עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ויכול לאמר לי אם ניתן כביכול "להרחיב" את זיכרון המכשיר ע"י הכנסת כרטיס זיכרון עם המתאם ???? כלומר האם האייפד יכול לקרוא מהכרטיס ישירות ולנגן סרטים וכו'.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by Koby,

שלום, שמתי לב שיש חנויות שונות שמוכרות אותם מכשירי GPS כמו MIO C250 אבל עם תוכנות ניווט שונות (אחת מוכרות תוכנה של MIO וחנות אחרת מוכרת תוכנה שנקראת I-GO). רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה עדיף? תודה לעוזרים

3. היישום שהיה מובנה עד כה במכשיריה הייעודיים של חברת הענק זמין מעכשיו גם בתור אפליקציה להורדה חופשית וחינמית בחנות ה-Play Store לכתבה

4. Started by amit2792,

רציתי לדעת מתי ה n96 מגיע לסלקום אני ישמח לשמוע

5. Started by mena,

הגלגלת נעשתה קשה והנגן נקנה בארצות הברית,מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. אהלן חברים, אני מחפש את עזרתכם בהמלצה לטלפון סלולרי כאשר בעצם יש לי 3 דרישות שאני מחפש בו והשאר לא כל כך חשוב. 1. שיוכל לקלוט ולהתחבר לרשת אלחוטית. 2. שיאפשר התקנה ושימוש בסקייפ (או פרינג? האם זה בעצם אותו דבר?) 3. שלא יהיה טלפון סליידר. אין לי מושג ממש במחירים אז אני די גמיש במחיר, אני לא מחפש משהו נוצץ או יוקרתי אך גם לא זול ושביר. יש אפשרות לקנות בארה"ב, כך שלא צריך להגביל לאפשרויות המוצעות בארץ. ובכל מקרה, אם אני אקנה בארץ, אני לא מתכוון לקנות את המכשיר דרך אחת מספקיות השירות אלא דרך חנות פרטית. תודה רבה רבה לכולכם.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. לפני כמה ימים הגיע אלי המשלוח של שלט XBOX360 למחשב שעלה 244 שח השלט XBOX360 הוא אלחוטי וחששתי שהמערכת הפעלה ויסטה לא תיזהה אותו אז חיברתי אותו לUSB מתאם אלחוטי .משום מה וויסטה זיהתה אותו בשנית ומוכן להפעלה ולא צריך לעדכן דרייבר לשלט XBOX360 ונורא שמחתי .ולא היה לי כוח לשנות הגדרות במשחק GRID וניכנסתי למשחק ופיתאום המשחק זיהה אותו וישר פועל לא צריך לשנות שום דבר בהגדרות ומוכן לשחק ושיחקתי זה חוויה מושלמת וזה רוטט ממש חזק חח ישבתי במרחק 2 מטר ושיחקתי בשלט XBOX360 אלחוטי שזה יתרון טוב וגם לא תאמינו זה פועל בקרייסיס ישר שיחקתי בזה בלי לשנות בהגדרות חח אבל לא נוח לשחק בזה השלט יפה בצבע לבן מפנק אותי אני מרוצה עד הגג השלט בא עם סוללות רגיל של AA ממליץ לכם לרכוש אותו…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by nir1,

סוף סוף אני יכול להחליף פלאפון אני בסלקום ואני יכול משם איזה פלאפון שאני רוצה חוץ מn95 אז מה הפלאפון הכי טוב שיש בסלקום אחרי n95 ? אני צריך את הפלאפון בעיקר למוזיקה ואולי קצת צילום. בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by exquisite,

צרכים הם,מצלמה איכותית,סלוט זיכרון להרחבה,קריאת אימיילים נוחה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by GbeTech,

מתלבט בין ה View http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=18057 ל e280 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=15657 ל Fuze http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=21380 דברים שאני לא צריך בנגן: וידאו הקלטות רדיו תוכנות מורכבות שדורשות סינכרון מיוחד ופעולות מיותרות דברים שאני כן רוצה בנגן: ממשק נוח ופשוט דרך פשוטה להעביר שירים (יש לי רק באנגלית), מצידי שיהיה אפשר לגרור את זה לתוך הנגן וזה יעבוד כמו שצריך תוחלת חיים גבוהה, שהכפתורים לא יתקלקלו או יעבדו פחות טוב רצוי סוללה שלא נגמרת מהר, בנגן הנוכחי שלי הסוללה נגמרת מהר למדי אבל זה לא כל כך משנה לי תודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  11. הסוללה שלי בשלבי גסיסה ואני רוצה לקנות חדשה , יש יצרן של סוללות חלופיות שניתן לסמוך עליו ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  12. Started by Ash Binary,

מחשב כף יד iPaq rx3115 - דגם ישן מ 2005 הוא נפל ורואים קו שבר במסך ה LCD שלם - אין שינויי צבע ולא קורה כלום גם כשלוחצים אל הקו ה touch לא עובד מתחת לקו איפה ניתן למצוא הכי זול את החלק של ה touch להחלפה ? (רצוי לא כולל כל המסך) ?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by ross2,

