גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש נגן MP3 להתקנה בסוני z610 בנוסף למה שיש שם נגן עם יותר תכונות שהתכונה החשובה זה האפשרות לשמוע שירים במהירות גבוהה מהרגיל ( x2 x4 ) מכירים תוכנה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
או נגן + אוזניות איכותיות אם שווה הקיצוץ הזה, באותו התקציב. כנראה יקנה בחו"ל. יש המלצות? תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתן לי איכות תמונה טובה יחסית במחיר זול קשה לי להחליט היות ואני לא מודע טוב לאופי התכונות. ראיתי איכות תמונה שנע ב 100K-500K האם יש חשיבות? כיום יש בשוק מצלמות עם תאורת LED להארה בחושך. האם זה באמת עוזר וחיוני? או סתם תרמית? לא צריך משהו איכותי מאוד מצלמת אינטרנט פשוטה, שנתפסת על מסך דק, באיכות תמונה סבירה לכל דעה לדוגמא: Logitech QuickCam Pro 5000 - ב 330 שקלים. ראיתי שהיא עובדת על רזולוציות יפות. האם היא תתן לי איכות תמונה טובה? וקצב הריענון של הוא 30 לשניה תודה לעוזרים אסף
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי את הנגןc240 של סנדיסק . עכשיו שמעתי על הדבר הזה רוקבוקס הורדתי את זה אבל אני לא יודע איך להתקין את זה ואני לא רוצה להרוס כלום . יש לי כמה שאלות 1.איך אני מתקין את זה ? 2.אם אני מתקין ואני לא יהיה מרוצה מזה אפשר להחזיר את הגירסא המקורית? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, שלושת הראשונים הכי חשובים ואני מבקש לא להתפשר עליהם בשביל שאר הקריטריונים) -ממשק נוח! - הכי חשוב -חשוב לי שאיכות המוסיקה תהייה כמה שיותר טובה (כמובן ביחס למחיר) - 2gb אם אפשר להכניס גם את הבקשות האלו מבלי להתפשר על שלושת הקריטריונים הראשונים ולא לחרוג מהתקציב, עוד יותר טוב: -מסך שמסוגל להציג תמונות באיכות סבירה לפחות -שלא יהייה נגן בן שנתיים, משהו די חדש -שיהייה אפשר לעשות לו firmware update. -אם אפשר( מבלי להתפשר על הקריטריונים הנ"ל) שתהייה לו תמיכה בכרטיס זיכרון חיצוני. תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש והמכשיר שאותו אני רוצה לקנות הוא ה-n73. לא מזמן גיליתי שרמת הקרינה שלו היא מאוד(!) גבוהה- 1.12. הדבר הזה מרתיע אותי ואף מונע ממני לקנות את המכשיר ( בצער רב מאוד! ). אולם הבנתי ממה שקראתי פה בפורום שביטול ה-3g במכשיר יוריד בצורה משמעותית את רמת הקרינה. יש לי כמה שאלות על כך: - עד כמה זה יוריד את הקרינה? האם זה יוריד לרמה של כ-0.8? והאם זה יוריד באופן קובע ( כל עוד אני לא מחזיר את ה-3g ) או משתנה ותלוי במשהו ספציפי? - איך בדיוק אני מבטל ומחזיר את מצב ה-3g? אני רוצה להוסיף שבאותה בעיה נמצאת אחותי הקטנה שרוצה את ה-6120, אם יש משהו שלא מתקיים גם על ה-6120 אז תצינו זאת בבקשה. תודה מראש, יובל.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כן כן... אני הייתי בדיוק באמצע הוצאת נוזלים מהגוף והמכשיר החליט שגם לו בא לנשום קצת אויר ( או מים ) . בקיצור... המכשיר עכשיו מתייבש אבל מה אני יכול לעשות שאולי יגרום למכשיר הזה לשרוד !?? בבקשה...אני צריך עצות טובות !
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תקציב עד 2000 נפח 40-80 חשבתי בכיוון של ARCHOS 605 WIFI של 80 ג'יגה מה דעתכם עליו? יש אותו למישהו והוא יכול להביא דעה אובייקטיבית עליו? אני ידוע שיש את הA2 אבל הנפח שלו קטן...
