עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by moca,

שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט שיהווה טאבלט שני בבית אחרי ה-IPAD. היעוד הוא לילדים למשלחקים בסיסיים ואינטרנט. כלומר, הטאבלט לא חייב להיות של אפל ולכן אני מחפש טאבלט יחסית זול אבל שעדיין יהיה טוב, חזק, אמין ויהיה רלוונטי לעוד כמה שנים. יש משהו כזה ב-KSP למשל ? תודה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. דור הסלולר הבא עדיין מרגיש די רחוק מאיתנו, אך יצרניות רבות כבר מתכוננות אליו במרץ - ואחת מהן היא הסינית התחרותית והפופולרית לכתבה

3. Started by Koby,

שלום, שמתי לב שיש חנויות שונות שמוכרות אותם מכשירי GPS כמו MIO C250 אבל עם תוכנות ניווט שונות (אחת מוכרות תוכנה של MIO וחנות אחרת מוכרת תוכנה שנקראת I-GO). רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה עדיף? תודה לעוזרים

4. Started by mena,

הגלגלת נעשתה קשה והנגן נקנה בארצות הברית,מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. יש לי מחשב של ASUA עם WM6 אני צריך תוכנה להמיר סרטים כדי ליראות אותם במכשיר..~~~~~~~~

6. Started by galh_5,

אני רוצה שיהיה בפלאפון עוצמת רמקולים סבירה מצלמה טובה כלומר 3.2 ומעלה נגן טוב בלוטוס מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר חשבתי לקנות מכשיר עם המאפיינים הבאים: מצלמה ברמה טובה אפשרות להקלטת שיחות זמן סוללה טוב אם אפשר - גם wifi נכנסתי לחנויות הפרטיות והציעו לי את nokia x3-02 ב 900 שקלים, באינטרנט ראיתי שהמכשיר סביב 620 שקלים ובמסגרת התקציב יש גם מכשיר htc wildfire מקיראה בפורומים שונים אני מבין שמדובר בליגה אחרת של מכשירים ב htc יש אנדרואיד ויש בו אפשרויות רבות יותר, כמו כן - זה סמרטפון מצד שני, אין בו יכולת הקלטת שיחות - כמו בכל מכשירי האנדרואיד וגם באייפון ונדרשת הורדת אפליקציות - שאולי יעבדו... כמו כן - יש את עניין הרזולוציה הנמוכה שלו 320x240 על מסך 3.2 אינטש עכשיו שניהם נכנסים בתקציב - יש קצת קושי לבחור בינהן, במיוחד כי אני לא…

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by Evil,

אשמח לשמוע ביקורת חיובית / שלילית ואיפה ניתן לרכוש במחיר הזול ביותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by mena,

טוב כמו בכותרת אני צריך לבחור נגן ב200-250 וiriver u10 נירא דיי נחמד. מה אתם אומרים אליו? ואיזה עוד נגנים בתחום המחיר יש?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-tizen-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. קיבלתי את הV2 MODEL ואי אפשר להתקין ROCKBOX ! מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. גם חברת HP מחליטה לשלב כוחות עם קוואלקום ושבבי ה-ARM שלה בכדי ליצור מחשב חלונות 10 מסקרן עד מאוד לכתבה

13. מכשיר הביניים החדש של סמסונג יהיה הראשון להשתמש בטכנולוגיית ה-Infinity-O אשר תנסה לחסל את טרנד המגרעת ולהחליפו בשיטה קומפקטית יותר לכתבה

14. אני לא מעודכן בכלל במחירים בשוק הזה, אז אין לי מושג מה אפשר להשיג בכזה מחיר. בגדול הדרישות הן קליטה חזקה, מצלמה נורמאלית וזמן בטריה ארוך ככל האפשר. אם נכנס גם נגן MP3 נחמד או אפשרות לגלישה אלחוטית, מה טוב. יש לי אפשרות גם להזמין מחו"ל \ לקנות שם וישלחו לי אם יש עדיפות מבחינת תמורה למחיר, אבל תמיכה בעברית חשובה.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  15. מותג ה-Honor המצליח של Huawei עתיד לתפוח פעם נוספת בקרוב - עם החומרה המתקדמת ביותר שיש לחברה הסינית להציע לכתבה

