גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%aa-galaxy-note-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-snapdragon-810/
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, התחדשתי לאחרונה במכשיר Desire HD ,המכשיר מצוין אבל עניין העברית בו משגעת אותי לגמרי,סימני פיסוק עוברים להתחלה,מספרים ב SMS מתחלפים הודעות לא תמיד מובנות וכו'. הבנתי שעל מנת לסדר את הבעיה צריך ל"פרוץ" את המכשיר ולהחליף רום. האם זה הבדבר היחידי שניתן לעשות על מנת לפתור את בעיית העברית? האם יש מאמר מסודר ומובן לביצוע שלבים אלו ? בעיקרון לא בא לי להתעסק עם זה אבל זה דיי מציק כל העניין עם העברית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה ברמקול אוזן של הטלפון - שומעים ממש חלש ואני רוצה להחליף אותו. בארץ מן הסתם עולה מאוד יקר. ראיתי בחול שעולה 8 דולר להזמין את החלק וההתקנה לא נראית מסובכת. רק שמתי לב לדבר אחד: החלק של הרמקול כולל גם את חיבור האוזניות ושם הפלאג שחור לעומת הפלאג המקורי שבטלפון שהוא כסוף. האם זה יכול להעיד על איכות נמוכה? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
את המכשיר קניתי בhandtec אז אין חשד לזיופים אם יש כאלה בכלל . בכול מקרה לפי הנתונים של GSMARENA למכשיר שלי יש 400MB של נפח איחסון פנימי ו512MB של RAM. כאשר אני נכנס להגדרות של האפליקציה במכשיר אכן יש לי 400MB נפח איחסון פנימי, אפילו מעט יותר, לעומת זאת בסקאלת הram יש לי בערך 300 חלק בשימוש וחלק לא. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי את הנרתיק הבא אבל הוא מאוד יקר יחסית לנרתיק[140 שקל,קצת מוגזם לא? ] http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=165 אני מחפש נרתיק שאני יוכל להחזיק בו את הפלפון תמיד ולא יצטרך להוציא אותו...בסגנון של הנרתיק בקישור. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת : צריך המלצה לנגן נייד של מוזיקה וסרטים ( MP4 ) בתקציב 500 - אפשר חריגות , עדיף חריגות למטה ( פחות מ 500 אם אפשר ) מה שחשוב לי זה שהנגן יהיה אמין ושיוכל לנגן סרטים כולל תרגום לא מובנה בעברית תודה מראש לכל העוזרים והממליצים
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם חב' פלאפון, נעלה את הפלאפונים שהיא מכרה, ככה שלא היה אפשר להתקין דברים מהמחשב. מה המצב כיום? (אני מתכוון בעיקר לפלאפונים החדשים בgsm)
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מערכת כזאת: http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11368&ref=zap והרמקולים שלה דפוקים או משהו. עכשיו הוא רוצה לקנות כאילו רמקולים חדשים. יש המלצות למשהו איכותי.? בסביבות ה1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
רכשתי מחשב כף יד מחבר שלי עם מערכת הפעלה של שנת 2003 נדמה לי. התקנתי עליו תוכנת ניווט של i go ואני לא מצליח בכלל להתקין. התוכנה היא חוקית. חבר שלי מכר לי אותה , היא גם עובדת במחשב כף יד שלו ( יש לו מיו ...) אצלי במחשב כף יד הוא מתקין לי אותה והיא לא עובדת.. כל פעם אומרת לי בהודעת שגיאה שחסר איזה קובץ.... ולא חסר כלום כי אצל חבר שלי הוא מתקין אותה באותה צורה בדיוק וזה כן עובד! למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מכשירים בעלי תכונות דומות 1. ASUS A696 2. MIO P550L הם עולים די דומה ה מיו מעט יקר יותר אך מגיע עם 2 גיגה זיכרון , בכל מקרה אני צריך עוד זיכרון ולכן אוסיף כרטיס SD חיצוני גדול . אני צריך אותם הן לקריאת טקסט, מחשבונים, מדיה (MP3) והן כמכשירי ניווט . אני רוצה WIFI לצורך עידכונים מהאינטרנט ושימוש ב SKYPE . ה 550L יחסית חדש אבל הבנתי שלקודמו ה P550 היו לא מעט בעיות ..... מי נראה לכם עדיף ? האם האסוס אמין יותר ? אני יודע שהאסוס אמור לתמוך ב WM6 האם גם המיו ?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר samsung z500 והסוג זיכרון שהוא תומך בו הוא microsd , באיזה מקום קראתי שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו רק עד 256MB ,רכשתי כבר 1GB זיכרון מכיוון שלא ראיתי בשום מקום (עד אתמול) שרשום משהו על הגבלת הרחבה של הזיכרון בעזרת כרטיס זיכרון ובטח לא חשבתי שיגבילו אותו ל-256MB , רק אתמול אני פתאום ראיתי באיזה אתר שרשום שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו עם כרטיס זיכרון של עד 256MB , אפילו באתר היצרן לא מצאתי שום דבר על הגבלת הרחבת זיכרון בעזרת כרטיס זיכרון (היצרן הוא samsung). השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ישים כרטיס של 1GB בסלולרי הזה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות שיעשו לי את הפלאפון ליותר שימושי/מגניב/נוח ממה שהוא עכשיו... יש לכם משהו להציע?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