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מבאג IAUDIO 7 וכעבור חודשיים וחצי כפתור ה+ בווליום נהפך לקשה ולא לחיץ בצורה תקינה. מסרתי לתיקון והם החזירו לי בלי לתקן את הבעיה. הנציג בחנות אמר לי שיום ראשון הוא יתקשר אליהם בשביל לקבל הסבר, אבל ככל הנראה זה כנראה שבר, וזה לא במסגרת האחריות. עכשיו לי ברור שזה שטויות, וגם אם זה שבר, אז זה בגלל בלאי לא תקין או פגם ביצור. בנוסף גם אין שום מכה באזור. מה לדעתכם צריך לעשות במקרה כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מבחרת אורנג' זיכוי ע"ס 299 ש"ח או אוזניית H500 שהם משווקים אצלהם,אך מכיוון שאין להם מלאי זמין נתנו לי אפשרות לקנות מאיפה שאני רוצה ולפקסס להם את החשבונית ויזכו אותי על הסכום הנ"ל. עכשיו לפי בדיקות שלי אוזניית הH500 עם כל המעלות שלה לא עוברת את תחום ה150 ש"ח לחדש אז אני מבקש את המלצותיכם לגבי אוזניית BT בסווח מחיר של עד 360 ש"ח(כאשר את ההפרש אני מוסיף לבד),אני מחפש באוזנייה איכות שמע מעולה,שתהיה יחסית קטנה,סוללה חזקה וטווח סביר (עדיפות למוטורולה אלא אם תמליצו לי באמת חברה יותר טובה)ואחריות מורחבת אם יש. ולשאלתי השנייה איזה ערכת התקנת BT לרכב מומלצת מכיוון שאולי אני ישקיע כבר איזה 500 ש"ח ועוד הזיכוי של אורנג ויקנה PARROT או ערכת BT דומה. אז המלצות לשני ה…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, כרגע ראיתי בערוץ הקניות את מוצר היום, GPS שמפורט בכותרת וגם כאן למטה. אפשר להזמינו רק עד היום בערב בלבד. האם מישהו מכיר את המכשיר, את החברה ויכול להמליץ? הזמנתי בעבר מערוץ הקניות מוצר והשירות היה מצויין, הביאו לי עד הבית אז אין בעיה של שירות. פרטים: - חברה ודגם: NOVOGO T700 - מסך מגע 3.5 אינץ' - כולל 1GO (תוכנת ניווט לישראל) - בעברית - כולל כפתורי קיצורים - אנטנה פנימית נשלפת - מטען לרכב להטענה ע"י המצת - כבל USB להטענה באמצעות המחשב - זרוע נדבקת בוואקום לשמשה קדמית (תוצרת גרמניה) זהו מוצר היום בערוץ הקניות, דורשים עליו 1596 ש"ח שאפשר לחלק לתשלומים: 444 ש"ח ל- 6 חודשים. בסרטון בערוץ הקניות זה נראה מצויין כולל ההדגמה. מה אתם אומרים, להזמין? הינה קישור לסרטון מערו…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם הנגן נמכר בדיוטי פרי בארצנו? ואם כן אז מה המחיר? האם החנות הזו אמינה לקניית הנגן? http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7446 כי קראתי שהמחיר באתר הרשמי הוא החל מ1999 ש"ח http://www.idigital.co.il/ipodtouch/index.html
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לחו"ל, ואם יכולתי ל"חסוך" בסחיבת מכשיר נוסף- גם פלאפון, גם MP3 וגם מצלמה זה יותר מידי... אני נוסע לבד פשוט. האיכות של ה-MP3 בפלאפונים היא לא משהו לכן על דבר כזה אני לא בונה... ו-MP3 בנפרד אני קונה בקרוב... עכשיו רציתי לשאול, האם קיים פלאפון שמצלם באיכות של מצלמה קומפקטית? (נגיד ברמת מחיר של 600-1000 ש"ח) אני לא מחפש פלאפון יקר מאוד... נגיד שהתקציב הוא עד 2000 ש"ח... משהו כזה (אין לי משהו מוגדר אבל עדיין) תודה לעוזרים מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי ואני מפחד מגניבת השיחות כי בטלפון PANASONIC הישן שלי גנבו לי שיחות וגם אז אמרו שהוא מייצר הרבה קודים ואין סיכוי שיעלו עליו, האם DECT יכול להבטיח שלא יעלו לי על הקו? ???
