עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, ברשותי נוקיה 6680, בזמן הקרוב אני הולך לקחת לעצמי את ה N82, ולמכור את המכשיר הישן. הייתי רוצה שכאשר אני המכור את המכשיר הישן לא ישארו שם שום קבצים ששיכים לי, את ערכות הנושא התמונות והמוזיקה שלי אני המחק ללא שום בעיה. רציתי רק לדעת האם אני לא שוכח משהו? למשל בזמנו עשיתי גיבוי של המכשיר לכרטיס זיכרון ואני לא רואה שום אופציה למחוק גיבוי זה. כמו כן הייתי רוצה לדעת האם מספריי הטלפון שלי נמצאים על כרטיס ה Sim או על זיכרון המכשיר ואם הם רק על הזיכרון של המכשיר איך אני מעביר אותם לsim ומוחק אותם מזיכרון המכשיר. *אני דיי בטוח שיש עוד דברים שאני שוכח למחוק או שיש דרך יותר פשוטה פשוט לאפס את כול המכשיר, איך אני עושה זאת? תודה מראש.

2. שלום,אני חדש בתחום האנדרויד. יש לי galaxy w, וכידוע הוא מגיע עם מע' הפעלה 2.3.6.בחנות התקינו לי עברית מלאה.ברצוני לדעת, באם אני מעדכן ל-ICS לפי המדריכים השונים ברשת:1. האם אוכל להמשיך להשתמש בתוכנת KIES ובתוכנת samsungdive ללא כל בעיות?2. האם כל התפריטים ישארו בעברית או שאצטרך להוריד תמיכה נוספת בעברית (אם קיימת)? מה בנוגע ליישור שורות לימין?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by zohar678,

ברצוני לקנות לאימי מסגרת דיגיטלית ויש כל כך הרבה דגמים וגדלים שאינני יודע איזה לבחור. התקציב שלי הוא 500 שקל. מחכה להמלצות שלכם

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  4. למה ב sansa c250 אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה כאשר הנגן מחובר למחשב באמצעות כבל ה USB ?

5. המכשיר שברשותי הוא 6120classic עם מע'הפעלה SYMBIAN S60 3rd edition, אני רוצה לשנות את ההשהייה מ5 ל10 דקות וגם משומה הוא מכוון ל7:30 ושמתי לב שכשהוא מגיע ל8:00 אז אופצית ה"נודניק" נעלמת. תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by jayz0r,

http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN800-flv.html

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by the big ticket,

אני מחפש מחשב כף יד איכותי לשימוש רק כGPS. ככה שהתכונות שחשובות לי הן- מהירות תגובה וחישוב מסלולים (מעבד+זכרון) והכי חשוב - מקלט GPS איכותי, מתקדם ויציב. אני מחפש מכשיר שיפעל טוב עם IGO, יקלוט לוויינים מהר וינווט בצורה טובה. יש דבר כזה? אני לא ממש יודע מה המחירים, אבל אני מוכן להוציא עד 2000 ש"ח +- , אם יש מכשיר כזה בטווח מחירים נמוך בהרבה אז עוד יותר טוב (: תודה מראש

8. Started by ron1979,

מחפש המלצה? עדיף מטענים מהירים. וגם שיהיה מתאים ל4 סוללות טריפל AAA.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. כמה זמן מרגע ההשקה יהיה ניתן לרכוש את המכשיר בארץ? .. למשל את ה oneplus 2 שמושק החודש..

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  10. ברשותי מכשיר samsung z500 והסוג זיכרון שהוא תומך בו הוא microsd , באיזה מקום קראתי שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו רק עד 256MB ,רכשתי כבר 1GB זיכרון מכיוון שלא ראיתי בשום מקום (עד אתמול) שרשום משהו על הגבלת הרחבה של הזיכרון בעזרת כרטיס זיכרון ובטח לא חשבתי שיגבילו אותו ל-256MB , רק אתמול אני פתאום ראיתי באיזה אתר שרשום שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו עם כרטיס זיכרון של עד 256MB , אפילו באתר היצרן לא מצאתי שום דבר על הגבלת הרחבת זיכרון בעזרת כרטיס זיכרון (היצרן הוא samsung). השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ישים כרטיס של 1GB בסלולרי הזה?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by simonsix,

http://www.dailytech.com/ATT+Reports+Disappointing+Initial+Sales+of+iPhone/article8168.htm

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  12. אני מחפש תוכנות שיעשו לי את הפלאפון ליותר שימושי/מגניב/נוח ממה שהוא עכשיו... יש לכם משהו להציע?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  13. כדאי לקנות? האם יש חלופות טובות יותר? http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36648

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  14. היי, אני מחפש לאחותי נגן MP3 חדש. אני מתלבט בינתיים בין: sansa exprees sansa clip Creative ZEN Stone iAudio G3 MPIO ML100 Iriver T50 MPIO ML300 באיזה האיכות מוזיקה הכי טובה?איזה יותר איכותי?אמין? וכו'... אם יש לכם המלצות לאחד אחר עד 200 שקל (אפשר חריגה קטנה..) אני אשמח לשם שלו.. נ.ב.. אני צריך תשובה מהירה ככל האפשר כי אני מעדיף להזמין עוד היום.. תודה על התשובות, דניאל.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by Msys,

