גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
דגם ה-Galaxy Z Flip 5G מספק תוספת עוצמה לדגם שכבר זמין בחנויות מתחילת השנה הנוכחית - וגם צמד גוונים נוספים שככל הנראה יככבו בהכרזה הרשמית על דגמי ה-Note החדשים בתחילת אוגוסט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
חברה אלמונית גרפה השקעות של קרוב למיליון דולר בעזרתו של שעון Android Wear מפתיע לטובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בשעה טובה מוטורולה שיחררה גם לישראל את העידכון המייוחל ics לטאבלט ה"דגל" שלה, xoom2. כבעלים של הטאבלט אני יכול להעיד על אין ספור הבעיות והתקלות שהמכשיר הזה טומן בחובו וחבל, מבחינת חומרה ופיצ'רים מדובר באחד הטאבלטים החזקים בשוק. ברגעים אלו אני מבצע עידכון ota בתקווה לשיפור ביצועים ותיקון באגים. אעדכן לאחר ההתקנה. motorola xoom 2 3g +wifi מסלקום.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אפליקציה שתקליט ותצלם את מה שאני כותב.. לדוגמא אני רוצה לשבת בבית לרשום תרגילים על האייפד ותוך כדי להקליט אותי מדבר ומסביר. צריך עט מיוחד? מישהו מכיר? יש ברשותי טאבלט מסוג asus טרנספורמר.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני יודע שקיים חוק שמחייב את החברות למכור את המכשירים שהן מציעות בלי לנעול אותם לשימוש ברשת שלהם בלבד.. מה בנוגע למכשירים שנקנו לפני שהחוק יצא? אם אני הולך לחברה ומבקש ממנה לפתוח את המכשיר היא מחוייבת לעשות את זה בחינם?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון: האם מישהו יודע ההבדל בין הדיבוריות של מוטורולה בדגמים T15 לבין TX500?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אלוהים. יודע למה קניתי את האפליקציה. הזאת מישהו יכול להסביר לי אך לעבוד איתה?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לא, אני ממש לא בעד ילדים קטנים שמסתובבים עם סלולרים, אבל מקרה לא נעים שקרה לאחרונה גרם לי ממש להצטער שאין לי דרך ליצור איתו קשר. מה שאני רוצה, זה מכשיר שיהיה לו בתיק, עם שיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים (יש דבר כזה) ושיחות נכנסות מוגנות בקוד כדי שלא יקבל טעויות במספר באמצע שיעור. יש המלצות לאיזה מכשיר אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
הערה: חייב להיות מותקנת גרסת אנדרואיד – 4.1.1 לפחות, לא חייב רוט. להכניס סים למכשיר, זה יפתח לנו הודעה להכניס קוד לפתיחת הסים, נבטל ונכנס ל תוכנת החיוג ולרשום - *#197328640# יפתח חלון תפריט ראשי ונבחר – [1]UMTS יפתח חלון ה – UMTS MAIN MENU. ונלחץ – [1] DEBUG SCREEN יפתח חלון ה – DEBUD SCREEN. ונלחץ – [8] PHONE CONTROL יפתח חלון ה – PHONE CONTROL. ונלחץ על – [6] NETWORK LOCK יפתח חלון ה - NETWORK LOCK. ונלחץ על – [3] PERSO SHA256 OFF ואז נחכה כ 30 שניות לתת לתהליך להסתיים. אחרי שחיכינו 30 שניות נלחץ על לחצן ה – MENU שבתחתית המכשיר השמאלי ונחץ על – BACK . ואז נחזור לחלון ה- NETWORK LOCK ונלחץ על – [4] NW LOCK NV DATA INITIALLIZ . ואז נחכה כדקה לתת לתהליך להסתיים, ואז…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לא מצליח להעלות קבצים למחשב. המחשב מתעלם מהמכשיר מדובר ב SONY ICD 110
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הגלגלת נעשתה קשה והנגן נקנה בארצות הברית,מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב אז אתם בטח תראו את השאלה הזאת כמפגרת לחלוטין אבל אחותי קנתה אייפוד חדש ואין לי מושג איך להשתמש בו... מן הסתם הגיוני שAPPLE תשים את זה בהוראות שלה אבל לאאאאאאאאא איך לעזאזל אני מעביר שירים לאייפוד מאייטיונס????
