גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מבקש טאבלט לצרכי לימודים. חייב ווינדוס 8 (הרבה מהאתרי אינטרנט של האוניברסיטה דורשים ג'אווה) טאבלט כמה שיותר חזק (2 גיגה ראם לפחות, ובמעבדים של טאבלטים עדיין לא הספקתי להתעניין בגלל זה צריך עזרה) כפי שכתבתי, התקציב הוא עד 3000 וזה בגלל שראיתי טאבלט שממש הרשים אותי, ATIV של סמסונג כמובן שאם יש משהו זול יותר ועדיין מתאים לי אני אשמח לשמוע עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
לנובו מציגה את המתחרה שלה עבור המכשיר הטוב ביותר מבית שיאומי, ונראה שיש כאן אלטרנטיבה מעניינת אחרי כמה שבועות של טיזינג תחת שם הקוד 'KillerNote', אותו ניתן לפרש איך שבא לכם, בלנובו חשפו את סמארטפון ה-K4 Note החדש, שינסה להיות שידרוג ראוי ל-K3 Noteהמפתיע לחיוב. בעוד שהמפרט הבסיסי של ה-K4 Note החדש עשוי לאכזב חלק מהמשתמשים, עם שבב MT6753 מרובע ליבות Cortex A53 (אשר למעשה מעט יותר חלש מה-MT6752 שב-K3 Note) ו-3GB של RAM בתוספת 16GB של אחסון מובנה עם אפשרות הרחבה, אשר אליהם מצטרף מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' ברזולוציית FullHD ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 – המכשיר כולל גם כמה תוספות מעניינות ואף ייחודיות בקטגוריית המחיר שלו, שעשויות לכפר על החסרונות היחסיים בתחומים אחרים. …
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זה מכשיר ישן יחסית, נפח האיחסון של המכשיר הוא 32MB + כרטיס זיכרון בגודל 512MB . האמת? קטן מאוד ודיי עלוב מכיוון שכל התוכנות החדשות שוקלות מעל ג'יגה. האם בכל זאת יש תוכנת ניווט קלה ועדכנית? חברים, אני אשמח לקבל תגובות כמו - תזרוק אותו לים. זה בכל אופן לא מכשיר ששייך לי.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
מכשיר הדגל האקזוטי הבא של היצרנית הסינית מתקרב במהירות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אני חייל כרגע ואני צריך להחליף פלאפון שיתאים לצרכים שלי. בעקרון מה שחשוב לי בפלאפון זה מסך גדול, אינטרנט טוב ואיכות שמיעה של דיבור ומוזיקה, בנוסף, מצלמה של 5 מגה פיקסל לפחות עם פלאש. אני לא הכי חובב TOUCH אבל אם אין אופציות אחרות של סליידר או באר אז זה בסדר. תקציב לא משחק כאן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מה6085. מתי אמורים להגיע ה6600 (סליידר + צדפה) לארץ? ואולי גם מישהו יודע אם בבולגריה (ורנה) הפלאפונים האלו זמינים, והאם המחירים שם זולים משמעותית מהמחירים בארץ?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב, בלאק פריידיי.. ואני רוצה להתחדש בפלאפון מבחינת מחיר, באמאזון האל ג'י זול יותר בכ-100 דולר גלקסי ב500$ - http://www.amazon.com/dp/B00U8KSUIG/ref=twister_B017B3823U?_encoding=UTF8&psc=1 וLG ב400$ - http://www.amazon.com/LG-5-5-Inch-Factory-Unlocked-Smartphone/dp/B00YA8308M/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1448644813&sr=1-3&keywords=lg+g4 מה ההבדל בין המכשירים בעצם? אני לא ממש מבין בפלאפונים יש המלצות אחרות אולי? או אתרים שעושים הנחות משתלמות יותר? עוד שאלה, אם אני מזמין נגיד מאיביי.. מה אני צריך לוודא כדי שהמכשיר יתאים לשימוש בארץ? מה אני צריך לחפש
