גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי טאבלט Archos 70 internet tablet הבעיה שלי היא כזאת: הסוללה הנוכחית שלי נהרסה, והזמנתי סוללה חדשה מebay. עכשיו, הסוללה הנוכחית מולחמת עם 3 חוטים ללוח(אדום, שחור, ולבן), ובסוללה החדשה יש רק שני חוטים(אדום ושחור). מה תפקידו של החוט הלבן? הכרחי לחבר אותו גם?תודה גדולה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ברשת מעריכים כי היצרנית האמריקאית מעוניינת לחזור ולמכור מחשבים ניידים בתג מחיר תלת-ספרתי במטרה להגדיל את נתח השוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, נמאס מה-64MB זה פשוט כלום. אני על סף הזמנת כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2 או אפילו 4 ג'יגה. סוג הזיכרון שקיבלתי עם ה-K750 הוא memory stick duo ובנפחים שאני מחפש (ג'יגה או שתיים) אני מוצא רק memory stick pro dou. רציתי לוודא ב-100 אחוז (ועדיף עם בעלי ניסיון) שכרטיס כזה יעבוד עם ה-K750. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אייפוד טאץ' בנפח 32 ג'יגה. הייתי רוצה לדעת מה המחיר המינימלי שאני יכול להשיג אותו בו בלי לסוע לארה"ב. כמה יעלה לקנות אותו באיביי ולהעביר אותו במכס והכל, או בארץ איפה הכי זול? תודה לכם מראש ;D
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אפשר להגיד שהפלאפון די מת, הוא לא נדלק לי, וכשאני מנסה להדליק רק האינפרא מהבהב. אשמח אם תכוונו אותי לחנות\מעבדה שתתקן את המכשיר עד עלות של 100-150 ש"ח (ניסתי בכמה חניות ואמרו שלא משתלם לתקן אותו וחלק אמרו שאי-אפשר לתקן אותו) אין לי בעיה לנסות לתקן אותו בעצמי, רק שאין לי את החלקים המתאימים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה פלא הכי טוב מביניהם? לאיזה מהם יש הכי הרבה משחקים וכ'ו? בבקשה אל תערבו פלאפונים אחרים, תגידו לי מה יותר טוב מהם וזהו. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אלבומים שאפילו מקבלים את אותו Album Art, אותו אלבום אותו אמן אותו הכל, אבל הוא מופיע בנפרד וצריך להפעיל אותו בנפרד. איך גורמים לו להסתדר וששירים ששייכים לאותו אלבום גם יתנגנו ביחד וברצף שבו הם צריכים להתנגן?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על סמסנוג 770 שברשת פלאפון ?? כדאי לקנות ?? או כדאי יותר מוטורולה E815 גם מפלאפון...
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי שאלה - יש לי מוטורולה אטריקס - אנדרואיד 2.2. רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלוח מהמכשיר מסמכים להדפסה, כגון מיילים PDF וכו'.. ניסיתי להוריד כל מיני תוכנות מהמרקט אבל אף אחת לא מצליחה לבצע זיהוי של המדפסת. אני מחובר עם המכשיר ב - WIFI לרשת הביתית שלי, בה קיימות 2 מדפסות בשיתוף. האם זה בעיה תוכנתית? אנדוראיד? הגדרות מדפסת? שיתופיות וכו'? תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
טוב, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בארהב בתקציב של סביב ה120-150 דולר... יש המלצות? האמת ששמתי עין על הIPOD NANO 3rd gen... יש לכם המלצות אחרות? תודה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש כאלה ברשת שמתלהבים ויש שמחכים לעדכון בגלל באגים. מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למודם סלולארי שאוכל לחבר למחשב נייד או/ו רגיל. הפונקציות שאני חייב שיהיו בו הן: 1. יכולת לשלוח ולקבל הודעות sms. 2. אפשרות ליזום ולקבל שיחה. חשוב שהמודם יהיה של חברה מוכרת בתחום תקשורת בשוק. אשמח עם תפנו אותי לאתרי יצרן וכמובן לתוכנות שנלוות למודם שאתם ממליצים תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
מחפש מכשיר עם GPS, מסך מגע (כדאי שיהיה לו גם ספיקר טוב אך לא הכרחי) במחיר מינימלי ושיהיה מחנות פרטית (כלומר לא מרשתות הסלולר). האם יש מכשיר שעונה על כל הדרישות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עד 1200 שקל כולל מכס(במידה ויתפס) הכי חשוב עברית והשאר לא משנה שירוץ חלק בלי תקיעות בקאנדי קראש (ב S1 הוא נתקע לה ואז היא לוקחת את הטלפון שלי(S3)) מצלמה איכותית ושיהיה לפחות כיסוי מסך וכיסוי סיליקון
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בתקציב של 150$ בארהב... זהו התקציב המקסימלי פחות או יותר... מה ההצעות? נ.ב אל תציעו IPOD ישר... תפרטו קצב...
