עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו יודע ? מכיר ? מאיפה אפשר להוריד או לקבל איזה מדריך מפורט.. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  2. Started by shimronfio,

שלום לכולם. אתמול הלוויתי לחבר שלי את הסטרימר והוא הריץ אותו על הטלוויזיה שלו על 720p, אצלי בבית הסטרימר רץ על 1080P, היום שהחזרתי אותו לאחר הצום, הסטרימר נדלק ולאחר המסך הראשוני הטלוויזיה מאבדת את האות. מישהו אולי יודע כיצד ניתן לאפס את הסטרימר במצב הזה?.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  3. שלום, שלושת הראשונים הכי חשובים ואני מבקש לא להתפשר עליהם בשביל שאר הקריטריונים) -ממשק נוח! - הכי חשוב -חשוב לי שאיכות המוסיקה תהייה כמה שיותר טובה (כמובן ביחס למחיר) - 2gb אם אפשר להכניס גם את הבקשות האלו מבלי להתפשר על שלושת הקריטריונים הראשונים ולא לחרוג מהתקציב, עוד יותר טוב: -מסך שמסוגל להציג תמונות באיכות סבירה לפחות -שלא יהייה נגן בן שנתיים, משהו די חדש -שיהייה אפשר לעשות לו firmware update. -אם אפשר( מבלי להתפשר על הקריטריונים הנ"ל) שתהייה לו תמיכה בכרטיס זיכרון חיצוני. תודה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

צריך המלצה לפלאפון חכם לקנייה בארצות הברית הנתונים שחייב שיהיה: A2dp תומך wi-fi עם דפדפן מסך נגיעה (ולא סטיילוס) ושיעבוד בארץ באורנג' וסלקום הדרישות שרצוי שיהיו: תמיכה בוורד ופוואר פוינט סימביאן או לפחות לא מובייל 6 (ממש לא אהבתי את מובייל 6) שיהיה יפה ומסך של 2.5" חשוב מאוד שיהיה או עם חריץ הרחבה לSD או לפחות 8GB מובנה חשבתי על IPHONE או N81 למישהו יש רעיון אחר?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92-palm-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%96%d7%a8%d7%aa%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  6. חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה

7. אהלן. כן, אני יודע ש"פלאפון" פחות אטרקטיבית משאר החברות מבחינת מכשירים, פשוט עדיף להשאר אצלם מאשר להוריד קנס של אלף חמש מאות שקל למישהו יש את אחד הדגמים ויכול לחוות דעה ? או שאולי הA900 אוכל את שניהם ? אני קורא כאן ביקורות טובות על שני הדגמים... תודה מראש לעונים !

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by ilanb0,

מקווה שהגעתי למקום הנכון: האם מישהו יודע ההבדל בין הדיבוריות של מוטורולה בדגמים T15 לבין TX500?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by orenc17,

שפשוט ינגן מוזיקה כמו שצריך בלי סרטים ושטויות כאלה עדיף מבוסס FLASH תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by BenSmall Brown,

היי-פון היא חברה לצעירים מבית פלא-פון, כאשר פלא-פון מוכרת חבילה ביותר מ- 103₪, היי-פון מוכרת חבילה לצעירים בלא יותר מ 59₪ עם 6 ג'יגה גלישה, כלומר: 29₪ לשנה הראשונה, 39₪ החל מהשנה השנייה ולתמיד ב- 59₪, מגיל 25 או סיום הלימודים האקדמאים תוקטן חבילת הגלישה ל 5 ג'יגה. זה כולל Super TV, שיר בהמתנה, מוזיקס, Cloud ועוד... (למשל: בעונות של האח הגדול אפשר לצפות בשידור חי רציף ולבחור את המצלמה שמצלמת דרך Super TV). https://hiimobile.co.il/מידע-נוסף-hii-mobile-51/

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. אני רוצה לקנות לרכב את המכשיר הזה... Pioneer DEH-P3000IB עכשיו לפי המפרט שלו כתוב. Bluetooth ע"י מתאם אני פשוט מאור רוצה שהרדיו דיסק שלי ישמש לי גם כדיבורית האם ע"י הוספת המתאם הוא ישמש אותי גם כדיבורית?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by ArZi17,

מה אתם מעדיפים ולמה? אני שיחקתי קצת עם הsamsung וזה פלאפון משעמם כזה...חצי דקה נגעתי בwiget ואז השתעממתי כי הממשק היה איטי...הפלאפון נתקע הרבה...ציפיתי להרבה יותר...המשחק היחיד שהיה שם זה איזה פאזל מעפן...וגם מצאתי הרבה נקודות מתות על המסך מגע(נקודות שבהם המסך לא מגיב לנגיעה)

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  13. סמארטפון הביניים הבא מבית גוגל יכול לזכות לרגע התהילה שלו במהלך החודש הבא - עם מחיר בסיס של 300 דולר בלבד אשר יאתגר את העלות של ה-iPhone SE 2 לכתבה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  14. כותרת. השמח למידע בנושא.

