גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני חדש בתחום האנדרויד. יש לי galaxy w, וכידוע הוא מגיע עם מע' הפעלה 2.3.6.בחנות התקינו לי עברית מלאה.ברצוני לדעת, באם אני מעדכן ל-ICS לפי המדריכים השונים ברשת:1. האם אוכל להמשיך להשתמש בתוכנת KIES ובתוכנת samsungdive ללא כל בעיות?2. האם כל התפריטים ישארו בעברית או שאצטרך להוריד תמיכה נוספת בעברית (אם קיימת)? מה בנוגע ליישור שורות לימין?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול את ה- sansa fuze 2 GB וכשהכנסתי את השירים אני רוצה שיראו את התמונה של האלבום. מישהוא יודע אולי מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, ה-GPS לחבר. הוא הולך לעבוד בתור טכנאי, מה שאומר שהוא יצטכך ליסוע הרבה ולמקומות שהוא לא מכיר. הוא צריך GPS מהרמה הגבוהה, ללא תוספות אחרות, זתאמרת רק GPS יספיק לו. חשוב שה-GPS יהיה עם קליטה טובה, כי מאוד חשוב שלא יתקע לו באמצע יום עבודה (שלא ימצא לווינים פתאום וכד'). קיצור, אני סתם מקשקש. בבקשה פשוט המליצו על המוצר הכי טוב בטווח מחירים הנ"ל. תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN800-flv.html
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת : צריך המלצה לנגן נייד של מוזיקה וסרטים ( MP4 ) בתקציב 500 - אפשר חריגות , עדיף חריגות למטה ( פחות מ 500 אם אפשר ) מה שחשוב לי זה שהנגן יהיה אמין ושיוכל לנגן סרטים כולל תרגום לא מובנה בעברית תודה מראש לכל העוזרים והממליצים
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד איכותי לשימוש רק כGPS. ככה שהתכונות שחשובות לי הן- מהירות תגובה וחישוב מסלולים (מעבד+זכרון) והכי חשוב - מקלט GPS איכותי, מתקדם ויציב. אני מחפש מכשיר שיפעל טוב עם IGO, יקלוט לוויינים מהר וינווט בצורה טובה. יש דבר כזה? אני לא ממש יודע מה המחירים, אבל אני מוכן להוציא עד 2000 ש"ח +- , אם יש מכשיר כזה בטווח מחירים נמוך בהרבה אז עוד יותר טוב (: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איזה פלפאון הכי טוב יש עד 800 ש"ח בנוקיה ? אני שואל כי הפלאון שלי ה5610 נדפק לגמרי עם המסך ואי אפשאר לתקן אותו בכלל :kopfpatsch: איזה נוקיה הכי כדי לי מה שחשוב לי שהמכשיר יהיה טוב גם לשמעית מוזיקה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
היי לכולם, לאמא שלי שבק הטלפון הישן (galaxy s9) ואני מחפש המלצה למחליף. אשמח לקבל המלצה לטלפון מומלץ עד 1500 שקלים.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה יש לי את הנגן הזה והמסך שבור אני ידוע להפעיל שירים רק רציתי דלעת איך אני יודע אם האוקולייזיר על מצב רגיל או שהוא מכווןון על שמהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני אקצר את זה- הייתה בעייה במכשיר עם הקבצים, הוא לא הצליח לפתוח את הארכיון שהוא יצר, ככה שהייתי חייב לעשות לו פירמוט, העניין הוא שהעברתי לפני זה לROCKBOX כדי לראות אם גם שם הבעייה נמצאת, והבולודר של הרוקסבוקס נשאר, ואני פרמטתי את המכשיר, ככה שכל פעם הבוטלודר של הרוקבוקס עולה, ולא מוצא את קבצי המערכת של הרוקבוקס, ואני לא יודע איך להחזיר את הבוטלודר הקודם, פשוט לא מצליח. יש למישהו פתרון? כבר ניסיתי את התוכנה של המכשיר, האייריבר+, לא הצליח, אומנם התקין מחדש את מערכת ההפעלה, אבל הבוטלודר כנראה צרוב במשהו יותר ראשוני מהכונן הקשיח. שכחתי לציין שזה מכשיר אירופאי 6G.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ת'ראד מאוד מוצלח שאני חושב שעשוי לעניין אתכם... העמודים המתקדמים ביותר כבר מכילים Themes שרלוונטים עבור קושחות 2.50 ו 2.51... יש שם דברים ממש חמודים, שווה לבדוק - http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=13664&page=42
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
