גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי שהמליצו כאן בפורום על הטאבלטים הסימניים של Ainol אבל יש להם כל מיני גרסאות וסוגים וגם המחירים של אותם דגמים באתרים שונים שונה. מה הדגם המומלץ שלהם עד 150 דולר כמו כן עם יש חברה סינית אחרת באותו תקציב שיש להם מכשיר מומלץ אשמח מאוד. חשוב שיהיה תמיכה קלה בעברית אפילו מובנית ולא אצטרך לפרוץ רומים וכאלו.. זה יותר לשימוש בייתי מיילים משחקים לילד וכו. כמו כן אשמח להמלצה על אתר שאפשר לסמוך עליו שיגיע מקורי ובזמן כמו אליאקספרס פנדהוויל ודומיו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה, למטה יש מפרט מלא שנתנו לי,של 3 טאבלטים, במחיר של 260-200 דולר, דעדתכם חשובה לי. בלי יותר מידי סיפורים אני צריך טאלבט בגודל 10 לפחות. השימוש הוא איטרנט בלבד, כמובן שאני קונה גם מקדלת. כמובן שחשוב לי שהיה אפשרות לשחק כמובן דיברתי בערך עם 40 ספקים, יכולים לתת לי מחיר טוב, אבל מה שהבנתי החברות הם No name אבל המפרט דיי טוב נראלי. שאלה נוספת, במידה ואני בים במקום שאיו לי גישה לWIFI אני צריך לקנות מחשב עם 3G? פשוט זה תוספת רציית שת 40-60 דולר יש לי באורנג זכאות לדבר שנקרא מודם USB מדגם iCON 225 האם אני יהיה זקוק רק לUSB בשבילו ויעבוד לי האיטרנט? יש כאן אולי המלצה/תגובות? התקציב שלי הוא עד 1000 ש''ח. וכמובן אני מעדיף שהיה אפשר להתקיו עליו WIN 8 ולא אנדראויד לגבי הסוללה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח. דרישות: *שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר. *זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי. *המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני. *אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש) *גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי. *הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית *סוללה נורמלית. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי galaxy s2 שנקנה בארהב ואני רוצה לעדכן בו את מערכת ההפעלה ל ICS. כשאני בודק עדכונים דרך ההגדרות בטלפון זה מראה שאין עדכונים. בKIES שמותקן במחשב שלי מופיעה ההודעה הבאה כשהטלפון מחובר למחשב: New firmware is available. Upgrade your device to enhance its capabilities. Current firmware version : PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KH1 (DBT) Latest firmware version : PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LP5 (DBT) השאלה שלי היא מה זה העדכון הזה? איך אפשר לדעת פרטים על הגרסא הזאת? בחיפוש בגוגל של פרטי הגירסא החדשה מתקבלות תוצאות בגרמנית בעיקר ולכן אני חושש להתקין אותה בלי לברר עוד פרטים... עוד שאלה: אם אני מתקין גרסא חדשה ואחרי זה מתחרט, יש אפשרות לעשות ROLL BACK איכשהוא לגרסא הקודמת? תודה ר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג וממש קשה לי להחליט. אני מחפש מכשר עם אמין עם מצלמה טובה איכות שמע ויעזור לי אם הוא ייתמוך בקבצי אופיס. חשבתי על כמה מכשירים ברשת אורנג: e65 z720 (למרות שהוא נראה לי קצת שברירי) n73 me k800i או אם יש המלצה על מכשיר אחר ברשת אורנג או מכשיר שעומד לצאת ממש בקרוב. תודה מראש. (אשמח גם לקבל חוות דעת מבעלי מכשירים דומים)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי וממש קשה לי להחליט איזה מכשיר לרכוש. