גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
ברשותי פלאפון של סמסונג (אין לי מושג מה הדגם) מלפני כמה שנים טובות. אני רוצה להעביר אליו קובץ MIDI אבל אין לי אינטרנט או כבל USB. ניסיתי להעביר אליו את הקובץ דרך האינפרה אדום אך ההעברה נכשלה. שלחתי גם הודעה לפלאפון עם הקובץ, אך במקום הקובץ קיבלתי הודעה מאורנג' שהתקבלה הודעה חדשה באלבום שלי באתר אורנג'. אילו עוד אופציות עומדות בפני?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
השחקנית הסינית הגדולה לא מפסיקה להפציץ אותנו ביצירותיה - עם צמד תתי דגמים למשפחת ה-Mi 8 וגם הכרזה רשמית על ה-Redmi Note הבא לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הביאו לי מתנה מחשב כף יד ואני רוצה לדעת עליו קצת פרטים , אני אפילו לא יודע את שם החברה שלו כי לא רשום עליו ממש כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לכל מכשיר של חברה שונה שיש בו אנדרוייד,יש את אותו אנדרויינד או בגירסאות שונות? לדוגמא ב SAMSUNG וב HTC זה אותו תוכנת אנדרווינד בדיוק או טיפה שינויים ?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לא מזמן היה בחדשות על 3 חברות סלולר חדשות שיצטרפו לשוק. מישהו מכם יודע אולי מתי הם אמורים להתחיל לפעול?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
דגם ה-Galaxy M20s התקציבי צפוי להציע לצרכנים חיי סוללה מרשימים במיוחד כשיושק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לשתף אתכם באפליקציה שעשיתי. אפליקציית שיתוף מתכונים קהילתית COOK N SHARE: באפליקציה יש קטגוריות ובתוך כל קטגוריה מגיעים מתכונים מובנים. אפשר להוסיף מתכונים מ-0: -רכיבים -הוראות מוקדמות (חימום תנור, הפשרת בצק, הקפאת בצק, השרייה במרינדה וכו'..) -הוראות הכנה (ערבוב, סדר הוספת רכיבים, יצירת הבצק וכו'..) -טיפים והצעת הגשה. חלק מהאפשרויות של האפליקציה: -להוסיף תמונות מהגלריה או מהמצלמה -לסמן רכיבים שיש ברשותינו או נקנו בשביל המתכון הספציפי. -לשתף מתכון שיצרתם -להוריד מתכון שאחרים יצרו -ליצור רשימות מתכונים מועדפים -להציג זמנים משוערים של ההכנה והבישול\אפייה ועוד.. האפליקציה בשלביה הראשוניים, כמעט ולא קיבלה תשומת לב לשיווק.. אבל החלטתי לחלוק אותה אתכם כאן…
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר נוקיה 5800. מה שמרתיע אותי [חוץ מבעית האזניה- שאומרים שנפתרה במכשירים אחרי ינואר, נכון?] זה עניין הסוללה. לפי נוקיה- הסוללה אמורה להספיק ל 8.8 שעות בשימוש GSM [2G] ועד 5 שעות ל 3G אורנג' מפרסמת זמן של 129 דקות !!!!! (זמן שיחה) כן, זה לשימוש ברשת ה3.5G [או 3G] , השאלה שלי: האם ניתן פשוט [דרך התפריט המובנה] לבחור בשימוש ברשת 2G GSM במכשיר, לעבוד איתו כך קבוע- וזה בעצם יספק לי את ה8.8 שעות שנוקיה מפרסמת? האם זה אפשרי ופשוט וגם י ע ב ו ד ? כי בתור מכשיר מולטימדיה- חבל לקנות אותו, ולהיות מאולץ להטעין אותו פעמיים ביום כמו כן, האם כשארצה להשתמש בגלישת אינטרנט של אורנג' או אלחוטית- האם צריך לעבור ל3G בשביל זה, או לא? תודה רבה רבה מראש אש…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מותג ה-Nova הצעיר של היצרנית הסינית ממשיך את השימוש בשבבי Dimensity יעילים של Mediatek כתחליף לאתגרי הייצור העצמילכתבה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יתחיל מזה שקראתי בוואלה כתבה על אופרה מיני החדש גרסא 4. הורדתי, התקנתי. והתחלתי לגלוש. היום אני מתקשר 444* ובודק מה מצב החשבון שלי (אני בסלקום) ונאמר לי שאני צריך לשלם 50 שקל על אינטרנט(גלשתי 5 פעמים). הענייין שיש לי חבית דור 3. אחרי שהנציג הסביר לי ולא נתן לי זיכוי אלא הטבה, 90 דקות חינם. ההסבר שלו שגלשתי בWAP ולא בפורטל של סלקום. השאלה האם יש איזושהי דרך לגלוש באופרה דרך חבילת דור 3, ולא דרך WAP?