גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מכשיר (בשביל חברה שלי) שהיא תוכל לקחת לג'וגינג כדי לשמוע בעיקר רדיו ואולי קצת שירים. על מה אתם ממליצים בסביבות ה 100-200 שקל? תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בקרוב את ה-Zen V Plus (אני כרגע בניו יורק והוא ממש זול כאן ביחס לארץ). ראיתי שהמליצו עליו הרבה, אבל היה משהו אחד שבעיקר הציק לי - הבנתי שהנגן לא תומך ברשימות השמעה m3u, אלא צריך ליצור פלייליסטים במיוחד בשבילו בתוכנה שלו (ואי אפשר לקחת פלייליסט m3u קיים ולהמיר אותו...) מישהו התנסה עם הנגן ויכול לאשש\להפריך את הטענה (גם לגבי נגני Zen אחרים, ולא רק ה-Zen V Plus), או מכיר פתרון אחר לבעיה? אשמח לתשובה מהירה (אני עומד להישאר כאן רק עוד 4 ימים...) תודה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להפעיל קבצי mp3 במחשב מדגם ASUS 696 קופצת לי הודעה שאומרת "לא ניתן לפתוח את הקובץ. הוא לא חתום עם אישור מהימן או שלא ניתן למצוא אחד ממרכיביו."
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון עם EDR... מישהו מכיר?(לא חייב להיות מהארץ...) ובנוסף.. איזה פלאפון הכי טוב מבין הבאים למוזיקה...? LG LB3300 LG U400 Samsung SGH-F330 Samsung SGH-F250 Sony Ericsson W760 Sony Ericsson W880i Motorola Rokr E8 Nokia 5610 Nokia 5310 (יש לו כניסה של אוזניות רגילות?) Moto U9
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המתאים. שלום לכולם רצוני לרכוש מכשיר חדש. אני מתלבט בין שני המכשירים. זה נראה לי אותו אותו המכשיר. עם עדיפות לפוקו בכמות האחסון. הם מתומחרים באותו המחיר. אני מפספס משהו?? למען האמת מצלמה חשובה לי יותר מאחסון. אשמח להמלצות ותובנות
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם המוזל החדש מבית Meizu מכיל שבב בעל זהות מפתיעה שפועם בתוכו - Exynos 7872 חסכוני מבית סמסונג, עם שש ליבות עיבוד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט שיהווה טאבלט שני בבית אחרי ה-IPAD. היעוד הוא לילדים למשלחקים בסיסיים ואינטרנט. כלומר, הטאבלט לא חייב להיות של אפל ולכן אני מחפש טאבלט יחסית זול אבל שעדיין יהיה טוב, חזק, אמין ויהיה רלוונטי לעוד כמה שנים. יש משהו כזה ב-KSP למשל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תודה לכולם ! מה שוויו בסין ? (כמה הוא שווה ) והאם כדאי לקנות פלאפון אחר ? [בסין ] מה חשוב ? מצלמה סבבה, מקום (איחסון ) , איכות טובה , צבעים טובים, מסך גדול ושהפלאפון יהיה מעוצב , MP3 חייתי
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לצערי מחקתי את התוכנות שבאות בdefault עם המכשיר, היישומים כלומר. אני זקוק לקובץ JAR של הnavigator, ובכלל כל התוכנות המקוריות שבאו עם הפלאפון. אם מישהו יוכל להעלות את זה לרפידשר או אפילו לשלוח דרך מסנג'ר וכדומה אני מאוד אודה לו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תשארו מחוברים, עדכונים חיים ברגעים אלו ממש! http://www.icell.co.il/article_110.html אני רוצה את ה-W960 הזה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אני מחפש את עזרתכם בהמלצה לטלפון סלולרי כאשר בעצם יש לי 3 דרישות שאני מחפש בו והשאר לא כל כך חשוב. 1. שיוכל לקלוט ולהתחבר לרשת אלחוטית. 