גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש נגן מדיה איכותי בסביבות ה 2000 שקל.. חשוב שיהיה: מבוסס HD, לפחות בגודל של 30GB. שהמסך יהיה איכותי ולפחות בגודל של 4".. תמיכה בפורמטים פופולריים עבור וידאו ואודיו (DIVX/XVID וכו') שיוכל בקלות להכנס לכיס ושלא יהיה כבד מדי. חיבור למחשב וכמובן יציאה לאוזניות. נחמד שיהיה: חריצי הרחבה לכרטיסים מסוג SD או MEMORY STICK כמה שיותר יציאות, אם יש אפשרות ל Bluetooth ו/או WiFi. אורך חיי סוללה לפחות 4 שעות של וידאו. תמיכה בכמה שיותר פורמטים. יש המלצות למישהו?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש נגן וידאו שיכול לקרוא קבצים של RM/RMVB ועוד פורמטים רבים ונגן טוב? חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי מעל 3.3אינץ' יש סיכוי שאייפוד טאץ' קורא RM RMVB אפילו עם המרה? תקציב עד 900 שקל
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
בשיטוטיי ברשת היום נתקלתי ב- Plantronics Calisto: http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/home/telephone-headset-systems/calisto-pro זה נראה לי בדיוק מה שאני צריך כפתרון תקשורת אולטימטיבי. יש עוד דברים כאלה של חברות אחרות? אולי קצת יותר זולים?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מתי יהיה בארץ DESK ON KEY 8 ג'יגה שיש בו גם מקום לכניס כרטיסי זכרון?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6288 בכל פעם שאני מכניס ערכת נושא מהאינטרנט לפלאפון לאחר כמה ימים הפלאפון נדפק וכל פעם שנכנסים ל תפריט הפלאפון נתקע,הבעיה הנ'ל סודרה אבל רציתי לדעת אם זה קורה לעוד אנשים? תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חבר שלי רכש לא מזמן PS3 בגרסא יפנית Region 3 ורשום עליו את האות "A" אם זה אומר משהו. השאלה שלי היא אילו דיסקים שהם blue-ray ה PS3 יודע להציג כמו שצריך? ז"א NTSC? PAL? או שבבלו-ריי זה שונה לגמרי?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, ה-GPS לחבר. הוא הולך לעבוד בתור טכנאי, מה שאומר שהוא יצטכך ליסוע הרבה ולמקומות שהוא לא מכיר. הוא צריך GPS מהרמה הגבוהה, ללא תוספות אחרות, זתאמרת רק GPS יספיק לו. חשוב שה-GPS יהיה עם קליטה טובה, כי מאוד חשוב שלא יתקע לו באמצע יום עבודה (שלא ימצא לווינים פתאום וכד'). קיצור, אני סתם מקשקש. בבקשה פשוט המליצו על המוצר הכי טוב בטווח מחירים הנ"ל. תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד איכותי לשימוש רק כGPS. ככה שהתכונות שחשובות לי הן- מהירות תגובה וחישוב מסלולים (מעבד+זכרון) והכי חשוב - מקלט GPS איכותי, מתקדם ויציב. אני מחפש מכשיר שיפעל טוב עם IGO, יקלוט לוויינים מהר וינווט בצורה טובה. יש דבר כזה? אני לא ממש יודע מה המחירים, אבל אני מוכן להוציא עד 2000 ש"ח +- , אם יש מכשיר כזה בטווח מחירים נמוך בהרבה אז עוד יותר טוב (: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אתמול בערב טענתי והיה לי 100% אחרי זה התקנתי fruit ninja וNFS ושיחקתי קצת. הסוללה היתה 80 ומשהו. היום אני מתעורר הפלאפון כבוי, חיברתי למטען והדלקתי, הסוללה מרוקנת לגמרי. זה מראה 70% זמן סוללה לandroid os שזה המון ואף פעם לא היה לי ככה, והגרף מראה ירידה ממש לינארית. למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי חברים, אחותי ביקשה ממני עזרה לקראת תערוכה שהיא תציג, היא מעוניינת שאנשים יוכלו לסרוק תמונה למכשיר החכם ושזה יכניס אותם ללינק...היא לא רוצה להשתמש בקוד הפשוט של QR. היום קיימת חיה כזאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש כמה תוכנות שמוצאות חן בעיניי אבל אין לי כוח להסתבך עם החתימה וכל זה.. יש איזה שהיא חנות באזור שיכולה להתקין תוכנות בתשלום?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מכשיר חדש מבית מיקרוסופט מבקר במאגר מבחן ה-GFXBench וחושף, לכאורה, את מה שמכינה לנו מיקרוסופט עבור ההשקה הרשמית של חלונות 10 לסמארטפונים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-snapdragon-810/
