממש לא נשמע היקפי ולא משפר כלום . 4) איזה דגם האוזניות שמגיעות עם הT10 בדיוק !?!? יש על זה המון ויכוחים ! חלק אומרים זה כן SENHEIZER ....חלק לא ..... (למ…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לחצו כאן לקישור מה שהולך פה בחברות תקשורת זה פשוט ניצול. הם ביטלו את החבילה של 1GB שעלתה יקר גם ככה (78 ש"ח) , ועשו במקומה חבילה של 2GB ב98 ש"ח. (משתמש ממוצע לא אמור לעבור את הג'יגה ). מה זה אומר בשטח? שאם קניתם פלאפון ואתם רוצים לנצל את הגלישה שלו אז אתם צריכים להיכנע לסחטנות של חברות הסלולר או להיות תלוי wifi. או להתחייב דרכם ל 3 שנים (מסלול של קניית פלאפון דרכם) ואז זה אמור לצאת זול יותר. בכל מקרה נקווה שהחברות סלולר החדשות יהיו זולות יותר.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעולם לא היה זמן טוב יותר להיות פרנואידים שמחפשים אבטחה מלאה עבור פרטיהם והמידע שלהם ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מכשיר הביניים הטרי והשאפתני זמין לרכישה מקומית - במחירים גבוהים יותר מהדורות הקודמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לפני כ3 חודשים רכשתי מכשיר גלקסי S4 מחנות מובייל-לנד וביטחתי אותו בחברת סלקום במסלול החברות (ביטוח מלא) מהיום הראשון שרכשתי את המכשיר, הוא סבל מבעיות ריצודים בעת חשיפה לשמש (עקב תקלת חיבור ומסך) לאחר כחודשיים של שימוש סדקתי את זגוגית המצלמה במכשיר, והגעתי לממש את הביטוח אצל סלקום. לאחר המתנה של 50 דקות פגשתי את נציג השירות ומסרתי את המכשיר לתיקון לטובת המסך המרצד והמצלמה הסדוקה. כעבור 3 ימים חזרתי לקבל את הטלפון, המתנה של 50 דקות, אך כשבחנתי את המצלמה גיליתי כי הפוקוס אינו זז, וכי יש בעייה בתיקון שבוצע. המסך תוקן, אך הייתה שריטה על העדשה החדשה של המצלמה באמצע החיישן, בנוסף להכל, גב המכשיר שלי הוחלף בגב אחר אשר הינו שרוט לחלוטין. נציג השירות אמר לי לחכות מ…
-
- 15 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
אחרי שרשרת השקות במסגרת משפחת ה-Galaxy A שלה, מגיע גם תורה של משפחת Galaxy M להשתדרג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
-
החברה מטאיוואן רוצה להמשיך להיות זו שמובילה את כניסת טכנולוגיית התצוגה המתקדמת אל המיינסטרים של תחום המחשבים הניידיםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
- 2 followers
-
-
עם אוזנית בלוטוס אפשר לשמוע MP3 מהפלא'?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רציתי לקנות smartphone חדש, אז חשבתי על HTC Desire , iPhone 4 ו Samsung Galaxy's. לאחרונה ירדתי מהאייפון 4 בגלל שבעית חוסר הקליטה שלו נראית עלובה מאין כמוה, ואם הם לא השקיעו באנטנה אז למה שאני אשלם להם (גם המסך רגיש הרבה יותר..)? מה Galaxy's גם ירדתי בגלל שאני בכלל לא אוהב את העיצוב שלו, הוא פשוט מכוער לטעמי, ואם הוא פחות או יותר זהה ל Desire (שנראה טוב בהרבה) אז למה לקנות אותו? בקיצור, לפני שאני קונה את ה desire, אני מעוניין לדעת באיזה בעיות אני עלול להיתקל, ז"א "מהן הבעיות הנפוצות שלו והאם פשוט להתמודד איתן?". חוץ מזה, האם מישהו כאן מנוסה איתו מהבחינה של.. נפילות? עד כמה המכשיר רגיש לכך? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שהציגה לנו את האפשרות לראשונה בכנס ה-Google I/O שהתקיים מוקדם יותר השנה, מטמיעה גוגל \"מתג השבתה\" להוצאת מכשיר משימוש (בעת הצורך) בגירסה החדשה של מערכת האנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9d-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%92-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-Fold3 וה-Flip3 מקבלים מחירים מומלצים רשמיים שנמוכים יותר בהשוואה לדורות הקודמים - וגם צמדים של מתנות עבור אלו שיבחרו לרכוש אותם כבר עכשיו, לפני כל השארלכתבה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