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפתחת שבבי המובייל המצליחה חושפת שיפור טכנולוגי גדול במסגרת סדרת המוצרים התקציבית שלה אשר מקדם אותה אל עידן ה-5G - כמעט שנה אחרי ש-Mediatek החלה במהלך דומה משלהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אפשר למצוא AD-41 של NOKIA בארץ? אפשר לקנות אותו בניפרד (בלי האוזניות שהוא בא איתך?) הוא יעבוד עם 6230i?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הבאג באפליקציית ג'מייל שהודעות נשארות בתיבת דור יוצא ולא נשלחות? בעצם תיבת דואר יוצא זה רק באוויר וזה סתם לא שולח. פשוט צריך לשלוח את כ ההודעה מחדש. עד עכשיו זה היה לי במכשיר סמסונג השאלה אם במכשירים אחרים זה גם יהיה או שזה באג של גימייל עצמם? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין לקנות סמארטפון לאבא שלי שבוא נגיד לא בדיוק שולט ברזי הטכנולוגיה. ראיתי לדוגמא את הטלפון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=40653 המיועד לאוכלוסיה המבוגרת והפתרון נראה לי טוב, אך לא נראה לי כדאי להגביל את עצמי לטלפון כל כך מיושן - שעוד חצי שנה כבר יקרטע ולכן ראיתי כל מיני אפליקציות אנדרואיד שיכולות ליצור launcher שיעשה את העבודה. בהתאם לכך על איזה סמארטפון אנדרואיד אתם ממליצים עם חומרה חזקה יחסית מסך 4 אינץ' ומעלה עד למחיר של 1,000 ש"ח בערך?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בדכ שם את המכשיר על התופסן ברכב על הדשבורד ומדבר דרך הספיקר ,רציתי לדעת איך העוצמה של הספיקר,בהתיחסות למה שכתבתי , והאם יש עדיפות משמעותית בנושא זה ל HTC M7?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי שהגיע לK.S.P מלאי של המוטו ג'י 2014 שרציתי, אני מתכנן לקנות את הטלפון בימים הקרובים, אבל אני מורכח להודות שאני חושש לקנות אותו מרשת עם שם רע כמו K.S.P, מה אתם אומרים? יש סיכון לקנות מהם טלפון או שאחרי הקנייה אני "בידיים הבטוחות" מובייל ישראל?
-
- 29 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, מאחר והתוכנה IPODHE בגרסא 2 אינה תומכת בIPOD NANO דור שני (4GB), אשמח אם אוכל לקבל מכם המלצה לתוכנה חלופית שתוכל להציג עברית באייפוד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צאו למסע אפל ומלא מפלצות מסוכנות, התחרו בכישורי הנינג\'ה של שחקנים מכל רחבי העולם והילחמו נגד רובוטים הרסניים בדו קרב עד המוות - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-48/
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האם ישנו מחשב כף יד שכולל בתוכו את כל האפשרויות של מחשב רגיל ומחשב נייד. אני מתכוון מבחינת תוכנה. הכי חשוב שיהיה שם אינטרנט הכי נוח ומהיר שאני לא ארגיש שינוי ממחשב רגיל. האם יש דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-pixi-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%9c-%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לאחר שלא נחלה הרבה הצלחה בתחום הטאבלטים, משיקה HP שלל מכשירים חדשים המריצים אנדרואיד וחלונות, מבינהם שניים בגדלים של 8\" ו-12\" המגיעים עם סטיילוס מיוחד במינו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%94%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9c-%d7%9b%d7%9c-%d7%90%d7%97%d7%93-hp-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
טוב אז אחרי תקופה קצרה עם הגלקסי 5 שהלך לעולמו ותקופה ארוכה עם האייפון 4 שהוא חצי מת הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להשקיע יותר סכומים מופרכים על פלאפונים ולפי עיון קצר ראיתי שיש אחלה תחלופה בסין. אני צריך המלצה לפלאפון שיעלה בסביבות ה1000 ש"ח אחרי מע"מ או מס קנייה מה שזה לא יהיה ושמעתי המלצות על : Jiayu S3 אשמח לחוות דעת והמלצות נוספות ולשמוע גם איך הם בהשוואה למכשירי דגל היקרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-