גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אומנם מכשיר ישן אבל אם יש מישהו שיש לו טיפים לגבי הגברת ווליום וכו' אני אשמח לדעת. חיפשתי במלא מקומות ואין הרבה מידע על הטלפון הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב iPhone דרך eBay והייתי שמח אם אנשים שהתנסו בזה יוכלו לתת קצת טיפים בכל הנוגע לביטוח בארץ (הבנתי שיש בעיה כלשהי), מכס שמשלמים על המכשיר ועוד כל מידע שיכול להיות רלוונטי. תודה מראש, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בואו להכיר את היצירות הטובות ביותר של ארץ הקודש שאותם ניתן לקבל במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם כבר עכשיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בכתבות ישנות ראיתי שהוא כבר הגיע,אבל משום מה אני עדין לא רואה זאת בזאפ. במידה ולא,האם ידוע לכם מתי הוא אכן יגיע רשמית?.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי חבר שחוזר בקרוב מקנדה ואני רוצה שיביא לי מכשיר . כרגע אני מתלבט (דיי הרבה זמן ) בין ה SGS לNEXUS S , מה המחירים שלהם בקנדה ? וכמו כן , מה המחירים של איפון 4 סימפרי ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה מכשיר עדיף? השימוש בעיקר למשחקים גלישה.. ובקשר לLTE יש צפי מתי יהיה בארץ, ואיזה מכשיר מהם תומך בזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לטיול מצלמה חדשה - KODAK M340 . ועכשיו כשאני מחבר את המצלמה היא לא עובדת כוכנן נשלף. ז"א שאין תיקיה עם כל התמונות ב-"המחשב שלי" וניתן לראות את התמונות רק דרך התוכנה. כשמחברים אותה, המצלמה עובדת כמצלמה ולא ככונן נשלף (בניגוד למצלמות האחרות שהיו לי שכן פעלו ככונן נשלף ופשוט כשהיו מחברים אותם הייתה תיקיה כמו בDOK ) אני רוצה להגדיר את המצלמה ככונן נשלף-איך ניתן לעשות זאת? אם ניתן בכלל...? הסיבה לכך היא שבטעות אח שלי לחץ על הכפתור DEALTE ALL PICTURES , והיו לי שם כ-400 תמונות מהטיול לצרפת , שמאוד חשובות לי , והתקווה האחרונה שלי היא לנסות תוכנות של שיחזור, הבעיה שאני לא מוצא כיאלו את התיקיה שממנה אני רוצה לשחזר... תודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? אני יודע שהרזולוציה של המסך במייזו טובה יותר, הסאונד יותר טוב, והוא קומפקטי יותר. מצד שני מערכת הפעלה של אייפון טובה יותר,בעיקר בגלל המהירות. חחח אבל זה הכל, מה אתם חושבים? *אייפון פאנבויז - נא לא לקפוץ ולהתחיל לצעוק כמו ב FXP ש"אייפון הורגגגג את כל הפלאפונים!!!!!!!!!! " . לנמק. **אני לא מדבר על האייפון החדש אלא על ה3G , מה שהיה לפני החדש. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם יש כזה דבר, זה ממש יעזור לי, שאני מפעיל, מתחיל לרוץ וזה סופר לי מהירות ממוצעת/כמה ק"מ עברתי/ וכדומה יש לי SGS אם זה משנה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי הN97 של נוקיה ושבעתי מהתקיעות והבאגים שלו מרוב העצבים שברתי אותו חחח אני רוצה להביא פלאפון חדש איכותי ושיהיה שימושי גם בעוד 5 שנים שלא ימות לי עד אז... תקציב :ללא הגבלה מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער :שבוע הבא מפעילה סלולרית : אורנג' ואולי אני יעבור לפלאפון או גולן או הוא מובייל דברים הכרחיים במכשיר : הכל כולל הכול מצלמה משחקים מהירות גלישה מהירות תגובה של המכשיר שלא יהיה דיליי שיהיה "מהיר" לא רוצה באגים בלי תקיעות פשוט שיעבוד כמו שצריך ושאחרי שנתיים של שימוש כשייצא אנדרוייד 6 לא רוצה להיזנח מצד המפעילה הסלולרית אני מתלבט בין הגלקסי 4 לHTC ONE או האקספריה Z הוספתי סקר לאשכול אשמח אם תרחיבו לי ב"תגובה" אם בחרתם במכשיר מסויים.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נגן MP3 וחשבתי ללכת על הנגן הנ"ל, מה דעתכם עליו? חשוב לי איכות סאונד ללא פשרות וכמובם תמיכה בעברית, הבנתי שיש לו תמיכגה בעברית הפוכה, יש איזה תוכנה שמעבירה בקלות את כל הקבצים בעברית לעברית הפוכה? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