2. שיאפשר התקנה ושימוש בסקייפ (או פרינג? האם זה בעצם אותו דבר?) 3. שלא יהיה טלפון סליידר. אין לי מושג ממש במחירים אז אני די גמיש במחיר, אני לא מחפש משהו נוצץ או יוקרתי אך גם לא זול ושביר. יש אפשרות לקנות בארה"ב, כך שלא צריך להגביל לאפשרויות המוצעות בארץ. ובכל מקרה, אם אני אקנה בארץ, אני לא מתכוון לקנות את המכשיר דרך אחת מספקיות השירות אלא דרך חנות פרטית. תודה רבה רבה לכולכם.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה בפלאפון עוצמת רמקולים סבירה מצלמה טובה כלומר 3.2 ומעלה נגן טוב בלוטוס מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
סוף סוף אני יכול להחליף פלאפון אני בסלקום ואני יכול משם איזה פלאפון שאני רוצה חוץ מn95 אז מה הפלאפון הכי טוב שיש בסלקום אחרי n95 ? אני צריך את הפלאפון בעיקר למוזיקה ואולי קצת צילום. בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אחד מהדגמים המשתלמים ביותר של היצרנית הסינית מאז ומעולם זמין כעת באמאזון במחיר מעולה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
גם חברת HP מחליטה לשלב כוחות עם קוואלקום ושבבי ה-ARM שלה בכדי ליצור מחשב חלונות 10 מסקרן עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
מבחן ה-Geekbench חושף לנו גרסה נוספת של דגם הביניים בעל הסוללה הענקית, זמן קצר אחרי ההשקה של ה-Galaxy M40 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שלושת הראשונים הכי חשובים ואני מבקש לא להתפשר עליהם בשביל שאר הקריטריונים) -ממשק נוח! - הכי חשוב -חשוב לי שאיכות המוסיקה תהייה כמה שיותר טובה (כמובן ביחס למחיר) - 2gb אם אפשר להכניס גם את הבקשות האלו מבלי להתפשר על שלושת הקריטריונים הראשונים ולא לחרוג מהתקציב, עוד יותר טוב: -מסך שמסוגל להציג תמונות באיכות סבירה לפחות -שלא יהייה נגן בן שנתיים, משהו די חדש -שיהייה אפשר לעשות לו firmware update. -אם אפשר( מבלי להתפשר על הקריטריונים הנ"ל) שתהייה לו תמיכה בכרטיס זיכרון חיצוני. תודה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
-
מחפש GPS שיודע גם לקלט בחו"ל וגם לתפוס מצלמות מהירות משטרה למינהם וכאלה ואולי גם פקקים ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
החלטתי להתחדש בסלולרי חדש, אני מכיר מישהו שחוזר בקרוב מארה"ב והוא יקנה לי את המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח וחשבתי על ה HTC WILDEFIRE אבל מסתבר שהוא לא נמכר שם בכלל... מה המכשיר שמומלץ לקנות בטווח מחירים הזה ושאפשר להשיג משם? מה שחשוב לי זה מסך מגע ועדיף שיהיה אנדרואיד, ישמש בעיקר לגלישה ברשת חוץ משיחות.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה 4GB D2 לבן ואני מאושר עד הגג ! המסך,איכות,גודל הכל הפתיע אותי לטובה. ועכשיו כמה שאלות : לא ממש ברור לי איך לעדכנן גירסא...אשמח להסבר, הגירסא שקיבלתי היא 2.41 איך אפשר להעביר שירים כשהנגן ב HOLD? באיזה גירסא יש משחקי פלאש? צריך להוריד אותם? להתקין אותם? איך אני מוסיף את stop watch ו calendar? איך אני משנה את הרקע? איך אני מקליט מהרדיו בזמן מסוים שאני יבחר ( אם אפשר)? איך אני יוצר playlist? איך אני יכול לראות את ה lyrics? רק לפני שניה קיבלתי את הנגן אז אני ישחק קצת איתו ואולי יענה לכמה שאלות בעצמי... אתם גם מוזמנים לשאול אותי שאלות . בכל מקרה תודה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-