גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את הפלאפון DG310 עם אנדרואיד 4.4.2, כשאני עושה מצב טיסה אני לא יכול להפעיל את הWIFI - הכפתור לא מאפשר בכלל הזזה ושום דבר בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי לאחרונה באפליקציה מגניבה, שימושית למי שיש מנוי למפעל הפיס. לינק לכתבה שם מצאתי את האפליקציה לינק לאתר של מפתחת האפליקציה שם ניתן למצוא פירוט ותמונות של האפליקציה
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הסוללה כבר די מתה (ת'כלס לא ברור אם זה בגלל השדרוגים האחרונים..אבל זה כבר ממש ממש מציק...) לפי מה שנראה ברוב האתרים המחיר לא עולה על 25 דולר, סכום שבשבילו לא אכפת לי פשוט לחדש את הסוללה ולבדוק (כמובן שאת התהליך אבצע בעצמי....עניין של 10 דק' לפי בדיקה באינטרנט) עכשיו לשאלה העיקרית, איך לדעת מה חיקוי זול, מה אותו יצרן (אותה חברה שמשווקת לאפל) וכמובן, אם בכלל יש דבר כזה, מקורי מאפל? השליחה היא לכתובת בארה"ב (קרובי משפחה...) כך שאין בעיות מבחינת שילוח לארץ וכד'.. יש לי כמה סוללות שמצאתי ברחבי החיפוש (באמזון פשוט הלכתי על ציון ספק/מוצר כמה שיותר טוב) האתר האחרון פשוט מצאתי בחיפוש כללי... http://www.amazon.com/New-Original-iPhone-A1387-Battery/dp/B00FD4J0LI/ref=pd_rhf_se_s_cp_5…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הנוקיה n85. והמון אנשים אמרו לי שהוא הפלאפון הכי טוב בסדרת N של נוקיה. רציתי לדעת מה מיוחד בו כל כך שהופך אותו לפלאפון הכי טוב? תודה רבה לכולם בבקשה תשובות
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר בקשר לדגם איכותי וטוב כמו xh 4700. האם יש משהו כמוהו / ו / או יותר טוב ?? שאלה שניה האם ניתן להתקין עלמחשבי כף יד . את תוכנת Windows XP Remote Desktop. או משהו דומה לשליטה מרחוק על תוכנת עבודה ב -P.C . במשרד . תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לקנות נגן כלשהו, וחשבתי לקנות Ipod אבל שמעתי ש Iriver ו Iaudio יותר טובים ממנו. רציתי לדעת איזה נגנים יש בשוק, הנפח שלהם וקצת מידע עליהם לפני שאני אחליט מה לקנות במידה וזה יראה לי משתלם. יש איזה מאמר מעודכן יחסית שעושה סקירה על הנגנים החדשים פחות או יותר ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגם הסטנדרטי ודגם ה-Edge של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג תועדו בתצלומים מעשיים ואותנטיים לכאורה, כולל תוצאה מרשימה ביותר במבחן הביצועים Antutu יום ראשון, ה-21 בפברואר מתקרב בצעדים גדולים – ואיתו החשיפה המסקרנת של דגמי ה-Galaxy S7 הטריים (וגם של דגמי ה-LG G5), אשר מתועדים כעת לראשונה, לכאורה, במראה הסופי שלהם. צמד תמונות שמקורן ברשת הסינית Weibo מציגות לנו את החלק האחורי של דגם ה-Galaxy S7 הסטנדרטי בעל המסך השטוח, ואת החזית של דגם ה-Galaxy S7 Edge (או אולי ה-Galaxy S7 Edge Plus המוגדל) עם המסך הקמור בצדדיו. החלק האחורי של ה-Galaxy S7 הסטנדרטי מהתמונות עולה שהדגם החדש ישמור על מראה זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge, עם כפ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו מכיר חנות בחיפה שמוכרת את הכיסוי הנ"ל? מישהו קנה והתנסה בכיסוי הזה? http://www.iphonecover.co.il/?view=products&id=546697
