עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omrij,

המממשק בכלל והתוספות של HTC בפרט נראה די טוב ורץ חלק למדי http://www.engadget.com/2010/09/16/is-this-htc-sense-on-windows-phone-7/

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by Lirans,

היי יש לי בעיה ברמקול אוזן של הטלפון - שומעים ממש חלש ואני רוצה להחליף אותו. בארץ מן הסתם עולה מאוד יקר. ראיתי בחול שעולה 8 דולר להזמין את החלק וההתקנה לא נראית מסובכת. רק שמתי לב לדבר אחד: החלק של הרמקול כולל גם את חיבור האוזניות ושם הפלאג שחור לעומת הפלאג המקורי שבטלפון שהוא כסוף. האם זה יכול להעיד על איכות נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by DUDEnamE,

חשבתי אולי לקנות פשוט של גלקאסי ס3 זה בערך אותו גודל מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  4. פרטים מודלפים חדשים ממאגרים של מבחני ביצועים מעידים על כך שמעבדים ראשונים של אינטל שמשלבים ליבות Vega של AMD יגיעו דווקא אל העולם הנייד לכתבה

5. יש לי את ה-D2 בנפח 4 ג'יגה וקניתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה. הכנסתי את הכרטיס לנגן וחיברתי אותו למחשב. המחשב מזהה לי 2 כוננים נפרדים - אחד של הנגן (כונן H) ואחד של כרטיס הזיכרון (Removable Disk, כונן I). שמתי כמה שירים בכונן I ושהפעלתי את הנגן הם לא הופיעו בו, ובמידע של הנגן כתוב שהנפח הוא 4 ג'יגה. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  6. אז גם לי יש מה להגיד לגבי סערת מדיניות הפרטיות של וואטסאפ. אם מעניין אתכם להקשיב למה אני חושב שתגובת הציבור מוגזמת, אתם מוזמנים לצפות...

7. כמה קל וקומפקטי יכול להיות מחשב אישי בעל מסך של 14.1 אינץ'? לאסוס תהיה בקרוב תשובה מפתיעה בהחלט לתהייה זו לכתבה

8. רכשתי מחשב כף יד מחבר שלי עם מערכת הפעלה של שנת 2003 נדמה לי. התקנתי עליו תוכנת ניווט של i go ואני לא מצליח בכלל להתקין. התוכנה היא חוקית. חבר שלי מכר לי אותה , היא גם עובדת במחשב כף יד שלו ( יש לו מיו ...) אצלי במחשב כף יד הוא מתקין לי אותה והיא לא עובדת.. כל פעם אומרת לי בהודעת שגיאה שחסר איזה קובץ.... ולא חסר כלום כי אצל חבר שלי הוא מתקין אותה באותה צורה בדיוק וזה כן עובד! למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by The Ball,

יש לי מספר סרטים בפלאפון בפורמט 3gp ורציתי לדעת אם זה אפשרי להריץ קדימה ואחורה בסרט? ניסיתי עם הלחצנים אבל זה לא עבד. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני מפסיק באמצע הוא חוזר לי להתחלה :-\

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by kobibo,

היי, התחדשתי לאחרונה במכשיר Desire HD ,המכשיר מצוין אבל עניין העברית בו משגעת אותי לגמרי,סימני פיסוק עוברים להתחלה,מספרים ב SMS מתחלפים הודעות לא תמיד מובנות וכו'. הבנתי שעל מנת לסדר את הבעיה צריך ל"פרוץ" את המכשיר ולהחליף רום. האם זה הבדבר היחידי שניתן לעשות על מנת לפתור את בעיית העברית? האם יש מאמר מסודר ומובן לביצוע שלבים אלו ? בעיקרון לא בא לי להתעסק עם זה אבל זה דיי מציק כל העניין עם העברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%a9-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92/

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by jayz0r,

http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN800-flv.html

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by RonCohen,

בא שלי קיבל אסוס טרנסופר פד אינפיניטי אז יש קצת שאלות 1.איך אני עושה שבSuperNote יהיה יישור לימין? גם כשאני כותב על המסך ולא משתמש במקלדת 2.ואיך אני מוסיף תמיכה של פלאש אני על ICS עדיין 3.יש דרך להתקין את האפליקציות של גלקסי נוט 10.1 של הS-pen האפליקציה של הNOTE נראת ממש טובה? 4.מתי האינפיניטי יקבל עדכון לJB? 5. איזה אפליקציות אתם ממליצים לשימוש בטאבלט הזה או כל טאבלט(אפליקציות שהייתם אומרים שהם חובה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  14. מה היתרונות אם בכלל במידה והתקין את ה Rockbox על הסנסה שלי? כיום מותקן לי גם MicroSD האם ה rockbox יזהה אותו? האם אני יצטרך למחוק את כל השירים שלי מהסנסה וח"כ להעבירם שוב עלמנת שה rockbox יזהה אותם ? הסנסה די קל ליצור רשימת השמעה, פשוט לוחצים קליק ימני על הסיפריה שרוצים ובוחרים ביצירת רשימת השמעה, האם גם ב rockbox זה קל?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש נגן למטרות MP3 בלבד (סרטים לא מעניינים אותי בנגן), שיהיה איכותי ונוח לשימוש עדיפות לאחד שיש לו אופציה לנרתיק/רצועה ליד היות ואני מעוניין להשתמש בו לספורט (רכיבה). חשבתי על SANDISK קליפ, אבל הוא קטן מידי. אני מתלבט המון לגבי הSANSA E250. יש למישהו המלצה יותר איכותית?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by ron1979,