שלום יש לי כמה מכשירי אנדרואיד שצריכים לטעון אתר אינטרנט שנבנה לפני הרבה שנים (לשנות אותו זה לא מעשי) האתר נבנה למכשיר ווינדוס CE ועליהם הוא עובד טוב, במכשירי האנדרואיד הוא נטען בקטן וצריך לעשות זום אין, הבעיה שזה בכל דף של האתר וזה משגע. ניסיתי כמעט את כל הדפדנים שיש בגוגל פלי והיחיד שעובד זה אופרה מיני, אבל הוא עובד רק מהכתובת החיצונית של השרת, מהכתובת הפנימית של השרת (זו שאיתה צריך לעבוד) הוא בכלל לא מעלה את הדף מודיע על שגיאת אינטרנט(כנראה בגלל שהוא עובד עם פרוקסי). אני יודע שכמה שורות קוד בצד של השרת יסדרו את הבעיה אבל זה לא מעשי, האם יש פתרון דרך הגדרות של אחד הדפדפנים תודה רבה מראש

14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-tizen-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. טוב אני רוצה לקנות נגן פלאש יש את הD2 ואת הקליקס מה עדיף מבינהם או שיש אופציות יותר טובות ואם אפשר חסרונות ויתרונות תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by ggg456,

שלום לכולם, יש ברשותי אוזניית בלוטוס מדגם motorola hs820 כמו בתמונה למטה. ניסיתי לחבר אותה למחשב, באמצעות מתאם בלוטוס של belkin דגם f8t009 למחשב שנראה כמו התמונה השנייה. הצלחתי לחבר בין שניהם, ואפילו שעמתי גם מוזיקה באוזנייה (למרות שהחיבור לא היה כל כך יציב וקשה היה לבצע חיבור ביניהם כל פעם). הגעתי לרגע שבו האוזייה חדלה להשמיע מוזיקה, ומאז היא דולקת תמיד על האור הכחול, לא משנה מה. אה והיא גם לא עובדת (רק יש אור כחול) איך מסדרים את זה???

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  17. מותג ה-Honor המצליח של Huawei עתיד לתפוח פעם נוספת בקרוב - עם החומרה המתקדמת ביותר שיש לחברה הסינית להציע לכתבה

18. Started by ALÞHA,

די משעמם, אם כי נחמד לראות שה GUI סוף סוף מואץ חומרתית.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. למישהו פה יצא להתקין פעם windows mobile מההתחלה עד הסוף? מצאתי איזה גרסה באתר של מייקרוסופט (מוביל 5) . אבל כל פעם בזמן ההתקנה הוא נותן לי הודעה שחסרים TOOLS להמשך ההתקנה. וזורק אותי לאיזה לינק שיש שם VISUAL STUDIO אז התקנתי גם את זה.. אבל עדיין הוא ממשיך לזרוק אותי ללינק? אז יש למישהו מושג מה עוד צריך? מה השלבים? גירסא אחרת שעובדת? אפילו מובייל 2003. ד"א מדובר במכשיר GPS שכרגע יש עליו windows CE 4.2 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  20. אני לא מצליח להעביר סרטים צריך להמיר אותם אולי ואם כן מאיזו תוכנה?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  21. נייד ה-m15 החדש והקומפקטי מבית דל יזכה לגרסה עם מעבד Core i5 מרובע ליבות, שיאפשר לו להיות נגיש קצת יותר מכל שאר מוצרי מותג הגיימינג לכתבה

22. תודה לכולם ! מה שוויו בסין ? (כמה הוא שווה ) והאם כדאי לקנות פלאפון אחר ? [בסין ] מה חשוב ? מצלמה סבבה, מקום (איחסון ) , איכות טובה , צבעים טובים, מסך גדול ושהפלאפון יהיה מעוצב , MP3 חייתי

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  23. מה דעתכם? http://www.raspberrypi.org/

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. תשארו מחוברים, עדכונים חיים ברגעים אלו ממש! http://www.icell.co.il/article_110.html אני רוצה את ה-W960 הזה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. Started by חיים37,

שלום ותודה מראש יש לי אייפוד 30 גיגה של אפל והוא עבד לי טוב עד היום אין לי מושג מה קרה לו אבל שבאתי להדליק אותו הוא פשוט נדלק ונכבה ושחיברתי למחשב זה עשה סימן של טעינה והכל היה בסדר(הנחתי שנגמר הבטריה) ורציתי רק לראות שהכל בסדר אז אחרי כמה דקות הוצאתי אותו מהמחשב ושניסיתי להדליק האייפוד רשם שאין בטריה אז חיברתי שוב ואחרי 5 דקות שוב ניתקתי והאייפוד פשוט נתקע (רשום על האייפוד do not dissconect עם תמרור אין כניסה כזה ) והייפוד עצמו כבוי וושם כפתור לא עובד ושאני מחבר אותו עכשיו למחשב במחשב לא מזהה את התקן ה usb עזרה בקששששה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.