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין 2 מכשירים: Nokia N73 Music Edition SONY ERICSSON K800i אני יודע שיש הרבה השוואות ביניהם אבל הבעיה היא שמעבר לזה אני רגיל למכשירים קטנים ולכן רציתי לדעת אם יש ברשת אורנג או שעומד לצאת בקרוב מכשיר עם נתונים דומים ושיהיה קטן(צדפה או סליידר). חוץ מזה בכל ההשוואות לא מצויין איך שני המכשירים הללו מבינת אמינות(תקלות וכאלה) ואשמח לקבל מידע גם בנושא זה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי אייפון ואין לי מושג איך אני מעביר אליו דברים שירים תמונות סרטים וכו' וגם שאני מנסה להכנס לyoutube הוא אומר לי שאני צריך להתחבר לאייטונס עם חיבור אינטרנט פעיל? למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר לקבל מדריך טוב ? תודה ! לתמיכה בעברית ... להפעלת זיהוי קולי כשמתקשרים אליי וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מכשיר PSP עם כרטיס זכרון 4GB. לאחר שהוספתי משחקים גיליתי שבתצוגת המשחקים מוצגים רק המשחק הראשון שהתקנתי והDEVICE HOOK. כאשר נכנסתי לDEVICE HOOK מצאתי את כל שאר המשחקים אך לא הצלחתי להפעיל אותם. אני אודה למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ערב טוב! אני אתחיל מהתחלה שלא יהיה פה שמץ של בלבול יש לי את המכשיר motorola defy mb525 שעליו היה מותקן CM7 תקופה של שנה וחצי פלוס. ראיתי באתר gizmolord שיש גירסה חדשה לדיפיי של jellybean 4.1.1 אז עידכנתי לגירסה הזו. הצריבה הושלמה הכל בסדר פשוט לא אהבתי את הגירסה, לטעמי הייתה יותר איטית מCM7 אז רציתי לחזור אליה. ראיתי שיש CM 7.2 STABLE ורציתי לבדוק אותה, אז צרבתי את הרום הזה עם הקרנל פיירו של אותה גירסה 4.1.1 של jellybean זה היה מעשה ממש לא חכם בהתחשב שאלו שני דברים שונים לחלוטין. התוצאה - המכשיר נתקע על הלוגו של "גוגל" חשוב!!! יש אופציה להיכנס לריקוברי בזמן הפעלת המכשיר. אני צריך עזרה דחוף כרגע אני בלי טלפון, איך "לנקות" לגמרי את הנתונים האלה ואיזה רום וקרנל לצרוב מחדש דר…
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני צריך דרך כל שהיא לדבר עם שירות לקוחות של חברת RIO ז"ל... איך אני עושה את זה (בלי לשלם 20$ כי עבר לי האחריות על המכשיר) האם יש טלפון\פקס\מייל שאפשר לדבר איתם. עדיף בארץ אבל גם בחו"ל יעזור. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני צריך דרך כל שהיא לדבר עם שירות לקוחות של חברת RIO ז"ל... איך אני עושה את זה (בלי לשלם 20$ כי עבר לי האחריות על המכשיר) האם יש טלפון\פקס\מייל שאפשר לדבר איתם. עדיף בארץ אבל גם בחו"ל יעזור. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום =]] יש ברשותי K610I ונתקלתי במספר בעיות: איך אני עושה שלט רחוק איך אני עושה את כל השטויות האלו שאני שולט עם הפלאפון על דברים כמו טולוויזיה מחשב ושאר השטויות.. איך אני מכניס קובץ MP4 רגיל והאם חייב שזה יהיה קובץ 3GP? איך אני מגיע לאימיול ומוריד דברים ואותו דבר לגביי האייסיקיו? איך שם משחקים בפלאפון מהמחשב לפלא בתור איזה קובץ אני צריך לשים תודה רבה! שאני מפעיל בלוטוס וששולחים לי משהו אני יכול לעשות מזער לאחר שאני ממזער איך אני מחזיר את זה? אממ זהו נכון לעכשיו זהו אם יהיה דברים אני אערוך דיון זה. תודהההההה מראש! :yelclap: :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, הייתי היום בחנות בניו יורק וראיתי את הנגן S9 (והוא אכן מדליק!). אני לא בטוחה אם לקנות כי אני לא יודעת אם הוא יציג באופן סביר שמות בעברית. ראיתי את ה-d2 שממש תומך בעברית אבל ל-S9 אין את אותה תמיכה. האם מישהו יודע אם אפילו שהתפרטים באנגלית האם הנגן עדיין יציג שמות בעברית או שמא הוא יציג ג'יבריש? אני חוזרת ממש בקרוב ולא יודעת אם לקנות. אם למישהו יש מידע אז בבקשה תענו בקרוב! תודה רבה, יעל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי זה עתה את ה-Sansa Fuze של Sandisk. עדכנתי קושחה דרך התוכנה שהורדתי מהאתר. אבל, יש לי שתי בעיות: 1. ברשימת השפות בנגן אין את השפה העברית, כך שאני לא יכול להציג את התפריטים בעברית. 