ברשותי פלאפון של סמסונג (אין לי מושג מה הדגם) מלפני כמה שנים טובות. אני רוצה להעביר אליו קובץ MIDI אבל אין לי אינטרנט או כבל USB. ניסיתי להעביר אליו את הקובץ דרך האינפרה אדום אך ההעברה נכשלה. שלחתי גם הודעה לפלאפון עם הקובץ, אך במקום הקובץ קיבלתי הודעה מאורנג' שהתקבלה הודעה חדשה באלבום שלי באתר אורנג'. אילו עוד אופציות עומדות בפני?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
השחקנית הסינית הגדולה לא מפסיקה להפציץ אותנו ביצירותיה - עם צמד תתי דגמים למשפחת ה-Mi 8 וגם הכרזה רשמית על ה-Redmi Note הבא לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הביאו לי מתנה מחשב כף יד ואני רוצה לדעת עליו קצת פרטים , אני אפילו לא יודע את שם החברה שלו כי לא רשום עליו ממש כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לכל מכשיר של חברה שונה שיש בו אנדרוייד,יש את אותו אנדרויינד או בגירסאות שונות? לדוגמא ב SAMSUNG וב HTC זה אותו תוכנת אנדרווינד בדיוק או טיפה שינויים ?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לא מזמן היה בחדשות על 3 חברות סלולר חדשות שיצטרפו לשוק. מישהו מכם יודע אולי מתי הם אמורים להתחיל לפעול?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
דגם ה-Galaxy M20s התקציבי צפוי להציע לצרכנים חיי סוללה מרשימים במיוחד כשיושק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לשתף אתכם באפליקציה שעשיתי. אפליקציית שיתוף מתכונים קהילתית COOK N SHARE: באפליקציה יש קטגוריות ובתוך כל קטגוריה מגיעים מתכונים מובנים. אפשר להוסיף מתכונים מ-0: -רכיבים -הוראות מוקדמות (חימום תנור, הפשרת בצק, הקפאת בצק, השרייה במרינדה וכו'..) -הוראות הכנה (ערבוב, סדר הוספת רכיבים, יצירת הבצק וכו'..) -טיפים והצעת הגשה. חלק מהאפשרויות של האפליקציה: -להוסיף תמונות מהגלריה או מהמצלמה -לסמן רכיבים שיש ברשותינו או נקנו בשביל המתכון הספציפי. -לשתף מתכון שיצרתם -להוריד מתכון שאחרים יצרו -ליצור רשימות מתכונים מועדפים -להציג זמנים משוערים של ההכנה והבישול\אפייה ועוד.. האפליקציה בשלביה הראשוניים, כמעט ולא קיבלה תשומת לב לשיווק.. אבל החלטתי לחלוק אותה אתכם כאן…
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר נוקיה 5800. מה שמרתיע אותי [חוץ מבעית האזניה- שאומרים שנפתרה במכשירים אחרי ינואר, נכון?] זה עניין הסוללה. לפי נוקיה- הסוללה אמורה להספיק ל 8.8 שעות בשימוש GSM [2G] ועד 5 שעות ל 3G אורנג' מפרסמת זמן של 129 דקות !!!!! (זמן שיחה) כן, זה לשימוש ברשת ה3.5G [או 3G] , השאלה שלי: האם ניתן פשוט [דרך התפריט המובנה] לבחור בשימוש ברשת 2G GSM במכשיר, לעבוד איתו כך קבוע- וזה בעצם יספק לי את ה8.8 שעות שנוקיה מפרסמת? האם זה אפשרי ופשוט וגם י ע ב ו ד ? כי בתור מכשיר מולטימדיה- חבל לקנות אותו, ולהיות מאולץ להטעין אותו פעמיים ביום כמו כן, האם כשארצה להשתמש בגלישת אינטרנט של אורנג' או אלחוטית- האם צריך לעבור ל3G בשביל זה, או לא? תודה רבה רבה מראש אש…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מותג ה-Nova הצעיר של היצרנית הסינית ממשיך את השימוש בשבבי Dimensity יעילים של Mediatek כתחליף לאתגרי הייצור העצמילכתבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יתחיל מזה שקראתי בוואלה כתבה על אופרה מיני החדש גרסא 4. הורדתי, התקנתי. והתחלתי לגלוש. היום אני מתקשר 444* ובודק מה מצב החשבון שלי (אני בסלקום) ונאמר לי שאני צריך לשלם 50 שקל על אינטרנט(גלשתי 5 פעמים). הענייין שיש לי חבית דור 3. אחרי שהנציג הסביר לי ולא נתן לי זיכוי אלא הטבה, 90 דקות חינם. ההסבר שלו שגלשתי בWAP ולא בפורטל של סלקום. השאלה האם יש איזושהי דרך לגלוש באופרה דרך חבילת דור 3, ולא דרך WAP?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפתחת שבבי המובייל המצליחה חושפת שיפור טכנולוגי גדול במסגרת סדרת המוצרים התקציבית שלה אשר מקדם אותה אל עידן ה-5G - כמעט שנה אחרי ש-Mediatek החלה במהלך דומה משלהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
- 1 follower
-