גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
עד 1200 שקל כולל מכס(במידה ויתפס) הכי חשוב עברית והשאר לא משנה שירוץ חלק בלי תקיעות בקאנדי קראש (ב S1 הוא נתקע לה ואז היא לוקחת את הטלפון שלי(S3)) מצלמה איכותית ושיהיה לפחות כיסוי מסך וכיסוי סיליקון
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בתקציב של 150$ בארהב... זהו התקציב המקסימלי פחות או יותר... מה ההצעות? נ.ב אל תציעו IPOD ישר... תפרטו קצב...
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בקבצים שאני מוריד דרך האנדרואיד. לא משנה איזה סוג קובץ הוא פשוט לא נפתח. בהתחלה חשבתי שהקובץ דפוק ואז גיליתי שכשאני מוריד במחשב ומעביר אחר כך לפלאפון הוא עובד. זה קורה בpdf mp3 apk.... יש לי נקסוס 4 שעבר רוט. לא החלפתי רום אפשר עזרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שיתחברו לBLUE TOOTH לפלא שלי motorola Z3. אני רוצה לרוץ איתן מרחקים אז הן צריכות להיות נוחות, שישמעו טוב ומספיק חזק, אלחוטיות וזהו נראה לי. אם צריך עוד משהו כדי לחבר לפלאפון וכאלה אז תוסיפו למה אני לא מבין בזה בקשר למחיר... תנו משהו איכותי אבל לא צריך להגזים במחירים אני לא הולך להתחתן עם האוזניה. תודה לעוזרים ואני מקווה שזה הפורום הנכון לבקש את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני גר בצפון, בקריות ליתר דיוק. לאחרונה נשבר לי המסך של מכשיר הנאנו אייפוד דור 3 שברשותי ואני מעוניין לתקנו בבהילות. איפה אוכל לתקנו ובאיזו עלות משוערת? אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה 1)האם אוכל להשתמש בארץ 2)האם בכלל כדאי לקנות בארה"ב מבחינה כלכלית (ביטוח) 3)האם תומך בעברית מצ"ב לינק http://store.apple.com/us/produ uct/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לברר בשבילו איזה מכשיר כדאי לו לקנות. הוא מחפש מכשיר MP4 לא גדול עם BLUETOOTH או משהו בסגנון. בסביבות האלף שקל. אם יש לכם המלצות...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר. הוא קנה את ה-SGS II לפני כשבוע. הטלפון, לפחות למיטב ידיעתי, לא עבר Root ואין בו יישור לימין (מה שמשגע את אותו חבר). הבנתי שאפשר להתקין יישור לימין אך זה דורש קודם ביצוע Root. מכיוון שאני חסר ידע לחלוטין בתחום ה-Android (התעסקות ראשונה שלי עם המערכת), עד לרמה שאני אפילו לא מכיר מקורות מידע לחפש בהם, אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי. אני כמובן לא מצפה שתכתבו פה את כל התהליך אבל מאוד אעריך אם תוכלו להפנות אותי למדריכים, רצוי מפורטים עד כמה שאפשר, בעברית או באנגלית לא ממש משנה כל עוד הם אמינים, מסודרים וברורים, שמסבירים כיצד לבצע את התהליך. אותו חבר מעוניין להשאר עם ה-ROM סטוק (של Samsung עם ה-Touchwiz) מכיוון שהוא כבר "התרגל" אליו. ניסיתי להסב…
-
- 41 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי, אבא שלי צריך לבחור בעבודה שלו בין אחד מהפלאפונים הבאים: nokia e71 nokia n85 sony erricson w995 samsung s8300 אני מניח שה e71 ירד מהפרק כי הוא לא ממש משתמש בפלאפון בשביל לקרוא מיילים. סה"כ הוא משתמש די ממוצע. קצת שיחות, קצת smsים וקצת תמונות.. באיזה פלאפון כדאי לבחור?