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/ATT+Reports+Disappointing+Initial+Sales+of+iPhone/article8168.htm
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ת'ראד מאוד מוצלח שאני חושב שעשוי לעניין אתכם... העמודים המתקדמים ביותר כבר מכילים Themes שרלוונטים עבור קושחות 2.50 ו 2.51... יש שם דברים ממש חמודים, שווה לבדוק - http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=13664&page=42
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חבר שלי רכש לא מזמן PS3 בגרסא יפנית Region 3 ורשום עליו את האות "A" אם זה אומר משהו. השאלה שלי היא אילו דיסקים שהם blue-ray ה PS3 יודע להציג כמו שצריך? ז"א NTSC? PAL? או שבבלו-ריי זה שונה לגמרי?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם.. עשיתי בתמימותי update לגירסא 1.2.3, ולהפתעתי העברית נמחדה לי מהמכשיר.. ניסיתי להתקין שוב את העברית (של idigital 2.53) אבל בזמן ההתקנה נוצרת בעיה עם הקושחה. לאחר חיפושים ברשת מצאתי את המדריך הבא: עשיתי את הכל בדיוק כמו שרשום, אבל אחרי ביצוע הrestore אני עדיין בגירסא 1.2.3.. ניסיתי גם את התוכנה Ipod wizard שרבים ממליצים עליה, אבל יש בעיה עם הupdater.. יש למישהו מושג מה לעשות בנידון? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אולי הנושא הזה לא כלכך קשור לפה אבל רציתי לשואל אם משהוא שמבין יודע אולי אם ניתן לאתר איכשיהו מיקום של פלאפון סלולרי. אבד לי לפני שעתיים פלאפון והוא עדיין זמין,יש איזושהי דרך לאתר אותו באיזו דרך מתוחכמת?או אולי מישהוא יודע אם המשטרה יכולה לאתר את המכשיר בגלל שהוא עדיין זמין.?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
מכשיר הביניים החדש של סמסונג יהיה הראשון להשתמש בטכנולוגיית ה-Infinity-O אשר תנסה לחסל את טרנד המגרעת ולהחליפו בשיטה קומפקטית יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
מי פה יודע איך להתקין רום אנדרואיד 10 עם רוט על טאבלט Samsun Galaxy Tab A 2016 SM-T580 !! תודה ניסיתי להתקין ולא הצלחתי בכלל.. ואני לא מצליח למצוא מדריך על זה בעברית.. כל המדריכים באנגלית וזה לא מובן לי.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היישום שהיה מובנה עד כה במכשיריה הייעודיים של חברת הענק זמין מעכשיו גם בתור אפליקציה להורדה חופשית וחינמית בחנות ה-Play Store לכתבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום ברשותי אקספריה מיני פרו מהדגם האחרון של סוני. הדגם הגיע עם אנדרואיד בגירסה 2.3.4. יצאה גירסה רישמית מסוני ל4.0, אבל כשאני נכנס להגדרות ולוחץ על Software update המכשיר מודיע לי שיש לי את הגירסה החדשה ביותר(מה שלא נכון בפועל). יש לציין שהמכשיר נקנה באנגליה, והוא לא נמכר בארץ כלל ביבוא רישמי. בנוסף הזמנתי לאבא שלי גוגל גאלאקסי נקסוס, הוא יגיע עם דוד שלי מארה"ב בעוד שבועיים, הבנתי שהוא אמור לקבל עידכון לגירסה 4.1(או שכבר קיבל), בהנחה והמכשיר יגיע עם גירסה 4.0 האם צפויות בעיות דומות בשידרוג לגירסה החדשה שתיצא?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-