גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אייפון 3gs של רשת פלאפון, אני טס לארה"ב לחודש ואני רוצה לעשות שם סים מקומי הבנתי שאני צריך להפוך את המכשיר ברשת פלאפון לסים פרי השאלה שלי היא לאיזה רשת בארה"ב המכשיר שלי יתאים הדרישה העיקרית שלי היא אפשרות לעשות שם חבילת גלישה של 2GB (הבנתי שאפשר למצוא חבילות כאלה בסביבות ה 50$) אשמח לשמוע איזו רשת בארה"ב יכולה להתאים לי
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ללא וידאו ותמונות רק מוסיקה! לא IPOD!!! 20GB ולא יותר. אני מצאתי creative zen 20gb לעומת iaudio m5 20gb לא מסוגל להחליט. האם ישנן אפשרויות נוספות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הצנועה מקבלת את תורה לעשות שימוש בשבבי ה-Snapdragon 865 - ומשיקה צמד מכשירי דגל מודרניים ומתקדמים בסגנון קצת אחר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כל פעם שמתחלף שיר במדיה פלייר (אייפאק hx2795) המסך נדלק. ניסיתי כל מיני שינויים בהגדרות - לא עזר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי בבית שמאובטח ב-WAP. לפני שאבטחתי אותו לא הייתה לי בעיה להתחבר לאינטרנט דרך הפוקט פיסי שלי (ASUS A639), אבל מאז שעשיתי אבטחה דרך הממשק של הראוטר אני לא מצליח להתחבר לרשת דרך הפוקט. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא היכן ניתן להכניס את הססמא בפוקט פיסי עצמו כדי לחבר אותו לרשת המאובטחת. מישהו יודע היכן אני מוצא זאת? תודה לכל העוזרים ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אחרי שנים של סמארטפונים מרובעים עד מאוד בגימור שהיה מגנט לטביעות אצבע שמנוניות - מה תהיה הגישה החזותית החדשה של היצרנית היפנית המתייצבת? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
יש נגן וידאו שיכול לקרוא קבצים של RM/RMVB ועוד פורמטים רבים ונגן טוב? חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי מעל 3.3אינץ' יש סיכוי שאייפוד טאץ' קורא RM RMVB אפילו עם המרה? תקציב עד 900 שקל
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המוטורולה V3X הגוסס/מת שלי בפלאפון חדש, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני לא מחפש סלולרי משוכלל או מתוחכם כלכך, כמו כל ALL IN 1 אלה, אלה משהו פשוט לשיחות ומשחקי JAVA. התכונות היחידות שחשובות לי הם: 1.איכות הרמקול והעוצמה שלו. 2.העיצוב של הפלאפון, שיראה יפה 3. ואיכות המסך (עדיף 16M צבעים) דבר נוסף, הוא חייב לעבוד באורנג' יש לכם המלצות למשהו טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מספר סרטים בפלאפון בפורמט 3gp ורציתי לדעת אם זה אפשרי להריץ קדימה ואחורה בסרט? ניסיתי עם הלחצנים אבל זה לא עבד. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני מפסיק באמצע הוא חוזר לי להתחלה :-\
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
CLDC = Connection Limited Device Configuration למי שלא יודע. (CDC זה ללא הLIMITED, נותן יותר אפשרויות תכנות). קיצור אחרי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להבין האם הפלאפונים דור שלישי החדשים תומכים בCDC או שרק בCLDC?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
למה ב sansa c250 אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה כאשר הנגן מחובר למחשב באמצעות כבל ה USB ?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני מקבל מכשיר N95 של אורנג' בשבוע הבא מהעבודה. אני רוצה לדעת מה גודל ה-microSD המירבי שאפשר להתקין בו מכיוון שאני רוצה להשתמש בו גם כנגן MP3. באתר של נוקיה ישראל http://www.nokia.co.il/A4709310 כתוב 4GB, אבל בחיפוש בגוגל מצאתי אנשים שאמרו שגם כרטיסים של 8GB עבדו להם. ב-WIKIPEDIA כתוב שהדגמים של N95 מלבד N95-4 תומכים ב-microSDHC (שעד כמה שהבנתי זה המשמעות של microSD HighCapacity). האם הדגם של אורנג' הוא N95-4? האם מישהו כאן ניסה כרטיסים בעלי גודל גבוה עם המכשיר שאורנג' מספקת?