עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Judas Iscariot,

עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by zombie,

מה עדיף ולמה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה רבנ מראש!

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. אני רוצה לקנות לרכב את המכשיר הזה... Pioneer DEH-P3000IB עכשיו לפי המפרט שלו כתוב. Bluetooth ע"י מתאם אני פשוט מאור רוצה שהרדיו דיסק שלי ישמש לי גם כדיבורית האם ע"י הוספת המתאם הוא ישמש אותי גם כדיבורית?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  4. יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח" ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6 מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר ז…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  5. אני זוכר שפעם חב' פלאפון, נעלה את הפלאפונים שהיא מכרה, ככה שלא היה אפשר להתקין דברים מהמחשב. מה המצב כיום? (אני מתכוון בעיקר לפלאפונים החדשים בgsm)

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  6. שלום, לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה אצלי ב galaxy s. בכל השיחות שאני מקבל המספר חסוי וגם אם אני מתקשר אז המספר שלי גם מופיע כחסוי. בנוסף הודעות הטקסט לא נשלחות. יש על המכשיר רום 9.3 של דארקי. יש למישהו פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  7. ל mio510 יש בלוטוס.איפה הקטע של הבלוטוס נכנס רק שרוצים לעביר משהו למכשיר מהמחשב?

8. החברה מטאיוואן רוצה להמשיך להיות זו שמובילה את כניסת טכנולוגיית התצוגה המתקדמת אל המיינסטרים של תחום המחשבים הניידיםלכתבה

9. Started by timac,

שלום אני מחפש אפליקציה שתקליט ותצלם את מה שאני כותב.. לדוגמא אני רוצה לשבת בבית לרשום תרגילים על האייפד ותוך כדי להקליט אותי מדבר ומסביר. צריך עט מיוחד? מישהו מכיר? יש ברשותי טאבלט מסוג asus טרנספורמר.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by totbod1,

שלום לכולם, לאחרונה הסתכלתי על המכשיר LG env2 וראיתי שהוא לא נמצא בארץ. האם הוא תומך ברשתות הGSM שיש בארץ? יש טעם להביא אותו מחו"ל? האם יש פה מישהו שהתנסה במכשיר? אם כן, איך הוא? תודה!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון עם EDR... מישהו מכיר?(לא חייב להיות מהארץ...) ובנוסף.. איזה פלאפון הכי טוב מבין הבאים למוזיקה...? LG LB3300 LG U400 Samsung SGH-F330 Samsung SGH-F250 Sony Ericsson W760 Sony Ericsson W880i Motorola Rokr E8 Nokia 5610 Nokia 5310 (יש לו כניסה של אוזניות רגילות?) Moto U9

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by Internal,

אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למחשב בעיקר שיתפקד כמו טלפון יש כזה דבר כי ראיתי בלי סוף חוטיים וכמה הדבר יכול להעלות??

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by shy,

שלום לכולם אני יוצא למסע באפריקה וזקוק לטבלט לשים עליו מפות יעודיות ( tracks4africa ) זה צריך להיות טבלט עמיד יחסית עם מסך שרואים בו טוב גם באור יום , מבחינת גודל מסך ,סביב 9-10 אינטש יכולים להביא לי גם מארה"ב אם יש המלצה מאיפה לקנות אשמח אין ממש הגדרת תקציב תודה שי

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. המכשיר שברשותי הוא 6120classic עם מע'הפעלה SYMBIAN S60 3rd edition, אני רוצה לשנות את ההשהייה מ5 ל10 דקות וגם משומה הוא מכוון ל7:30 ושמתי לב שכשהוא מגיע ל8:00 אז אופצית ה"נודניק" נעלמת. תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את האסוס r300. על פניו לא מצאתי בו חסרונות (חוץ ממסך קטן, אולי). ברשת מצאתי המון תגובות חמות על המכשיר, דבר שרק מחזק את הרצון לקנות אותו. לפני הקנייה יש לי מספר שאלות: איזה תוכנות חוץ מ IGO ניתן להתקין על המכשיר? איך התפעול השוטף? איך עובד הקטע עם הרדיו? ראיתי שיש לו משדר FM. האם המכשיר נתקע הרבה? בכלל? כמה זמן לקבלת פיקס והאם הוא נשאר קבוע ויציב? ובכלל, כל מידע שתתנו יתקבל בברכה, תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by m0shman,

היי חברים, אחותי ביקשה ממני עזרה לקראת תערוכה שהיא תציג, היא מעוניינת שאנשים יוכלו לסרוק תמונה למכשיר החכם ושזה יכניס אותם ללינק...היא לא רוצה להשתמש בקוד הפשוט של QR. היום קיימת חיה כזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by ori007,

חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הנגן הזה והמסך שבור אני ידוע להפעיל שירים רק רציתי דלעת איך אני יודע אם האוקולייזיר על מצב רגיל או שהוא מכווןון על שמהו אחר?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  20. המותג הפיני מקווה לחצות רף מכירות של 10 מיליון סמארטפונים בשנתו הראשונה בגלגול החדש, ובמקביל ממשיך בהכנות להשקתו של דגם ה-Nokia 9 המוביל לכתבה

21. אהלן אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה/סרטים חשוב לי שיהיה לו גם מסך גדול יחסית, שיראה אסטתי - עדיפות למסך מגע ושיהיה דק מצאתי את המכשיר QTEC T821 - עולה 485 ש"ח http://reltronics.shopy.co.il/products/133508 מה דעתכם עליו? (לאלו שמכירים את המכשיר) ואם יש לכם אלטרנטיבות אחרות בשבילי אני אשמח לשמוע יש לציין שאני לא רוצה לעבור את ה500 ש"ח תודה !! איציק

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  22. חברת Oppo מיצבה את עצמה בתור אחת המובילות הטכנולוגיות בטעינה מהירה של סוללות מכשירים חכמים - ומתכננת לשמור על המעמד היוקרתי עם פיתוח חדש לכתבה

23. אם מישהו מכיר.... בבקשה תמליצו... עדיף שלא יהיו מהסוג שאטים לחלוטין לרעשים חיצוניים

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  25. האם קימת תוכנה כזו שלמשל ברגע קבלת SMS יופיע לי על הצג: "הודעה חדשה מ..." ובמקרה של שיחה שלא נענתה יופיע לי ישר שם המתקשר(במקרה והוא רשום אצלי).

• 0 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.