גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מי פה יודע איך להתקין רום אנדרואיד 10 עם רוט על טאבלט Samsun Galaxy Tab A 2016 SM-T580 !! תודה ניסיתי להתקין ולא הצלחתי בכלל.. ואני לא מצליח למצוא מדריך על זה בעברית.. כל המדריכים באנגלית וזה לא מובן לי.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הערה: חייב להיות מותקנת גרסת אנדרואיד – 4.1.1 לפחות, לא חייב רוט. להכניס סים למכשיר, זה יפתח לנו הודעה להכניס קוד לפתיחת הסים, נבטל ונכנס ל תוכנת החיוג ולרשום - *#197328640# יפתח חלון תפריט ראשי ונבחר – [1]UMTS יפתח חלון ה – UMTS MAIN MENU. ונלחץ – [1] DEBUG SCREEN יפתח חלון ה – DEBUD SCREEN. ונלחץ – [8] PHONE CONTROL יפתח חלון ה – PHONE CONTROL. ונלחץ על – [6] NETWORK LOCK יפתח חלון ה - NETWORK LOCK. ונלחץ על – [3] PERSO SHA256 OFF ואז נחכה כ 30 שניות לתת לתהליך להסתיים. אחרי שחיכינו 30 שניות נלחץ על לחצן ה – MENU שבתחתית המכשיר השמאלי ונחץ על – BACK . ואז נחזור לחלון ה- NETWORK LOCK ונלחץ על – [4] NW LOCK NV DATA INITIALLIZ . ואז נחכה כדקה לתת לתהליך להסתיים, ואז…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חשבתי על לרכוש LG G3 או 1+1 או שבכלל כדאי ללכת לכיוון אחר ? אשמח לעזרה ושיתוף מידע
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר חשבתי לקנות מכשיר עם המאפיינים הבאים: מצלמה ברמה טובה אפשרות להקלטת שיחות זמן סוללה טוב אם אפשר - גם wifi נכנסתי לחנויות הפרטיות והציעו לי את nokia x3-02 ב 900 שקלים, באינטרנט ראיתי שהמכשיר סביב 620 שקלים ובמסגרת התקציב יש גם מכשיר htc wildfire מקיראה בפורומים שונים אני מבין שמדובר בליגה אחרת של מכשירים ב htc יש אנדרואיד ויש בו אפשרויות רבות יותר, כמו כן - זה סמרטפון מצד שני, אין בו יכולת הקלטת שיחות - כמו בכל מכשירי האנדרואיד וגם באייפון ונדרשת הורדת אפליקציות - שאולי יעבדו... כמו כן - יש את עניין הרזולוציה הנמוכה שלו 320x240 על מסך 3.2 אינטש עכשיו שניהם נכנסים בתקציב - יש קצת קושי לבחור בינהן, במיוחד כי אני לא…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם.. עשיתי בתמימותי update לגירסא 1.2.3, ולהפתעתי העברית נמחדה לי מהמכשיר.. ניסיתי להתקין שוב את העברית (של idigital 2.53) אבל בזמן ההתקנה נוצרת בעיה עם הקושחה. לאחר חיפושים ברשת מצאתי את המדריך הבא: עשיתי את הכל בדיוק כמו שרשום, אבל אחרי ביצוע הrestore אני עדיין בגירסא 1.2.3.. ניסיתי גם את התוכנה Ipod wizard שרבים ממליצים עליה, אבל יש בעיה עם הupdater.. יש למישהו מושג מה לעשות בנידון? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני לא מחפש בהכרח סמארטפון, ולא ג'אנקפון, אשמח להמלצה טובה במחיר שפוי אם מישהו מכיר חניות במחירים טובים באיזור ירושלים, אפילו טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר.... בבקשה תמליצו... עדיף שלא יהיו מהסוג שאטים לחלוטין לרעשים חיצוניים
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל קבצי mp3 במחשב מדגם ASUS 696 קופצת לי הודעה שאומרת "לא ניתן לפתוח את הקובץ. הוא לא חתום עם אישור מהימן או שלא ניתן למצוא אחד ממרכיביו."
