גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. יש לי כמה שאלות יש לי טאבלט של asus memo pad hd 10 גירסה ME301T אני מבין שאין עדכני גריסה כרגע של אסוס והם נשארים לבנתיים על מה שיש לי כרגע על 4.2.1 אם אני רוצה לעבור ל5.0? או ל4.4.4 יש דרך לעשות את זה? (אני יודע שיש אולי יש אפשרות שיעזרו לי כאן) ועוד בעיה ניסיתי לעשות עדכון גירסה (שהורדתי) אבל ברגע שאני לוחץ על הRCK הוא עושה לERROR תמונות: לפני הלחיצה על הRCK http://up413.siz.co.il/up1/fuowmzniwiwj.jpg ואחרי: http://up413.siz.co.il/up3/nojk42hemjgm.jpg תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מכשיר Sony Ericsson W760i מכשיר בעל gps מובנה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר להפעיל את הgps בלי להתחבר דרך התוכנה של פלאפון. אני מכיר את ה free map אבל לא הצלחתי להפעיל אותה. אם משהוא מכיר תוכנה אחרת שיכולה לעבוד אצלי. ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה יותר שווה לקחת iaudio i7 או sansa e280? אני שם דגש בעיקר על איכות הסאונד. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות 1) עד כמה אני אני יכול להרחיב את בזיכרון בו? 2) האם יש בשביל פלפון זה כבל שאוכל לחבר אותו לטלויזיה אם יש אז איפו אפשר לקנות? 3)האים יש מתאם לאוזניות רגילות אם שלט? 4) אם יש לכם עוד דברים מגניבים בשביל פלפון זה אז בקשה להגיד אותם NOKIA E65 תודה.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את המכשיר ואני לא ממש מסתדר יש אולי איזה מדריך שימוש, מדריך עם כל הטריקים הקטנים? איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטים? איך להוסיף תמונה לאמן מסויים כשאני מפעיל את השיר? איך להקליט עם המכשיר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
השתמשתי ברוקבוקס כמה חודשים וכשעידכנתי לפני שבועיים בערך הוא התחיל להתחרפן לי ולהיתקע. נראה לי שהקובץ mi4 היה דפוק אז העפתי את הרוקבוקס ושמתי אותו מחדש. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. הממשק שבתוך ה"מנגן עכשיו" השתנה לחלוטין. במקום התמונה של הWPS שאמורה להתאים רואים את התמונה של הWPS הכללית ואת השם של השיר ואת הרמות של הווליום. לפני שעידכנתי השתמשתי בacotil והיה שם למטה אייקונים כמו של המדיה פלייר ואת השם של השיר הבא. עכשיו יש שם רק את הרקע הכללי ואין את האייקונים האלה. נראה לי זה קרה כי הם הוסיפו אופציה של album art. איך מחזירים את זה? 2. לפני שעידכנתי הייתי משתמש בפונקציה שעשתה את הכפתור של הלמטה שיביא לתפריט רשימות השמעה. זאת אומרת שכשהיייתי עומד על תיקייה בסייר קבצים ברוקבו…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר חודש שלם תקוע עם צלצול מציק. מישהו שיש לו אייפון גירסא 1.1.4 הצליח לשים רינטונים, ניסיתי את כל המדריכים וזה דפוק. אם מישהו יודע איך לעשות את וזה הצליח. אשמך אם הוא יכול ליצור איתי קשר בפרטי או דרך פה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי איזו תוכנה נחמדה שבשביל להתקין אותה צריך לבצע רישום שלה באתר www.symbiansigned.com. אני לא מצלךיח להרשם באתר (הוא לא מקבל את הDOMAINים של האימיילים שלי, ניסיתי את GMAIL INTERMAIL וגם את NET.IL (בזקבינלאומי)) אם מישהו יוכל ליצור עבורי חשבון אודה לו. אגב, הנה לינק לתוכנה: http://news.mobile9.com/s60apps/2007/07/02/nstarter-by-nomiel/