איזה פלפאון הכי טוב יש עד 800 ש"ח בנוקיה ? אני שואל כי הפלאון שלי ה5610 נדפק לגמרי עם המסך ואי אפשאר לתקן אותו בכלל :kopfpatsch: איזה נוקיה הכי כדי לי מה שחשוב לי שהמכשיר יהיה טוב גם לשמעית מוזיקה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
ה-Lenovo Tab v7 הוא מכשיר שמנסה למחוק לחלוטין את הגבול הדק שבין סמארטפונים מודרניים לטאבלטים הקטנים שהיו פופולריים מאוד בעבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה קל וקומפקטי יכול להיות מחשב אישי בעל מסך של 14.1 אינץ'? לאסוס תהיה בקרוב תשובה מפתיעה בהחלט לתהייה זו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
המדליף הפופולרי אוון בלאס מעניק חותמת אמינות נוספת עבור המפרט של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג, אשר ייחשף ככל הנראה ב-2 באוגוסט מאז ומתמיד היה ברור כי גם בשנת 2016 נראה את סמסונג ממשיכה בטקטיקה המוכרת שלה בעולם המכשירים החכמים – עם השקה גדולה ל-Galaxy S חדש במחצית הראשונה של השנה, והשקה גדולה לא פחות מדגם Galaxy Note חדש במחצית השנייה, כאשר סימני השאלה העיקריים בכל הסיפור נגעו למפרט הטכני שיציע כל דגם (ובדיעבד גם לשם שלהם). עתה, נראה שיש לנו אישור לכל הפרטים החשובים אודות המכשיר הגדול הבא של סמסונג, יותר מחודש לפני שהוא ייחשף בצורה רשמית: אם להתבסס על מדליף הטוויטר אוון בלאס (evleaks@) ועל מגוון מקורות אחרים ברשת, הפאבלט החדש יכונה Galaxy Note 7 בכדי לבצע יישור …
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
משפחת ה-P40 נחשפת עם שלושה דגמים שונים - עדיין ללא השירותים הרשמיים מבית גוגל, אבל עם הבטחות ליכולות צילום בלתי רגילות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר חשבתי לקנות מכשיר עם המאפיינים הבאים: מצלמה ברמה טובה אפשרות להקלטת שיחות זמן סוללה טוב אם אפשר - גם wifi נכנסתי לחנויות הפרטיות והציעו לי את nokia x3-02 ב 900 שקלים, באינטרנט ראיתי שהמכשיר סביב 620 שקלים ובמסגרת התקציב יש גם מכשיר htc wildfire מקיראה בפורומים שונים אני מבין שמדובר בליגה אחרת של מכשירים ב htc יש אנדרואיד ויש בו אפשרויות רבות יותר, כמו כן - זה סמרטפון מצד שני, אין בו יכולת הקלטת שיחות - כמו בכל מכשירי האנדרואיד וגם באייפון ונדרשת הורדת אפליקציות - שאולי יעבדו... כמו כן - יש את עניין הרזולוציה הנמוכה שלו 320x240 על מסך 3.2 אינטש עכשיו שניהם נכנסים בתקציב - יש קצת קושי לבחור בינהן, במיוחד כי אני לא…
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
השתמשתי בעבר בMIO MOOV BLACK שעליו הותקנה IGO8 והייתי די מרוצה, אז אם יש משהו טוב באותה מידה או יותר אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני לא מחפש בהכרח סמארטפון, ולא ג'אנקפון, אשמח להמלצה טובה במחיר שפוי אם מישהו מכיר חניות במחירים טובים באיזור ירושלים, אפילו טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92-palm-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%96%d7%a8%d7%aa%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
המחשב הקודם שלי קרס ואני כרגע עם מחשב חדש התקנתי אייטונס. והאייטונס לא נותן לי לשנות שום דבר באייפון כולל אפליקציות ומוזיקה. עשיתי store-authorize this computer וזה עדין לא עזר המצב נשאר אותו מצב כל פעם שאני לוחץ על להעביר שירים ידנית הוא רוצה לסנכרן לי ולמחוק את כל השירים. במחשב הקודם לא היה לי סנכרון עם המוזיקה אני העברתי ידנית שירים מהחשב לאייפון ע"י גרירה שלהם מישו יודע מה אני יכול לעשות כדיי להצליח לחזור לנהל את האייפון שלי כמו בנאדם?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
SAMSUNG MASGIC TOUCH SONT ERICSSON W705 NOKIA 6730 NOKIA 5800 מה שחשוב לי במכשיר ביקר שיהיה נוח לשימוש, ושלא היו הרבה תקלות
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למחשב בעיקר שיתפקד כמו טלפון יש כזה דבר כי ראיתי בלי סוף חוטיים וכמה הדבר יכול להעלות??
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם הנגן כל פעם שהוא מחבר אותו מופיעים לו קבצים לא קשורים שסתם תופים מקום והוא לא מצליח למחוק אותם... זה תקין או שזה בעיה? אפשר לעשות פורמט לנגן או שאחרי זה התוכנה תמחק ואי אפשר יהיה להתקין עדכון ולסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-