עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sharkitxt,

שלום, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט בגלל שאני צריך לדבר עם אבא שלי בחו"ל. הנה התמונות של המצלמה... http://www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg אם מישהו יכול להגיד לי באיזה חברה מדובר כי כאשר אני מכניס את הusb הוא לא מזהה לי את המצלמה ואז אני צריך להוריד דרייבר מתאים בשבילה.. ובשביל זה אני צריך לדעת את שם החברה... בבקשה זה מאוד דחוף לי... תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by d30DK,

שלום, אני צריך לזהות בבקשה איזה דגם המכשיר הבא, כתוב שהוא של סמסונג ויש לי רק תמונה אחת. מצד אחד הכפתור מזכיר את SGS3, אבל הוא לא מעוגל מספיק אז זה מוזר. אני בטוח שיש כאן מומחים שיוכלו לזהות אותו יחסית בקלות אני יכול להגיד שהרוחב של המכשיר הוא כ-7 ס"מ (בערך 2.7-2.75 אינץ'). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nati086,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש דיסק או קי של חברת silicon power מישהו מכיר? בכללי אשמח לקבל חוות דעת על החברה ועל האיכות של המוצרים שלהם הנה הדם שאני מעוניין לרכוש: http://www.ebay.com/itm/Silicon-Power-Jewel-J10-16GB-16G-USB-3-0-Flash-Drive-Disk-Capless-Metal-Silver-/251355056157 תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום יש לי Creative Zen Vision M 30GB, כשאני מגדיר אותו להיות Removable disk ומחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא דרייבר מתאים ולא מציג אותו במחשב שלי. זה מה שרשום בצב ההתקן שבמאפייני ההתקן במנהל התקנים: ‏‏תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1) ‏‏לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'. כשהמכשיר לא מוגדר כRemovable Device הוא מסתנכרן מצויין עם המחשב. יש לי Windows Vista 32BIT, אולי יש דרייבר מתאים?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  5. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by omri_ro,

יש לי דיבורית כזאת: http://www.made-in-china.com/showroom/hisungtech/offer-detailMqUnvfGOhakB/Sell-Bluetooth-Handsfree-Car-Kit-Speaker-HS-AU500-.html ושכחתי את קוד האבטחה כדילעשות זיווג עם הפלאפון(אין לי גם את חוברת ההוראות של המכשיר) אם למישהו יש מכשיר דומה ויוכל לעזור לי או שיודע על שיטה כלשהי לברר את הקוד אודה לו(המכשיר לא חדש ואנני זוכר מהיכן נקנה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן חבר'ה. המון זמן שאני עדיין נשאר עם ה-Nokia classic 2730 שלי מטעמים אידואלוגיים משהו, אבל כבר הגעתי למצב שבכנות - די קשה לשרוד בלי סמארטפון, ולכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש סמאטרפון בגבול של עד כ-1,200 שקל. חריגה קלה של כמה מאות שקלים תתאפשר במידה וההבדל במוצרים יהיה שווה את זה. ואגב, אין חובה שהמכשיר יהיה חדש, למרות שאני בהחלט מעדיף (בכל זאת, אני לא אתלהב לשים על הפרצוף משהו שאני לא יודע איך מישהו השתמש בו). מה שחשוב לי בעיקר זה כמובן אפליקציות ואפשרות לגלוש באינטרנט בנוחות, עדיפות לטלפון שלא יהיה רגיש וייהרס בקלות קיצונית, למרות שאני שומר על פלאפונים לא רע בכלל אז אין בעיה, רק שלא יהיה רגיש באופן קיצוני, ואם כבר סמאטרפון, אז מאוד חשוב לי אחד שגם יהיה מספיק חזק …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. ערכתי את הכותרת לתיאור יותר רלוונטי למצב הקיים פירוט בהודעה 2

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by tal.t,

תקציב: לא בעיה מכשיר א' להשוואה: IPHONE5 מכשיר ב' להשוואה: SGS2 מכשיר ג- IPHONE 4 מקור רכישה: פלאפון מפעילה סלולריפלאפון . פיצ'רים חשובים: משחקים ואפליקיציוווווווות זה הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב אני מתלבט אם לחכות ל5 כי אני רוצה לדעת אם ההבדלים יהיו עד כדי כך גדולים .... יש הבדל ממש ממש ממש גדול בי SGS2 לאייפון? אבל לאפל יש כפול אפליקצית...