15. Started by m0shman,

היי חברים, אחותי ביקשה ממני עזרה לקראת תערוכה שהיא תציג, היא מעוניינת שאנשים יוכלו לסרוק תמונה למכשיר החכם ושזה יכניס אותם ללינק...היא לא רוצה להשתמש בקוד הפשוט של QR. היום קיימת חיה כזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by FARKASH7,

1. השאלה שהכי מדאיגה אותי היא: כמה שעות אפשר לשמוע מוזיקה עם המכשיר בין טעינה לטעינה? 2. האם ההגבלה שכתובה במפרט המכשיר של 1GB זיכרון לא ניתנת לשינוי או שאני יכול להוסיף למכשיר כרטיס זיכרון של 2GB והוא יעבוד גם איתו? 3. שמעתי הרבה שמועות בקשר לטעינה ראשונה של המכשיר, כמה זמן מומלץ להטעין בפעם הראשונה? 4. כמו כן איזה כרטיס זיכרון אני צריך למכשיר לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיסים מסוג TF/MicroSD

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  17. גם חברת HP מחליטה לשלב כוחות עם קוואלקום ושבבי ה-ARM שלה בכדי ליצור מחשב חלונות 10 מסקרן עד מאוד לכתבה

18. עם כל הרעש והזעקות שעלו ברשת מנאמני החברה, עם האיומים על אי קנייה, עצומות ותחנונים, המנכ"ל, פיטר צ'ו, הודיע רשמית בערוץ הרשמי של HTC בפייסבוק: "There has been overwhelmingly customer feedback that people want access to open bootloaders on HTC phones. I want you to know that we've listened. Today, I'm confirming we will no longer be locking the bootloaders on our devices. Thanks for your passion, support and patience," כבוד לHTC על הקשבה למי שבאמת חשובים, הלקוחות שלהם!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  19. שמעתי שבמכשירים האלו יש בעיה בלהריץ סרט או סרטון (רואים גרוע ובקושי זז והקול לא טוב) זה נכון? או שהוציאו כבר איזה תוכנה או דרייבר שמשפר או מתקן?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by KF,

כמה שאלות בנוגע לגלקסי 8 : * האם בטוח להכניס את המכשיר למים ? * במידה והמכשיר היה במגע של מים , מתי יהיה מותר לחבר את המכשיר לחשמל * האם ניתן לחבר מוט סלפי (שמתחבר לשקע אוזניות) ולהרטיב במים ? - האם זה יעבוד ? תודה

21. Started by sapartil,

יש לי בלאקברי CURVE 9300 איזו תוכנת IM אפשר להתקין עליו שבעזרתה יהיה אפשר להוציא שיחת קול VOIP למכשיר אחר ?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. מכשיר חכם מתקפל חדש מבית סמסונג מוצא את דרכו אל המרשתת בתמונות ראשונות - והוא דומה יותר ל-Razr של מוטורולה מאשר ל-Galaxy Fold המקורי לכתבה

23. Started by Internal,

אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למחשב בעיקר שיתפקד כמו טלפון יש כזה דבר כי ראיתי בלי סוף חוטיים וכמה הדבר יכול להעלות??

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי מצלמה דיגיטלית עם כרטיסי CF שהחיבור שלה למחשב הפסיק לעבוד. במקום לתקן אותה או לקנות חדשה החלטתי פשוט לקנות קורא כרטיסים זול. יש למישהו המלצה למשהו ספציפי או איזה רעיון מה כדאי ? אולי זה בכלל לא חשוב ורק לקנות את הכי זול שיש ? הנה כמה דוגמאות לחימום: http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=393 http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=19&catId=30 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5432 תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  25. המחירים של היצרנית הסינית הפופולרית מוסיפים לתפוח, לצד הטכנולוגיות החדישות לכתבה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים