עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום יש לי Creative Zen Vision M 30GB, כשאני מגדיר אותו להיות Removable disk ומחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא דרייבר מתאים ולא מציג אותו במחשב שלי. זה מה שרשום בצב ההתקן שבמאפייני ההתקן במנהל התקנים: ‏‏תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1) ‏‏לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'. כשהמכשיר לא מוגדר כRemovable Device הוא מסתנכרן מצויין עם המחשב. יש לי Windows Vista 32BIT, אולי יש דרייבר מתאים?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. תהנו! (ופריצה נעימה..)

3. Started by D-j-d,

שלום לכם שוב =] הפעם אני מחפש אוזניית BT שתוכל להתחבר למספר מכשירים. ברשותי שלושה מכשירי סלולר שאני מעוניין שהאוזניה תתחבר אל כולם כדי שאוכל לקבל שיחות מכל המכשירים לאוזניה אחת .. יש דבר שכזה או שאני מתאמץ לחינם? ואגב, יש מכשיר שיכול לקבל שתי כרטיסי SIM ? משהו לא סיני או חרטה? שאפשר להשיג פה בארץ אולי גם באנגלית... =] המון תודה למגיבים =]

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. יש כמה תוכנות שמוצאות חן בעיניי אבל אין לי כוח להסתבך עם החתימה וכל זה.. יש איזה שהיא חנות באזור שיכולה להתקין תוכנות בתשלום?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by Rapi,

CLDC = Connection Limited Device Configuration למי שלא יודע. (CDC זה ללא הLIMITED, נותן יותר אפשרויות תכנות). קיצור אחרי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להבין האם הפלאפונים דור שלישי החדשים תומכים בCDC או שרק בCLDC?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by etz,

לכל בעלי המכשיר ה"נפלא" הזה, האם הצלכתם אי-פעם להפעיל בו קובץ מידי (שלא הגיע עם המכשיר, כמובן) כמו שצריך? בגלל שיש במכשיר מקום לאולי חצי דקה של MP3 חשבתי לשים מידי בתור צלצול... מצאתי של כל מיני שירים, העברתי אותם למכשיר דרך כבל אבל כשאני מנסה אותם הוא אומר על כולם שהקובץ פגום. קראתי באיזה אתר נידח שאני לא מוצא כרגע שנוקיה דורשים איזה מידע מסוים שיהיה קיים בקובץ, האם מישהו שמע על זה פעם משהו?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי נוקיה N73 כבר הרבה זמן לא מזמן התחילה לי בעיה כל פעם שהטלפון היה במצב המתנה שהייתי רוצ לחייג או כל דבר אחר המסך היה מעוות מטושטש מלא נקודות וכל התמונה הייתה קופצת, הייתי מכבה מדליק והכול חוזר להיות טוב התמונה חלקה היום כיביתי הדלקתי איך שני מדליק המסך קופץ מטושטש כזה מכבה מדליק נשאר אותו הדבר פירקתי את המסך חיברתי נישאר אותו דבר רוב הסיכויים שהלך מסך מישהו יודע האם זה הגיוני שילך מסך? ואם כן כמה עולה לדעתכם מסך חדש? או משומש? תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  8. כותרת. מאחר שהנגן המובנה יודע לעשות רק random שהוא כבר קבוע מראש ( נגיד תמיד יהיה 21 - 77 - 15 - 90 וככה הלאה..) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by QQQ,

אני מתכוון לרכוש בכמה ימים הקרובים את ה-W880i של סוני אריקסון ולא הצלחתי למצוא מידע רשמי/לא רשמי שמאשר שיש לו/אין לו תמיכה בפרופיל BT AVRCP. חשוב לי לדעת כי אני קונה אוזניות בלוטות' שיש אפשרות לשלוט דרכן על המכשיר דרך כפתורים שיש על האוזניות (דורש AVRCP). למישהו יש כאן את המכשיר/יודע אם יש לו/אין לו AVRCP? תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. לא משנה הסתדרתי סתם שטויות שלא היה לי כוח להתעסק איתן בלילה מי שיש לו בעייה שייצור איתי קשר בפרטי... אפשר למחוק...

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. לנובו מציגה את המתחרה שלה עבור המכשיר הטוב ביותר מבית שיאומי, ונראה שיש כאן אלטרנטיבה מעניינת אחרי כמה שבועות של טיזינג תחת שם הקוד 'KillerNote', אותו ניתן לפרש איך שבא לכם, בלנובו חשפו את סמארטפון ה-K4 Note החדש, שינסה להיות שידרוג ראוי ל-K3 Noteהמפתיע לחיוב. בעוד שהמפרט הבסיסי של ה-K4 Note החדש עשוי לאכזב חלק מהמשתמשים, עם שבב MT6753 מרובע ליבות Cortex A53 (אשר למעשה מעט יותר חלש מה-MT6752 שב-K3 Note) ו-3GB של RAM בתוספת 16GB של אחסון מובנה עם אפשרות הרחבה, אשר אליהם מצטרף מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' ברזולוציית FullHD ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 – המכשיר כולל גם כמה תוספות מעניינות ואף ייחודיות בקטגוריית המחיר שלו, שעשויות לכפר על החסרונות היחסיים בתחומים אחרים. …