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב. מחפש המלצה לאוזניית בלוטוט'ס. כמה דגשים:שתהיה נוחה על האוזן(בכללי,כי כל אחד מרגיש סובייקטיבית אחרת),ושתתכוונן לשני האוזניים. עוצמת שמע גבוהה. שתהיה מאיכות טובה,קרי חברה מוכרת כמו מוטורולה לדוגמא. זמן פעולה ארוך וסביר. התקציב עד 200,אפשרי חריגה קלה - אבל לא בהגזמה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לאחותי נגן MP3 חדש. אני מתלבט בינתיים בין: sansa exprees sansa clip Creative ZEN Stone iAudio G3 MPIO ML100 Iriver T50 MPIO ML300 באיזה האיכות מוזיקה הכי טובה?איזה יותר איכותי?אמין? וכו'... אם יש לכם המלצות לאחד אחר עד 200 שקל (אפשר חריגה קטנה..) אני אשמח לשם שלו.. נ.ב.. אני צריך תשובה מהירה ככל האפשר כי אני מעדיף להזמין עוד היום.. תודה על התשובות, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מספר סרטים בפלאפון בפורמט 3gp ורציתי לדעת אם זה אפשרי להריץ קדימה ואחורה בסרט? ניסיתי עם הלחצנים אבל זה לא עבד. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני מפסיק באמצע הוא חוזר לי להתחלה :-\
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן, וראיתי את שני הנגנים ושניהם נראים טוב והייתי רוצה חוות דעת עליהם.. עוד לא החלטתי בקשר למקום שאני ארצה.. אני מתלבט מאוד בקשר לכך.. :\ אני אחליט בקרוב .. בנוסף, ההבדל של הפלאש וההרדיסק רציני?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחפש המלצה? עדיף מטענים מהירים. וגם שיהיה מתאים ל4 סוללות טריפל AAA.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מכשיר הביניים החדש של סמסונג יהיה הראשון להשתמש בטכנולוגיית ה-Infinity-O אשר תנסה לחסל את טרנד המגרעת ולהחליפו בשיטה קומפקטית יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים! אולי מישהו יודע מה מהירות העברת הקבצים (מקורא כרטיסים מהיר למשל) בVISION M 60GB במצב USB HOST??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
רכשתי מכשיר משומש Mio 168RS (מה שחשוב לי זה רק ה GPS ) ורציתי לדעת על איזו תוכנת ניווט אתם ממלצים? תוכנה שתהיה פשוטה נוחה אם כמה שיותר אופציות. כמו כן אודה גם לתוכנת ניווט שבילים טובה (לטיולי גיפים). תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מותג ה-Honor המצליח של Huawei עתיד לתפוח פעם נוספת בקרוב - עם החומרה המתקדמת ביותר שיש לחברה הסינית להציע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
הטלפון (נוקיה 6233) הלך ולכבר לא משתלם לתקן,חשבתי שרק המסך הלך אבל אחרי שהחלפתי כנראה גם הבורד עצמו הלך, היות ועכשיו יש תמונה שזה בעצם רק "שלג",מקודם לא הייתה תצוגה בכלל מסך שחור. כרגע התלבטות היא אם לעשות ביטוח על נייד שנשאר לי לשלם עליו רק עוד 300 ש"ח ולעשות ביטוח זה 30 שקל לחודש למשך שנה (360 ש"ח) או לשדרג למכשיר הנ"ל,במסגרת המבצע הוא יוצא כ-2160 ש"ח והתשלום הראשון מתחיל בחודש 13. ומקבלים חבילת נוויגיטור בחינם (רק לניידים עם GPS מובנה,נראה לי בשיטת חיוב-זיכוי). יש גם את ה-E71 אבל הוא מתאים יותר לאנשי עסקים ככה שזה לא מתאים לי כ"כ. מבחינת ניידים אחרים אין להם GPS מובנה. יש צפי שהנוקיה 5800 תגיע לסלקום ? כי אז זאת תהיה אפשרות הרבה יותר טובה אני חושב, למרות שאני מחפש עכ…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה לעקוב אחרי שיאומי ומשיקה דגם K Note שני בתוך פחות מחודש זוכרים את ה-K4 Note המרשים של לנובו? ובכן, כעת כדאי שתכירו גם את ה-K5 Note, שלא ממש מחליף אותו אך ללא ספק מהווה עבורו אח ואף מתחרה – ומושק שלושה שבועות בלבד אחריו. ב-K5 Note תקבלו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב ה-Helio P10 המתומן הטרי של Mediatek באחת מהופעותיו הראשונות (מתוך מאות שעוד צפויות להיות לו), זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב בעד 128GB נוספים, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד כפול גוונים ועם מיקוד מבוסס זיהוי פאזה ומצלמת 8 מגה פיקסל משנית. מאפיינים נוספים הם שבב NFC מובנה, סורק טבי…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ברשותי Samsung S179 ואני מאוד רוצה להחליף את הצפצוף של ההודעה נכנסת למשהו שאני הכנתי. האם אפשרי הדבר?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-