16. Started by Alony21,

ברשותי ASUS Transformer TF700T וגרסת אנדרואיד 4.2.1. ברצוני למחוק את כל האפליקציות שהתקנתי, את כל היסטוריית הגלישה ולנתק את כל חשבונות המשתשמש כמו ה Gmail. בקיצור, ברוצני להחזיר אותו למצב ההתחלתי. כיצד לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  17. תודה לכולם ! מה שוויו בסין ? (כמה הוא שווה ) והאם כדאי לקנות פלאפון אחר ? [בסין ] מה חשוב ? מצלמה סבבה, מקום (איחסון ) , איכות טובה , צבעים טובים, מסך גדול ושהפלאפון יהיה מעוצב , MP3 חייתי

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  18. שלום לצערי מחקתי את התוכנות שבאות בdefault עם המכשיר, היישומים כלומר. אני זקוק לקובץ JAR של הnavigator, ובכלל כל התוכנות המקוריות שבאו עם הפלאפון. אם מישהו יוכל להעלות את זה לרפידשר או אפילו לשלוח דרך מסנג'ר וכדומה אני מאוד אודה לו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. תשארו מחוברים, עדכונים חיים ברגעים אלו ממש! http://www.icell.co.il/article_110.html אני רוצה את ה-W960 הזה!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  20. Started by barak123,

החלטתי להתחדש בסלולרי חדש, אני מכיר מישהו שחוזר בקרוב מארה"ב והוא יקנה לי את המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח וחשבתי על ה HTC WILDEFIRE אבל מסתבר שהוא לא נמכר שם בכלל... מה המכשיר שמומלץ לקנות בטווח מחירים הזה ושאפשר להשיג משם? מה שחשוב לי זה מסך מגע ועדיף שיהיה אנדרואיד, ישמש בעיקר לגלישה ברשת חוץ משיחות.

21. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by danidino,

אהלן, אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לא יקר שעליו אוכל להקתין גם תוכנת ניווט רגילה לכביש וגם תוכנה לניווט בשטח. שמתי עין על ה-mio moov black שגם זול, גם מחברת Mio הנחשבת איכותית וגם כולל מאפיינים טובים כמו אפשרות להכניס כרטיסי זיכרון. כיוון שאיני מתמצא בתחום מכשירי ה-GPS אשמח לדעת האם מכשיר הנ"ל או לצורך העניין כל מכשיר GPS תומך בהתקנת תוכנות ניווט מגוונות. האם רק מכשירים מסוימים תומכים בניווט שטח? או שמא זה פשוט עיניין של להתקין את התוכנה המתאימה? והאם להתקין תוכנת ניווט לפי בחירתי היא עיניין מורכב? או שכל המכשירים תומכים בהתקת תוכנות ניווט? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by Cheif,

70 יום חלפו מאז תחילת הפעילות של גולן טלקום ו-HOT Mobile, אבל די ברור שהן שינו מהקצה לקצה את דמותו של שוק הסלולר בישראל. בפוסט המצב, אני מנסה לסכם את שהתחולל כאן בחודשיים וחצי האחרונים. http://www.netcheif.com/blog/?p=2384

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by מגדל,

אני מחפש אוזניות כפתור במחיר של עד 150 ש"ח - דברים חשובים: שיהיה באס טוב וסאונד טוב, כבל 1.15 לפחות - לא פחות כי אני די גבוה אז זה יציק לי... ושיהיו נוחות... אני מצאתי את האוזניות האלו: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=297 http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECS12&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECE10XK&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he חשבתי ללכת על אחד מהפיוניר... איזה אוזניות יתאימו לי?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by CraZy,

אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X

• 3 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.