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בקבצים שאני מוריד דרך האנדרואיד. לא משנה איזה סוג קובץ הוא פשוט לא נפתח. בהתחלה חשבתי שהקובץ דפוק ואז גיליתי שכשאני מוריד במחשב ומעביר אחר כך לפלאפון הוא עובד. זה קורה בpdf mp3 apk.... יש לי נקסוס 4 שעבר רוט. לא החלפתי רום אפשר עזרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שיתחברו לBLUE TOOTH לפלא שלי motorola Z3. אני רוצה לרוץ איתן מרחקים אז הן צריכות להיות נוחות, שישמעו טוב ומספיק חזק, אלחוטיות וזהו נראה לי. אם צריך עוד משהו כדי לחבר לפלאפון וכאלה אז תוסיפו למה אני לא מבין בזה בקשר למחיר... תנו משהו איכותי אבל לא צריך להגזים במחירים אני לא הולך להתחתן עם האוזניה. תודה לעוזרים ואני מקווה שזה הפורום הנכון לבקש את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני גר בצפון, בקריות ליתר דיוק. לאחרונה נשבר לי המסך של מכשיר הנאנו אייפוד דור 3 שברשותי ואני מעוניין לתקנו בבהילות. איפה אוכל לתקנו ובאיזו עלות משוערת? אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה 1)האם אוכל להשתמש בארץ 2)האם בכלל כדאי לקנות בארה"ב מבחינה כלכלית (ביטוח) 3)האם תומך בעברית מצ"ב לינק http://store.apple.com/us/produ uct/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לברר בשבילו איזה מכשיר כדאי לו לקנות. הוא מחפש מכשיר MP4 לא גדול עם BLUETOOTH או משהו בסגנון. בסביבות האלף שקל. אם יש לכם המלצות...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר. הוא קנה את ה-SGS II לפני כשבוע. הטלפון, לפחות למיטב ידיעתי, לא עבר Root ואין בו יישור לימין (מה שמשגע את אותו חבר). הבנתי שאפשר להתקין יישור לימין אך זה דורש קודם ביצוע Root. מכיוון שאני חסר ידע לחלוטין בתחום ה-Android (התעסקות ראשונה שלי עם המערכת), עד לרמה שאני אפילו לא מכיר מקורות מידע לחפש בהם, אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי. אני כמובן לא מצפה שתכתבו פה את כל התהליך אבל מאוד אעריך אם תוכלו להפנות אותי למדריכים, רצוי מפורטים עד כמה שאפשר, בעברית או באנגלית לא ממש משנה כל עוד הם אמינים, מסודרים וברורים, שמסבירים כיצד לבצע את התהליך. אותו חבר מעוניין להשאר עם ה-ROM סטוק (של Samsung עם ה-Touchwiz) מכיוון שהוא כבר "התרגל" אליו. ניסיתי להסב…
-
- 41 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי, אבא שלי צריך לבחור בעבודה שלו בין אחד מהפלאפונים הבאים: nokia e71 nokia n85 sony erricson w995 samsung s8300 אני מניח שה e71 ירד מהפרק כי הוא לא ממש משתמש בפלאפון בשביל לקרוא מיילים. סה"כ הוא משתמש די ממוצע. קצת שיחות, קצת smsים וקצת תמונות.. באיזה פלאפון כדאי לבחור?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מסין מכשיר מדגם W200 של חברת THL לאחר המלצת חברי הפורום לפני מעט יותר מחודש אתמול קיבלתי מכתב מהמכס שאומר שהחבילה שלי נתפסה ועלי לבוא לשחרר אותה מהמכס מבירור קצר הבנתי שאני אצטרך לשלם 77% משווי ההזמנה (189$) שזה יוצא 145$ (מעט יותר מ500 ש"ח) כך שסה"כ אצטרך לשלם 1160 ש"ח בערך על המכשיר החדש (התשלום לסיני ששולם כבר והתשלום למכס שלא שולם עדיין) השאלה שלי היא, האם יש בכלל סיבה לבטל את העסקה ולבקש את הכסף חזרה מהמוכר? האם יש מכשיר בארץ שהוא טוב כמו הW200 ועולה 1200 ש"ח או פחות? אני כבר לא אזמין מכשיר סיני נוסף מחו"ל (זמן המשלוח + הסיכון להיתפס הפכו את זה ללא כדאי) האם יש סיבה לקנות מכשיר אחר בארץ? (או את אותו המכשיר במחיר נמוך משמעותית)
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש נגן שיהיה איכותי , עמיד , סאונד טוב ואם יהיה בו גם ווידאו זה יכול להיות נחמד , מדובר על נפח של נניח 8 ג'יגה, ושיהיה מבוסס זיכרון פלאש. חשבתי על הנגן Sandisk Sansa Fuze 8GB. שעולה 380 ש"ח. http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=8417 דבר ראשון אשמח לשמוע עם הוא ממולץ או שיש משהו עדיף. מה שכן ראיתי שצריך להוריד לו עידכון לעיברית , ולפי מה שאני זוכר מהסאנסה שיש לאחותי הe260 אם אני לא טועה , אז העידכון ביעקר עשה נזק למכשיר , השאלה אם גם בפיוז העידכון עושה צרות , או שאפשר לסמוך עליו..? [br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 23:13:51 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-