גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום את הנגן הזה ואני חייב לציין שהוא נראה ממש טוב, גם ביחס למתחרים כמו האייפוד אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי גם לאחר חיפוש בפורומים וגם לאחר קריאת ההוראות שקיבלתי עם הנגן. אני יודע שבדרך כלל בטלפונים סלולריים שמטעינים אותם הטענה ראשונית צריך להטעין אותם לזמן יותר ארוך מהטענות רגילות בגלל סוג הסוללה, האם צריך לעשות אותו דבר בסנסה ואם כן אז כמה זמן להטעין אותו בערך? בנוסף, האם אני יכול לבחור אם לארגן את המוזיקה שיש על המכשיר באמצעות ID3TAG או באמצעות תיקיות רגילות? לא מצאתי שום מידע על איך להסתדר עם הקבצים במכשיר אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני לא מעודכן בכלל במחירים בשוק הזה, אז אין לי מושג מה אפשר להשיג בכזה מחיר. בגדול הדרישות הן קליטה חזקה, מצלמה נורמאלית וזמן בטריה ארוך ככל האפשר. אם נכנס גם נגן MP3 נחמד או אפשרות לגלישה אלחוטית, מה טוב. יש לי אפשרות גם להזמין מחו"ל \ לקנות שם וישלחו לי אם יש עדיפות מבחינת תמורה למחיר, אבל תמיכה בעברית חשובה.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הוכיחו את כישורי הצליפה שלכם על ברווזים, נסו להתנגש ולהתהפך בצורה המרהיבה ביותר ושחקו פוקר בסגנון Far Cry 4 - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-47/
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני לא בטוחה אם כן זה המקום אבל הוקם אתר גאדג'טים חדש ממש נחמד , עם כתבות וסקרים (לא למטרות פרסום)... למי שמעוניין יכול להיכנס ולהגיב.. תיהנו!!: http://enter-system.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=964082
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר סרטים צריך להמיר אותם אולי ואם כן מאיזו תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות פשוט של גלקאסי ס3 זה בערך אותו גודל מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
להגיד לכם תאמת אני מאוכזב קשות מההשקה של אפל של האייפון 5 , צפיתי להרבה יותר אכזבו מאוד , מה בסה"כ שיפרו מסך 4 אינטש מטופש ומעבד וזהו ... אפילו מראה מהפכני לא עשו שום דבר מעניין ... כנראה אפל מאבדת את הדרך שלה אחרי ג'ובס ז"ל ... תאמת מההשקות האחרונות שהיו לאחרונה של המכשירים הסלולרים הכי התרשמתי מ SAMSUNG GALAXY NOTE 2 מכשיר באמת ברמה גבוהה מאוד חומרה הכי חזקה כיום בשוק מסך ענקי ומדהים והרבה פיצ'רים מעניינים .. כאחד חובב מוצרי אפל מאז ומתמיד ויש לי אייפון כנראה השנה אני חוצה תכביש למתחרה כי אני מרגיש פראייר לשלם לאפל השנה על טריק שיווקי ולעבוד על האנשים שהמסך גדל והעובי דק יותר .. בולשיט עבודה בעיניים ! לגבי הגלקסי נוט 2 .. יודעים מתי הוא מגיע לארץ ואיזה מחיר יהיה פחות א…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
לאחר שהתלבטתי בין שני נגנים החלטתי לקנות את הנגן iAudio D2 בשל המלצותיו הרבות באינטרנט. עכשיו חסר לי רק לקנות לו רמקולים ניידים, אז למישהו יש הצעה לרמקולים ניידים פשוטים שעושים את העבודה? מקסימום 100שח. ראיתי כמה דברים: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=20956&ref=Zap http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MPS77&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=403&aff=Zap〈=HE http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SA10&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=33&aff=Zap〈=HE המלצות לדברים אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ההשקה של ה-One A9 החדש והיקר איכזבה אותנו, אך יתכן של-HTC יש שפן מפתיע בשרוול לכל מי שמעוניינים בעוצמה, ולא רק במראה לכתבה: http://hwzone.co.il/ההפתעה-שבדרך-ל-htc-יש-מכשיר-שוק-גבוה-חדש-ומ/
