גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח לקבל את העזרה והעצות של הפורום בנושא בחירת טלפון חדש לשנים הקרובות. נכון להיום יש לי נקסוס 5 שעושה עבודה לא רעה אבל מתחיל להראות סימני התעייפות, ובעיקר סובל ממצלמה גרועה וסוללה חלשה. לאור יציאת מכשירים חדשים בזמן האחרון קבלתי את הרושם שזה כנראה הזמן לקפוץ קדימה למכשיר עדכני. הדרישות המינימליות - מכשיר חזק, עם סוללה מספקת ומצלמה טובה. אני מעדיף מאוד גם מכשיר קטן באופן יחסי (G5 נראה קצת גדול לפי מפרט יבש) יתרונות - מכשיר שמאפשר פריצה או החלפת רומים וקל לפיתוח מחיר (איך לא) טעינה אלחוטית (יתרון בלבד, אבל לא חובה) גודל - שוב מהווה יתרון בולט עבורי ולכן צויין גם בדרישות אני מתלבט מאוד אם mi5 החדש ש…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מטען ברכב שלא מצליח להטעין כמו שצריך את הטלפון. הפעלה של ווייז מורידה את אחוז הסוללה. האם ישנו מטען שיוכל להטעין את הטלפון (LG G2) עם הפעלת הווייז בדרך? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת כבלים טעינה למכשיר הנ״ל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כמו הרוב(עדר חחח) התמקדתי במכשירי סמסונג כמו ה S3 , אייפון או HTC ONE X ובלבטים של כחודש ימים , שלשום ראיתי אצל מישהו מכשיר של מוטורולה מדגם RAZR אם לא טועה xt910 ,ומאוד התרשמתי ממנו המכשיר הרגיש לי שונה ומיוחד ויזואלית ,האחיזה הייתה נוחה , שוטטות בממשק של האנדרוייד(לא יודע בידיוק איזו גירסא הייתה לו- סביר להניח הישנה) הייתה חלקה לגמרי וגם הממשק ויזואלית היה הכי מגניב שראיתי - נראה לי קוראים לזה wallpaper live בסוג של 3D . בדקתי את מחירו ועוד יותר מרשים כ 1800ש"ח עם אחריות של שנתיים ועוד של היבואן הרשמי ח.י , בנוסף עשיתי חיפושים ברשת ומצאתי עוד מכשירים של מוטורולה שהם "תותחים" כמו ה droid razr hd , razr i , droid razr m לדוגמא סרטון השווה של droid razr m מול S3 של …
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כאמור, המכשיר אינו עובד. פשוט יום אחד הוא החליט שהוא לא נדלק. הבעיה שאין עליו אחריות בארץ, הוא מיובא מארה"ב. השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
נא למחוק נושא זה כי קיים כבר נושא דומה בפורום.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון פשוט לשימוש בעיקר של שיחות, אימאיילים,משחקים ואינטרנט. מה דעתכם על HTC DESIRE C ואיפה הכי כדאי לקנות אותו כרגע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עבר דיי הרבה זמן מאז שקיבלתי את ה 1 GB לפלאפון שלי ואני חושב שהגיע הזמן לאוזניות טובות... אז ככה הפלאפון שלי תואם BlueTooth זה NOKIA האוזניות צריכות להיות תואמות כמובן לפלאפונים וזה בונוס יפה אם יהיה להם גם דוגנלים לUSB וחיבור אוזניות סטאנדרתי... רצוי שהאוזניות יהיו קטנות אבל עוד יותר רצוי שלא יהיה לי את הקשת הזאת מעל הראש כשאני שם אותם... התקציב שלי הוא 230 שקל....תודה...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לכבוד הפורום החדש חשבתי לרכז את המקורות שנתקלתי בהם תוך כדי שאני למדתי לתכנת ל-iOS. את המקורות חילקתי לשלושה קטגוריות: רמת מתחילים - משתמשים אשר לא תכנתו מעולם, ואין להם ידע באף שפת תכנות. רמת מתקדמים - משתמשים אשר יש להם כבר ידע בשפות תכנות אחרות כמו C,Java וכו' ומעוניינים לעשות הסבה לפיתוח אפליקציות ל-iOS. פיתוח משחקים - משתמשים אשר מעוניינים לפתח משחקים ל-iOS (מומלץ בחום להתחיל מפיתוח אפליקציות ולהגיע לשליטה טובה ב-Objective C לפני שמתחילים לפתח משחקים). רמת מתחילים: שם המקור: iPhone Development Tutorial תיאור המקור: זוהי סדרת מדריכי וידאו (37 סרטונים) באתר Youtube אשר נכתבה על ידי משתמש בשם newboston. המדריכים מפורטים מאוד ומסבירים כל מה שצריך לדעת מה…
-
- 4 תגובות
- 20.1k צפיות
-
-