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט כבר הרבה זמן בין שני אלו. היתרון של הD2 הם יכולת הצגת הסרטים (שלא נורא חשובה לי אבל יכולה להיות פיצר נחמד). היתרונות של הI7 הם הגודל וזמן הסוללה המדהים. עכשיו, מעניין אותי מה קורה במישורים הבאים בהשוואה ביניהם: 1. איכות סאונד. 2. נוחות חלוקת שירים ומציאתם (folders, playlist on-the-go וכו'). 3. תמיכה בעברית? 4. באנדל ואביזרים שניתנים לקניה אחכ (נרתיקים וכאלו). זהו בינתיים. אם זה משנה אני מתגייס עוד כמה חודשים והנגן אמור לשרת אותי במהלך השירות. תודה למייעצים, עודד.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש mp3/4 איכותי מבחינת מוסיקה ווידאו(אם כי לא חובה) לנסיעה באוטובוסים ורכבות. 1.האם הוא משתללם מבחינת מחיר/ביצועים/ממשק/תכונות? 2.מה האיכות של האודיו? גבוה/בינונית/נמוכה אם יש עוד פרטים שצריך לדעת ולא נכללות בתשובות לשאלותיי אשמח אם תציינו פרטים אלו. תודה. נ.ב התקציב הוא כ1000 ש"ח אבל אני רוצה להשגיע גם באוזניות סביב ה200-300 ש"ח.
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, שניתי את הGPS שלי באירופה ויש בו רק את הפה של אירופה.... משהוא יודע איפו אפשר להוריד את המפה של ישראל ששתאים ל MIO C520 תודה מראש דויד
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני מתכוון חוץ מORANGE וכאלה... פשוט הבטרייה שלי מתה ואני מחפש לקנות חדשה.. מישהו יודע כמה זה עולה? (יש לי E1000).
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אממ רציתי לדעת איך מתפקד הGPS הזה פה בארץ? האם אני צריך לשלם לאורנג' תוספת כדי לקבל את התמיכנה בתוכנה הזאת? או שהיא פתוחה לכל יש בה מפות של הארץ? או צריך להוריד? או ביכלל לחסוך לעצמי את הכאב ראש ולהתקין תוכנה שעומדת בGPS כמו של רכבים והכל יעבוד כרגיל... איך זה הולך אם אפשר הסבר קטן?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
השתמשתי ברוקבוקס כמה חודשים וכשעידכנתי לפני שבועיים בערך הוא התחיל להתחרפן לי ולהיתקע. נראה לי שהקובץ mi4 היה דפוק אז העפתי את הרוקבוקס ושמתי אותו מחדש. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. הממשק שבתוך ה"מנגן עכשיו" השתנה לחלוטין. במקום התמונה של הWPS שאמורה להתאים רואים את התמונה של הWPS הכללית ואת השם של השיר ואת הרמות של הווליום. לפני שעידכנתי השתמשתי בacotil והיה שם למטה אייקונים כמו של המדיה פלייר ואת השם של השיר הבא. עכשיו יש שם רק את הרקע הכללי ואין את האייקונים האלה. נראה לי זה קרה כי הם הוסיפו אופציה של album art. איך מחזירים את זה? 2. לפני שעידכנתי הייתי משתמש בפונקציה שעשתה את הכפתור של הלמטה שיביא לתפריט רשימות השמעה. זאת אומרת שכשהיייתי עומד על תיקייה בסייר קבצים ברוקבו…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור איך אפשר להתקין wm5 תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא AD-41 של NOKIA בארץ? אפשר לקנות אותו בניפרד (בלי האוזניות שהוא בא איתך?) הוא יעבוד עם 6230i?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כולם אותו מחיר ויש לי התלבטות קשה בין הN80 לKJAM אני מודע לכל היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים. מה שמעניין אותי זה על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-