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ערוץ היוטיוב JerryRigEverything סיפק לנו את אחת מבחינות הקשיחות הראשונות עבור ספינת הדגל החדשה מבית סמסונג - עם הרבה בשורות חיוביות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי את ה-D2 בנפח 4 ג'יגה וקניתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה. הכנסתי את הכרטיס לנגן וחיברתי אותו למחשב. המחשב מזהה לי 2 כוננים נפרדים - אחד של הנגן (כונן H) ואחד של כרטיס הזיכרון (Removable Disk, כונן I). שמתי כמה שירים בכונן I ושהפעלתי את הנגן הם לא הופיעו בו, ובמידע של הנגן כתוב שהנפח הוא 4 ג'יגה. איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ההתקדמות האיטית המאפיינת את מערכת ההפעלה Windows Phone מקבלת שינוי במעט, עם עדכון חדש בשם \"Lumia Denim\" המתחיל להופיע במכשירים ושמביא מספר שיפורים משמעותים מאוד לפלטפורמה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/lumia-denim-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%94-%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי IPOD VIDEO בן 3 עוד מעט, עם 30 ג'יגה. ובזמן האחרון קורה לי מלא פעמים שאני מחפש שיר ספציפי ואני לא מוצא אותו ואז אני מחבר אותו למחשב ורואה שהוא נעלם לי מהאייפוד. ככה לפחות 50 שירים נעלמו לי. אני משתמש באייפוד כל יום, לפחות שעה ביום. מישהו מכיר את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני צריך להדפיס באופן שוטף מסמכים מהמייל בגלאקסי.. יש למישהו מושג איך עושים את זה והאם כל מדפסת מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 וחשבתי ללכת על הנגן הנ"ל, מה דעתכם עליו? חשוב לי איכות סאונד ללא פשרות וכמובם תמיכה בעברית, הבנתי שיש לו תמיכגה בעברית הפוכה, יש איזה תוכנה שמעבירה בקלות את כל הקבצים בעברית לעברית הפוכה? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
הערה: חייב להיות מותקנת גרסת אנדרואיד – 4.1.1 לפחות, לא חייב רוט. להכניס סים למכשיר, זה יפתח לנו הודעה להכניס קוד לפתיחת הסים, נבטל ונכנס ל תוכנת החיוג ולרשום - *#197328640# יפתח חלון תפריט ראשי ונבחר – [1]UMTS יפתח חלון ה – UMTS MAIN MENU. ונלחץ – [1] DEBUG SCREEN יפתח חלון ה – DEBUD SCREEN. ונלחץ – [8] PHONE CONTROL יפתח חלון ה – PHONE CONTROL. ונלחץ על – [6] NETWORK LOCK יפתח חלון ה - NETWORK LOCK. ונלחץ על – [3] PERSO SHA256 OFF ואז נחכה כ 30 שניות לתת לתהליך להסתיים. אחרי שחיכינו 30 שניות נלחץ על לחצן ה – MENU שבתחתית המכשיר השמאלי ונחץ על – BACK . ואז נחזור לחלון ה- NETWORK LOCK ונלחץ על – [4] NW LOCK NV DATA INITIALLIZ . ואז נחכה כדקה לתת לתהליך להסתיים, ואז…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח" ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6 מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר ז…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
מה הכי איכותי creative ep880 shure e2c ipod m9394 sony mdrex81lp cx300 suny g42 ובתחלס איזה חברה הכי טובה באוזניות: סנהייזר איפוד akg suny sure או קראטיב
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם בקרב צמוד בין שני המכשירים! מצד אחד, ל-4c מעבד טוב ואמין יותר. הוא יותר חסכוני ופחות מתחמם. המכשיר גם קל וקומפקטי יותר. מצד שני, ל-Redmi note 3 סוללה הרבה יותר גדולה ומסך יותר גדול. 1. המעבד של Redmi note 3 באמת כזה בעייתי? 2. ה-Redmi note 3 יעלה לי 200 ש"ח פחות מ-4c. מה בעצם הסיבה ש4c יקר יותר? זה לא סתם כנראה... ובאותו עניין, כולם מהללים את רדמי אבל במה הוא יותר טוב מ4c? תביעת אצבע וגוף ממתכת זה כלום מבחינתי. תודה!! )
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, צריך הצלחתה למגן טוב עם סוללה מובנית, יש מישהו שקנה מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו, יוצא סביבות 500 מאיביי ככה, האם הוא יכול לקבל כרטיס סים לאינטרנט דור3? איך זה עובד? אני יכול לרכוש סים רק לאינטרנט בלי שיחות? דבר שני, יש לו gps? איך הוא באופן כללי?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הוצג פה הSamsung "אוריגמי", מדובר על הדור היותר ישן, מהיכן אני יכול לקנות אותו, בארץ? בחו"ל? אם מחו"ל אז חייב משלוחים לארץ. תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות נגן מוזיקה חדש בנפח 30 עד 40 G. אני צריך את הנגן רק כדי לשמוע מוזיקה לא חובה שיראה סרטים אבל הבנתי שרוב הנגנים החדשים בנפח הזה כן מראים סרטים. בכל מקרה אני לא זקוק לזה. מה שאני כן חייב זה שני דברים עיקריים: 1. איכות שמע הכי טובה שאפשר למצוא! 2. בטריה איכותית עם הרבה שעות עבודה! תודה מראש. אשמח לקבל המלצות לדגמים ומקורות מידע נוספים!
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-