2. כל השירים בעברית מופיעים לי עם עברית הפוכה. ב-windows XP השמות מופיעים כמו שצריך. מה עושים? אני צריך את זה למחר... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם.. בהמשך לת'ראד שפרסמתי לפני 3 ימים יש לי שאלה חשובה כי אני נוסע עוד פחות משלושה ימים ראיתי שיצא נגן חדש לארכוס, ה- Archos 404 עכשיו, מבחינת נתונים הוא אמור להיות קטנטן עם מסך 3.5 אינצ' (עצום יחסית לגודל שלו..) השאלה עכשיו מה עדיף?? 1. Ipod Video 30G הקלאסי 2. Creative Zen Vision:M 3. או הארכוס 404 החדש??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האייפון 4 שלי פתאום התחיל לרטוט והוא לא מפסיק (זה מגיע בקטעים כמו שמתקשרים אליך) המסך לא נדלק ואי אפשר לעשות כלום מה לעשות?!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום,מכרים שלי נמצאים בחופשה בלונדון וביקשתי מהם לקנות לי מכונת זקן של פיליפס ,שאין בארץ ..לאחר שהם חיפשו ב-Oxford Street ולא מצאו, רציתי לבקש את עזרתכם במציאת חנות בלונדון או קרוב ללונדון ,שיש לה את המכונה הנ"ל: http://www.philips.co.uk/c/mens-grooming/pro-with-multifunctional-display-qt4070_32/prd/ זה ממש דחוף לי מכיוון שהם חוזרים ביום חמישי..כך שאודה למי שיוכל לעזור לי במציאת חנות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוחה שאני פונה לקהל הנכון אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור או להפנות אותי למקום בו אוכל לקבל תשובה. אני צריכה לכתוב קוד פשוט שעושה בדיקות אוטומציה ל- mobile app על iOS, כאשר יש לי את האפליקציה בצורה של תיקיות וקוד. אני חושבת שהקוד נכתב ב- Objective C אבל אני לא סגורה על זה. זה מבחן שקיבלתי למשרת QA, אבל הוא נראה כמו מבחן לאוטומציה יותר. אני צריכה עזרה ממש בפרטים, החל מאיפה להתחיל ובמה להשתמש ואיך לעשות, אני יודעת שזה קשה על רגל אחת, אבל זה ממש ממש חשוב לי, אז בבקשה תעזרו או תפנו אותי למישהו שיכול אגב, אותו דבר אני צריכה לעשות גם לגירסאת flash.....אז גם פה כל עזרה תתקבל בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארטפון לבת שלי בת ה-10. כרגע יש לה Galaxys2 שבדרך למות... אני מחפש טלפון זול יחסית (גג 1000 ש"ח, אבל עדיף פחות). ראיתי שלושה דגמים שאני מתלבט בניהם ואשמח לקבל ייעוץ: Asus Zenfone 2: http://www.to2c.com/asus-zenfone-2.html Xiaomi Redmi Note 2: http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-2.html Ulefone Paris: http://www.to2c.com/ulefone-paris.html#disqus_thread לגבי הגודל, אני יודע שהם 5.5" אבל זה בסדר מבחינתה. חשוב לי שתהיה מצלמה נורמלית כי ילדים מצלמים כל הזמן... כמובן שחשובים גם הביצועים ושלא יתחיל לקרטע אחרי 3 חודשים. אשמח גם לדעת אם אתם מכירים את האתר הזה? המכשירים שם זולים בצורה מחשידה... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בטעות נמחקו לי כמה קבצים בזיכרון של המכשיר עצמו (לא בכרטיס) ועכשיו הוא פשוט לא עולה, רק מראה לי שהוא צריך שאני אחבר אותו למחשב. מה אני יכול לעשות? איך אפשר לשחזר את זה? בבקשה, זה ממש דחוף!!! תודה רבה רבה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 15:40:23 לא משנה, הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-