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות iphone4s 16gb sim-free . העדפה שלי היא מחו"ל כי המחירים הרבה יותר טובים, אז יש לי כמה שאלות : 1. חיפשתי למשל ב ebay ולא מצאתי גרסת im-free מצאתי רק את גרסת ה- Unlocked - הכוונה היא זהה נכון? כאילו בשתיהם אפשר פשוט להכניס sim והכל יהיה בסדר. 2. אם אני קונה בחו"ל הממשק יהיה באנגלית, יש דרך לשנות לעברית ? 3. בנושא האחראיות, הבנתי שיש שנת אחראיות יצרן, כלומר Apple , אם אפשר פרטים לגבי זה. לדוגמא, בוא נגיד קיבלתי מכשיר תקול, עם מי אני מדבר ? חנות Apple פה בארץ ? או שצריך לשלוח את המכשיר בחזרה חו"ל. תודה רבה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המכשיר צריך להסתנכרן עם OUTLOOK, תוספת GPS, WIFI ושאר הצעצועים יהיו תוספת נחמדה גם כן, אבל הדגש הוא על מחשב+טלפון+מקלדת+סנכרון. המחיר יכול לעבור את ה4000 ש"ח. אני גמיש. התעניינתי ב וIPAQ HW6915וHP/Compaq . מישהו יכול לתת חוות דעת? או על מכשיר דומה? תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כמה זמן מרגע ההשקה יהיה ניתן לרכוש את המכשיר בארץ? .. למשל את ה oneplus 2 שמושק החודש..
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא יודע איך זה נוצר אבל כשאני נכנס לדונלאוד מוד הוא עושה לי 41.. כשהתקנתי את הרום הבריטי עליו (S3) היה COM7 ועכשיו אין.. איך אני מחזיר אותו? הצלחתי להגיע לCOM6 אבל הוא עוד היה דלוק..
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%aa-galaxy-note-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-snapdragon-810/
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ללא וידאו ותמונות רק מוסיקה! לא IPOD!!! 20GB ולא יותר. אני מצאתי creative zen 20gb לעומת iaudio m5 20gb לא מסוגל להחליט. האם ישנן אפשרויות נוספות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם מישהו החליף סוללה לסמסונג וחווה שיפור בזמן סוללה כפי שהיה שהמכשיר היה חדש, או שמא יש פה עוד בלאי נוסף שאיני יודע עליו שבכל אופן לא יישתפר הממצב כל כך עקב ההחלפה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כדאי לקנות? האם יש חלופות טובות יותר? http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36648
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ברשותי Samsung S179 ואני מאוד רוצה להחליף את הצפצוף של ההודעה נכנסת למשהו שאני הכנתי. האם אפשרי הדבר?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש נגן וידאו שיכול לקרוא קבצים של RM/RMVB ועוד פורמטים רבים ונגן טוב? חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי מעל 3.3אינץ' יש סיכוי שאייפוד טאץ' קורא RM RMVB אפילו עם המרה? תקציב עד 900 שקל
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
חבר נוסע לארה''ב איזה נגן+מצלמה דיגטלית איכותי עד 500שח כל אחד,מה מומלץ לקנות שם. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6288 בכל פעם שאני מכניס ערכת נושא מהאינטרנט לפלאפון לאחר כמה ימים הפלאפון נדפק וכל פעם שנכנסים ל תפריט הפלאפון נתקע,הבעיה הנ'ל סודרה אבל רציתי לדעת אם זה קורה לעוד אנשים? תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ברצוני לקנות לאימי מסגרת דיגיטלית ויש כל כך הרבה דגמים וגדלים שאינני יודע איזה לבחור. התקציב שלי הוא 500 שקל. מחכה להמלצות שלכם
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
יש כמה תוכנות שמוצאות חן בעיניי אבל אין לי כוח להסתבך עם החתימה וכל זה.. יש איזה שהיא חנות באזור שיכולה להתקין תוכנות בתשלום?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
נתונים עדכניים מצביעים על שליטה מוחלטת של החברה הקוריאנית בשוק, גם בתחום היקר וגם בתחום המוזל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מכשיר הביניים החדש של סמסונג יהיה הראשון להשתמש בטכנולוגיית ה-Infinity-O אשר תנסה לחסל את טרנד המגרעת ולהחליפו בשיטה קומפקטית יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-