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  10. אני חדש בתחום ולא יודע איזה חבילת גלישה לקחת. 1.חישוב שעת גלישה ממוצעת בשימוש GPS של waze בסלולר(אני מניח שהתוכנה מורידה מפות לאיזור הדרוש) 2.מענין אותי גם מה הממוצע לשעת גלישה באינטרנט? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by moranhoresh,

שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה

12. משהו יכול להפנות אותי לאיזשהו אתר שמסביר מונחים כמו "רום", "פריצה", אנדרואיד וכו'... אני מתכנן לקנות בעוד חודשיים את הסמארטפון הראשון ואני לא מבין כלום, אגב אשמח אם משהו ימליץ על מכשיר המתאים ביותר עבור השימושים הבאים: מוסיקה (שיחליף על הדרך את נגן הMP3 שלי !!שמיעה מרובה!!), מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אעדיף אופציה לכרטיס הרחבת זכרון. עריכה: שכחתי תקציב: 900 ש"ח, לא ניתן לחרוג. מודה על כל נכונות לעזור

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני צריך עזרה בלעשות רוט לסמסונג גלאקסי אס3, מכיוון שלא הצלחתי (או שאולי אני לא יודע איך לעשות את זה) עם SuperOneClick. המכשיר שברשותי הוא סמסומג גלאקסי אס3 (gt-i9300), עם רום מקורי של סמסונג בגרסה 4.1.1 (XXDLID). מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה, levelone.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין להתקין את התוכנת ניווט IGO 8,אך אין לי מספיק מקום בתוך המכשיר. שאלתי היא כיצד אפשר לפנות מקום במכשיר{לא דרך הוספה/הסרה},שאוכל למחוק תוכנות שבהם אני לא משתמש{אך שעדיין אוכל להתקין אותם מחדש פעם אחרת אם ארצה},והלתקין את התוכנה החדשה שברשותי?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שלום חברים, הזמנתי טלפון אלחוטי dect 6.0 ועכשיו התקשרו אליי מ- buy2 ומסרו לי שאני צריך למלא טופס ייבוא למשרד התקשורת ... באופן עקרוני כל הסיפור הזה נראלי מסריח למדי לא מבין מה הקשר של הטופס הזה עכשיו... למישהו יש ניסיון במצב כזה? אני גם לא ממש יודע מה למלא בסעיפים השונים שמופיעים בטופס: http://www.ushops.co.il/ckfinder/userfiles/files/d1_tikshoret.pdf ממש אודה לעזרתכם אני אבוד עצות... הטלפון שקניתי מופיע בקישור: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D250889636254%26ssPageName%3DADME%253AL%253AOC%253AUS%253A3160&h=lAQHlPFNv המון המון תודה למשיבים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by verynoti,

אני מנסה לחבר את הפלאפון למחשב בעזרת כבל USB שלקחתי מחבר אבל המחשב לא מזהה את הפלא ומבקש דיסק עם דריבר אני פשוט רוצה לשים צלצולים בפלא ותמונות רקע ואם אתם יודעים אם איזה תוכנת עובדים זה מאוד יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by Oryam,

יש לי את המכשיר , קניתי אותו היום ף אחלה מכשיר רק שצריך להתרגל אליו. רציתי לדעת איך אני מוחק וודגט'ים וקיצורי דרך שנמצאים לי על דף הבית ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by The Dom,

הפלאפון הנדון כאן הוא מירס I830.... אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא בו את השעון מעורר... כול שנייה זה משגע אותי ואסור לי לכבות ת'טלפון..... מישהו יכול לעזור לי? (ד"א לא מצאתי את זה בהגדרות)