מישהו יודע ? מכיר ? מאיפה אפשר להוריד או לקבל איזה מדריך מפורט.. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל אפליקציה של IPOD במחשב. מישהו מכיר אמולטור שעושה זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בשעה טובה מוטורולה שיחררה גם לישראל את העידכון המייוחל ics לטאבלט ה"דגל" שלה, xoom2. כבעלים של הטאבלט אני יכול להעיד על אין ספור הבעיות והתקלות שהמכשיר הזה טומן בחובו וחבל, מבחינת חומרה ופיצ'רים מדובר באחד הטאבלטים החזקים בשוק. ברגעים אלו אני מבצע עידכון ota בתקווה לשיפור ביצועים ותיקון באגים. אעדכן לאחר ההתקנה. motorola xoom 2 3g +wifi מסלקום.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
רכשתי מחשב כף יד מחבר שלי עם מערכת הפעלה של שנת 2003 נדמה לי. התקנתי עליו תוכנת ניווט של i go ואני לא מצליח בכלל להתקין. התוכנה היא חוקית. חבר שלי מכר לי אותה , היא גם עובדת במחשב כף יד שלו ( יש לו מיו ...) אצלי במחשב כף יד הוא מתקין לי אותה והיא לא עובדת.. כל פעם אומרת לי בהודעת שגיאה שחסר איזה קובץ.... ולא חסר כלום כי אצל חבר שלי הוא מתקין אותה באותה צורה בדיוק וזה כן עובד! למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מתי יהיה בארץ DESK ON KEY 8 ג'יגה שיש בו גם מקום לכניס כרטיסי זכרון?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירי האלו. אני מתכוון להזמין מחו"ל. הדיזייר מעט יותר יקר אבל לא יודע אם הוא שווה את התוספת מחיר. לגבי העברית, אני יודע שבאנדרואיד לא אמורה להיות בעיה לכתוב ולקרוא, אבל מה לגבי הוינדוס 7? האם יש תמיכה בעברית (מקלדת, טקסטים וכו')? מה לגבי תמיכה בפלאש? האם קיימת בWP7? על מה משניהם הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מי פה יודע איך להתקין רום אנדרואיד 10 עם רוט על טאבלט Samsun Galaxy Tab A 2016 SM-T580 !! תודה ניסיתי להתקין ולא הצלחתי בכלל.. ואני לא מצליח למצוא מדריך על זה בעברית.. כל המדריכים באנגלית וזה לא מובן לי.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח" ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6 מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר ז…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את האסוס r300. על פניו לא מצאתי בו חסרונות (חוץ ממסך קטן, אולי). ברשת מצאתי המון תגובות חמות על המכשיר, דבר שרק מחזק את הרצון לקנות אותו. לפני הקנייה יש לי מספר שאלות: איזה תוכנות חוץ מ IGO ניתן להתקין על המכשיר? איך התפעול השוטף? איך עובד הקטע עם הרדיו? ראיתי שיש לו משדר FM. האם המכשיר נתקע הרבה? בכלל? כמה זמן לקבלת פיקס והאם הוא נשאר קבוע ויציב? ובכלל, כל מידע שתתנו יתקבל בברכה, תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם.. עשיתי בתמימותי update לגירסא 1.2.3, ולהפתעתי העברית נמחדה לי מהמכשיר.. ניסיתי להתקין שוב את העברית (של idigital 2.53) אבל בזמן ההתקנה נוצרת בעיה עם הקושחה. לאחר חיפושים ברשת מצאתי את המדריך הבא: עשיתי את הכל בדיוק כמו שרשום, אבל אחרי ביצוע הrestore אני עדיין בגירסא 1.2.3.. ניסיתי גם את התוכנה Ipod wizard שרבים ממליצים עליה, אבל יש בעיה עם הupdater.. יש למישהו מושג מה לעשות בנידון? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק מחירים באתרים סינים שמחזיקים סלולרים תוצרת סין היה מובן לי שהמחירים יהיו כל כך נמוכים , שכדאי לקנות להפתעתי התברר שיש מסע על ידי הרשויות בסין ובעלי האתרים למנוע ככל הניתן למכור סלולרים מבוקשים ישירות מסין דוגמא AXON 7 : http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160810002556&isPremium=y&SearchText=zte+axon+7+phones ותאריכים הספקה 47-63days בארה"ב אותו מוצר 399$ , אספקה עד 3 ימים תלוי באתר בארה"ב ( ונחטף ויש ביקוש גבוה מהיצע ) סלולרים של יצרן ועוד מהדגמים החדשים Xiaomi ששאלתי את המוכרים מדוע הם עושים את הכול לפגוע במכירה במחירים מגוחכים ויקרים עם משלוח ארו…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-