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית הציגה בסין גירסה משופרת שלל הפאבלט שלה, עם נפחים גדולים יותר וסוללה בקיבולת שיא עבורה זה לא סוד שסדרת ה-Galaxy A של סמסונג היא אחת מהיקרות ביותר שקיימות בשוק שניתן לכנות אותו 'שוק הביניים', עם עלויות שבחלק מהמקרים גבוהות יותר מאלו של מכשירי דגל מבית חלק מהיצרניות הסיניות – אך עם זאת גם לא ניתן להכחיש כי מכשירים אלו מציעים חבילה מרשימה שמצליחה להתעלות על סך חלקיה ברוב המקרים, עם גימור נהדר, מצלמות מפתיעות לחיוב וחיי סוללה ראויים מאוד. כל התיאורים בפיסקה הקודמת היו נכונים גם עבור ה-Galaxy A9, דגם הפאבלט של משפחת ה-A שהושק בסוף השנה שעברה עם מסך Super AMOLED מאסיבי של 6 אינץ', שבב Snapdragon 652 עדכני וסוללת 4,000mAh – ממנה הצליחה סמסונג להפיק חיי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן אמין MP3 בעדיפות ראשונה, אך גם וידאו תהיה תוספת נחמדה עד 2000 שקל (קצת גבוה, עדיף פחות) מבוסס הארד דיסק, 15 גיגה ומעלה (עדיף ומעלה). תמיכה בעברית ממש לא חובה. רדיו לא חובה. אשמח להשוואה ולקישור לסיקורים על נגנים שאתם ממליצים עליהם תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כלומר, האם אפשר להשתמש במבנה שבו התיקיות כבר נמצאות על הכונן של הנגן במקום לחפש לפי אמן או ז'אנר וכל השטויות האחרות האלה? זה סתם מציק
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. מחר בצהריים אני אמור לקבל את אחד משני המכשירים הנ"ל לפי בחירתי, ברשת הכתומה וללא עלות כספית כלשהי. לשם כך ניסיתי לקרוא ביקורות ברשת על שני המכשירים הנ"ל. אציין קודם לכן שה- N95 מהסדרה השניה (ה- 8GB) הוא לא מכשיר שמוצע לי כיוון שאינו נמכר באורנג' כלל, ולכן אינו מהווה אופציה. ההשוואה מתייחסת אך ורק ל- N95 שמגיע עם כרטיס חיצוני של 4GB כחלק מהערכה כנגד N96 בגרסתו הרגילה של ה- 16GB פנימיים. ההשוואות שקראתי דרך הסקירות אינן חד משמעיות בהחלטה שלהן. השימוש שלי בטלפון הוא פשוט למדי: שיחות נכנסות, שיחות יוצאות, SMS פה ושם ואולי איזה משחק (לא שיש לי זמן בשביל משחקים, אבל אני אוהב את האופציה כשהיא זמינה). בגלל שאין לי מצלמה דיגיטלית, מצאתי את זו של הטלפון (6288) לנוחה …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש אפליקציה איכותית לצילום לאנדרואיד, יש לי HTC ONE X, והמצלמה שלו טובה מאוד, הייתי שמח אם הייתה אפשרות כלשהי לנצל את המצלמה בצורה טובה יותר. הכי חשוב לי שתהיה אפשרות לצילום עם HDR ואיחוד כמה תמונות לתמונה אחת בכמה חשיפות שונות. אין לי בעיה גם לשלם על אפליקציה עם היא איכותית. מישהו מכיר משהו ?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ההצעות המעודכנות של לנובו, אסוס ואייסר מגיעות אל השוק, ומכוונות לקהלי יעד מגוונים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, הנגן הנ"ל מגיע בנפחים 2 ג'יגה, 4 ו-8 ג'יגה. הקטע הוא שיש לנגן אפשרות הרחבה עם MicroSD עד 32 ג'יגה. אני לא כ"כ מצליח להבין מה היתרון\הסיבה לקנות נגן של 8 ג'יגה במחיר גבוה יותר, ולא לקנות את הגרסא של ה 2 ג'יגה ולהכניס כרטיס זיכרון גדול (במידה ואני לא צריך 40 ג'יגה נפח...) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי.... תודה
