גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי שנים של סמארטפונים מרובעים עד מאוד בגימור שהיה מגנט לטביעות אצבע שמנוניות - מה תהיה הגישה החזותית החדשה של היצרנית היפנית המתייצבת? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים מודלפים חדשים ממאגרים של מבחני ביצועים מעידים על כך שמעבדים ראשונים של אינטל שמשלבים ליבות Vega של AMD יגיעו דווקא אל העולם הנייד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
יש נגן וידאו שיכול לקרוא קבצים של RM/RMVB ועוד פורמטים רבים ונגן טוב? חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי מעל 3.3אינץ' יש סיכוי שאייפוד טאץ' קורא RM RMVB אפילו עם המרה? תקציב עד 900 שקל
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
קניתי סלולרי נוקיה N73 MUSIC EDITION לא בארץ. ייצור פיני וייצוא פיני (מסתבר שיש עוד מפעלים במקומות אחרים) ויש לו עיברית (למרות שקניתי בחו"ל). השאלה שלי היא אם אני אעדכן לו גירסה יש סיכוי שהעיברית תיפגע?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
חבר נוסע לארה''ב איזה נגן+מצלמה דיגטלית איכותי עד 500שח כל אחד,מה מומלץ לקנות שם. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הנגן שלי cowon A3 עזב לעולם שכולו טוב ועכשיו אני רוצה למצוא לו מחליף ראוי , יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי LG G5SE שהיה אמור לקבל עדכון נוגט (7.0) שנה שעברה אבל עדיין תקוע על 6.0.1. פניתי לרונלייט והם אמרו שזה לא אחריותם אלא של היצרן. חיפשתי וראיתי שבאירופה בערך כל הG5SE כבר עודכנו. אז האם אכן לנציג המקומי אין שום קשר לעדכון גירסת אנדרואיד?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אין לי מושג מה חדש בא וגם לא הצלחתי להשיג עדכון כזה. אם מישהו מכיר אני אשמח לדעת מה חדש בגירסה זו ומאיפה ניתן לעדכן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v55-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%96%d7%99%d7%94%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a7%d7%a9%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה דעתכם ? http://www.logitech-online.co.il/index.html?gclid=CPiVzfe62YwCFQrklAod2UYnEQ&lmd=39179.733044 http://www.akg.com/site/products/powerslave,id,965,nodeid,2,_language,EN.html
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת, איזה מהחברות המובילות מתכננות להשיק נגני SSD בנפחים של 20-500 ג'יגה[20 ומעלה זאת אומרת]. אני מדבר על תכנונים לטווח של אפילו עוד חצי שנה מעכשיו.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מי פה יודע איך להתקין רום אנדרואיד 10 עם רוט על טאבלט Samsun Galaxy Tab A 2016 SM-T580 !! תודה ניסיתי להתקין ולא הצלחתי בכלל.. ואני לא מצליח למצוא מדריך על זה בעברית.. כל המדריכים באנגלית וזה לא מובן לי.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן, אבל אני מטלבט מה יותר טוב: ה- Microsoft Zune 30GB MP3/4 או ה- CREATIVE ZEN VISION M 30GB. (אם אפשר לפרט על המוצר הטוב). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 וחשבתי ללכת על הנגן הנ"ל, מה דעתכם עליו? חשוב לי איכות סאונד ללא פשרות וכמובם תמיכה בעברית, הבנתי שיש לו תמיכגה בעברית הפוכה, יש איזה תוכנה שמעבירה בקלות את כל הקבצים בעברית לעברית הפוכה? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלפון חדש, לא יקר רצח (מתחת ל3000) ולא אוהב אייפון, אני רוצה מצלמה טובה, מסך טוב, טעינה מהירה (לא חייב טעינה אלחוטית), מסך טוב וכו... מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם. אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש. אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7 tl;dr : האם כדאי להשקיע במגן מסך יקר? נ.ב שי, לא ראיתי שהת'רד הועבר אז העתקתי אותו מפורום התייעצות.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
תהנו! (ופריצה נעימה..)
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אהלן! קיבלתי לאחרונה מכשיר Motorola Atrix ללא מטען. קניתי לו כבל Micro USB ככה שאני יכול להטעין אותו מהמחשב, אבל אני רוצה להיות מסוגל להטעין אותו בחיבור לחשמל וגם ברכב. יש הרבה מתאמים כאלה (עם חיבור לחשמל ויציאת USB), אבל הבנתי שלא כולם בהכרח מתאימים ל-Atrix ויכול להיות שלא יטעינו אותו... מישהו יודע על מתאמים (כאמור, גם לבית וגם לרכב) שבטוח יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תוכנת ה-Skype עובדת,נכון לכרגע,פשוט בצורה גרועה על ה-Wildfire של HTC. זה לא קשור למעבד החלש שלו,כי יש לי תוכנה בשם Truphone,שברגע שהיא מצליחה להתחבר לשרת(וזה קורה מעט מדי),שומעים בה חלק. יש גירסה מיוחדת של Skype,שנכתבה ע"י חברת 3 Mobile האנגלית,אבל אני לא יודע אם היא תעבוד לי על המכשיר,כיוון שהם בונים על התחברות למרכזיות שלהם.(זה לפחות מה שהבנתי) יש להם עמוד באינטרנט,שבו אפשר לקבל את התוכנה למכשיר,גם אם אתה לא ברשת שלהם,אבל לא הולך לי שם,כי יש לי תחושה,שהעמוד הזה מיועד רק למי שגר באנגליה. יש למישהו פיתרון נורמלי בשבילי? תודה, יוחאי.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שבב הדגל החדש של קוואלקום מוצג מוקדם מהצפוי, ומצליח להפתיע אותנו במספר מישורים גם ללא פירוט טכני מלא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח להעביר סרטים צריך להמיר אותם אולי ואם כן מאיזו תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אם אני מעוניין עכשיו להחליף תרום מהקורי של אוראנג לרום אחר מה עם כל התוכנות והמשחקים שהורדתי ?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
לנובו מציגה את המתחרה שלה עבור המכשיר הטוב ביותר מבית שיאומי, ונראה שיש כאן אלטרנטיבה מעניינת אחרי כמה שבועות של טיזינג תחת שם הקוד 'KillerNote', אותו ניתן לפרש איך שבא לכם, בלנובו חשפו את סמארטפון ה-K4 Note החדש, שינסה להיות שידרוג ראוי ל-K3 Noteהמפתיע לחיוב. בעוד שהמפרט הבסיסי של ה-K4 Note החדש עשוי לאכזב חלק מהמשתמשים, עם שבב MT6753 מרובע ליבות Cortex A53 (אשר למעשה מעט יותר חלש מה-MT6752 שב-K3 Note) ו-3GB של RAM בתוספת 16GB של אחסון מובנה עם אפשרות הרחבה, אשר אליהם מצטרף מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' ברזולוציית FullHD ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 – המכשיר כולל גם כמה תוספות מעניינות ואף ייחודיות בקטגוריית המחיר שלו, שעשויות לכפר על החסרונות היחסיים בתחומים אחרים. …
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קיבלתי פלאפון מתנה מחבר של אחי שהיה בחו"ל. הכנסתי את הסים הרגיל שלי וזה לא עבד, הופיעה ההודעה" Insert USIM card". מה זה USIM ? מאיפה אני מביא כזה (סלקום? אורנג' ? פלאפון"?) ? כמה זה יעלה ? רשום על הפלאפון שהוא של חברת 3Mobile. מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-