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום הסיפור הוא כזה, אני מכיר מישהו שמגיע לארץ ב-3 בדצמבר ואני מעוניין לקנות את ה-MOTO G ולשלוח אותו לכתובת שלו באנגליה עד לתאריך הנ"ל. קראתי שה-MOTO G הושק כבר בשבוע שעבר אבל לא הצלחתי מקום נורמלי שאפשר לקנות אותו, ב-amazon UK טוענים שהמכשיר יהיה זמין אצלם רק בתחילת דצמבר, ב-phones4u כל המחירים שם כוללים חבילות סלולר באנגליה, ואילו ב-motorola עצמה לא הצלחתי למצוא איזושהי אפשרות של קנייה של המכשיר דרכם. אני ישמח אם יש פה מישהו שמתמצא קצת בנושא ויוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות לכולם. כבר זמן מה שאני מתכנן לרכוש אייפוד מארה"ב, ולצערי זה גם נדחה כבר כמה חודשים (אבל הכל לטובה, בינתיים יצאה הגרסה החדשה). אבל עכשיו זה סופי, בתחילת חודש הבא אני מעונין לבצע את הרכישה, וצצו לי כמה שאלות, שרק בעלי ידע ונסיון יוכלו לענות לי עליהן, כי טיפה מסובך לי לשאול את חברי האפל סטור מעבר לים. העסקה הולכת להתבצע דרך האינטרנט, והמכשיר ישלח לכתובת של מכר שנמצא שם, והוא יביא לי את זה לארץ. אני מעונין לבטח את המכשיר שלי, אך השאלה איך אני עושה זאת. הבנתי שאני צריך להביא להם כתובת בארה"ב, אבל האם אני צריך להראות שאני גר שם כאשר אני אשתמש באחריות? או שאין לי צורך בה לאחר שכבר המכשיר מבוטח? האם כל הפרטים יכולים להעשות דרך האינטרנט או שיש צורך שגם האדם שיקבל את המכשיר …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט לאדם מבוגר בעל הבנה בסיסית במחשבים. צריך לשמש לסקייפ, פייסבוק, גלישה, תמונות מהנכדים... אולי קצת משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין אנדרואיד של סמסונג ואייפד. אני נוטה יותר לאייפד, נראה לי שיש לו הכי פחות פוטנציאל סיבוכים לאנשים לא טכנולוגיים, ועם מערכת הפעלה נוחה יותר מחלונות 8. אבל לא בטוח, אז אשמח לעזרה... בנוסף, אם מישהו התנסה בשני הסוגים, האם עדיף מסך מיני או רגיל? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אלה הדרישות: [table][tr][td] דפדפן. מייקרוסופט אופיס PPT DOC XLS כולל צפייה ועריכה[/t]- mobile-office-basics such as email + CRMתאימות E DRAWING ADOBE READER AND FLASH OUTLOOK EMAIL SYNC מערכת הפעלה המאפשרת BOOT מיידי נגן וידאו שיריץ כל פורמט חומרה מסך ~"10 רזולוציה מינימום1024*768 בהירות גבוהה ללא HDD רק SDD מינימום 64GB WLAN USB *2 זמן סוללה קריטי מאוד חשוב שיהיה זמן רב תחת עבודה עם PPT EMAIL וידאו וגלישה Bluetooth רמקולים +אוזניות יציאת וידאו HDMI או VGA דברים שנחמד אם יהיה אבל לא קריטי קורא כרטיסים GPS 3G WEBCAM [table][tr][td][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי ראיתי שהמליצו כאן בפורום על הטאבלטים הסימניים של Ainol אבל יש להם כל מיני גרסאות וסוגים וגם המחירים של אותם דגמים באתרים שונים שונה. מה הדגם המומלץ שלהם עד 150 דולר כמו כן עם יש חברה סינית אחרת באותו תקציב שיש להם מכשיר מומלץ אשמח מאוד. חשוב שיהיה תמיכה קלה בעברית אפילו מובנית ולא אצטרך לפרוץ רומים וכאלו.. זה יותר לשימוש בייתי מיילים משחקים לילד וכו. כמו כן אשמח להמלצה על אתר שאפשר לסמוך עליו שיגיע מקורי ובזמן כמו אליאקספרס פנדהוויל ודומיו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה, למטה יש מפרט מלא שנתנו לי,של 3 טאבלטים, במחיר של 260-200 דולר, דעדתכם חשובה לי. בלי יותר מידי סיפורים אני צריך טאלבט בגודל 10 לפחות. השימוש הוא איטרנט בלבד, כמובן שאני קונה גם מקדלת. כמובן שחשוב לי שהיה אפשרות לשחק כמובן דיברתי בערך עם 40 ספקים, יכולים לתת לי מחיר טוב, אבל מה שהבנתי החברות הם No name אבל המפרט דיי טוב נראלי. שאלה נוספת, במידה ואני בים במקום שאיו לי גישה לWIFI אני צריך לקנות מחשב עם 3G? פשוט זה תוספת רציית שת 40-60 דולר יש לי באורנג זכאות לדבר שנקרא מודם USB מדגם iCON 225 האם אני יהיה זקוק רק לUSB בשבילו ויעבוד לי האיטרנט? יש כאן אולי המלצה/תגובות? התקציב שלי הוא עד 1000 ש''ח. וכמובן אני מעדיף שהיה אפשר להתקיו עליו WIN 8 ולא אנדראויד לגבי הסוללה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח. דרישות: *שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר. *זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי. *המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני. *אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש) *גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי. *הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית *סוללה נורמלית. