עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי רענון מינימלי לפני כמה חודשים, שנת 2017 אמורה להביא לנו דגמי Snapdragon מסדרה 600 עם בשורה ממשית לכתבה

2. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  3. אני רוצה לשאול כמה שאלות על הנגן שבבקשה תענו לי : 1.אני רוצה לדעת אם יש אפשריות לתקיות בנגן הזה כי זה מאוד חשוב לי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כמו להרבה נגנים לעשות תקיות ולסדר לפי אלבום, אמן ולעשות גם Playlist ועוד כול מיני דברים כאלה ואני רוצה לדעת אם התקיות זה משהו כזה שאני יוצר תקיה חדשה בתקיה של הMP3 או שזה כבר שם מתי שקונים את הנגן בDefult ? בבקשה תענו לי על השאלה הזאת כי היא מאוד חשובה לי ! 2. איך האיכות שמיעה בנגן טובה או לא ? 3. איך האוזניות שמקבלים עם הנגן ? 4. איך הווליום שבנגן הוא נמוך או לא ? 5. איך ההגנה שמקבלים עם הנגן יש נרתיק טוב ונוח או משהו דפוק שלא יגן עליו מה יש לו ? 6. איך מעבירים אליו קבצים מעתיקים כזה לתקיה של הנגן במחשב (ההתקן) או שיש תוכנה שמתקיני…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש למישהו איזו חוות דעת, המלצה אם כן או לא, כי אני חושש ממה שהיה עם הG4.... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  5. תקן ה-Bluetooth 5 נחשף רשמית, עם יכולות שיהפכו את עולם ה-IoT ליעיל ומתקדם יותר לכתבה

6. שלום חבר'ה, אני או יותר נכון אבא שלי מחפש מחשב כף יד יותר למטרת GPS בסה"כ שיהיה ברכב. התקציב הוא בשיעור של 1300.... חשבתי\ חשבנו על MIO P350 אבל יש לו באמת לא מעט חסרונות...וגם שמענו הרבה ביקורות שטוענות כי המסך מאד שביר. בכל אופן מקווה שתתנו מספר המלצות למחשב כף יד|GPS לרכב. תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

יש חייה כזאת בדרך? ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yonatan.mendelson,

נתוני שוק הסלולר החדשים מציירים תמונה מסקרנת עם איום משמעותי של Huawei על מיקומה המכובד של אפל וחזרה של יצרנית סינית נוספת אל החמישיה המובילה לכתבה

9. Started by dror_gh,

חבר שלי קנה מכשיר נוקיה מחו"ל , מה שאומר שהוא לא יכול לעדכן בחברת סלולר ישראלית את המכשיר שלו. השאלה היא איך הוא מעדכן את המכשיר שלו ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oz25,

אני בדרך לזרוק לקיבינימט את המכשיר הנוכחי שלי(מוטורולה RAZR למי שרוצה לדעת-אל תגעו בו!) וכרגע אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל ששניהם נמצאים בטווח המחירים שלי (עד 2000 ש"ח). מה שחשוב לי בו בעיקר זה שאורך חיי הסוללה תהיה טובה, שה-GPS יתחבר מהר, שהמסך של המכשיר לא יקפא, שהטאצ' יהיה טוב, שיהיו לו אנשים שיודעים לתקן ולעבוד אתו, ושיהיו לו חלקי חילוף.

11. Started by torrentspy,

אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

אני הולך עכשיו לסוכנות פלאפון... צריך המלצה לפלאפון שנותן את מירב התמורה למחיר. כמובן שאני עושה זאת דרך מסלול חיילים. תודה לעונים!

• 56 תגובות
    • 7.4k צפיות
  13. הקשיים הלוגיסטיים והחשש מהדבקה המונית בוירוס הקורונה הכריעו - תערוכת MWC הגדולה לשנת 2020 בברצלונה שתוכננה לסוף החודש לא תתקיים כלל לכתבה

14. Started by zabal12,

שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן בגודל 4GB עד 900 ש"ח .אני מתלבט בין שני נגנים. הנגן(+אוזניות) הראשון הוא SanDisk Sansa E260-FM 4GB + Sennheiser CX300 והנגן השני זה Iaudio U3 4GB(עם האוזניות שמקבלים איתו). מה שחשוב לי בנגן זאת בעיקר איכות הסאונד. איזה נגן מבין השניים יתן לי איכות סאונד יותר גבוהה?

• 40 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by FireFlash,

היי חברים שאלה קשה. האם ניתן לחבר את "השן הכחולה" כמיקרופון לשימוש בשיחות ב"סקאיפי" ?? אם כן כיצד אני מחובר עם אנטנת USB

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ziko,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מכשיר טלפון סלולרי חדש, יש לי הזדמנות חבר יורד לאילת עוד 3 שבועות. אני דיי מתלבט בין 2 דגמים של סמסונג הגלאקסי נוט 10 פלוס , ו- S10 Plus היום יש לי MEIZU 6 PRO כשנתיים וחצי לאחרונה נראה שהמכשיר עשה את שלו,ובכלל כל השנים היו לי מכשירים סיניים הבעייה איתם שהם תוקעים את מערכת ההפעלה עם כל האליקציות שהם דוחפים ולא ניתן להסירם. התכונה הכי חשובה לי מעבר למצלמה זה המסך MEIZU 6 PRO יש לו מסך ברזולוציה של 2k 520 ppi . כיום הסיני היחידי עם מסך כזה זה ה ONEPLUS שהוא יקר להחריד עבור מכשיר סיניץ ההתלבטיות : בדקתי זה עתה המעבדים של המכשירים הנ"ל המיובאים לארץ באים עם chipset של Exynos ואינם מכי…