מחפש המלצה? עדיף מטענים מהירים. וגם שיהיה מתאים ל4 סוללות טריפל AAA.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  17. בניגוד לדיווחים על הסכם בלעדיות עם סמסונג, בקוואלקום חושפים כי המכשיר הראשון שיבוסס על השבב החדיש שלהם יגיע דווקא מ-LeTV הסינית הצעירה אנחנו בהחלט משתוקקים לבואו של שבב ה-Snapdragon 820, אשר עד כה נראה כמו חזרה לתלם מצידה של קוואלקום אחרי שנה שבה השליטה שלה בעולם הסמארטפונים הייתה הרבה פחות ברורה ומוחלטת, אבל בינתיים נראה שנצטרף להמתין עוד קצת לפני שנראה שטף של מכשירי דגל חדשים ומשוכללים. למרות שתערוכת CES 2016 נכנסה לתנופה מלאה, יש לנו כרגע רק מכשיר אחד ויחיד שהוצג רשמית ומכיל את פאר היצירה של החברה האמריקאית – וזה הוא ה-Le Max Pro של LeTV הסינית, שאותו ראינו באופן פחות רשמי כבר לפני כמה שבועות. ה-Le Max Pro הוצג במסיבת העיתונאים הרשמית של קוואלקום בתור מכשיר ה…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. כמה זמן מרגע ההשקה יהיה ניתן לרכוש את המכשיר בארץ? .. למשל את ה oneplus 2 שמושק החודש..

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  19. ה-Lenovo Tab v7 הוא מכשיר שמנסה למחוק לחלוטין את הגבול הדק שבין סמארטפונים מודרניים לטאבלטים הקטנים שהיו פופולריים מאוד בעבר לכתבה

20. Started by pponi,

הנגן שירת אותי כבר שנה ואני מבסוט! לפני כמה חודשים רציתי להעביר אליו שירים חדשים ולא הצלחתי. הנגן כל פעם נתקע יחד עם המחשב. בפעם האחרונה שזה קרה אז גם נמחקה התוכנה של הנגן ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. אז נכנסתי לאתר של קריאייטיב והורדתי דברייבירים חדשים ועדכון לתוכנה (FIRMWARE) הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הנגן למחשב אז המחשב עדיין אכן מזהה שהנגן מחובר אבל תוכנת העדכון אינה מזהה ולכן לא ניתן לבצע עדכון. וינדוס מזהה שהנגן מחובר אבל התוכנה של הנגן לא. והנגן עדיין ללא תוכנה כי היא נחמקה כמו שהזכרתי למעלה ואולי זאת הבעייה שבגללה התוכנה של הנגן על המחשב לא מזהה אותו. יש לכם עצה? בנוסף אני מחפש את הקבצים שתוכנת העדכון לנגן מתקינה כדי שאוכל להעביר אותם לנגן ידנית. יש …

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  21. ברשותי מכשיר samsung z500 והסוג זיכרון שהוא תומך בו הוא microsd , באיזה מקום קראתי שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו רק עד 256MB ,רכשתי כבר 1GB זיכרון מכיוון שלא ראיתי בשום מקום (עד אתמול) שרשום משהו על הגבלת הרחבה של הזיכרון בעזרת כרטיס זיכרון ובטח לא חשבתי שיגבילו אותו ל-256MB , רק אתמול אני פתאום ראיתי באיזה אתר שרשום שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו עם כרטיס זיכרון של עד 256MB , אפילו באתר היצרן לא מצאתי שום דבר על הגבלת הרחבת זיכרון בעזרת כרטיס זיכרון (היצרן הוא samsung). השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ישים כרטיס של 1GB בסלולרי הזה?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. רכשתי מכשיר משומש Mio 168RS (מה שחשוב לי זה רק ה GPS ) ורציתי לדעת על איזו תוכנת ניווט אתם ממלצים? תוכנה שתהיה פשוטה נוחה אם כמה שיותר אופציות. כמו כן אודה גם לתוכנת ניווט שבילים טובה (לטיולי גיפים). תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%aa-galaxy-note-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-snapdragon-810/

24. מחר אני טס לארה"ב ואני מעוניין לקנות נגן ואוזניות - רק עד היום בלילה אני אוכל לראות את המלצותיכם. אני מעוניין בנגן עם 80GB. מסך 2.5" יספיק. אין צורך בשום פונקציות מיוחדות, אפילו רדיו מיותר מבחינתי. עדיפות לנגן יחסית קומפקטי. אוזניות In-Ear. בינתיים, בעיקר מתוך חוסר ברירה התעניינתי ב-Zune וב-iPod Classic. הם הנגנים היחידים שנתקלתי בהם שעונים לצרכים הקיימים. הבעיה עם ה-Zune שהוא נראה לי גדול מדי, וה-iPod עם סאונד באיכות סטנדרטית מדי. מה עדיף מביניהם? (מכל הבחינות). איך האוזניות של ה-Zune? זה יוכל לחסוך לי על קנייה של אוזניות In-Ear. לאיזה אוזניות הייתם משווים את האיכות של האוזניות של ה-Zune? אשמח לגלות שיש נגנים אחרים שעונים לדרישות ואלה ועדיפים על אלו שמצאתי. אין חובה לקנ…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  25. היי, אני מחפש לאחותי נגן MP3 חדש. אני מתלבט בינתיים בין: sansa exprees sansa clip Creative ZEN Stone iAudio G3 MPIO ML100 Iriver T50 MPIO ML300 באיזה האיכות מוזיקה הכי טובה?איזה יותר איכותי?אמין? וכו'... אם יש לכם המלצות לאחד אחר עד 200 שקל (אפשר חריגה קטנה..) אני אשמח לשם שלו.. נ.ב.. אני צריך תשובה מהירה ככל האפשר כי אני מעדיף להזמין עוד היום.. תודה על התשובות, דניאל.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.