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מסין מכשיר מדגם W200 של חברת THL לאחר המלצת חברי הפורום לפני מעט יותר מחודש אתמול קיבלתי מכתב מהמכס שאומר שהחבילה שלי נתפסה ועלי לבוא לשחרר אותה מהמכס מבירור קצר הבנתי שאני אצטרך לשלם 77% משווי ההזמנה (189$) שזה יוצא 145$ (מעט יותר מ500 ש"ח) כך שסה"כ אצטרך לשלם 1160 ש"ח בערך על המכשיר החדש (התשלום לסיני ששולם כבר והתשלום למכס שלא שולם עדיין) השאלה שלי היא, האם יש בכלל סיבה לבטל את העסקה ולבקש את הכסף חזרה מהמוכר? האם יש מכשיר בארץ שהוא טוב כמו הW200 ועולה 1200 ש"ח או פחות? אני כבר לא אזמין מכשיר סיני נוסף מחו"ל (זמן המשלוח + הסיכון להיתפס הפכו את זה ללא כדאי) האם יש סיבה לקנות מכשיר אחר בארץ? (או את אותו המכשיר במחיר נמוך משמעותית)
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש נגן שיהיה איכותי , עמיד , סאונד טוב ואם יהיה בו גם ווידאו זה יכול להיות נחמד , מדובר על נפח של נניח 8 ג'יגה, ושיהיה מבוסס זיכרון פלאש. חשבתי על הנגן Sandisk Sansa Fuze 8GB. שעולה 380 ש"ח. http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=8417 דבר ראשון אשמח לשמוע עם הוא ממולץ או שיש משהו עדיף. מה שכן ראיתי שצריך להוריד לו עידכון לעיברית , ולפי מה שאני זוכר מהסאנסה שיש לאחותי הe260 אם אני לא טועה , אז העידכון ביעקר עשה נזק למכשיר , השאלה אם גם בפיוז העידכון עושה צרות , או שאפשר לסמוך עליו..? [br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 23:13:51 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
ובכלל, MIO או ASUS? מה עדיף ולמה !! ? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם החברה הענקית מקוריאה תצליח לפצח את הנוסחה להצלחה עבור טאבלטים מבוססי אנדרואיד בגודל של מחשבים ניידים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש לקנות פלאפון חדש , לא משהו יותר מידי מפלצתי סגנון אייפון. אני צריך פלאפון בסיסי אבל איכותי. הטווח מחירים הוא 600 - 800 ש"ח חשבתי על משהו בסגנון k610 שידוע לי כפלאפון מומלץ ומחיפוש באינטרנט מצאתי עוד כמה מכשירים לרשימה אבל כולם נראים לי פחות או יותר אותו דבר : nokia 2700 , nokia 3600 , nokia 3120 אז על מה אתם ממליצים ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום ראיתי באתר זאפ את התגובה הנ"ל: יש לשים לב ברכישת מכשירי טלפון מהחברה!! קניתי בחנות 5 מכשירים מסוג LG 280 GU, לכאשר פניתי לחברת פאלפון לקבל את ההחזר עבור הרכישה, נמסר לי מפאלפון שהמכשירים נרכשו ע"י החברה במכרז של פאלפון וע"כ אין אפשרות לקבל עבורם החזר. מחברת רייל טיים אישרו עובדה זו ואמרו שאין מה לעשות. הם לא היו מוכנים לפצות אותי. אכלתי אותה בסכום של 2500 ש"ח אותם איני יכול לקבל חזרה מפלאפון. מה זה השטויות האלה? שאני לא יקנה בטעות ולא אקבל זיכוי מהחברה הסלולרית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אל תביאו לי לינק לכתבה בYnet כי כבר קראתי אותה. אני יכול להשיג את N97 מהעבודה של אבא שלי במחיר זול כעת. ויש לי אפשרות לחכות חודש חודשיים ולהשיג גם את האייפון במחיר מוזל. שניהם רק דרך חברת סלקום. אבל השאלה אם יש טעם לחכות לאייפון בכלל? ממה שהבנתי יש לN97 הרבה יתרונות על הIphone. *מצלמה 5MP *פלאש לצילומים בלילה. *העברת קבצים דרך בלוטוס. (מה שהבנתי שאי אפשר לעשות באייפון) *רמקולים סטריאופונים טובים. *אין צורך בפריצה *32GB + אפשרות להרחבה לעוד 16GB (את האייפון בסלקום אפשר להשיג עד 16GB) *מקלדת *רדיו FM *רזולוציית מסך גבוהה יותר *זמן סוללה הרבה יותר גבוהה אז בכל זאת, מה עושה את האייפון כלכך נחשק, אם הוא בעל חיסרונות בכלכך הרבה תחומים לעומת הN97? הדבר היחיד שמצאתי עד כה זה מה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אירוע ה-Galaxy Unboxed התורן של סמסונג ביום הראשון של חודש פברואר יהיה מוקדש על פי כל הסימנים לשלישיית מכשירי הדגל אשר מככבת באינספור הדלפות בימים אלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