18. חברת Mediatek מפתיע עם צמד דגמים חדשים שמיועדים בראש ובראשונה למערכת ההפעלה האחרת של גוגל - בהתבסס על תהליך הייצור המשופר הטרי של חברת TSMCלכתבה

19. שלום לכולם! חברתי קנתה נקסוס 5. גוגל החליפו את הדפדפן ברירת המחדל בכרום, שהוא סבבה רק שאין לו את הפיצ'ר של text reflow (שכשעושים זום הפיסקה מסתדרת מחדש ככה שרוחב הטקסט נכנס במסך). היא ניסתה את dolphin browser אבל הוא עשה בעיות (אי אפשר ללחוץ על לינקים באיזשהו אתר שהיא גולשת בו) . ניסיתי אפילו להשתמש במדריך להתקנת דפדפן הסטוק הישן, אבל זה לא עובד על נקסוס 5. למישהו יש המלצות לדפדפן אחר? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מערכת התזכורות של נוקיה symbian מאוד נוחה. במיוחד ב-Nokia 6120 Classic. מערכת התזכורות שבנוקיה עם windows phone משתווה לה?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by nav88,

שלום אני זקוק לעיצה כדי לדעת איזה סלולארי נוח לערוך בו EXECL בעיקרון אני זקוק לבחור בערך 100 שורות מסוימות מתוך 3000 שורות באקסל ,ולשנות אותם קצת (דברים בסיסים ) ולשלוח את הקובץ בסלולארי דרך GMAIL או walla . יש עדיפות למכשיר סלולארי שתומך בGPS (לא דרך חברת הסלולאר) וב- WIFI אם זה ניתן, אבל כאמור הדרישה שלי זה לערוך מסמך באקסל ולשלוח דרך הדוא"ל עדיף מכשיר כמה שיותר זול כמובן תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחרונה אייפון של חבר הצליח בצורה כלשהי להכנס למים אבל רק בחלק התחתון איפה שהחיבור של המטען. המכשיר עובד רגיל לגמרי. בשבוע הראשון הוא לא הצליח בכלל לחבר אותו למחשב כדי לסנכרן, עכשיו זה הסתדר. אבל עכשיו המכשיר מזהה כאילו איזה אביזר מחובר אליו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ברמקול של הפלאפון וחלק מהצלצולי הודעה וכאלה לא נשמעים בכלל כי זה כאילו נשמע באביזר "שמחובר". כניראה המים גרמו לאיזה קצר של 2 נקודות או משהו. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? יש מעבדה מומלצת באזור נתניה \ ת"א במקרה הצורך? אשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ofeking109,

שלום לכולם. איך לשנות את מסך הנעילה שסלקום שמו (טפט) לזה של האנדרואיד? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by iPsych,

הזדמנו לידי 3K ש"ח טבין ותקילין. בתור חובב גאדג'טים מושבע, התחלתי לחשוב מה לעשות איתם, אבל לא ממש מצאתי את הדבר ששווה להוציא עליו סכום כזה. כרגע יש לי Ipod Nano (בתור נגן), K610i בתור פלאפון. (שני ה"גאדג'טים" העיקריים). חשבתי על הרבה כיוונים, מצלמה איכותית (ומצד שני אני לא כזה צלם מדופלם שצריך מצלמה יקרה), iPhone (אבל הוא יוצא עוד הרבה זמן לשוק), WII (אבל הוא לא כזה זמין). כל האופציות פתוחות, וקרוב משפחה שלי נוסע מחר לארה"ב, אז זה גם פותח דלתות. אז אמרו לי- מה אתם הייתם עושים?

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by udi2181,

אני בהתלבטות לגביי רכישה של ה LG 3 רציתי לשאול מספר שאלות בכדי לקבל החלטה דרך ניסיונכם 1 . מאוד חשוב לי נושא הסוללה שתהיה חזקה ואמינה הבנתי שב G2 הסוללה הייתה מעולה וקיבלה ביקורות טובות האם גם ב G3 ? אם אפשר לדבר מתוך ניסיון בבקשה שהתשובה שלכם תהיה מוצקה על סמך עובדות בשטח ולא שמועות 2. איך הרמקולים של המכשיר איכות שמע טוב ביחס לסמארטפונים מתקדמים אחרים ? 3. יוצא לי לדבר לא מעט בפאלפון שאני על רמקול רציתי לדעת האם איכות השיחה על רמקול טובה ואיכות השמע גם כן תוך כדי שיחה ? 4. מסך 5.5 אינץ לא גדול מידי ? מרתיע אותי קצת ... זה המסך הגדול ביותר שיש היום בשוק ? תודה תודה תודה חברים יקרים !

• 19 תגובות
    • 12.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.