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש כמה תוכנות שמוצאות חן בעיניי אבל אין לי כוח להסתבך עם החתימה וכל זה.. יש איזה שהיא חנות באזור שיכולה להתקין תוכנות בתשלום?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נראה כי תמיכה בפלאש במערכת של אנדרואיד כבר לא יהיה. למרות שאני אישית שונא פלאש ומקווה שהוא יעלם יום אחד מהעולם- אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא נמצא בשימוש המון (זה בדעיכה אבל בכל זאת) ועד שהוא יעלם כליל יעבור הרבה זמן. לכן חשוב לי שיהיה לאנדרואיד תמיכה בפלאש. אדובי הכריזה שכבר לא תפתח את הנגן פלאש לאנדרואיד ואני שואל את עצמי אם יש\יהיה תחלופות. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי סלולרי של נוקיה דגם 3100 המסך בטלפון התקלקל ,בעיקרון הטלפון עובד כרגיל אבל מאחר ואין מסך לא רואים כלום. מסרתי את הטלפון לסלקום לתיקון הם לא הצליחו בכך.אי לכך קניתי חדש גם של נוקיה. קניתי גם כבל מתאים שמתחבר לטלפון הישן והורדתי את התוכנה המתאימה מהאתר של נוקיה. משום מה המחשב לא מצליח להתקין את הדרייבר ל-USB TO UART חיפשתי דרייבר באינטרנט אך ללא הצלחה.המחשב לא מזהה את החיבור של הכבל לטלפון.הכבל הוא מסוג CA-42 . בקשתי היא לכל מי שיכול לעזור ולהדריך אותי איך לפעול לתיקון הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כמה זמן מרגע ההשקה יהיה ניתן לרכוש את המכשיר בארץ? .. למשל את ה oneplus 2 שמושק החודש..
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ה-Lenovo Tab v7 הוא מכשיר שמנסה למחוק לחלוטין את הגבול הדק שבין סמארטפונים מודרניים לטאבלטים הקטנים שהיו פופולריים מאוד בעבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Galaxy Z Flip 5G מספק תוספת עוצמה לדגם שכבר זמין בחנויות מתחילת השנה הנוכחית - וגם צמד גוונים נוספים שככל הנראה יככבו בהכרזה הרשמית על דגמי ה-Note החדשים בתחילת אוגוסט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
המממשק בכלל והתוספות של HTC בפרט נראה די טוב ורץ חלק למדי http://www.engadget.com/2010/09/16/is-this-htc-sense-on-windows-phone-7/
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%aa-galaxy-note-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-snapdragon-810/
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
מחר אני טס לארה"ב ואני מעוניין לקנות נגן ואוזניות - רק עד היום בלילה אני אוכל לראות את המלצותיכם. אני מעוניין בנגן עם 80GB. מסך 2.5" יספיק. אין צורך בשום פונקציות מיוחדות, אפילו רדיו מיותר מבחינתי. עדיפות לנגן יחסית קומפקטי. אוזניות In-Ear. בינתיים, בעיקר מתוך חוסר ברירה התעניינתי ב-Zune וב-iPod Classic. הם הנגנים היחידים שנתקלתי בהם שעונים לצרכים הקיימים. הבעיה עם ה-Zune שהוא נראה לי גדול מדי, וה-iPod עם סאונד באיכות סטנדרטית מדי. מה עדיף מביניהם? (מכל הבחינות). איך האוזניות של ה-Zune? זה יוכל לחסוך לי על קנייה של אוזניות In-Ear. לאיזה אוזניות הייתם משווים את האיכות של האוזניות של ה-Zune? אשמח לגלות שיש נגנים אחרים שעונים לדרישות ואלה ועדיפים על אלו שמצאתי. אין חובה לקנ…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כדאי לקנות? האם יש חלופות טובות יותר? http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36648
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני מסוגל להזמין כונן קשיח ל-iPod 4G מהארץ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מחפשת טאבלט שיהיה מהיר ושיעמוד במשחקים. הוא אמור לשמש ילדה בת 4. רצוי שיהיה לו חריץ ל SIM, שיהיה גם חריץ להרחבת זכרון. תשומת הלב שלי נמשכת ל PADPHONE של ASUS כי יש לו גם שיחות אבל אני ממש לא מבינה בחומרה הזו, אז אולי יש שיחות אבל הוא לא יתמודד עם משחקים וגראפיקה. עדיפות לאנדרואיד. אז מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-