בצל עדכונים לפיהם אימוצה של מערכת ההפעלה החדשה נעצר כמעט לגמרי, במיקרוסופט מבטלים סופית את האפשרות של יצרניות המחשבים להציע כל מערכת הפעלה ממשפחת חלונות שהיא אינה גירסה 10 לכתבה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי תנגן הזה ושאני בה להכניס דרך התוכנה של הנגן סרטים לנגן הוא מעברי לי אותם כ wmv למרות שהוא תומך ב avi איך אני מכניס סרטים ב avi שהוא יקרא אותם ולא כ wmv כי wmv יותר גרוע מ avi איך עושים שאני יכניס סרטים וזה ישאר כ avi ולא יהפוך wmv?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מכשיר ה-Superbook, שגייס סכום כולל של יותר מ-3 מיליון דולר כשהבטיח להפוך כל סמארטפון מבוסס אנדרואיד למחשב נייד שלם, יגיע באיחור של שלושה חודשים לכל הפחות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איך עובד הרעיון של שני SIM במכשיר אחד? יש סיבה שלא יעבוד עליו SIM של סלקום עם SIM נוסף של גולן/HOT? ד"א ניתן להשיג אותו פה ב300$ בערך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי רענון מינימלי לפני כמה חודשים, שנת 2017 אמורה להביא לנו דגמי Snapdragon מסדרה 600 עם בשורה ממשית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות על הנגן שבבקשה תענו לי : 1.אני רוצה לדעת אם יש אפשריות לתקיות בנגן הזה כי זה מאוד חשוב לי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כמו להרבה נגנים לעשות תקיות ולסדר לפי אלבום, אמן ולעשות גם Playlist ועוד כול מיני דברים כאלה ואני רוצה לדעת אם התקיות זה משהו כזה שאני יוצר תקיה חדשה בתקיה של הMP3 או שזה כבר שם מתי שקונים את הנגן בDefult ? בבקשה תענו לי על השאלה הזאת כי היא מאוד חשובה לי ! 2. איך האיכות שמיעה בנגן טובה או לא ? 3. איך האוזניות שמקבלים עם הנגן ? 4. איך הווליום שבנגן הוא נמוך או לא ? 5. איך ההגנה שמקבלים עם הנגן יש נרתיק טוב ונוח או משהו דפוק שלא יגן עליו מה יש לו ? 6. איך מעבירים אליו קבצים מעתיקים כזה לתקיה של הנגן במחשב (ההתקן) או שיש תוכנה שמתקיני…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו איזו חוות דעת, המלצה אם כן או לא, כי אני חושש ממה שהיה עם הG4.... תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקן ה-Bluetooth 5 נחשף רשמית, עם יכולות שיהפכו את עולם ה-IoT ליעיל ומתקדם יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה, אני או יותר נכון אבא שלי מחפש מחשב כף יד יותר למטרת GPS בסה"כ שיהיה ברכב. התקציב הוא בשיעור של 1300.... חשבתי\ חשבנו על MIO P350 אבל יש לו באמת לא מעט חסרונות...וגם שמענו הרבה ביקורות שטוענות כי המסך מאד שביר. בכל אופן מקווה שתתנו מספר המלצות למחשב כף יד|GPS לרכב. תודה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
נתוני שוק הסלולר החדשים מציירים תמונה מסקרנת עם איום משמעותי של Huawei על מיקומה המכובד של אפל וחזרה של יצרנית סינית נוספת אל החמישיה המובילה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קנה מכשיר נוקיה מחו"ל , מה שאומר שהוא לא יכול לעדכן בחברת סלולר ישראלית את המכשיר שלו. השאלה היא איך הוא מעדכן את המכשיר שלו ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בדרך לזרוק לקיבינימט את המכשיר הנוכחי שלי(מוטורולה RAZR למי שרוצה לדעת-אל תגעו בו!) וכרגע אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל ששניהם נמצאים בטווח המחירים שלי (עד 2000 ש"ח). מה שחשוב לי בו בעיקר זה שאורך חיי הסוללה תהיה טובה, שה-GPS יתחבר מהר, שהמסך של המכשיר לא יקפא, שהטאצ' יהיה טוב, שיהיו לו אנשים שיודעים לתקן ולעבוד אתו, ושיהיו לו חלקי חילוף.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני הולך עכשיו לסוכנות פלאפון... צריך המלצה לפלאפון שנותן את מירב התמורה למחיר. כמובן שאני עושה זאת דרך מסלול חיילים. תודה לעונים!
-
- 56 תגובות
- 7.5k צפיות
-