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by Boromir,

אהלן. לאחרונה החלטתי לשדרג את הטלפון הסלולרי הנוכחי שלי ולעבור לאחד אחר שישרת אותי לשנים הבאות. מכיוון שאני הדיוט מוחלט בתחום, ולאחר מחקר יחסית מעמיק בין הדגמים המובילים בשוק שלא הניב תוצאות חד משמעיות, החלטתי לפנות לכאן בניסיון לחפש אחר תשובה. יש לי דרישות ספציפיות מאוד מהמכשיר המיוחל, ובראשן עמידות, איכות בנייה, מפרט עוצמתי, מערכת הפעלה נקייה וחפה מבלגן מיותר, ויחסית הרבה נפח זיכרון להישען עליו. תקרת התקציב שלי נעה בין 550 דולרים עד ל-750 דולרים בהתאם לסיטואציה, כך שההגבלה במחיר יחסית מינורית ומאפשרת חריגות לכאן או לכאן. שמעתי לא מעט דברים על הדגם וואן פלוס 7 פרו, ועל הביצועים המרשימים שלו ביחס למחיר, אך מעולם לא התנסיתי עם מכשירי וואן פלוס ובפרט לא מצאתי הבדל…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by ziko,

היי שלום לכולם מתכנן לקנות Oneplus 8 pro באילת שבוע הבא לפי בדיקה ב GSMarena הוא תומך ב 5G אך לא הבנתי אם יש את כל רצועות התדרים שמשתמשים בארץ לא הבנתי מהמפעילים בארץ פרטנר , סלקום ,פלאפון האם הם תומכים מקבל מענה מבוטים האם מישהוא התנסה עם המכשיר בדור 5 ובאיזו רשת נא עזרתכם המהירה תודה צביקה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. פטנטים נוספים של חברת הענק מציגים רעיונות מעניינים שיוכלו להופיע במכשירים אמיתיים בקרוב מאוד לכתבה

15. שקלתי לקנות מצלמה טובה רחבת זווית. מתישהו נפל האסימון והבנתי שלמעשה אין לי צורך בעדשות מתחלפות. אני צריך רק עדשה אחת. לכן חשבתי לכיוון מצלמה פשוטה וקטנה. בהמשך נפל לי עוד אסימון ואמרתי, אם כבר קטן, למה לא מובנה בטלפון שהרי כך אוכל לשאת את המצלמה לכל מקום. אז ראיתי שיש כמה דגמים ואני מחפש המלצה לטלפון עם מצלמה רחבת זווית. החיסרון הבולט והמפחיד ביותר של טלפון היא העמידות הנמוכה לעומת מצלמה ללא טלפון. המלצות?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. אחרי שנים של סמארטפונים מרובעים עד מאוד בגימור שהיה מגנט לטביעות אצבע שמנוניות - מה תהיה הגישה החזותית החדשה של היצרנית היפנית המתייצבת? לכתבה

17. גירסה מיוחדת של ה-Zuk Z2 תאפשר לכם להנות מהשבב העוצמתי ביותר בשוק המובייל במחיר שקשה לעכל לכתבה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  18. יש כאן טבלאות של סכומי כסף בהפסדים על מכירת סלולר לא רק שאני לא רואה פשיטות רגל כל יום מצטרפות עוד חברות לשוק רק לאחרונה חזרו לשוק אנדרואיד מוטורולה , נוקיה ( ברבעון 4 ) http://www.tgspot.co.il/apple-and-samsung-are-the-only-companies-making-money-from-smartphones/ זה אומר הרבה על יצרניות סיניות רבות שמוכרות בחצי מחיר ופחות ולך תדע אם יהיה אבא ואמא לתקן את הסלולר וזה גם מסביר למה העידכונים איטיים עד לא קיימים ביצרניים סיניים ( זולים ) סמסונג אמרה לפני שנה השוק נהיה עמוס מידיי ויהיו פשיטות רגל

19. Started by אדם קולצר,

ב 1000ש"ח גג 1200 שח מה שחשוב לי זה מצלמה ואינטרנט הערה: איני יודע אם זה הפורום המתאים אך לא מצאתי איפה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by mrraz,

עברתי עכשיו בסניף של באג יש להם גלאקסי S4 לבן במבצע עם אחריות של היבואן הרשמי שיחקתי עם הטלפון, מגיב מהר. בדקתי את שם החומרה מסתבר שזה I9505 מוזר, בטוח שזה לא יבוא של היבואן הרשמי שאלתי זה המודל שמקבלים ? אה..לא.. מקבלים משהו אחר, אבל זה אותו הדבר...

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  21. אני לא מצליח עם המדריך שפורסם בדף הראשי. איך אני פותח את קובץ ההתקנה הזה? בנוסף, יש יותר מדי אפשרויות ברשת שרק מבלבלות אותי. תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/arch-%d7%94%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%98-%d7%94%d7%a7%d7%9e%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  23. היכונו: גוגל הכריזה על מסיבת עיתונאים ב-29 בספטמבר, שתואמת את תאריך השקת מכשירי הנקסוס החדשים עליו דווח ברחבי הרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-תערוך-השקה-בסוף-החודש-האם-אלו-מכשי/

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. הג'ויסטיק אצלי בפלאפון הפסיק לתפקד לצד שמאל (אני מטה אותו אולם אין כל תגובה ) האם לדעתכם תרסיס אויר בלחץ גבוהה או תרסיס לניקוי מגעים יכולים לפתור את הבעיה או שמדובר בבלאי מכני שניתן לפיתרון רק על-ידי החלפת הג'ויסטיק או חלק מהמגעים הקשורים בו?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

צריך המלצה לפלאפון חכם לקנייה בארצות הברית הנתונים שחייב שיהיה: A2dp תומך wi-fi עם דפדפן מסך נגיעה (ולא סטיילוס) ושיעבוד בארץ באורנג' וסלקום הדרישות שרצוי שיהיו: תמיכה בוורד ופוואר פוינט סימביאן או לפחות לא מובייל 6 (ממש לא אהבתי את מובייל 6) שיהיה יפה ומסך של 2.5" חשוב מאוד שיהיה או עם חריץ הרחבה לSD או לפחות 8GB מובנה חשבתי על IPHONE או N81 למישהו יש רעיון אחר?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.