- 2 followers
-
-
אחד המתמודדים המיועדים לתואר הסמארטפון הטוב ביותר בשוק לשנת 2018 מראה את פניו פעם נוספת וחושף מידע טכני נוסף לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מתגעגעים לימים בהם מכשירים חכמים עם מסכים של פחות מ-4 אינץ' נחשבו לנורמה? ה-Mint Mony מתנדב להחזיר עטרה ליושנה עם חומרה מודרנית. בערךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מתלבט בקשר לקנייה של עמדת עגינה עם רמקולים לאייפון. אם למישהו יש עמדת עגינה מומלצת כלשהי? ומה אתם אומרים על המוצרים האלה- http://www.speakal.com/icrystal.html http://aluratek.com/the-brick-ipod-iphone-itouch-speaker-dock-with-built-in-amplifier http://store.idigital.co.il/SBD7000.html הייתרון בעמדה האחרונה שהיא משווקת בארץ בעוד שבשאר העמדות צריך להוסיף מחיר משלוח של 35$ בערך (אבל אפשר לפתור את זה ע"י איסוף של מכר שלי בחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צמד ה-Mi 5S וה-Mi 5S Plus של היצרנית הסינית האהודה אמור לגרום לכם לשכוח מה-Mi 5, מה-OnePlus 3 ומכל מכשיר ביניים מתקדם אחר שנמצא בשוק כרגע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ערוץ היוטיוב JerryRigEverything סיפק לנו את אחת מבחינות הקשיחות הראשונות עבור ספינת הדגל החדשה מבית סמסונג - עם הרבה בשורות חיוביות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
יש מבצע חדש של 40 ש"ח לשני מנויים בהוט מובייל. אני כרגע משלם על שני מנויים אצלהם 100 ש"ח. התקשרתי שיעדכנו לי את התכנית (כבר עשיתי את זה בעבר בלי בעיות) , ופתאום היא אומרת לי "בגלל שאתה לא מנוי חדש אפשרי לעשות לך רק 50 ש"ח לשני מנויים, ועוד 70 שקל עמלה על מעבר תכנית כי אתה לא מצטרף חדש" זה חוקי ??
-
- 6 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכם, חיפשתי על העניין הזה, אבל לא מצאתי דיונים משמעותיים. מה ההבדל בין הייצור האסייתי לבין הייצור האירופאי? האם כלל ישנו הבדל כלשהו? אני לא מבין, למשל - מדוע עלי להוסיף בין 149 ל-199 ש"ח בשביל ייצור אירופאי? מה אני מקבל על-כך? כלומר, האם זה רק העובדה ה-"ידועה", שהייצור הסיני הוא לא איכותי, בעוד שהאירופאי הוא כן? אין משהו משמעותי יותר מכך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, עד כה לא יצא לי ממש להשתמש בכל עניין הענן מידע הזה, כשיש כ"כ הרבה מקום בפלאפון ובמחשב, אני לא מוצא סיבה להשתמש בזה. חברים אומרים שהם שמים שם שירים ופשוט שומעים משם (מה שטוחן להם את החבילת גלישה?) אבל אני לא מוצא בזה פואנטה אם יש מספיק מקום בפלאפון. גיבויים לתמונות וסרטונים? בשביל מה יש כוננים קשיחים של 2TB כיום? בקיצור, רציתי לדעת למה אתם, אם בכלל, משתמשים בכל שירותי הענן למיניהם. אולי יש משהו שאני לא מכיר שווה לשנות הרגלים בגללו. ואם כן, איזה מהם? drop-box? google cloud?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-