19. Started by omerz90,

שלום, לפני מספר שבועות הזמנתי מנורת לד עם 12 צבעים, שלט וכו.. היום בבוקר(6/6/12) הלכתי להביא אותה מהדואר, הגעתי הביתה חיברתי אותה היא עבדה מצוין, באתי להוציא אותה כדי להחזיר את המנורה הישנה(עד שיגיע לי מתאם מבית מנורה אחת לשתי בתי מנורה) והיא יצאה לי רק חצי מנורה והחצי השני שלה היה בתוך הבית מנורה, הוצאתי אותו משם, חיברתי בחזרה את שתי החלקים של המנורה, חיברתי שוב לבית מנורה והמנורה כבר לא עובדת, יש בתוך המנורה כמה כבלים כנראה שצריך לחבר את הכבלים בין המנורה לחלק השני כדי שזה יעבוד, ואין לי מושג בזה אני די גרוע באלקטרוניקה. הנה כמה תמונות להמחשה: http://img15.imageshack.us/img15/8454/19814803.jpg http://img843.imageshack.us/img843/4475/85254655.jpg http://img252.imageshack…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב, כבר שבוע שאני בלבטים לפני רכישת טאבלט וצמצמתי לשתי מתמודדים GALXYTAB 10.1 או IPAD2. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפוך אור בנושא על מנת למקד את ההחלטה. בגדול עיקר השימושים יהיו כאלה: 1)קריאת ספרים/מגזינים אלקטרונים. 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים 4) מוזיקה וסרטים. כמובן שהמשקל והעובי מאד קורצים לי לכן ננעלתי על שתיהם. חשוב לי אורך חיי הסוללה (בשניהם כמעט אותו דבר) חשוב לי המבחר הזמין של האפלקציות להורדה (מה שמטה את הכף לכיוון ה-IPAD) הדילמה בין תצורות המסך 4:3 של האייפד וה-16:9 של הגלקסי (בסרטים אני בטוח שבגלקסי יהיה עדיף, אבל מצד שני בגלישה האייפד יהיה בטח נוח יותר) שפע האביזרים/חלפים שיש לאייפד באיביי לעומת הגקסי גם משחק תפקיד לדעתי. האם לגלקסי תצא בוודאות גרסת ICS4? וה…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  21. Started by KvodHagab,

אהלן, אני משתמש במערכת של אפל כבר מעל 4 שנים, מאד התרגלתי אליה והכל טוב ויפה.. השבוע קיבלתי S3 מהעבודה, וסוף סוף יש לי זמן להתפנות וללמוד את המערכת החדשה. ארשום כאן את כל השאלות שיש לי לפי מספור, שיהיה קל לענות עליהן. 1) אנשי קשר - מבחינת העברת אנשי קשר, סנכרנתי את כל אנשי הקשר של האייפון עם הגיימייל שלי, ככה שאני מאמין שזה יעשה את העבודה מבחינת העברת אנשי הקשר לטלפון החדש, נכון? איך אני מונע מאנדרויד לקחת אנשי קשר "לא רצויים" (סתם כתובות מייל ששמורות לי בגימייל)? 2) תמונות - כל התמונות שהיו לי באייפון נמצאות בסנכרון של הדרופבוקס. האם הוא ידע לסנכרן לי אותן בחזרה לטלפון החדש? 3) יש קייסים/מגני מסך מומלצים? (ספציפית מוצרים מאיי ביי או DX) 4) המכשיר מגיע עם הרום של סמסונג …

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  22. שלום מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט 10" אבל התקציב שלי נמוך רק 1350 ש''ח. אני מעדיף שיהיה בו את האנדרואיד 4, חשבתי על arnova 9 g3 8gb או ARCHOS 101 G9 TURBO 16GB אבל הם טובים סתם לבדיקה יותר מהאייפד 2? (פשוט אני מכיר את המכשיר) אולי יש אחרים? אבל מעדיף לקנות בבאג כי יש לי שם גיפטקארד... אז תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by Eugene,

שלום, אני מחפש המלצה למודם סלולארי שאוכל לחבר למחשב נייד או/ו רגיל. הפונקציות שאני חייב שיהיו בו הן: 1. יכולת לשלוח ולקבל הודעות sms. 2. אפשרות ליזום ולקבל שיחה. חשוב שהמודם יהיה של חברה מוכרת בתחום תקשורת בשוק. אשמח עם תפנו אותי לאתרי יצרן וכמובן לתוכנות שנלוות למודם שאתם ממליצים תודה מראש לעוזרים.

25. Started by Liran.D,

שלום רב, האם מוכרים מחשב כף יד עם WIFI בערך במחיר של עד 600 ש"ח? אם כן אפשר קישור. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.