עד 1500 ש"ח +-400 פשוט שיהיה טוב, שיהיה אנדרואיד, ושתיהיה לו מצלמה עם פלאש תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by MoMo-P,

שלום, ה-GPS לחבר. הוא הולך לעבוד בתור טכנאי, מה שאומר שהוא יצטכך ליסוע הרבה ולמקומות שהוא לא מכיר. הוא צריך GPS מהרמה הגבוהה, ללא תוספות אחרות, זתאמרת רק GPS יספיק לו. חשוב שה-GPS יהיה עם קליטה טובה, כי מאוד חשוב שלא יתקע לו באמצע יום עבודה (שלא ימצא לווינים פתאום וכד'). קיצור, אני סתם מקשקש. בבקשה פשוט המליצו על המוצר הכי טוב בטווח מחירים הנ"ל. תודה רבה !!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by The Ball,

יש לי מספר סרטים בפלאפון בפורמט 3gp ורציתי לדעת אם זה אפשרי להריץ קדימה ואחורה בסרט? ניסיתי עם הלחצנים אבל זה לא עבד. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני מפסיק באמצע הוא חוזר לי להתחלה :-\

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  18. כותרת. מאחר שהנגן המובנה יודע לעשות רק random שהוא כבר קבוע מראש ( נגיד תמיד יהיה 21 - 77 - 15 - 90 וככה הלאה..) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by RonCohen,

בא שלי קיבל אסוס טרנסופר פד אינפיניטי אז יש קצת שאלות 1.איך אני עושה שבSuperNote יהיה יישור לימין? גם כשאני כותב על המסך ולא משתמש במקלדת 2.ואיך אני מוסיף תמיכה של פלאש אני על ICS עדיין 3.יש דרך להתקין את האפליקציות של גלקסי נוט 10.1 של הS-pen האפליקציה של הNOTE נראת ממש טובה? 4.מתי האינפיניטי יקבל עדכון לJB? 5. איזה אפליקציות אתם ממליצים לשימוש בטאבלט הזה או כל טאבלט(אפליקציות שהייתם אומרים שהם חובה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  20. אני זוכר שפעם חב' פלאפון, נעלה את הפלאפונים שהיא מכרה, ככה שלא היה אפשר להתקין דברים מהמחשב. מה המצב כיום? (אני מתכוון בעיקר לפלאפונים החדשים בgsm)

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  21. לכל תותחי הפורום שלום!! אחרי בדיקה מקיפה באתר וקריאת ביקורות אני מתחבט מה מבין הבאים יהיה הבחירה הכי טובה. מה שהכי חשוב לי זה: 1. ליראות במכשיר סרטים(השימוש העיקרי) בלי צורך בהמרת פורמטים. 2. מסך איכותי וכמה שיותר גדול (האם ההבדל משמעותי בין 1.8" ל 2.5" ומעלה???4") 3. המחיר לא בעיה אם כי אני כמובן מעדיף להוציא כמה שפחות. 4. פיצ'רים כמו אפשרות הגדלת זיכרון ע"י כרטיס חיצוני, USB המתחבר למצלמה וכו' ללא צורך במחשב. להלן המכשירים: 1.http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=730 -iRIVER X20 8GB 2.http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 -iRiver E100 4GB 3.http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=734 -iRIVER CLIX2 U20 8GB 4.http…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  22. תיעוד חדש מבית היצרנית מציג את האופן בו מכשיר חכם בעל תצוגה שנמתחת מצידו האחד אל השני ישפיע על חוויית המשתמש שלנו לכתבה

23. Started by Aviko,

האם אפשרי לחבר אותה למחשב ואז להשתמש בה כמצלמת אינטרנט במסנג'ר?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by timac,

שלום אני מחפש אפליקציה שתקליט ותצלם את מה שאני כותב.. לדוגמא אני רוצה לשבת בבית לרשום תרגילים על האייפד ותוך כדי להקליט אותי מדבר ומסביר. צריך עט מיוחד? מישהו מכיר? יש ברשותי טאבלט מסוג asus טרנספורמר.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  25. היי לכולם יש לי סלולרי של נוקיה דגם 3100 המסך בטלפון התקלקל ,בעיקרון הטלפון עובד כרגיל אבל מאחר ואין מסך לא רואים כלום. מסרתי את הטלפון לסלקום לתיקון הם לא הצליחו בכך.אי לכך קניתי חדש גם של נוקיה. קניתי גם כבל מתאים שמתחבר לטלפון הישן והורדתי את התוכנה המתאימה מהאתר של נוקיה. משום מה המחשב לא מצליח להתקין את הדרייבר ל-USB TO UART חיפשתי דרייבר באינטרנט אך ללא הצלחה.המחשב לא מזהה את החיבור של הכבל לטלפון.הכבל הוא מסוג CA-42 . בקשתי היא לכל מי שיכול לעזור ולהדריך אותי איך לפעול לתיקון הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים