גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הסוללה שלי בשלבי גסיסה ואני רוצה לקנות חדשה , יש יצרן של סוללות חלופיות שניתן לסמוך עליו ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שמתחבר לדוק סטיישן לטלוויזיה הבנתי שהאיי פוד עושה את זה... יש אחרים? (סאנסה בעיקר?) חשוב שיהיה שלט, בעל נפח (לפחות 6GB), וקומפקטי...
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום ברשותי אקספריה מיני פרו מהדגם האחרון של סוני. הדגם הגיע עם אנדרואיד בגירסה 2.3.4. יצאה גירסה רישמית מסוני ל4.0, אבל כשאני נכנס להגדרות ולוחץ על Software update המכשיר מודיע לי שיש לי את הגירסה החדשה ביותר(מה שלא נכון בפועל). יש לציין שהמכשיר נקנה באנגליה, והוא לא נמכר בארץ כלל ביבוא רישמי. בנוסף הזמנתי לאבא שלי גוגל גאלאקסי נקסוס, הוא יגיע עם דוד שלי מארה"ב בעוד שבועיים, הבנתי שהוא אמור לקבל עידכון לגירסה 4.1(או שכבר קיבל), בהנחה והמכשיר יגיע עם גירסה 4.0 האם צפויות בעיות דומות בשידרוג לגירסה החדשה שתיצא?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. לאחרונה קניתי את המכשיר הנ'ל וגיליתי בו מספר בעיות. כשאני משתמש באפליקציות פשוטות המכשיר עובד כרגיל והאוריינטציה של הסיבוב עובדת נפלא. כשאני נכנס למשחקים שדורשים יותר דיוק באוריינטציה פה מתחילה הבעיה, המכשיר פשוט משתגע ומאבד כיוון. גם בדפדפן שקיבלתי עם המכשיר קיימת הבעיה הזאתי כשאני נכנס אליו הוא מתהפך ואז לא חוזר והתצוגה לא מסוגלת לעבור למצב מאוזן אפילו. אני רוצה לשאול איך לכייל את האוריינטציה באנדרואיד 2.2? ורציתי לשאול אם לדעתכם זאת בעית תוכנה או חומרה ומה יהיה הפתרון הכי טוב. תודה רבה א. בלכר
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3\mp4 עד 350 ש"ח לפחות 1 GB בתודה מראש עiמר
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מותג ה-Honor המצליח של Huawei עתיד לתפוח פעם נוספת בקרוב - עם החומרה המתקדמת ביותר שיש לחברה הסינית להציע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי אריקסון W595 ואני נורא אוהב את ה-OPERA MINI, במיוחד את הבטא של ה-5 החדש, אבל תמיד מאז שהתקנתי את האופרה מחדש בפלאפון (אם זכור לי נכון), אני לא מצליח להגיע לתמיכה בעברית עם הדפדפן הזה, העברית תמיד כתובה הפוך.. האם יש דפדפן חילופי שתומך בעברית? (לא הדפדפן שבא עם הפלאפון, הוא ממש לא נוח) או אולי דרך לגרום לאופרה מיני לתמוך בעברית כהלכה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבעיה ממש קשה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית אני רוצה להוסיף לנוקיה 6555b עברית ורוסית ואולי לעשות לו UNBRAND בגלל הנייד נקנה בחול ושייך לAT&T ואני לא צריך את כל הישומים שלהם הבעיה היא שיש להם גירסא מיוחדת שהיא RM אחר RM289 במקום RM 271 "הרגיל" בבקשה עזרה ותודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
השילוב החדש בין המחירים הנהדרים של היצרנית הסינית למערכת ההפעלה הנקייה של גוגל כבר כאן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
מעבדי ה-Ryzen המעודכנים לשוק המובייל ממשיכים לצבור תאוצה - וכעת נראה כי יהיה שילוב יחד עם כרטיס גראפי חסכוני של NVIDIA בדגמי ZenBook 14 מעודכנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
נדפק לי קצת המסך במכשיר כנראה ממכה כלשהי, עכשיו 90% שהבעיה היא במגעים בתוך המכשיר האם יש איזושהיא חברת שעובדת עם creative או משהו כזה שיכולה לתקן לי את המכשיר, עדיפות על אזור המרכז? תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אחרי ה-Snapdragon 630 וה-Snapdragon 660 המשופרים, אנחנו זוכים לדגם עממי והמוני עוד יותר אשר יזכה להנות מיתרונות תהליך הייצור העדכני ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ראיתי כתבה שsandisk פירסמו עידכון עברית לנגן e200 שהוא לא שונה בהרבה מהe140 מישהו יודע אם אפשר להפעיל את הקובץ עידכון גם על ה140? הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355344,00.html#n
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. לפני כמה ימים הגיע אלי המשלוח של שלט XBOX360 למחשב שעלה 244 שח השלט XBOX360 הוא אלחוטי וחששתי שהמערכת הפעלה ויסטה לא תיזהה אותו אז חיברתי אותו לUSB מתאם אלחוטי .משום מה וויסטה זיהתה אותו בשנית ומוכן להפעלה ולא צריך לעדכן דרייבר לשלט XBOX360 ונורא שמחתי .ולא היה לי כוח לשנות הגדרות במשחק GRID וניכנסתי למשחק ופיתאום המשחק זיהה אותו וישר פועל לא צריך לשנות שום דבר בהגדרות ומוכן לשחק ושיחקתי זה חוויה מושלמת וזה רוטט ממש חזק חח ישבתי במרחק 2 מטר ושיחקתי בשלט XBOX360 אלחוטי שזה יתרון טוב וגם לא תאמינו זה פועל בקרייסיס ישר שיחקתי בזה בלי לשנות בהגדרות חח אבל לא נוח לשחק בזה השלט יפה בצבע לבן מפנק אותי אני מרוצה עד הגג השלט בא עם סוללות רגיל של AA ממליץ לכם לרכוש אותו…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה בפלאפון עוצמת רמקולים סבירה מצלמה טובה כלומר 3.2 ומעלה נגן טוב בלוטוס מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור במחיר של עד 150 ש"ח - דברים חשובים: שיהיה באס טוב וסאונד טוב, כבל 1.15 לפחות - לא פחות כי אני די גבוה אז זה יציק לי... ושיהיו נוחות... אני מצאתי את האוזניות האלו: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=297 http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECS12&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECE10XK&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he חשבתי ללכת על אחד מהפיוניר... איזה אוזניות יתאימו לי?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
סוף סוף אני יכול להחליף פלאפון אני בסלקום ואני יכול משם איזה פלאפון שאני רוצה חוץ מn95 אז מה הפלאפון הכי טוב שיש בסלקום אחרי n95 ? אני צריך את הפלאפון בעיקר למוזיקה ואולי קצת צילום. בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
צרכים הם,מצלמה איכותית,סלוט זיכרון להרחבה,קריאת אימיילים נוחה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-