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, יש לי נקסוס 7 שאני מנסה להשתמש בו כתחליף למחשב נייד בלימודים (לימודי הנדסה). אני רוצה לקנות עט סטיילוס איכותי עם דיוק גבוה למטרת כתיבת הערות על קבצי PDF או למטרת רישום הערות שוטפות. (החזון היה לקחת טאבלט 10 אינצ' ולהשתמש בו כמחברת לכל דבר אבל זה נגנז כעת) הסתכלתי על כמה עטים ממחקר שעשיתי ואם למישהו יש את אחד מהם ויש לו רשמים, אשמח לשמוע! 1. Go Smart Stylus http://justgosmart.squarespace.com/stylus/ 2. Adonit Jot Pro http://adonit.net/jot/pro/ 3. Applydea Maglus http://the-maglus.myshopify.com/products/the-maglus-stylus-with-removable-tip-and-spare-tip-and-storage-keyring אשמח לשמוע על המלצות נוספות כאשר המאפיין החשוב הוא דיוק בכתיבה.
-
- 20 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום חברים. אתחיל בדבר השני שציינתי בכותרת - האם ניתן להריץ משחקי פלאש בטאבלטים מבוססי אנדרואיד, דוגמת משחקים בפייסבוק למיניהם (פארמוויל למשל)? היעדר התמיכה בפלאש מאוד מטריד אותי בכל הקשור למעבר אפשרי מלפטופ רגיל לטאבלט מבוסס אנדרואיד (לא רק בהקשר של משחקים מבוססי פלאש). כאן אגיע לנושא הראשון - אני מעוניין לעבור מהלפטופ שעד כה הייתי צריך כדי להקליד בשיעורים כסטודנט (אני מסיים ללמוד תיכף) לטאבלט שיותר ישרת את הצרכים שלי. אני מחפש טאבלט בעיקר לתחום המדיה - משחקים, הרצת סרטי HD בעיקר בפורמט MKV עם תמיכה בכתוביות עברית לשם חיבור לטלוויזיה. כמובן שחשוב גם העניין של גלישה באינטרנט ומיילים, אך את זה יש בכל טאבלט אני מניח. את מערכת ההפעלה של אנדרואיד אני מכיר שכן אני בעל סמרטפ…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
Sandisk ,CRUZER MICRO U3 4GB Sandisk ,CRUZER CROSSFIRE 4GB מה יותר עדיך עד 200 שקל,דרך אגב שניהם עולים 180 שח תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לאשר שיש רדיו FM במכשירים שלא מהיבואן הרשמי? אני חייב לקנות היום או מחר וזה קריטי בשבילי.
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. רכשתי היום את ה nexus 4 , הוא הגיע בלי אוזניות וללא חוברת בעיברית המוכרת התעקשה שכך זה מגיע . מה דעתכם האם זה צריך להדליק נורה אדומה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כנראה שהשבוע המזל שלי על הפנים נקסוס 4 שהזמנתי חדש תקול ועכשיו הטאבלט התקלקל אז הבעייה היא כזאת : למכשיר לוקח הרבה זמן לעלות וכאשר הוא עולה אני מנסה פעולה כלשהיא ולפתע המסך נהייה עפ פסים כחולים ולא רואים כלום חוץ מהפסים 1- האם החלפת הרום יכולה לעזור 2- איך עושים זאת האם יש מדריך כמה זה מסובך למי שלא ביצע זאת אף פעם האם יש לכם פתרונות אחרים תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-