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי galaxy s2 שנקנה בארהב ואני רוצה לעדכן בו את מערכת ההפעלה ל ICS. כשאני בודק עדכונים דרך ההגדרות בטלפון זה מראה שאין עדכונים. בKIES שמותקן במחשב שלי מופיעה ההודעה הבאה כשהטלפון מחובר למחשב: New firmware is available. Upgrade your device to enhance its capabilities. Current firmware version : PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KH1 (DBT) Latest firmware version : PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LP5 (DBT) השאלה שלי היא מה זה העדכון הזה? איך אפשר לדעת פרטים על הגרסא הזאת? בחיפוש בגוגל של פרטי הגירסא החדשה מתקבלות תוצאות בגרמנית בעיקר ולכן אני חושש להתקין אותה בלי לברר עוד פרטים... עוד שאלה: אם אני מתקין גרסא חדשה ואחרי זה מתחרט, יש אפשרות לעשות ROLL BACK איכשהוא לגרסא הקודמת? תודה ר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג וממש קשה לי להחליט. אני מחפש מכשר עם אמין עם מצלמה טובה איכות שמע ויעזור לי אם הוא ייתמוך בקבצי אופיס. חשבתי על כמה מכשירים ברשת אורנג: e65 z720 (למרות שהוא נראה לי קצת שברירי) n73 me k800i או אם יש המלצה על מכשיר אחר ברשת אורנג או מכשיר שעומד לצאת ממש בקרוב. תודה מראש. (אשמח גם לקבל חוות דעת מבעלי מכשירים דומים)
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי וממש קשה לי להחליט איזה מכשיר לרכוש. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין 2 מכשירים: Nokia N73 Music Edition SONY ERICSSON K800i אני יודע שיש הרבה השוואות ביניהם אבל הבעיה היא שמעבר לזה אני רגיל למכשירים קטנים ולכן רציתי לדעת אם יש ברשת אורנג או שעומד לצאת בקרוב מכשיר עם נתונים דומים ושיהיה קטן(צדפה או סליידר). חוץ מזה בכל ההשוואות לא מצויין איך שני המכשירים הללו מבינת אמינות(תקלות וכאלה) ואשמח לקבל מידע גם בנושא זה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי אייפון ואין לי מושג איך אני מעביר אליו דברים שירים תמונות סרטים וכו' וגם שאני מנסה להכנס לyoutube הוא אומר לי שאני צריך להתחבר לאייטונס עם חיבור אינטרנט פעיל? למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר לקבל מדריך טוב ? תודה ! לתמיכה בעברית ... להפעלת זיהוי קולי כשמתקשרים אליי וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מכשיר PSP עם כרטיס זכרון 4GB. לאחר שהוספתי משחקים גיליתי שבתצוגת המשחקים מוצגים רק המשחק הראשון שהתקנתי והDEVICE HOOK. כאשר נכנסתי לDEVICE HOOK מצאתי את כל שאר המשחקים אך לא הצלחתי להפעיל אותם. אני אודה למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ערב טוב! אני אתחיל מהתחלה שלא יהיה פה שמץ של בלבול יש לי את המכשיר motorola defy mb525 שעליו היה מותקן CM7 תקופה של שנה וחצי פלוס. ראיתי באתר gizmolord שיש גירסה חדשה לדיפיי של jellybean 4.1.1 אז עידכנתי לגירסה הזו. הצריבה הושלמה הכל בסדר פשוט לא אהבתי את הגירסה, לטעמי הייתה יותר איטית מCM7 אז רציתי לחזור אליה. ראיתי שיש CM 7.2 STABLE ורציתי לבדוק אותה, אז צרבתי את הרום הזה עם הקרנל פיירו של אותה גירסה 4.1.1 של jellybean זה היה מעשה ממש לא חכם בהתחשב שאלו שני דברים שונים לחלוטין. התוצאה - המכשיר נתקע על הלוגו של "גוגל" חשוב!!! יש אופציה להיכנס לריקוברי בזמן הפעלת המכשיר. אני צריך עזרה דחוף כרגע אני בלי טלפון, איך "לנקות" לגמרי את הנתונים האלה ואיזה רום וקרנל לצרוב מחדש דר…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך דרך כל שהיא לדבר עם שירות לקוחות של חברת RIO ז"ל... איך אני עושה את זה (בלי לשלם 20$ כי עבר לי האחריות על המכשיר) האם יש טלפון\פקס\מייל שאפשר לדבר איתם. עדיף בארץ אבל גם בחו"ל יעזור. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-