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
SAMSUNG MASGIC TOUCH SONT ERICSSON W705 NOKIA 6730 NOKIA 5800 מה שחשוב לי במכשיר ביקר שיהיה נוח לשימוש, ושלא היו הרבה תקלות
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ אזניות סטנדרטיות של APPLE (אם אפשר בצבע שחור..) באזור הצפון (הלא רחוק...)וכמה זה יעלה לי?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תת המותג של היצרנית הסינית הגדולה ממשיך לספק לנו כח עיבוד גדולות במחירים קורצים גם בשנת 2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית תחשוף בקרוב את מכשיר הדגל החדש שלה, שיציע שבב Snapdragon 820 לצד נפח חסר תקדים של זכרון RAM ההתפתחות בשוק הסמארטפונים לא עוצרת לרגע, כך נראה, וזמן קצר בלבד אחרי שהתחלנו להתרגל לעובדה ש-4GB של זכרון RAM מהווים את הסטנדרט החדש למכשירי דגל ואפילו למכשירי שוק בינוני גבוה – נראה כי בעוד ימים ספורים נקבל קפיצה נוספת קדימה, בדמות הסמארטפון הראשון בשוק שמכיל 6GB של זכרון אקראי דינאמי. המכשיר המדובר הוא ה-XPlay 5 של חברת Vivo הסינית, אשר אוהבת לחדש והייתה זו שהציגה בעבר אתהסמארטפון הדק בעולם וגם את הסמארטפון הראשון אי פעם עם מסך ברזולוציית QHD. הדגם החדש עתיד לכלול מסך 5.5 אינץ' ברזולוציית QHD ואולי אפילו עם קימור משני צדדי…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי נאבד לי המתאם לנגן IAUDIO X5 מישהו אולי יודע אם אפשר למצוא כזה בארץ? מי היבואן של IAUDIO? איפה ניתן ליצור איתם קשר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת האם מספיק לקנות כבל Type C -> HDMI, כמו למשל: https://www.ebay.com/itm/1-8M-USB-Type-C-Male-to-HDMI-M-4K-2K-UHD-Cable-For-MSI-Google-Laptop-Macbook-G/183051048316?hash=item2a9eb1557c:m:mlh2xroe6IhbtV6ViBL4PpA או שיש צורך במתאמים מיוחדים? מדובר לא ב-smart tv, ולכן יש צורך בפיתרון צד שלישי.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד איכותי לשימוש רק כGPS. ככה שהתכונות שחשובות לי הן- מהירות תגובה וחישוב מסלולים (מעבד+זכרון) והכי חשוב - מקלט GPS איכותי, מתקדם ויציב. אני מחפש מכשיר שיפעל טוב עם IGO, יקלוט לוויינים מהר וינווט בצורה טובה. יש דבר כזה? אני לא ממש יודע מה המחירים, אבל אני מוכן להוציא עד 2000 ש"ח +- , אם יש מכשיר כזה בטווח מחירים נמוך בהרבה אז עוד יותר טוב (: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לא מצליח להבין את ההמלצה הזאת. כן אני יודע מה זה חוק ניתוק זיקה , שמאשר לקבל זיכוי על טלפון בלי קשר לאיפה שהוא נקנה. אבל בכל זאת אני מתקשה להבין , מה זה משנה , אם גם ככה אני מקבל את הטלפון מסלקום בזיכוי מלא ואין שום בעיה מחר לקחת את אותו הטלפון ולעבור לאורנג' ועדיין להמשיך לקבל עליו זיכוי מלא וכל זה בלי שום קנסות. אז מה הסיפור כאן ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
מה אתם מעדיפים ולמה? אני שיחקתי קצת עם הsamsung וזה פלאפון משעמם כזה...חצי דקה נגעתי בwiget ואז השתעממתי כי הממשק היה איטי...הפלאפון נתקע הרבה...ציפיתי להרבה יותר...המשחק היחיד שהיה שם זה איזה פאזל מעפן...וגם מצאתי הרבה נקודות מתות על המסך מגע(נקודות שבהם המסך לא מגיב לנגיעה)
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אלוהים. יודע למה קניתי את האפליקציה. הזאת מישהו יכול להסביר לי אך לעבוד איתה?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי חברים, אחותי ביקשה ממני עזרה לקראת תערוכה שהיא תציג, היא מעוניינת שאנשים יוכלו לסרוק תמונה למכשיר החכם ושזה יכניס אותם ללינק...היא לא רוצה להשתמש בקוד הפשוט של QR. היום קיימת חיה כזאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. לאחר חיפושים באורנג' ובסלקום גיליתי שהם אינם מוכרים יותר מטענים (או את המכשיר) סמסונג 990 ולכן חשבתי לקנות מטען של המכשיר Z500 . השאלה אם הם דומים בחיבורים שלהם למכשיר ויהיה ניתן לחבר את המטען של ה-Z500 לסמסונג 990? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ל mio510 יש בלוטוס.איפה הקטע של הבלוטוס נכנס רק שרוצים לעביר משהו למכשיר מהמחשב?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המותג הפיני מקווה לחצות רף מכירות של 10 מיליון סמארטפונים בשנתו הראשונה בגלגול החדש, ובמקביל ממשיך בהכנות להשקתו של דגם ה-Nokia 9 המוביל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים. הטאבלט שלי (לא מהמוכרים) אין בו BT מובנה. הוא בגרסה 4.0.3 אגב. יש לי בבית מתאם OTG ופלאג BT בחיבור USB. יש דרך כלשהי להפעיל אותו בצורה כזו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-