- 1 follower
-
-
היבואנית המקומית הרשמית של המותג הסיני בארץ מתחילה להציע גרסה אחת של ה-Xiaomi Pad 6 - אך לא את גרסת ה-Pro בשלב זה, אשר ממשיכה להיות זמינה רק דרך צינורות בלתי רשמייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, שחררתי אפליקציה חדשה למרקט בשם Smile Clock, זה בעיקרון שעון מעורר שנכבה רק כשמחייכים אל הטלפון. אשמח אם תורידו ותגידו לי מה דעתכם ואם יש הצעות לתוספות או תיקונים. הורדה חינם: https://play.google.com/store/apps/details?id=smile.clock.app תודה מראש על הזמן!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סמסונג גלקסי 2 שקניתי בחנות פרטית, לא באחת הרשתות הסלולריות. בחנות הדגישו שיש תמיכה מלאה בעברית, ובאמת אין בעיה בכתיבת עברית, וההודעות שאני שולח בעברית מתקבלות בלי בעיה. הבעיה היחידה שנתקלתי בה הוא בפתיחת קבצי PDF בעברית, כאשר גם POLARIS (התכנה המובנית בגלקסי), וגם ADOBE READER לא מצליחים לפתוח את הקבצים ואומרים שהם פגומים. גם שמות הקבצים שבעברית מופיעים בפונטים של סינית או יפנית. אני בטוח שזה כבר נושא שדובר עליו באינטרנט אבל באמת שניסיתי לחפש על זה משהו ולא מצאתי כלום. אני ממש שמח לעזרה כי בתור סטודנט הבעיה מאד מפריעה לי בצורה יום יומית. תודה רבה על כל עזרה. יואב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה אצלי נקסוס 4 כבר איזה שנה וחצי היה אחלה נפל מדיי פעם היה בכיסים הכל הוא נשבר רק לפני איזה חודשיים, אוקיי הלכתי למעבדה החליפו לי כבר בהתחלה חשדתי שזה לא מקורי בגלל שהעיגול תאורה (ששולחים הודעות) בתחתית המסך הוא לא היה נקודה, אלא אור די גדול..אבל לא הייתי בטוח ולא עשיתי כלום. לפני חודש נפל מגובה של פחות ממטר (מהספה), על הפעם הראשונה נשבר.. גם אז כבר זה ביאס אבל אמרתי מה אני יכול להגיד להם כבר, הוא נפל.. עכשיו המסך השניי של החנות אתמול נשבר לי רק מהיותו בכיס, אם אני לא טועה הוא היה בלי כלום, אבל גם אם היה משהו זה עם מפתח, זה הגיוני שמסך תקין ישבר רק בשל היותו בכיס עם מפתח?? ידוע שנקסוס 4 עדינים אבל לא עד כדי כך, זה בחיים לא קרה לי באף טלפון ולא עם אותו טלפון. ו זה אפילו …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%9e%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הי חברים פוטרתי מעבודתי במפתיע (עקב סגירת החברה) יש לי חנות באיביי שאני כרגע מרים אותה יותר אבל לסדר את הראש החלטתי לטוס לחודש-חודשיים להודו - תאילנד אני חייב שיהיה איתי טאבלט (מעדיף מיני) ואין לי שמץ של מושג מה לקנות כל כתבה באינטרנט אומרת משהו אחר אני מודיע מראש שאין לי הרבה כסף אבל מה שאצטרך לשפוך אשפוך. אז ככה: שיהיה מיני טאבלט שיהיה חזק איכותי כמה שאפשר אמרו לי מינימום 32 ג'יגה אבל אם זה אנדרואיד אז תמיד אפשר להשים סים שידע לקבל אינטרנט ממקומות קצת יותר מבודדים בעולם כמו הודו ונראה לי שזה הכל..... יש לי בבית לאפטופ pc ומחשב mac אז אני יכול לעבוד עם מה שתמליצו תודה מראש על עזרתכם לאחד שלא מבין תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-